Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 13, 2020 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


- Visszakérdeznék válaszul mindkettőtök kérdésére. Ha nincsenek lelkek odalent vagy odafent, akkor hol vannak? Visszatértek volna a testükbe, azok is, akik számára már csak csontok elérhetőek? Ezt kissé irreálisnak gondolom. Már csak a mennyiség miatt is, milliárdnyi és milliárdnyi lélekről beszélünk, egyszerűen nincs elég hely a számukra. Egyetlen logikus magyarázatot látok magam előtt, még mindig odaát vannak ezek a lelkek.- hova máshová is kerülhettek volna? Amara biztosan nem nyelte el őket, annyi lélekkel magában már ereje teljében lenne. De biztosat csak akkor mondhatnak, ha újra kitárják szárnyaikat a kapuk, és a saját szemeikkel győződhetnek meg róla, hogy mi is az igazság.
- Egyet kell értenem veled Belial, érdekes angyalnak lehet hívni és abban is egyet kell értenem, hogy csodálatos lenne, ha feltudnánk nyitni a fejét és szert tenni a tudásra, ami benne van. Hiába vagyunk mindketten ősiek, nem jártunk túlságosan sokat könyvtárba.- álmodozva sóhajtott fel a gondolattól, hogy megszereznék mind azt a tudást, amit az angyal elméje rejt. De sajnos egyikük se értet a nekromanciához, hogy az élettelen agyával tudjanak is valamit kezdeni, azon kívül, hogy szivacsnak használnák.
- De vajon mi lehet az igazi oka annak, hogy segített? Talán csak a felismerés, hogy szüksége van az angyalra a túlélés érdekében? Vagy talán valami más, valami ostoba, szeszélyes érzelem?- röpke pillanatokra undor suhant át az arcán. Nehezen tudja elképzelni, hogy egy démon érzelmeket tápláljon valaki iránt, de azt, hogy egy angyal iránt és ráadásul pozitív érzelmeket? Azt már-már legenda kategóriába sorolná.
- Vielleicht nahm ihn die Verzweiflung(talán a kétségbeesés vitte rá). S ez lehet az oka, hogy csatlakozott Amarahoz, vagy esetlegesen ténylegesen nagy volt a meggyőzőerő, amivel rendelkezik. De azt hiszem, hogy ezt már nem tudjuk meg.- de hosszabbtávon ez már nem is annyira érdekes, felszabadult alóla a könyvtáros, nem szükséges ezzel foglalkozniuk.
- Pontosan Belphegor, meg kell kérdezni egyiküket.- mondta mosolyogva, majd eszébe jutott, hogy hármuk közül Mammon részesült abban a szerencsében, hogy találkozott is velük.
- Elnézéseteket kell kérnem, ti még nem találkoztatok velük, legalábbis a legjobb tudomásom szerint. De ami azt illeti, kettővel találkoztam, egyikükkel csak futólag, még a legifjabbal kissé tartósabb ismeretséget kötöttem.- azt már nem teszi hozzá, hogy nem is olyan régen fel is kereste Mammont, az ok egyszerű, nincs kedve válaszolni a kérdésekre.- Egy próbát megér kedves fivérem.- Nievenre még akár lehetne is hatni észérvekkel, vagy ahogy a legtöbb ifjúnál, némi kegyes hazugság és ígéretek.
- Sajnos az egyetlen, aki konkrét válasszal tudna szolgálni, az Isten, és nincs a gyorshívón, hogy el is tudjuk érni. Maradnak a találgatások.- mi mást tehetnének? Csak tippelhetnek, elméleteket gyárthatnak.
Elmosolyodik a féltő feleség viselkedésen, amit Belphegorból váltott ki Belial vadászos terve.
- De, természetesen veszélyes, nem ok nélkül a vadászok vezetője. Csupán a humorérzéke szorul némi javításra.- rosszul fejezhette ki magát, sajnálatosan Wallenberg veszélyes ember, kár lenne tagadni, vagy a saját egoja miatt mást mondani.
- Titkos alagút? Esetleg megosztanád a helyét? Mert nem tartom kizártnak, hogy szükségem lehet rá.- mennyivel egyszerűbb is lenne, ha Mammon is használhatná, nem kell hamis neveket megadnia, és azon töprengenie, hogy mikor szalad bele egy arcképbe, ami a démont ábrázolja.
- Párosodtok Belphegor kedves, párosodtok. Úgy tudom, hogy a nők annál hangosabbak, minél nagyobb az élvezet, amiben részük van.- természetesen megjátssza magát, és már csak a vicc kedvéért folytatja.- Ha mégse így tennétek Belial, nos, elég sok sósvíz áll a rendelkezésemre, hogy egy vödörrel rátok önthessek.- játékosan elmosolyodott, ennyire nem volt kegyetlen, hogy megtegye, így is kellemetlen lesz valamennyire az utazás, hála a sónak.
- Ugyan Belphegor, nem olyan rég fedeztem fel magamnak a főzést. Előtte, nos, mondjuk úgy, hogy sokkalta inkább hasonlított az életvitelem néhány vadabb démonéhoz.- nem szívesen gondol vissza azokra a napokra, ostoba volt, nyers és modortalan.
- Pontosan, nagyjából annyi ideje. A beszélgetésünk vezetett rá a megoldásra.- csak úgy bevillant az a bizonyos szikra, egyik szó után jött a másik, mi végül rávezette a megoldásra.
- Ungerfähr so( nagyjából úgy). Ha mások is tudomást szereznek róla, elveszíthetjük az előnyünket. De ez kissé komolyabb tervezést igényel.- nem kapkodhatnak, túl sok a buktató, és ha még többen tudomást szereznek erről, megtörténhet, hogy nem tudják felhasználni saját, önös érdekeikhez a Ládát.
- De mennyire az. Feltételezem, hogy mikor elzártak benne, még nem tudták, hogy mit rejt magában. Talán többet kellett volna barangolnom benne, hátha ráakadtam volna a Magra is.- mondta kissé csalódott hangon, de csak ezért nem vágyik vissza, találnak majd rá más megoldást, amivel kihalászhatják belőle a Magot.
- Csak egy keveset, kedves Belphegor.- bár ízlik neki a bor, nem szeretné túlzásba vinni az alkoholfogyasztást.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 5:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Egyikünk sem vitatja, ha a pokoli kapuk ismét kitárulnának, jobb lenne a helyzetünk. Én legalábbis jobban érezném magam.
-Úgy gondolod maradt akár egyetlen lélek is odalent? - kérdezek vissza némi kétkedéssel a hangomban. Láttam idefent mindenféle rangú démont, mindenféle ördögi lényt. A pokolkutyától az alvilági férgekig mindenkit felköhögött a Pokol, majd pont a halandó lelkek maradtak volna lent? Belphegor is csodálkozással fogadja Pestis szavait. Mindketten abban a tudatban voltunk, hogy egy teremtett "lélek" sem maradt odalent. Lehet, hogy Mammon valamit tud, amit mi nem?
Abban is egyetértünk, hogy Isten távozásával Isten "jelenléte" nem szűnt meg. Bár jól elfedi nyomát és senki nem tudja épp merre jár, még a háttérből irányít és befolyásolja az események alakulását. Talán mégsem olyan érdektelen a vén szivar teremtett világával szemben, mint ahogy sokan gondolják. Ahogy én is gondolom. Biztosra veszem terve van mindezzel és, kötve hiszem, hogy a föld és annak lakóinak pusztulását kívánná.
-Ophilia igen figyelemre méltó az angyalok között. Első pillantásra láttam, hogy különleges. - ismerem el, nem vagyok érdektelen irányába. Nem véletlenül törtem be az otthonába. Látni akartam testközelből, na meg megtudni néhány "apróságot".
-Néha szívesen levágnám a fejét...vagy felnyitnám a koponyáját, hogy lássam azt a hatalmas tudást, ami benne van. - mondom kissé ábrándosan egy démoni vigyorral arcomon. Persze jól tudom, ha effélét művelnék vele, aligha jutnák hozzá angyali tudásához. Kivéve, ha kerítek valakit, aki halott dolgokból is képes kinyerni az információkat.
-Na igen. Abaddon is közreműködött a megmentésében, ha jól emlékszem. - teszem hozzá. Úgy tűnik sokaknak fontos ez a szőkeség.
-Azt hiszem a jelen helyzetünkben egy angyal, aki a Sötétséget szolgálta, majd kikerült hatása alól és még mindig életben van...elég hasznos lehet. - könyöklök fel az asztalra, majd ujjaimat összekulcsolom magam előtt. Bizalmasom feszült figyelemmel hallgatja beszélgetésünket, majd azt tudakolja, hogy állhatott a szőkeség a sötét luvnya szolgálatába.
