Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 1:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


- Ismerem már elég régóta, hogy tudjam, én is tüske vagyok jelenleg az oldalában.- játékos mosoly suhant át az ajkain, ha valaki, hát legalább Mammon élvezi ezt a beszélgetést.
Nem annyira érdeklődve várja a kérdésére a választ, mint az, akiről éppen véleményt formálna fivére, de azért Mammont is érdekli. Sajnálatosan Belphegor megfertőzte ezzel az idegesítő aprósággal, amikor közölte a Pestissel, hogy mit érez a Viszály iránt. Érdekelte, hogy hová is fog kifutni a történet. De ahogy elnézi az egészet, kissé csalódott, nem gondolta volna, hogy ilyen egyszerű lesz viszályt szítani kettejük közt. Ilyen lehet az, amikor a mestert oktatják. Talán pályát tévesztett Mammon, és a betegségek, járványok helyett az emberei kapcsolatok tönkretételével kellene foglalkoznia.
- Kedves Belial, rég magunk mögött hagytuk ifjú éveinket, és mégis úgy morogsz, mint egy gyermek. De jó hallani, hogy így gondolod, talán néha közölhetnéd Belphegorral is.- hiába démon, elég sok jelét adta annak, hogy a személyiségében és érzelmi világában inkább emberei, mint démoni.
Kissé elcsendesedtek, és ezt mind pár szónak köszönhetik, úgy kezd a nyomasztó hangulat körbe fonni őket, mint pók a legyet, mi a hálójának csapdájába ragadt. Belphegor is olyan arcot vágott, mint aki valami nagyon savanyút kostolt, de nem köpheti ki azt, a szájában kell tartania, ki tudja, hogy meddig. De legalább már kész az étel, valami jó is kisülhet az éjszakából.
Helyet foglalt az asztalnál, és átadta tálját a ház asszonyának, és mikor úgy gondolta Mammon, jelzet, hogy elég lesz.
- Viszont kívánom.- az illem akkor is megköveteli, hogy ezt mondja, még ha a helyzet kissé kényelmetlenné is vált.
- Ezesetben szerencsés vagy. Személyemet kissé rosszul érintené, ha valaki kirabolna még távol vagyok. Akad pár apróság, személyes tárgyak, amikre továbbra is igényt tartanék. Ezért is hagyom hátra a kutyáim nagyrészét, hogy gondoskodjanak a házam védelméről. Negyven azt hiszem, hogy elég lesz erre a célra. Bár talán a bejárati ajtót nyitva hagyom, hátha lesz pár ostoba, aki be akar törni, és akkor a kutyáimnak is lesz mivel játszani.- egy kis testmozgás nekik se árthat, csak arra figyeljenek majd oda, nehogy felborítsanak valamit, nem arra akar hazaérni, hogy minden romokban.
- Sérthetetlen közeg? Eddig három ilyenről hallottam csupán, amit annak lehetne nevezni. A Pokol, a Menny, és újonnan felfedezett és egy ideig az otthonomul szolgált Ládát nevezhetném annak. De itt? Itt fent? Nincs olyan, hogy sérthetetlen közeg. Csupán néhány erősebb… erőd, ha úgy tetszik.- belekortyolt a kitöltött borba és figyeli a párbeszédet a két másik démon közt.
- Láthatod, hogy milyen az, amikor együtt vagyunk, pontosan ilyen. Némi szavakkal elkövetett szurkálás, amiben általában Belial marad alul.- mondta mosolyogva, a bocsánatkérő pillantásra pedig csak egy aprót biccent. Feleslegesnek érzi, de jó vendég lesz és nem említi ezt meg. Inkább eszik még pár falatot.
-A vérünkben van Belial. Démonok vagyunk, egymás háta mögött cselekedni már-már az alaptermészetünk.- megint csak el kell mosolyodnia, ilyen az, amikor visszanyal az a bizonyos fagylalt.
- Véleményem szerint az ellenszenve annak szól, hogy jelenleg nem tartja irányítása alatt a helyzetet és a megannyi évezred után sikerült meglepni valamivel. De meg kell jegyeznem, hogy igazán finom lett az étel, következő alkalommal majd nálam rendezünk egy ehhez hasonló összejövetelt, a főzést pedig vállalom.- és akkor legalább Belialnak se kell morognia.- Azt még hozzátenném, ahogy így elnézlek benneteket, olyanok vagytok, mint egy idősebb házaspár, ahol az egyik fél fúj a másikra, de holnapra már el is lesz felejtve.- csak természetes, hogy ezt is megemlíti, mert a hangulat legyen olyan amilyen, Mammon még attól odaszúrhat fivérének nyugodtan egy két kisebbet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 4:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Ahogy telik az idő, egyre inkább az az érzet erősödik bennem, hogy ez az este egy k*rva nagy szívatás. Értékelem én a tréfát, a poénokat, de ez valahogy nekem nem jön át. Ha még nem volna elég az eddigiek, cserfes bizalmasom még azt sem rest elárulni, hogy befogott egy semmiségre a mai előkészületekbe. Egyetlen nemtetszésemet jelző hang érkezik reakcióként mondatára. Hát az eszem áll meg ettől a nőtől. Direkt csinálja? Talán nem tűnik nagy dolognak, leszervezett a hátam mögött egy vacsorát ahová fivéremet hívta, valójában nem is az. Öcsém jelenlétének tényén házamban, gyorsan túllépek. Sokkalta jobban zavar és kellemetlen számomra, hogy bizalmasom ellenem megy, semmibe vesz, átjátssza szabályaimat, pedig nem róhatja fel, hogy sok elvárást támasztok felé és felül bírál. Mikor engedtem így a fejemre nőni? Most szembesülök vele, teljesen hülyére vesz. Talán jobban haragszom magamra emiatt, mint rá. Elvégre ez az én hibám, hogy ennyire szabadjára engedtem és azt hiszi, bármit megengedhet magának. Fogadom közben öcsém óvva intő jó tanácsát a nőkről és a hajpiszkálásról. Akkor vetemedjek ilyesmire, ha halni vágyom. Megértettem. Egy fáradt sóhaj szakad fel belőlem, mikor egy elég konkrét kérdés érkezik Mammontól. Mennyire is tartom valójában Belphegort? Egy sima "ja"-val is letudhatnám a válaszadást, többre mint egy porosodó kerámia babát, de úgy döntök ennél kicsit bővebben felelek.
-Nos...annak ellenére, hogy most épp....jelen pillanatunkban nem vagyok a legbüszkébb rá, elég sokra. - ismerem el, bár válaszom így sem árul el túl sokat, lényegében semmi konkrétat. Mégis barátibb felelet, mintha két betűt nyögök oda. Közben tekintetemet szemtelen bizalmasomra vezetem. Egy rosszul kijött este miatt eszemben sincs leírni a mögöttünk álló hétezer évünket. Morcos vagyok és ezt még csak nem is titkolom. Ezért inkább nem szólok hozzá, mert még véletlen olyat találnék mondani, amitől könnyeket eresztene a szeme. Ehelyett a vatikáni utunkkal kapcsolatban nyilatkozom, ha már szóba került ez a téma és miután Mammon választ adott Belphegor kérdéseire átmegyünk az étkezőbe. Asztalhoz ülök nem túl nagy kedvvel. Bizalmasom hirtelen válik szótlanná és visszafogottá. Tálalva az elkészített vacsorát, előbb vendégünk tányérjára szed, majd bizonytalan kézzel nyúl az enyém felé, és mivel mozdulatában nem állítom meg, így az enyémre is kerül a menüből. Sajátjára épp csak pakol az ételből és amikor jó étvágyat kívánva nekikezdünk, csak néhány falatot vesz magához kedvetlenül. Én sem kezdek még neki, nem azért mert nem tetszene a sült hús és a mellé készített köret gusztusos látványa, vagy ne vonzanának az ínycsiklandozó illatok. Csupán ritkán eszem és nehéz nekikezdenem. Belphegor közben felugrik az asztal mellől, hogy kinyissa és poharainkba töltse az öcskösféle vöröset.
