Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
210
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 2:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


- Az egyértelműt nem túl bonyolult észrevenni.- csupán azok számára volt az, akik nem akarták látni, vagy pont velük volt állt kapcsolatban. Vagy talán nem volt vak a fivére, csupán nem tartotta túl fontosnak, hogy teljesen nyitottak legyenek a szemei.
- Egy kis őrület még senkinek se ártott meg. Unalmas lenne nélküle az élet.- bár jelenleg Mammonra rá lehetne fogni, hogy hiányzik az életéből az őrület, pedig csak jól leplezi.
- Tény, elég sokan vannak, de kíváncsi vagyok, hogy az úgynevezett halhatatlanságukkal mi lesz, ha a kapuk megnyílnak egyszer. Leginkább arra, hogy azok, akik előtte részesültek olyan bánásmódban, aminek a következménye halál volt, eltávoznak az élők sorából, vagy fellélegezhetnek és aggódhatnak azon, hogy a következő halál már végleges lesz?- megéri elgondolkodni rajta, az eladott lelkekkel kapcsolatban nincsenek kétségei, ha az idő lejárt, akkor a kutyák értük fognak jönni, csupán kaptak némi haladékot.
- Csupán „jó” testvérek kedves Belphegor.- szavai után pedig halványan elmosolyodott.
- Arról nem is beszélve, hogy a befogása után még takarítani is kellene utána, jelenleg ténylegesen túl sok problémával járna és megosztott figyelemmel.- amit talán jelenleg nem engedhet meg magának Belial. Hiába nincs szükségük alvásra, legalábbis nem úgy, ahogy az embereknek, de még igy is le lehet foglalva fivére.
- Pontosan, nem tudhatjuk, hogy mennyire is szabadságolta magát Isten, talán az egyik szemét még az angyalokon tartja. Ophilia, érdekes gondolat, ha jól emlékszem, amikor én találkoztam vele, akkor nem volt részem semmilyen, úgynevezett békés aurában. Kiindulási alapnak tökéletesen megteszi.- valami, amin el tud indulni Belial, több mint a semmi. Persze ha ténylegesen a végére akarna járni annak a lehetőségének, hogy létezik egy új Harmónia.
Inkább kimarad Belphegor apró, féltékenységi rohamából, ez kettejükre tartozik, a vádló és kíváncsi asszony, még az úra meg hunyászkodik és inkább szint vall, de mindenesetre kellemes és humoros látvány.
- Nos, valóban nem lehet annyira rossz, még akkor se, ha az első helyezett nem tekintette ezt versenynek.- nem tiporja tovább fivérének egoját, mert ha nem első, akkor már mindegy, hogy hányadik helyen állt, nem számított igazán.
- Wäre das wirklich der Fall(Valóban így lenne)? Vagy csak mindenki más gondolja ezt? Talán több is van a háttérben, mint hinnénk, vagy csak én gondolok megint túl sokat bele.- lehetséges, hogy így volna, lehetséges, hogy Mammon akarna nagyobb feneket keríteni az egésznek, mint kellene.
- Restelem, hogy bár velük voltam elzárva, nem tudom, hogy pontosan miért is akarja őket Amara.- talán nem ártott volna, ha még többet informálódik a ládában és nem Cassaelel perlekedik. De ezen már kár keseregnie, ami megtörtént az megtörtént.
- Ismételten köszönöm a kedves szavakat Belphegor.- nincs mit tenni, el kell fogadnia, hogy ez tényleg így van, az elsők egyike volt, sőt, az elsők közül még ma is élők egyike volt, pedig nincsenek már túl sokan.
- Mint a kutya és macska, mondhatni, egymás ellenségei lennének, de előfordul, hogy elviselik a másikat.- legalábbis manapság nem igazán tehetnek más az angyalok és démonok, a jelenlegi körülmények megkövetelik ezt a fajta viselkedést. Bármennyire is vérlázító.
- Herzlich willkommen Abbadont(üdvözlöm Abbadont). Előbb vagy utóbb szerény személyem is felkeresi majd.- ha másért nem is, el kell beszélgetnie arról a kapcsolatról, ami az említett démont egy bizonyos angyalhoz fűzi.
- Wallenberg.- nyugodt hangon javította ki fivérét, és Mammon se tudja, hogy miért tette ezt, de valamiért zavarta a nevének rossz kiejtése.
- Nos, általában a több mindig jobb, ha csatlakozni vágynál, részemről semmi akadálya sincs annak, hogy velünk tarthass az úton.- nem igazán látja okát, hogy miért is ne tehetné Belpehgor? Akár rá foghatják, hogy ez lesz Belial és Belphegor nászútja.
- Oh, jut eszembe, mielőtt elfelejteném, azt hiszem, rájöttem, hogy hol van az a bizonyos Mag.- úgy közölte, mintha csak annyit mondana; Esik az eső. Majd egy újabb falatot vágott a tortából és elfogyasztotta azt.- Hm, Belphegor, tényleg remek lett ez a torta.- el kell majd kérnie a receptet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 2:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Nehezen lépünk túl a bizalmasom és köztem lévő szoros bizalmi kapcsolaton, amit kezdek annak betudni, hogy öcsém kíváncsi és többet sejt emögött mint hagyományos főnök-tanácsadója viszony. Ami talán igaz is, tekintve, hogy Belphegor a legkevésbé sem mondható hétköznapinak még démonviszonylatban sem. Na meg a magunk mögött hagyott közel hét évezred is elég sok idő ahhoz, hogy többre tartsuk egymást egyszerű munkatársaknál. Főleg a Ragueles balhé után, ahol konkrétan egy hajszálon múlt az életünk. Néha még ma is elcsodálkozok, hogy nem döglöttünk bele. A felfoghatatlanul sok idő ellenére viszont nem mélyült el olyan szinten a kapcsolatunk, hogy együtt gyűrjük az ágylepedőt. Talán hangot is adnék eme gondolatnak, ha nem lennék biztos benne, hogy Belphegor arcát vörös rózsákat megszégyenítő pirosság borítaná el mondandóm hallatán. Bizalmasom pár mondat erejéig testvéri vérszívásnak lehet tanúja bizalmasom, de ez teljesen természetes - magam részéről jót derülök rajta. Erre megkapom:"Őrült vagy"
-Talán egy kicsit valóban az...- bólintok rá elismerve szavai létalapját. Elvégre elraboltam egy arkot, épp eszű démon nem tesz ilyet. És a legszebb, ha ismét esélyem nyílna rá, újra megtenném. Annak tudatában is, hogy a Főnök ezúttal egészen biztosan sírba tenne. Olyanba, amiből egészen biztos soha nem kerülnék ki.
-Áááá - legyintek könnyelműen öcsém megjegyzésére - most nem pocsékolnék időt ilyesmire. Bebörtönözni, fogva tartani...túl időigényes, túl sok tervezést igényel. - emlékszek egy pillanatra vissza Raguel vendégvárásának előkészületeire. Elég sok utánajárást igényelt, hogy szökés mentesre alakítsam a vendégszobáját és biztosítsam tartós maradását.
-Viszont annak lehetősége, hogy most valaki betöltené Raguel helyét...nos, eléggé figyelemre méltó gondolat. - vallom meg és eltűnődőm egy pillanatra, volt-e szárnyas, akiből kinézném, hogy arki magasságokig emelkedhetne. Nem titkolom tetszene a tudat, hogy Harmónia valahol jelen van ebben a végnapjait élő világban.
-Ami azt illeti akadnak néhányan...köztük Ophiliáról is lazán elhinném, hogy ő az új üdvöske. Legutóbb meglepően békés aura lengte körül. Már ha jelent ez bármit is....- gondolkodom el, de messzemenő következtetéseket nem vonok le. Elvégre elég sok angyal alapismérve a kiegyensúlyozottság és a békés természet. Úgy gondolom nem érdemelnek szót a szőke angyallal megejtett találkozóim, Belphegor mégis kíváncsian tudakolja, hányszor futottam össze a könyvtárossal. Hihetetlen nőszemély, szinte lyukat üt az oldalán a kíváncsiság. Az angyalföldelős megjegyzésén pedig jót derülök.
-Nem szórakoztat már az ilyesmi... - rántom meg a vállam.
-Nos, ha ennyire tudni akarod...három alkalommal...négyszer, ha a pétervári kirándulásunkat is beleszámolom. - adok végül választ a kérdésére, majd egyúttal egy falat túrótorta veszik el a számban.
-Igazad van. Vitathatatlan, hogy Amarajé az elsőbbség. De egy ilyen erős entitás után másodinak lenni, akinek ereje Istenével vetekszik, nem is annyira rossz. - ül ki arcomra ravasz rókavigyorom. Hogy Amara bukottakból szervezzen sereget? Érdekes gondolat. Már ha egyáltalán szüksége van seregre. Nem kellett közreműködés neki ahhoz se, hogy egy könnyed nyári végi szellővel SF külterületét a földdel tegye egyenlővé. Mióta is szabadult ki? Két éve? Talán kicsit több. Ha annyira érdekelte volna a hadsereg szervezés akár démonokból, akár bukottakból, vagy akiben potenciát lát, már megtehette volna.
-Jobban lefoglalja a világ pusztítása és fivére keresése, mint bármi egyéb... - legalábbis a jelek határozottan ezt mutatják. Valószínűleg már mind hallottunk a leviatánokról, akit a vén szaros eddig egy ládában rejtegetett. Vicces, hogy ugyanabba a ládába vágták be az öcsköst is angyali társasággal.