-Arról nekem nem mesélt. Bár nem is kérdeztem, de egy olyan erős entitás, mint amilyen Amara is, biztosra veszem elég nagy meggyőzőerővel bír. - olyannak képzelem, mint amikor egy alvilági kísért meg egy halandó lelket.
A bedobozolt kígyócsaládról van egy elméletem, és azt meg is osztom fivéremmel és tanácsadómmal. Megnehezíti az informálódást, hogy Isten elfeledtette őket velünk és nyomaikat is igyekezett teljesen eltörölni. "A legegyszerűbb megoldás az, ha rákérdezünk egyiküknél.." jelenti ki az öcskös.
-Valóban...a ládában találkoztál az egyikükkel. - dereng fel közben az ír kocsmás beszélgetésünk és a lovas ott elhangzott szavai. Akkor hallottam először a csúszómászókról.  
-Akkor azt mondtad "nem rossz szövetséges alapanyagok". Talán magunk mellé állíthatnánk őket. - vetem fel a gondolatot. Biztos vagyok benne, hogy hasznukat vennénk. Már abból is ígéretesnek tűnnek, hogy Amara is rájuk épít...megelégszik "seregként" nyolc pikkelyessel.
Belphegor nem díjazza a new yorki vadászfőnöklátogatós terveimet, pedig szerintem jó buli lenne. Legalább rálesnék a szúrós szeműre is. Persze Mammon megpróbálja elhitetni, hogy Wallenburger unalmas egy alak, viszont ha a birtokában van a láda vagy tud róla valamit, máris érdekesebbé válik.
-Egyébként észre se veszik, hogy ott vagyok. - leszámítva, ha valami balhéba keveredem persze. - Majd a titkos alagutamon át megyek. - teszem hozzá utalva, hogy nekem ilyenem is van. Nem kell bohóckodni a becsekkolós rendszerrel, amit Mazikeen olyan szépen elintézett nekünk, mikor Zagarékkel egyezkedett. A leégett Willard területén felfedezett pincerendszer egy mágiával elrejtett része még mindig jól szolgálja a démonok városba szökését. Hiszen ki gondolná, hogy egy felfedezett rejtett járat közvetlen közelében egy másik is leledzik. Hirtelen jön az ötlet, a démonnő is velünk tartana a pápalakba és az öcskösnek nincs ellenére, ám szükségesnek érzi, hogy előjáróba a figyelmünkbe ajánlja, utazásunk és ott létünk alatt legyünk visszafogottam, és csendesen paráználkodjunk.
-Ohh testvér. Ha úgy alakul, majd csendesen gyűrjük a takarót. Nyugodt lehetsz, nem verünk fel az álmodból. - felelem szemtelen vigyorral. Mindannyian tudjuk, hogy ilyesmire úgysem kerül sor, bizalmasom arcát mégis azonnal elönti a vörösség, majd apró kezei mögé rejtőzik. Mammonnak eközben hirtelen bevillan, hol lehet az almamag. Azt gyanítja, hogy ugyanabban a ládában, amiben maga is raboskodott. Fontolóra veszem a hallottakat, és nem hangzik hülyeségnek. Nem egyszerű ráakadni, sem hozzáférni tartalmához, ideális rejtekhely.
-Az a láda valóban sokoldalú.. - ismerem el, majd poharamat bizalmasom felé nyújtom, aki közben borral kínál.
-Köszönöm. - hagyom, hogy félig töltse. Már értem valahol, mi ez a nagy érdeklődés a varázsdoboz iránt.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 2 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 08, 2020 11:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


-A
Pokol és a Mennyek most üres kellene hogy legyenek. Hogy érted most ezt Mammon?-pillantok Lordom Fivérére érdeklődve, mintha valami felett átsiklottam volna... Maradtak lelkek a máik oldalon? Ezt nem igazán értem így. Belialra siklik tekintetem, hogy Ő vajon érti-e amit Pestis mond. Isten dolgai valóban kifürkészhetetlenek, hallgatom amit Belial és Mammon beszélnek, de egyszerűen nem tudom mit fűzhetnék én hozzá. Az Ophilia-t érintő dolgokra viszont kissé előrébb hajolok ültömben, csendesen szívom magamba az információt, arról is, hogy a Sötétség szolgálatába állt (?!), és arról is, hogy kikerült alóla. De ha jól emlékszem a pokli gyűlésen is említve volt ez az eset. Ujjaimat összefűzöm állam alatt, majd egy pillanatra lehunyom a szemem.
-Egy olyan angyal, mint Ophilia, miért állna Amara szolgálatába? Van erről bővebb infónk egyáltalán?-kérdezem egyszerre a két Lordtól, majd poharam után nyúlva aprókat kortyolok a benne lévő maradék borból.
-Ismerünk Leviatánokat?-szegezem a kérdést Mammonnak, ami jobban mondva úgy hangzott volna, hogy mondd el kit kell keresnünk; egyszerűen kezd a fejem zsongani a sok információtól. Belial felvetése sem könnyít a helyzeten, miszerint ezek a lények tudhatnak valamit ami kellene Amaranak.
-Ha Isten nem képes őket elpusztítani... Ott már gondok vannak, vagy azért nem tette meg, mert közük van Amarahoz... Jó lenne ha valaki konkrét válaszokkal szolgálhatna. Ez a találgatás túl sok időt vesz igénybe!-sóhajtok egyet, majd elhúzom a számat. Vajon Ophilia tudna erre felelni? Talán ismét össze kellene futnom vele. A múltkor is készségesen válaszolt a kérdéseimre. A vadászos megszólalása egyáltalán nem tetszik Belialnak, ki is fakadok szinte azonnal, amire kapom a leintést azonnal. Megvető pillantást engedek meg magamnak és még fújok is aprót orromon keresztül.
-Legalább valaki figyelmes veled... De persze Főnök, majd kussolok!-motyogom morcosan és letéve poharamat karba fonom kezeimet. Mammon szavait hallva viszont egy kisebb nyugalom száll meg.
-Akkor azt mondod nem olyan veszélyes?-kérdezek rá finoman Vendégünknél, végül kipattan kobakomból az ötlet, segítséget ajánlok a Vatikáni útra, annak fényében is, hogy Lordom már mindent megszervezett az úttal kapcsolatban ahogy hallottam. Míg Belial tartózkodik választ adni, Mammon nem tiltakozik, hogy mehetnék, így örömködve ígérem, hogy jó kislány leszek.
-Hogy mi a f@szt csinálunk?-csuklok egyet hirtelen és céklavörös pofim lesz szinte azonnal. Kezeim mögé rejtem arcomat és mélyeket lélegzek egy ideig, hogy arcom színe a normálisra váltson vissza záros határidőn belül. S míg arcomat takargatom lábam lendül Mammon felé, hogy körömcipőm orrával kellőképp sípcsonton rúgjam. Nem sokkal ez után a démon közli, hogy rájött hol lehet az a Mag. Kíváncsiskodva érdeklődöm meg, hátha elárulja nekünk.
-Biztosan ügyesebb konyhatündér vagy, mint én. Tudod, a rutin meg az évek.-hessegetem el a témát és tűkön ülve várom, hogy végre feleljen a fontos kérdésre is.
-Öt perce jöttél rá?!-kérdezek vissza, egyszerűen nem hiszem el. Szavai pedig nem kis csodálkozást váltanak ki belőlem.
-Felőlem biztos lehetsz, hogy köztünk marad. De akkor... Hogyan találjuk meg a ládát? Mindenki rá áll valakire akinek köze volt hozzá?-kérdezek rá és felállok, hogy az asztalról elvegyem a bort, nem kerülte el a figyelmem, hogy Belial milyen gyorsan ürítette ki a poharát annak netovábbjára, hogy mehetek a Vatikánba.
-Kérsz még?-nyújtom felé az üveget és ha a válasz igen akkor töltök a poharába, majd Mammon felé fordulok ugyan ezzel a kérdéssel, végül megtöltöm a saját poharam is és visszaülök a székre egy rövid időre még. Megfogalmazódik a fejemben a gondolat, hogy lassan akár le is szedhetném az asztalt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 10:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


- Én is azon a véleményen vagyok, amin ti ketten. Ha nyitva lesznek a kapuk, akkor minden visszatér a régi kerékvágásba, legalábbis ami a lelkeket illeti. Viszont ez felvet még egy érdekes kérdést, legalábbis számomra. Mi lehet azokkal, akik már a Pokolban vagy a Mennyben vannak?- talán fel se tűnt a számukra, hogy mi történt, továbbra is maguktól szenvednek vagy élvezik a békét, oldaltól függően, esetleg „kikapcsoltak” volna, várják, hogy nyíljanak a kapuk. Úgy fest, hogy lesz ideje min gondolkodni a hajózás közben.
