Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 10, 2020 5:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


- Blumen für die Blume(virágot a virágnak).- kedveskedik a ház asszonyának, ha az úra már az úrának ez nem igazán volt a szokása. Túlságosan is természetesnek veszi Belphegor jelenlétét, és ha egyszer csak eltűnne az életéből, nem értené, hogy mégis mi állhat a háttérben, pedig még egy női démonnak is legyezgetni kell a hiúságát, akármennyire is rémes egy emberei szokás ez.
- Veterán démon vagyok, nem a legegyszerűbb csapdába ejteni. Még akkor se, ha valaki erőt és fáradtságot vesz a kihelyezésükbe.- csevegőbe váltott átt a hangja, mosoly ült az arcán, mégis fivérének szánta ezeket a szavakat, van még hova fejlődnie.
- Találó nevek, remélem jobb testvérek, mint a névadóik.- mintha csak tegnap lett volna, hogy a gyilkosság a Világba lépett, és el kell, hogy ismerje, meg lett adva a módja, egyből testvér ontotta testvér vérét. Ennél jobb kezdésre nincs is szükség.
- Ugyan Belial, néha szükség van erre is. S nem idegen vagyok, hanem a fivéred, az egyetlen, aki megmaradt.- halvány félmosoly játszott ajka sarkában. Ki másba helyezhetné a bizalmát, ha nem a fivérébe és a tanácsadójába? Hová lesz a világ, ha a testvérek se bízhatnak már egymásban?- Egyébként pedig ez a morcos, mérges, mórgos nagytestvér szerep nem áll jól neked. Mintha egy kisgyerektől elvették volna a kedvenc cukrát.- játssza a szerepét, amikor mind a hárman tudták jól, hogy nem ilyen az alapbeállítása, csak egy kis hiszti, amiért meglátogatták a házában. Pedig nincs oka panaszra, rend van, és a piszkos alsói sincsenek szétdobálva.
- A bort fogyasszuk a vacsora mellé, egy kis whiskyvel megelégszek, vagy esetleg egy ujjnyi konyakkal, ha tartotok idehaza.- nem akar válogatós lenni, azt iszik, ami van.
Úgy fest, hogy a kedves Belphegor nem tudott a Vatikáni terveikről, ami azért kissé problémás. Ha a tanácsadója, akkor nem ártana, ha birtokában lenne ilyen információknak, mert még Belial távol lesz, addig az érdekeit Belphegornak kell képviselnie, és talán ha hagyna némi utasítást hátra a figyelmetlen fivére, mindjárt egyszerűbb dolga lenne a hölgynek.
- Nézd el nekem ezt a botor feltételezést, de ha a tanácsadója vagy, gondoltam kikéri a tanácsodat az ehhez hasonló dolgokban.  Hisz nem hinném, hogy csak a külsőd miatt tartana maga mellett.- természetesen vár valami reakciót Belialtól is, egy kisebb beismerést, elismerést a démonhölgy felé. Ezt teszi egy jó sógor, ott segít, ahol tud.
- Das ist großartig(nagyszerű). Remélem van elég hely benne, az útitársaink közt akad olyan, akinek szüksége van az alvásra illetve élelemre, vízre.- ha megkapta az italát akkor belekortyol.- Nos, be kell szereznem az ellátmányt és értesíteni kell a beszervezetteket, legyen mától számítva egy hét az indulás időpontja, annyi idő elég lesz ahhoz, hogy te is elrendezd a dolgaidat még távol leszünk, kedves Belial.- hátradőlt a fotelben.- Ha gondolod vagy gondoljátok, tudok nélkülözni néhány pokolkutyát, hogy a bájos otthonotokat némi extra védelemmel legyen el látva.- elvégre van az a mondás, hogy; Nincs itthon a macska, cincognak az egerek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 06, 2020 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Erősen sérelmezem és rettentően bosszant is bizalmasom viselkedése. Egy pillanatra sem rejtem el előle neheztelésemet, mégsem veszi észre magát.
A végtelenül hosszúnak tűnő nap estébe fordul, és elérkezik a vacsora ideje. Észrevételezem, hogy öcsém a lábtörlőn, időben, pontosan érkezik. Szemmel láthatóan egyetlen csapda sem fogta meg idejövet. Még a figyelmem is felhívja, hogy fokoznom kellene a környék biztonságát. Lehet igaza van, túl kevés a vendégfogó. Még a végén valóban kedvet kapnak a népek és errefelé sétálgatnak majd. Bosszantó gondolat.
-Mindenképpen figyelmem lesz rá. - az ajándékot, amit fivérem magával hozott: a bort és a virágot átveszem, miközben utat engedek, hogy otthonomba lépjen. Az eb a sarkában, követi gazdáját a nappali felé, ahol az én jószágaim kitüntető figyelme fogadja...mindkettőjüket. Hogy Höllenhund Mammonnal tart, nincs kifogásom ellene, a sajátjaim is folyton a házban lebzselnek.
-Káin és Ábel. - fejemmel feléjük bökök. Nem nehéz kitalálni a nevek alapján melyik melyik. A mogorva szúrós szemű Káin, az érdeklődő pofájú meg Ábel. Mammon kicsit elkalandozik őket figyelve, gondolatait szóvá is teszi, de egyáltalán nem lő félre.
-Valóban nem...ritkán engedek be másokat a személyes terembe...- felelem, miközben egy vádló pillantást ejtek bizalmasom felé, aki karjait közben felém emeli a virágért. Oda is adom neki és már rohan is keresni valami köcsögöt, amibe beleállíthatja az illatos kóróit. A démon a kanapéra kényelmesedik és már érkezne felé a következő kérdésem, amikor bizalmasom újra közbecsacsog és felajánlkozik bornyitásra. Kezében még egy bornyitót is meglenget. Nagyon beleélte magát a háziasszony szerepébe.
-Mammon? - fordulok felé kérdően rá bízva a választást. Az öcskös épp csak elhelyezkedett az ülőalkalmatosságon, szóba hozza a Vatikánt, amit tanácsadóm előtt még nem volt módom megemlíteni. Bár azt se biztos, hogy szóltam volna róla. Belphegor a bizalmasom, nem a gyóntatóm, hogy mindent elmondjak neki. Nem mintha egy démonnak szüksége lenne ilyesmire. Nincs akkora szerencsém, hogy a nő úgy lépjen át a konyhába, hogy figyeljen fel az elejtett infóra. A p*csába. Visszafordul és megelőz a válasszal. Nem kell tőle engedélyt kérnem. Még szép hogy nem kell. Én is így gondoltam. Bár kedvesem szavai nem tűnnek túl őszintének. Most biztos megjegyezte magának - még egy dolog, amit mástól kell hallani. Túllépve ezen, a jóváhagyás kérdésével én már nem foglalkozom.
-Ami azt illeti...van egy öreg halász, egy démon, aki nélkülözni tudná a rákász hajóját egy kis időre. Jó állapotban van és igen gyors is, nem tartana sokáig az utazás... - telepszem le az egyik fotelbe.
-Egy whiskeyt, köszönöm. - felelem Belphegor kérdésére, és ha odahozza, elveszem tőle.
-Így, hogy jármű is akad. Mikorra tervezed az indulást? - tudakolom fivéremet.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 5 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


