Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belial és Belphegor lakása •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
221
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 24, 2021 5:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


- Dies kann geändert werden(ez megváltoztatható). A kellő mennyiségű idő elteltével kialakíthatunk magunkról egy, a számunkra kedvező képet. Csupán azokat az információforrásokat kell eltüntetnünk, amikben a jellemrajzunkat ismertetik. A halandók egyik hátránya, hogy felejtenek.- csak jelenleg nincs ilyesmikre elég idejük, pedig néhány évszázadra lenne szükségük csupán, hogy ez megtörténhessen.
- Csupán akkor azok, kedves fivérem, ha nem túl gyakoriak. Minden ismétlést meg lehet unni, legyen bármennyire is szórakoztató. S te pedig kedves Belphegor, jól teszed, hogy nem kívánod feltenni szebbik feled arra a trónra. Mihez is kezdene nélküled Belial?- úgy gondolja, hogy a kezdeti időkben kissé elveszett lenne a Viszály, de idővel megszokná és minden menne tovább a saját medrében. Más jelenthetne gondot a számára, mégpedig az a ragaszkodás, amit a tanácsadója iránt érezhet. Legyen az bármennyire is botrányos, hogy egy démon képes lehet ilyesmire.
- Ich kann mir vorstellen(el tudom képzelni).  Teremtésünk óta ismerjük a másikat, és talán Belial még annyit se változott, mint szerény démoni személyem.- mondta nyugodt hangon, és talán kissé túlzott, már ami saját magát illeti, hisz úgy vedlette le régi személyiségét, mint kígyó a bőrét. - Kétezer évesen? Mint egy emberei tinédzser leány, olyan lehettél. Akaratos, aki mindent jobban tud.- legalábbis erre tud következtetni az eddigi ismeretségük alapján.
- Weil ich dich schon eine Weile kenne, mein lieber Bruder(mert egy ideje ismerlek, kedves bátyám). Ebből a tényből bátorkodtam erre következtetni.- a legtöbb pletykának van alapja, és amik viszályt kelthetnek, nos, azoknak általában a kiinduló pontja maga a Viszály volt.
- Az tényleg nem vagy. De egyes esetekben és személyeknél az ajándékozással egyszerűbb motiválni.- illetve magához láncolni és úgy irányítani, hogy észre se veszi.
- Mindenképpen úgy fogok tenni, kedves Belphegor. Rajta múlik, hogy megfogadja majd vagy se.- van egy elképzelése, miszerint nem így lesz, de a tanácsai után mossa kezeit.
S természetesen Belial jó szokásához híven átdobta a labdát Mammonnak.
- El kell, hogy keserítselek Belphegor, gondot okozna, ez is része az alkunak, amit velük kötött a néhai tanácsadóm, aki sajnálatosan nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kénytelen voltam megválni Mazikeentől. De így szert tettem két újabb pokolkutyára Pain és Agony személyében. Mindenki jól járt, kivéve Mazikeent, aki kénytelen volt megválni az életétől.- közölte nyugodt, rideg hangon, s természetesen mielőtt megölte a démonnőt, lecsapolta a vérét, még jól jőhet egy arkdémontől származó vér.
- A hosszával nem vagyok tisztában, az információ pedig, nos, minden, ami Amaraval kapcsolatos lehet és a Maggal.- és a helyével már tisztában vannak a démonok, csupán a megszerzésének és felhasználásának a módját kell megtudniuk.

//shuh, végre ment, bocsánat, hogy csak most japerszeee //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

☩ Reagok :
1145
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 13, 2021 3:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Nieven Kedvelte a hozzászólásodCsaládi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Kábanyagoktól elbutult angyalok, milyen szívderítő jövőkép. Arcomon a gondolatra egy jókedvű mosoly szélesedik. Talán egy nap még ezt is megéljük és az öcskös újra ott hagyja a védjegyét a világban.
Amikor szóba kerülnek a démoni alkuk és szerződéseink apró betűs részei, csak egy mély, lemondó sóhajom jelzi feléjük, ismerős a dolog. Meg se tudnám számolni, hány kellemetlen esetem volna abból, hogy az üzletfeleim nem voltak elég figyelmesek. Én meg nem vagyok és nem is voltam az a fajta, aki az utolsó betűt is a szájába rágná bárkinek is. Hát kinek lenne erre ideje? De hiába a méltatlankodás, ami jár az jár, a többi meg már egyéni szociális probléma. Ami Lucifer trónját illeti az öcskös értetlenül áll azelőtt, miért vágyna egy démon is a Főnök helyére? Magam sem osztozom a vágyban a nagyobb hatalomért, így a választ én sem tudom. Talán az utánunk teremtettek közül jó páran nagyobb becsvágyat kaptak teremtőjüktől, amiért úgy hiszik van bármi esélyük is annak helyére lépni. Belphegor is kinyilvánítja véleményét, bolond aki a trónt akarja.
-A remény hal utoljára...próbálkozni meg lehet....a bukások pedig néha kifejezetten szórakoztatóak... - vonom meg nemtörődöm módon vállaimat, és még egy hamis vigyor is átvillan arcomon. Bizalmasom elárulja szolgálati idejét. Hétezer év, nem kis idő. Azt is elismeri, annak idején sokkal rosszabb volt a modora, mint manapság. Ezzel nem vitatkozom, sokat csiszolódott az évezredek alatt. Ötször ekkora arca volt, máig nem értem, hogy fért be az egoja a palotakapun, tűnődöm magamban, miközben Jobb Kezem szemtelen vigyorát figyelem.
-Ugyan, már ezelőtt tajtékzott a dühtől, hogy a küszöbömet átlépte volna. Csak mert fennakad néhány kóbor pletykán...amúgyis miért feltételezed, hogy ez mind az én hibám? - pillantok az öcskösre. A démonnő közben megosztja azt is, hogy nem sok nyugtot hagyott nekem. Jól látom, nagyon is élvezi ezt a helyzetet, de mosolya gyorsan leszárad arcáról, mikor egy újabb téma következik. Belphegornak nem tetszik, hogy ismét kihagynám valamiből. Fel nem fogom, miért érinti ilyen érzékenyen az, hogy nem tudhat valamiről. Bizonyára emögött is a női kíváncsiság állhat. Pestisnek persze kéznél van egy újabb frappáns mondat bizalmasom megnyugtatására. "azért nem akarja előtted megbeszélni ezt, mert talán tőlem kér tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen ajándékot szerezzen be neked." Fáradt pillantást vettek fivérem. Ez most komoly? Ha jobban meggondolom ismertségünk hétezer éve alatt egyetlen alkalom volt, amikor a démonnő kapott tőlem valami igazán értékeset. Egy egyedi készítésű, csavart pengéjű tőrt ezredik szolgálatomban töltött évéért. Ezt a darabot máig nagy becsben tartja.