- S talán nem csak szemmel tartja, de bele is avatkozik. Nem képes hátra dőlni és kényelemből élvezni a showt, amit a teremtményei adnak elő. Kénytelen belenyúlni, hogy mégis úgy alakuljon a színdarab, ahogy a számára még szórakoztatóbb, ahogy azt elvárná, rossz és hálátlan közönség az ilyen.- így oda minden izgalom és érdekesség, hisz mi értelme annak, ha beleszól? Tudni fogja a végeredményt és az ódáig vezető utat is alakítja, csupán egyes reakcióknak örülhet, semmi másnak. Pontosan olyan, mint egy türelmetlen, neveletlen gyermek.
- Wichtiger als wir denken(sokkal fontosabb, mint gondolnánk). Amarat szolgálta, és elég fontos volt ahhoz, hogy egyesek megszabadítsák a befolyása alól és a szavaid szerint kedves fivérem, ismét változás álhatott be személyében. Kiderülhet, hogy egy aprócska könyvtáros lesz a megoldás mindenre. Igazán kellemetlen fordulat, ha engem kérdeztek, és egyben érthető is.- húzta el ajkait, nem tetszik Mammonnak a dolgok ilyesfajta alakulása, leginkább az a része, hogy nem ismeri a részleteket.
- A legegyszerűbb megoldás az, ha rákérdezünk egyiküknél, hogy mi is az oka annak, hogy bedobozolták őket? Könnyebb, mint találgatni, legalábbis szerintem.- Mammon kettőt is ismer, és egyikükről tudja, hogy kikotyogná a választ, a viselkedéséből arra tud következtetni, hogy Nieven lehet a legfiatalabb köztük, cserfes kishúg, aki figyelemre vágyik, amit könnyedén ki lehet használni.
- De vajon mire?- mire lehettek képesek?
- Hm… igen, vajon miért nem ölte meg őket? Mi van, ha ők Amara gyermekei, ha ő teremtette őket, és ezért nem képes elpusztítani őket Isten, vagy ezért nem akarta, vagy talán egyszerűen nem volt rá képes. Vagy Isten egyszerűen látta a jövőt, tudta, hogy mi fog történni, és a Leviatánok fontosak lehetnek Amara legyőzésében.- ami megint felvet valamit, ha Isten képes látni az eljövendőt, akkor miért nem tesz ellene valamit? A válasz egyszerű, mert egy önző és gonosz lény.
- Mein Bruder wäre enttäuscht, Liebes Belphegor (a bátyám csalódott lenne, kedves Belphegor). Wallenberg nem túl szórakoztató személyiség. Tapasztalatból beszélek, azt kell hinnem, hogy az a rövid idő, amit együtt töltöttünk el, kissé megviselte, és elvesztette a humorérzékét is.- sötét mosolyra húzódtak az ajkai, sikerült alaposan megkeserítenie Wallenberg életét, csak sajnos a mellékhatása az lett, hogy maga a személyisége is azzá vált.
- Ugyan kedves Belphegor, annyit kérek csupán, hogy ha kettőtök közt paráználkodásra kerülne a sor, legyetek csendesek.- apró, halvány vigyor ült ki az ajkára, nem tehet róla, örömét leli abban, ha zavarba hozza kettejüket.
Belphegor reakciója nem igazán lepte meg, a fivére sokkalta inkább, pontosabban annak hiánya.
- Nehezen fogom tudni felülmúlni ezt a desszertet.- természetesen tudja, hogy a választ várja arra, hogy mióta tudja merre is van a Mag, de előtte még húzza egy kicsit azt a madzagot.
- Seit wann(Mióta)? Nagyjából olyan öt perce jöttem rá. Igazából nem is volt túl nehéz, sőt, már-már egyértelmű volt. A Ládában van. Ha belegondoltok, akkor logikus. A kinyitásához mindkét oldalra szükség van, szövetségre, hogy hozzáférjenek, ami csak akkor történhet meg, ha olyan fenyegetés üti fel a fejét, ami miatt félre kell tenni az ellentéteket, bár megtisztelő, hogy rám is használták, de úgy fest, hogy az igazi célja a Mag elrejtése volt. Oh, és remélem, nem kell említenem, hogy ne híreszteljétek ezt, maradjon meg hármunk kis titka, de abban is biztos vagyok, hogy mások is tudják már ezt.- úgy fest, hogy a Láda megszerzése prioritást élvez, legalábbis Mammon számára eddig is az volt, de talán így már a két másik démon számára is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 7:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Egyetértve bólintok Mammon szavaira. Egy kis őrület nem árt. A démonság velejárója. És vitathatatlan tény, hogy az unalom ellen is kiváló.
-Ez a kérdés engem is érdekel. - jegyzem meg, mikor a kapuk kinyílásának utóhatásaira terelődik a csevej. Ez az egész földhöz ragadt lelkek dolog érdekes. Nem egyszer voltam szemtanúja, hogy holtából kelt fel valaki, pedig alapvetően nem kellett volna.
-Ha tippelnem kellene, inkább az utóbbi...szerintem a nyitás utáni újbóli halál végzetes lesz. - Eszembe jut közben mennyi lélek vándorol majd a Régiómba, hiszen a zárt kapuk ideje alatt sem tétlenkedtem, ha alkalmam nyílt rá ugyanúgy üzletelgettem, mit sem törődve a világ jelenlegi helyzetével, pusztán a futamidő lett méltányosabb a halandó nyomorultak számára, az üzlet többi része mit sem változott.
Csábító a gondolat, hogy elődjéhez hasonlóan az új Harmóniát is vendéglátásomba fogadjam, már ha valóban létezik, mégsem érzem alkalmasnak az időt most efféle szórakozásokra. Most fontosabb dolgokra kell koncentrálnom.
-Lehet ezt még ő maga sem tudja. Ahogy nem véletlen és ok nélküli hirtelen távozása, úgy egészen biztos vagyok, hogy a vén szarházi a háttérből most is figyel és szemmel tartja mindazt, ami a játszóterén zajlik. - mondom mindezt elég nagy meggyőződéssel. Miért is ne tenném? Vannak ennek jelei. Tudom, hogy Raguelt is meglátogatta elrablása előtti napon és feladattal bízta meg, pedig akkor már hivatalosan szabadságát töltötte a vén szaros. És ha valóban jók az elgondolásaink és új Harmónia került a játékosok közé, illetőleg igaz mindaz, amit Ophilia állít az angyali kinevezésekről, akkor bizony az is jól példázza, hogy Isten még mindig alakítja a szálakat. Ha már így bogarat ültettek a fülembe és előtérbe hozták egy új Raguel gondolatát, óhatatlanul is gondolkodni kezdek, mely angyalok jöhetnének szóba méltó utódjának. A lehetőségek között a szőke könyvtáros is komoly esélyekkel indulna egy arkangyali pozícióra, legalábbis szerintem.
-Láttam őt földön bolyongó angyalként, majd Amara befolyása alatt, a sötétség szolgálólányaként. És legutóbb, megint más arcát mutatta. - emlékezek vissza találkáinkra. Hogy milyen szándékok vezérlik valójában Istent és Amarát, olyan kérdés, amire talán soha nem kapunk választ. Mammon még a ládarabsága alatt találkozott azokkal a lényekkel, akikre a Sötétség szívesen építene tervei megvalósításában.
-Talán a válaszok ott vannak, ahol elvesztett emlékeink is. - tűnődöm el egy újabb pillanatra. Isten egy varázsütésre megoldotta, hogy ezeknek a kígyószerű lényeknek a puszta léte egy szemvillanás alatt eltűnjön a világból és velük együtt létezésük minden nyomát. Feljegyzések, emlékek, tárgyak, bármi, ami többre utalna rájuk halandó mesénél.  
-Talán képesek voltak valamire, ami Amarának most jól jöhet. - találgatok csupán, mégis azért van benne logika. Miért fáradozott volna a sötétség nagyasszonya, hogy hatása alá vonjon egy angyalt és annak segítségével felkutasson egy mágikus ládát, hogy annak fedelét felnyitva a világra szabadítsa őket, hacsak nem hasznot remél szabadságukban? Toborozhatott volna sereget démonokból, bukottakból vagy félvérekből is, neki mégis egy ládába börtönzött pikkelyes-család kellett, teszem fel nem véletlenül.