-Nem tartok ilyesmitől. - vallom be őszintén fivérem felé fordítva fejem. Egy pillanatra sem merült fel bennem hogy bárki elvehetne tőlem bármit távollétem alatt. Megvannak az én évezredes, aljas kis démontrükkjeim, hogy aggodalmak nélkül maradjak távol hosszan tartó ideig.
-Ha meg kell nekik, hagyj vigyék. - vonom meg kissé vállam érdektelenül, mikor otthonomat említi.
-Nem ragaszkodom sem a házhoz, ahol most vagyunk, sem a földhöz, amire építették. Alapvetően nem kötődöm tárgyakhoz...nem kötődöm semmihez. - folytatom a gondolatomat, miközben elém rakott boromból kortyolok. Szavaim erősen rácáfolhatnak viselkedésemre, mert könnyen tűnhet, emiatt morgolódom.
-Az ide teremtett sérthetetlen közeg a fontos, de ezt bárhol megteremthetem. - teszem hozzá. Nézhetnek rám furcsán, nem veszem fel, mindenkinek más dolog fontos és más dologra mozdul. Félre rakva borospoharamat, kezembe veszem az evőeszközöket és nekilátok enni. Még az első falatot le se nyelem, mikor bizalmasom nevemen szólít, szomorú arccal tekintve rám. Elnézést kér, beismeri ötletével túl lőtt a célon, majd fivérem felé is pillant és neki is intéz néhány bocsánat kérő szót.
-Rendben van. - válaszolom miután legyűrtem az első húsdarabot. Villámat újra a sültbe szúrom és késem élével egy újabb kisebb részt hasítok belőle.
-Legközelebb ne a hátam mögött és ne így. - teszem még hozzá. Teljesen más lett volna az alap szituáció, ha rögtön egyenesen megmondja mit akar. Nem trükközik és kijátszik engem, majd gúnyt űz velem egy fél napon át. Valószínűleg akkor sem bólintottam volna rá egyből, de tisztább lett volna, mint ez a sunnyogás. Ilyesmit nem várnék egy bizalmastól. Látom hogyan néz rám.
-Inkább együnk! - adok választ kimondatlan kérdésére. Nem küldöm el őt.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 4 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 9:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


-N
em hinném, hogy a te jelenléted a legnagyobb baja.-jegyzem meg félig hangosan, a hajam nyisszantásának szóba hozatalánál icipicit mérgelem csak fel magam, meg is jegyzem, hogy nyilván nem egy tőrrel mennék neki. Annál gonoszabb terveim lennének, de azt ne akarja Belial megtudni. Mammon szerencsére mintha védelmébe venne, így több szót nem is igényel tőlem ez a dolog. Még egy hálás pillantást is megeresztek Pestis felé, majd a következő témára úgy kiéleződik hallásom, mint eddig még soha. Bár nem tudom, hogy Viszály valójában hogyan vélekedik rólam, így inkább elvetett ügyként kezelem a dolgot, polcon porosodó babához hasonlítom magam és hangot is adok ennek. Mammon viszont olyan kérdést intéz fivére felé, amire igen csak bennem szorul még a levegő is. Hogy Belial többre tartana? Kötve hiszem. Mégis lélegzet visszafojtva várom, hogy esetleg szóbeli felelet is érkezik eme kérdésre. Vajon igaz lehet? Többre tartana, mint egy csinos kis oldaltáskát? Míg terveikről folyik a csevej, bennem is megfogalmazódik pár kérdés ennek kapcsán, na meg a tudat, hogy valamit elhallgat előlem... Mi tagadás, pocsék érzés. Telibe felrúgta az ígéretét... Legalább mondta volna meg, hogy utazni készül, erre így kell megtudnom ezt az egészet.... Ugyan külsőleg nem mutatom annyira, hogy rosszul esik, de belül üvöltök és lélektelen valómban már egy kiadós fejmosás játszódik le elmém mélyén. Komolyan ennyit érek? Három évig magamra hagyott, most pedig kezdjek mindent újra? Lemondó sóhaj tör fel belőlem, annak ellenére is, hogy kérdéseimre választ kapok Mammontól. Főnököm egy az egyben telibe sz@rja a fejem, szinte hozzám sem szól mióta fivére átlépte a küszöböt. Lassan el is megy a kedvem az estétől. Szemem cikázik a két démon között ahogy eszmecserét folytatnak, már nem kívánok közbe szólni, ugyan felajánlom, hogy akár tálalhatom is a vacsorát, de kivárom, hogy Ők ketten mit felelnek. Kissé szemtelenül azt is közölni merem, hogy Belialt is bevontam az előkészületekbe, Mammon reakciója megmosolyogtatna, ha nem épp ekkor pillantanék Főnököm arcára, aki fúj egyet a hír hallatán és talán még mogorvább lesz, mint eddig. Elszégyenlem magam és szemem lesütve fordulok inkább a konyhába. Míg takarásban vagyok, egy pillanatra hátamat a falnak döntöm és alig hallhatón felsóhajtok. Rendben van, elb@sztam! Rosszul esik ha haragszik rám... Megpörgetem ujjam körül a gyűrűt, majd erőt véve magamon összeszedem ami a tálaláshoz kell és az asztal felé indulok, kimért léptekkel, kihúzott háttal teszem meg azt a pár métert majd ahogy az abroszra kerülnek az eszközök sarkon fordulva indulok vissza az ételért. Egyik kezemben a krumplival, másikban a hússal térek vissza. Ujjaim görcsösen fonódnak az edényekre, pillantásom messze elkerüli Viszályét. Oldalra sandítva Mammon tekintetét keresem, megfordul a fejemben egy segélykérő pillantás, de végül nem fajul tettlegességgé. Az asztalra kerül minden, kezem előbb Pestis tányérjáért nyújtom és ha felém adja, úgy átvéve azt a krumplis tál felé emelem, hogy előbb a köretet szedjem rá, mindezt hangtalanul, mosoly nélkül. Már nem vagyok éhes... Bocsánatot szeretnék kérni! Hallani, hogy "legközelebb figyelj oda Belphegor..." vagy valami hasonlót... Amint Pestis jelez, hogy a köret megfelelő mennyiségű, úgy a hús alá nyúlok a szedővel és tányérjára helyezem, majd ellépve az asztaltól megkerülöm és elé teszem az étket. Félszegen pillantok ekkor Főnökömre és indul meg kezem az Ő tányérjáért is, ha pedig hagyja, akkor neki is szedek. Miután elé is tele pakolt tányér kerül, szívesen bontanám meg az én terítékem, tennék vissza mindent a szekrénybe, hogy elnézésüket kérve elvonuljak, de valahol tudom, hogy nem tehetem meg. Nem játszhatom el a duzzogó kislányt csak azért, mert az, akire leginkább felnézek, egy ilyen dologért átnéz rajtam, mint az ablakon szokás. Erre mondják, hogy okos enged szamár szenved. Csak hogy a szamár szerepét általában én töltöm be. Kezem megremeg ahogy saját tányéromért nyúlok, elhúzom a szám, majd szokásos adagom negyedét szedem a tányéromra, egy szelet csirkemellet is inkább elfelezek és az kerül a krumplim mellé. Mégis csak legyen annak látszatja, hogy vacsorázunk. Magam alá húzva a széket, ülök le, majd mosolyt próbálok varázsolni arcomra, de szerény véleményem, hogy csupán egy utánozhatatlan vicsor lesz belőle, így ideje korán abba is hagyom.
