Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Kr.u - Názáret •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anael


Kr.u - Názáret - Page 3 60d6ba3e60932cd2134f1a767c26063372f2ab1c
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
53
☩ Rang :
☉ i missed it
☩ Play by :
☉ emilia clarke
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 9:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Once upon a time
Raiden & Anael
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Comment; lesz jobb • Szószám; 507 • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.] »
« "Szeretlek, mint egy elhagyottat / Egy másik elhagyott szerethet.
Ahogy vergődő fájdalom csak / Képes szeretni: úgy szeretlek."»
[You must be registered and logged in to see this image.]
Elfojtom megjelenni vágyó mosolyomat.
– Az ember gyermekek ezzel… jeleznek – egy pillanat erejéig elhalkulok – mivel nem képesek a beszédre, eképpen jelzik az édesanyjuknak, ha bármilyen problémájuk van legyen szó éhségről vagy akár fájdalomról. – Milyen különös, nem? A legtöbb állat pár órával születése után már képes a saját lábán megállni és esetenként saját maga táplálkozni, mint a tevék vagy a kecskék, míg ezzel szemben… a húson élő állatoknak valamivel több időre és tanulásra van szükségük, de korántsem annyira, mint egy ember gyermeknek… Nekik mindezen folyamatok beletel több évbe is. Az életük egy részét, áldott tudatlanságban töltik és nem fognak fel semmit a világból. – Olykor pedig, mindössze az anyjukat hiányolják; az ölelésüket.Talán mindezek közül ez volt a legcsodálatosabb dolog az itteni világban; ez az ősi és ösztönös kötődés – egy anya pontosan tudja, hogyha a gyermeke beteg vagy miért érzi rosszul magát: nem gondolkozik, hogy éhes-e vagy fáj a foga – cselekszik. – Hihetetlen, hogy miként csinálják… Ők nem látják egymás gondolatait. – Egyszerűen töprenghettem volna rajta bármennyi időt is, mint ahogyan azt tettem is, képtelen voltam megérteni; Mária a legtöbb esetben már azelőtt felkelt, hogy Fia egyáltalán hangot adott volna ki magából.
– Sajnálom – jelentem ki egyhelyben toporogva – tudom, hogy illő lenne több hasznos információt mondanom, azonban itt egyelőre nem túl eseménydús az élet. Egyelőre. – Nézek körbe ezzel megerősítve a mondandómat; fáradt emberek vonszoltatják az árujukat szamarakkal vagy éppen tevékkel, akiknek egy része kereskedő, másik része pedig vándor – ők viszik, majd hírül a csodát egyre messzebbre és messzebbre, ám egyelőre mindennek nincs jelentősége.
– Igen, minden rendben – nevetem el én is magam – egyszerűen csak nagyon szereti ezt a játékot. Nagyon nagy örömöt okoz neki, ezért adja ki. – Nyugtatom meg; tudom, hisz' ismerem ezt az érzést, mert kezdetben át éltem én is számottevő alkalommal: nem igazán tudott ki igazodni, hogy mit miért tesz a gyermek és érthető, ha aggódik miatta – korábban én is idegesen sertepertéltem körülötte, hogy megbizonyosodjam arról, hogy minden rendben van-e; idővel ugyan, de bizonyos szinten én is megtanultam különbséget tenni különböző hangok között, amelyeket kipréselt magából.

Bizonytalanul tekintek fel rá, mint minden alkalommal – én ennél sokkal óvatosabban kérdeztem Őt, kiváltképpen, amikor első alkalommal invitáltam meg; igencsak érthetetlen és zavaros volt, de végül igent mondott. A hátam mögött lévő kis családra vetettem a pillantásomat; mindenki tette a maga dolgát, miközben az anya mindig a gyermekén tartotta a tekintetét – nem érezte magát kiváltságosnak, amikor számára idegenek mentek oda a gyermekéhez.
– Rendben – bólintottam rá – mehetünk. – Kezeimet törölgetve a ruhában léptem mellé. – Nemsokára lemegy a nap. – Vetettem közbe. – A kilátás onnan fentről igazán lenyűgöző csak át kell mennünk a fórumon. – Mutattam a lejtő irányába; szerettem át gyalogolni az embereken, ahogy az apró kis városka nyüzsgött az élettől és számtalan különleges illat lepte el. Még én sem tudtam mindent, de szerettem felfedezni és megismerni mindent, amire itt lehetőség volt. – Esetlegesen van olyan, amire kíváncsi vagy? – Még egy utolsó pillantást vetettem az általam védelmezett családra, egy egészen kicsit mindig nyugtalanított, ha elmentem – aggódtam, mert egyszerűen a szívemhez nőttek, ez a legjobb kifejezése rá az embereknek.
– A mosolynál pedig… Az a legjobb, ha innen jön. – Mellkasára helyeztem aprócska tenyeremet.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Kr.u - Názáret - Page 3 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Kr.u - Názáret - Page 3 ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Kr.u - Názáret - Page 3 CqPr1KH
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 7:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kezdet Kezdetén