-Nem vagyok az az ajándékozós fajta. - rántom meg ismét vállaimat. Bephegor persze súg a lovasnak, mivel lehetne a kedvére tenni. Édesség, mi más?
Aztán egy újabb meg nem osztott infó kerül napvilágra, a new yorki vadászok és a démonok között köttetett szövetségről, amit a magam részéről elég nevetségesnek gondolok. Nem is pazarlok rá egy mondatnál többet, így sok információt nem is árulok el a dologgal kapcsolatban. Ezért Mammonra hárul, hogy ő avassa be Belphegort a részletekbe. Elvégre a második arki rangból visszacsúszott, Pestis bizalmasává avanzsált Mazikeen kötötte ezt a páratlan alkut a jágernéppel.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 29, 2021 3:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  NextBelial, Mammon & Belphegor


N
evethetnékem támad, de ajkaimat csukva tartom, csupán halovány mosoly játszik ívén. Nem tudom miért kell erőltetni a témát, miszerint az angyalok majd drogokhoz nyúlnak.
-Mammon, van amivel nem tudunk mit csinálni. Az emberek nem fognak megváltozni, el kell fogadnunk. Mi vagyunk a rossz fiúk a történetben.-vonok vállat finoman és hátamat nekidöntöm a szék támlájának. A Pokol trónját érintő témában kifejtem a véleményem, azt is közlöm, hogy bolondnak tartom azt aki oda vágyik.
-Nem is akarom elképzelni inkább.-felelem Belial felé pillantva, én biztosan nem venném rá magam, hogy gondolatban megfogalmazódjon, hogy oda feltegyem a kis hátsó felem. Jó nekem ott ahol vagyok.
-Szerintem engedjük el a témát. Jobban járunk.-kötöm az orruk alá szerény kis véleményemet. Egyébként is, ide fent senkinek semmi esélye megdönteni Lucifer hatalmát.
-Igen, csak hétezer... De ezt Belial mellett képzeld el!-pimaszkodok kuncogva, majd folytatom.
-Nem tehetek róla, hogy ilyen fiatal vagyok. Ám lehet, hogy a nagy karót nyelt Démon Lordnak pont erre volt szüksége. Egy kis vérfrissítés a fiatalabb generációból. Azért a kezdetekor, kétezer évesen, sokkal rosszabb voltam.-fél kezemmel eltakarva az arcomat Mammonnak intézem szavaimat, de persze fenn hangon, hogy Belial is jól hallja.
-Túl sokszor volt a dolgozó szobában. De legalább tudtam hol keressem.-ütöm össze kis tenyereimet és vigyorom csak nyúlik és nyúlik az emlékek hatására. Hisz a dolgozószoba rendre megjárta ha én oda dühösen léptem be. Viszont, az sok piros pontot ért, hogy sosem akart erővel leállítani, hagyta, hogy kitomboljam magam, annak ellenére is, hogy időzítéseim a lehető legrosszabbkor kerültek beiktatásra. De ez van! Kellett volna egy dühöngő, vagy egy gumiszoba. Ám felhőtlen jókedvemet amit az emlékek csalnak elő belőlem, Lordom egy csapásra elkergeti. Már megint kihagyna valamiből. Szinte azonnal ugrok és szabályosan kizavarom a házból, hogy ha annyira titkolózni akar, akkor azt bizony ajtón kívül tegye meg. Persze a Démon azonnal nyugalomra intene, mire csak még jobban felfújom a pofim, Mammon is beszáll a beszélgetés ezen részébe, így pillantásom felé kapom.
-Imádom az édességet, bár ezt Ő Lordsága jól tudja, mégis mindig magam kell beszerezzem. Ha tanácsot kérne akkor ajánld fel neki lehetőségnek kérlek.-mosolygok Mammonra. De aztán figyelmem újabb elejtett mondatok kötik le, mint például a Vadászokkal való egyezség, amiről megint csak nem tudok semmit sem. Érdeklődöm, hátha valami információt kaphatok, Pestis Belialra osztaná ezt a megtiszteltetést, ám hogy Lordomtól kapok egy fél mondatot és osszam is be.
-Akkor New Yorkban elnyisszantom valakinek a nyakát és az nem is okoz nagy gondot, igaz? Hiszen van az a szövetség.-pislogok Viszályra aljasul és nyelvemet végig futtatom fogsoromon. Szerencséjére Fivére ebben is kisegít és korrekt információhoz jutok.
-Tűzszünet, mégis meddig? Milyen információval szolgálhatnak ők nekünk?-teszek fel még két apró kérdést a témával kapcsolatban. Nem hiszem el, hogy Kedvesem nem tud rendesen informálni valamiről. De bezzeg ha elszúrnék valamit, akkor jönne a hegyi beszéd.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
221
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 7:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


- A halandóknál természetesen elég lenne, hogy a kívánt szintre lecsökkenjen az intelligenciájuk. De nem tartom kizártnak, hogy némi módosítás után az angyaloknál is hasonló hatást érhessünk el, csupán jelenleg nincs meg a kellő idő hozzá, hogy behatóbban is tudjak foglalkozni vele.- mindenesetre egy helyettesítő tervnek megfelelő lehet, esetlegesen főpróbának ahhoz, hogy leellenőrizhesse mennyire képes az angyalok fertőzésére.
- Genau(egyetértek). Az emberek mindig is hajlamosak voltak arra, hogy ne olvassák el behatóan a szerződéseket és pontosan ezért nem képesek értelmezni azokat. Természetesen utána minden a mi hibánk és elhordanak mindennek.- elégedetlen vásárlók, kevés rosszabb van náluk a démoni üzletkötésekkel kapcsolatos gondoknál.
- Nem, eddigi életem során nem láttam egy démont se, aki rendelkezett volna az angyalokra jellemző képességekkel. Ezért is tartom értelmetlennek, hogy valaki a trónra vágyjon. Láttam már, kényelmetlennek látszik. Nem fényezni akarom magunkat, de a ranglétra szerint Lucifer után az Arkok majd mi, Lovasok következünk. Nálunk alacsonyabb rendű démonoknak vajmi kevés esélye lenne Luciferrel szemben.- a jelenlévők közül már ketten is álltak szemben arkokkal, de akárhogyan is nézi Mammon, nem igazán ismételné meg az akkori élményt, annak ellenére se, hogy a Ládában eltöltött idő alatt erősebb lett, de még így se.