-Amúgy is, úgy tudom, a kígyószerű ládaszökevényeire alapoz. - teszem hozzá, ismét számhoz emelve boros poharamat. Nyolc csúszómászó maga mellett a világ ellen. Végül is nem feltétlen kell százezres tömeg a győzelemhez. Közhely, de Isten útjai tényleg kifürkészhetetlenek. Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, mi volt az igazi célja a ládával, mindenesetre létezik ez a varázstárgy, ami legalább annyi lehetőséget hordoz magában, mint veszélyt.
-Kár. - mondom lemondó hangon, ám amikor elhangoznak a nevek, akik tudhatnak a ládika hollétéről, mégis úgy tűnik nem reménytelen a dolog.
-Abaddonnal tervezek a közeljövőben találkozni. Belphegor, téged is magammal vinnélek. - pillantok bizalmasomra. Első találkozásom a Háború lovasával rövidre sikerült, aztán a Főnök-féle démoni összeröffenésen is csak futólag ejtettünk pár szót, pedig még lenne miről beszélnünk.
-De ezt a Wallenburger...berger alakot is megnézném...ha már ennyit boldogítom a vadászkáit... - teszem hozzá. Hírből már hallottam a főjágerről, de személyesen még csak a hozzá közel állókkal találkoztam. "Nem kellene esetleg egy plusz segítő kéz a Vatikáni úthoz?" Hangzik közben egy kérdés tanácsadóm szájából, ami egészen úgy cseng, mintha el akarna velünk jönni a tengeren túlra. Ennek a kérdésnek a megválaszolását öcsémre hagyom.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  NextBelial, Mammon & Belphegor


V
an az a pillanat amikor én magam mondanám, hogy na jól van, most elég és ne tovább, de ilyen nyíltan nem tehetek megjegyzést, még csak az hiányozna nekem. Finoman ráncolom homlokom, de azt apró mosollyal díjazom mikor Belial kiegészíti a felsorolásomat, hogy mi is lehetek még számára. De temészetesen Mammon nem hagyja abba a dolgot, így kénytelen vagyok taktikát váltani.
-Örülünk neki, hogy nem vagy vak. De tényleg, legalább bármit észre vehetsz.-pillantok rá jelentőségteljesen, inkább piszkálja konkrétan Belialt, ne arról világosítsa fel, hogy én hogy érzek. Azt majd én megteszem... valamikor... biztosan. Vagy nem... Viszályon is múlik amúgy. Sokkal inkább az lenne a lényeg, hogy Őt figyelje meg, ne engem... Az már egyébként is megvolt. A kerékpár hajtotta mosógép gondolatára kicsit felvidulok, lényegében mulatságos lenne ha ez így működne.
-Őrült vagy, mindig is mondtam.-pillantok Belialra és vigyorogva ingatom a fejem. Kedvenc Főnököm és az agyament ötletei.
-Sok is van belőlük, de jelen állapotukban mondhatjuk azt, hogy "halhatatlanok".-fordulok végül Mammon felé és adom alájuk a lovat a témával kapcsolatban. Az hogy egymás vérét szívják különös derültséget kölcsönöz számomra, ajkamon játszi mosollyal figyelem ahogy a mondatok röpködnek a két Lovas között. Természetesen ugyan azon a véleményen vannak mikor közlöm, hogy esetleg ezt a részt át is ugorhatnánk. Belial komolytalanul legyint, szerinte ennek így kell lennie, s Mammon sincs máshogyan ezzel, halvány mosollyal közli, hogy ez a fivérséghez tartozik. Vigyorogva ingatom a fejem csupán és egyetlen gondolat szökik elmémbe.
-Mint a kamaszok.-mondom ki hangosan is miközben hátra dőlök. A este nem várt fejleményeket hoz, Ophiliat mindhárman ismerjük, még meg is lepődök rajta, főleg ha bele gondolok, hogy Belial mennyire utálja a szárnyasokat.
-Nem hiszed, hogy tudnál mit mesélni egy angyallal való találkozásodról? Belial! Mindenki tudja jól, hogy ki nem állhatod a tollas népet. Erre összefutsz egyel és nem az a hír hogy elföldelted?-komolyan nem értem... Miért nem lehet pár szóban összefoglalni, hogy mi történt?
-Legalább azt áruld már el, hogy egyszeri találkozó volt, vagy sem?-sóhajtok mélyet, még mindig ott tartunk, hogy nem mond el mindent? Miért velem kell ezt csinálnia? Na meg... Itt van ez a Vatikános eset is. Ölembe ejtem a kezeimet és elcsendesedek. Miért kell ezt csinálnia velem? Pillantásom az asztalon lévő tányéromra függesztem, míg a két Lord dűlőre jut, hogy mi legyen ha valóban létezik egy új Harmónia én ismét gondolataim közé menekülök, talán még homlokomat is ráncolom. Szavaikat teljesen kizárom. A bizalmasa volnék... Nem értem, egy ilyen apróságot miért kellett elhallgatnia, miért Mammontól tudom meg? Mit vétettem neki, hogy újra ki akarjon hagyni valamiből? Mert erre nem válasz az, hogy mert a Fivérét a házába hoztam! Ahhoz azért még hozzá szólok, hogy szerintem a Pestisnek is lehetne párja az angyalok között, akár ki is jelölhetnénk mi, ám Belial okosabbnak tűnik ebből is, így rögtön meg is van az angyali megfelelője Lovasfivérének.
-Nem vagy átlagos démon Mammon! Lord vagy! Az első démonok közül való.-átlagos démon én vagyok... s ezért nem is jár nekem semmi információ, ugyebár. Se Vatikán, se Nahant -bár azt megoldottam-, sem pedig arról nem tudok miért nem keresett három nyomorult évig miután elbuktunk a szigeten.... Tuti kiszórakozta magát, engem meg semmibe vett... Mély levegő Belphi, majd megoldod ezt az ügyet is! Az Amara elzárásához való hozzáfűznivalóm csekély. Józan paraszti ésszel gondolkozva megosztom a véleményem erről a dologról. Szerintem minden apró kísérlet bukásra lenne ítélve. Csendben hallgatom az idősebbek beszédét, már nem igazán van hozzáfűznivalóm a dologhoz. Amara és a bukottak gondolata sem mozgat annyira, hogy élvezzem a társalgást ez ügyben. Ekkor ocsúdok fel, hogy Mammon nem rég még intézett felém egy-két gondolatot.
-Igen, a mi kezeink által... Mi vagyunk az érme két oldala, nincs igazam? Angyalok és démonok.... Ők szeretnének minket irtani, mi pedig őket. Ez így korrekt.-bocsánat kérő pillantásokkal nézek Mammonra, kicsit elkevertek saját gondolataim, aztán egy pillanatra a mennyezetre vetül a tekintetem.
-Nem kellene esetleg egy plusz segítő kéz a Vatikáni úthoz?-teszem fel a kérdést egészen halkan, ha maguktól nem ajánlják fel, rákérdezni még nem bűn, hogy esetleg mehetnék-e velük?!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
210
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 12:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


- Ugyan kedves Belphegor, csak nem vagyok vak, és úgy érzem, fivérem és tanácsadója jelenlétében ki is mondhatom ezeket a szavakat.- miért is kellene visszafognia magát? A vakok is láthatják, hogy nem csupán munkakapcsolat van kettejük közt, és bizonyára nem is külön szobában alszanak. Csupán még egyikük felismerte az érzelmeit, addig a másik démon sötétben járkál tovább.
- Rémes ez a gazdasági állapot, amiben manapság élünk. Előbb vagy utóbb ténylegesen kerékpárokra lesz szükségünk, és emberi erővel termelt energiára. Kész szerencse, hogy van belőlük elég sok, akiket munkára lehet fogni.- a szaporításuk se bonyolult, csupán kissé idő igényes, de ha sikerül felállítani egy megfelelő rendszert, akkor ezt a gondot is ki tudják küszöbölni.
- Remélem, hogy nem én voltam az elindítója, mert ellenkező esetben igen csak hatalmas jogdíjjal tartoznak nekem. Bár még mindig a krokodil, mint egy víziló, azt hiszem az az állat nem elégedet volna meg a karommal, egészben lenyelt volna. Az a szag, ami a beleiben lehet, belegondolni is rossz.- elfintorodott a gondolat miatt, és még csak nem is említette meg a kijutást, a testét mindenképpen hátra kellett volna hagynia, és okosan döntenie, hogy melyik részén is távozik.
- Ne aggódj kedves Belphegor, ezek csupán apró csipkelődések, semmi egyebek. S kinek szívnánk, ha nem egymásnak? Elvégre ez is része a fivérségnek, legalábbis legjobb tudásom szerint.- halványan elmosolyodott, csak követik azt, amit követniük kell, semmi egyebet és semmi többet.
Mik ki nem derülnek a mai este folyamán? Mindhárman ismernek egy bizonyos angyalt, micsoda véletlenek vannak. S még Mammon mesélt az élményéről, addig Belial nem, de ez nem igazán lepte meg, az inkább, hogy Belphegor is így tesz. Úgy fest, hogy a két nő feltehetően valami bizalmasabb, személyesebb témában társalogtak, és ismervén a démon érzelmeit, talán van is egy tippje Mammonnak.
- Hören Sie auf Beratung Belial(hallgass a tanácsadásra Belial). Ha van is új ark a jelenlegi körülményeket figyelembe véve, sokkalta hasznosabb a szabadban, mint a kalitkádban. Ha a gondok megoldódtak, akkor lehet róla szó, hogy még segítek is a madárbefogásban.
- Voltál kedves fivérem, voltál.- elvigyorodott.- Amara megjelenése óta azt hiszem, hogy kispadra kerültél, leszorultál a dobogó második fokára.
Még a végén túl komolyan veszi a két másik démon, hogy zavarja Mammont az, hogy nincs meg az ellenpárja, bár mindkét démon ajkát értelmes gondolat hagyja el, de az, amit Belial mond, azon tényleg elgondolkozik Mammon.