-Jó étvágyat kívánok.-próbálok némi kedvességet csepegtetni hangomba, több-kevesebb sikerrel, a percekkel ezelőtti csipkelődő Belphegor, valamerre elszökött. Lábaimat magam alá húzom és az evőeszközeimet kézbe veszem, levágok egy falatot a húsból, majd egy szem krumplival a villára tűzöm és ajkaim közé helyezem. Rágom egy ideig, majd lenyelem a falatot, végül tányérom szélére helyezem evőeszközeimet.
-Egy pillanat és hozom a bort is.-törlöm meg számat a szalvétával, hogy aztán kitolva a székem esélyt találjak a menekülésre. Amennyire feszültnek érzem a légkört, annyira szeretném megmásítani a dolgokat. Nagyokat pislogva tekerem a dugóhúzót a parafába, hogy aztán egy határozott mozdulattal távolítsam el a dugót az alkoholból. Kopogó lépteim jelzik, hogy visszaindultam az étkező felé, boros poharaikat félig töltöm, majd az asztal közepére helyezve a palackot ismét leülök. Nem szándékozom már többet enni, kezem még is az kés és villa párosom felé indul, de a mozdulat félúton elakad.
-Belial!-pillantok szomorkásan felé, épp csak elkapva tekintetét sűrű szempilláim alól.
-Ne haragudj rám, hogy ezt így intéztem. Nekem jó ötletnek tűnt. Csak... én csupán... Szerettem volna látni, hogy milyen az amikor együtt vagytok. Nagyon sajnálom!-húzom ki magam idegesen és ölembe ejtem kezeimet. Bocsánatkérőn pillantok át Mammonra is, a szervezés nem úgy alakult ahogy vártam. Talán majd egyszer, ügyesebb leszek.
-Mammon, Belial miattam ilyen morcos, az ellenszenve nem rád irányul. Sokkal inkább nekem szól.-vonok vállat finoman, el kell ismernem Viszály túl teljesít önmagán, még így is. Farkasszemet néz az összes !dióta szeszélyemmel... Nyelvem hegyén vannak a szavak már, jobb volna magukra hagynom őket, de várakozón pislogok a Főnire, a kérdést hangtalanul téve fel neki, menjek, vagy maradhatok?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 02, 2020 11:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


- Megfigyelve a reakcióit, arra a következtetésre kell jutnom, hogy jelenleg az én személyem az, aki plusz gondot jelent a számára. Bár ez érthető, mindenki az otthonában tud igazán önmaga lenni, sebezhető, mondhatni. Feltehetőleg az erős, saját maga által kigondolt menő személyiségét nem szeretné leleplezni azzal, hogy a természetes közegében látom. Aminek nem értem okát, hiszen sose vélekedtem így róla.- halványan elmosolyodott, természetes, hogy, mint egy fiatalabb testvérnél szokás, vagy inkább elvárt, nem hagyja ki a lehetőséget, hogy a bátyját piszkálja. De azt se tagadja, hogy vannak pozitív tulajdonságai Belialnak, nem is kevés, csupán nem adja meg azt az örömöt, hogy ezeket hangoztatni is fogja az idősebb fivére és annak tanácsadója előtt. Elég nagy az egoja anélkül is.
- Jobb lesz, ha figyelsz kedves fivérem, egy nő haragjánál kevés veszélyesebb és pusztítóbb létezik, és ha ehhez még az is társul, hogy egy démonról beszélünk. A helyedben nem piszkálnám a haját.- igazán jó érzés ezt személyesen is átélni. Látni, ahogy a Viszályt csendre inti, elhallgattatja a tanácsadója, vagy csak meg se mer szólalni, igazi párkapcsolat, gyűrű nélküli házasság.
- Ezért ennél biztos többre tart, igaz Belial?- fordult kérdésével az igen csak hallgatag démon felé. Feleljen csak, és mondja el, hogy mire is tartja Belphegort, hiszen a nő pontosan erre vágyik. Tudni akarja, hogy mi is Belial számára, azt, hogy a férfi is hasonlóan érzi magát, érzi e azt a szánalmas érzést, ami a démonnőben tombol.
- Az említett szőke angyalnak bizonyára igaza lehet. Esetleg említett konkrétumot is, vagy csak feltételezte?- és talán nem ártana kissé kétkedve fogadni az angyal szavait, talán csak egy angyal számára érdekesek az ott tártolt tárgyak, írások, tudás.
- Das ist großartig(nagyszerű). Ich hoffe du wirst es brauchen(remélem szükség lesz rá). Mint vikingek egy sikeres portyáról, úgy térjünk vissza mi is.- megemelte poharát is, erre a kis tósztra inni kell egy keveset.
- Mivel az emberek közt legelterjedtebb vallásának a központjába megyünk. Akadhatnak nemvárt komplikációk, amiknek a megoldására szükségesek lehetnek ezek az élő pajzsok. A képességeink bár nem kicsik, de mi is ütközhetünk akadályokba, bármennyire is kellemetlen ezt beismerni. Inkább legyünk többen, és ne legyen szükség rájuk, mint ellenkezőleg.- ha rúnákkal védik a Vatikánt, akkor már is szükség lesz az emberre, hogy megszabaduljon tőlük, megtörje őket, hogy a két démon is nyugodtan be tudjon sétálni.
- Viszont az enyémek tökéletesen idomítottak, jólneveltek, és azt teszik, amit mondok nekik.- tudják, hogy ki az alfa.
- Mivel az nem egy akármilyen könyvtár, nem is igazán könyvtár, hanem egy raktár, az emberek számára felbecsülhetetlen tudást, titkokat zártak el, ereklyéket, talán még a Sötétséggel kapcsolatosan is ráakadunk ott. Az pedig hanyagság lenne feltételezni, hogy számunkra, démonoknak nincs ott semmi hasznos. S ha mégse, nos, akkor ne legyen senki más számára se. A piromán főnököd pedig kiélhet a hajlamait odalent is. Égjen minden, mint a boszorkányok a máglyán.- nem lenne jó, ha az angyalok akadnának rá valami olyanra, amire nem lenne szerencsés a démonokra nézve. Magától értetődik, hogy pusztulnia kell.
- Akkor sétáljunk át az asztalhoz és fogyasszunk el némi ételt.- ha a ház úra is beleegyezett.
- Biztosra veszem, hogy le fog nyugodni, majd a sós szél elfújja a rosszkedvét.- vagy inkább a morgós mackót és Belphegor visszakapja a kis medvebocsát.
- Nocsak! Tényleg segített? Még a végén azt kell gondolnom, hogy csak megjátssza, hogy nem örül a jelenlétemnek.- mondta mosolyogva, de azért reméli, hogy nem tett semmit az ételbe Belial, amivel kifejezi a nemtetszését az egész este iránt.
- Ez természetesen igaz, Belial, de ha túl sokáig leszünk távolt, esetleg pár démon elszemtelenkedik majd, és szeretnék kiszedni alólunk a lovainkat. Vagy talán igényt tartanak a házainkra.- ha már ennyire érzékeny az otthonára, akkor nem kizárt, hogy rossznéven venné, ha egy másik démon szeretné magának kisajátítani a jelenlegit.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 01, 2020 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Boldog asszony, boldog otthon. Egy kupac színes, finoman illatozó utcagaztól? Ugyan már. Minden bizonnyal bennem lehet a hiba, hogy nem érzem át ennek jelentőségét, mert olybá tűnik kedves öcsém és bizalmasom nagyon egyetértenek ennek fontosságával. Hát én kérek elnézést.
