Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 19, 2020 6:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Mammon szavait egyikünk sem vitathatja, az idő nem a szövetségesünk. Ki lehetne a megmondhatója, mennyi idő áll még rendelkezésünkre, mielőtt minden véget ér?
Jót szórakozok azon az elképzelésen, hogy valaha is olyan legyek, mint az öcsém. Ideig óráig el tudnám képzelni, hogy olyasfajta jellemvonásokat öltsek magamra, ami Pestist jellemzi, de hogy tartósan változzak meg, lehetetlen gondolat. Ha vad, nyughatatlan természetem hátra hagynám, úgy lényem értelme szűnne meg. Találkozni Amarával - még mindig igen csábító gondolat a számomra, annak ellenére is, hogy tisztában vagyok, mindez hordoz magában némi veszélyt is. Könnyedén végezhetne velem, ha akarna. Elég volt viharát átélni, hogy fogalmam legyen, milyen hatalmassággal van dolgunk. Mégsem rettent el esetleges halálom gondolata. Benne van a pakliban. Nem kerüli el a figyelmemet, ahogy bizalmasom a Sötét asszony neve említésére összerezzen. Jól ismerem az álláspontját a témával kapcsolatban. Belphegor határozottan ellene van, hogy a Sötétség útjait keresztezzem és lefogadom, mindent meg is tenne, hogy távol tartson Amarától. Nem válogatna az eszközökben, hogy maradásra bírjon.
-Minden bizonnyal így lenne. - bólintok fivérem szavaira. De ez a megállapítás, nem teszi kevésbé érdekessé őt a számomra. Értetlenül ráncolom szemöldököm öcsém következő mondatára. Mintha némi elfogultságot észrevételezne Belphegor részéről irányomba. Talán így is van, de honnan veszi, hogy a démonnő mosna rám?
-Ilyesmi nem szerepel a munkaköri leírásába. - jegyzem meg még mielőtt a démonnő heves fejrázással tiltakozása egyértelmű jeleként fivérem tudtára adná, hogy ő nem az asszonyom és nincs feladata a szennyeseimmel.
-Rém szokatlan lenne, ha Belphegor mosóteknőbe tisztogatná a gatyáimat. - vonom meg a vállamat egy halvány mosollyal kísérve. Tény, hogy elég közel áll hozzám a tanácsadóm - hétezer év az hét ezer év, összeszokik a démon is - mégsem olyan közel, hogy a levedlett ruháimat mossa. Aztán egy újabb kitalált emléket oszt meg Mammon, azzal a céllal, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzon. Mintha ez bármikor is összejött volna neki.
-Hát igen, akkoriban más idők jártak. - sóhajtok fel kicsit visszagondolva Egyiptomra, ha már felemlegette piszkálódása végett.
-Mammonnal havi egyszer vittük le a mosnivalót a Nílus partra és öblögettük át, de igyekezni kellett, mert a sekély vízben hemzsegtek a krokodilusok. - mesélem komoly képpel, miközben egyetlen szó sem igaz. Beajánlom a Főnököt az öcskösnél, hogy kusza, homályos emlékei között segédkezzen rendet tenni, de fivérem nem élne ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Kár, de válasza nem lep meg. Csak egy ravasz mosoly kúszik végig arcomon, mielőtt boros poharamból kortyolnék egy nagyot. Öcskös közben kifejti véleményét, miben látja a legnagyobb problémát a tollas pajtások háza táján.
-Lehet benne valami... - veszem fontolóra, mikor a vezéralkat hiányát említi.
-Vagy talán az a baj, hogy túl sok is a kakas azon a bizonyos szemétdombon. - közelítem meg másfelől a helyzetet. Köztudott, hogy Gabriel és Mihály között nem túl szeretetteljes a testvéri viszony. És ez csak még jobban elmérgesedett, mikor Isten távozóra fogta magukra hagyva gyermekeit. Raguel talán gátat vethetett volna viszályuknak, ha az angyalnő nem végzi nahanti börtönömben. Az már talán kevésbé közismert tény, és lehet, inkább angyalberkeken belül ismertebb, hogy mindig is megvolt köztük a "feszültség". A vén szaros szeretetéért és figyelméért versengett egymással a két testvér. Nem is kellett sok hozzá, az ellentétek már eleve megvoltak.
-Nos igen, a szőke angyalnak megvan a maga elképzelése erről. - amikkel némileg egyet is értek, javarészt látok szavai mögött logikát, el tudom fogadni, de bizonyos dolgokban más véleményen vagyok.
-Hát talán így van, talán nem. Lucifer teremett minket vagy saját elképzelési szerint, vagy a vén szaros iránymutatásával...de létjogosultságunk megkérdőjelezhetetlen. Ha félresikerült lényei lennénk a lenti világnak, Isten csak fogta volna a varázsradírt és kitörölt volna minket is a köztudatból, ahogy a leviatánokkal is tette. Bármi is lett volna az A terv, a B sem lehet rossz, ha még mindig itt vagyunk... - osztom meg gondolataimat világban elfoglalt helyünkkel kapcsolatban. Belphegor kerekre nyílt szemmel kapja fejét vendégünk felé és azonosítja be a könyvtáros tollast.
-Talán te is ismered Ophiliát? - teszem fel a kérdést bizalmasom számára.
Az almamagos dologhoz nem sok további hozzáfűzni valóm akad, de egy bólintással elismerem, a remény erősítésének megteszi. Nem rejtem véka alá véleményem, hogy mind Isten keresését, mind az arkokkal való egyezkedést, mind pedig a magkutatást időpazarlásnak tartom. Démoni hatalmunk megszerzést találom a legfontosabbnak, ehhez viszont a kapuk kinyitása szükségeltetik. Ahhoz, hogy ezt megtegyünk viszont le kell gyűrni néhány akadályt.
-Így van, ezért is megyek a Vatikánba. Bízom benne, hogy ott találok erre vonatkozó infókat. - válaszolom. Persze a kulcs csak egy része az egyenletnek, akad még emellett néhány fontos részlet. Szóba kerül az is, mi a szokás az arkok háza táján és nem fest túl jó esélyeket az a tény, hogy merev rendszerük miatt nincs náluk önkényes rangbetöltés. Isten jóváhagyása szükséges, hogy új angyal léphessen egy régi pozíciójába. Ez eléggé megköti a kezüket. Az öcskös felveti a gondolatot, mi van, ha Isten már másik angyalt állított a megboldogult Raguel helyére.
-Oh, remélem így tett a vén szaros. - szerintem mondanom sem kell, hogy nagyon adnám, ha lenne egy új Harmónia.
-Ha így van, és valóban betöltésre került a poszt, az annyit tesz, Isten mégis csak szemmel tartja a kis játékterét. - utalok rá fejemet ingatva. Elvileg Isti hosszú szabira ment, ha nagy eltűnésében mégis volt ideje és késztetése arra, hogy a kiadó arkposztját egy arra érdemes tollassal töltse be, elég nyilvánvaló jel, hogy az öreg mégsem annyira érdektelen világa dolgaiban. A vén szakállas csak játszik velünk.
-Igaz...de azt a rohadt nagy békét és harmóniát sem látom sehol... - felelem Belphegor szavaira, aki olyan meggyőződéssel állítja az új "Raguel" létét, mintha csak találkozott volna vele és biztosra tudná.
-Azt hiszem, ha van is egy új Harmóniánk, az nem régóta lehet ark. - teszem meg magam észrevételét.
-De akár van, akár nincs...hiába is lennének ki mind a nyolcan....Ramiel Amara szolgálatában állt, így megtörik a híres-neves ark egység. Nem beszélve arról, talán nem minden ark menne szembe a Sötétséggel. - folytatom, miközben villámmal egy újabb falatnyi részt választok le a sütemény széléből. Azt a forgatókönyvet, ami az első elzárásánál bevált, akár kukázhatnák is. Rendesen megváltoztak a körülmények, egy új terv fog kelleni, ha azt akarják, hogy Amara visszatérjen oda, ahonnan jött.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 3 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 17, 2020 3:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


M
élyet sóhajtok, amolyan fellélegzés gyanánt, hogy nem kell az angyalt meglesnem, még csak az hiányozna, hogy újabb ballépést tegyek az életemben. Sokat nem érek el azzal, hogy közlöm Belialnak nem kellene megváltozni, Ő is hozzá told egy gondolatot, így mondhatni érvényét veszti kedvességnek szánt belekotyogásom. Így inkább hátradőlök a székemen és egy váll vonást követően ismét hagyom eszmecseréjüket kibontakozni. De Amara említésére megfeszülök ismét, bizalmatlanul tekintek egyik férfiról a másikra, még csak az hiányzik nekem, hogy egy ilyen manővert tervezzen be Viszály, fix, hogy az ágyhoz kötözöm és olyan rúnát kap, mint annak a rendje, hogy ne mozdulhasson!