-H
át legalább ebben ne akarj már szabályozni... ~Cöhh, könnyen fekszek, ja, a te hibád!~-szisszenek fel dühösen, Sutyerák... Asszem néznél te egy nagyot ha tudnád az igazságot... Nem baj kedves, majd most azért még leesik az állad, teszek róla. S lám tudom fokozni nem tetszését, tudom húzni az idegeit, mert bejelentem, hogy amúgy én már mindent megbeszéltem Fivérével. Mammon tehát vacsoravendég lesz nálunk és nem vagyok rest orra alá dörgölni saját szavait sem. Bár mintha kicsit orrolna rám. Na nem baj, megbékél, remélem. Az éjszaka hamar eltelik és másnap mégnagyobb pimaszságra adom a fejem, küldje csak el Ő a meghívót. Mi több, még a segítségét is kérem a konyhában, bár ahogy látom nagyon nem fűlik a foga hozzá. Pedig csak egy aprócska dolgot kértem tőle, mégpedig a paradicsomok megmosását, minden mást megcsináltam én. Gondolom elduzzog magának a nap hátralévő részében, így egyedül készülődve tovább, várom, hogy elérkezzen a pillanat, amikor Mammon megérkezik. Nem késik, egy percet sem, mikor csenget a konyhába lépek elzárni a gázt, hogy nem sokkal később csatlakozzam Főnököm mellett az ajtónál. Pestis egy üveg borral és egy csokor virággal érkezik, Belial elhúzódzkodik érintésem alól, de csupán magamban észrevételezem.
-Gyönyörű csokor. Igazán köszönöm-figyelem amint Viszály elveszi az ajándékokat, én pedig a kalap után nyúlok miután Mammon bemutatja a híres pokolebet.
-Örülök, hogy akadály mentes utad volt.-mondom még, mielőtt még beljebb invitálnám. Az apró "szóváltást" hallva már csak nekik hátat fordítva mosolygok. Belial sosem lepne meg virággal, bár talán nem is bánom. Vagy ki tudja. Elindulok előttük és még egy apró kérdést szegezek a vendégünknek, Höllenhundot még maga mellett tartaná, biccentek a válaszra, majd a nappali előtt félre állok és előre engedem őket. Kezem nyújtom Belial felé, és ha átadná a csokrot, akkor a konyhába lépek, hogy egy vázát vehessek le a szekrény tetejéről s azt megtöltve vízzel, a virágokat beleállítsam, majd a pultra tegyem. Beleszagolok a csokorba és elmosolyodok, közben fél füllel a Lovasokat hallgatom, amint Mammon kielemzi Belial két kutyáját, majd elfogadja a felajánlott italt is.
-Ha gondoljátok szívesen kibontom a bort. Vagy van whisky is, esetleg pezsgő.-nyúlok be az egyik fiókba, hogy a dugóhúzót elővegyem, majd Belial felé sétálok, hogy a bort átvegyem tőle, ha pedig igény van rá ki is bontsam. De mielőtt újra elvonulnék, hogy kényelmesek cseveghessenek Mammon szavai vonják magára figyelmem. Vatikán? Ezt nem is említette Belial. Oldalra biccentett fejjel vételezem az utolsó mondatot a bornyitóval legyintek egyet.
-Ugyan Mammon, hová gondolsz? Belial el tudja dönteni hová megy, nem kell az én engedélyem. Jól is néznénk ki, ha ilyet kellene csinálnia.-ingatom a fejem, de magamba szépen megjegyzem, hogy nem okos húzás mástól hallani a "nagy terveket", mit akarnak egyáltalán ott? Újabb balhéból hagyna ki... Végül csak sarkon fordulok és a konyhába lépek vissza.
-Belial, te mit innál?-kérdezek rá nála is, ha pedig válasz érkezik, akkor italt töltök és az asztalhoz sétálok vele, hogy átnyújtsam a két démonnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 31, 2020 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