- Nur siebentausend(csupán hétezer)? Es kann auch als Probezeit bezeichnet werden(próbaidőszaknak is nevezhető). Nem hibáztatlak miatta, jómagam is inkább az ágyat kedvelem. Ez az egyik bűnöm, a kényelem élvezése.- manapság sokkalta jobb az emberek közt élni, kényelmesebb és nem szalmazsákokon kell feküdniük, és a bolhák miatt se kell aggódniuk.
- Az már a te hibád kedves fivérem, hogy olyan helyiségben borítod ki, ahol törhet és zúzhat.- az előrelátás hiánya ezen a területen igazán kellemetlen, főleg a berendezési tárgyakra nézve.
- Nyugalom kedves Belphegor, talán azért nem akarja előtted megbeszélni ezt, mert talán tőlem kér tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen ajándékot szerezzen be neked.- nem hinné, hogy erről van szó, sőt, biztos benne, hogy nem, de ez nem jelenti azt, hogy nem élvezheti a helyzetet.
Részéről elmondta, amit el kellett az angyallal kapcsolatban, a többi Belphegoron múlik, és bár nem hiszi, hogy megfelelő információkat tud majd kiszedni az angyalból, de talán meglepetés fogja érni. De legalább a saját biztonságáról gondoskodott.
- Azt hiszem, hogy kissé bővebb, lényegre törőbb feleletre vár a kedves Belphegor. De azt hiszem, hogy ez is rám hárul. A lényeg az, hogy jelenleg tűzszünet van köztünk és a vadászok közt, ami magában foglalja azt is, hogy nem zargatjuk őket, és megosztjuk egymással a megosztandó információkat, és együttműködünk velük.- némileg frusztrálja, hogy Belial ennyire nem foglalkozik azzal, hogy megossza azt, amit meg kell az úgynevezett Tanácsadójával.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

☩ Reagok :
1145
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 21, 2021 1:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
-Na igen, mindent a maga idejében. - bólintok egyetértően. Előbb az Amara-problémát kell orvosolnunk, utána jöhetnek a tollfészkek.
-Gondolod elegendő halandó módszerekhez  nyúlni, hogy elérd a kívánt hatást? - kérdezek vissza mikor alkoholt és drogot említ, mint butulást okozó eszközt. Belphegor is hangot ad kételkedésének. Márt hát halandóknál kétség kívül szellemi és anyagi romlást okoznak, de egy angyal, aki még nem csúszott le a ranglétráról, vetemedne e arra, hogy efféle szerekhez nyúljon? Egy agysorvasztó angyalvírus kivéthetetlenebb lenne...
Egy kóbor pletykára nem szokásom alapozni, mégsem engedek el minden infót a fülem mellett, így azt sem, hogy Ashtaroth húgunk utódja a pokoli trónra ácsingózna. Hogy valóban így van-e, ahogy a rossz nyelvek beszélik, vagy sem, az jelen esetben nem sokat számít. Az öcskös felveti a gondolatot, milyen lenne a világ odalent, ha Lucifer helyett egy uralkodna közülünk? Akaratlanul  is felhorkantok szavain.
-Elég valószínűtlennek tartom, hogy bármelyik démon arki hatalom birtokosává váljon, csak mert beseggeli a trónt. - osztom meg véleményem. Lucifer már akkor is arkangyali erővel bírt, mikor még kilátásban sem volt, hogy Őt majd a Pokol élére helyezzék. Amúgy is az angyalok hatalma különbözik a miénktől, más természetű, aligha bitorolhatná el azt egy pokolfajzat. Bizalmasom is hasonló állásponton van, egyikünk sem látott még démont angyali erővel. "Amúgy meg... szerintem bolond az aki a Pokol trónjára vágyik." teszi hozzá a démonnő.
-El sem tudnád képzelni milyen sokan vágynak arra a székre. - sóhajtok egyet. Rettentő sokan, de számokba nem bocsátkozom, valójában megsaccolni sem tudnám, hány trónlesőt termelt ki a Pokol az elmúlt évmilliók alatt. Egyetértek Mammon gondolatával. Az a démon, aki megkaparintaná a Pokol Ura címet leginkább azt érné el, hogy célkeresztet tűzne saját homlokára és sok ellenséget szerezne. Nem sokáig élvezné frissen szerzett helyét.  
Vakmerőségem és önfejűségem nem új keletű, ezt fivérem is igazolja, mindig is ilyennek ismert. Nincs okom vitatni a nyilvánvalót. Amikor a terápia is szóba kerül, ami inkább számított Belphegor részéről a gúny eszközének, mintsem valódi javaslatnak, újfent csak mosolyogni tudok rajta. "...az asszony haragja..." na igen. Jól tudom, hogy működik ez. Vérmesek tudnak lenni, ha valami nem elképzelésük szerint alakul. És sokan közülük nem elégszenek meg azzal, hogy sértődötten beduzzognak, inkább kéretlenül osztják meg rosszallásukat.  Belphegorom szintén ráerősít, szörnyű egy démon vagyok. Ami démonviszonylatba nézve, nos azt hiszem ezt egészen nyugodtan dicséretnek vehetem. Aztán magát is méltatja néhány jó szóval. Kedves, aranyos, ellenállhatatlan. "nem vagyok én olyan gonosz, hogy haragoskodjak." Ezt hallva majdnem feltör belőlem a röhögés, de csak egy halk kuncogó hangra futja.
-Háááááát...a pokoli irodám, ha beszélni tudna, egészen mást mondana. - jegyzem meg úgy mellékesen. Két hónapig éjt nappallá téve dolgozott rajta pokoli asztalosom, mire helyrehozta a károkat, amit bizalmasom elemi erőkkel pusztító haragja okozott. És nem is kell sok, hogy a női düh első jelei megmutatkozzanak vacsoraasztalunk felett. Elég csak elejtenem egy olyan mondatot, amiből tisztán érthet, kihagyom őt valamiből. Mammonnal a NY-i alagútról majd négyszemközt tervezek beszélni, és ezt erősen zokon is veszi, az ajtó felé mutogat.
-Nem figyeltél! - intem le rögtön. Nem itt és nem most tervezem ezt a dolgot leboltolni az öcskössel. Amúgy is még ki kell találnom, mit kérjek az infóért cserébe - ár-érték arányban természetesen. Nők. Sóhajtok mélyet. Miért gondolja, hogy a bizalmasom, már mindent tudnia is kell? Belphegor Beleth nélkül tervezi meglátogatni Mammon ládatársát, amit nem feltétlenül tartok jó ötletnek, ezért felajánlom, hogy vigye magával az egyik legmegbízhatóbb és mind közül a legkezesebb démonebemet, amit szerencsére el is fogad. Aztán egy újabb el nem mesélt történethez érünk és fivérem rám osztja a feladatot, ha már eddig nem tennem, most beavathatnám. A démonnő pedig sokat sejtető pillantásokkal várja, hogy szóra nyissam a számat.