Kapok egy vékony sort morcosságomért, mire a szokásaimmal takarózom. Tetszik vagy sem, nem utólag szeretek értesülni a dolgokról. Meghagyva nagy kegyesen nekem a bólintás jogát. És bárhogy csavarja a szavakat drága tanácsadóm, nem erről volt szó. Belphegor bocsánatkérően pillant rám, de pont leszarom - miközben hozzáfűz még néhány gondolatot fivérem szavaihoz. Mammon sem vitatja, neki is megvan az, amire kicsit hevesebben reagál. Lényegében mindenkinek van az a pont, amit ha bolygatnak akkor könnyedén kijön a béketűréséből. Ez most ház, haj vagy kutya, részlet kérdés. A jelzett példa is jól mutatja. A hajvágás puszta említésére is szikrákat szór bizalmasom szeme, mintha már meg is nyestem volna féltve őrzött hajkoronáját. Hát pontosan erről beszéltem. Ez bezzeg fontos. Emelem tekintetem a plafon irányában egy halkat sóhajtva, mikor a démonnő kikéri magának, hogy kést meg melldöfést emlegetek. Ő ennél kreatívabb. Ismét, bocs. Csak a vállamat vonom válaszképp. Inkább hagyjuk. Nem magyarázkodom tovább...
Az öcskös elszólása a vatikáni utazásról nem jön jókor, alapból is feszült a hangulat, ez pedig tesz még rá egy lapáttal, na de ha már szóba került köztünk, jobb ha gyorsan átbeszéljük a részleteket. Elvégre hamarosan sort kerítünk rá. Az utazás tényét Belphegor meglepődve és bizonyosan nehezteléssel fogadja, míg fivéremet inkább az döbbenti meg, hogy tervezett kiruccanásunkat még csak meg sem említettem bizalmasomnak. Egyikőjük csodálkozását sem értem. Míg egymással megdiskurálják milyen borzalmas munkaadó vagyok, és tanácsadóm önmagát erős drámai túlzással egy polcon porosodó kerámiához hasonlítja, italomat kortyolgatom. Ejj, de végtelenül hosszú lesz ez az este.
-Biztosra veszem, nem jövünk haza üres kézzel. A szőke angyal szavai alapján, bizonyosan ráakadunk egy-két érdekességre. - dereng fel előttem Ophiliával folytatott beszélgetésem. "Az angyali mágia, rúnák, tanok a világon szerte hevernek" Köztük Pétervárott és Rómában is. Ez az ami most engem érdekel.
-Nem rossz ötlet. Majd megérdeklődöm a kapitánytól, mit tud tenni az ügy érdekében. Úgy tudom vannak tengeren túli kapcsolatai. Meglehet, hogy se perc alatt szerez nekünk egy tágasabb vízi járművet. - teszem hozzá egy újabb kortyot vételezve magamhoz. Belphegornak még akad pár kérdése a kirándulással kapcsolatban, így Mammontól igyekszik válaszokat kapni, ha már én nem mondtam neki egy árva szót sem. Fivérem pedig készségesen felel mindenre, mint halandó kölykök iskolai feleletkor a jó osztályzat reményében. Csak úgy záporoznak a válaszok a feltett kérdésekre. Még nem merül ki az elhallgatott utazós téma, de felvetődik, hogy asztalhoz ülhetnénk.
-Felőlem ehetünk. - felelem és poharamat a dohányzó sarkán hagyva kelek fel ültemből. Pár pillanattal később már az étkező asztala mellett folytatódik a csevej. A kis drágából kikívánkozik egy apró megjegyzés, ami jobb lett volna, ha benne marad. Önelégült mosollyal újságolja el az öcskösnek, hogy "befogott" az előkészületekbe.
-Pffff. Ja, megmostam három paradicsomot, azta. Bizalmasomra pillantok, elég legyen már, muszáj ezt?, láthatja rajtam, nem díjazom az értelmetlen fecsegését, de szóban nem jegyzem meg rosszallásomat. Mindannyiunknak jobb, ha mélyen magamban tartom most a gondolataimat. Elérte amit akart, vacsorázunk, örülhet, miért nem elég ez? Kezdem azt hinni, hogy ez az egész az alázásomra megy ki. Jó kis játék, tapossuk földbe teljesen Viszály méltóságát. A saját házában. Most még közönséget is talált hozzá. K*rvaremek. Mi a francot akar még ez a nő???
-Nos... - fordítom figyelmem inkább fivérem felé. - ...az idő lényegében nem számít, főleg ha eredménnyel járunk. - fűzöm hozzá az elhangzottakhoz.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 4 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 29, 2020 2:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


M
ammon szavaira csupán mosolygok, finoman ugyan de rendesen beoltja fivérét. Aztán végül mégis csak erőt veszek magamon, hogy reagáljak szóban is.
-A ház ura szerintem örül, ha plusz gondokkal nem jár az, hogy... Nos, ismét a közelében vagyok.-vonok vállat és egy bocsánatkérő pillantást vetek Viszályra. Mert azért neki most "plusz gond", hogy Mammont az otthonába kell fogadnia, mert szépen elintéztem ezt a dolgot. Mikor Belial a hajamat hozza fel példának gyilkos pillantással illettem. Jól emlékszem, a beköltözésem estéjén a Sutyerákja megnyeste egyik tincsemet, a szemét is ki tudtam volna kaparni érte.
-Gondolod te, hogy a mellkasodba, meg hogy kést... Ne alacsonyíts le, rendben? Annál kicsit merészebb vagyok.-negédes mosollyal fordulok be a konyhába, de belül a szitokáradat megindul, még hogy a hajam, na várj csak Belial! Felteszem a kérdést, hogy az Urak mit innának, míg én töltök addig bizony köztük kialakul egy olyan téma, amin igazán elcsodálkozom, hiszen nem esett szó arról, hogy a Főnököm utazást tervez. Rosszul esik, még meg sem említette, az meg már hagyján, hogy ígéretéhez híven, úgy tűnik ebből az akcióból kerek perec kimaradok.
-Igen, ebből a szempontból egyébként egy polcon porosodó kerámiához hasonlítok, vagyok, de minek, hogy ha a tanácsaim kéretlenek?-vonok vállat tétován. Kitöltöm a két pohár italt, majd visszaindulva a nappaliban megterített asztalhoz átnyújtom a poharakat kis fáziskéséssel ahogy világossá válik számomra, hogy nem csupán családi kirándulás lesz ebből. Szinte magától jönnek a kérdéseim, ha már Belial nem mondott semmit, akkor informálódom Mammontól. Így vagy úgy, de megtudom amit szeretnék. Pestis pedig nem habozik, válaszol és nem fukarkodik a szavakkal. Igazán kielégítőnek találom az információ közlését. Míg beszélgetünk Mammonnal addig a drágalátos főnököm úgy dönt, hogy rágyújt, szívesen kapnám fel a félretett poharát és vágnám a háta közepébe, de figyelmem inkább az előttem ülő démonra vetül.
-Nagyon szívesen! Élő pajzsok? Miért kellene két Lovasnak ilyen dolog? A képességeitek messze túl mutatnak mindenen.-értetlen arccal állok a dolog előtt, pillantásom egy rövid időre Belialra siklik, hiszen valamit mégis csak várnék tőle, de ahogy nem felelt arra sem, hogy miért tart maga mellett, így ennek sem fog túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Egyszerűen átnéz rajtam, jobban járnék ha egész estére ignorálnám és tojnék bele az egészbe, ha már ilyen makacsul duzzog. A fejére kellett volna öntenem a whiskyt! A plusz védelemre nemet mondok, inkább megoldom egyedül, legalábbis nagyon remélem, de Mammon még erre is tud olyan válasszal szolgálni, amin el kell mosolyodjak.