-Öhm... Nem vagyok az asszonya, hogy a szennyesében turkáljak.-rázom hevesen a fejem, azért ezt a gondolatot csírájában szeretném elfojtani Mammonban. Nem mosom Belial ruhatárát. Inkább az ingei lenyúlásáért vagyok felelős. Szóval bocsesz. Luciferről alkotott véleményükbe nem ütöm bele az orrom, jobb ha megtartom a sajátomat, de aztán Pestis elejt egy olyan dolgot, amire nagyra nyílnak a szemeim.
-Ophilia-ról beszélsz? Miért gondolja ezt rólunk?-teszem egyik kezem az asztalra, majd fürkésző tekintettel méregetem a harmadik Lovast.
-Mikor volt szerencséd találkozni vele?-kérdezek még egyet, míg át nem térünk az almamagos részre, amiről amúgy szerintem senkinek sincs fogalma, vagyis nekem biztosan nem, mert most hallok róla először. Így "buta" gondolataim napvilágot is látnak, szerencsére egyik idősebb démon sem nevet ki, bár csak Mammon tesz érdemi megjegyzést a gondolatomra. Csendben hallgatom a válaszát miközben arra készülök, hogy leszedjem a tányérokat az asztalról.
-Nekem is csak egy gondolat, főleg ha abból indulunk ki, hogy milyen pici egy almamag és senki sem tudja hol van.-finoman rándul a vállam, végül pedig felállok és leszedem az asztalt, hogy helyet csinálhassak a meglepetés desszertnek. Gondolatban megfordul, hogy segítséget kérjek Belialtól, de inkább inkább kukázom az ötletet, jobb a békesség, megoldom egyedül a dolgot. Amíg Ők a kulcsokról diskurálnak, addig én előkészítek mindent, új terítéket helyezek az asztalra, ha kell borral töltöm fel poharainkat, aztán pedig az asztal közepére helyezem a túrótortát és szeletelni kezdem. Mammon biztosít afelől, hogy nem kell majd kidobnom a tortát ha megmarad, vinne magával, így helyeslően biccentek az ötletre. Bár egyébként is csomagoltam volna neki. Amint mindenki elé került az édességből, úgy visszatérek egy gondolat erejéig az angyalokhoz.
-Ez az, hogy nem volt példa Belial, de megtörtént... Raguel halott, de nem látsz mindenhol káoszt és viszályt... Holott akkor annak kellene lennie. Amarát azt látunk, de az megint más!-tárom szét karjaimat, kell, hogy legyen erre valami racionális válasz. De abból csak egy van, új Harmónia van az arkok közt!
-Nem az a lényeg, hogy kevés az erejük, hanem, hogy nincsenek heten... Van Harmónia... Kedvenc ellenséged nem úgy hullt a porba, ahogy "kellett" volna!-világítok rá a tényekre, az akire Belial annyira pikkel, új testben, új angyal... A körforgás és az egyensúly meg van. Lemondóan sóhajtok amiért szinte süket fülekre találnak szavaim, aztán Mammon siet talán a segítségemre. Valahol osztja a véleményemet. Egy halovány köszönöm hagyja el ajkaimat, majd figyelmem a tortának szentelem, Mammon az utolsó morzsáig elfogyasztotta az elé tálalt szeletet, így egy apró mosollyal veszem az első falatot a számba, míg Belial ismerkedik az új ízzel. Halkan kuncogok ahogy az arcát figyelem közben, végül újra Pestisre pillantok.
-Vághatok még egy szeletet?-ha pedig a válasz kedvező, úgy tányérjáért nyúlok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 13, 2020 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


- Sajnálatosan az idő jelenleg olyan luxus tárgyát képezi, amit nem feltétlen engedhetünk meg magunknak.- utalt arra a kis problémára, amit úgy hívtak, hogy; Amara. Szabadsága lévén a Világ a pusztulás szélén egyensúlyozik.
- Ahogy gondolod, kedves Belphegor. Szerencsére nem vesztesz sokat, sőt, semmit se. Nem több már, mint egy értelmetlen húsdarab. Igazán könnyű megtörni egy angyalt, ha tudod, hogyan is fogj hozzá.- úgy mondta a szavait, mintha csak az időjárásról beszélne, egy teljesen természetes jelenségről.
- Sag niemals nie, lieber Belial(soha ne mond, hogy soha, kedves Belial). Az elzárásom előtti időszakban én is hasonló véleményen voltam. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy levetkőzzem az izgága, káromkodó, leginkább punkokra hasonló viselkedésemet.- szerencsére már nem rohanják meg a kellemetlen emlékek, sikerült kizárnia őket az elméjéből, mintha valaki más élete lett volna, vagy egy rossz állom, semmi egyéb.
- Nos, ha találkozol a Sötétséggel, a nemmegfelelő szóhasználattal talán megoldja, hogy kívül kerülj a bőrödből.- tény volt, hogy Belial is találkozni akart Amaraval, ahogy Mammon is, sőt, talán minden élő akarta a saját találkáját. S ez egyáltalán nem volt meglepő, keveseknek adatik meg, hogy egy hozzá hasonló entitással találkozzanak.
- Természetes, hogy ezen a véleményen vagy kedves Belphegor, mivel te napiszinten látod, és közös háztartásban éltek, sőt, tovább mennék, mosol is rá, amiért már külön tisztelet jár. Emlékszem, hogy az ősi Egyiptomban nem mindig adott ennyire magára.- megengedett magának egy aprócska félmosolyt, élvezettel hozza zavarba fivérét, hiszen ez volt a dolga egy testvérnek.
- Ich würde die Gelegenheit nicht nutzen(nem élnék a lehetőséggel). Egyes gondolataim nem feltétlen nyernék el a tetszését, és még hajlamos lenne változtatni rajtuk. Amiért szintén nem rajonganék túlságosan.- pontosan e célból vezetett egy naplót Mammon, ahol bár titkosítva, de leírta a terveit és a rájuk vonatkozó, egyes pontokat, hogy ha esetlegesen az emlékeiben ismételten változás állna be, akkor idővel emlékeztetni tudja magát.
- Véleményem szerint a legnagyobb gond az angyaloknál, hogy nincs egy vezéralkat, aki összefogná őket. Michael, mint az idős testvér alkalmas lehetne erre, de lefoglalja a kis viszálya Gabrielel. Még nem takarítanak össze a saját portájukon, addig felesleges is tervezniük. De legalább nem tudják ránk fogni, ha minden bukik, a saját vakságuk, ostobaságuk vezet majd el ahhoz a ponthoz, ahol már túl késő lesz.- örömmel tölti el ez a gondolat, hogy végül, ha nem is maradnának életben a démonok, mégis az erkölcsi győzelem a Pokol gyermekeihez fog tartozni.
- A kedves könyvtáros angyal szavai szerint, csak olcsó másai vagyunk annak, amit az alvilágnak szimbolizálnia kellene.- groteszk, kifacsart tükörképei az angyaloknak.
- De talán ez a gondolat Lucifer sajátja volt, vagy Isten ültette el a fejében? Bár az egyensúly akkor szűnne meg, ha Amara elpusztulna, elvégre bár bezárták, de létezett.- ki tudja, hogy mi lehet a tényleges oka annak, hogy léteznek a démonok? Talán sose fogják megtudni, bár nem is igazán kellene, hogy érdekelje őket.
- S ha azt vesszük alapul, hogy az a mag úgy is viselkedik, mint egy mag, akkor igen, elképzelhető, hogy kihajtott és fává lett. Bár nem hinném, hogy így történt, Istennek talán volt annyi esze, hogy ismerje a benne rejlő erőt és veszélyt, és nem hagyja csak úgy valahol kinőni, termést hozni. De sajnos tények nem állnak a rendelkezésünkre, csak a sötétben tapogatunk, találgatunk.- evett még néhány falatot.- Mindenki, akinek tudomása volt róla.- mást nem is igazán tud elképzelni.
- Talán bír, talán nem bír, kedves Belial. Talán az egész csak egy szalmaszál, amiben mindenki kapaszkodni akar.- az utolsó esély, semmi több, a remény utolsó kis szikrája.
- Ahhoz előszőr a kulcsokra lenne szükségünk. Esetlegesen van arról tudomásod, hogy merre is találjuk őket?- érdeklődve nézett Belialra.
