Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1102
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 3:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 1:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mamon
- Még sosem kerültem ilyen helyzetbe. Még nem cselekedtem a vágy nyomására. Persze, ami késik nem múlik. – nő létemre elég jól kordában tudom tartani az ilyen bolondságokat. Elgondolkozom Mammon szavain. Mennyire igaz. Áruljuk magunkat pénzért, kapcsolatokért, információért. Mammon megvett engem, ahogy megvett eddig csomó mindenki előtte. Pénz, fegyverek. Néha meglepődök azon egyeseknek mennyit érek én vagyis a tudásom. Nagyon sokat vagy a másik véglet, ha rohadt keveset.
- Az én bordélyházam a csatamező. – veszem kicsit drámaira a hangot, mert ez annyira jól hangzik.
- Majd személyesen is megnézem… úgyis oda kerülök. – vonom meg vigyorogva a vállamat. Miért is ne? Honvágy a Pokolba! Ch… ez jó! Nekem vajon lesz honvágyam? Kétlem. Ha lehet soha nem térek vissza New Yorkba. Végre megszabadulhatnék Z-től!
- Ilyenek ezek az emléke. A hiedelemmel ellentétben elég könnyen elveszhetnek…elvehetik tőlünk. – hát de ez van. Bele kell törődni, mert úgysem kapjuk vissza őket.
- Ó, én nagyon örülök ennek a kirándulásnak. Bizarr… nagyon de lehet annyira megtetszik, hogy vissza se megyek a városba… - ha egyben maradok. Mert ha meg nem halhatok, ha darabokra szednek kétlem, hogy szabadon dönthetek majd arról mit akarok a jövőben.
- Hmm… ez jól hangzik. – felcsillannak szemeim. Így még érdekesebb lesz a játék. Leonard… nem tudom ki vagy de már most ki vagy használva. Jó kezdet lesz és ha rájön a részletekre… hogy is mondjam, nem lesz fényes kapcsolatunk indulása az biztos. Gondolatban már dörzsölgetem is a tenyeremet a jó játék hallatán.
- Rendben. – még egy utolsó teljesen felesleges pillantást vetek a mögöttem szunyókáló láthatatlan dögre aztán lehunyom a szememet. Képtelenség elaludni azonnal, fejemben a gondolatok zakatolnak. Aztán mégis mintha zsibbadni kezdenének végtagjaim pont, mint elalvás előtt. Hmm… kíváncsi leszek erre a városra… meg arra mi vár rám…

Outfit l © l Music
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
225
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 13, 2020 5:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Márpedig a vágy túl sok mindenre képes rávenni az egyént. Ugyan, mindannyian kurtizánok vagyunk, csupán más részünket bocsájtjuk áruba. Ki a testét, ki a tudását, csak nézőpont kérdése az egész.- s bár nagyon leegyszerűsítette a dolgot, de manapság minek bonyolítanának túl mindent? Így is túl sok a gubanc az életben, és ha valaki azzal érvelne, az a kurtizán, aki anyagiakért cserébe ellenszolgáltatást nyújt, akkor tényleg mindenki az, csak a szolgáltatás változik.
- Démonok számára kellemes, a lelkek számára már nem annyira. Mindenki a meleget társítja hozzá, meleg volt, az biztos, és igen, melegebb, mint itt fent. De nem igazán lehet körbe írni. Annyit mondhatok, hogy ahogy a legtöbb embernek honvágya szokott lenni, ha sokáig tartózkodik egy idegen helyen, úgy nekünk, démonoknak is megvan ez az érzés. Sajnálatosan jelenleg nem tudjuk felvenni a valódi alakunkat se. Mivel el vagyunk zárva a Pokoltól.- sajnos rávannak kényszerítve a húsöltönyre. S bár megvan az előnye, tagadhatatlan, de ha a valódi formájukban járhatnának, minden sokkalta könnyebb lenne, az emberek már a puszta látványuktól is megörülnének, a halálba rohannának, az angyaloknak vajmi kevés esélye maradna a túlélésre. Álmok, amiket most hiába is kerget.