Belial tekintete kellemesen érinti Mammont, örömmel tölti el. Nincs is szebb, amikor a testvérek szorosabbra fűzik azokat a szállakat, összetartóbbak lesznek, még inkább számíthatnak a másikra, habár ha jelenleg Belialon múlna, talán Mammon rég egy fáról lógna, nyakában egy kötéllel. Annyi baj legyen, mert a ház asszonya is megjelent, cserfes, mosolygós, mintha ténylegesen egy emberei nő lenne, aki boldog, hogy a vendég megérkezett.
- Ohne Probleme(problémák nélkül). Talán túl könnyen is, nem ártana néhány csapdát kihelyeznetek, nehogy egyesek felhívásnak vegyék a hiányukat.- barátságosan mosolygott, de üres volt az a mosoly. Nem volt különösebben nehéz észre vennie a csapdákat, de ha ilyen könnyedén belesétálna, az szégyenletes lenne. Ilyen rémes balszerencséhez túl sokat élt már, nem volt kezdő.
- Igen, Ő lenne Höllenhund.- bemutatta a kutyáját is, a büszkeségét, és egyben legveszélyesebb szövetségesét, az egyetlent, akiben igazán megbízott.
Muszáj lesz Belialal elbeszélgetnie arról, hogy Belphegor túlságosan is sok emberei vonást vett fel az idők során. Nem illik egy démonhoz a pirulás, még ha a testnek jól is állt, a tudat, hogy mit is rejt a hús, elrontja az egészet.
Átadta a bort és a virágot a fivérének, a kalapját pedig Belphegor gondos kezeire bízta.
- Nein(nem). De ez nem jelenti azt, hogy nem számíthattam egy kis meglepetésre, kellemes csalódásra.- apró félmosolyt engedett meg magának. Ostobaság azt feltételeznie, hogy fivére kedveskedik Belphegornak, hisz miért is tenné? Nem ismeri az érzéseit, és ha még ismerné is, egyszer talán kimondaná azt, hogy Ő is hasonlóan érez, de még az nem változik, addig nem mondja újra. Gyakorlatias volt Belial, legalábbis Mammon szemében.
- Örömmel bentebb mennék és ha nem jelent túl nagy gondott, egy kis ideig még magam mellett tudnám. Szoknia kell még a helyet.- nem szívesen engedné el a kutyáját, nehogy valami olyan helyiségbe dugja be az orrát, ami nem lenne számára túlzottan ideális.
Követte Belialt a nappaliba és természetesen egyből kiszúrta a két kutyát. Hozzáértő szemeivel pedig azonnal szemrevételezte őket.
- Két jólfejlett, hím pokolkutya, ha nem tévedek. Raktad és Belphegoron kívül nem igazán találkoztak még másokkal, legalábbis nem nálatok, és feltételezem nem ilyen békés környezetben. Oh, hol a modorom? Elfogadom az italt.- majd pedig kigombolta a zakóját és helyet foglalt, bal lábát átvetette a jobb felet, Höllenhund pedig a lábai elé telepedett le.
- Találtál már megfelelő szállítóeszközt az utunkra? Már csak arra van szükségünk, és indulhatunk a Vatikánba. Természetesen csak akkor, ha a háznak asszonya elenged.- mondta halvány vigyorral az ajkán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 25, 2020 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Tudom, hogy valamire készül. A hangja, a ravasz mosolya, ami megbújik ajkai szegletébe, de még a szeme állása is azt sejteti sántikál valamiben. Túlságosan régóta van mellettem, hogy vegyem észre, ha forral valamit. Edzeni hív és szinte biztos vagyok benne, hogy ott szembesít majd terveivel. A szokásos szájalásával indítunk és nem rest beszólni nekem. Nyilván ezt én sem hagyom szó nélkül és megjegyzést teszek. Erre érkező piszkáló szavaira összevonom a szemöldököm. Talán még a mozdulatomban is megtorpanok egy pillanatra, majd nemtetszésemnek hangot adva fújtatok egyet.
-Bőven megteszi itt is...- pillantok körbe a termen, majd vissza rá - ...így is túl könnyen fekszel. - felelem egyenesen vigyorgó arcába. Rákérdezek öltözetére, ezt akarja-e viselni, amire bőven elég lenne egy egyszerű igen vagy nem is.
-Jól van, haladjunk. - intem le csacsogásában. A szájbemelegítés megvolt most már jöhet a tényleges edzés is. Előkerülnek a rutinos mozdulatok, élesen csattannak egymásnak a pengék, majd egyszer csak beközli, vendégül láthatnánk otthonunkba a fivéremet, majd hozzá teszi, neki már felvetette a dolgot. Lényegében meg is beszéltél, már csak a jóváhagyásomra vár a dolog. Mi a f*sz? Először viccnek gondolom, de hamar világossá válik, hogy most nem csak az agyam húzza. Leeresztem a kardomat és hangulatom érezhetően borússá válik. Bizonyára nagyon humorosnak érzi, hogy saját házszabályaimat vágja a képembe, amit láthatóan megpróbál kijátszani. Én viszont nem nevetek vele.
-Jól emlékszem a szavaimra, nem szükséges az emlékeztető. - vetem oda kimérten. Szépen, szó szerint idézi az elhangzottakat, de a lényeg valahol elveszik sorai között. Hogy mindezt előre és nem utólag. Sértve érzem magam, kevés dologra vagyok morcos, de a privát terem az szent. Nem tetszik ez a játék, amit Belphegor kezdett. Az éjszakát morgolódással töltöm és rájövök, hogy valójában...leginkább nem is a meghívás és a házszabályok átjátszása bosszant. Bár saját személyes életterembe szeretem ÉN elsőként eldönteni kit engedek be - személytől függetlenül. Sokkal jobban zavar bizalmasom arcátlan pimaszsága. Nem állítottam fel sok szabályt sem vele, sem a lakhatásával szembe, sőt úgy hiszem minimális az a dolog, amit elvárok tőle. Mégis úgy érzem visszaélt a bizalmammal. Mindezt megfejeli még bájolgó vigyorgásával, cseszettül irritálónak és tiszteletlennek érzem. Most inkább távol maradnék tőle, de ő nem hagy nyugtot nekem. Eltelik a délután, majd az este is és közeleg az idő. Ajtót nyitok, amikor Mammon megérkezik. Pontos, mint mindig. Míg a kezem a kilincs felé tart azért valahol remélem, hogy csak egy eltévedt cserkészkölök áll a küszöbömön, aki az utolsó doboz csokis kekszét akarja ránk löncsölni, bár erre este kilenckor azért nem sok esélyt látok. Nyílik az ajtó és drága öcsém álldogál a lábtörlőn egy üveg borral és egy csokor gazzal a kezében. Lába mellett pedig kedvenc pokolkutyája üldögél. Nyugtázom a tényt, hogy egy kóbor csapda se hátráltatta idefelé jövet és a címet is sikerült megtalálnia. Ha már itt van, beljebb invitálom. Belphegor hirtelen mellettem terem, aki vidám mosollyal köszönti vendégünket, miközben belém karol, de nem hagyom kezeit néhány másodpercnél tovább megpihenni rajtam, alig feltűnően, de elhúzom karomat, miközben pár lépést teszek, hogy elálljak az útból és az öcsköst engedjem az előtérbe lépni.
-Oh, köszönöm. - veszem el a bort és elveszem a csokor illatos gazt is, amit Belphegornak szánt. Megjegyzésére gúnyosan kuncogok.
-Na persze, mert te olyannak ismersz. - fivérem szemtelen megjegyzésére csak a fejem ingatom. Nem mellesleg, nem is értem honnan a feltételezés. Már miért adnék virágcsokrot a bizalmasomnak? Meg sem érdemli. Mindeközben a démonnő felakasztja Mammon kalapját a fogasra, és beljebb invitálja, így a nappali felé vesszük az irányt. Káin és Ábel is ott vannak. Gyanakvó pillantásokkal szemlélik a jövevényeket. Soha eddig ennyien nem tartózkodtak a lakásba, kicsit szokatlan számukra ez a nagy tömeg. Alaposan szemrevételezik a démont, de figyelmük hamar kísérője esik.
-Egy italt? - kérdezem az öcsköst, miközben hellyel kínálom.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 5 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 25, 2020 6:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