-Nem mellesleg...nem különös, hogy a vén szaros inkább őket is elbörtönözte egy ládába?  Akárcsak sötét kishúgát...Végezhetett volna velük, mégsem tette. - folytatom. Nem vesződik senki azzal, hogy elzárjon valamit, hacsak nem értékesebb élve kontroll alatt, mint holtan. Vagy elpusztítása nehézkes, valamilyen akadályba ütközik. A láda megtalálása Mammon öcsém magáncéljai felett is fontos lehet a Sötét nőszeméllyel szembeni harcban, így szándékomban áll segíteni neki. Még New Yorkba is visszamerészkednék, Wallenberg bosszantására. Belphegor persze rögtön rám förmed, majd megfontolásra bírna, mikor a vadászlátogatásban némi veszélyt szimatol. "Gondoljam át kétszer".
-Tudod, hogy át szoktam. Ne aggodalmaskodj már folyton. - intem le kicsit a nőt.
Kevesen tudnak a láda hollétéről, közülük a Háború lovasa az, akit hamarosan felkeresek, legalábbis határozottan ez a célom. Belphegor közben tudtunkra adja csatlakozási szándékát, már ami a vatikáni kis kitérőnket illeti, Mammonnak pedig nincs ellenére, hogy a démonnő is velünk tartson. Nagy az öröm, amikor zöld utat kap, még egy ígéret is kicsusszan a száján, jól fog viselkedni. Erre a hírre gyorsan felhörpintem a poharamban lévő vöröst, miközben az a gondolat fut át agyamon: nekem végem lesz. Már látom magam előtt az öcskös egy alkalmat sem fog kihagyni, hogy véremet ne szívja.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 2 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


N
em bírom tovább, hangosan szisszenek fel Mammon szavaira, most már valóban befejezhetné! Még talán egy szemrebbenéssel is tudtára adom, hogy jó lenne kissé visszavenni a szájából. Az őrült vagy-ból mindenki leszűri a saját kis gondolatait, így akár tovább is haladhatunk a beszélgetésben.
-Jó, a kapuk nem mostanság nyílnak ki. De amúgy akkor mindenki szépen a helyére kerül.-felelek egyszerűen Mammonnak egy váll vonással, talán addigra az én lelkeim is beérnek, mert a Belial-al külön töltött idő azért hozott érdekes fejleményeket. Szükségem volt rá, hogy tudjam még ki vagyok. Az arkos szál valóban érdekesnek hangzik, Mammon segítségével Belial is kissé mélyebbre áshat, hogy vajon érezte-e bármikor is azt, mint Raguel esetében. Az hogy Ophiliat mindhárman ismerjük különös érzéssel tölt el. Vajon miért lehet? Nem mellesleg, Lordom újra felkeresné hogy Harmónia erejéről érdeklődjön? A Mennyek könyvtárosa bizonyára tudna információval szolgálni, feltéve ha el is mondja. Nagyon nehezen veszem rá Belialt, hogy elmondja hányszor is találkozott az angyallal, képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire ki kell hagynia bármiből is. Kezdek dühös lenni és azt latolgatom, hogy mint az úrinők elnézést kérek és itt hagyom az asztalt a francba. De végül nem teszem meg. Viszály pedig úgy tűnik, hogy megszán végre és elmondja a dolgot.
-Érdekes!-fűzök csupán ennyit a színvallásához, bár volna még mit megemlítsek, többek között azt, hogy egy este alatt több dologról derül ki, hogy kihagy belőle, mint amennyire számítottam. Láthatóan Mammon nem szól bele ebbe a részbe, valahol talán hálás is vagyok neki, most nem is jönne jól, ha osztogatná a beszólásokat. A ki van előrébb, Amara vagy Viszály? Című beszélgetés töredékből én húzom ki magam, úgysem tudnék érdemben hozzá szólni, így maradék süteményemre koncentrálok, miközben elrejtőzök elmém csendesen agyaló tájain. Mammon köszönetére mégis csak felpillantok és egy futó mosolyt engedek meg magamnak. Aztán az utolsó falat megakad a torkomon ahogy Belial megemlíti Abbadont. Na meg, hogy vinne magával.
-Oh. Öhm, rendben, köszönöm. Majd szólj időben hogy összekészülhessek.-fogadom pillantását, de nem tudom vajon tényleg komolyan gondolta-e?
-A vadászok vezetőjét? Belial!-kiáltok fel, kissé felháborodva és nem sokon múlik, hogy rá ne csapjak az asztalra. Egyszerűen kijön, nem tudok uralkodni magamon. Nem akarok hallani semmi ilyen tervet. Biztosra veszem, hogy nem sülne ki semmi jó belőle.
-Légy olyan kedves... Gondold át kétszer mielőtt neki vágsz. Csak ennyit kérek.-csitulok el kissé, végül rákérdezek, hogy nem-e mehetnék mégis velük a Vatikánba?! Biztosan tudnék segíteni. Belial kibújik a válaszadás alól, így kissé elcsüggedve pillantok Fivérére, Mammon az utolsó reményem. Szinte felsikkantok örömömben, ahogy -kedvenc Sógorom- rábólint a dologra. Felvidul az arcom és megtelik ismét színnel.
-Köszönöm Mammon. Ígérem jól viselkedek!-hálálkodok, majd Pestis olyan infót árul el, amire jóformán kigúvadnak a szemeim.
-Tudod hol van az Alma Mag? Mióta?-tenyeremmel az asztal szélébe kapaszkodva hajolok enyhén előre, aztán ahogy megdicséri a tortát félre kapom pillantásomat.
-Igyekeztem, de köszönöm.-ejtem végül kezeimet az ölembe egy rövid időre. Legalább Mammon tényleg értékeli, Belial meg végül is evett velünk, szóval... Egy szavamnak sem kéne lenni. Igaz? Nincs két egyforma démon!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 2:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


- Az egyértelműt nem túl bonyolult észrevenni.- csupán azok számára volt az, akik nem akarták látni, vagy pont velük volt állt kapcsolatban. Vagy talán nem volt vak a fivére, csupán nem tartotta túl fontosnak, hogy teljesen nyitottak legyenek a szemei.
- Egy kis őrület még senkinek se ártott meg. Unalmas lenne nélküle az élet.- bár jelenleg Mammonra rá lehetne fogni, hogy hiányzik az életéből az őrület, pedig csak jól leplezi.
- Tény, elég sokan vannak, de kíváncsi vagyok, hogy az úgynevezett halhatatlanságukkal mi lesz, ha a kapuk megnyílnak egyszer. Leginkább arra, hogy azok, akik előtte részesültek olyan bánásmódban, aminek a következménye halál volt, eltávoznak az élők sorából, vagy fellélegezhetnek és aggódhatnak azon, hogy a következő halál már végleges lesz?- megéri elgondolkodni rajta, az eladott lelkekkel kapcsolatban nincsenek kétségei, ha az idő lejárt, akkor a kutyák értük fognak jönni, csupán kaptak némi haladékot.
- Csupán „jó” testvérek kedves Belphegor.- szavai után pedig halványan elmosolyodott.
- Arról nem is beszélve, hogy a befogása után még takarítani is kellene utána, jelenleg ténylegesen túl sok problémával járna és megosztott figyelemmel.- amit talán jelenleg nem engedhet meg magának Belial. Hiába nincs szükségük alvásra, legalábbis nem úgy, ahogy az embereknek, de még igy is le lehet foglalva fivére.
- Pontosan, nem tudhatjuk, hogy mennyire is szabadságolta magát Isten, talán az egyik szemét még az angyalokon tartja. Ophilia, érdekes gondolat, ha jól emlékszem, amikor én találkoztam vele, akkor nem volt részem semmilyen, úgynevezett békés aurában. Kiindulási alapnak tökéletesen megteszi.- valami, amin el tud indulni Belial, több mint a semmi. Persze ha ténylegesen a végére akarna járni annak a lehetőségének, hogy létezik egy új Harmónia.
Inkább kimarad Belphegor apró, féltékenységi rohamából, ez kettejükre tartozik, a vádló és kíváncsi asszony, még az úra meg hunyászkodik és inkább szint vall, de mindenesetre kellemes és humoros látvány.
- Nos, valóban nem lehet annyira rossz, még akkor se, ha az első helyezett nem tekintette ezt versenynek.- nem tiporja tovább fivérének egoját, mert ha nem első, akkor már mindegy, hogy hányadik helyen állt, nem számított igazán.
- Wäre das wirklich der Fall(Valóban így lenne)? Vagy csak mindenki más gondolja ezt? Talán több is van a háttérben, mint hinnénk, vagy csak én gondolok megint túl sokat bele.- lehetséges, hogy így volna, lehetséges, hogy Mammon akarna nagyobb feneket keríteni az egésznek, mint kellene.