-Nem vagyok benne biztos, hogy díjaznák a helyváltoztatást, illetve engem nem is ismernek. Nem szeretnék kezetlen lenni mire visszaértek. Még Belial kutyái is szokják a helyzetet.-említem meg a dolgot. Káin és Ábel ugyan nem érnek hozzám, de ki tudja, bármi megtörténhet. Bárkinek lehet rossz napja. Még a pokolebeknek is. Felajánlom, hogy hamarosan akár a vacsorát is tálalhatom ha kívánják, de még mindig vannak kérdéseim Mammon felé, így magamhoz veszem a saját italom és helyet foglalva fel is teszem őket. Egy könyvtár miatt mennek a Vatikánba? Mégis milyen információkat találhatnának ott? Nem értem az összefüggést.
-Mi kellhetne Nektek az emberektől, ami olyan fontos lehet? És pont egy könyvtárból?-újabb értetlen arckifejezés üti fel a fejét a képes felemen, egyáltalán van olyan dolog amiről Ők ketten nem tudnak?
-Na igen, a piromán főnököm... Mondjuk gyújtogatni itt is tud.-pillantok a plafonra majd a pillantásból szemforgatás lesz, mély levegőt veszek amikor meghallom, hogy mennyi időre kellene nélkülöznöm, jelenleg zabos Démon Lordomat, bólogatni kezdek, majd felállok.
-Tehát újabb szabadságoláson leszek, egész jól hangzik, meg talán addig le is nyugszik, amiért a mai estét leszerveztem.-a konyhába vonulok és pár dolgot előkészítek, ha úgy kívánják, már csak be kelljen vinnem az ételt. Az asztalra vágódeszka kerül, a krumplit leszűröm, végül poharam tartalmát eltüntetem és várom, hogy Belial válaszoljon Mammon kérdésére, hogy akkor tálaljak, vagy sem. Bár míg egymásra várunk, addig semmi sem lesz a dologból. De legalább ezt a választást tényleg meggondolhatja a Drágám.
-Képzeld Mammon, az étel elkészítésében még Fivéred is segédkezett.-vigyorgok önelégülten a konyhapult mögül, remélve, hogy végre Belial veszi a fáradságot és szóra méltat, mert ez a passzív tagadás nagyon nem tetszik nekem! Főleg, hogy vendégünk van. De játszhatjuk ezt a hidegháborút is, ugyanis ha Mammon majd távozik, lesz egy-két keresetlen szavam Viszályhoz. De azt biztosra veszem, hogy nem teszi zsebre. Puffoghat nekem a végtelenségig, hogy meg mertem hívni a fivérét, de azt el kell ismerje, hogy igen is van olyan pont ahol nincsen hiba. Mert elmondtam mielőtt Mammon érkezett volna, nem a kopogtatás után esett le neki a tantusz, hogy szar van a palacsintában. Mindenesetre a burgonya a tálaló tálba kerül, aztán nem sokkal később a húst is kiveszem a sütőből. Az illata egyszerűen mesés, szívesen megkóstolnám már most, de nem leszek szemtelen. Pár nagyobb fém eszköz is előkerül, hogy a krumplit és a húst is ki tudjuk szedni a tányérjainkra, ezeket az asztalhoz viszem. Míg Káin és Ábel a vendégeinket figyelik, nem kerüli el a figyelmem az sem, hogy közben közelebb araszolnak a konyhához is. Mosolyogva ingatom a fejem, a pulthoz lépve megemelem az üveget és újra töltöm a saját poharamat. Hosszú estének nézek elébe!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 27, 2020 10:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


- Mi sem természetesebb ennél. Illő a ház asszonyát megajándékozni, talán egyszer a ház ura is megérti ezt. Hiszen boldog asszony a háznál, az boldog otthont jelent.- ha egy emberrel állna szemben, színjáték lenne az egész, ám a fivére házában, fivére tanácsadójával vált éppen pár szót, sőt, a tanácsadónál több is, csak éppen az ostoba Viszály ezt nem igazán fogja fel. Bizonyára az öregségének köszönheti, hogy viszály van a fejében is.
Magában nevet azokon a pillantásokon, amit a két démon vált egymásközt, szavak nélkül beszélnek. S mégis megérti Mammon, hogy miről volt szó; Fivére nem igazán boldog attól az ötlettől, hogy Mammont meghívta Belphegor, még a hölgy tudatja vele, hogy ez már megtörtént, és ezzel kell boldognak lennie. Mint egy igazi házasság.
- Pont mint egy ember, kész szerencse, hogy nem volt sáros a cipőm talpa és nem hoztam be semmi mocskot a… menedékedbe.- elvigyorodott szavai után.- Kedves fivérem, minden hölgy érzékeny a hajára, ez nem korlátozódik csupán Belphegorra, csak annyi a különbség, hogy a kedves tanácsadód nem csak fenyegetne, hanem ténylegesen megforgatná benned azt a bizonyos kést és akkor még szerencsésnek is mondhatod magad, hogy csak azt.- elvégre lenne más része is, ahova szúrhatnák azt a kést, vagy éppen vághatnának le egy darabot Belialból, aminek a hiánya talán még inkább morcossá tenné a viszály démonját.
Lassan és halkan fújta ki a levegőt. Érti a célzást, hogyne értené, hisz saját maga árulta el, hogy milyen a viszonya a kutyákkal.
- Ich leugne das nich, das stimmt(nem tagadom, ez így igaz). Sajnos én se vagyok különb egy embernél, meg van az érzékeny pontom.- megadóan sóhajtott fel, lépjenek bele abba a pocsolyába, kár lenne kerülgetni.
- Az is megfelel, kedves Belphegor.- nincs azzal se gond, ha whiskyt kell innia, bízik fivére ízlésében, és nem valami olcsó lét tart otthon.
Nem azért jött, hogy némi vitát keltsen a házigazdái közt és utána élvezze a jelenetet, nos, nem teljesen azért jött, de talán kicsit várnia kellett volna még ezzel, a vacsora után talán jobban esne mindenkinek egy kis szurkálás.
- Ez esetben rémes egy munkaadó a kedves fivérem. A tanácsadója vagy és mégse kéri ki a tanácsaid, rémes. Azt még megértem, hogy ha a ruhatárával kapcsolatban nem teszi, az már menthetetlen.- halványan elmosolyodott.- Ismerős ez az oldala, ha nem tévedek mindig is ezt tette, amióta csak ismerem. Csoda, hogy nem került még hurokba a nyaka, már-már mondhatni, hogy van egy őrangyala.- akármennyire is abszurdnak hangzik az egész, de amennyi ostobaságba belekezdett Belphegor, tényleg egy kisebb csodával határos, hogy eddig megúszta élve az egészet.
- Sajnálatosan szükségünk van némi segítségre, az esetleges váratlan akadályok miatt. Mondjuk úgy, hogy némi biztosíték és élőpajzsok.- átvette a poharat.- Vielen Dank(nagyon köszönöm).-  nincs érdekében végig életben tartani a két társukat, ha túlélik akkor túlélik, és haza is hozza őket Mammon, de ha mégsem, nos, az már nem a démon problémája.
- Remélhetőleg fogunk is hozni ezt és azt. Nem lenne túl jó, ha feleslegesen tennénk meg egy akkora távot, és üres raktérrel térnénk vissza. De azt hiszem, hogy érkezésünk után biztos ami biztos, keressünk még egy hajót, egy nagyobbat, hátha ránk mosolyog a szerencse, és sok mindent találunk.- nem akármiről beszélnek, a világ egyik legtitkosabb könyvtáráról, ki tudja, hogy mit rejt magában.