[You must be registered and logged in to see this link.] && Raiden[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]  Emberi viselet zavart engem, még nem szoktam meg ezeket. Mozgásom nem mindig volt szabados bennük, főleg szárnyaim miatt. Pillantásom tartom a nőna, ahogyan az kimondja a nevem. Milyen érdekes egy név, miért van ez nekünk? Mire jó? Megkülönböztet, talán ezért. Fél éve fordulnak csak meg ilyen gondolatok a fejemben, mióta ismerem. Jelentenem kell. Még is, hogyan? Vesszen szárnya, s soha többé ne lássam? De ezzel én is hibát vétek.
Egyre jobban azt veszem észre, hogy e kicsinyke angyal érdeklődéssel tölt el. Akarom tudni, hogy mi van vele. Akarom, hogy vele legyek, s sokat láthassam mosolyogni még.
S nagyon vágyom az érintésére. Miért vágyom ilyesmire? Hogy vágyhatok haszontalan tapogatásra? Fél éve már kísértenek ezek, s a mennyekben rendszeresen tiszta gondolatok nélkül fel se megyek. Meghallanák, azonnal szárnyam szegnék.

- Az normális, mármint a sírás. Mi baja? – Kérdezem, hirtelen a gyermekre pillantva, egyik szemöldököm felhúzva, ugyan csak gépiesen. Csak akkor láttam sírást a földön, mikor a nagy mészárlás volt, mit atyánk rendelt el. Második mondatából nem értette, mi az a kór, helyette az egészségesre koncentráltam.
Nagyon sokszor megrémít, micsoda szavakat tud, s honnan.  Kérdésére kihúzom magam.
- Ma van időm, Michaelnek más feladatai vannak. Nem gondoltam, hogy ennyi lesz beszélgetésünk. - Nézek rá a kicsinyke nőre. Kis gyermek előtt valamit lóbál, s az hangot hallat.
- Minden rendben? – Érdeklődöm.
– Mi ez? – Mosolyt felismerem, hiszen nincs is szebb látvány, mikor Anael teszi azt, de ezt a hangot nem hallottam még, mosollyal társulni. Féltem a fiút, hatalmas feladata van, ami örökre benn marad az emberek tudatában.
- Esetleg, van kedved sétálni? – Próbálok én is mosolyogni először. Lassan húzom szét a szám, s vicsorgok. Ezt kell, így kell? Jól teszem?○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anael


Kr.u - Názáret - Page 3 60d6ba3e60932cd2134f1a767c26063372f2ab1c
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
53
☩ Rang :
☉ i missed it
☩ Play by :
☉ emilia clarke
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 6:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Once upon a time
Raiden & Anael
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Comment; lesz jobb • Szószám; 464 • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.] »
« "Szeretlek, mint egy elhagyottat / Egy másik elhagyott szerethet.
Ahogy vergődő fájdalom csak / Képes szeretni: úgy szeretlek."»
[You must be registered and logged in to see this image.]Vigyázva, hogy ne érje váratlanul a cserépedény hirtelen súlya, átnyújtottam neki, azonban ahogy megrogyott már nyúltam is utána, mert bár az ő szolgálata látszólag lejárt, úgy éreztem nem eshet bántódása, hiszen az anyja – és nem rendelkezhettem az élete felett, de úgy éreztem megtehetem, hogy megvédjem. Kristálytiszta, iható forrásvizet hoztam számukra – a kiváltságos értéknek számított, különösen ezen a kietlen tájon. A fénysugarak kellemes meleg fénye perzselte sápadt bőrömet, ám már felismertem, hogy ez nem a megtapasztalt forróság volt, mint ahogyan a szél is finoman kapott bele szőke tincseimbe; mostanra megfigyeltem, hogy ez sok esetben nem jelenthet mást, mint egy kis áldást az égből, ami a földnek és a termésnek, valamint az állatoknak is jót tesz. A nő felé fordultam, majd tettem hátrébb egy lépést. Tiszteletre méltó asszony volt és bár törékenysége megtévesztőnek hatott, mégis oroszlán szíve volt; olyan erőt képviselt, amelyet itt tartózkodásom alatt még mindig nem voltam képes megérteni, pedig mostanra már sokat tanultam az emberi érzelmekről és azok csodálatos világában. Talán… Szégyellenem kellett volna? Igen! Tudatában voltam annak, hogy szégyellenem kellett volna, azonban képtelennek bizonyultam és bár gyengeségként kellett volna erre tekintenem az ellenkezője érvényesült; ezeknek az érzelmeknek a tudatában éreztem magam erősebbnek, hatalmasabbnak. Emlékszem, talán… nem is olyan régen még én is a többi angyalhoz hasonlóan vélekedtem; időpazarlásként tekintettem az érzelmekre, mert többre tartottam magam az embernél… Milyen butaság! A hiúság csapdája volt ez, nem más – önáltatás, hogy mindezek nélkül is lehet élni. Lehet, csak nem érdemes. Emlékszem minden egyes szóra, amelyet a többiektől hallottam; az emberek legnagyobb nyavalyája az érzelem! Még csak fogalmuk sem volt… Olyan régóta éltek, hogy fogalmuk sem volt milyen lehetett másnak lenni.