- Kínos, hogy ez nem jutott eszembe.- s lehet, hogy most hozta létre a saját ellentétét. Nem túl kellemes gondolat.- Köszönöm a kedves szavakat kedves Belphegor, de csupán egy átlagos démon vagyok csupán, semmi egyéb.- de azért egy hálásnak nevezhető mosollyal jutalmazta a démonnőt, de több jelét nem adja annak, hogy mennyire is veszi hízelgésnek a szavait.
- Így gondolod kedves Belphegor? A mi kezeink által kell elhunyniuk? S a mi talpunk fogja a szárnyukat taposni? Érdekes és kellemes felvetés. Bár jómagam jobban kedvelem az azonnali megoldást, fajírtást, ha jobban tetszik. Bár ezt ráírhatjuk annak a számára, hogy a fő szakterületem a járványok.- munkahelyi ártalom, ha mondhatja így.
- Miért is tennének így? Nos, Isten elhagyta őket, megfosztotta a szárnyuktól, kidobta mindet a Mennyből, azt hiszem, ez elég ok lenne arra, hogy ahhoz forduljanak, aki jobb ajánlattal áll elő.- s miért is ne lehetne ez a személy Amara?
- Azt ne felejtsd el Belial, hogy Amara kinek is a fivére. Mi tarthatja attól vissza, hogy visszacsinálja Isten munkáját és adja vissza a szárnyakat? Megteremti a saját angyalait, kísérletezésre pedig a bukottak is jók lesznek. Ami pedig az erőtlenséget illeti, egy embernél még erősebbek, az is valami.- néha úgy érzi, hogy saját magán kívül, mindenkinek kissé szűkős a képzelő ereje. Kellemetlen.
- Das wäre? Vielleicht würde es das auch lösen Amara(talán ezt is megoldaná Amara). Úgy érzem, hogy néha hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy egy olyan entitásról van szó, akinek az erejének nem ismerjük a határát.- miért is ne lenne képes arra, hogy egy legyintéssel megoldja a bukottak gondjait?
- Nos, mindkettőtök szavaira azt tudom csak mondani, hogy egy próbát megérne.- maximum a ládát veszíthetik, amiért nem is lenne akkora kár, legalábbis Mammon szerint.
- De amolyan biztonsági intézkedés miatt megtehette, tudván, hogy Amara esetlegesen kiszabadulhat és legyen egy megoldás, még ha időleges is.- villájával levágott egy darabot a desszertből.- Vagy ki tudja, talán valami más miatt hozta létre a ládát, a leviatánoknak, vagy esetleg egy teljesen más ok miatt…- félúton a szája felé megállt a villa, egy pillanatra csupán, majd folytatta útját, de a szavak, mik elhagyják azt, nem azok, amiket eredetileg akart volna mondani.- vagy csak úgy szórakozásból.- hogy ez eddig miért nem jutott az eszébe, ott volt a  benne, elzárva, elzárva mindentől, ismerte a ládát, és nem gondolkozott logikusan, hol máshol lehetne elrejteni tökéletesen valamit? Egy olyan tárgyban, aminek a felnyitásához szükség van egy démonra és angyalra is, erős zár, amit csak a végső esetben akarnak feltörni, amikor már minden kötél szakad. Igen, a láda tökéletes hely a Mag elrejtésérére. S ezen felfedezésének nincs nyoma az arcán, jobb lesz ezt megtartani magának.
- Nos, igen, a mágiát is, és ha figyelmetlen vagy, akkor téged is.- mondta kissé frusztrált hangon.
- Sajnálatosan nincs, de véleményem szerint azoknál kell keresni, akik ott voltak akkor, amikor az angyal társaságában kiszabadultam. Cassael, Wallenberg, Abbadon hármasát kell megkérdezni. Kiinduló pontnak tökéletes.- meg kell találniuk, Mammonnak kell megtalálnia, meg kell szereznie azt a ládát.[/color][/b]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 7:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Öcsém szavai láthatóan zavarba hozzák Belphegort, bár okát nem tudom, hiszen Mammon semmi olyat nem mondott, ami ne volna igaz. Éles szemű fivérem jól látja, a démonnő több, mint egy átlag bizalmas. A velem töltött évek teszik pótolhatatlanná. Belphegor el is kezdi sorolni hányféle szerepet tölt be mellettem.
-...bűntárs és szövetséges is. - egészítem ki felsorolását. Bár kétség kívül elég fontos személy mellettem, és valószínűleg hiányát ennyi évezred távlatából megérezném, a gatyamosás és egyéb magándolgaim intézése nem tartozik a feladatkörébe, és nem is tervezem felvenni a sorba.
-A világ jelen állapotát nézve, valószínűleg igen. Vagy beruháznék egy kerékpár-hajtotta modellre. - vigyorodom el ismét elképzelve, hogy Belphegor egy földhöz rögzített biciklin teper, ezzel hozva működésbe és fogva munkára a mosógépet. A mosás témát valamiért nehezen hagyjuk el. A láda óta az öcskös emlékezete nem a régi, bizonyos dolgokra nehezen vagy egyáltalán nem, de állítólagos tisztálkodásai szokásaim még így sem merültek feledésbe. Érzem a törődést, ezért amikor szóba hozza Egyiptomot, nem tudom megállni, hogy ne menjek bele a játékba, így mély, ábrándos sóhajjal idézek fel egy múltbéli emlékképet, miként krokodilövezetbe végeztük a heti mosást. Igazi családi programnak hangzik. Megjegyzésén, amit a felelevenített jelenetre ad, jót nevetek.
-Nem is csoda, hogy gyorsan elterjedt az az egyiptomi mondás: "gyorsan mossál, mert harapós a víz." - mondom olyan komolysággal, mintha létező szállóige lenne.
-Ugyan, túl régóta megy a vérszívás, hogy most hagyjuk abba. - legyintek komolytalanul, miközben Belphegor tekintete cikázik közöttünk, majd kissé meglep a tény, hogy tudja ki az az Ophilia. Nem gondoltam volna, hogy ismeri. Nem tagadja, volt szerencséje találkozni vele, már amennyire szerencsének számít az ilyesmi. Később hajlandó mesélni is róla, miközben enyhe ráutaló célzást érzek szavai mögött, miszerint én is tehetnék hasonlóképp.
-Hm, nem hiszem, hogy tudnék mit mondani. - kortyolok bele a boromba. Mégis mit mondhatnék el? Hogy betörtem hozzá és elvertem? Vagy hogy istennek emelt, lerongyolt épületekben szoktunk elmélkedni?
Annak lehetősége, hogy egy új Harmónia került kiválasztásra elég csekély, tekintve, hogy Ophilia elmondása alapján merevebb rendszerben mozognak, mint mi démonok. Ahhoz hogy ilyen történjen isteni közreműködés szükséges. Ha csak az Öreg nem mindenki tudta nélkül, árnyékba húzódva intézte sutyiban, úgy aligha van utódja. Mégsem tudom elvetni a gondolatot, hiszen mind tudjuk Isten nagy gané, bármi kitelik tőle. Nem rejtem véka alá, tetszene a gondolat, ha lenne a világunkban egy új Harmónia, akit bosszanthatok. Bizalmasom jelentőségteljes pillantással adja tudtomra, ezúttal nincs elrablás.
-Pedig most érzem, hogy összejönne. - mondom ellenkezésképp, holott komolyan nem fontolgatok ilyesmit. Mammon hátraveti magát székében és kifejti, milyen igazságtalan, hogy Pestisnek nincs ellenpárja az arkok között. Nem igazán tudom megítélni tettetett háborgása mennyire valós. Valóban sajnálja-e? Mindenesetre egy démoni vigyor kúszik végig arcomon, ahogy őt figyelem.
-A legtöbb gond okozója vagyok. - tárom szét a kezem. Lucifer akarata szerint. Engem formált erre a szerepre, hogy én vigyem a világba a felfordulást, előkészítve a terepet az utánam következő rossznak. Bizalmasom felveti, hogy nevezzünk meg arkot, aki Mammon ellenpólusa, "nemes ellentéte" lehetne.
-Szükségtelen keresgélni. Pestis, a ragályok, nyavalyák és minden kórság démona. Remek ellentét lehet számára Raphael, a gyógyítás angyala. - osztom meg a gondolatot, aminek van alapja. A harmadik lovas az, aki elárasztja a világot betegséggel, a gyógyítás szárnyasa pedig feloldja azt, amit Raphael meggyógyított, Mammon egy újabb csapással romba dönti. Meg van itt is a körforgás.
Mi van ha találkoztam már a harmónia új arkjával? Vetődik fel a gondolat. Megmosolyognám, mert majdnem biztosra veszem, hogy felismertem volna. Legalábbis feltételezem, hogy a Káosznak feltűnne, ha a Béke rontaná a közös teret. Ám tovább gondolva, hogy lényegében egy "éledező" erejű tollasról beszélünk, akinek arkangyali képességei majd csak ezután fognak kiteljesedni, így már nem is vagyok olyan biztos a dolgomban. Hiszen Lucifer minket sem úgy teremtett, hogy első pillanatunktól kezdve királyok voltunk az erőhasználatunkban. Hosszú évszázadok alatt tapasztaltuk ki hatalmunkat és váltunk mágiánk mestereivé.
-Nem is tudom. - gondolkodom el, volt-e ilyen angyali találkozásom mostanában. Talán Ophilia mellett éreztem különös békét utoljára, de ebből nem gondolnám, hogy ő volna az új ark. Háromszor találkoztunk eddig, mindhárom találkozásunk merőben más volt.
Bukottak, fivérem meglátása szerint jó szolgálatot tennének Amarának.
-Érdekes felvetés. - ismerem el, mikor Pestis előhozakodik a bukott sereg gondolatával, mint a Sötét Nagyasszony céljainak eszköze.