- Annyi baj legyen, én is hasonlóan jártam, néhány külső tényező miatt pár emlékem sajnos elveszett. De akkor most örülhetsz, mert utazol, sőt elég messzire. Kezdetnek megteszi, véleményem szerint, hisz utána még Európa is következik, világnézés.- így is fel lehet fogni a dolgot, sőt, Agnes azon kevesek közzé fog tartozni, aki még a kontinenst is elhagyja.
- Rendben, legyen így, majd jelét adja, hogy jelenjek meg, és onnan közösen folytatjuk a tárgyalást. Ha kegyed miatt jön velünk, akkor természetesen prémiumról is lehet szó.- a több anyagi jutatás jobban ösztönöz a siker felé.
- Legjobb tudomásom szerint Belial nem fog így tenni, ahogy én se, egyedül a nefilim lehet a kétséges. De majd leállítjuk, ha szükségét látjuk.- nem szívesen szakítaná félbe a küldetést, de ha szükségét látja, megteszi.
- Csak nyugodtan, hosszú út előtt állunk, és kegyeddel ellentétben nekem nincs alvásra szükségem. Majd felkeltem, ha megérkeztünk.- feltételezi, hogy nem lesz ínyére Agnesnek az, ahova Mammon viszi elsőnek, szerencsére rendelkezik egy B-helyszínnel is, ahol felkészülhet.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mammon
-Nem kell bizonygatni! Túlélem egy démon vágyának hiányát. Vadász vagyok nem kurtizán. – kacarászok tovább a témán.
A lövés okozta adrenalin löket lassan lecsillapszik. A lehető legjobb ötlet lenne végig aludni a maradék utat. Ha ki akart volna végezni már megtette volna, szóval alhatok nyugodtan, mint a mögöttem horpasztó pokolkutya.
- Hmm… berendezkedtek… Milyen volt az élet a Pokolban? Ugyan ilyen, mint itt, csak melegebb? – nem volt alkalmam ezt megkérdeznem bárkitől is, aki odalent élt. Van elképzelésem, de szerintem az nem fedi a valóságot.
- Valójában fogalmam sincsen. Tudja néhány évvel ezelőtt valamitől törlődött az emlékezetem, szóval… ki tudja. Viszont ezalatt a pár év alatt New Yorkban éltem. Nem hagytam el a várost azóta. - kényelmesen elhelyezkedek az ülésben már amennyire lehet.
- Visszatérve a kiszemeltre. Szívesen megpróbálkoznék vele először, majd azután csatlakozik hozzánk maga is. Kellemesebb indítás lehet egy hölgy társaságában meginni egy pohár italt. Szerintem. Ha a kezdés jó, könnyebb lesz a folytatás. – gondolom. Aztán lehet meleg és magasról szarik az én csábos mosolyomra. Legalább kicsit nő is lehetek.
- És… remélem senki nem fog rám fanyalodni a kis csapatunkból. A gőzt meg majd otthon, New Yorkban kiengedem megbízhatóbb partnerekkel. – egy démonnal? Még viccnek is rossz! Inkább majd ha hazaértem. Kétlem, hogy olyan ellenállhatatlan lenne akármelyik is, hogy nem bírjam ki.
- Nagyon bánná, ha Ed példáját követve megpróbálnék aludni egy keveset? – úgy 17 órát?

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
225
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 06, 2020 3:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Ha esetlegesen attól tartana, hogy a gyakorlása után megkívánnám, akkor remélem nem keseredik el a válaszomtól, de képes vagyok kordában tartani az ösztöneimet és nem teret engedni a test vágyainak.- ellenben sok más démonnal, akik nyugodtan beleesnek a hús bűnébe. Mammon ennél céltudatosabb és képes arra fokuszálni, hogy előbb a feladatait fejezze be és utána engedjen meg magának némi szórakozást. De azok közül se mindegyikre alkalmas egy emberei partner, tekintve a törékenységüket és könnyedén sérülnek.