- Restelem, hogy bár velük voltam elzárva, nem tudom, hogy pontosan miért is akarja őket Amara.- talán nem ártott volna, ha még többet informálódik a ládában és nem Cassaelel perlekedik. De ezen már kár keseregnie, ami megtörtént az megtörtént.
- Ismételten köszönöm a kedves szavakat Belphegor.- nincs mit tenni, el kell fogadnia, hogy ez tényleg így van, az elsők egyike volt, sőt, az elsők közül még ma is élők egyike volt, pedig nincsenek már túl sokan.
- Mint a kutya és macska, mondhatni, egymás ellenségei lennének, de előfordul, hogy elviselik a másikat.- legalábbis manapság nem igazán tehetnek más az angyalok és démonok, a jelenlegi körülmények megkövetelik ezt a fajta viselkedést. Bármennyire is vérlázító.
- Herzlich willkommen Abbadont(üdvözlöm Abbadont). Előbb vagy utóbb szerény személyem is felkeresi majd.- ha másért nem is, el kell beszélgetnie arról a kapcsolatról, ami az említett démont egy bizonyos angyalhoz fűzi.
- Wallenberg.- nyugodt hangon javította ki fivérét, és Mammon se tudja, hogy miért tette ezt, de valamiért zavarta a nevének rossz kiejtése.
- Nos, általában a több mindig jobb, ha csatlakozni vágynál, részemről semmi akadálya sincs annak, hogy velünk tarthass az úton.- nem igazán látja okát, hogy miért is ne tehetné Belpehgor? Akár rá foghatják, hogy ez lesz Belial és Belphegor nászútja.
- Oh, jut eszembe, mielőtt elfelejteném, azt hiszem, rájöttem, hogy hol van az a bizonyos Mag.- úgy közölte, mintha csak annyit mondana; Esik az eső. Majd egy újabb falatot vágott a tortából és elfogyasztotta azt.- Hm, Belphegor, tényleg remek lett ez a torta.- el kell majd kérnie a receptet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 2:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Nehezen lépünk túl a bizalmasom és köztem lévő szoros bizalmi kapcsolaton, amit kezdek annak betudni, hogy öcsém kíváncsi és többet sejt emögött mint hagyományos főnök-tanácsadója viszony. Ami talán igaz is, tekintve, hogy Belphegor a legkevésbé sem mondható hétköznapinak még démonviszonylatban sem. Na meg a magunk mögött hagyott közel hét évezred is elég sok idő ahhoz, hogy többre tartsuk egymást egyszerű munkatársaknál. Főleg a Ragueles balhé után, ahol konkrétan egy hajszálon múlt az életünk. Néha még ma is elcsodálkozok, hogy nem döglöttünk bele. A felfoghatatlanul sok idő ellenére viszont nem mélyült el olyan szinten a kapcsolatunk, hogy együtt gyűrjük az ágylepedőt. Talán hangot is adnék eme gondolatnak, ha nem lennék biztos benne, hogy Belphegor arcát vörös rózsákat megszégyenítő pirosság borítaná el mondandóm hallatán. Bizalmasom pár mondat erejéig testvéri vérszívásnak lehet tanúja bizalmasom, de ez teljesen természetes - magam részéről jót derülök rajta. Erre megkapom:"Őrült vagy"
-Talán egy kicsit valóban az...- bólintok rá elismerve szavai létalapját. Elvégre elraboltam egy arkot, épp eszű démon nem tesz ilyet. És a legszebb, ha ismét esélyem nyílna rá, újra megtenném. Annak tudatában is, hogy a Főnök ezúttal egészen biztosan sírba tenne. Olyanba, amiből egészen biztos soha nem kerülnék ki.
-Áááá - legyintek könnyelműen öcsém megjegyzésére - most nem pocsékolnék időt ilyesmire. Bebörtönözni, fogva tartani...túl időigényes, túl sok tervezést igényel. - emlékszek egy pillanatra vissza Raguel vendégvárásának előkészületeire. Elég sok utánajárást igényelt, hogy szökés mentesre alakítsam a vendégszobáját és biztosítsam tartós maradását.
-Viszont annak lehetősége, hogy most valaki betöltené Raguel helyét...nos, eléggé figyelemre méltó gondolat. - vallom meg és eltűnődőm egy pillanatra, volt-e szárnyas, akiből kinézném, hogy arki magasságokig emelkedhetne. Nem titkolom tetszene a tudat, hogy Harmónia valahol jelen van ebben a végnapjait élő világban.
-Ami azt illeti akadnak néhányan...köztük Ophiliáról is lazán elhinném, hogy ő az új üdvöske. Legutóbb meglepően békés aura lengte körül. Már ha jelent ez bármit is....- gondolkodom el, de messzemenő következtetéseket nem vonok le. Elvégre elég sok angyal alapismérve a kiegyensúlyozottság és a békés természet. Úgy gondolom nem érdemelnek szót a szőke angyallal megejtett találkozóim, Belphegor mégis kíváncsian tudakolja, hányszor futottam össze a könyvtárossal. Hihetetlen nőszemély, szinte lyukat üt az oldalán a kíváncsiság. Az angyalföldelős megjegyzésén pedig jót derülök.
-Nem szórakoztat már az ilyesmi... - rántom meg a vállam.
-Nos, ha ennyire tudni akarod...három alkalommal...négyszer, ha a pétervári kirándulásunkat is beleszámolom. - adok végül választ a kérdésére, majd egyúttal egy falat túrótorta veszik el a számban.
-Igazad van. Vitathatatlan, hogy Amarajé az elsőbbség. De egy ilyen erős entitás után másodinak lenni, akinek ereje Istenével vetekszik, nem is annyira rossz. - ül ki arcomra ravasz rókavigyorom. Hogy Amara bukottakból szervezzen sereget? Érdekes gondolat. Már ha egyáltalán szüksége van seregre. Nem kellett közreműködés neki ahhoz se, hogy egy könnyed nyári végi szellővel SF külterületét a földdel tegye egyenlővé. Mióta is szabadult ki? Két éve? Talán kicsit több. Ha annyira érdekelte volna a hadsereg szervezés akár démonokból, akár bukottakból, vagy akiben potenciát lát, már megtehette volna.
-Jobban lefoglalja a világ pusztítása és fivére keresése, mint bármi egyéb... - legalábbis a jelek határozottan ezt mutatják. Valószínűleg már mind hallottunk a leviatánokról, akit a vén szaros eddig egy ládában rejtegetett. Vicces, hogy ugyanabba a ládába vágták be az öcsköst is angyali társasággal.
-Amúgy is, úgy tudom, a kígyószerű ládaszökevényeire alapoz. - teszem hozzá, ismét számhoz emelve boros poharamat. Nyolc csúszómászó maga mellett a világ ellen. Végül is nem feltétlen kell százezres tömeg a győzelemhez. Közhely, de Isten útjai tényleg kifürkészhetetlenek. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, mi volt az igazi célja a ládával, mindenesetre létezik ez a varázstárgy, ami legalább annyi lehetőséget hordoz magában, mint veszélyt.
-Kár. - mondom lemondó hangon, ám amikor elhangoznak a nevek, akik tudhatnak a ládika hollétéről, mégis úgy tűnik nem reménytelen a dolog.
-Abaddonnal tervezek a közeljövőben találkozni. Belphegor, téged is magammal vinnélek. - pillantok bizalmasomra. Első találkozásom a Háború lovasával rövidre sikerült, aztán a Főnök-féle démoni összeröffenésen is csak futólag ejtettünk pár szót, pedig még lenne miről beszélnünk.
-De ezt a Wallenburger...berger alakot is megnézném...ha már ennyit boldogítom a vadászkáit... - teszem hozzá. Hírből már hallottam a főjágerről, de személyesen még csak a hozzá közel állókkal találkoztam. "Nem kellene esetleg egy plusz segítő kéz a Vatikáni úthoz?" Hangzik közben egy kérdés tanácsadóm szájából, ami egészen úgy cseng, mintha el akarna velünk jönni a tengeren túlra. Ennek a kérdésnek a megválaszolását öcsémre hagyom.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 2 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


V
an az a pillanat amikor én magam mondanám, hogy na jól van, most elég és ne tovább, de ilyen nyíltan nem tehetek megjegyzést, még csak az hiányozna nekem. Finoman ráncolom homlokom, de azt apró mosollyal díjazom mikor Belial kiegészíti a felsorolásomat, hogy mi is lehetek még számára. De temészetesen Mammon nem hagyja abba a dolgot, így kénytelen vagyok taktikát váltani.