T
udtam jól, hogy nem lesz egy egyszerű menet, hogy megy majd a morgás, a rosszallás és talán ezért döntöttem úgy, hogy könyebb lenne már az edzőteremben megemlíteni Belialnak, hogy hát mondjuk fogadjunk már vendéget Mammon személyében.
-Mivel csak itt vagy képes két vállra fektetni... Ja, az edzés rutinja.-vigyorgok vissza ahogy meghallom a szemtelen replikát. Még szép, hogy visszaszúrok szóban is, nehogy már hagyjam is magam. Igen, tudom hogy szokott ez kinézni, de tudjuk hogy mi miért történik.
-Nem értem mi bajod van, elég hosszú, nem terelődhet másra a figyelmed. Nincs igazam?-vonok vállat ahogy végig pillantok ingjébe bújtatott alakomon. Combközépig leér, nem kell megszólnia miatta.
-Amúgy is, ha első eset lenne megérteném. Így másodjára már szavad se kellene hogy legyen, láttál már így... is.-vonok vállat miközben megindulok felé, hogy aztán mielőbb odajussunk az estével ahová én terveztem tenni a dolgokat. A második alkalommal ahogy hátam a szőnyegnek ütközik, úgy döntök elérkezett a perc, hogy előhozakodjak a dologgal. Belial pedig először azt hiszi szórakozok. Csendesen figyelem ahogy kezd összeállni a fejében a helyzet. Szép igényesen kicseleztem. Megesik, hogy a csiga elesik sajnos! Jelen esetben Belial álla esik le a helyéről.
-Felvetettem neki az ötletet, már régen találkoztatok, és neki tetszett a dolog.-mondom el az igazat, hiszen nem fogok hazudni, csak lesz amit nem kötök az orrára. Aztán figyelem ahogy elhatalmasodik rajta a puffogás, a méreg én pedig csak nézek rá nagy ártatlan szemekkel. Ugyan már, nem fogsz nemet mondani!
-Azt nem mondtam meg hol lakunk, és azt ígértem neki, hogy megbeszélem veled, csak utána mondom biztosra. Szóval valójában nem kerültelek meg! Tudsz róla, szóltam!-magyarázom karba font kézzel, majd egy sunyi vigyort engedek meg magamnak.
-Had emlékeztesselek a szavaidra, pontosan ezt mondtad a szabályokról; "Egy...ahova nem szabad bemenni, oda nem mész be... kettő... az engedélyem és tudtomon kívül, nélkül senki sem léphet a házamba."-tehát nem csináltam rosszat, engedélyt most kérek és tudja is hogy Mammon ide készül, tehát még nincs itt, szóval egy rossz szava nem lehet! Eztán inkább elvonulok, de mielőtt aludni térnék egy egyszavas kis üzenetet hagyok neki a dolgzóban, részben hogy bosszantsam, részben pedig, hogy szeme előtt lebegjen, hogy én nagyon szeretném ezt az estét. Aztán másnap reggel egy bögre kávéval érkezem meg hozzá, de a szobában még haloványan égett papírszagra leszek figyelmes. A hamu pedig a szőnyeg szélén. Szóval egész éjjel puffogtál. Csodálatos! Még ennek tudatában is nála merem hagyni az előre megírt levelet, rábízva a döntés jogát, hogy elküldi-e vagy úgy jár az irományom, mint az éjszakai, mert hát nyilvánvaló, hogy azt füstölte el. Egyetlen kérésem csupán, hogy ne írja át! Magára hagyom azzal a kis infóval még hogy ha esetleg ráér, akkor lesz szíves segédkezet nyújtani a főzésnél. Elintézek egy-két dolgot, míg gondolom Ő forr a levében, hogy mennyire egy szemét vagyok. Már a ruhámat is az ágyra készítem, hogy az utolsó pillanatban csak fel kelljen vennem, nem sokkal később pedig már Démonom a nappaliban vár. Itallal kínálom, hátha elmúlik a mérge, de látszik az arcán, hogy rendesen odatörtem most a borsot ezzel a húzásával. Pedig csináltam már ennél durvább dolgot is. Végül annyit kérek csupán, hogy a paradicsomokat mossa meg. Se többet sem pedig kevesebbet nem kívánok. Látom mennyire pattan el az a bizonyos cérna a fejében, szám elé kell kapnom a kezem, hogy ne nevessem ki. Ennyire igazán nem kell utálni a helyzetet. Aztán inkább hagyom elvonulni békéjében, hátha kicsit megnyugszik mire Mammon megérkezik, én is elpályázok, a gondolataimat is össze kell raknom, még nekem is, de hamarabb érek a konyhába, mint szeretnék, így még lesz egy kis időm arra is, hogy elkényelmesedjek miután fél kilenckor felszólok a Főnökömnek, hogy hamarosan show time. És sanda gyanúm, hogy Pestis pontos lesz, Ő nem olyan, mint az én drágám. Pontban kilenckor pedig meg is szólal a csengő, így a konyhába lépve elzárom a gázt, míg az ebek és Belial az ajtó felé tart. Az ajtó már nyitva mire Belial mellé sétálok, így teljesen spontán belé karolok.
-Örülök, hogy újra látlak Mammon! Könnyen ide találtál?-kerül bájos mosoly a pofimra és figyelem amint a boros palackot Belial felé nyújtja, ellépek Főnökömtől és pillantásom Mammon kutyájára vetül.
-Szóval Ő a kedvenced?!-kérdezek rá, emlékezvén arra, hogy miről is beszéltünk, csak ezután fogom fel, hogy nem csupán Belial kap ajándékot, hanem Mammon rám is gondolt. Újabb elpirulás közeli állapotot vélek felfedezni magamon. Az eztán következő mondat, kisebb piszkálódó megjegyzés, szinte azonnal leesik. Finoman ingatom csupán a fejem és inkább az említett kalap után nyúlok, mielőtt elnevetném magam. Mammon hozza a formáját!
-Ha megengeded...-és ha Pestis átadja a fejfedőjét, akkor a fogas kalaptartójára helyezem a finom anyagú darabot.
-Mit szólnátok hozzá, ha beljebb mennénk?-intek a nappali felé és el is indulok a két Lovas előtt.
-Mammon, akkor Höllenhund maradjon itt veled, vagy esetleg megmutassam az udvart számára?-pillantok hátra a vállam fölött a démonra és levadászhatatlan kedves kis mosoly ül ajkam szegletében. De aztán egy fél pillantást Viszálynak is szentelek. Nagyon szeretném ha nem játszana puffogó viperát... Csak egy vacsora!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 24, 2020 12:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