-Ja, igen. Van egy ilyen szövetség köztünk. Több értelmetlen... - ismerem el, és gondolom ennyivel le is tudtam a válaszadást.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 21, 2021 11:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  NextBelial, Mammon & Belphegor


E
lhallgatva a két Démon beszélgetését csupán megingatom a fejem. Pont a drogok... Ugyan már, nem hiszem hogy az pont a segítségünkre lenne az angyalokkal kapcsolatban. De hangosan nem teszek megjegyzést, talán csak arcomon látszik, hogy annyira nem fekszik ez az ötlet.
-Ez való igaz, de ezt is fajunk hordozza magában, hogy kétségbe vonják szavunkat. Mindezt azért, mert az apró betűs részt elfelejtik elolvasni a szerződésben. Ez viszont már nem a mi hibánk.-vigyorodom el, van ami sosem változik ugyebár, ezzel együtt kell élnünk.
-Nem hiszem, hogy megszerezné az ark erejét. Technikailag képtelenség, ő egy másik faj. Ha pedig így működne, akkor az angyal öléssel angyali képességeink is lehetnének egyúttal. De én még nem láttam démont angyali erővel rendelkezni. Na és ti? Amúgy meg... szerintem bolond az aki a Pokol trónjára vágyik.-tárom szét kezeimet vállaimat kissé felvonva.
-Sajnos tudom Mammon... Pedig még csak alig hétezer éve vagyok mellette. Szörnyű egy démon, ami azt illeti. De hát... Mindenkit úgy kell elfogadni amilyen. Nem is tudom, ha választhatok, akkor inkább kényelmesen, ágyban, párnák között.-reagálok a Pestisnek és igyekszem arcom vonásait megtartani, bár a téma számomra borzasztóan kényelmetlen. Lordom fivére ismét apró beszólásokkal szurkálja Belialt, mire elnevetem magam, úgy döntök, hogy most Kedvesem segítségére sietek.
-Na de Mammon, nem vagyok én olyan gonosz, hogy haragoskodjak. Főleg ha Belial is korrekten áll a dolgokhoz, akkor igazán megnyerő is tudok lenni. Kedves, aranyos... sőt olykor még ellenállhatatlan is.-pillogok nagy szemekkel Főnökömre, majd hamiskás mosollyal hallgatom őket tovább, ám ahogy Viszály közli, hogy majd négyszemközt beszélgetnek tovább Mammonnal az alagút hol létéről felvonom szemöldökeimet.
-Ezt nem mondod komolyan ugye? Na akkor vonuljál szépen kifelé a verandára, ott titkolózzál, mert én bizony innen fel nem állok még egy darabig!-intek is indulatosan a kertre nyíló ajtó felé, hogy ha annyira fontoskodni akar, akkor bizony kívül tágasabb. A bizalmasa volnék... Most meg megint játssza a hattyú halálát. Esküszöm akkorát verek a hülye nagy fejébe, hogy arról koldul meg vissza! Felfújom pofimat morcosan és ezzel ellenérzését is keltem az előbb kiejtett szavaimnak... Nos igen... a kivételek erősítik a szabályt ugyebár! Akkor sem előttem kellene ezt csinálnia. Ráadásul így az orrom alá dörgöli, mégis milyen dolog ez?
-Nem tudok mit csinálni, Beleth nem akar jönni... Muszáj vagyok egyedül lerendezni.-motyogom Belialnak, ahogy közli, hogy nem kellene egyedül Cassaelt keressem, aztán felajánl egy alternatívát mire felkapom a fejem.
-Rendben, Ábellel megyek majd.-bólintok végül rá az ötletre, majd elnyomva a cigaretta csikket összeráncolva szemöldököm hallgatom az újabb információkat, amikről szintén lemaradhattam valamikor, mert számomra ez teljesen homály. Tekintetem cikázik a Démonok között és valami választ várom erre, miért kell minden információ morzsát kisajtolni belőlük? Mammon egy fél mondattal elintézi a tiltásos részt, ám a szövetségről kukkot sem mond, így Belialra tekintek át, a kérdő kifejezés még mindig ott van pofimon és ujjaimmal dobolok combjaimon. Akkor most lesz információ csere, vagy sem?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
221
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 16, 2021 2:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


- Lehet róla szó, de előtte még meg kell oldani az Amara problémát. De ha butulást akarsz elérni, nos, mérd ingyen az alkoholt és a kokaint. Garantáltan elbutulnak tőlük, és a függőség miatt hajlamosak lesznek megtenni néhány apróságot, cserébe a napi adagért.- s ez adott egy ötletet Mammonnak, ideje beszállnia a drog üzletbe, némi lazulást kínál, és néhány nap múlva magához tudja láncolni az embereket, meglesznek a kémjei a megfelelő helyeken. Legalább a kertészkedési hobbiját magasabb fokon űzheti.
- Ha egy fajnak illik betartani a szavát, az a démonoké, kedves Belphegor. A fő profilunk magában hordozza azt, hogy tartsuk magunkat az adott szóhoz. Sajnálatosan így is vádolnak minket a szavunk megszegésével.- hiába a jelenlegi körülmények közepette nem szárnyal a lelkekkel való üzletelés, de ez nem ok arra, hogy ne tartsák magukat az alapelvekhez. Ha oda a hitelük, akkor oda a profit is.
- Er auch(ő is)? Thronentzug ist etwas langweilig(kissé unalmas már a trónfosztás). Érdekelne, hogy mi történne akkor, ha valaki megszerezné a trónt. Megszerezné vele Lucifer erejét is? Attól, ha még végezne is Luciferrel, nem jelenti azt, hogy automatikusan uralkodna felettünk, sőt, ellenkezőleg, valószínűleg a helyszínen többen is az életére törnének, hírnévre vágyva.- nehezen érti meg a vágy mögötti okot. Miért akarná valaki letaszítani Lucifert a trónról, és miért gondolja azt, hogy utána engedelmeskedni fognak neki a démonok? Miért hinné azt, hogy másnap nem akad kihívója?
- Mindig is ilyen volt, kedves Belphegor, ment a saját feje után. Nos, ami pedig az asztal alkalmatosságát illeti szexuális együttlétre. Nem, tényleg nem kényelmes, jómagam jobban kedvelem a kanapét, ha az ágy nem elérhető.- könnyedén osztja meg a véleményét, „családdal” van, nem hinné, hogy ez gond lenne.