-Valószínűleg lennének, akik szívesen támogatnák Amarát és csatlakoznának hozzá, de sokan közülük még visszavágynak az égbe, töretlen hittel, azt remélve visszakapják levágott szárnyaikat... - helyezem kilátásba azt a tényt is, hogy a lehullott tollasok közt nem mindenki adta fel angyalságát, sem annak lehetőségét, hogy ha jobbra fordul a világ sorsa, ők újra a felhőkről lógathatják lábaikat. Ismerek is néhány szárnya-vesztettet, akik bukásuk óta kitartóan törik magukat a Teremtő bocsánatáért. Hogy érdemes-e vagy teljesen felesleges erőfeszítés, az már más kérdés.
-Nem beszélve arról, hogy erőtlenek. - ez a "kis" hátrány bukásuk elkerülhetetlen velejárója. Alig többek egy földi halandónál.
-Ha valódi hasznukat akarná venni, erővel kellene felruházni őket. - ez persze alig jelenthet gondot egy olyan erős entitás számára, mint Isten kishúga.
-A könnyen jött adományt pedig idő kitapasztalni. - vágok egy újabb falatot a túrós süteményből és a villa hegyére szúrva a darabot a számba veszem. Aztán újabb érdekes gondolat érkezik öcsém szájából. Ménész ládája. A dobozbörtöne, ahol egy ideig angyali társaságban raboskodott. Nem is tudom, mi lehetett rosszabb, hogy bezárkázták vagy hogy tollcsomóval kellett laknia?
-Kötve hiszem, hogy be lehetne a Sötétséget zárni egy ládába. - mondom ki, amit gondolok.
-Amara ugyanakkora hatalommal bír, mint Isten. Ezen okból nem tartom valószínűnek, hogy a vén szaros egy olyan erős tárgyat alkotna, ahová akár Ő maga is bebörtönözhető lehetne. Legalábbis ha volt esze nem tett ilyet. - veszem fontolóra saját szavaimat is. Nincs biztosíték rá, bárki kezébe kerülhet egy ilyen tárgy, főleg ha hagyják a földi világban leledzeni. Egy ilyen erő birtokában, "rossz" kezekben, a végén még maga Isten találna benne új otthonra.
-Viszont a sötét luvnya gyengítésénél jól jöhet. Úgy tudom hallottam elnyeli a mágiát... - teszem hozzá nyilvánvalóvá téve, hogy nem tartom hasztalannak sem a ládát, sem öcsém azon gondolatát, hogy bevethetnénk Amara ellen.
-Van infód arról, hol és kinél van most ez a láda? - érdeklődöm, kilátásba helyezve az esetleges felkutatását is.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 27, 2020 9:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  NextBelial, Mammon & Belphegor


E
ltátom a szám egy röpke pillanatra és bennem van a késztetést, hogy Kedvesem Fivérét jól bokán rúgjam. Mégis hogy mondhat ilyet? Kerekre nyílt szemeimet még akkor sem tudom kisebbre zsugorítani amikor megpróbálom.
-Mammon, kérlek...-alig észrevehetően ingatom a fejem, hogy attól még, hogy tudja az álláspontom, lesz kedves nem lebuktatni. Kezdem valóban kényelmetlenül érezni magam ez ügyben.
-Igen, így ahogy mondod. Persze, hogy nem vagyok. Bizalmas, tanácsadó, jobb kéz.... Na jó, valójában az élete megkeserítője, de ez nincs a papíron feltüntetve.-megengedek egy apró kuncogást magamnak, s ha jobban bele gondolok, állításom még igaz is lehet. De ennyi igazán belefér. Szerencsére Belial is alá támasztja állításomat, nem mosom a szennyesét! Még csak az kellene. Amikor viszont a régi időkről beszélnek, el kell takarnom arcomat kezeimmel mielőtt telibe röhögném őket.
-Oké! Értem. Inkább ne szívjátok egymás vérét. Mindenkinek megvoltak a különleges szokásai régen.-pillantok előbb az egyik, majd a másik Lovasra. Hihetetlenek. Vajon mi is ilyenek voltunk Beleth-el? Áhh, lehetetlen, mi inkább erősítettük egymást. Nem igazán tudnék olyan esetet felidézni, mikor egymás vérét szívtuk a végtelenségig. Kis idő múlva pedig úgy fest, hogy társalgásunk egy ugyan azon angyalra terelődik, akit a jelek szerint mindhárman ismerünk. Ki kevésbé, ki pedig kicsit jobban. És ahogy látom, a két fivér lehet a kicsit jobban kategória. Belial kérdésére igenlően biccentek.
-Igen, ismerem. Találkoztam vele. De ezt majd később elmesélem. Bár a jelek szerint te is mesélhetsz nekem ez ügyben.-pillantok rá nyomatékosítva a dolgot, újabb dolog, ami csak úgy bukik a felszínre, hogy Mammonnal társalgunk közben. Ugyan a saját kis párbeszédükbe nem folyok bele, azt az időt meghagyom nekik, így lehetőségem van asztalt bontani és feltálalni a suttyomban készített desszertet, ám van egy téma, amit sikeresen felhozok miután mindhármunk tányérjára kerül egy szelet a tortából. A beszédtéma pedig nem más, mint egy új Harmónia lehetősége s bár Viszály nem osztozik a felkínált véleményemen, Mammon azért rácsap, hogy mi van, ha igazam van ezzel kapcsolatban.
-Ha így is tett Isten, akkor se vedd a fejedbe, hogy ismét arkot rabolunk! Egyszer elég volt.-figyelmeztetőleg emelem fel mutatóujjam és jelentőségteljes pillantással tekintek Káosz Lordjára. Elég volt egyszer elbűnhődni miatta. Lucifer rendesen a tudtomra adta, hogy első és utolsó ballépés volt a részemről. Bár tudom, hogy Főnököm egyetlen szavába kerülne és ugranék érte a kútba is akár. Mi több, kérnie sem kell. A Nahanti balhéba is önszántamból fogtam bele. Hiába próbált lebeszélni róla. Érthetetlen démon vagyok! Szerencsére Pestis is úgy látja, hogy jelenleg nem kellene likvidálnunk Harmóniát, ha létezik ismét, így kissé megnyugodva fordulok vissza tányérom felé. A kettő több mint egy, nem igaz? Talán kettőnkre majd hallgat Belial is. Nagyon remélem.
-Mammon, nevezzünk ki egy arkot aki nemes ellentéted lehetne.-dobom fel a labdát mímelt felháborodását látva. Időeltöltésnek jó lenne, ha minden kötél szakad. Kinevezni egy főtollast, de aztán hozzá teszem;
-Talán pont ezért nincs párod az égben, mert te a démonok közt is különleges vagy.-adom alá kicsit a lovat, mert hát miért ne legyezgethetném az egóját egy kicsit a kedvenc Sógoromnak? Mammon egy apró tanácsot ad Belialnak, hogy hátha így rájöhet ki az új Harmónia, én egy aprót biccentek ez ügyben, hogy van valami abban, amit fivére mond.
-Nem úgy hullt a porba... Annyit tesz, hogy sokak hiedelmének nem megfelelően, halála nem a mi számlánkra írható!-válaszolok készségesen Mammonnak.
-Lehet hogy van rá előírás.-vágok le egy kis darabot a tortaszeletemből, majd ajkaim közé veszem miután a villám hegyére böktem.
-A bukott angyalok miért állnának Amara oldalára?-pillantok érdeklődőn Mammonra és kissé kihúzom magam ültömben. Újbóli desszert kínálásom betalál, mert Kedvesem Fivére kér még a süteményből, így elvéve a tányért előle vágok újabb szeletet neki és nyújtom vissza tányérját.
-Köszönöm a dicséretet.-halovány pír jelenik meg pofimon ahogy elveszi tőlem a tányért, majd visszaülök a helyemre és borospoharam után nyúlok.
-Mármint Ménész Ládája? Szerinted tényleg képes lenne magába zárni Amarat? Akár egy percre is?-fészkelődni kezdek a széken és végül úgy találom jónak, ha egyik lábam átvetem a másikon.
-Nem hiszem egy istenséget ilyen könnyen el lehetne ládázni.-osztom meg véleményem a Lordokkal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
210
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 22, 2020 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


- Es ist, als ob es eine Arbeitsbeziehung zwischen Ihnen gibt(mintha csak munkakapcsolat lenne köztetek).- haloványan elmosolyodott. Felesleges már takargatniuk, hogy nem csak egy szerződés köti össze kettejüket. Annál jóval többről van szó, egyesek számára talán nem észrevehető, de eleget élt már Mammon, hogy ezt észrevegye, csak a nagy kérdés, hogy fivére érzelmei mikről árulkodnak, hasonlóak e Belphegoréhoz vagy se?
- Persze Belphegor, persze hogy nem vagy.- ismét csak mosolyogni tudott a démonnő szavai miatt. Ha emberek lennének ők ketten, akkor biztos, hogy egy valag gyerekük is lenne, és egy átlag család képét mutatnák. De szerencsére démonok voltak, és természetes utón pedig nem születnek démonok.
- Csak nem spóroltál a mosógépen?- ennyire fukar nem lehet Belial se, és ha mégis, nos, nehezen tudná elképzelni Mammon, hogy fivére görnyedne a teknő felett és mosná a ruháit, feltehetőleg egy patak mentén, hogy még tökéletesebb legyen a kép.