- Sok sikert hozzá. Van egy olyan érzésem, hogy még Amara jelen van, addig a kapuk kinyitása, még ha meg is vannak a kulcsok, nem lehetségesek. Istennel egyenlő erejű, vagy erősebb valamiről beszélünk, ha úgy akarja, akkor azok a kapuk zárva is maradhatnak.- természetesen nem tagadja, hogy ha megvannak a kulcsok, akkor tehetnek velük egy próbát, csak éppen nem látja túl sok esélyét a sikernek.
Kettesben maradtak egy kis időre fivérével, még a ház démonasszonya a desszertért indult el. Micsoda vendéglátás, nem is várt kevesebbet, csak sajnos ez azt jelenti, hogy Mammonnak is kell készülnie hasonlóval. Pedig nem rajong annyira a sütésért.
- Sicher nicht, wenn Sie bleiben, nehme ich gerne eine Dosis mit(biztosan nem, ha marad, szívesen viszek magammal egy adagot).- biztosítja a démon hölgyet arról, hogy nem lesz szüksége arra, hogy kidobja. A sajátját átvette és amikor mindenki előtt ott volt, hozzá is látott.
Még volt tortája, addig nem szólt bele az arkok rangjával kapcsolatos beszélgetésbe, csak is utána.
- S mi van, ha így tett? Mi van, ha valakit már a helyére emelt? Csupán nem tudunk róla, ügyesen rejtegeti magát az angyal, nem fedi fel a kilétét, mert így látja jónak, így van belőle haszna.- megtörölte szájának sarkát, úgy érzi, hogy egy kevéske a tortából odakerült.- S számítanak a Lovasok segítségére is, rémes, hogy nem feltétlen kapják meg.- sötét, démoni mosolyba görbültek ajkai a gondolattól is, hogy eljön még a napja annak, hogy újra felkeresik Mammont, és segítségét kérik, és akkor újra megszabhatja az árát ennek a segítségnek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Nem nagyon lep meg a tény, hogy az öcskös a pincéjében egy angyalt rejteget. Belphegor is érdekesnek találja, de nem annyira, hogy saját szemeivel is megnézze a láncra vert tollfészket. Én viszont nem jelentem ki ilyen nyíltan, hogy nem vetnék rá egy futó pillantást. Egy angyal szenvedése mindig örömteli látvány egy démon számára. Nem bírom megállni, hogy ne nevessek fel jóízűen öcsém szavait hallva. "...talán egyszer majd te is elhagyod a vadabb korszakodat..." Bizalmasom közben megjegyzi, hogy így vagyok jó, ahogy vagyok.
-Legyünk reálisak....nehezen hiszem, hogy valaha ilyesmi megtörténne. - fűzöm hozzá, mihelyst kitörő jókedvem csillapodni látszik. Nem adok túl nagy esélyt, hogy vakmerő, nyughatatlan természetemet valaha is magam mögött hagynám, arra meg még kevesebb a sansz, hogy olyanná váljak, mint Mammon. Valami nyomós okból talán képes lennék rá, hogy ideig-óráig hasonló vonásokat, gesztusokat és szokásokat erőltessek magamra, mint amit fivérem magára szedett az évek hosszú sora alatt. Miért is ne lennék rá képes? A démonok rendkívül jók a megtévesztésben, azt láttatják, amit mások látni akarnak. Ez nekem is menne, de hogy tartósan ebbe a szerepbe ragadjak? Kizárt dolog. Az öcskösnek jól áll ez a karót nyelt úriember stílus, de nekem életidegen lenne.
-Hamarabb mászna vissza Amara magától a zárkájába, minthogy kibújjak a saját bőrömből... - teszem hozzá megmosolyogva a gondolatot. Az az elképzelés, hogy a Főnök azért küldött volna Sarielhez - azzal mondvacsinált ürüggyel, hogy meghívását személyesen tolmácsoljam, - hogy arkhúga kezei által végezzem be elég nyakatekert gondolat. A démonok büntetése, ahogy teremtése is egyértelműen a Pokol urának munkakörében szerepel. Az öcskös elejti, hogy emlékei a mai napig hiányosak az arkokkal való kellemetlen találkozásáról. Hát ez elég gáz.
-Talán...megkérhetnéd Lucifert, tegyen rendet a fejedben. A Főnök úgyis előszeretettel szeret turkálni mások gondolatai között... - dobom be az ötletet, félig-meddig komolyan gondolva is talán, miközben egy újabb kortyot veszek magamhoz a vörös nedűből. Nem titkolom, az én emlékeim között is elidőzött, mikor büntetésem miatt kopogtam be hozzá.
A démoni találkán elhangzottakból és a vacsora közben felvetett gondolatokból mindannyiunk számára világos, hogy az Amara elleni harc jelen állapotában eléggé veszett ügy. A haditerv, amit első bezárásánál flottul működött és ami végül a sötét luvnya elzárását eredményezte, most több sebből vérzik és finoman szólva sem működőképes. Az angyalok pedig határozottan nem állnak a helyzet magaslatán. Isten lelécelése óta teljesen elapátlanodtak.
-Pontosan. Bár vannak elképzelések, mit lehetne tenni az ügy érdekében, de mind harmatgyenge lábakon áll. - vonom meg kissé a vállamat. Több a kérdés, mint a válasz. És a válaszok is csak újabb kérdéseket vetnek fel.
-Nos ha érdekel a véleményem...azt gondolom, hogy valóban nem. - értek egyet fivéremnek azzal a megállapításával, hogy a démonok léte egy B terv része.
-A világ az egyensúlyra törekszik és Amara bezárásával ez felborult. Kellett valami az ellenoldalra is, így születhetett meg a démonok teremtésének gondolata is...- szúrom villám újra a tányéron heverő húsdarabba. A megtisztelő feladatot Lucifer kapta. Isten létrehozta a Poklot saját elképzelése szerint és Királyságként tolta a Főnök alá.
Mammonnal egyetértünk abba, hogy Istent megkeresni ebben a felfordult világban felér egy lehetetlen küldetéssel. Lehetetlenebb, mint sötét kishúgát újra bezárkázni. Ki tudja merre kószálhat a vén szaros? Lehet egy szigeten bujkál, vagy remeteéletet él a hegyekben, de az sem kizárt, hogy egy innen nem túl távoli kocsmában iszogat embernek kiadva magát. Nem fogunk a nyomára lelni, míg ő nem akarja és az eddig jelek alapján, nincs nagy igénye felfedni önmagát. Szóba kerül az almamag, de válaszomból könnyen levehető, annyira nem mozgat meg a dolog. Még ha hinnék is világmegváltó erejében sem biztos, hogy elindulnék felkutatni. Olyan minimális az infó róla, hogy azt se tudnám, merre kezdjem. Ez hasonló energiapazarlással és értelmetlen bolyongással járna, mint a vén szakáll keresése.
-Mondjuk azért érdekelne, valóban bír-e akkora jelentőséggel, mint amit gondolnak róla. - töprengek el egy pillanatra, egy falat krumplit emelve közben a számba. Végig gondolva siralmasnak mondható lehetőségeinket tovább erősödik bennem a kapunyitás gondolata. Isten felkutatása...arkok győzködése...az almamag felkutatása.
-Időfecsérlésnek tűnik...több értelmet látok a kapuk kinyitásában. És nem feltétlen a hazajutás miatt, sokkal inkább képességeink erősítéséért. - mind jól tudjuk mennyivel gyengültünk, mióta az átjárók bezárultak előttünk. Ha csak földön szerzett sebeinket nézzük, jóval lassabb a gyógyulás.
-Az angyalok már nekiláttak, hogy kinyissák az égi kaput.... - bízom benne nem kell kifejtenem, ránk nézve ez mit jelent. Elég nagy problémának látom, remélem ők is. Ha sikerülne a szárnyasoknak, visszanyernék képességeik jelentős részét, ami egyértelmű hátrányt jelentene a számunkra. Most még talán lefoglalná őket a Sötétség elleni harc, de utána? Ahogy az öcskös fogalmazott "a mi fajtánk ellen fordulnának". Ki kell nyitunk azokat az ajtókat, hamarabb, mint a tollfészkek.
Belphegor közben feláll az asztal mellől, hogy összeszedje tányérjainkat és felszolgálja a desszertet. Terítékünket egy szempillantás alatt süteményes tányérre cseréli és az asztal közepére kerül a sütemény. Mikor mindenki tányérjára kerül egy darabka a tortából, visszaül a helyére és újra szóba hozza az arkokat.