- Ezzel sok férfi így van kedves fivérem, de mind egyetértenek abban, hogy az asszony haragja sok mindenben meggátolja őket.- mondta mosolyogva, előbb vagy utóbb Belialnál is eljön az a pont, amikor fejet fog hajtani Belphegor haragja előtt. S pont ezért tartja magát távol Mammon, az ilyen kapcsolatoktól.
- Az ördög nem is, majd Belphegor.- ismételten elmosolyodott.
- Van egy megérzésem, hogy nem lesz túlságosan olcsó az információ.- természetesen fizet érte, ha az ár megfelelő, akkora érték nincs fivére kezében, hogy bármit megadjon érte.
- Nem fogja ledöbbenteni.- fűzte még hozzá, és hála Belphegor szavainak, hogy nem tud a szövetségről, Belial kapott Mammontól egy arckifejezést, amit nagyjából úgy lehetne kifejezni, hogy; Komolyan? Ezt se mondta el neki?
- Nos, átadnám a kedves szót Belialnak, hogy tegye meg Ő. Ami a tiltásomat illeti, nos, az a bonyolult és kissé heves múltam az oka, ami Wallenberghez köt.- a többit Belialra hagyta, elvégre úgy illik, hogy saját maga világítsa fel a tanácsadóját a fontosabb eseményekkel kapcsolatban.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

☩ Reagok :
1145
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 12, 2021 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
Az angyalokkal csak a gond van. Megmosolyogtató bizalmasom jóhiszeműsége, néha annyira emberiek a gondolatai, de a démonok és angyalok kapcsolata nem igazán így működik. Túl régóta állunk ellentétbe velük, lényegében az idők kezdete óta, vagy mióta az első pokolfajzat a halandó világba lépett. A titkait pedig mindkét oldal félti, mert tudjuk, hogy a másik azonnal felhasználná ellenünk. Saját magunknak pedig nem ássuk meg a sírunk. Mammon ráerősít szavaimra. Mindketten úgy véljük, hogy Belphegor és Ophilia olyan témát feszegethettek találkozásuk alkalmával, amiben nem esett nehezére a válaszadás szőke angyalunk számára. Lefogadom, ha a Mennyek féltett titkait fürkészte volna, a könyvtáros már nem lett volna vele ennyire közlékeny. Vagy legfeljebb valami zavaros angyali szöveget kapott volna homályos körítéssel.
-Kifejleszthetnél valami nyavalyát, amitől elbutulnának az eszesebb példányok. - vetem fel a gondolatot egy szemtelen vigyorral kísérve.
-Ha nem is egysejtűk szintjére, de kicsit tompább lehetne az észjárásuk. - teszem hozzá somolyogva. Az öcskös elárulja, hogy akad ismertsége a kígyófajzatok között, ami kétségtelenül igen hasznos lehet most a számunkra, de a személyek pontos kilétéről nem ejt szót. Belphegor mégis igyekszik rábírni a lovast, hogy fedje fel kapcsolatait. Szükségtelennek érzem, hogy annál többet tudjunk a pikkelyesről, hogy ismertségben áll az öcsivel és infókhoz juthat tőle. Hiszen most nekünk az információ a lényeg, nem a személy, aki szolgáltathatja. Másfelől kár lenne megbolygatni ezt a szálat. A kígyó bízik az öcskösben, és jó ha ez hosszú távon is így marad. Ki tudja, mikor lehet még szükség rájuk? Erre a démonnő is rájöhet, mert kíváncsiságát legyűrve nem faggatózik tovább.
Abaddon kétségtelenül a legravaszabb démonok egyike, elvégre megszerezte magának húgunk helyét, jó lesz odafigyelni rá. Kétségem sincs afelől, hogy megvannak a maga tervei és, ahogy fivérem is mondja nem "puszta szívjóság" vezérli a démonlovast ebben az Amarás ügyben.
-Talán a Pokol trónjára vágyik. Egy időben rebesgették, hogy szemet vetett Lucifer helyére...bár sokan mások is dédelgettek efféle nagyra törő álmokat. - rántom meg a vállam. Engem a legkevésbé sem vonz az ilyesmi. New Yorki látogatásom gondolata nem nyeri el bizalmasom tetszését, még akkor sem, ha leszögezem, nem ma-holnap  tenném meg az utat a vadászvezér otthona felé. Tény és való, megígértem hogy hatalmas őrültségekbe nem bocsátkozom, míg a Pokol átjárói újra ki nem nyílnak és regenerációs képességünk helyre nem áll, mégsem hiszem, hogy ezzel olyan hatalmas kockázatot vállalnék. Persze eszemben sincs lebecsülni a múló életűt, jól tudom miféle meglepetésekre képesek az emberek, pláne azok, akik tisztában vannak a természetfelettivel és még a harchoz is konyítanak egy keveset. Az utóbbi időben jó párszor jártam a vadászok szektoraiba, hol egyedül, hol másodmagammal, azért hogy démonkutyákat csempésszek ki onnét, lángokba borítsak egy őrületek házát vagy csupán azért, hogy tréfát űzzek a jágerekből. Egy alkalommal sem botlottam valódi nehézségbe. Belphegor mégis megfékezne, pedig egyszer sem esett bajom. "Így sincs akkora zubbony, ami képes lenne fogva tartani az elmebaját" fűzi hozzá az öcskös bizalmasom gondolataihoz. Pimasz megjegyzésén nem tudok nem nevetni.
-Hát mit tagadjam, kevés dolog létezik, ami meg tudna gátolni abban, amit igazán akarok. -  tárom szét a karomat. Hát Luciferre, ilyen a természetem. Az meg már meg sem lep, hogy levénemberez.
A vatikáni út kapcsán valahogy kikötünk ott, hogy Belphegor szerint nem értek a nőkhöz, majd felhánytorgatja, hogy ajánlgatott szakrendelésére sem toltam oda magam, ahol gondolom gyorstalpalót kaptam volna a női nemből. Az öcsi persze rögtön rá is repül a témára.
-Ejj, nem figyeltél Mammon, pont most mondta hogy nem járok. Oda még az ördög se tudna elvinni... - nevetem el magam, majd egy kis komolyságot erőltetek magamra, mikor szóba került NY alatt ásott alagutam.
-Egészen biztos meg tudunk egyezni valamiben, de erről majd ha négyszemközt leszünk. - felelem kérdésére egyértelművé téve, hogy ez a dolog - még ha sérti is a démoni nőszemély önérzetét, nem tartozik rá.