- Itt, ez az a sziget, amire nekünk szükségünk lesz.- rábökött a térkép egy pontjára. New York egy kis szigete, csodás múlttal rendelkezik, csodás és sötét, nem meglepő, hogy az emberek lezárták az egészet, látogatókat se engedtek be, senkit se. Pontosan ezért van Mammonnak szüksége rá, a múltja miatt, ezrével vannak ott eltemetve a járványok áldozatai, idős, fiatal, csecsemő, minden korosztály, ha valahol, hát ott bizonyára jól érezné magát a Pestis. S a kutyái nemkülönben, hiába néznek most is rá értetlenül, de ez nem is igazán volt fontos.
- Ahogy elnézem a térképen, még csak körbe se kerítették, ott árválkodik, kihasználatlanul. Nos, azt hiszem, hogy hamarosan költözni fogunk.- sötét árny suhant át az arcán. Egymás után kerülnek a helyére a darabok, és mind ezt a vadászok orra előtt fogja csinálni, ennél édesebb már alig lehet a bosszúja.
- Mivel szolgálhatok?- kérdezte a megjelent imptól, aki átnyújtott egy levelet, majd el is tűnt. Mammon megvonta a vállát, majd kibontotta a levelet, minek olvasása közben egyre szélesebbé vált a mosolya.
- Nocsak és nocsak. Mintha valaki nem lenne elragadtatva az ötlettől.- halkan elnevette magát az aláírás alatti macskakaparáson. Magától értetődik, hogy nem fogja kihagyni ezt a vacsorát. S bár a cím az egy kissé meglepte, túlságosan is egyértelmű volt ahhoz, hogy bárki arra gondoljon, hogy tényleg itt találná meg a Viszályt. Úgy fest, hogy néha túlságosan is komolyan gondolkodik Mammon, annyi baj legyen, ideje készülődni.
Élére vasalt fehér inget vett fel, rá természetesen az elmaradhatatlan fekete, selyem mellény, a zsebébe láncon függő zsebóra került, majd következett a zakó, nadrág, és minden mi szükséges volt, haját hátra fésülte, magához vette a vacsorára szánt bort, és a szomszéd kertből szedett virágokat is csokorba kötötte már. Höllenhunddal az oldalán indult el az éjszakába.
El kell ismernie, hogy ténylegesen akadt néhány csapda, de semmi komoly nem történt, semmi olyan, amit nem várt el fivérétől. Megérkezve a címre, természetesen csengetett és széles, kárörvendéssel keveredett önelégült mosolyt vett fel. Sejti, hogy Belial számára ez az egész felér azzal, mintha szenteltvízbe mártott, izzó tűkkel szurkálnák a heréit.
- Natürlich(természetesen). Ez csak magától értetődik drága fivérem. Semmiféle képpen nem sértettelek volna meg azzal, hogy lemondom a meghívást.- bár csak képletesen ugyan, de igazán élvezi, ahogy forgatja Belialban a kést.
- Remélem nem túl nagy gond, de magammal hoztam Höllenhundot is, szüksége van némi sétára.- megtörölte a lábát mielőtt belépett volna a házba, majd a bort Belial felé nyújtotta.- Ezt a ház urának hoztam, a virágokat pedig a ház asszonyának. Remélem nem veszed sértésnek tőlem ezt a kis gesztust, de miért is vennéd? Biztosra veszem, hogy jómagad is gyakorta megleped virágokkal.- volt egy olyan sejtése, hogy ez nem teljesen így volt, ha valaki már évezredek óta ismeri a másikat, nos, kevés meglepetést tud okozni a másiknak.- A kalapomat hova tehetem?- csak nem illik kalapban lenni a házban, legyen illedelmes vendég, ez a minimum, amit megtehet kedves fivérének, ha már ennyire várta ezt a mai estét, hogy a család összeüljön.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 22, 2020 10:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Már éjszakában járt az idő, mikor Belphegor hazaért és egy villanásnyi időre láttam őt, míg irodám ajtaján bedugta fejét és beköszönt. Másnap reggel frissen főzött kávé vár a pulton, amit egy köszönöm kíséretével magamhoz is veszek. Ám nem kortyolok belőle kettőt, mikor felveti, hogy este használhatnánk az edzőtermet, újra megméretné magát tőrpárbajban. Azt hiszem ez kezd szokássá válni közöttünk. Majd beközli, hogy találkozott Mammonnal, ami kicsit meglep, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget. A nap első felét én is házon kívül töltöm, akad egy kis elintézni valóm a városban. Ami azt illeti kicsit el is húzódik a dolog, mert csak késő délután érek vissza, nem sokkal Belphegor előtt. Hangjától zeng a ház, mikor tudtomra adja érkezését. Gyorsan átvedlek edzésre alkalmas öltözékbe, majd a gyakorlószoba felé veszem az irányt. Az egyik rövid kardomat tartom kezembe, mikor kedvesem belép az edzőterem ajtaján. Épp csak ujjai között érzi kedvenc gyakorlófegyverét, máris pimaszkodásra nyílik a szája. Ejj, te nő!
-És te, hogy ismét két vállra fekszel? - kérdezek vissza szemtelenül, miközben megpörgetem kezemben a pengét. Nem kerüli el a figyelmem a rajta lógó méretes férfi ing, ingeim egyike, amiket elcsórt.
-Te ebben akarsz edzeni? - ingatom meg mosolyogva a fejem. Megkezdjük szokásos kis játékunkat. Előkerülnek a jól megszokott trükkök, cselek és természetesen a csípős beszólások sem maradhatnak el. Amikor Belphegor a szőnyegen hever és pengém farkasszemet néz vele egy váratlan kérdés érkezik felém. Vacsora Mammonnal? Mi a szar?
-Ez most valami trükk akar lenni? ~Figyelemelterelés? - kérdezem gyanakodva, míg a démonnő felkel a padlóról és előadja mire is gondolt. Kicsit fényezi az öcsköst, amiből leszűröm valóban jól sikerülhetett az a találka.
-Ja, rendkívül "kedves" volt tőle. - támasztom vállamnak kardomat.
-Várj...várj egy pillanatot. Mi az, hogy jó ötletnek találta? - szavai azt sejtetik, hogy ők tulajdonképpen már megegyeztek.
-Chh... - fújtatok egyet. Na szép. Aztán még azt is elárulja, hogy sokat beszéltek rólam.
-Ne mondd, hogy érdekesebb téma nem akadt. - húzom el a számát. Hát komolyan, remélem most csak álmodok. Aztán arra jutok, hogy ez biztos szivatás.
-Segítőkész? Biztos, hogy az én öcsémmel találkoztál? - kérdezek vissza szemtelen vigyorral, talán még fel is nevetek.
-Na jól van Belphegor, egy pillanatig tényleg bevettem...- nevetem el magam ismét, de aztán tovább mondja, és jó kedvem alábbhagy, kezdek rájönni, hogy valóban leszervezett egy vacsorát, csupán nagyvonalúan a bólintás jogát hagyta meg nekem. Ettől a ténytől rohadtul nem vagyok boldog.
-Nem ebben egyeztünk meg... - emlékeztetem a házszabályokra, amit szemmel láthatóan igyekszik kijátszani. Már a kaját is kigondolta. Fasza. Én ezt nem akarom tovább hallgatni. Fordítok hátat neki és visszarakom a fegyveremet a helyére.
-Gondolkodási időt is kapok? - gúnyosan horkantok fel. Épp csak azt nem mondja estig bőven van időm igent mondani. Egy ideig még a teremben maradok, majd szokásom szerint a hajnalt dolgozóm falai között kívánom tölteni. Belépek és kiszúrok egy fecnit az asztalon, amin egyetlen szó szerepel. "Légyszíves". Hogy az a... Érzem rándul az arcom, talán még a szemem is tikkelni kezd. Összegyűröm a papírt és egy pillanat alatt hamuvá porlad a kezemben, majd bezuhanok a székembe és töltök magamnak egy nyugtató italt. A papír égett, füstöt szaga még jó ideig érződik a szoba légterében. Másnap reggel, amikor Belphegor betoppan irodám ajtaján, azonnal megérezheti az égett szagot, ami határozottan nem a dohányé, és ha nem volna még elég árulkodó, hogy itt bizony gyújtogatás történt, a szőnyeg szélén heverő hamudarabok tovább erősítik a gyanút. Egy bögre kávét hoz magával és egy levelet, amit a kezembe is nyom azzal az az instrukcióval, hogy ÉN juttassam el a meghívót fivéremnek. Szétnyitom a papírost és komor tekintettel veszem a rajta szereplő rövid sorokat. Belphegor felhívja a figyelmemet, hogy ne merjem megmásítani a szöveget. Aztán még pofátlan szemtelenséggel, jókedvűen, mosolyogva odaveti, hogy segédkezhetnék neki az előkészületekbe. A nagy lóf*szt! Percekkel azután, hogy magamra hagy valami szöget üt a fejembe. Miért ilyen fontos ez neki? Miért ragaszkodik ehhez ez egész vacsora dologhoz? Mit akar elérni ezzel? Képes kijátszani is emiatt... Igaza van, ahogy korábban is említette, ez egy jó lehetőség, hogy beszéljek fivéremmel, de ha találkozni akarnék vele néhány szó erejéig, úgy bármikor megtehetném. Úgy sejtem emögött több van, mint amennyit kedvesem megoszt velem. Így neheztelésem mellett, némi kíváncsiság is ébred bennem. Miben sántikálsz te nőszemély?

Mammon,
Szeretettel meghívunk, ma este 21 órára vacsorára, hozzánk.
Házunkat az Ördög utca 13-as szám alatt találod.
Számítunk megjelenésedre.