-Az angyaloknál másként működnek a dolgok. Az arkok teremtésük óta ugyanazok, nem volt még példa arra, hogy egy is elhalálozzon közülük... - felelem bizalmasom. Jogos kérdések, ezek bennem is felvetődtek már. Könnyű is volna, ha egy elhullott főtollas helyére automatikusan más léphetne és vehetné át pozícióját, de sajnálatosan kötöttem rendszerben léteznek, mint mi alvilágiak.
-Egyedül Istennek van kellő hatalma hozzá, hogy Harmónia helyére mást emeljen arki rangba. - teszem hozzá.
-Nem tudok róla, hogy Raguelnek lenne utódja, de ha mégis a helyére állt volna valaki, úgy a nyolc ark együttes ereje még édes kevés Amara ellen. - magyarázom tovább. Főleg, hogy a Sötétség talán erősebb, mint valaha. - Ráadásul tudomásom szerint Ramiel a sötét nőszemély szolgálatában áll, így legjobb esetben is nyolcból csak hat ark az, akivel számolni lehet. - fogom ujjaim közé a villát és vágok le egy kisebb darabot a süteményből, majd a falatot a villám hegyére szúrom és számba veszem. Óvatosan ízlelgetem a szokatlan édeskés ízű ételt.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 3 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 1:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


E
lgondolkodva Mammon szavain, igazat kell neki adjak. Egy röpke mosoly suhan át pofimon ennek hatására.
-A fontos dolgok megérik a rájuk fordított időt. Tartson bármeddig.-célozgatok finoman, hogy azért nekem más számít fontosnak, de mondandóm közben a szemem sem rebben, még véletlenül sem. Pedig szívesen pislognék most Belialra, de igyekszem türtőztetni magam. Az angyalos dolog nem újkeletű számomra, csupán azt nem értem, hogy Mammonnak miért van szüksége egy tollas hátúra.
-Annyira azért nem érdekel a dolog, hogy be is mutasd. De igazán nagyvonalú vagy Mammon.-tiltakozom finoman és nyelek egyet, nem olyan biztos, hogy jó ötlet engem egy angyal közelébe engedni. Reménykedem benne, hogy például Főnökömet sem érdekli annyira az angyal és akkor egyúttal még nem kell színt vallanom a bukásunkat követően.
-Viszály úgy jó ahogy van.-csúszik ki a számon gondolkodás nélkül, ahogy Mammon megemlíti, hogy akár még az is lehet, hogy elhagyja a vadabb korszakát. Akkor már nem lenne ugyan az a démon aki egy rosszabb szavával ki tud hozni a sodromból, vagy épp úgy tud megnyugtatni, mint más nem. A kér fivér eszme futtatása Lucóról nem várt fordulatot eredményez. Tágra nyílt szemekkel fogom az adást, hogy Belial járt Lucifernél... Önszántából és akkor a Nagyfőnök kibelezhette volna. Azt hiszem ez egy újabb elmaradt információ számomra. Lázasan jár az agyam, mikor SF-ban végre normálisan találkoztunk azt mondta járt ott, de a Pokol Ura nem volt otthon. Miért hazudott nekem? Ha pedig emlékeim nem csalnak... Azokban az években élveztem én is Lucifer vendégszeretetét. Itt valami nem stimmel. De nem kérdezek, még rosszallóan sem pillantok Viszályra, majd ha magamban megemésztem ezt a felismerést, hogy mégsem csak bujkált három évig, akkor talán tudunk róla beszélgetni. Ennél már csak az a cikibb, hogy lebasztam amiért nem keresett és nem voltam neki elég fontos. Ez full égő! Megint egy dolog amiért majd bocsánatát kell kérnem. Esküszöm, kétpofára halmozom ezeket a dolgokat. Elsüllyedek menten! Annyira elveszek ebben a gondolat menetben, hogy más csak arra kapom fel a fejem, hogy kérdéseimre válaszolnak a Fivérek.
-Egy alma mag... Öhm, ha komolyan a teremtéstörténetet vesszük alapul... El tudjátok képzelni, hogy az a mag akár már fa is lehet? Főleg ha nem tudják hogy hol van?! Lehet hogy erre nem kellene alapozni.-mondom ki a véleményem kissé bátortalanul.
-Vajon eddig kik keresték?-fordulok Mammon felé, miközben ujjaim idegesen járnak tányéromon pihenő evőeszközeimen. Egyszerűen bennem van a mehetnék, így amint választ kapok kitolom a székem és felállok.
-Ha nem haragszotok meg rám. Bátorkodtam egy kis desszertet is készíteni. Örülnék neki ha megkóstolnátok.-pillantok rájuk egy félszeg mosollyal, majd kiürült tányérjainkat elkezdtem összeszedni. Az evőeszközöket a legfelső porcelánra teszem, majd a konyhába indulok velük. Út közben az egyik villa lecsúszik a tányérról és éles hanggal koccan a padlónak. Megingatom a fejem és cipőm orrával mozdítom felfelé a villát, ahogy a levegőbe emelkedik alá tartom a tányért és ahogy a helyére pottyan lépek is tovább. A mosogatóba teszem a használt edényeket és még teszek két kört a húsos tepsi és a krumplis lábos miatt. Előveszek egy nagyobb kést, három kistányért és ugyanennyi desszert villát, ezeket az asztalhoz viszem és a terítéket szépen elrendezem az asztalon. Végül felötlik bennem egy aprócska gondolat. De csak azután fogom megemlíteni, hogy a torta az asztalra került. Egy szintes, egyszerű kis túrótorta kerül az asztal közepére, tetején eper szeletekkel, fölötte másfél ujjnyi zselatinnal.
-Remélem nem kell hogy a kukában végezze.-veszem kezembe a kést és kezdem el a szeleteket vágni. Majd szabad kezem Mammon tányérja felé nyújtom, ha pedig megkapom, úgy az első szelet torta az övé, a második Belialt illeti, végül pedig az én tányéromra is kerül egy nagyobb szelet.
-Ha nem ízlik hagyjátok ott nyugodtan.-teszem még hozzá egy sunyi vigyorral és vágom le az első falatot magamnak.
-Egyébként visszatérve egy kicsit... Az rendben van, hogy Harmóniának kaszáltak... De az arkok közt nincs olyan öröklés esetleg, mint nálunk a Lovasok között? Nem konkrétan egy merényletre gondolok, hanem... Meg kell hogy legyen az egyensúly... És Amaran kívül túl nagy felfordulás nincsen... Nem lehet hogy Raguelnek utódja lett?-térek végre vissza az angyalok témájára, mert hát figyeltem én rájuk, csak kicsit rosszul érintett, hogy újabb turpisság van amit nem kötöttek az orromra.
-És ha megvan Harmónia... Minek Isten? Majd minden megoldódik, csak kicsit lassabban.-tárom szét karjaimat miután leteszem a tányéromra a villámat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 26, 2020 3:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


- A kertészkedés mellett elfér ez is. Ha valami fontos, arra mindig tudsz időt szakítani, kedves Belphegor. Bár abban nem tévedsz, hogy a munkámhoz is köze van.- de ahogy mondani szokták, ha szereted azt, ami a munkád, akkor az már nem munka többé. Mammon pedig abban a szerencsés helyzetben találta magát, hogy szerette a munkáját, örömét lelte abban, hogy az angyalok teljes kiirtásával foglalkozhat.
- El kell ismernem, hogy túlságosan klisés megoldás a pince, de ha hatékony, akkor hatékony, megadja a kezdő hangulatot. Talán egyszer bemutatom nektek a sajátomat, bár hamarosan új után kell néznem, a jelenlegi nem bírja olyan jól, mint remélni mertem.- a céljaihoz a legjobb egy ark lenne, de sajnálatosan a befogásukban nincs akkora tapasztalata, mint Belialnak, de talán majd kikéri a tanácsát, hogy milyen csalit használjon, hogy elfoghasson egy olyan idegesítő szárnyast.
- Kissé unalmasnak is találnám, ha nem lennénk képesek a változásra. Ki tudja, talán egyszer majd te is elhagyod a vadabb korszakodat kedves fivérem, és felveszed az én, jelenlegi személyiségemet.- már a gondolat miatt is elmosolyodott, hogy Belial úgy beszéljen, ahogy Mammon, és viselkedjen, szinte elképzelhetetlen.
- A vezetőségi tagoknak van egy olyan szokása, hogy minden lentről jövő ötletet a sajátjuknak tulajdonítanak. Nem lepődnék meg, ha kis idő elteltével Lucifer is így tenne.- igazából lényegtelennek tartja Mammon, hogy kié is volt az ötlet, még abból profitálhatnak is valamit.