- Ez csak természetes, kedves Belphegor, ez csak természetes. Ha több a kutya, akkor talán te is kedvet kapsz egy sajáthoz. De természetesen megértem, hogy a két, már megszokott elég lesz.- nem erőlteti rá a sajátjait, miért is tenné? Káin és Ábel is jól megtermett, erős kutyáknak látszanak, megtudják védeni a gazdájukat.
- Belial?- néz kérdően fivérére, hogy mi a véleménye a vacsora tálalásával kapcsolatban?
- A könyvtár miatt, ami majdnem mindenkitől elzárva van. Feltételezhetjük, hogy az évek során rengeteg olyan tárgyat, ereklyét, írást gyűjtöttek össze az emberek, amik számunkra hasznot jelenthetnek. Inkább mi tegyük rá a kezünket, mint az angyaloknak jusson eszébe, és ha mindent megszereztünk, amit akartunk, vagy esetlegesen nem találunk semmi hasznosat, nos, úgy hiszem, hogy Belial örömét fogja lelni a hely leégetésében.- szélesen elmosolyodott és fivérére nézett. Hiszi, hogy örülni fog a lehetőségnek, hogy az ostoba emberei vallás központját boríthatja majd lángba, bármelyik démon számára megtisztelő ez a lehetőség.
- Nos, az út igénybe fog venni pár napot, az bizonyos, de nem hinném, hogy egy hétnél többet, a Vatikánban is maximum egy hetet mondanék, majd a visszaút, úgy vélem, hogy nem többet mint három hét, plusz-mínusz néhány nap.- természetesen ha minden jól halad, váratlan problémák mindig adódhatnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 23, 2020 1:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Úgy látom Mammonnak is sikerült magára kapnia néhány nyálasabb emberi szokást földi tartózkodása alatt. Blumen für die Blume. Hát majdnem felröhögök, még ezt a szöveget. De úgy néz ki ez kell a nőknek, mert Belphegor teljesen odavan azért a másfél marék színes, illatozó kerti vacakért, még arca is halvány pírba vált. Édes Pokol. Na jól van, haladjunk. Soha nem fogom megérteni, ennek mi haszna van.
A nappaliba telepszünk le, ejtünk pár szót a pokoli ebekről. Az öcsköstől kapott bor a vacsora mellé marad. Míg bizalmasom az itthoniból tölt, kapom is a kritikát Mammontól, ugyanis kicsit sem leplezem, nem nyerte el tetszésemet tanácsadóm magánakciója. "Ez a morcos, mérges, morgós nagytestvér szerep nem áll jól neked."
-Nézd el öcskös, mindenkinek akadnak rigolyái...én a házamra vagyok "érzékeny"- jegyzem meg úgy mellékesen, csak a vállamat vonom meg nemtörődően. Most már úgyis mindegy, "telibe van szarva"...
-Belphegor a hajára kényes...ha levágnék belőle egy aprócska darabot, lefogadom olyan dühbe jönne, hogy az arcomba üvöltve forgatna meg mellkasomba egy kést... - talán meg kéne tennem, nyeshetnék a loboncából. Megnézném, mit tenne akkor valójában, ha én venném semmibe azt, ami neki fontos. - ...te pedig... - tekintetem róla, lábánál fekvő pokolebére vezetem, majd egy halvány mosollyal kísérve kortyolok egyet italomból... - ...nos, bizonyára neked is megvan, amiért "morcos, mérges, morgós" kis tesóvá válnál. - fejezem be a gondolatomat. Csak azt a pontot kell megpiszkálni kicsit, amire rögtön ugrana. És tudtommal a démonkutyák pontosan ilyesmi lehetnek nála.
-Vagy talán tévednék? - kérdezek vissza, bár úgy sejtem nem. Elég csak a sintértelepes látogatásunkra gondolni és az ott foglyul ejtett pokolebekre. Fivérem elszólja magát, nem mintha akkora nagy titok lenne, hogy a pápalakban készülünk látogatást tenni. Ennek ellenére, hogy nem hétpecsétes, elmulasztottam említést tenni Belphegornak róla, most viszont hangjában némi sérelmet vélek felfedezni amiatt, hogy nem tőlem, hanem öcsémtől szerzett róla tudomást. Mammon némi meglepődéssel fogadja, hogy nem avattam be bizalmasomat az olasz utunkba. Megyünk, jövünk. Nem gondoltam, hogy a vatikáni látogatásunk konzultációt igényelne. Amúgy sem került köztünk szóba. Aztán a démonnő külsejét emlegeti. Hm? Hogy jön ez ide? Hát nyilván nem csak a csinos pofija miatt alkalmazom, akadnak egyéb erényei is. Nem vagyok ennyire felszínes, hogy dekorációként tartsam magam mellett. Ehhez egy halk sóhajnál többet nem igen fűzök. A tesó megjegyzését hallva Belphegor sem marad válasz nélkül. Mint ha ott se ülnék, meg is teszi a maga gúnyos észrevételeit és egyértelmű jeleit látom annak, hogy mennyire dühíti ez a dolog. Megengedek magamnak egy alig észrevehető pimasz vigyort, amit üvegpoharam mögé rejtek, miközben újabb kortyot veszek magamnak. Tekinthetjük elégtételnek is a házszabályok kijátszásáért.
-Meglehetősen tágas, a hellyel nem lesz gond. Főleg, ha ezt azt még magunkkal is hoznánk onnan. - magyarázok tovább a járművünkként szolgáló rákászhajóról.
-Rendben. - bólintok rá, mikor egy hétben határozza meg az indulásunk időpontját. Bár Mammon felajánlja az extra ebvédelmet távollétünkben, Belphegor megelégszik ha a két eb itthon marad vele, majd kérdésekkel árasztja el fivéremet a vatikáni kiruccanásunkkal kapcsolatban. Mivel az öcskösnek szánja kérdéseit, remélve hogy kielégítő választ kap rájuk, így hagyom, hogy a tesó válaszolja meg őket. Italomat félre téve felkelek ültemből és a teraszajtóhoz lépek, hogy egy szál bagót elővéve zsebemből, rágyújtsak még vacsora előtt.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 4 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 22, 2020 11:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


N
em győzök csodálkozni Viszály Lovas fivérén, tényleg, már a közös találkozónk alkalmával is nagyon szembe tűnő volt, mennyire más, milyen kifinomult, elegáns, udvarias... Most pedig a vacsorára borral és egy csokor virággal érkezik.
-Igazán figyelmes vagy.-kerül ismét halovány szín az arccsontom környékére s apró hálás mosoly ajkam szegletébe. Legalább valakinek eszébe jutottam. Ha sokáig folytatja Mammon, akkor ma este mást nem is látnak majd a pofázmányomon, csak hogy folyamatosan elszíneződik. Inkább beljebb lépünk, elfordulva a Lordoktól mosolygok Pestis beszólásain, míg a kutyákról beszélnek befelé menet, én kezemet nyújtom Belial felé, hogy a virágokat elkérjem. Vádló pillantására szemöldököm megemelkedik, mi az, szóltam róla?! Nem hogy örülne, hogy nem kell azzal is törődni, hogy találkozókat szervezgessen. De mindegy is, Mammon ugyanakkor szóban felel neki, kénytelen vagyok hátat fordítani a csokorral a kezemben, hogy elrejtsem vigyoromat... "morcos, mérges, morgós nagytestvér szerep", hát ezt nekem meg kell jegyezni. Lehet még szekálni is fogom vele Belialt. Jobban tenné, ha lazítana kicsit. A vázát leemelve a szekrényről tele töltöm vízzel és a virágok bele kerülnek, kis kutatás után megtalálom a bornyitót és ivásra ösztönzöm a férfiakat. Mammon két fajta italt is szóba hoz, na meg persze egy olyan infót, amiről eddig halvány lila fogalmam nem volt.