Belial és Belphegor


u.i.: vigyázz, a környéken sok
 a démoncsapda!
Megértjük, ha nem jössz.Firkálok még rá pár gondolatot. Végül is Belphegorom azt mondta hogy ne írjam át, azt nem mondta, hogy nem írhatok hozzá. Kis szövegmódosítással végül egy imppel küldöm el a meghívót Mammonnak. Ezután a nappali felé veszem az irányt. A teraszon gyors elszívok egy szál cigit. Épp visszalépek a szobába, amikor Belphegor tűnik fel és a konyha felé indul. Szemlátomást minden elő van már készítve a főzéshez is.
-Egy ital jól jönne. - bólintok kérdésére és követem a konyhahelyiség felé. Nem leplezem még morcos vagyok kicsit, de kezdem elengedni a dolgot. Végül is csak egy estéről van szó, talán nem halok bele. Sosem volt lovasfivérek között szokás egymás életterébe lépni, egyfajta megnyugtató távolság mindig megvolt közöttünk. Szokatlan helyzet. Ennek ellenére a mód, ahogy ezt kedvesem intézte, cseppet sem tetszik.
Belphegorra emelem tekintetemet. Nem osztom bizalmasom szinte már irritáló lelkesedését. Hallom, hogy beszél, de annyira nem figyelek, inkább a boros poharammal játszom. Hogy mi? Kapom fel a fejem, mikor egy kéréssel fordul hozzám. Mossam meg a k*rva paradicsomokat. Hát komolyan kedvem lenne hangosan felröhögni. Ehhez már aztán tényleg pofa kell! Kezdi nagyon túlfeszíteni....
Felkelek a székről, ahova épp csak letelepedtem és megmosom a nyavalyás zöldségeket a csap alatt. Mikor meglátom a szokásos cigikunyeráló mozdulatot, amit egy apró megjegyzés kísér, felmordulok. Örülök, hogy így döntöttél. Pffff.
-Na ne szórakozzál velem te nő.... - háborodok fel. Mindketten tudjuk jól, hogy nem döntöttem én itt semmiről. A bólintás is abban merült ki, hogy elküldtem a meghívót. Legalább, ha már ilyen szépen a hátam mögött előre leszervezte ezt az egészet, ettől a jópofa szövegeléstől kímélne meg. Mi a francért kell a műsor? Leszervezte, jön a tesó, elfogadom, de a szarért várja el, hogy úgy tegyek, mintha én is eleve akartam volna? Hát felcsapja az agyvizemet. Ez még jobban bosszant, mint maga a vacsora. Esküszöm, ez a nő teljesen hülyére vesz. Egy időre elvonulok, belemélyedek saját dolgaimba, majd gondolataimból Belphegor hangja ver fel jelezve az időt. Épp az ajtó közelében vagyok, mikor hallatszik a csengő. Az ebek idegesen, ugatva támadják be a bejáratot. Kikerülve az izgatottá vált pokolkutyákat nyitok ajtót vendégünk előtt.
-Mammon, hát idetaláltál... - pillantom meg öcsémet a lábtörlőmön.  
-Kerülj beljebb. - engedek utat neki, amennyiben bejönne.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 5 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 21, 2020 3:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


A
Mammonnal való találkozás egészen fényesen alakult. Több mindent megtudtam, mint szerettem volna, még magamról is. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kellemesen el lehet beszélgetni valakivel. Nos, jól kell megválasztani a partnert, ugyebár! Egész vidoran érek haza, Belial még fent lehet, így dolgozó szobájában keresem először, hogy szóljak, haza értem. Aztán el is teszem magam másnapra. Reggel korán kelek, talán még előbb is, mint szoktam, de teljes izgalomban zuhanyzom le, öltözök át kényelmes viseletbe és még egy gyors futást is lezavarok a környéken, hogy kissé kifáradva, de újra a konyhába érve a kávéfőzőt is beizzítsam. Kényelmesen teszek veszek kicsit a konyhámban, míg a fekete lefő, aztán bögrékbe töltöm, hogy ha Főnököm lemászik az emeletről, akkor már várja a friss kávé. A dugi cigimből egy szálat elővadászok és tejeskávémmal a bögrében kisétálok a teraszra, hogy rágyújthassak. Így telik el egy egész cigi idő, míg meghallom nyílni az ajtót. Elmosolyodom ahogy hátra tekintek a vállam felett.
-A kávéd a pultod van!-jegyzem meg, ha esetleg nem vette észre a dolgot. Nekem még van pár kortyom hátra, de talán megvárom, hogy Viszály is végezzen a sajátjával.
-Arra gondoltam, hogy este bevehetnénk majd az edzőtermet megint. Tegnap találkoztam a fivéreddel, azért voltam távol este. Már ha emlékszel még, hogy szóltam róla, hogy távozok.-emlékeztetem finoman, hogy mielőtt elindultam a régi bárba még elköszöntem tőle. Aztán tekintetem az udvaron állapodik meg, elmosolyodom és felállok.
-Nos, lenne egy-két dolgom még ma, de utána a tiéd leszek.-folytatom mondandómat mielőtt a hátamat mutatnám neki és bevonulnék a házba. Elmosom a bögrémet és felsétálok az emeletre, hogy összeszedjem magam. A városba indulok pár dolgot beszerezni, órákat töltök el nézelődéssel, mire hazaérek már szürkül az ég alja. Elvigyorodva lépek be sz ajtón ahol a két pokoleb szórakozottan pillant rám.
-Visszajáró vendég. Tudjátok.-vonom meg a vállam miközben a konyhába lépek és lepakolok miután lerúgtam a cipőmet a kabátakasztó alatt.
-MEGJÖTTEM!-kiabálok fel az emeletre, jelezvén, hogy hamarosan mehetünk edzeni is. Kipakolok a szatyrokból és utam még hálómba vezet, újabb átöltözésig, arra gondolok, hogy ismét szokatlanul lazára veszem a figurát, Belial elcsórt ingét kapom magamra egy sport melltartóval és egy boxer fazonú bugyival, aztán mezítláb indulok a terem felé, hogy kezembe kaparintsam a katanát amit úgy kiszemeltem magamnak az első terem próbán. Az ajtóhoz érve meglepve látom hogy Belial már bent van.
-Szia.-köszönök rá ahogy végül belépek és a fegyvertartó felé sétálok.
-Felkészültél, hogy ma megint térdelni fogsz?-utalok kedvenc kis trükkömre, amit éles helyzetben fejlenyisszantás követ. Leveszem a kardot és párszor átpörgetem a kezemben, szinte azonnal mozdulok kedvesem felé, de gyorsaságának hála hátam először hamar a szőnyegnek feszül.
-Hé!-méltatlankodom ciccentve nyelvemmel és már fel is pattanok hogy újból támadhassak, hosszú percekig pattognak pengéink, míg végre sikerül mögé kerülnöm, hogy beletalpaljak térdhajlatába.
-Na azért! Legyen meg az én örömöm is.-jegyzem meg fölényesen, ahogy a térde padlót fog, még el is vigyorodom egyetlen pillanatra, de hátra lépni már nem sikerül és csak hamar a földön kötök ki ismét.
-Annyira durva tudsz lenni!.-kapok levegőért duzzogva de mozdulhatok ismét, mert kedvesem kardja újból lesújt.
-Oké állj! Kérdeznem kell valamit!-térdelek föl és karjaimat a magasba emelem.
-Mit szólnál egy közös vacsihoz Mammonnal?-teszem fel a kérdést bizakodó hangon, mosolyogva, miközben felállok.
-Arra gondoltam kicsit beszélgethetnénk, ha már volt olyan kedves és kaptuk azt a drága kis becenevet Tőle. Mindazonáltal Ő jó ötletnek találta illetőleg üzeni, ha nem mész bele, akkor azt a kis cuki nevet elterjeszti az egész városban. Nagyon elszántnak tűnt.-dőlök vállammal a falnak és cseppet sem leplezem, hogy nekem amúgy tetszik az ötlet. Az arcomról minden leolvasható.
-Bár el kell mondjam, azt mondtam neki, hogy majd én megoldom ezt a kis problémát. Viszont sokat beszéltünk rólad. Te tudtad, hogy a fivéred ilyen finom úriember? Nagyon kellemesen éreztem magam vele. Ugyanakkor roppantul segítőkész Démon.-teszem hozzá a kiegészítést, kissé talán csipkelődve.
-Igazából csak rá kell bólintanod, már megírtam a levelet is. Az elküldésre vár.-lököm el magam a faltól és mélyet sóhajtok.
-Légyszíves! Bólint rá.-lépek elé és nagy kerek szemekkel pillantok övéibe.
-Hidd el, jó lesz, legalább ki tudtok főzni valamit együtt... Hátha van valami amit szeretnétek megbeszélni. Én a helyedben nem hagynék ki egy ilyen alkalmat.-mosolyodom el, aztán lerakom a fegyvert a helyére.
-Megint nyertél... Uncsi!-jegyzem még meg csendben, de csupán a hátának.
-Gondolkozz a dolgon este, én már tudom, hogy mit főzök. Végre valaki enne velem!-szólok még vissza ajtóból.
-Szóval, légyszíves! Engedd meg.-egy szava sem lehet, megkérdezem, bár már félig mindent előkészítettem, a levél is arra vár, hogy elküldjem. A fürdőbe indulok és gyors zuhany után nyugovóra térek, de mielőtt szobámba vonulnék egy egy szavas kis papírlappal lépek a dolgozószobába amire annyi van írva; Légyszíves! Az éjszaka nyugodtan telik, de gondolatokkal, azon gondolkozom, hogy reggel ha meglátom rögtön letámadom a kérdéssel, mert milyen is az már, hogy nem érem el amit akarok? De, el fogom! Ezzel a gondolattal hajtom álomra a fejem, hogy másnap az első napsugarakkal ébredjek. Beletúrok a hajamba, majd lesétálok a kávéfőzőhöz, tisztára unalmas mi? Felkelek kávé... Pedig valahol jó egy kis monotonitás azok után, hogy a Pokolban folyamatosan pörögtünk. Kezemben a kis papirossal amit Belial Fivérének szánok ülök le a pulthoz az egyik székre, míg a kávé elkészül. Aztán gondolom most meglepem kedvenc Démonomat és felszervírozom neki a bögrét, csendesen kopogtatva a dolgozó ajtaján, miután beenged belépek. A kávét az asztalra teszem, majd kezébe nyomom a megírt levelet;