-Örülünk neki, hogy nem vagy vak. De tényleg, legalább bármit észre vehetsz.-pillantok rá jelentőségteljesen, inkább piszkálja konkrétan Belialt, ne arról világosítsa fel, hogy én hogy érzek. Azt majd én megteszem... valamikor... biztosan. Vagy nem... Viszályon is múlik amúgy. Sokkal inkább az lenne a lényeg, hogy Őt figyelje meg, ne engem... Az már egyébként is megvolt. A kerékpár hajtotta mosógép gondolatára kicsit felvidulok, lényegében mulatságos lenne ha ez így működne.
-Őrült vagy, mindig is mondtam.-pillantok Belialra és vigyorogva ingatom a fejem. Kedvenc Főnököm és az agyament ötletei.
-Sok is van belőlük, de jelen állapotukban mondhatjuk azt, hogy "halhatatlanok".-fordulok végül Mammon felé és adom alájuk a lovat a témával kapcsolatban. Az hogy egymás vérét szívják különös derültséget kölcsönöz számomra, ajkamon játszi mosollyal figyelem ahogy a mondatok röpködnek a két Lovas között. Természetesen ugyan azon a véleményen vannak mikor közlöm, hogy esetleg ezt a részt át is ugorhatnánk. Belial komolytalanul legyint, szerinte ennek így kell lennie, s Mammon sincs máshogyan ezzel, halvány mosollyal közli, hogy ez a fivérséghez tartozik. Vigyorogva ingatom a fejem csupán és egyetlen gondolat szökik elmémbe.
-Mint a kamaszok.-mondom ki hangosan is miközben hátra dőlök. A este nem várt fejleményeket hoz, Ophiliat mindhárman ismerjük, még meg is lepődök rajta, főleg ha bele gondolok, hogy Belial mennyire utálja a szárnyasokat.
-Nem hiszed, hogy tudnál mit mesélni egy angyallal való találkozásodról? Belial! Mindenki tudja jól, hogy ki nem állhatod a tollas népet. Erre összefutsz egyel és nem az a hír hogy elföldelted?-komolyan nem értem... Miért nem lehet pár szóban összefoglalni, hogy mi történt?
-Legalább azt áruld már el, hogy egyszeri találkozó volt, vagy sem?-sóhajtok mélyet, még mindig ott tartunk, hogy nem mond el mindent? Miért velem kell ezt csinálnia? Na meg... Itt van ez a Vatikános eset is. Ölembe ejtem a kezeimet és elcsendesedek. Miért kell ezt csinálnia velem? Pillantásom az asztalon lévő tányéromra függesztem, míg a két Lord dűlőre jut, hogy mi legyen ha valóban létezik egy új Harmónia én ismét gondolataim közé menekülök, talán még homlokomat is ráncolom. Szavaikat teljesen kizárom. A bizalmasa volnék... Nem értem, egy ilyen apróságot miért kellett elhallgatnia, miért Mammontól tudom meg? Mit vétettem neki, hogy újra ki akarjon hagyni valamiből? Mert erre nem válasz az, hogy mert a Fivérét a házába hoztam! Ahhoz azért még hozzá szólok, hogy szerintem a Pestisnek is lehetne párja az angyalok között, akár ki is jelölhetnénk mi, ám Belial okosabbnak tűnik ebből is, így rögtön meg is van az angyali megfelelője Lovasfivérének.
-Nem vagy átlagos démon Mammon! Lord vagy! Az első démonok közül való.-átlagos démon én vagyok... s ezért nem is jár nekem semmi információ, ugyebár. Se Vatikán, se Nahant -bár azt megoldottam-, sem pedig arról nem tudok miért nem keresett három nyomorult évig miután elbuktunk a szigeten.... Tuti kiszórakozta magát, engem meg semmibe vett... Mély levegő Belphi, majd megoldod ezt az ügyet is! Az Amara elzárásához való hozzáfűznivalóm csekély. Józan paraszti ésszel gondolkozva megosztom a véleményem erről a dologról. Szerintem minden apró kísérlet bukásra lenne ítélve. Csendben hallgatom az idősebbek beszédét, már nem igazán van hozzáfűznivalóm a dologhoz. Amara és a bukottak gondolata sem mozgat annyira, hogy élvezzem a társalgást ez ügyben. Ekkor ocsúdok fel, hogy Mammon nem rég még intézett felém egy-két gondolatot.
-Igen, a mi kezeink által... Mi vagyunk az érme két oldala, nincs igazam? Angyalok és démonok.... Ők szeretnének minket irtani, mi pedig őket. Ez így korrekt.-bocsánat kérő pillantásokkal nézek Mammonra, kicsit elkevertek saját gondolataim, aztán egy pillanatra a mennyezetre vetül a tekintetem.
-Nem kellene esetleg egy plusz segítő kéz a Vatikáni úthoz?-teszem fel a kérdést egészen halkan, ha maguktól nem ajánlják fel, rákérdezni még nem bűn, hogy esetleg mehetnék-e velük?!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


Belial és Belphegor lakása - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 12:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


- Ugyan kedves Belphegor, csak nem vagyok vak, és úgy érzem, fivérem és tanácsadója jelenlétében ki is mondhatom ezeket a szavakat.- miért is kellene visszafognia magát? A vakok is láthatják, hogy nem csupán munkakapcsolat van kettejük közt, és bizonyára nem is külön szobában alszanak. Csupán még egyikük felismerte az érzelmeit, addig a másik démon sötétben járkál tovább.
- Rémes ez a gazdasági állapot, amiben manapság élünk. Előbb vagy utóbb ténylegesen kerékpárokra lesz szükségünk, és emberi erővel termelt energiára. Kész szerencse, hogy van belőlük elég sok, akiket munkára lehet fogni.- a szaporításuk se bonyolult, csupán kissé idő igényes, de ha sikerül felállítani egy megfelelő rendszert, akkor ezt a gondot is ki tudják küszöbölni.
- Remélem, hogy nem én voltam az elindítója, mert ellenkező esetben igen csak hatalmas jogdíjjal tartoznak nekem. Bár még mindig a krokodil, mint egy víziló, azt hiszem az az állat nem elégedet volna meg a karommal, egészben lenyelt volna. Az a szag, ami a beleiben lehet, belegondolni is rossz.- elfintorodott a gondolat miatt, és még csak nem is említette meg a kijutást, a testét mindenképpen hátra kellett volna hagynia, és okosan döntenie, hogy melyik részén is távozik.
- Ne aggódj kedves Belphegor, ezek csupán apró csipkelődések, semmi egyebek. S kinek szívnánk, ha nem egymásnak? Elvégre ez is része a fivérségnek, legalábbis legjobb tudásom szerint.- halványan elmosolyodott, csak követik azt, amit követniük kell, semmi egyebet és semmi többet.
Mik ki nem derülnek a mai este folyamán? Mindhárman ismernek egy bizonyos angyalt, micsoda véletlenek vannak. S még Mammon mesélt az élményéről, addig Belial nem, de ez nem igazán lepte meg, az inkább, hogy Belphegor is így tesz. Úgy fest, hogy a két nő feltehetően valami bizalmasabb, személyesebb témában társalogtak, és ismervén a démon érzelmeit, talán van is egy tippje Mammonnak.
- Hören Sie auf Beratung Belial(hallgass a tanácsadásra Belial). Ha van is új ark a jelenlegi körülményeket figyelembe véve, sokkalta hasznosabb a szabadban, mint a kalitkádban. Ha a gondok megoldódtak, akkor lehet róla szó, hogy még segítek is a madárbefogásban.
- Voltál kedves fivérem, voltál.- elvigyorodott.- Amara megjelenése óta azt hiszem, hogy kispadra kerültél, leszorultál a dobogó második fokára.
Még a végén túl komolyan veszi a két másik démon, hogy zavarja Mammont az, hogy nincs meg az ellenpárja, bár mindkét démon ajkát értelmes gondolat hagyja el, de az, amit Belial mond, azon tényleg elgondolkozik Mammon.
- Kínos, hogy ez nem jutott eszembe.- s lehet, hogy most hozta létre a saját ellentétét. Nem túl kellemes gondolat.- Köszönöm a kedves szavakat kedves Belphegor, de csupán egy átlagos démon vagyok csupán, semmi egyéb.- de azért egy hálásnak nevezhető mosollyal jutalmazta a démonnőt, de több jelét nem adja annak, hogy mennyire is veszi hízelgésnek a szavait.
- Így gondolod kedves Belphegor? A mi kezeink által kell elhunyniuk? S a mi talpunk fogja a szárnyukat taposni? Érdekes és kellemes felvetés. Bár jómagam jobban kedvelem az azonnali megoldást, fajírtást, ha jobban tetszik. Bár ezt ráírhatjuk annak a számára, hogy a fő szakterületem a járványok.- munkahelyi ártalom, ha mondhatja így.