- Talán átgondolta azóta, és rájött arra, hogy így izgalmasabb. Ott van a kockázat izgalma, vajon meghalsz vagy élsz? Ezzel fűszerezi meg az egészet. De szerény személyem hálás azért, hogy nem én voltam az, akit az angyalhoz küldött. Sajnálatosan az emlékeim még mindig hiányosak pár dologgal kapcsolatban, és az egyik ilyen az, hogy melyik arkkal is álltam szemben.- frusztrálja az a tény, hogy a Láda miatt az emlékei egy részét is elvesztette, vagy legalábbis el voltak zárva a démon elől.
- S jelenleg nem igazán lehet ritkítani a számukat, mivel túl sok a változó.- pedig meg tudna nevezni pár egyént, akiknek a jelenlétét nem érzi túl fontosnak.
- Tehát egy új módot kellene találni Amara elzárásához, frissíteni a receptet. De ahogy elmondtad, erre az esély igen csak kevés, a fontosabb hozzávalók nem állnak a rendelkezésünkre, pontosabban azok számára, akik terveznek tenni is valamit. De legalább azt jó tudni, hogy a démonok közt nagyobb az egyetértés és összetartás, mint az angyalok közt, csodálatos lesz ezt az orruk alá dörgölni.- kárörvendő mosoly ült ki az arcára. A szentfazekak, akiknek csak a szájuk járt. De ez a kis ellentét köztük olyan lesz, mint a friss ürülék illata, amit soha se tudnak majd kimosni az orrukból.
- Wenn es so wäre, wäre es ein Problem(ha meglenne, az gond lenne). Ha félreteszik az eltérő nézeteiket, és esetlegesen sikerrel járnának Amaraval kapcsolatban, akkor utána a mi fajtánk ellen fordulhatnának, ami, ahogy említettem, túl nagy gond lenne. - mint bogár számára a rovarírtó, és még Mammon nincs kész a saját mérgével, addig valahogyan kénytelen lesz a helyén tartani azt az éket, ami Gabriel és Michael közt van.
- Kezdem úgy érezni, hogy a mi fajtánk nem is volt betervezve, csak úgy megtörtént, mint szabadakarat kifejezése Lucifer részéről. Egy változó, ami nem volt benne az egyenletben.- persze erre könnyen rámondja mindenki, hogy ez is Isten terve volt, és ez zavarta Mammont, hogy mindenre rásütik ezt.
- Pedig mennyire öreg egy faj, nálunk is öregebbek, és mégse képesek a változásra, arra, hogy elszakadjanak Istenük éltető keblétől és végre felnőjenek. Erbärmliche Tauben(szánalmas galambok).- forgatta szemeit.
- Ahogy Belial mondja kedves Belphegor, ha valaki, akkor Ő tényleg képes erre. Sajnálatosan az, hogy mindenható, magában hordozza azt is, hogy el tudja rejteni a nyomait, és magát is, azok a tárgyak elől is, amikkel más esetben talán képesek lennének megtalálni.- pedig biztosra veszi Mammon, hogy sokan szeretnének elbeszélgetni vele és számon kérni az eltünésének okát.
- Csak sajnálatosan az a mag túlságosan jól el van rejtve, legalábbis eddig senki se találta meg, vagy ha mégis, nem osztotta meg a titkot senkivel se. Pedig igazán jó lenne, ha tudnánk merre leledzik az a mag, csodálatos alkupozícióba hozna minket.- ha a kezükben lenne az az Almamag, akkor az irányítás is a kezükben lenne.
- Ha ez megtörténne kedves Belphegor, akkor vigasztaljon az a tudat, hogy a mi halálunk esetén, az angyalok, emberek, minden elpusztulna. Es ist bittersüß, aber immer noch süß(Keserédes, de mégis édes).
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 18, 2020 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Megmosolygom öcsém szavait, ahogy elismeri, meglepődött kissé. Pedig a káoszban sokkal több a logika és a rendszer, mint azt bárki gondolná.
-Nem hagyom, hogy kiismerjenek. - vonom meg a vállam. Amikor már valaki azt hiszi, tudja mit várhat tőlem, akkor hozakodom elő valami váratlannal és érkezik velem együtt a keserű felismerés. Szeretem az elbizakodottak arcát, mikor rádöbbennek tévedésükre. Nekem ugyan nem okozna nagy szívfájdalmat, ha elbitorolnák tőlem lakásom és annak tárgyait, könnyedén szereznék másikat, ha arról lenne szó. Velem ellentétben fivérem viszont rossz néven venné, ha becses "tárgyai" más tulajdonában kerülnének. Némi gúny kíséri érdeklődésemet, mégis mi ilyen fontos, amit pokolkutya sereggel kell őriztetni. Válasza annyira nagy meglepetést nem okoz. Pincébe láncolt angyalok. Megvan a maga szépsége az efféle "otthoni dekorációnak."
-Úgy látszik az angyalok leláncolása és pincébe tartása valami "családi" vonás lehet... - mosolygom meg a gondolatot. Aztán a Pokol urára és a nem régiben megejtett démoni találkára terelem a szót, érdekel öcsém, hogyan vélekedik az ott történtekről, amit magam elég tanulságosnak ítéltem, több szempontból is.
-Bizton állíthatom ő sem a régi már. Egyikünk sem az. A kapuk bezárása valamennyiünk erejére hatással van. Persze, még így is erős... - egészítem ki a gondolatot. Amikor a félvéreket említi meg, ismét elvigyorodom.
-Na igen, a félvér sereg. Ha emlékeim nem csalnak, az az ötlet sem Főnökünk koponyájából pattant elő... - rémes, hogy minden valamire való gondolatot démonjai súgtak oda.
-Érdekes teória. - ismerem el mérlegelve öcsém szavait. A Főnök a halálba küldött volna, hogy Sariel kaszája által végezzem be? Csak, hogy kelljen foglalkozni velem?
-De kötve hiszem, hogy ez lett volna a valós szándéka. Ha meg akart volna ölni, másfél évvel ezelőtt megtehette volna. Önként járultam elé. Az esélye megvolt, mégsem élt vele. És akkor még a dühe is erősebb volt... - vonom meg a vállaimat. Szerintem mindketten elég jól ismerjük a Pokol urát ahhoz, hogy bátran kijelenthessük, büntetésemet nem adta volna át női kézbe. Arkhúga piszkálása pedig egyértelműen érzékeny pont számára. Mondhatni eléggé személyessé tettem az ügyet ahhoz, hogy egymaga, saját kezével vegyen érte elégtételt és ne bízza másra a piszkos munkát. Amúgy sincs jelenleg oka a föld alatt tudnia. Megegyeztem vele. Legalábbis Nagyurunk ebben a mély meggyőződésben él. Továbbra is azt hiszem, hogy próbára tett, ha nem az engedelmesség volt a cél, akkor megeshet arra volt kíváncsi, hogy viselkedek egy ark közelében? Érzek-e ellenállhatatlan késztetést, hogy újra határaimat feszegessem? Emiatt pedig kár aggódnia, hisz világossá tette, mit tesz velem, ha ártó szándékkal újra testvérei közelébe merészkedem.
-És túl sok szereplő...egyet kell, hogy értsek veled. - bólintok szavaira.
-Ami teremtésünk előtt működött és lehetővé tette, hogy a Sötét luvnyát a Pokolba börtönözzék, nos...az most aligha használható. - kortyolok újra italomba.
-Raguel halott, Ramiel átpártolt, Gabriel és Michael között békétlenség van....és ami azt illeti, Sariel sem tűnt valami együttműködőnek, ha fogalmazhatok így. Madártávlatokból tett a meghívásra, és a Sötétség elleni harchoz sem igen fűlött a foga...legalábbis ezt szűrtem le viselkedéséből. - gondolok vissza az arkkal való találkozásomra.
-Az arkok között határozottan nincs meg az összhang...- pedig elvileg ez alapfeltétel lenne a Sötétség ellen. - ...és akkor még ott van Isten lelépése is. - egy újabb hiányzó láncszem. Belphegorban felmerül, hogy talán a vénembert kéne felkutatni, ami felér egy lehetetlen vállalkozással. Sajnos.
-Nem gondolom, hogy mindez nekünk szólna. Ha a démonok számára szánna tanulóleckét, akkor nemes egyszerűséggel Lucifert bízná meg, ahogy annak idején teremtésünkkel is... - fejtem ki gondolatom.