- S mennyivel egyszerűbb idők is voltak azok. S ne is mond azokat a krokodilokat, még mindig emlékszem, hogy az akkor használt testemnek az egyik leharapta a karját. Sajnálatosan elbambultam, miközben egy rabszolgaleányt figyeltem, mire észrevettem, már egy karral rövidebb is voltam. Azóta mindig megengedek magamnak egy mosolyt, ha valakin krokodilbőr cipőt látok.- fájdalmas emlékeinek egyike volt az az eset, hiába telt már el több ezer év is azóta, kedvelte azt a testet, de kartalanul nem túl sok hasznát vette, sajnos meg kellett szabadulnia tőle.
- Csak hogy azon a bizonyos szemétdombon túl sok a kappan is.- akadnak olyanok is, akik egyértelmű hiányosságuk ellenére is szeretnének kihasítani maguknak egy darabot abból a dombból.
- Az a bizonyos szőke angyal sajnos nem felel meg a sztereotípiának, már ami a hajszínét illeti. Túl sok ész szorult a fejébe, és tudás, ami a későbbiek során igazán kártékony lehet ránk nézve.- jelenleg leköti a figyelmét Amara és az a pár apróság, ami éppen történik. De ha elmúlnak a nagyobb gondok, az sajnos magában hordozza a lehetőségét annak, hogy a figyelmét majd a démonok felé fogja fordítani.
- Ez a nagy gond Istennel, hogy nem lehetünk igazán biztosak semmiben se. Bár én tartom magamat ahhoz a véleményemhez, hogy nem több, mint egy homokozóban játszó gyerek, akit csak a felszín érdekel, és nem foglalkozik azzal, hogy mi történik a homok alatt, mik születnek meg. A létünk létjogosultsága pedig… nos, ha Amara lenne Isten ellentéte, a mérleg úgy billen az egyensúlyba, akkor nekünk az angyalokat kell súlyban tartanunk. Vagy talán csak tetszik neki mindaz, ami történik, és élvezettel nézi, ahogy mindenki kapálózik és jókat nevet rajtunk.- akár még ez is lehet az igazság, nem tud jobb szórakozást kitalálni magának, mint megteremteni mindent, és fotelből nézi azt, hogy omlik minden össze.
- Igen, róla beszélek, kedves Belphegor.- felelt nyugodt hangon.- Mikor is? A szabadulásom után néhány héttel történt és mondhatni egy kellemes beszélgetésben volt részünk. S hogy miért gondolná ezt? Talán a túl sok tudás miatt, ami a fejében van, vagy talán találkozott Amaraval és tőle hallotta mind ezt. De nem is igazán fontos, hogy mit is gondol rólunk.- a jelenlegi helyzetben ez volt a legkevésbé fontos, hogy Ophilia mit is gondolt a démonok fajáról, csekélység, szinte semmi jelentősége sincs.
- Talán ez a mag nem akkora, talán nem is egy igazi mag, lehet láttuk már, csak nem tudunk róla. Biztosat csak akkor fogunk tudni, ha minden szükséges információnak a birtokában leszünk majd. Abban pedig nem vagyok biztos, hogy senki se tudja, valakinek tudnia kell, az angyalok közül biztosan, hiszen léteztek, amikor is megtörtént az a szüret és valakinek el kellett rejtenie a magot.- csak ki lehet az? Feltehetőleg egy angyal, aki közel állt Istenhez, egy ark talán, remélhetőleg nem az, akit Belial a gondjaiba vett.
- Találunk kedves Belial, nem találsz, találunk. Természetesen ilyen fontos információkat illik megosztani egymással.- mondta egy sejtelmes mosoly társaságában. Nem lepné meg, ha nem így lenne, ismeri saját magát is, ha van, amivel előnyt tud szerezni, nem biztos, hogy megosztaná.
- Ha így tett, az a bizonyos vénség, ha alkalmad lesz rá, lehetőleg hagyd otthon azt a vendégszeretet, amivel az elődjét jutalmaztad. Legalábbis még nem derül ki, hogy mi haszna is lesz.- nem lenne szerencsés, ha idő előtt leütnének egy fontosabb bábut.
- Talán képletes ez az egész, hogy ha a Harmónia oda, akkor egyből előtőr a káosz. Lehetséges, hogy akkor csak fogékonyabbak lesznek rá.- hátradőlt ültében.- De kissé sértve érzem magamat, hogy szerény személyemnek, a Pestisnek nincs meg az arkok közt az ellenpárja, mintha a Viszály lenne az egyetlen erő, ami képes lenne romba dönteni az emberiséget. Rémes ez a kivételezés.- egy kis megjátszott felháborodás csenghetett ki a hangjából. Az igazság, hogy egyáltalán nem bánta, hogy ez így volt, legalább nem kellett attól tartania, hogy egy idegesítő angyal a fülét rágná, így is elég belőle egy, akivel kénytelen volt a Láda kényelmét megosztani.
- Talán már találkoztál is vele, csak nem tudsz róla. Vedd számba azokat az angyalokat, akikkel összefutottál az elmúlt és melyikük volt az, akinek a jelenlétében valami változást vettél észre, benne vagy magadban. Ez talán tud adni egy támpontot, amin már el lehet indulni, kedves Belial.- jobb tanácsot nem tud adni, amin eltudna indulni a fivére, hogy kiderítse, ki lesz életének megkeserítője.
- Nem úgy hullt porba, ahogy kellett volna?- kérdezte kissé meglepve.- Mert van módja annak, hogyan kell egy arknak meghalnia?- kérdezte őszinte kíváncsisággal a hangjában. Ilyenről még nem hallott eddig.
- Nos, Ramiel bizonyára nem menne szembe az új királynőjével. De ha valami csodálatos módon mégis így lenne, és mind ark összeállna még utoljára, akkor is csak nyolcan vannak. Mindenki rájuk akarna támaszkodni, de véleményem szerint ott vannak a bukott angyalok. Ha Amara szeretné a követőinek számát gyarapítani, a helyében én őket is felkeresném. Könnyebb lenne maga mellé állítani a szárnytalanokat.- csak egy pár apróbb ígéretet kell tennie, és már is van egy kisebb, de aránylag erős serege.
- Megköszönném kedves Belphegor, igazán ízletes.- nem mond nemet egy kis édességre, és bár tudja jól, micsoda bűn ez, ilyen későn desszertet fogyasztani, de néha megengedheti ezt magának.
- Esetlegesen az engem bezárva tartott Láda is hasznos lehet, ki tudja, talán képes lenne egy időre Amarat is elzárni és ezzel időt nyerni magunknak. Csak meg kellene találni…- ejti el az apró magvakat, amivel saját magát viheti közelebb ahhoz, hogy megtalálja a Ládát, amit természetesen nem feltétlen akarna Amara ellen használni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 19, 2020 6:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Mammon szavait egyikünk sem vitathatja, az idő nem a szövetségesünk. Ki lehetne a megmondhatója, mennyi idő áll még rendelkezésünkre, mielőtt minden véget ér?
Jót szórakozok azon az elképzelésen, hogy valaha is olyan legyek, mint az öcsém. Ideig óráig el tudnám képzelni, hogy olyasfajta jellemvonásokat öltsek magamra, ami Pestist jellemzi, de hogy tartósan változzak meg, lehetetlen gondolat. Ha vad, nyughatatlan természetem hátra hagynám, úgy lényem értelme szűnne meg. Találkozni Amarával - még mindig igen csábító gondolat a számomra, annak ellenére is, hogy tisztában vagyok, mindez hordoz magában némi veszélyt is. Könnyedén végezhetne velem, ha akarna. Elég volt viharát átélni, hogy fogalmam legyen, milyen hatalmassággal van dolgunk. Mégsem rettent el esetleges halálom gondolata. Benne van a pakliban. Nem kerüli el a figyelmemet, ahogy bizalmasom a Sötét asszony neve említésére összerezzen. Jól ismerem az álláspontját a témával kapcsolatban. Belphegor határozottan ellene van, hogy a Sötétség útjait keresztezzem és lefogadom, mindent meg is tenne, hogy távol tartson Amarától. Nem válogatna az eszközökben, hogy maradásra bírjon.
-Minden bizonnyal így lenne. - bólintok fivérem szavaira. De ez a megállapítás, nem teszi kevésbé érdekessé őt a számomra. Értetlenül ráncolom szemöldököm öcsém következő mondatára. Mintha némi elfogultságot észrevételezne Belphegor részéről irányomba. Talán így is van, de honnan veszi, hogy a démonnő mosna rám?
-Ilyesmi nem szerepel a munkaköri leírásába. - jegyzem meg még mielőtt a démonnő heves fejrázással tiltakozása egyértelmű jeleként fivérem tudtára adná, hogy ő nem az asszonyom és nincs feladata a szennyeseimmel.
-Rém szokatlan lenne, ha Belphegor mosóteknőbe tisztogatná a gatyáimat. - vonom meg a vállamat egy halvány mosollyal kísérve. Tény, hogy elég közel áll hozzám a tanácsadóm - hétezer év az hét ezer év, összeszokik a démon is - mégsem olyan közel, hogy a levedlett ruháimat mossa. Aztán egy újabb kitalált emléket oszt meg Mammon, azzal a céllal, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzon. Mintha ez bármikor is összejött volna neki.
-Hát igen, akkoriban más idők jártak. - sóhajtok fel kicsit visszagondolva Egyiptomra, ha már felemlegette piszkálódása végett.
-Mammonnal havi egyszer vittük le a mosnivalót a Nílus partra és öblögettük át, de igyekezni kellett, mert a sekély vízben hemzsegtek a krokodilusok. - mesélem komoly képpel, miközben egyetlen szó sem igaz. Beajánlom a Főnököt az öcskösnél, hogy kusza, homályos emlékei között segédkezzen rendet tenni, de fivérem nem élne ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Kár, de válasza nem lep meg. Csak egy ravasz mosoly kúszik végig arcomon, mielőtt boros poharamból kortyolnék egy nagyot. Öcskös közben kifejti véleményét, miben látja a legnagyobb problémát a tollas pajtások háza táján.