- Miért is tennének így? Nos, Isten elhagyta őket, megfosztotta a szárnyuktól, kidobta mindet a Mennyből, azt hiszem, ez elég ok lenne arra, hogy ahhoz forduljanak, aki jobb ajánlattal áll elő.- s miért is ne lehetne ez a személy Amara?
- Azt ne felejtsd el Belial, hogy Amara kinek is a fivére. Mi tarthatja attól vissza, hogy visszacsinálja Isten munkáját és adja vissza a szárnyakat? Megteremti a saját angyalait, kísérletezésre pedig a bukottak is jók lesznek. Ami pedig az erőtlenséget illeti, egy embernél még erősebbek, az is valami.- néha úgy érzi, hogy saját magán kívül, mindenkinek kissé szűkős a képzelő ereje. Kellemetlen.
- Das wäre? Vielleicht würde es das auch lösen Amara(talán ezt is megoldaná Amara). Úgy érzem, hogy néha hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy egy olyan entitásról van szó, akinek az erejének nem ismerjük a határát.- miért is ne lenne képes arra, hogy egy legyintéssel megoldja a bukottak gondjait?
- Nos, mindkettőtök szavaira azt tudom csak mondani, hogy egy próbát megérne.- maximum a ládát veszíthetik, amiért nem is lenne akkora kár, legalábbis Mammon szerint.
- De amolyan biztonsági intézkedés miatt megtehette, tudván, hogy Amara esetlegesen kiszabadulhat és legyen egy megoldás, még ha időleges is.- villájával levágott egy darabot a desszertből.- Vagy ki tudja, talán valami más miatt hozta létre a ládát, a leviatánoknak, vagy esetleg egy teljesen más ok miatt…- félúton a szája felé megállt a villa, egy pillanatra csupán, majd folytatta útját, de a szavak, mik elhagyják azt, nem azok, amiket eredetileg akart volna mondani.- vagy csak úgy szórakozásból.- hogy ez eddig miért nem jutott az eszébe, ott volt a  benne, elzárva, elzárva mindentől, ismerte a ládát, és nem gondolkozott logikusan, hol máshol lehetne elrejteni tökéletesen valamit? Egy olyan tárgyban, aminek a felnyitásához szükség van egy démonra és angyalra is, erős zár, amit csak a végső esetben akarnak feltörni, amikor már minden kötél szakad. Igen, a láda tökéletes hely a Mag elrejtésérére. S ezen felfedezésének nincs nyoma az arcán, jobb lesz ezt megtartani magának.
- Nos, igen, a mágiát is, és ha figyelmetlen vagy, akkor téged is.- mondta kissé frusztrált hangon.
- Sajnálatosan nincs, de véleményem szerint azoknál kell keresni, akik ott voltak akkor, amikor az angyal társaságában kiszabadultam. Cassael, Wallenberg, Abbadon hármasát kell megkérdezni. Kiinduló pontnak tökéletes.- meg kell találniuk, Mammonnak kell megtalálnia, meg kell szereznie azt a ládát.[/color][/b]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 7:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Öcsém szavai láthatóan zavarba hozzák Belphegort, bár okát nem tudom, hiszen Mammon semmi olyat nem mondott, ami ne volna igaz. Éles szemű fivérem jól látja, a démonnő több, mint egy átlag bizalmas. A velem töltött évek teszik pótolhatatlanná. Belphegor el is kezdi sorolni hányféle szerepet tölt be mellettem.
-...bűntárs és szövetséges is. - egészítem ki felsorolását. Bár kétség kívül elég fontos személy mellettem, és valószínűleg hiányát ennyi évezred távlatából megérezném, a gatyamosás és egyéb magándolgaim intézése nem tartozik a feladatkörébe, és nem is tervezem felvenni a sorba.
-A világ jelen állapotát nézve, valószínűleg igen. Vagy beruháznék egy kerékpár-hajtotta modellre. - vigyorodom el ismét elképzelve, hogy Belphegor egy földhöz rögzített biciklin teper, ezzel hozva működésbe és fogva munkára a mosógépet. A mosás témát valamiért nehezen hagyjuk el. A láda óta az öcskös emlékezete nem a régi, bizonyos dolgokra nehezen vagy egyáltalán nem, de állítólagos tisztálkodásai szokásaim még így sem merültek feledésbe. Érzem a törődést, ezért amikor szóba hozza Egyiptomot, nem tudom megállni, hogy ne menjek bele a játékba, így mély, ábrándos sóhajjal idézek fel egy múltbéli emlékképet, miként krokodilövezetbe végeztük a heti mosást. Igazi családi programnak hangzik. Megjegyzésén, amit a felelevenített jelenetre ad, jót nevetek.
-Nem is csoda, hogy gyorsan elterjedt az az egyiptomi mondás: "gyorsan mossál, mert harapós a víz." - mondom olyan komolysággal, mintha létező szállóige lenne.
-Ugyan, túl régóta megy a vérszívás, hogy most hagyjuk abba. - legyintek komolytalanul, miközben Belphegor tekintete cikázik közöttünk, majd kissé meglep a tény, hogy tudja ki az az Ophilia. Nem gondoltam volna, hogy ismeri. Nem tagadja, volt szerencséje találkozni vele, már amennyire szerencsének számít az ilyesmi. Később hajlandó mesélni is róla, miközben enyhe ráutaló célzást érzek szavai mögött, miszerint én is tehetnék hasonlóképp.
-Hm, nem hiszem, hogy tudnék mit mondani. - kortyolok bele a boromba. Mégis mit mondhatnék el? Hogy betörtem hozzá és elvertem? Vagy hogy istennek emelt, lerongyolt épületekben szoktunk elmélkedni?
Annak lehetősége, hogy egy új Harmónia került kiválasztásra elég csekély, tekintve, hogy Ophilia elmondása alapján merevebb rendszerben mozognak, mint mi démonok. Ahhoz hogy ilyen történjen isteni közreműködés szükséges. Ha csak az Öreg nem mindenki tudta nélkül, árnyékba húzódva intézte sutyiban, úgy aligha van utódja. Mégsem tudom elvetni a gondolatot, hiszen mind tudjuk Isten nagy gané, bármi kitelik tőle. Nem rejtem véka alá, tetszene a gondolat, ha lenne a világunkban egy új Harmónia, akit bosszanthatok. Bizalmasom jelentőségteljes pillantással adja tudtomra, ezúttal nincs elrablás.
-Pedig most érzem, hogy összejönne. - mondom ellenkezésképp, holott komolyan nem fontolgatok ilyesmit. Mammon hátraveti magát székében és kifejti, milyen igazságtalan, hogy Pestisnek nincs ellenpárja az arkok között. Nem igazán tudom megítélni tettetett háborgása mennyire valós. Valóban sajnálja-e? Mindenesetre egy démoni vigyor kúszik végig arcomon, ahogy őt figyelem.
-A legtöbb gond okozója vagyok. - tárom szét a kezem. Lucifer akarata szerint. Engem formált erre a szerepre, hogy én vigyem a világba a felfordulást, előkészítve a terepet az utánam következő rossznak. Bizalmasom felveti, hogy nevezzünk meg arkot, aki Mammon ellenpólusa, "nemes ellentéte" lehetne.
-Szükségtelen keresgélni. Pestis, a ragályok, nyavalyák és minden kórság démona. Remek ellentét lehet számára Raphael, a gyógyítás angyala. - osztom meg a gondolatot, aminek van alapja. A harmadik lovas az, aki elárasztja a világot betegséggel, a gyógyítás szárnyasa pedig feloldja azt, amit Raphael meggyógyított, Mammon egy újabb csapással romba dönti. Meg van itt is a körforgás.
Mi van ha találkoztam már a harmónia új arkjával? Vetődik fel a gondolat. Megmosolyognám, mert majdnem biztosra veszem, hogy felismertem volna. Legalábbis feltételezem, hogy a Káosznak feltűnne, ha a Béke rontaná a közös teret. Ám tovább gondolva, hogy lényegében egy "éledező" erejű tollasról beszélünk, akinek arkangyali képességei majd csak ezután fognak kiteljesedni, így már nem is vagyok olyan biztos a dolgomban. Hiszen Lucifer minket sem úgy teremtett, hogy első pillanatunktól kezdve királyok voltunk az erőhasználatunkban. Hosszú évszázadok alatt tapasztaltuk ki hatalmunkat és váltunk mágiánk mestereivé.