A hirtelen támadó rossz érzés gúzsba kötötte jó kedvem, ahogy meghallottam az ismerős hangot a hátam mögül. Nap, nap után felcsendül; csupán fél éve kellett neki tennem a jelentéseket és csak Vele találkoztam – mégis egyre inkább nehezemre esett. A változást önmagamban háborgó folyóként éltem meg; lassan nyelt el, hiába kapálóztam – tüdőm vízzel telt meg, fulladoztam pedig még csak elképzelésem sem volt, hogy milyen érzés lehet. Ha a közelemben volt, kellemetlenül éreztem magam pusztán azért, mert éreztem a változást és olyan dolgokra sarkalt, minthogy mutassam meg neki ezt a világot. Engedte. Olykor… összezavart, mert távolságtartó volt és láttam rajta, hogy nem érti; olykor… hagyta, hogy vezessem – és ezzel még inkább összezavart. Életemben először éreztem, hogy milyen érzés egyedül lenni; üres, fehér, magányos érzés volt.
– Raiden – üdvözöltem letekintve a gyermekre, finoman elmosolyodva – Köszönöm a látogatásod. Minden a legnagyobb rendben. A Gyermek egészséges és bár sokat sír, de könnyű megnyugtatni. Nem fertőzi semmilyen kór. – Valóban, az élet jelenleg nyugodtan zajlott és a szárazság ellenére nem volt semmilyen probléma. – Meddig időzöl itt a mai nap folyamán? – Tudakolom, miközben a gyermek felett megmozgatom a széna játékot, mire hangosan felnevet. Ha a kötelessége nem tartja fel, úgy én sem tervezem marasztalni.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Kr.u - Názáret - Page 3 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Kr.u - Názáret - Page 3 ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Kr.u - Názáret - Page 3 CqPr1KH
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 1:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kezdet Kezdetén

[You must be registered and logged in to see this link.] && Raiden[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] „Betlehemben született. Születését csodálatos jelek kísérték. Az angyali üdvözletben hírt ad Szűz Máriának, hogy gyereke fog születni, és Jézus lesz a neve. Szűz Mária szűzen foganja Jézust. A napkeleti bölcsek látták a zsidók új királyának betlehemi csillagát, ezért elutaztak hozzá, hogy hódoljanak neki.
Józsefet, Mária férjét angyal értesíti, hogy a család meneküljön el Egyiptomba. Heródes kiirtotta a Jézussal egyidős fiúkat, halála után ugyancsak egy angyal segít a családnak a visszatérésben. Názáretben telepednek le, és Jézus itt nőtt fel.”
-

Názeretben járunk, ahol Anael vezetésével a család letelepedett. Alig fél éve járok egyedül Anael őrangyalhoz, hogy lássam hogyan folyik a gyermek megfigyelése. Michael többé nem szándékozik velem jönni. Ez a feladat nem való egy arknak, de nem is bízná másra, így nem volt kérdés, jövök. Követem Michael parancsát, s lassan szálllok alá szárnyaimba bele marr a friss szellő, majd a meleg levegő. Egy eldugott helyen érkezem, ahol senki se lát engem. Innen gyalok folytatom az utam Anaelhez. Michael szerzett nekem emberi, ahogyan ő mondta ruhát s azt kell viselnem. Nem szabad feltőnést kelltenem. Isten megparancsolta, hogy az emebrek nem tudhatnak rólunk, csak hihetnek bennünk.
Viháncoló gyermekek, s pár jószág állja utam, de nem torpanok, át vágva mit sem törödve velük. Feladatom, hogy jelentést meghallgassam, s vissza jussak. A nap meleg, égeti a bőröm, mindig érdekesnek tartom ezt a megteremtett világot. S azt, hogy ezek mind Ádám, s Éva gyermekei. Mi képünkre jöttek létre, még is, mint ha nem érteném őket.
Megtorpanok, hiszen megérkeztem, a nő éppen kin van, így nem kell fölöslegesen csevegnem, hogy elmondjam őt keresem. Meg kell szoknom, hogy itt lent nem telepatikusan kommunikálnak.
- Anael. – Köszönök gépiesen. Anael olyan arc rezzenései vannak, s mondatokat mond amik sokszor össze zavarnak. Az emberi lét megfertőzte már, ritkán értem meg szavait. Eddig még ezt nem jelentettem, nem értem miért. De még is, mikor látom, hogy mosolyog a gyermekre valamiért nekem is mosolygnom kell. Nem ismerem ezt a világot, nem tudom az emberi érzelmeket se nem előhívni, se nem irányítani. Párszor már mutatott nekem érdekességeket a nő, s kostoltatott velem ételeket, italokat. Ám az angyali lét egyik lételeme az, hogy jobb érzékeim vannak. Első alkalommal nem tudtam mi olyan jó pár gyümölcsben, vagy egy elkészített ételben. Minden összetevőt éreztem.
- Mai nap történt valami? – Teszem fel a kérdést, s meredek rá.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Kr.u - Názáret - Page 3 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Kr.u - Názáret - Page 3 ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Kr.u - Názáret - Page 3 CqPr1KH
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 1:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5