-Lehet benne valami... - veszem fontolóra, mikor a vezéralkat hiányát említi.
-Vagy talán az a baj, hogy túl sok is a kakas azon a bizonyos szemétdombon. - közelítem meg másfelől a helyzetet. Köztudott, hogy Gabriel és Mihály között nem túl szeretetteljes a testvéri viszony. És ez csak még jobban elmérgesedett, mikor Isten távozóra fogta magukra hagyva gyermekeit. Raguel talán gátat vethetett volna viszályuknak, ha az angyalnő nem végzi nahanti börtönömben. Az már talán kevésbé közismert tény, és lehet, inkább angyalberkeken belül ismertebb, hogy mindig is megvolt köztük a "feszültség". A vén szaros szeretetéért és figyelméért versengett egymással a két testvér. Nem is kellett sok hozzá, az ellentétek már eleve megvoltak.
-Nos igen, a szőke angyalnak megvan a maga elképzelése erről. - amikkel némileg egyet is értek, javarészt látok szavai mögött logikát, el tudom fogadni, de bizonyos dolgokban más véleményen vagyok.
-Hát talán így van, talán nem. Lucifer teremett minket vagy saját elképzelési szerint, vagy a vén szaros iránymutatásával...de létjogosultságunk megkérdőjelezhetetlen. Ha félresikerült lényei lennénk a lenti világnak, Isten csak fogta volna a varázsradírt és kitörölt volna minket is a köztudatból, ahogy a leviatánokkal is tette. Bármi is lett volna az A terv, a B sem lehet rossz, ha még mindig itt vagyunk... - osztom meg gondolataimat világban elfoglalt helyünkkel kapcsolatban. Belphegor kerekre nyílt szemmel kapja fejét vendégünk felé és azonosítja be a könyvtáros tollast.
-Talán te is ismered Ophiliát? - teszem fel a kérdést bizalmasom számára.
Az almamagos dologhoz nem sok további hozzáfűzni valóm akad, de egy bólintással elismerem, a remény erősítésének megteszi. Nem rejtem véka alá véleményem, hogy mind Isten keresését, mind az arkokkal való egyezkedést, mind pedig a magkutatást időpazarlásnak tartom. Démoni hatalmunk megszerzést találom a legfontosabbnak, ehhez viszont a kapuk kinyitása szükségeltetik. Ahhoz, hogy ezt megtegyünk viszont le kell gyűrni néhány akadályt.
-Így van, ezért is megyek a Vatikánba. Bízom benne, hogy ott találok erre vonatkozó infókat. - válaszolom. Persze a kulcs csak egy része az egyenletnek, akad még emellett néhány fontos részlet. Szóba kerül az is, mi a szokás az arkok háza táján és nem fest túl jó esélyeket az a tény, hogy merev rendszerük miatt nincs náluk önkényes rangbetöltés. Isten jóváhagyása szükséges, hogy új angyal léphessen egy régi pozíciójába. Ez eléggé megköti a kezüket. Az öcskös felveti a gondolatot, mi van, ha Isten már másik angyalt állított a megboldogult Raguel helyére.
-Oh, remélem így tett a vén szaros. - szerintem mondanom sem kell, hogy nagyon adnám, ha lenne egy új Harmónia.
-Ha így van, és valóban betöltésre került a poszt, az annyit tesz, Isten mégis csak szemmel tartja a kis játékterét. - utalok rá fejemet ingatva. Elvileg Isti hosszú szabira ment, ha nagy eltűnésében mégis volt ideje és késztetése arra, hogy a kiadó arkposztját egy arra érdemes tollassal töltse be, elég nyilvánvaló jel, hogy az öreg mégsem annyira érdektelen világa dolgaiban. A vén szakállas csak játszik velünk.
-Igaz...de azt a rohadt nagy békét és harmóniát sem látom sehol... - felelem Belphegor szavaira, aki olyan meggyőződéssel állítja az új "Raguel" létét, mintha csak találkozott volna vele és biztosra tudná.
-Azt hiszem, ha van is egy új Harmóniánk, az nem régóta lehet ark. - teszem meg magam észrevételét.
-De akár van, akár nincs...hiába is lennének ki mind a nyolcan....Ramiel Amara szolgálatában állt, így megtörik a híres-neves ark egység. Nem beszélve arról, talán nem minden ark menne szembe a Sötétséggel. - folytatom, miközben villámmal egy újabb falatnyi részt választok le a sütemény széléből. Azt a forgatókönyvet, ami az első elzárásánál bevált, akár kukázhatnák is. Rendesen megváltoztak a körülmények, egy új terv fog kelleni, ha azt akarják, hogy Amara visszatérjen oda, ahonnan jött.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 17, 2020 3:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  NextBelial, Mammon & Belphegor


M
élyet sóhajtok, amolyan fellélegzés gyanánt, hogy nem kell az angyalt meglesnem, még csak az hiányozna, hogy újabb ballépést tegyek az életemben. Sokat nem érek el azzal, hogy közlöm Belialnak nem kellene megváltozni, Ő is hozzá told egy gondolatot, így mondhatni érvényét veszti kedvességnek szánt belekotyogásom. Így inkább hátradőlök a székemen és egy váll vonást követően ismét hagyom eszmecseréjüket kibontakozni. De Amara említésére megfeszülök ismét, bizalmatlanul tekintek egyik férfiról a másikra, még csak az hiányzik nekem, hogy egy ilyen manővert tervezzen be Viszály, fix, hogy az ágyhoz kötözöm és olyan rúnát kap, mint annak a rendje, hogy ne mozdulhasson!
-Öhm... Nem vagyok az asszonya, hogy a szennyesében turkáljak.-rázom hevesen a fejem, azért ezt a gondolatot csírájában szeretném elfojtani Mammonban. Nem mosom Belial ruhatárát. Inkább az ingei lenyúlásáért vagyok felelős. Szóval bocsesz. Luciferről alkotott véleményükbe nem ütöm bele az orrom, jobb ha megtartom a sajátomat, de aztán Pestis elejt egy olyan dolgot, amire nagyra nyílnak a szemeim.
-Ophilia-ról beszélsz? Miért gondolja ezt rólunk?-teszem egyik kezem az asztalra, majd fürkésző tekintettel méregetem a harmadik Lovast.
-Mikor volt szerencséd találkozni vele?-kérdezek még egyet, míg át nem térünk az almamagos részre, amiről amúgy szerintem senkinek sincs fogalma, vagyis nekem biztosan nem, mert most hallok róla először. Így "buta" gondolataim napvilágot is látnak, szerencsére egyik idősebb démon sem nevet ki, bár csak Mammon tesz érdemi megjegyzést a gondolatomra. Csendben hallgatom a válaszát miközben arra készülök, hogy leszedjem a tányérokat az asztalról.
-Nekem is csak egy gondolat, főleg ha abból indulunk ki, hogy milyen pici egy almamag és senki sem tudja hol van.-finoman rándul a vállam, végül pedig felállok és leszedem az asztalt, hogy helyet csinálhassak a meglepetés desszertnek. Gondolatban megfordul, hogy segítséget kérjek Belialtól, de inkább inkább kukázom az ötletet, jobb a békesség, megoldom egyedül a dolgot. Amíg Ők a kulcsokról diskurálnak, addig én előkészítek mindent, új terítéket helyezek az asztalra, ha kell borral töltöm fel poharainkat, aztán pedig az asztal közepére helyezem a túrótortát és szeletelni kezdem. Mammon biztosít afelől, hogy nem kell majd kidobnom a tortát ha megmarad, vinne magával, így helyeslően biccentek az ötletre. Bár egyébként is csomagoltam volna neki. Amint mindenki elé került az édességből, úgy visszatérek egy gondolat erejéig az angyalokhoz.
-Ez az, hogy nem volt példa Belial, de megtörtént... Raguel halott, de nem látsz mindenhol káoszt és viszályt... Holott akkor annak kellene lennie. Amarát azt látunk, de az megint más!-tárom szét karjaimat, kell, hogy legyen erre valami racionális válasz. De abból csak egy van, új Harmónia van az arkok közt!
-Nem az a lényeg, hogy kevés az erejük, hanem, hogy nincsenek heten... Van Harmónia... Kedvenc ellenséged nem úgy hullt a porba, ahogy "kellett" volna!-világítok rá a tényekre, az akire Belial annyira pikkel, új testben, új angyal... A körforgás és az egyensúly meg van. Lemondóan sóhajtok amiért szinte süket fülekre találnak szavaim, aztán Mammon siet talán a segítségemre. Valahol osztja a véleményemet. Egy halovány köszönöm hagyja el ajkaimat, majd figyelmem a tortának szentelem, Mammon az utolsó morzsáig elfogyasztotta az elé tálalt szeletet, így egy apró mosollyal veszem az első falatot a számba, míg Belial ismerkedik az új ízzel. Halkan kuncogok ahogy az arcát figyelem közben, végül újra Pestisre pillantok.
-Vághatok még egy szeletet?-ha pedig a válasz kedvező, úgy tányérjáért nyúlok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
210
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 13, 2020 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


- Sajnálatosan az idő jelenleg olyan luxus tárgyát képezi, amit nem feltétlen engedhetünk meg magunknak.- utalt arra a kis problémára, amit úgy hívtak, hogy; Amara. Szabadsága lévén a Világ a pusztulás szélén egyensúlyozik.
- Ahogy gondolod, kedves Belphegor. Szerencsére nem vesztesz sokat, sőt, semmit se. Nem több már, mint egy értelmetlen húsdarab. Igazán könnyű megtörni egy angyalt, ha tudod, hogyan is fogj hozzá.- úgy mondta a szavait, mintha csak az időjárásról beszélne, egy teljesen természetes jelenségről.
