Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Greedy Ruler •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


The Greedy Ruler E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
The Greedy Ruler ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
The Greedy Ruler CqPr1KH
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 7:01 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Seroth!

Hát imádom a play by alanyod, egyszerűen remekül illik egy démoni alanyhoz. Már vártam, hogy mikor fognak vele alkotni, s itt is vagy. Nagyon remélem még több izgalmasnál, izgalmasabb dolgot fogunk megtudni a karakterről. Nagyon örülök, hogy főbűnt hoztál hiszen elég érdekesnek tartom az ilyen karaktereket, s kíváncsi vagyok arra is, hogy a játéktéren hogyan fog helyt állni vele.  juuj

Sajnálom, hogy sose lehetett gyereke, egy gyermek a legfontosabb az ember életében. Ha az nem jön össze biztosan hatalmas úrt hagyhat az életünkben.  l98l9l
Különösen drámaira sikerült a vége, hogy saját asszonya késeli meg, s a halál lágy szele simogatja, de így is azt kérdi miért. Mire a feleség, hát igen izgalmakkal teli volt. Sajnálom, hogy nem folytattad nagyon izgalmas volt, sajnáltam, hogy ilyen hamar vége. sdad

Kérlek foglalj le mindent mit le kell, s ne habozz indulj a játék térre! Csodás, izgalmas szálakat, s játékot kívánunk neked! khjg.g


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Seroth


The Greedy Ruler Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
60
☩ Rang :
Főbűn (Kapzsiság)
☩ Play by :
Gaspard Ulliel
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 9:51 am
Következő oldal


Nincs nagyobb dolog a világon a fájdalomnál.
Saját
500+


Seroth
Karakter információ
Család - Mindened meg volt, még sincs semmid. Volt asszonyod, gyereked, minden mit más csak kívánhat. De a gyűlölet elvett tőled mindent, mégsem maradtál a padlón. Felálltál és most boldogan élsz míg tiéd lehet e marék föld minden kincse.

Mi a beosztásod - Emberek fülébe duruzsolva ébreszted fel a kapzsiság alvó tűzét. Uralkodókat fertőzől meg, kik több és nagyobb aranyt kívánnak. És nem érdekli őket, hogy kit kell eltaposni e miatt.

Melyik oldalon állsz? - Lucifer

Városod - New Orleans

Porhüvelyem neve - Who knows?
Gaspard Ulliel
-
Kapzsiság
Démon
Zero
16

Karakter képességeinek leírása
Suttogás és remény. Űr melyet kikel tölteni. Halk szavakkal csalód bűnbe azokat a nincstelen, többre vágyókat. Olyan reményt adsz nekik, melyet az angyalok sem tűrnek meg. Gyűjtő vagy és a lelkek mellett olyan apróságot is magadhoz veszel, mely a te sérülésedet tárja szét. Emlékezni akarsz. Nem akarsz felejteni és, hogy hogy jutottál ide. Ahány lélek annyi szem. Minél több szem szegezi rád tekinteté annál boldogabb vagy.
Minden történet rejthet titkokat
Szerettél élni. Miért ne szerettél volna? Szolgák sokasága várta szavaid, kívánságaid. Elkényeztettek. Ez nem volt meglepő. Olyan vér csörgött ereidben, mely egy országnak felbecsülhetetlen volt. Neked senki sem mert ellentmondani. Tiltott volt azt mondani neked, hogy nem és ebben nevelkedve, apád ínye szerint formálva felnőttél. Változtál e bármit is? Nem. Még mindig gyerek vagy, aki nem ismeri azt a szót, hogy nem. Szülői hanyagságban szenvedsz, ami miatt nem ismered a határokat, nem tudod az Úr meddig bocsájt meg neked.
Felnőttként sem voltál jobb eset. Nem nyugodtál, míg e föld legszebb asszonya nem lesz a tiéd, nem neked lesz a legszebb, legerősebb, legokosabb gyermekeid. Bár nem, mintha lettek volna. Asszonyod sosem szült neked gyermeket, hiába próbálkoztál.
Számodra az is természetes volt, hogy nem bánsz a legjobban szolgáiddal. Lévén ők nem a te gondod. Így gondolkodtál és egy idő után néped is a tűréshatárán voltál. Szegények voltak, de te még azt a kicsit is elvetted tőlük, ami volt. Irigység? Lehet. De talán azzal húztad ki a gyufát, hogy szemet vetettél egy lányra ki akkor csak 14 volt. Ha a világ a te markodban van, miért ne lehetne több feleséged. Nem bújtál el az erkölcstelen módszerektől sem. Miután a lány megvásárlása kudarcba fulladt merényletet terveztél. A családfő tartja el a családot, ha ő meghal a család elnincstelenedik. Onnantól a fiú gyermeknek kell folytatnia, de nem várja el senki, hogy egy 8 éves tartson el 3 embert. Így hát kisegítetted ezt a családot, ki miattad került ebbe a helyzet csupán egy lány miatt.
De a te boldogságod sem tarthat örökké. Egy éjszaka a néped fáklyákkal, vasvillákkal állt kapud előtt őrjöngve. Az őrök nem tudták sokáig feltartani és ezt te is jól tudtad. Elmentél hát 2 feleségedhez, hogy majd együtt elmenekültök és új életet kezdtek.
Belépve az ajtón egy nem várt dolog fogadott. Második feleséged vérben ázva feküdt a földön, élettelenül. Első feleségedben ott volt a tör, amivel e bűntettet követte el. Féltékeny volt. Tudtad is, hogy az, de azt hitted uralod a helyzetet és nem fog ilyen előfordulni.
Immáron egyetlen feleséged lépked hozzád és egyetlen egy mozdulattal szúrja mellkasodba még apádtól örökölt díszes pengét. Fájdalommal telve és véresen ülsz a földre. Sebedet takarva nézel a nőre.
- Miért? - kérdezed halkan. Erre ő lehajol egészen a füledhez.
- Mindenért. - és ezzel egy pontos döfést kaptál szívedbe, vagy is inkább annak a helyére, mert az ország szerint nincs szíved és a sok arannyal, drágakővel akartad kitölteni e űrt.
Nem sokkal később ismét találkozhattál asszonyoddal, ki hóhérod volt. A Pokol bugyraimban beszéltetek utoljára és valami maradandót is kaptál tőle. Elvetted szemét és az hordozgatva megkezdted gyűjtői elfoglaltságod e világban.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5