-Azt hiszem csak whisky van...-akadok meg egy pillanatra -itthon...-nyögöm ki az utolsó szót s nyelek egy nagyot, nagyon furcsán esett ahogy kimondtam. Talán még nem is gondoltam ebbe bele, mondhattam volna, hogy a házban, vagy bármi más alternatívát. Vatikán megemlítése viszont újabb kételyeket robbant az agyam tekervényes ösvényein... Újabb dolog ami nem látott napvilágot eddig... Most pedig Pestisnek hála, már ezt is tudom. Egy újabb buli amiből... ezek szerint kimaradok. Nem említette Belial, hogy bárhová is készülne. Ugyan szavaim nem mutatják, hogy mennyire rosszul esik a gondolat, de belül... Csak megfognám azt a h*lye nagy kókuszt a nyakadon Belial és élből megfejelnélek! Ennyit az ígéretéről... Kössz faszikám! Nem is reagálja le Mammon szavait, olyan szívesen forgatnám a szemeimet, de ezt sem teszem meg.
-Úgysem fogadja meg amit mondok. Gondolom megspórolta magának az újabb észrevételeimet. De hát ilyen ez. Ő dönt és megteszi.-tapos át mindenen, csak legyen káosz...szorítom össze az utolsó pillanatban a fogaimat, mielőtt olyan csúszna ki a számon aminek nem kellene, hangomban mégis odaérződik a csalódottság, hiába próbáltam visszafogni. Mammon utolsó mondatára ugyan kikerekedett a szemem és inkább lehajoltam az alkoholért, méghogy a külsőm miatt tart maga mellett... Mammon mit nem mondasz. Bár kíváncsi vagyok, hogy az én drágalátos főnököm vajon veszi-e a lapot... Ki kéne állnod mellettem! Úgysem fog. Mélyet sóhajtva hallgatom ahogy ecseteli a Vatikáni utazás részleteit... Annyit nem mondott, hogy elfelejtette megemlíteni, vagy nem akart terhelni vele, vagy nem akarta, hogy tudjak erről... De nem, rögtön a közepébe vág... Ha nem lenne megcsinálva a hajam akkor bizonyára most jönne az a rész, hogy beletúrjak fürtjeim közé, de most még ez is el kell hogy maradjon. Poharakért kutatok a szekrényben miután Belial is elmondta hogy mit inna. Annyira tipikus kavics! Egyszer még tuti megütöm.
-Nem ketten mentek?-pillantok Mammonra ahogy átnyújtom neki a félig töltött poharat, hangom egy oktávot biztosab feljebb ugrott, mert a meghökkenés után egy hosszabb pillanat múlva fordulok csak Belialhoz, hogy ő is megkapja az alkoholt. A harmadik Lovas tovább csacsog, így az információ úgy úszik felém, mintha kérném. Egy hét múlva már itt sem lesznek, hát ez óriási...
-Köszönöm, ha Káin és Ábel itt vannak, nem lesz gond Mammon. De örülök, hogy ilyen kedves vagy és gondolsz rám.-fordulok ismét vendégünk felé, majd megleszek, valahogy biztosan.
-Ha szeretnétek, hamarosan tálalom a vacsorát, már készen van.-jegyzem meg, csak úgy mellékesen, Belialt csupán a szemem sarkából lesem, aztán lehunyom a szemem és a konyhapultig vissza sétálva a magam poharát is elveszem. Leülök a másik fotelbe és egy ideig a folyadékot nézem a poharamban.
-Miért mentek egyébként a Vatikánba? Természetesen csak ha nem vagyok indiszkrét.-dőlök kicsit előre, hogy figyelmem Mammoné lehessen. Remélem, Ő legalább elmondja amit tudni szeretnék.
-Mennyi ideig lesztek távol?-kérdezem még meg, de a válasz után ismét a konyha indulok, hogy a vacsorát előkészítem, fa vágódeszkát teszek az étkező asztalra, majd nem sokkal később leszűröm a köretnek való megfőtt burgonyát is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 10, 2020 5:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


- Blumen für die Blume(virágot a virágnak).- kedveskedik a ház asszonyának, ha az úra már az úrának ez nem igazán volt a szokása. Túlságosan is természetesnek veszi Belphegor jelenlétét, és ha egyszer csak eltűnne az életéből, nem értené, hogy mégis mi állhat a háttérben, pedig még egy női démonnak is legyezgetni kell a hiúságát, akármennyire is rémes egy emberei szokás ez.
- Veterán démon vagyok, nem a legegyszerűbb csapdába ejteni. Még akkor se, ha valaki erőt és fáradtságot vesz a kihelyezésükbe.- csevegőbe váltott átt a hangja, mosoly ült az arcán, mégis fivérének szánta ezeket a szavakat, van még hova fejlődnie.
- Találó nevek, remélem jobb testvérek, mint a névadóik.- mintha csak tegnap lett volna, hogy a gyilkosság a Világba lépett, és el kell, hogy ismerje, meg lett adva a módja, egyből testvér ontotta testvér vérét. Ennél jobb kezdésre nincs is szükség.
- Ugyan Belial, néha szükség van erre is. S nem idegen vagyok, hanem a fivéred, az egyetlen, aki megmaradt.- halvány félmosoly játszott ajka sarkában. Ki másba helyezhetné a bizalmát, ha nem a fivérébe és a tanácsadójába? Hová lesz a világ, ha a testvérek se bízhatnak már egymásban?- Egyébként pedig ez a morcos, mérges, mórgos nagytestvér szerep nem áll jól neked. Mintha egy kisgyerektől elvették volna a kedvenc cukrát.- játssza a szerepét, amikor mind a hárman tudták jól, hogy nem ilyen az alapbeállítása, csak egy kis hiszti, amiért meglátogatták a házában. Pedig nincs oka panaszra, rend van, és a piszkos alsói sincsenek szétdobálva.
- A bort fogyasszuk a vacsora mellé, egy kis whiskyvel megelégszek, vagy esetleg egy ujjnyi konyakkal, ha tartotok idehaza.- nem akar válogatós lenni, azt iszik, ami van.
Úgy fest, hogy a kedves Belphegor nem tudott a Vatikáni terveikről, ami azért kissé problémás. Ha a tanácsadója, akkor nem ártana, ha birtokában lenne ilyen információknak, mert még Belial távol lesz, addig az érdekeit Belphegornak kell képviselnie, és talán ha hagyna némi utasítást hátra a figyelmetlen fivére, mindjárt egyszerűbb dolga lenne a hölgynek.
- Nézd el nekem ezt a botor feltételezést, de ha a tanácsadója vagy, gondoltam kikéri a tanácsodat az ehhez hasonló dolgokban.  Hisz nem hinném, hogy csak a külsőd miatt tartana maga mellett.- természetesen vár valami reakciót Belialtól is, egy kisebb beismerést, elismerést a démonhölgy felé. Ezt teszi egy jó sógor, ott segít, ahol tud.