- Sag niemals nie, lieber Belial(soha ne mond, hogy soha, kedves Belial). Az elzárásom előtti időszakban én is hasonló véleményen voltam. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy levetkőzzem az izgága, káromkodó, leginkább punkokra hasonló viselkedésemet.- szerencsére már nem rohanják meg a kellemetlen emlékek, sikerült kizárnia őket az elméjéből, mintha valaki más élete lett volna, vagy egy rossz állom, semmi egyéb.
- Nos, ha találkozol a Sötétséggel, a nemmegfelelő szóhasználattal talán megoldja, hogy kívül kerülj a bőrödből.- tény volt, hogy Belial is találkozni akart Amaraval, ahogy Mammon is, sőt, talán minden élő akarta a saját találkáját. S ez egyáltalán nem volt meglepő, keveseknek adatik meg, hogy egy hozzá hasonló entitással találkozzanak.
- Természetes, hogy ezen a véleményen vagy kedves Belphegor, mivel te napiszinten látod, és közös háztartásban éltek, sőt, tovább mennék, mosol is rá, amiért már külön tisztelet jár. Emlékszem, hogy az ősi Egyiptomban nem mindig adott ennyire magára.- megengedett magának egy aprócska félmosolyt, élvezettel hozza zavarba fivérét, hiszen ez volt a dolga egy testvérnek.
- Ich würde die Gelegenheit nicht nutzen(nem élnék a lehetőséggel). Egyes gondolataim nem feltétlen nyernék el a tetszését, és még hajlamos lenne változtatni rajtuk. Amiért szintén nem rajonganék túlságosan.- pontosan e célból vezetett egy naplót Mammon, ahol bár titkosítva, de leírta a terveit és a rájuk vonatkozó, egyes pontokat, hogy ha esetlegesen az emlékeiben ismételten változás állna be, akkor idővel emlékeztetni tudja magát.
- Véleményem szerint a legnagyobb gond az angyaloknál, hogy nincs egy vezéralkat, aki összefogná őket. Michael, mint az idős testvér alkalmas lehetne erre, de lefoglalja a kis viszálya Gabrielel. Még nem takarítanak össze a saját portájukon, addig felesleges is tervezniük. De legalább nem tudják ránk fogni, ha minden bukik, a saját vakságuk, ostobaságuk vezet majd el ahhoz a ponthoz, ahol már túl késő lesz.- örömmel tölti el ez a gondolat, hogy végül, ha nem is maradnának életben a démonok, mégis az erkölcsi győzelem a Pokol gyermekeihez fog tartozni.
- A kedves könyvtáros angyal szavai szerint, csak olcsó másai vagyunk annak, amit az alvilágnak szimbolizálnia kellene.- groteszk, kifacsart tükörképei az angyaloknak.
- De talán ez a gondolat Lucifer sajátja volt, vagy Isten ültette el a fejében? Bár az egyensúly akkor szűnne meg, ha Amara elpusztulna, elvégre bár bezárták, de létezett.- ki tudja, hogy mi lehet a tényleges oka annak, hogy léteznek a démonok? Talán sose fogják megtudni, bár nem is igazán kellene, hogy érdekelje őket.
- S ha azt vesszük alapul, hogy az a mag úgy is viselkedik, mint egy mag, akkor igen, elképzelhető, hogy kihajtott és fává lett. Bár nem hinném, hogy így történt, Istennek talán volt annyi esze, hogy ismerje a benne rejlő erőt és veszélyt, és nem hagyja csak úgy valahol kinőni, termést hozni. De sajnos tények nem állnak a rendelkezésünkre, csak a sötétben tapogatunk, találgatunk.- evett még néhány falatot.- Mindenki, akinek tudomása volt róla.- mást nem is igazán tud elképzelni.
- Talán bír, talán nem bír, kedves Belial. Talán az egész csak egy szalmaszál, amiben mindenki kapaszkodni akar.- az utolsó esély, semmi több, a remény utolsó kis szikrája.
- Ahhoz előszőr a kulcsokra lenne szükségünk. Esetlegesen van arról tudomásod, hogy merre is találjuk őket?- érdeklődve nézett Belialra.
- Sok sikert hozzá. Van egy olyan érzésem, hogy még Amara jelen van, addig a kapuk kinyitása, még ha meg is vannak a kulcsok, nem lehetségesek. Istennel egyenlő erejű, vagy erősebb valamiről beszélünk, ha úgy akarja, akkor azok a kapuk zárva is maradhatnak.- természetesen nem tagadja, hogy ha megvannak a kulcsok, akkor tehetnek velük egy próbát, csak éppen nem látja túl sok esélyét a sikernek.
Kettesben maradtak egy kis időre fivérével, még a ház démonasszonya a desszertért indult el. Micsoda vendéglátás, nem is várt kevesebbet, csak sajnos ez azt jelenti, hogy Mammonnak is kell készülnie hasonlóval. Pedig nem rajong annyira a sütésért.
- Sicher nicht, wenn Sie bleiben, nehme ich gerne eine Dosis mit(biztosan nem, ha marad, szívesen viszek magammal egy adagot).- biztosítja a démon hölgyet arról, hogy nem lesz szüksége arra, hogy kidobja. A sajátját átvette és amikor mindenki előtt ott volt, hozzá is látott.
Még volt tortája, addig nem szólt bele az arkok rangjával kapcsolatos beszélgetésbe, csak is utána.
- S mi van, ha így tett? Mi van, ha valakit már a helyére emelt? Csupán nem tudunk róla, ügyesen rejtegeti magát az angyal, nem fedi fel a kilétét, mert így látja jónak, így van belőle haszna.- megtörölte szájának sarkát, úgy érzi, hogy egy kevéske a tortából odakerült.- S számítanak a Lovasok segítségére is, rémes, hogy nem feltétlen kapják meg.- sötét, démoni mosolyba görbültek ajkai a gondolattól is, hogy eljön még a napja annak, hogy újra felkeresik Mammont, és segítségét kérik, és akkor újra megszabhatja az árát ennek a segítségnek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1032
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Nem nagyon lep meg a tény, hogy az öcskös a pincéjében egy angyalt rejteget. Belphegor is érdekesnek találja, de nem annyira, hogy saját szemeivel is megnézze a láncra vert tollfészket. Én viszont nem jelentem ki ilyen nyíltan, hogy nem vetnék rá egy futó pillantást. Egy angyal szenvedése mindig örömteli látvány egy démon számára. Nem bírom megállni, hogy ne nevessek fel jóízűen öcsém szavait hallva. "...talán egyszer majd te is elhagyod a vadabb korszakodat..." Bizalmasom közben megjegyzi, hogy így vagyok jó, ahogy vagyok.
-Legyünk reálisak....nehezen hiszem, hogy valaha ilyesmi megtörténne. - fűzöm hozzá, mihelyst kitörő jókedvem csillapodni látszik. Nem adok túl nagy esélyt, hogy vakmerő, nyughatatlan természetemet valaha is magam mögött hagynám, arra meg még kevesebb a sansz, hogy olyanná váljak, mint Mammon. Valami nyomós okból talán képes lennék rá, hogy ideig-óráig hasonló vonásokat, gesztusokat és szokásokat erőltessek magamra, mint amit fivérem magára szedett az évek hosszú sora alatt. Miért is ne lennék rá képes? A démonok rendkívül jók a megtévesztésben, azt láttatják, amit mások látni akarnak. Ez nekem is menne, de hogy tartósan ebbe a szerepbe ragadjak? Kizárt dolog. Az öcskösnek jól áll ez a karót nyelt úriember stílus, de nekem életidegen lenne.
-Hamarabb mászna vissza Amara magától a zárkájába, minthogy kibújjak a saját bőrömből... - teszem hozzá megmosolyogva a gondolatot. Az az elképzelés, hogy a Főnök azért küldött volna Sarielhez - azzal mondvacsinált ürüggyel, hogy meghívását személyesen tolmácsoljam, - hogy arkhúga kezei által végezzem be elég nyakatekert gondolat. A démonok büntetése, ahogy teremtése is egyértelműen a Pokol urának munkakörében szerepel. Az öcskös elejti, hogy emlékei a mai napig hiányosak az arkokkal való kellemetlen találkozásáról. Hát ez elég gáz.
-Talán...megkérhetnéd Lucifert, tegyen rendet a fejedben. A Főnök úgyis előszeretettel szeret turkálni mások gondolatai között... - dobom be az ötletet, félig-meddig komolyan gondolva is talán, miközben egy újabb kortyot veszek magamhoz a vörös nedűből. Nem titkolom, az én emlékeim között is elidőzött, mikor büntetésem miatt kopogtam be hozzá.
A démoni találkán elhangzottakból és a vacsora közben felvetett gondolatokból mindannyiunk számára világos, hogy az Amara elleni harc jelen állapotában eléggé veszett ügy. A haditerv, amit első bezárásánál flottul működött és ami végül a sötét luvnya elzárását eredményezte, most több sebből vérzik és finoman szólva sem működőképes. Az angyalok pedig határozottan nem állnak a helyzet magaslatán. Isten lelécelése óta teljesen elapátlanodtak.
-Pontosan. Bár vannak elképzelések, mit lehetne tenni az ügy érdekében, de mind harmatgyenge lábakon áll. - vonom meg kissé a vállamat. Több a kérdés, mint a válasz. És a válaszok is csak újabb kérdéseket vetnek fel.
-Nos ha érdekel a véleményem...azt gondolom, hogy valóban nem. - értek egyet fivéremnek azzal a megállapításával, hogy a démonok léte egy B terv része.