Mammon,
Szeretettel meghívunk, ma este 21 órára vacsorára, hozzánk.
Házunkat az Ördög utca 13-as szám alatt találod.
Számítunk megjelenésedre.

Belial és Belphegor


-Nos, ha döntöttél akár lehetnél a segítségemre azzal, hogy leküldöd az üzenetet. De ne merészelj rajta semmit átírni!-utalok apró gyöngybetűimre amiket a papírra vetettem.
-Ha kész vagy segíthetnél nekem egy kicsit. A konyhában.-jelentem ki vigyorogva, majd magára hagyom, hogy eldönthesse mit akar. Remélve, hogy buzgóságom meghozza a hatását  és tényleg elküldi a levelet öltözöm át olyan ruhába ami nem baj ha pecsétes lesz míg készül az étel vacsorára. A kávém elfogyasztása után összefogom a hajam és még egy cigit is elszívok. Összerendezem a gondolataimat és mély levegőt véve úgy döntök, hogy először a nappalit takarítom ki, felsöprök és felmosok, kiürítem a hamutálat és még el is mosom, így az üveg ismét csillog villog. Megterítek az asztalon és előkeresek valamelyik szekrényből egy gyertyatartót is, hangulatos. Karba font kézzel nézzem a művemet, alig múlt dél. Rengeteg időm van egyébként. Így a szobámba lépek, hogy kinézzem a ruhámat is estére. Mivel szeretem hosszabb fazonú ruhákat, így választásom egy sötét zöld ujj nélküli ruhára esik, szépen ki is terítem az ágyra, hozzá illő zöld körömcipő is kerül az ágy mellé, aztán végre tényleg a konyhába indulok. Meglepve tapasztalom, hogy a nappaliban lebzsel Belial.
-Csak nem rám vársz?-kérdezek rá huncutul csillogó szemekkel ahogy belépek a főző helységbe. Egy palack bort veszek elő és meglengetem felé.
-Ihatunk főzés közben.-ajánlom fel sunyi mosollyal miközben kibontom az üveget, előveszek két poharat, majd töltök mindkettőbe a vörös italból.
-Akkor vehetem eldöntöttnek a kérdést? Elküldted a levelet?-nyújtom felé a poharat bizakodva és ahogy elveszi az italt még hálásan pislogok is rá.
-Legyél csini estére.-pillantok rá kihívón, aztán belekortyolok a borba és az órára nézek. Délután öt... Legalább lesz ideje állni a húsnak a pácban, mert az bizony gyorsan meglesz.
-Nem kérek tőled sokat, minden megcsinálok, légyszíves a paradicsomokat mosd meg!-adom ki az egyetlen feladatot, amit remélhetőleg nem tud totálisan elszúrni. Én pedig előveszek egy vágódeszkát, a csirkemelleket egy tepsit, olívaolajat chili pasztát és kis sózás után bekenem a húsokat az olajjal és a csípős pasztával, majd megszórom oregánóval is. A tepsibe teszem és lefedem alufóliával, a megmosott paradicsomoknak egy tálat adok, hogy Belial abba tegye őket bele, aztán krumplit kezdek pucolni, kockára vágom. Az egész nem tartana tovább húsz percnél, de kicsit húzom az időt, így lesz majdnem hat óra, mire kész leszek az előkészületekkel.
-Köszönöm a segítséget.-pillantok Viszályra, majd a csatateret eltüntetve egy szál bagóért nyújtom a kezem és a maradék borral a poharamban a terasz felé indulok.
-Van még egy kis időnk. Örülök, hogy így döntöttél.-pillantok rá a pohár pereme fölött, majd ahogy elszívom a cigit úgy döntök adok még egy kis időt magamnak, így kibérelem a fürdőt és lezuhanyzok, megmosom a hajam, így lesz fél nyolc mire fürdőköntösben ismét a konyhába lépek. A krumplit ekkor teszem a gázra és hagyom is főni, míg odafent elkészülök. Megszárítom a hajam a fejemre tekert törölközővel és felöltözök, már a hajammal bíbelődök, hogy álljon valahogy a konty mikor megérzem a főtt krumpli illatát. Elmosolyodok és egyszerű smink kerül pofimra, szemceruza, spirál, egy lehelet pirosító az arccsontra és végül egy hosszabb lógós ezüst fülbevaló. Lekopogok a lépcsőn és megnézem hogy mennyire sikerült szétfőzni a krumplit, szokás szerint tökéletes, nem volt hülyeség ellesni egy-egy fogást az emberektől. Lezárom a gázt és leszűröm óvatosan a krumplit, majd lefedve hagyom, hogy ne hűljön ki idő előtt.
-Belial, fél kilenc múlt!-indulok a lépcső felé, hogy szóljak Főnökömnek hamarosan jelenése van, a húst pedig betolom végre a meleg sütőbe, hogy elősüssem, addig gyorsan bevágom keresztbe a paradicsomok alját, hogy mikor a fóliát levéve a húsról mellé teszem sülni jobban kiadhassa a zamatát. Ha jók a megérzéseim Mammon akkor fog megérkezni, amikor a hús elkészül. Már hajtom az időt, hogy mielőbb megérkezzen kedvesem Lovasfivére, de még annyi időm van, hogy kicsit elkényelmesedjek a fotelben. Gondolataimból akkor riadok fel amikor kopogtatnak az ajtón, tekintetem Belial arcára vándorol.
-Kinyitod az ajtót, vagy azt is oldjam meg, ha már ilyen merényletet terveztem ellened?-vigyorodok el kajánul miközben a konyhába lépek, hogy megnézzem a húst, aztán a gázt elzárva csatlakozom Viszályhoz az ajtóban.