Belphegor közben megemlíti a Luckótól kapott feladatát. Míg engem Sariel után küldött, Belethet és Belphegort azzal bízta meg, hogy a Cassael nevű tollfészket keresse fel információrt. A magam részét már letudtam, bizalmasom viszont még ezután lát neki.
-Jobban teszed, ha nem mész egyedül arra a találkozóra. - jegyzem meg, miután Mammon kifejti véleményét. Az angyal erejét ugyan nem ismerem, de ha harcos, jobb vele vigyázni. Kedvesem viszont nincs mágiája magaslatán, bár közelharcban és tőrforgatásban egészen kimagasló. De ez nem biztos, hogy elég. Sőt, valószínűleg nem.
-Talán magaddal vihetnéd majd Ábelt. Hasznodra lehet. - vetem fel a gondolatot.
Mikor Mammon említést tesz a vadászok és a démonok közötti szövetségről, illetve szót ejt kitiltásáról, Jobb Kezemben újra feléled a kíváncsiság. Na igen ezekről nem beszéltem neki.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 11, 2021 8:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  NextBelial, Mammon & Belphegor


T
alán tényleg én vagyok túl emberi, talán valóban igazuk van a Lordoknak, de nekem meggyőződésem hogy olyan dolgokra is választ kaphatok amikre Ők nem is gondolnának. Hiába a szó, az én elgondolásomat nem tudják megrendíteni. Ám ezt szavakkal már nem fejtem ki inkább.
-Teljesen megértelek Mammon. Az ígéret, az ígéret.-zárom le a témát végül, ha nem, akkor nem. El kell fogadjam, hiába vagyok olyan kíváncsi, nem tehetek mást, magam kell a végére járjak méghozzá gyorsan. Bár ha jobban bele gondolok akkor ez most másodlagos kell legyen. Sokkalta fontosabb, hogy a dolgok keményebb részét nézzük, ez pedig Amara és megfékezése. Bár kimondottan érdekesnek találom, hogy a Háború Lovasáról így vélekednek, vajon mi lehet az oka? Csendesen hallgatom a szavakat és próbálom összerakni a képet arról az Abaddonról akit a gyűlésen láttam, vajon tényleg ilyen, vagy ez technikai fogás lenne a részéről? Jó lenne világosan látni, na de majd ha Belial elvisz a találkozóra akkor leszűröm a véleményemet. Csak vigyorgok ahogy Mammon ismét kijavítja fivérét, de sanda gyanúm hogy Belial direkt szórakozik az ipse nevével. Meg is ingatom a fejem kissé. Persze én sem hagyom magam miután a kényes témához érünk, így szó szót követ és kilyukadunk egy régi beszélgetésnél.
-Azért mert Vénember vagy, nem jelenti azt hogy kevesebbet tudnék, mint te!-jelentem ki dacosan, bár úgy eltalálta az igazságot, mint annak a rendje. Mégsem mutatom, most valamiért sikerül hitelesen előadnom magam.
-Látod Mammon, mennyi mindenre jó volnék, de nem használja ki, inkább megy a saját feje után. Amúgy meg... Az asztal nem kényelmes.-vigyorodok el a végén ahogy Pestisnek is reagálok. Míg a Fivérek a New York-i alagútról diskurálnak, addig elkunyerálok egy szál bagót Lordomtól és kényelmesen rágyújtok. A Vatikáni kirándulásra viszont kénytelen leszek rendesen felkészülni, ha már engedélyt kaptam, hogy mehessek. Azt hiszem nem árt majd pár gyakorló órát is letudni Belialal majd. Biztos ami biztos alapon.
-Akkor majd óvatos leszek Cassaelel, bár nem csavarom a szavakat olyan jól, mint ti, viszont az igazság ledöbbentheti, szóval bízzátok ezt rám.-mosolyodom el, és kényelmesen hátra dőlök.
-Hogy mi? A démonok és a vadászok közt szövetség? Ez nekem új. Mesélnél róla? Egyébként, részemről nincs kém beépítve. Emlékezz csak, én még nem is találkoztam egy vadásszal sem.-vonok vállat, túlságosan jól voltam védve és lövésem sincs mire is képesek. Azt hiszem ideje tapasztalatot gyűjtenem. Bár nem értem miért van Mammon tiltólistán?! Utálom a tudatlanságot. Így kérdő tekintetem a Pestisre vetül. Vajon ezt kifejti kérdés nélkül is?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Belial és Belphegor lakása Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
221
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 03, 2021 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Nieven Kedvelte a hozzászólásod- Azt hiszem, hogy ebben tényleg nem egyezik az elgondolásunk.- annyit remélhetnek, hogy nem lesz üres a Pokol, és nem a sivatagokra jellemző ördögszekér fogja őket várni, mikor újra megnyílnak a kapuk.
- Ahogy Belial mondta, előfordulhat, hogy olyan kérdéseket tettél fel, mikre a válaszok egyszerűek voltak, és nem volt szükség az angyalok szokásos köntörfalazására és egyenes választ adhatott. S úgy érzem, ha démon módjára, kerülve kérdeznél és várnád a választ, hogy elszólja magát, még az se működne. Sajnálatosan túlságosan intelligens angyalról van szó.- nem is annyira meglepő, nem egy harcosról van szó, valaki olyanról, akinek a beosztásával járt az ész. Még ha annyira ostoba lenne, mint ahogy az emberek tartják a szőke nőkről, akkor is, évezredek alatt a könyvtárban magára tudott szedni némi észt és nem csak port.
- Nem az irántatok irányuló bizalmamról van szó, hanem a felém irányulóról. Ha elmondanám nektek, és megszegném a szavam, mi tartaná vissza azokat a gondolatokat, hogy a tieteket is elárulnám?- a bizalom kétélű fegyver, lehet mondani, természetesen megszeghetné a szavát, amit Nievennek adott, hiszen Belphegor és Belialról van szó, de egy démonnál még korábban elültethető a gondolat, hogy ezt akár vele is eljátszhatja. S jelenleg a két említett démon az, akikben meg is bízhat Mammon, egy bizonyos fokig legalábbis. Nem szívesen játszaná ezt el.
- A Háborúról van szó, feltehetőleg megvan a saját terve is, biztosra veszem, hogy nem csupán színtiszta jóságból és szíveségből segít Amaraval szemben. Megoszt annyit, amennyit szükségesnek tart, ahogy egy jó stratégához illik. Csak az a kérdéses, hogy mi lehet a végcélja? Ami pedig a segítségünket illeti, nos, ingyen ne számítsanak rá.- mosolyogva jelentette ki, hogy a megfelelő haszon nélkül ne számítsanak arra, hogy a kisujját is mozdítani fogja.