-Nem is tudom. - gondolkodom el, volt-e ilyen angyali találkozásom mostanában. Talán Ophilia mellett éreztem különös békét utoljára, de ebből nem gondolnám, hogy ő volna az új ark. Háromszor találkoztunk eddig, mindhárom találkozásunk merőben más volt.
Bukottak, fivérem meglátása szerint jó szolgálatot tennének Amarának.
-Érdekes felvetés. - ismerem el, mikor Pestis előhozakodik a bukott sereg gondolatával, mint a Sötét Nagyasszony céljainak eszköze.
-Valószínűleg lennének, akik szívesen támogatnák Amarát és csatlakoznának hozzá, de sokan közülük még visszavágynak az égbe, töretlen hittel, azt remélve visszakapják levágott szárnyaikat... - helyezem kilátásba azt a tényt is, hogy a lehullott tollasok közt nem mindenki adta fel angyalságát, sem annak lehetőségét, hogy ha jobbra fordul a világ sorsa, ők újra a felhőkről lógathatják lábaikat. Ismerek is néhány szárnya-vesztettet, akik bukásuk óta kitartóan törik magukat a Teremtő bocsánatáért. Hogy érdemes-e vagy teljesen felesleges erőfeszítés, az már más kérdés.
-Nem beszélve arról, hogy erőtlenek. - ez a "kis" hátrány bukásuk elkerülhetetlen velejárója. Alig többek egy földi halandónál.
-Ha valódi hasznukat akarná venni, erővel kellene felruházni őket. - ez persze alig jelenthet gondot egy olyan erős entitás számára, mint Isten kishúga.
-A könnyen jött adományt pedig idő kitapasztalni. - vágok egy újabb falatot a túrós süteményből és a villa hegyére szúrva a darabot a számba veszem. Aztán újabb érdekes gondolat érkezik öcsém szájából. Ménész ládája. A dobozbörtöne, ahol egy ideig angyali társaságban raboskodott. Nem is tudom, mi lehetett rosszabb, hogy bezárkázták vagy hogy tollcsomóval kellett laknia?
-Kötve hiszem, hogy be lehetne a Sötétséget zárni egy ládába. - mondom ki, amit gondolok.
-Amara ugyanakkora hatalommal bír, mint Isten. Ezen okból nem tartom valószínűnek, hogy a vén szaros egy olyan erős tárgyat alkotna, ahová akár Ő maga is bebörtönözhető lehetne. Legalábbis ha volt esze nem tett ilyet. - veszem fontolóra saját szavaimat is. Nincs biztosíték rá, bárki kezébe kerülhet egy ilyen tárgy, főleg ha hagyják a földi világban leledzeni. Egy ilyen erő birtokában, "rossz" kezekben, a végén még maga Isten találna benne új otthonra.
-Viszont a sötét luvnya gyengítésénél jól jöhet. Úgy tudom hallottam elnyeli a mágiát... - teszem hozzá nyilvánvalóvá téve, hogy nem tartom hasztalannak sem a ládát, sem öcsém azon gondolatát, hogy bevethetnénk Amara ellen.
-Van infód arról, hol és kinél van most ez a láda? - érdeklődöm, kilátásba helyezve az esetleges felkutatását is.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása - Page 2 GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 27, 2020 9:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  NextBelial, Mammon & Belphegor


E
ltátom a szám egy röpke pillanatra és bennem van a késztetést, hogy Kedvesem Fivérét jól bokán rúgjam. Mégis hogy mondhat ilyet? Kerekre nyílt szemeimet még akkor sem tudom kisebbre zsugorítani amikor megpróbálom.
-Mammon, kérlek...-alig észrevehetően ingatom a fejem, hogy attól még, hogy tudja az álláspontom, lesz kedves nem lebuktatni. Kezdem valóban kényelmetlenül érezni magam ez ügyben.
-Igen, így ahogy mondod. Persze, hogy nem vagyok. Bizalmas, tanácsadó, jobb kéz.... Na jó, valójában az élete megkeserítője, de ez nincs a papíron feltüntetve.-megengedek egy apró kuncogást magamnak, s ha jobban bele gondolok, állításom még igaz is lehet. De ennyi igazán belefér. Szerencsére Belial is alá támasztja állításomat, nem mosom a szennyesét! Még csak az kellene. Amikor viszont a régi időkről beszélnek, el kell takarnom arcomat kezeimmel mielőtt telibe röhögném őket.
-Oké! Értem. Inkább ne szívjátok egymás vérét. Mindenkinek megvoltak a különleges szokásai régen.-pillantok előbb az egyik, majd a másik Lovasra. Hihetetlenek. Vajon mi is ilyenek voltunk Beleth-el? Áhh, lehetetlen, mi inkább erősítettük egymást. Nem igazán tudnék olyan esetet felidézni, mikor egymás vérét szívtuk a végtelenségig. Kis idő múlva pedig úgy fest, hogy társalgásunk egy ugyan azon angyalra terelődik, akit a jelek szerint mindhárman ismerünk. Ki kevésbé, ki pedig kicsit jobban. És ahogy látom, a két fivér lehet a kicsit jobban kategória. Belial kérdésére igenlően biccentek.
-Igen, ismerem. Találkoztam vele. De ezt majd később elmesélem. Bár a jelek szerint te is mesélhetsz nekem ez ügyben.-pillantok rá nyomatékosítva a dolgot, újabb dolog, ami csak úgy bukik a felszínre, hogy Mammonnal társalgunk közben. Ugyan a saját kis párbeszédükbe nem folyok bele, azt az időt meghagyom nekik, így lehetőségem van asztalt bontani és feltálalni a suttyomban készített desszertet, ám van egy téma, amit sikeresen felhozok miután mindhármunk tányérjára kerül egy szelet a tortából. A beszédtéma pedig nem más, mint egy új Harmónia lehetősége s bár Viszály nem osztozik a felkínált véleményemen, Mammon azért rácsap, hogy mi van, ha igazam van ezzel kapcsolatban.
-Ha így is tett Isten, akkor se vedd a fejedbe, hogy ismét arkot rabolunk! Egyszer elég volt.-figyelmeztetőleg emelem fel mutatóujjam és jelentőségteljes pillantással tekintek Káosz Lordjára. Elég volt egyszer elbűnhődni miatta. Lucifer rendesen a tudtomra adta, hogy első és utolsó ballépés volt a részemről. Bár tudom, hogy Főnököm egyetlen szavába kerülne és ugranék érte a kútba is akár. Mi több, kérnie sem kell. A Nahanti balhéba is önszántamból fogtam bele. Hiába próbált lebeszélni róla. Érthetetlen démon vagyok! Szerencsére Pestis is úgy látja, hogy jelenleg nem kellene likvidálnunk Harmóniát, ha létezik ismét, így kissé megnyugodva fordulok vissza tányérom felé. A kettő több mint egy, nem igaz? Talán kettőnkre majd hallgat Belial is. Nagyon remélem.
-Mammon, nevezzünk ki egy arkot aki nemes ellentéted lehetne.-dobom fel a labdát mímelt felháborodását látva. Időeltöltésnek jó lenne, ha minden kötél szakad. Kinevezni egy főtollast, de aztán hozzá teszem;
-Talán pont ezért nincs párod az égben, mert te a démonok közt is különleges vagy.-adom alá kicsit a lovat, mert hát miért ne legyezgethetném az egóját egy kicsit a kedvenc Sógoromnak? Mammon egy apró tanácsot ad Belialnak, hogy hátha így rájöhet ki az új Harmónia, én egy aprót biccentek ez ügyben, hogy van valami abban, amit fivére mond.
-Nem úgy hullt a porba... Annyit tesz, hogy sokak hiedelmének nem megfelelően, halála nem a mi számlánkra írható!-válaszolok készségesen Mammonnak.
-Lehet hogy van rá előírás.-vágok le egy kis darabot a tortaszeletemből, majd ajkaim közé veszem miután a villám hegyére böktem.
-A bukott angyalok miért állnának Amara oldalára?-pillantok érdeklődőn Mammonra és kissé kihúzom magam ültömben. Újbóli desszert kínálásom betalál, mert Kedvesem Fivére kér még a süteményből, így elvéve a tányért előle vágok újabb szeletet neki és nyújtom vissza tányérját.
-Köszönöm a dicséretet.-halovány pír jelenik meg pofimon ahogy elveszi tőlem a tányért, majd visszaülök a helyemre és borospoharam után nyúlok.
-Mármint Ménész Ládája? Szerinted tényleg képes lenne magába zárni Amarat? Akár egy percre is?-fészkelődni kezdek a széken és végül úgy találom jónak, ha egyik lábam átvetem a másikon.
-Nem hiszem egy istenséget ilyen könnyen el lehetne ládázni.-osztom meg véleményem a Lordokkal.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7