//Belial userével megbeszélve mozgatom a posztomban Viszály karakterét//
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Belial és Belphegor lakása - Page 5 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 2:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 5 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 1:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  NextBelial & Belphegor


A
zt hittem még mindig bosszankodni fog, most hogy újra találkozunk, mégis a konyhából kicsal, hogy tartsak vele, ám megakaszt ahogy kilépek az ajtón, arcomat vizsgálja, vagyis ajkaimat, amik már láthatóan begyógyultak, meg is jegyzi, míg keze arcomon időzik. Elveszve a pillanat varázsában, nem sokon múlik hogy ismét megcsókoljam. Épp idejében enged el és vesz ki a dobozból egy szál cigit, hogy aztán a járdára üljön. Meg is találom végre a hangom és beszélni kezdek hozzá. Bocsánatot kérek tőle, annak tudatában, hogy teljesen igaza volt, jogos volt a kiakadása irányomban. Mikor közli, hogy felejtsük el haloványan rá mosolygok. Azt is elárulom, hogy nem esett jól mikor tegnap hazaértem és ő nem volt a házban. Pimasz kérdésére meglököm a vállát egy kicsit.
-De igen! Vagy már azt sem szabad?-összehúzott szemekkel teszem fel a kérdést, majd elvigyorodom, ez annyira ő... Hiába is mondanék neki bármit... Sosem értene meg! Még egy mondat érkezik felém, amolyan információ féle, először csak bólintok rá. Legalább ennyit megoszt velem. Nem kérdezem őt, nem tisztem, csak a tanácsadója vagyok.
-Igen, látom és nagyon örülök neki!-csupán mondandója elejére válaszolok szóban, annyi elég kell legyen. Mivel elintéztem mindent ami a kis kiruccanásunkhoz kell, így megosztom vele. Egy apró szót kapok az információra, bólintok, majd felállva az asztalhoz sétálok és végre én is rágyújtok.

Van még két napom összeszedni magam, a terveket előkészíteni és becsomagolni. Egy pár új ruhát is beszerzek ami szintén a sporttáskámba kerül, de a ruhák közé rejtem Adolfot is, egy ideje nagyon elhanyagolom szegényt, így azt tervezem, hogy magammal hozom Ciprusra. Hallom mikor Belial már lefelé indul a lépcsőn, én még kicsit tollászkodom a szobában, tudom, hogy még van időnk az indulásig. Összefogom a hajam egy laza lófarokba, majd vállamra dobom a táskámat és kilépek a szobából. Belial már a bejárati ajtó előtt várakozik, elvigyorodok és megindulok lefelé a lépcsőn. A ruha fogasnál belebújok a szandálomba és kilépve az ajtón Belial behúzza mögöttünk. Eljött az idő, hogy kicsit minden mentesek legyenek a napjaink. Se káosz, se Amara... Csak MI!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 6:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


Ház az Ördög utcában
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hazatérve olyan gyorsan vettem a fürdő felé az irányt, hogy nem is néztem szét. A kutyákat láttam, és mentem is tovább. Csak jóval később, mikor tüdőm egy szál bagóért sípolt, a levegőben terjengő ízletes ételszag vezetett rá a terasz felé menet, hogy talán Belphegorom is itthon lehet. A konyhában üldögél és villájával szántja az ebédjét, amikor cigizni hívom. Kilépek az udvarra, szinte azonnal követ és én megragadom az alkalmat, hogy nappali fényben lássam arca gyógyuló sebeit.
Néhány szótlan pillanat és észrevételezés után cigarettára gyújtók és leülök a terasz szélére. Újabban valamiért szívesebben telepszem földközelbe, mint az asztal melletti négylábúakra. Kedvesem is hamar csatlakozik hozzám, ám ő most nem nyújtja kezét cigiért. Ehelyett inkább belátja, múltkori viselkedése felelőtlen volt.
-Felejtsük el! - ajánlom fel és láthatja rajtam, nem neheztelek rá. Nem is kívánom tovább firtatni a múltkoriakat. Úgy gondolom épp elég tanulópénz számára a találkozón szerzett sebek. Nem látom értelmét, hogy szavaimmal tovább nyomasszam.
-Csak nem aggódtál miattam? - kérdezem sunyi mosollyal miközben szívok egyet a cigimből.
-Láthatod, semmi bajom. Csak nekem is akadt egy kis dolgom. - teszem hozzá egy könnyed vállrándítással. Majd megosztja, hogy ciprusi nyaralásunk két nap múlva esedékessé válik, mindent elintézett, ami az utazásunkhoz szükséges.
-Remek. - reagálok egyetlen szóval, amiből egyértelmű lehet számára, nem gondoltam meg magam a programmal kapcsolatban. Bár még mindig jobb választásnak tartanám a szteppéket.

A következő két nap gyorsan eltelik, hamar elérkezik az indulás ideje. Egy kisebb kézitáskát viszek magammal, néhány dolgot pakolok bele, mivel csak pár napra megyünk. Az ajtó előtt várakozom egy szál bagóval a kezemben, kedvesem még a csomagjaival szórakozik. A két kutya az előtérben ül, látom Ábelen szívesen tartana velünk, de jobb ha mindketten itthon maradnak. A cigim végére érek, amikor Belphegor is elkészül. Behúzom magam mögött az ajtót és elindulunk lassacskán oda, ahonnan, majd idézéssel jutunk el a szigetre.

zene: nincs || üzenet: folytatás Cipruson||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7