- Besser als das(ennél jobban)? Így sincs akkora zubbony, ami képes lenne fogva tartani az elmebaját.- természetesen csak viccelt, ismeri fivérét, és igaz, nincs teljesen rendben fejben, de Mammon véleménye szerint attól még messze áll, hogy ténylegesen őrültnek nevezzék.
- Wallenberg.- kénytelen ismét kijavítani fivérét, pedig nem igazán bonyolult az a név, sőt, egyszerű, és azt is tudja, hogy miért így hívja Belial, de sajnálatosan Mammont zavarja.
- Wenn duu könntest, besser nicht(ha lehetne, inkább ne). Túl sok munka volt a terítéssel, hogy tönkre tegyétek.- mondta komoly arckifejezéssel, de hangjában megbújó játékossággal. De ami azt illeti, tényleg nem volt arra kíváncsi, hogy a két démon itt esik egymásnak.
- Tanácsadásra? Nocsak, ezt nem is említetted Belial. Mikre nem adod a fejed.- elvigyorodott, egy pont, ami még ha nem is igaz, de piszkálásra tökéletes.
- Tehát mi lenne az ára annak, hogy megoszd velem az alagutak helyét?- lassan fújta ki az orrán át a levegőt, testvéri szíveségre jelenleg nem számíthat.
- Remélhetőleg meg is éri majd a kiruccanásunk.- az is könnyedén előfordulhat, hogy már rég kifosztották azt a helyet.
- Természetesen meg tudod kérdezni Cassaelt, de nem hinném, hogy választ fog adni. Véleményem szerint azt fogja feltételezni, hogy az én kérésemre kérdezel utána, mivel tudja, hogy keresem a Ládát. De veszíteni nem veszíthetünk semmit se.-
- Tetszik az elgondolás kedves Belphegor, de annál makacsabb, hogy elmondja azt, amit tudni akarunk, legalábbis erővel nem tudnánk kicsikarni belőle. Illetve sajnálatosan tiltólistán vagyok, már ami a várost illeti, nyilvánosan nem mutatkozhatok bent. Kissé zavar, de a szövetségnek, amit a démonok és a vadászok kötöttek, nos, van némi haszna, jelenlegi körülmények közt nem áll szándékomban felrúgni azt. Nincs véletlenül kémünk a vadászok sorai közt?- nem is lenne rossz, ha egyet vagy több vadászt a saját fizetési listájukon tudhatnának.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial és Belphegor lakása YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial és Belphegor lakása SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial és Belphegor lakása 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial és Belphegor lakása XCViQcj

☩ Reagok :
1145
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 02, 2021 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


Családi vacsora
Belphegor, Mammon & Belial
zSNV8NX.gif
"...kit a Pokolra küldtek, és azóta csak gyarapodtak és gyarapodtak..." És vált egy részükből démon, vagy lettek az elenyészeté a Pokol megpróbáltatásait nem bírván. De igaz, temérdek lélekről beszélünk.
-Azt hiszem ebben nem egyezik az elgondolásunk. - jegyzem meg poharam mögül somolyogva fivéremre. Kár is ezen elmélkednünk biztosat valóban csak akkor tudhatunk, ha majd újra kitárulnak azok az alvilági kapuk. Vajon milyen egyéb meglepetéseket tartogat még a Pokol, ha újra járhatóvá válnak az átjárói? Belphegor azt hiszi, hogy egy jól irányzott kérdéssel bármit meglehet tudni bárkitől, akár még az angyaloktól is. Nem kell erőszakot bevetni, hogy megeredjenek a nyelv és szóra nyíljanak az ajkak. Sem fivérem, sem én nem osztjuk bizalmasom túl humánus elgondolását.
-Meglehet Belphegor, hogy olyasmit kérdeztél, amire nem esett nehezére őszintén felelni. De ha a világ vagy a Mennyország titkait kutattad volna, szűkszavú vagy semmitmondó válaszokat kaptál volna. Ebben biztos lehetsz... - legyen szó a szőke tollasról vagy bármelyik tollashátú pajtásáról. Kedvesemre rátör újfent az érdeklődés, és Mammon pikkelyes ismeretségéről tudna meg többet, ám a Lovas szűkszavú marad és nem fedi fel az illető kilétét még annyival sem, hogy nevét elárulja nekünk. Megértem öcsém diszkrécióját, én se tennék másként, mégis a női kíváncsiság olykor határtalan. A démonnő még fél gondolatnyi megjegyzést tesz mindehhez, majd fel is hagy a faggatózással.
Mammon szavai azt sejtetik, túl nagy bizodalma nincs az új Háborúval szemben, amit meg is értek valahol, főleg hogy a démont különös kapcsolat fűzi a szőke angyalunkhoz. A bizalmat én sem osztogatom könnyen. Régi idők démonjai vagyunk Mammonnal mindketten, ez a vonás különösképp jellemez minket. Mégis a Pusztító az, aki talán leginkább képben van, mi is történik és mi várhat ránk. Angyalokkal cimborál és még ki tudja kikkel szövetkezik, hogy jól helyezkedjen ebben a történetben. Legutóbb, mikor húgom  helyett ő jelent meg hívásomra beszélgetésünk rövidre sikerült. Bár az akkori helyzetemben így is jóval több információhoz jutottam, mint reméltem. Azóta bő két év telt el, érdekel mit tudott meg ez idő alatt és vajon hajlandó-e megosztani velem?
-Nos, amit eddig megosztott velem, az beigazolódott. Nincsenek illúzióm, de nem hiszem, hogy oka lenne félrevezetni minket. Ha igaz amit ő és a könyvtáros állít, a végén szükség lesz ránk is, lovasokra is. - dobolok ujjaimmal boros poharam oldalán. És bár hajlok rá, hogy segítsek, főleg ha kedvenc játszóterem léte a tét, de biztosra ezt akkor veheti bárki, ha majd odajutunk.
Miket nem beszél ez a nő? Én őrült?? Pffff. Emelkedik szemöldököm és kelletlenül ciccegek, amint előadja őrültebb lennék kontrollja nélkül. Hát ezt igazán nem tudhatja. És mindezt azért, mert futó látogatást tennék a vadászvezérnél?! Mikor máskor tenném meg, ha nem most? Ha Amara beduzzog Isten utáni reménytelen keresésében és úgy dönt elsöpör mindent, nem lesz alkalmam rá, hogy beköszönjek a vadászfőnökhöz. Hát mikor, ha nem mostanság ejteném meg a démoni látogatást? De elismerem, van annál előrevalóbb dolgunk is.