- Das ist großartig(nagyszerű). Remélem van elég hely benne, az útitársaink közt akad olyan, akinek szüksége van az alvásra illetve élelemre, vízre.- ha megkapta az italát akkor belekortyol.- Nos, be kell szereznem az ellátmányt és értesíteni kell a beszervezetteket, legyen mától számítva egy hét az indulás időpontja, annyi idő elég lesz ahhoz, hogy te is elrendezd a dolgaidat még távol leszünk, kedves Belial.- hátradőlt a fotelben.- Ha gondolod vagy gondoljátok, tudok nélkülözni néhány pokolkutyát, hogy a bájos otthonotokat némi extra védelemmel legyen el látva.- elvégre van az a mondás, hogy; Nincs itthon a macska, cincognak az egerek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 06, 2020 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Erősen sérelmezem és rettentően bosszant is bizalmasom viselkedése. Egy pillanatra sem rejtem el előle neheztelésemet, mégsem veszi észre magát.
A végtelenül hosszúnak tűnő nap estébe fordul, és elérkezik a vacsora ideje. Észrevételezem, hogy öcsém a lábtörlőn, időben, pontosan érkezik. Szemmel láthatóan egyetlen csapda sem fogta meg idejövet. Még a figyelmem is felhívja, hogy fokoznom kellene a környék biztonságát. Lehet igaza van, túl kevés a vendégfogó. Még a végén valóban kedvet kapnak a népek és errefelé sétálgatnak majd. Bosszantó gondolat.
-Mindenképpen figyelmem lesz rá. - az ajándékot, amit fivérem magával hozott: a bort és a virágot átveszem, miközben utat engedek, hogy otthonomba lépjen. Az eb a sarkában, követi gazdáját a nappali felé, ahol az én jószágaim kitüntető figyelme fogadja...mindkettőjüket. Hogy Höllenhund Mammonnal tart, nincs kifogásom ellene, a sajátjaim is folyton a házban lebzselnek.
-Káin és Ábel. - fejemmel feléjük bökök. Nem nehéz kitalálni a nevek alapján melyik melyik. A mogorva szúrós szemű Káin, az érdeklődő pofájú meg Ábel. Mammon kicsit elkalandozik őket figyelve, gondolatait szóvá is teszi, de egyáltalán nem lő félre.
-Valóban nem...ritkán engedek be másokat a személyes terembe...- felelem, miközben egy vádló pillantást ejtek bizalmasom felé, aki karjait közben felém emeli a virágért. Oda is adom neki és már rohan is keresni valami köcsögöt, amibe beleállíthatja az illatos kóróit. A démon a kanapéra kényelmesedik és már érkezne felé a következő kérdésem, amikor bizalmasom újra közbecsacsog és felajánlkozik bornyitásra. Kezében még egy bornyitót is meglenget. Nagyon beleélte magát a háziasszony szerepébe.
-Mammon? - fordulok felé kérdően rá bízva a választást. Az öcskös épp csak elhelyezkedett az ülőalkalmatosságon, szóba hozza a Vatikánt, amit tanácsadóm előtt még nem volt módom megemlíteni. Bár azt se biztos, hogy szóltam volna róla. Belphegor a bizalmasom, nem a gyóntatóm, hogy mindent elmondjak neki. Nem mintha egy démonnak szüksége lenne ilyesmire. Nincs akkora szerencsém, hogy a nő úgy lépjen át a konyhába, hogy figyeljen fel az elejtett infóra. A p*csába. Visszafordul és megelőz a válasszal. Nem kell tőle engedélyt kérnem. Még szép hogy nem kell. Én is így gondoltam. Bár kedvesem szavai nem tűnnek túl őszintének. Most biztos megjegyezte magának - még egy dolog, amit mástól kell hallani. Túllépve ezen, a jóváhagyás kérdésével én már nem foglalkozom.
-Ami azt illeti...van egy öreg halász, egy démon, aki nélkülözni tudná a rákász hajóját egy kis időre. Jó állapotban van és igen gyors is, nem tartana sokáig az utazás... - telepszem le az egyik fotelbe.
-Egy whiskeyt, köszönöm. - felelem Belphegor kérdésére, és ha odahozza, elveszem tőle.
-Így, hogy jármű is akad. Mikorra tervezed az indulást? - tudakolom fivéremet.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 4 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
924
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


-H
át legalább ebben ne akarj már szabályozni... ~Cöhh, könnyen fekszek, ja, a te hibád!~-szisszenek fel dühösen, Sutyerák... Asszem néznél te egy nagyot ha tudnád az igazságot... Nem baj kedves, majd most azért még leesik az állad, teszek róla. S lám tudom fokozni nem tetszését, tudom húzni az idegeit, mert bejelentem, hogy amúgy én már mindent megbeszéltem Fivérével. Mammon tehát vacsoravendég lesz nálunk és nem vagyok rest orra alá dörgölni saját szavait sem. Bár mintha kicsit orrolna rám. Na nem baj, megbékél, remélem. Az éjszaka hamar eltelik és másnap mégnagyobb pimaszságra adom a fejem, küldje csak el Ő a meghívót. Mi több, még a segítségét is kérem a konyhában, bár ahogy látom nagyon nem fűlik a foga hozzá. Pedig csak egy aprócska dolgot kértem tőle, mégpedig a paradicsomok megmosását, minden mást megcsináltam én. Gondolom elduzzog magának a nap hátralévő részében, így egyedül készülődve tovább, várom, hogy elérkezzen a pillanat, amikor Mammon megérkezik. Nem késik, egy percet sem, mikor csenget a konyhába lépek elzárni a gázt, hogy nem sokkal később csatlakozzam Főnököm mellett az ajtónál. Pestis egy üveg borral és egy csokor virággal érkezik, Belial elhúzódzkodik érintésem alól, de csupán magamban észrevételezem.
-Gyönyörű csokor. Igazán köszönöm-figyelem amint Viszály elveszi az ajándékokat, én pedig a kalap után nyúlok miután Mammon bemutatja a híres pokolebet.
-Örülök, hogy akadály mentes utad volt.-mondom még, mielőtt még beljebb invitálnám. Az apró "szóváltást" hallva már csak nekik hátat fordítva mosolygok. Belial sosem lepne meg virággal, bár talán nem is bánom. Vagy ki tudja. Elindulok előttük és még egy apró kérdést szegezek a vendégünknek, Höllenhundot még maga mellett tartaná, biccentek a válaszra, majd a nappali előtt félre állok és előre engedem őket. Kezem nyújtom Belial felé, és ha átadná a csokrot, akkor a konyhába lépek, hogy egy vázát vehessek le a szekrény tetejéről s azt megtöltve vízzel, a virágokat beleállítsam, majd a pultra tegyem. Beleszagolok a csokorba és elmosolyodok, közben fél füllel a Lovasokat hallgatom, amint Mammon kielemzi Belial két kutyáját, majd elfogadja a felajánlott italt is.
-Ha gondoljátok szívesen kibontom a bort. Vagy van whisky is, esetleg pezsgő.-nyúlok be az egyik fiókba, hogy a dugóhúzót elővegyem, majd Belial felé sétálok, hogy a bort átvegyem tőle, ha pedig igény van rá ki is bontsam. De mielőtt újra elvonulnék, hogy kényelmesek cseveghessenek Mammon szavai vonják magára figyelmem. Vatikán? Ezt nem is említette Belial. Oldalra biccentett fejjel vételezem az utolsó mondatot a bornyitóval legyintek egyet.
-Ugyan Mammon, hová gondolsz? Belial el tudja dönteni hová megy, nem kell az én engedélyem. Jól is néznénk ki, ha ilyet kellene csinálnia.-ingatom a fejem, de magamba szépen megjegyzem, hogy nem okos húzás mástól hallani a "nagy terveket", mit akarnak egyáltalán ott? Újabb balhéból hagyna ki... Végül csak sarkon fordulok és a konyhába lépek vissza.
-Belial, te mit innál?-kérdezek rá nála is, ha pedig válasz érkezik, akkor italt töltök és az asztalhoz sétálok vele, hogy átnyújtsam a két démonnak.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7