-Sokkal valószínűbb, hogy szeretett angyalait állítja próba elé. Nem titok, hogy a tollas bagázs igencsak függ tőle...most pedig útmutatása nélkül maradtak. - vigyorgok gonoszul üvegpoharam mögül, majd egy újabb korty gurítok le torkomon. Meg is van az eredménye. Az Úr hirtelen eltűnése bizonytalanságot hozott. A fene gondolta, hogy ilyen világtalanok nélküle. Belphegor szerint mindenki megtalálható, ezzel tudnék vitatkozni.
-Ha valaki megtudja tenni, hogy észrevétlenül eltűnhessen, az a Vén szaros. Ha egy világos képes volt teremteni, úgy nyomait is képes elfedni. Ha nem akarja, nem talál rá senki. - motyogom poharam mögül bizalmasom felvetésére. Szomorú tény, de ez az út eleve zsák utca. Na meg az már más kérdést, ha valami isteni csodának hála valahogy mégis előkerülne, hajlandó lenne-e akár a kisujját is megmozdítani teremtett világa érdekében. Az sem hatotta meg, hogy Raguel fogságunkba került, vagy hogy első fiai egymás szárnyait tépve viszálykodtak, a pusztítás, amit okoztak, és amit Amara hozott magával. Ezek együttvéve sem csalták elő. Kötve hiszem, hogy Isten bármit is tenne.
-Az Almamag. Nos, elvileg annak az almának a magja, amibe Ádám és Éva beleharapott. Különleges hatalmat tulajdonítanak neki, és azt feltételezik, talán Amara ellen is bevethető. Talán így van....talán nem. - magyarázom, bár szám széli hamis vigyorom és hangom, elárulja, nem igazán hiszek ebben. Persze attól függetlenül, hogy személy szerint nem sokat nézek belőle, még tévedhetek és lehet hasznos. Világmegváltó hatalmat mégsem feltételezek.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 3 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 18, 2020 9:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


M
ondhatnám, hogy lehetne még rosszabb ez az este, de inkább nem festem az ördögöt a falra. Ám Mammon felcsigázza fantáziámat a leláncolt angyal említésével. Meg is érdeklődöm, hogy mégis miért van erre szüksége. Ám választ Belial ad, szinte azonnal. Elmorfondírozom a hallottakon, míg Mammon igazat nem adva megtoldja kicsit a történetet.
-Érdekes egy hobbid van Mammon. Bár ha jól gondolom, inkább ez lenne a munka része. Két napja hobbiként a kertészkedést említetted meg.-pillantok Pestisre egy kellemes mosollyal az arcomon. A feszült légkört valahogy muszáj megtörnöm, a kezdeti jókedvem és a pimaszság érzése, hogy borsot törhettem ismét Belial orra alá, már nem olyan jó ötlet és kedvemet szegi Főnököm komorsága és hogy amúgy semmibe vesz mióta Mammon átlépte a küszöböt. Így próbálok magamba szállni és mikor megértem, hogy mit vétettem ellene az asztalnál ülve kérek mindkét démontól bocsánatot. Szerencsére, szokásosan hamar leintésre kerül a vétkem és talán egy kicsit fellélegezhetek. Bár mélyen magamban azért megjegyzem, hogy nem ez volt életem legnagyobb vétke. A két lovas Luciferről kezd cseverészni és a nagy összeröffenésről. Figyelmesen hallgatom őket és vonom le az észrevételeket. Mammon felvetése miatt kissé feljebb tolódik szemöldököm a homlokom közepe felé. Még csak az kellett volna, hogy Sariel kinyiffantsa Belialt. Idegesen prüszkölök egyet, majd kihúzom magam és ujjaim közé emelem boros poharam, bele kortyolva méregetem a démonokat de még mindig nem szólok egy szót sem. Azon viszont cseppet sem hűlök el, hogy előkerül még két ark neve. Sokat lehetett hallani arról, hogy összerúgták a port a tollasok, viszont nekem is kibontakozik egy ötlet szerű a fejemből és hozakodok is elő vele. Mi lenne ha Istent keresnénk meg? Nyilván tudom, mint tűt a széna kazalban, de talán nem utolsó gondolat lenne, ha ezt tennénk. Persze mindkét Lovas egy az egyben leszavaz, de ez nem szegi kedvemet.
-Azért mert valaki lelép még nem megtalálhatatlan. Mindössze senki nem veszi a fáradságot, hogy keresse is.-vonok vállat egy újabb korty bor után.
-Egyébként... Almamag? Ezt kifejthetnéd bővebben Főnök.-fordítom fejem Viszály felé, majd érdeklődve pillantok rá. Nem sűrűn informálódom ilyen dolgokról és kicsit úgy érzem magam, mint aki le van maradva.
-Mammon... Életben csupán addig maradunk, míg Amara nem szánja rá magát egy nagyobb lépésre.-reagálok végül neki is csendesen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 12:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


- Nem tagadom, ez meglepetést okozott. De ha jobban átgondolom, akár még érthető is, elvégre mit lehet várni a Káosztól? Logikát? Ugyan. Senki se gondolná, hogy pont neki szüksége van némi nyugalomra, és pont ezért illik ez a Káoszhoz. Oder ich denke auch nur(vagy csak én gondolom túl).- akárhogyan is legyen, nem igazán fontos, már tudja, hogy ilyen téren Belial is pont olyan, mint minden más démon, szüksége van a nyugalomra, egy pillanatra, amikor a gondolatai nem akörül forognak, hogy okozzon még több gondot a világban. Csak pihenjen, éljen a pillanatnak.
- Mindenkinek megvannak a maga csontvázai a szekrényben, ez az enyém.- mondta elmosolyodva, majd Belphegora tekint, aki feltett egy kérdést, majd Belialra mutatott, tenyere a plafon felé nézett.
- Der Herr des Hauses gab die Antwort(a ház úra adta meg a választ). Szükséges a munkámhoz, illetve jól mutat leláncolva. Ott van a sötétben, csendesen, megtörten, üres tekintettel.- nem részletezi tovább, a végén túlságosan is belelendülne, és olyan részleteket is megosztana, amiket nem akar, amit létre akar hozni. Rossz lenne, ha Lucifer fülébe is eljutna a híre, hogy pont a fajtáját akarja kiirtani, megtörténhet, hogy személyes sérelemnek venné, és meg akarná akadályozni, ami Mammon szemszögéből igazán udvariatlan megmozdulás lenne, évek munkáját tönkretenni valami ostoba indok miatt.
Lassan Mammon számára is kezd kellemetlen lenni ez a beállt csend. Amit éppen csak egy kis köhögés szakított meg, amit Belphegor adott ki magából Mammon egy apró kis elszólása miatt. Amit talán Belial nem értett meg és ezért nem reagált rá, vagy csak nem akarta megérteni.
- Pontosan, de akkor még volt valamennyi, a fiatalabbak tartottak Lucifertől, de manapság még ők is csak megmosolyogják, természetesen a háta mögött, mert bár a tekintélye megfogyott, az ereje nem biztos.- akárhonnan is nézik, egy arkangyal volt még mindig Lucifer, és mint egy olyan, jelentős erővel bírt.
- Ja(igen). A Félvérek beszervezésével hasznos ágyútöltelékekre tehetünk szert, és inkább mi, mint az angyalok tegyék rájuk a szárnyukat. Ami pedig a te feladatodat illeti… nos, nem hinném, hogy csak teszt lehetett mögötte. Ahogy mondtad, könnyedén megtehette volna Lucifer is, de, mivel rád neheztel pár apróság miatt, akár két legyet is üthetett volna egy csapásra. Elküld és átadod az üzenetet Sariel pedig utána megölhetett volna, és így nem Lucifernek kellett volna veled foglalkozni. Oka lett volna rá Sarielnek. Lucifer pedig könnyen talált volna valakit a helyedre. De életben maradtál, és Lucifer ezzel a végkimenetellel se járt rosszabbul, a sorai nem gyengültek. Legalábbis én ezt tettem volna a helyében.- ivott majd evett néhány falatot.
- Az vigasztalhat minket, hogy a másik oldal se állhat jobban. Legalábbis nem hallottam volna, hogy Gabriel és Michael békülne. Mesébe illik az elképzelés, hogy mind egy oldalon állunk, de véleményem szerint ez nem marad más, csak egy mese. Zu viele Beschwerden, zu viele Stacheln(túl sok kényelmetlenség, túl sok tüske).- mondta nyugodt hangon, és mivel még Mammon se kapta meg a megfelelő ajánlatokat, továbbra se kötelezte el magát a harc mellett.