-Én sem azt mondtam, hogy most rögtön induljunk a Wallerburgerhez. - jegyzem meg egy újabbat kortyolva újratöltött poharamból. Belphegor most is csak aggodalmaskodik. Ennyi aggódás tíz földi asszonyban összesen nincs mint benne. A titkos alagút pontos helyét egyelőre nincs szándékom felfedni sem Mammon, sem más előtt, de a későbbiekben hajlandó vagyok egy kölcsönösen jövedelmező üzlet keretében megosztani az infót, talán még térképet is rajzolok, és ha jó napom lesz, talán még az elhelyezett csapdákra is felhívom a figyelmét. Én sem vagyok sokkal különb öcsémnél, ingyen én is ritkán "dolgozom".
-Hát jó, majd ha a vadászok miatt járnál arra. - fűzöm hozzá, afelől, hogy mi más miatt járna a vadásztanyán, az nem különösebben foglalkoztat. -Nem voltam, nyilván nem...szerintem nincs annyi tapasztalatod, hogy használható tanácsokkal láss el. - vonom meg a vállam bizalmasom gondolatára reagálva még a vatikáni pajzánkodás témakörében. Majd egy szál cigit passzolok hozzá, ha már a szokásos kuncsorgó mozdulatot teszi meg felém.
-Jól van egy időre elengedem a dolgot, úgyis a Vatikánba tervezünk kiruccanni...aztán jöhet a láda, a Wallen-gyerek és minden más. - sóhajtok egy mélyebbet. Belphegor közben emlékeztet a Főnöktől kapott feladatára, amit fivérével együtt szabott ki rá még a démoni találkán.
-A napokban üzenek is Abaddonnak. - jegyzem meg, majd kiiszom az utolsó korty boromat is a talpasomból.

zene: nincs || üzenet: nincs||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Belial és Belphegor lakása GadHg7Q
Belial és Belphegor lakása Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
970
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 28, 2020 10:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  NextBelial, Mammon & Belphegor


H
ogy ki milyen véleményen van? Nos, azt hiszem ez most lehet, hogy jelentéktelen. Úgysem látunk le a Pokolba, akkor lenne bizonyos, hogy mi a helyzet, ha már nyitva lennének a kapuk.
-Nem is tudom Mammon, mikor én Ophiliaval találkoztam, nekem teljesen elfogadható válaszokat adott a kérdéseimre. Legjobb tudása szerint válaszolt.-motyogom csendesen, nem szándékozok hazudni, saját tapasztalataimat osztom meg csupán. Belial is korhol ennek kapcsán, szemmel láthatóan a Lovas Fivéreknek nem jön be az ötletem. Aprót rándul a vállam és mélyet sóhajtok. Rendben, akkor inkább csendben maradok. Jobb lesz úgy mindenkinek.
-Kár, pedig bennünk megbízhatnál igazán Mammon. Viszont... Tudom, hogy betartod a szavad. Majd máshol informálódunk. Biztosan találunk forrást.-válaszolok végül Pestisnek. Ám való igaz, az én oldalamat is fúrja a kíváncsiság, ám hajlandó vagyok eltekinteni tőle ez esetben. Részben azért is, mert nekem ígért szavait is betartja, ha nem veszem fel piszkálódó szavait. Abaddont említve kissé ráncolom a szemöldököm, ugyan nem szoktam követni a hierarchiánkat, megelégszem azzal a hellyel ami nekem adatott, de így hallani a Háborúról kicsit mégis meglep. Szóval ott is cserélődött már a démon? Milyen érdekes.
-Ha teljesen elengedném Belial kezét, akkor sokkal őrültebb lenne... Van ami a jelen helyzetünkben nem kompatibilis... Szóval...-tárom szét karjaimat, majd össze szűkült szemekkel nézek Lordomra.
-Tök laza vagyok, nem látod?-szisszenek fel a letolására... Francnak nem érti meg, hogy féltem... Hát mi a jó életet tegyek még, hogy észre vegye, most nem játszhat úgy nagy macsót, mint mikor simán vissza mehetünk a Pokolba! Míg a két démon a titkos alagútról egyezkedik, addig kissé hátra dőlök a székemben, de a felém irányuló piszkálódásnak már semmiképp sem örülök. Durcásan jönnek a szavak és már-már kikérem magamnak a dolgot. De... Mit is várok a férfiaktól... Ilyen esetben a faj nem számít...
-Csak Belialra? Hát persze, majd itt mindjárt rögtön rá is mászok...-rebben felfelé egyik szemöldököm és bár csak Főnököm ne tette volna hozzá saját kis hozzá szólását. Egy pillanat alatt suhan át arcomon a csalódottság. Hát ezt is kimondta... Egy ujjal sem érne hozzám. Csodálatos. Kössz Mammon, ezt tudni akartam.
-Zseniális.... Egyébként sem értesz a nőkhöz. Nem jöttél tanácsadásra sem.-sötét kis vigyor vetül pofimra, majd tovább lépve a témán a ládát felveszem a bakancslistára képzeletben, Belial viszont ismét kihasználja a helyzetet, hogy olyat mondjon amiről szeretném lebeszélni.
-Hihetetlen vagy.-reagálom le, immár csak vigyorogva és kezem Démonom felé lendül, egy szál cigaretta reményében, pillantásom szinte azonnal hálás lesz amint tenyerem közepére megérkezik kuncsorgásom tárgya.
-Köszönöm.-suttogom egy mosollyal kísérve a szót, majd figyelmem Mammonra terelődik ahogy újfent felhozza, nem érné meg most szórakozni a vadász vezérrel. Jó lenne ha Belial is felfogná!
-Nos... Ha már Lucifer nagy vonalúan rám bízta a feladatot, hogy kerítsem elő Cassaelt, akár meg is tudom kérdezni őt, hogy tud-e a láda hol létéről. Mammon már felkészített mire figyeljek vele kapcsolatban. Szerintem meg tudnám oldani.-szólok végre érdemben is "okosat" végre a témához. Legalább nem lennék haszontalan a Lordok számára.
-Abaddonhoz elvinne Belial, tehát a második személy is pipa... Nos, hogy mindenkinek meglegyen az öröme... Wallenberghez elmehetnénk mindhárman! Mit szóltok? Belial kiszórakozhatja magát, én szemmel tarthatom és egységben az erő alapon ki tudnánk őt kérdezni míg bosszantjuk a jelenlétünkkel.-s végül tervem, hogy a verandán gyújtsak rá, átavanzsálódik, ha már senki nem eszik, úgy elveszem a hamu tálat a kis asztalról és az étkező közepén helyet csinálva, teszem azt középre és rágyújtok, talán a két Fivér is csatlakozna a vacsora után.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5