-A világ az egyensúlyra törekszik és Amara bezárásával ez felborult. Kellett valami az ellenoldalra is, így születhetett meg a démonok teremtésének gondolata is...- szúrom villám újra a tányéron heverő húsdarabba. A megtisztelő feladatot Lucifer kapta. Isten létrehozta a Poklot saját elképzelése szerint és Királyságként tolta a Főnök alá.
Mammonnal egyetértünk abba, hogy Istent megkeresni ebben a felfordult világban felér egy lehetetlen küldetéssel. Lehetetlenebb, mint sötét kishúgát újra bezárkázni. Ki tudja merre kószálhat a vén szaros? Lehet egy szigeten bujkál, vagy remeteéletet él a hegyekben, de az sem kizárt, hogy egy innen nem túl távoli kocsmában iszogat embernek kiadva magát. Nem fogunk a nyomára lelni, míg ő nem akarja és az eddig jelek alapján, nincs nagy igénye felfedni önmagát. Szóba kerül az almamag, de válaszomból könnyen levehető, annyira nem mozgat meg a dolog. Még ha hinnék is világmegváltó erejében sem biztos, hogy elindulnék felkutatni. Olyan minimális az infó róla, hogy azt se tudnám, merre kezdjem. Ez hasonló energiapazarlással és értelmetlen bolyongással járna, mint a vén szakáll keresése.
-Mondjuk azért érdekelne, valóban bír-e akkora jelentőséggel, mint amit gondolnak róla. - töprengek el egy pillanatra, egy falat krumplit emelve közben a számba. Végig gondolva siralmasnak mondható lehetőségeinket tovább erősödik bennem a kapunyitás gondolata. Isten felkutatása...arkok győzködése...az almamag felkutatása.
-Időfecsérlésnek tűnik...több értelmet látok a kapuk kinyitásában. És nem feltétlen a hazajutás miatt, sokkal inkább képességeink erősítéséért. - mind jól tudjuk mennyivel gyengültünk, mióta az átjárók bezárultak előttünk. Ha csak földön szerzett sebeinket nézzük, jóval lassabb a gyógyulás.
-Az angyalok már nekiláttak, hogy kinyissák az égi kaput.... - bízom benne nem kell kifejtenem, ránk nézve ez mit jelent. Elég nagy problémának látom, remélem ők is. Ha sikerülne a szárnyasoknak, visszanyernék képességeik jelentős részét, ami egyértelmű hátrányt jelentene a számunkra. Most még talán lefoglalná őket a Sötétség elleni harc, de utána? Ahogy az öcskös fogalmazott "a mi fajtánk ellen fordulnának". Ki kell nyitunk azokat az ajtókat, hamarabb, mint a tollfészkek.
Belphegor közben feláll az asztal mellől, hogy összeszedje tányérjainkat és felszolgálja a desszertet. Terítékünket egy szempillantás alatt süteményes tányérre cseréli és az asztal közepére kerül a sütemény. Mikor mindenki tányérjára kerül egy darabka a tortából, visszaül a helyére és újra szóba hozza az arkokat.
-Az angyaloknál másként működnek a dolgok. Az arkok teremtésük óta ugyanazok, nem volt még példa arra, hogy egy is elhalálozzon közülük... - felelem bizalmasom. Jogos kérdések, ezek bennem is felvetődtek már. Könnyű is volna, ha egy elhullott főtollas helyére automatikusan más léphetne és vehetné át pozícióját, de sajnálatosan kötöttem rendszerben léteznek, mint mi alvilágiak.
-Egyedül Istennek van kellő hatalma hozzá, hogy Harmónia helyére mást emeljen arki rangba. - teszem hozzá.
-Nem tudok róla, hogy Raguelnek lenne utódja, de ha mégis a helyére állt volna valaki, úgy a nyolc ark együttes ereje még édes kevés Amara ellen. - magyarázom tovább. Főleg, hogy a Sötétség talán erősebb, mint valaha. - Ráadásul tudomásom szerint Ramiel a sötét nőszemély szolgálatában áll, így legjobb esetben is nyolcból csak hat ark az, akivel számolni lehet. - fogom ujjaim közé a villát és vágok le egy kisebb darabot a süteményből, majd a falatot a villám hegyére szúrom és számba veszem. Óvatosan ízlelgetem a szokatlan édeskés ízű ételt.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
844
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 1:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  NextBelial, Mammon & Belphegor


E
lgondolkodva Mammon szavain, igazat kell neki adjak. Egy röpke mosoly suhan át pofimon ennek hatására.
-A fontos dolgok megérik a rájuk fordított időt. Tartson bármeddig.-célozgatok finoman, hogy azért nekem más számít fontosnak, de mondandóm közben a szemem sem rebben, még véletlenül sem. Pedig szívesen pislognék most Belialra, de igyekszem türtőztetni magam. Az angyalos dolog nem újkeletű számomra, csupán azt nem értem, hogy Mammonnak miért van szüksége egy tollas hátúra.
-Annyira azért nem érdekel a dolog, hogy be is mutasd. De igazán nagyvonalú vagy Mammon.-tiltakozom finoman és nyelek egyet, nem olyan biztos, hogy jó ötlet engem egy angyal közelébe engedni. Reménykedem benne, hogy például Főnökömet sem érdekli annyira az angyal és akkor egyúttal még nem kell színt vallanom a bukásunkat követően.
-Viszály úgy jó ahogy van.-csúszik ki a számon gondolkodás nélkül, ahogy Mammon megemlíti, hogy akár még az is lehet, hogy elhagyja a vadabb korszakát. Akkor már nem lenne ugyan az a démon aki egy rosszabb szavával ki tud hozni a sodromból, vagy épp úgy tud megnyugtatni, mint más nem. A kér fivér eszme futtatása Lucóról nem várt fordulatot eredményez. Tágra nyílt szemekkel fogom az adást, hogy Belial járt Lucifernél... Önszántából és akkor a Nagyfőnök kibelezhette volna. Azt hiszem ez egy újabb elmaradt információ számomra. Lázasan jár az agyam, mikor SF-ban végre normálisan találkoztunk azt mondta járt ott, de a Pokol Ura nem volt otthon. Miért hazudott nekem? Ha pedig emlékeim nem csalnak... Azokban az években élveztem én is Lucifer vendégszeretetét. Itt valami nem stimmel. De nem kérdezek, még rosszallóan sem pillantok Viszályra, majd ha magamban megemésztem ezt a felismerést, hogy mégsem csak bujkált három évig, akkor talán tudunk róla beszélgetni. Ennél már csak az a cikibb, hogy lebasztam amiért nem keresett és nem voltam neki elég fontos. Ez full égő! Megint egy dolog amiért majd bocsánatát kell kérnem. Esküszöm, kétpofára halmozom ezeket a dolgokat. Elsüllyedek menten! Annyira elveszek ebben a gondolat menetben, hogy más csak arra kapom fel a fejem, hogy kérdéseimre válaszolnak a Fivérek.
-Egy alma mag... Öhm, ha komolyan a teremtéstörténetet vesszük alapul... El tudjátok képzelni, hogy az a mag akár már fa is lehet? Főleg ha nem tudják hogy hol van?! Lehet hogy erre nem kellene alapozni.-mondom ki a véleményem kissé bátortalanul.
-Vajon eddig kik keresték?-fordulok Mammon felé, miközben ujjaim idegesen járnak tányéromon pihenő evőeszközeimen. Egyszerűen bennem van a mehetnék, így amint választ kapok kitolom a székem és felállok.
-Ha nem haragszotok meg rám. Bátorkodtam egy kis desszertet is készíteni. Örülnék neki ha megkóstolnátok.-pillantok rájuk egy félszeg mosollyal, majd kiürült tányérjainkat elkezdtem összeszedni. Az evőeszközöket a legfelső porcelánra teszem, majd a konyhába indulok velük. Út közben az egyik villa lecsúszik a tányérról és éles hanggal koccan a padlónak. Megingatom a fejem és cipőm orrával mozdítom felfelé a villát, ahogy a levegőbe emelkedik alá tartom a tányért és ahogy a helyére pottyan lépek is tovább. A mosogatóba teszem a használt edényeket és még teszek két kört a húsos tepsi és a krumplis lábos miatt. Előveszek egy nagyobb kést, három kistányért és ugyanennyi desszert villát, ezeket az asztalhoz viszem és a terítéket szépen elrendezem az asztalon. Végül felötlik bennem egy aprócska gondolat. De csak azután fogom megemlíteni, hogy a torta az asztalra került. Egy szintes, egyszerű kis túrótorta kerül az asztal közepére, tetején eper szeletekkel, fölötte másfél ujjnyi zselatinnal.
-Remélem nem kell hogy a kukában végezze.-veszem kezembe a kést és kezdem el a szeleteket vágni. Majd szabad kezem Mammon tányérja felé nyújtom, ha pedig megkapom, úgy az első szelet torta az övé, a második Belialt illeti, végül pedig az én tányéromra is kerül egy nagyobb szelet.
-Ha nem ízlik hagyjátok ott nyugodtan.-teszem még hozzá egy sunyi vigyorral és vágom le az első falatot magamnak.
-Egyébként visszatérve egy kicsit... Az rendben van, hogy Harmóniának kaszáltak... De az arkok közt nincs olyan öröklés esetleg, mint nálunk a Lovasok között? Nem konkrétan egy merényletre gondolok, hanem... Meg kell hogy legyen az egyensúly... És Amaran kívül túl nagy felfordulás nincsen... Nem lehet hogy Raguelnek utódja lett?-térek végre vissza az angyalok témájára, mert hát figyeltem én rájuk, csak kicsit rosszul érintett, hogy újabb turpisság van amit nem kötöttek az orromra.
-És ha megvan Harmónia... Minek Isten? Majd minden megoldódik, csak kicsit lassabban.-tárom szét karjaimat miután leteszem a tányéromra a villámat.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 11 ... 21  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6