- A gondolat nem rossz kedves Belphegor, csak a kivitelezés némileg problémás. Nem hinném, hogy megtudnánk találni, a drága kis angyalainak se válaszól és az se igazán érdekli, hogy Amara mit csinál.- sokszor elmondta már a véleményét Istenről, és arról, hogy mit csinál, nem igazán akarja megismételni magát.
- De ha lesz időnk, mindenképpen körbe nézek a Vatikánban. Ami pedig Belial szavait illeti. Azzal egyet értek, hogy direkt hagyta magára a világot. De azt nem hinném, hogy egy próba lenne, de ha mégis, nem mindenki számára. Számunkra? Démonok számára? Mégis mit nyernénk vele? Életben maradunk… ugyan, túlértékelt nyeremény lenne. Csupán ráunt az egészre és távozott, hátra dőlve élvezi azt, ahogy mindenki más vergődik.- szavait pedig a már-már jellegzetes nyugodt, kimért mosolya követte.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 11:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
-Ne vedd magadra. Ez nem rólad szól. - kortyolok italomba, mikor fivérem visszakérdez. Sokkal inkább a Jobb kezemről és a szemtelensége határairól.
-Ez így is van. - bólintok egyetértve szavaival, ahogy a kettőnk közötti jó kapcsolatot említi. Én sem gondolom másként. Én sem hagyom figyelmen kívül a tényt, hogy utolsók vagyunk az eredeti négyesből. Viszont az sem kerüli el figyelmemet, hogy feltűnő érdeklődést mutat Belphegor iránt. Nem értem miért izgatja ennyire, hogy állok a démonnőhöz vagy mennyire vagyok elégedett a tanácsadómmal. Bár már ott van a szám szélén, hogy kérdésként tegyem fel: Miért érdekel ez, testvér? A gondolatomnak egyelőre mégsem adok hangot.
-Talán meglep, de néha a Káosznak is kell egy pernyi megállj...egy hely, ahol zavartalanul mesterkedhetek és kigondolhatom soron következő pofátlan húzásomat. - ravasz róka módjára vigyorodom el üvegpoharam mögött a következő korty előtt. Az öcskös nem lő mellé. Mindennek megvan a maga helye. A világban a káoszt szeretem, a személyes terembe a nyugalmat és a békét, amit akár csúfolhatnánk harmóniának is. Bár lefogadom, neki is megvan a maga kis rejtett zúgja, ahol nem szívesen tűr meg "idegen" jelenlétet.
Érdekel mi lehet olyan fontos az öcskös házában, amit sokalomnyi pokolebbel kellene őriztetni távollétében. Mondhatnék kalap vagy nyakkendő gyűjteményt is, mégis a sétapálca-kollekciója jön a számra szemtelennek hangzó kérdésem közben.
-Hm...leláncolt angyal? Fura dolgokat őrizgetsz. - jegyzem meg, némileg elsiklok a vh-s ereklyék említésén.
-Teszem fel kísérleti célokat szolgál. - osztom meg feltételezésemet, elvégre mi másért tartana a Pestis lovasa egy vasra láncolt tollast pincéje fogságába ha nem azért ezt azt kipróbáljon rajta. Talán még az égi nyavalyás kínzása miatt gondolnék efféle cselekedetet, de az öcsit nem olyan fajta démonként ismerem, aki él-hal a céltalan szadizmusért, annak ellenére sem, hogy egyikünktől sem áll távol a kegyetlenség, elvégre a Pokol szülöttei vagyunk. A kényelmetlenné vált légkör, némileg enyhülni kezd, mikor Belphegor bocsánatkérésre szánja el magát. Bűnbánó, szomorú arccal, kedvetlenül ül tányérja felett, közben bort tölt poharainkba. Mammon egy legközelebbi családi eseményt említ. Felveti, hogy következő alkalommal nála ejtsük meg a vacsorát. Még a főzést is vállalná. Elképzelni Mammont konyhafronton, magamban jól megmosolygom. A démonnő visszakozna, de fivérem egyértelművé teszi, az invitálás neki is ugyanúgy szólt, mint nekem. Én pedig a jelen vacsora alakulásától teszem függővé, élek-e az ajánlattal. Közben bizalmasom majdnem megfullad egy falat ételtől. Félrecsusszan a falat vendégük elszólására, ami belőlem inkább némi értetlenséget vált ki. A köhögőrohamot túlélve bizalmasom újra teleönti poharainkat az igen finomnak mondható vörössel, majd újabb adag ételt tálal fel az öcskösnek. Közben témaváltást kezdeményezek, elunom a vérszívást és a feleslegesnek ítélt köröket.
-Azt már akkor elvesztette, amikor Isten eltűnése előtt a felszínre költözött. - értek egyet. A Főnök tekintélye rendesen megkopott, démonjai elfordultak tőle és most lényegében - képletesen értve - ott áll letolt gatyával és igyekszik maga köré gyűjteni még hűségre némi hajlandóságot mutató démonjait.
-Te úgy gondolod hasznosak voltak a feladatok? - emelkedik meg szemöldököm. Bár azt én sem állítanám, hogy a Pokol ura értelmetlenségekkel bízott volna meg minket, de ha csak a rám szabott küldetést nézem, hát lássuk be, túl sok ésszerűség nem volt benne.
-Ha azt nézem, hogy nekem Sarielt kellett felkeresni, hogy átpasszítsak egy üzit...nos, felesleges körnek érzem. - vallom be őszintén. Ennek ellenére eleget tettem a Főnci kérésének, találkozóra hívtam a Szárnyszegőt.
-Ezt Lucifer is könnyedén megtehette volna különösebb erőfeszítés nélkül is...még csak a lakása ajtaján sem kellett volna kimozdulnia. - szúrok villámra egy újabb húsdarabot. Csak rá kellett volna "telefonálnia" arkhúgára az angyali csatornákon keresztül. Ő mégis egyik lovasát használta postafutárnak.
-Meggyőződésem, hogy tesztelt minket. Teljesítjük-e a ránk bízott feladatot. - emelem be a falatot a számba, majd figyelmesen hallgatom, ahogy a megjelentekre tesz megjegyzést.
-Nos igen, elég gyalázatosan állnánk vele szembe, ha háborúra kerülne sor. - ismerem el nem túl kedvező a helyzet, mégsem tűnök egy szemernyit sem idegesnek, de még csak aggodalmasnak sem. Belphegor felveti, hogy akár megpróbálhatnánk felkutatni Istent. Hát kedvem lenne felnevetni az ötleten, de még véletlenül sem akarnám megsérteni.
-Hamarabb találnánk meg a Pokol kinyitásának módját, vagy az almamagot, amitől érthetetlen módon néhányan oly sokat remélnek, mint hogy előhalásszuk Istent. - húzom el a számat.
-Nem ok nélkül lépett le, Amara nem ok nélkül szabadult ki, és Raguel sem ok nélkül halt meg hirtelen. Úgy hiszem, a Vén szakáll direkt hagyta a világot magára. Lehet ez egy próba mindenki számára. - folytatom gondolatmenetemet. Vagy rájövünk vagy elpusztulunk. Milyen izgalmas...

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 3 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 14, 2020 10:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


H
a éltél már hülyeséget... Ami tényleg annak számít... Akkor bizony most ez a szituáció tényleg az. Belial újbóli szavaira látványosan húzom be a nyakam és még a szám is lefelé görbül kissé, akkor is mikor mondandója után rám pillant. De hamar felfújom pofimat, mikor közli, hogy majd akkor szól legközelebb amikor az álláspontja változni fog. Magasra ugrik szemöldököm és finoman ingatni kezdem fejemet nem tetszésem jeléül... Mammonnak igaza van, olykor elviselném, ha a kis egomat legyezgetné... Mondjuk látványosabban is. De mit is várok az én Kavicsomtól? Ha nem rágom a szájába néha a szavakat, akkor teljesen mindegy, hogy mi van. Mammon szóban is reagál Belial szavaira, s bár nem sűrűn tekintgetek rájuk, a fülem még tökéletes. Magamban mosolygok csupán ahogy Pestis saját leszűrését ismét elmondja. Tovább hallgatva csipkelődésüket valami megragadja a figyelmem.
-Miért van szükséged egy angyalra?-pillantok végül vendégünkre és kissé előredőlök ültömben, nagyon érdekel ez a téma, már csak abból kiindulva, hogy nem is olyan régen mi is fogva tartottuk még Raguelt. Vajon Mammonnak mi dolga lehet vele? De ami nagyobb kérdés, vajon elárulja-e nekünk? S míg gondolataik tovább fonódnak egymásba, csak csendesen figyelek, egészen addig, míg ismét nem kapok egy ejnye-bejnyét Belialtól. Oké, vettem a lapot! De persze mondd még... Vatikán! Akarod hogy pedzegessünk dolgokat? Benne vagyok... A három évet is simán rád verem még... Nem kerestél! Egy morcosabb pillantást azért is megengedek magamnak, míg meg nem hallom Mammon vacsora invitálását. A következő legyen nála. Ha ilyen... öhm feszélyezett hangulatú lesz az is, akkor én inkább kimaradnék belőle. Meg is jegyzem, hogy szívesen maradok inkább itthon, de Pestis közbe szól, hogy a meghívás két személyre értendő, nem csupán egyre.
-Rendben, de majd Belial eldönti.-mondom ki végül félszegen, amire pedig az említett démon még rá is kontráz, hogy előbb a mai estét éljük túl. Szívesen verném a fejem az asztalba, de mégsem teszem, bármilyen szimpatikus is a gondolat. Köszi Főnök! Mélyet sóhajtva engedem ki a feszültséget, lévén hogy maradhatok és a vacsora folytatására tett lagymatag "talán" is kissé sértő. Még nekem is. Drága Sógorjelöltem pedig olyat talál mondani végül, hogy az éppen számban rágott falatot sikeresen félrenyelve köhögőrohamot idéz elő. Kezem hamar a boros palack után nyúl ahogy rájövök, hogy csak a két Lovasnak töltöttem, így keveset töltve magamnak is próbálom rendezni soraimat az asztalnál. Mikor meghallom Belial kérdését csak egy múló pillanatra nézek rá, hálásan, rövidet biccentve érintem meg karját, hogy nincs komolyabb bajom. Mind két démon enged a kínálásnak a borból, így poharaikat újra megtöltöm, majd eztán sajátomat is. Végül Viszály mond olyat amire szó szerint kiesik az evőeszköz a kezemből; "Öcskös saját szemeddel is láthattad drága bizalmasom mennyire a fejemre nőtt....", hogy mi a rántott bal h3rém van? Mégis mikor nőttem volna a fejére? Értetlen pillantással kapom felé a fejemet és tenyereimet mutatva felé igyekszem még a gyanút is lesöpörni magamról.
-Nem szórakozni akartam rajtad!-jegyzem meg miközben vissza fordulok az asztalhoz, hogy felajánljam szívesen szedek még egy adagot annak, aki kér. Mammonban nem csalódok, kedves mosollyal veszem el tányérját és annyit szedek ismét, amíg nem jelez, hogy elég lesz. Főnököm más mederbe tereli a beszélgetést, így ahogy Pestis elé leteszem a tányért, visszaülök székemre és csendesen figyelek miután magamhoz veszem boros poharamat. Hasonló kérdéskört érintettünk mi is a démonnal, mikor két napja találkoztunk. Mammonnak sajátos véleménye van Luciferről, kíváncsi leszek, hogy mennyit oszt meg belőle fivérével. Nem szeretnék bele szólni ebbe, mi ezt már megbeszéltük Pestissel, bár letéve poharam nyugtalanul kezdem tördelni ujjaimat. Valahol mélyen nagyon zavar, hogy fingunk nincs róla, hogy mi lehet az ellenszer a Sötétség ellen.
-Akár Istent is megpróbálhatnánk felkutatni.-kotyogok végül mégis közbe, hiszen ha egyszer elzárta Amarat, ismét sikerülhet.
-Úgyis a Vatikánba mentek, hátha találtok valami érdekeset a Mennyek Atyjáról.-vetem fel ötlet gyanánt. Talán össze kellene futnom Luciferrel is... Hátha van fogalma arról, merre lehet a Mindenható...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 13, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


- Túlkapásnak gondolnád, hogy meghívta fivéredet az otthonodba? Pedig úgy gondoltam, hogy kettönk közt jó a kapcsolat, elvégre csak mi maradtunk meg az eredetiekből. Mein lieber Bruder(kedves fivérem). De azt örömmel hallom, hogy elégedett vagy személyével.- mindenki megnyugodhat, de legalábbis Belphegor ténylegesen, megtudta, hogy mi is volt szerelmének véleménye, a többi pedig majd jön magától.
- Mondja ezt maga a Viszály. Úgy fest, néha még te is belefáradsz a munkádba és keresed a pihenés és nyugalom szigetét… harmóniát, ha mondhatom ezt.- az ellentétjét, az angyalt, kivel végzett. S mégis, a világban még mindig létezik a harmónia, talán nem is többek ezek a rangok, csupán nevek, semmi egyebek.
- Gute Idee. Aber nicht (Jó gondolat. De nem). Csupán nehezményezném, ha a Világháborús ereklyéim egy része eltűnne, vagy a pincémben leláncolt angyalom kapna szárnyra.- felet mosolyogva és jókedéllyel a hangjában. Bár hazudnia kellett, nem a pincében tartotta az angyalt, egy másik helyen, távol a vizslató szemektől, biztonságban, ahol nyugodtan folytathatja a munkáját. Habár talán tényleg szereznie kellene egy újat, a jelenlegi kísérletipatkány nincs már olyan jó állapotban, mint akkor, amikor kalitkába zárta a kismadarat.
- Meglepetések nélkül az élet unalmas, legalábbis szokták ezt mondani.- Mammon más véleményen volt, jobb szerette, ha nem érik nagyobb meglepetések, a kisebbeket még el-elviselte valahogy.
Nem szólt közbe Belphegor bocsánatkérésénél, nem igazán a Pestisnek szólt, sokkal inkább a Viszálynak. Inkább az ételére fordítja figyelmét, ha már vacsorára hívták meg, akkor enni is fog, és mivel az elébe rakott ennivaló is ízletes volt, miért is ne élvezné ki az ízeket?
- Nem hinném, hogy különösebben nagy veszélyben lennénk az éjszaka során, ha csak nem szakad le a tető és pottyan be néhány angyal, nem hiszem, hogy gond lenne. Szavakkal pedig nem tudunk ölni, legalábbis nem ezekkel.- szavai végén pedig újabb kortyokat tüntetett el a borból.
- A meghívás kettőtöknek szólt, nem csupán Belialnak, ha a fiúk kettesben akarnak szórakozni, akkor úgy fogunk, de nem ezt mondtam, vagy igen?- kérdezte amolyan barátságos mosollyal az ajkán.- Már megtetted, fátylat rá, démon vagy, nem pedig ember, véleményem szerint nincs szükség ilyen mértékű mentegetésre és bocsánatkérésre.- nem rejti véka alá a szavai mögötti tartalmat, zavarja, ha egy démon így viselkedik, méltóságon alulinak tartja.
Sejtette, hogy valami ilyen reakciót fog kiváltani Belphegorból a házastársak említése, ha a régi énjét még használná, akkor nem kizárt, hogy el is nevetné magát, de inkább csak elrejt egy mosolyt, miközben újra iszik. Azt nem ígérte meg, hogy Belphegort nem fogja piszkálni az este folyamán, annyira nem igazságtalan.
- Oh köszönöm, én elfogadnék még egy keveset.- tartotta a poharat, hogy ismét teli töltsék.
- Ich habe gerade angefangen. Aber beruhige dich. Ich hörte auf(Csak most kezdtem. De nyugodj meg. Abbahagytam).- ki gondolná, hogy ilyen kis érzékeny lett Belial? Úgy fest, hogy a házasélet eléggé lenyesett a szarvaiból.
- Köszönöm kedves Belphegor, ismételten elfogadom a repetát.- nem sérti meg a házasszonyát azzal, hogy nem eszik kétszer.
- Langweilig(unalmas). Lucifer fénye már nem olyan sötét, mint valaha, ahogy a tekintélye is megkopott. Természetesen a kiadott feladatok hasznosságát nem vitatom, ez volt a logikus lépés, csupán elsiklott pár apróság felett, ami még hasznos is lehet. A jelenlévő démonok se nyűgöztek le igazán, a jelenlévők természetesen a kivétel szabályát erősítik. Röviden kifejezve, nem jósolnék túl nagy esélyt Amaraval szemben, tekintve a jelenlegi helyzetet.- de ez nem igazán Mammonra tartozik, nem kapott feladatot, és még az se állt szándékában, hogy segítséget nyújtson Amaraval szemben, ingyen legalábbis biztosan nem, annál nagyobb hasznot remél, hogy egy esetleges győzelem során életben fog maradni, túl kevés haszon.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7