- A démonok által ellenőrzött városban él az említett személy, nem tartom szükségesnek, hogy a háttérbe vonuljak és az árnyak közül ellenőrizzem a beszélgetés helyes mederben való haladását. De ahogy kegyed kényelmesebbnek és könnyebbnek érzi.- ennyi szabadkezet igazán engedhet az alkalmazottjának, és csak akkor előlépni, amikor fontosabb részletekre kerül majd a sor. De ha szükségét érzi a hölgy, akkor természetesen Mammon is végig jelen lesz.
- Egy nephilimmel szemben? Igen. De egy másik lovassal szemben? Remélem csak költői kérdésnek szánta.- kommentálta halvány mosollyal az ajkán. Egy féllénnyel szemben tud hatni rá, érvelni, és még le is dobni magáról. De ha a Viszállyal kerülne szembe, nos, Mammonnak erősek a kétségei azzal kapcsolatban, hogy képes lenne tartósan helytállni, és gátat vetni annak, hogy meggyalázzák a testét.
- Ezt örömmel hallom, természetesen az utána történtek már nem tartoznak rám. Ha úgy érzi, hogy ki akarja engedni valamelyikükkel a gőzt, akkor csak nyugodtan.- persze előfordulhat, hogy nem a megfelelő fizikai állapotban lesz a munka után, és abban az esetben nem biztos, hogy lesz hozzá kedve és energiája.
- Hm… most, hogy ezt említette, nem tudom. Mármint azt a részét, hogy esetleges feldarabolásnál a test helyre hozza magát, vagy össze kell előtte rakni, és csak utána megy végbe a feltámadás. Minden esetre ez megérdemelne egy kísérletet. Köszönöm az ötletet.- hálás és apró mosolyt küldött az útitársának, amiért felhívta erre Mammon figyelmét, és így egy újabb elfoglaltságot találhat magának a démon, legalábbis egy ideig-óráig, még rájön arra, hogyan is működik a feltámadás.
Nem volt túlságosan boldog a fejleményektől, és szívesen megidézné a kutyáit, hogy rendet tegyenek, de jelenleg nem akart ilyen aprósággokkal foglalkozni.
- Egyet értek kegyeddel, a terep adta adottságok nekik kedveznek. Nem hiszem, hogy meg akarnának szökni, legalábbis addig nem, még nem tudnák meg, hogy egy lovas vezet. Feltehetőleg csak két embernek gondolnak minket, könnyű prédának, de igaza van, nem szeretném, ha a jármű további sérüléseket szenvedne el és használhatatlanná válna. Túlságosan hosszú séta lenne.- Mammon le tudná gyalogolni, nincs szüksége evésre és alvásra, és még így is napokig eltartana, de mivel halandó útitársa van, még tovább tartana. Jelenleg, ma szerencsések a betyárok.
- Természetesen. A legtöbb démon ott rendezkedett be, így én is beálltam a sorba és kisajátítottam magamnak egy nagyobb épületet, ahol a napjaimat töltöm a kutyámmal. S kegyed? Mindvégig New Yorkban élt, vagy máshonnan települt be? Esetleg már ott született?- valamivel el kell ütni az idejüket, és mivel már a lövések hangja is halkult, a beszélgetés erre megfelelő elfoglaltságnak tűnik.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 01, 2020 9:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mammon
-Nincs szükségem gyakorlásra. De ha lenne sem maga lenne az alany. Félnék, hogy túl jól sikerül a gyakorlás. – szóval még az a bizonyos nephi sem tud a tervről. És ha még sem sikerül meggyőzni Mammon humánus módszerével? Bevethetjük az izgalmasabb B tervet? Remélem nem valami bányarém előtt kell majd tetszelegni, mert akkor aligha leszek hiteles. Persze ha valami csinos jószág a célpont könnyű lesz.
- Hogyan is tervezi megugrani ezt a dolgot? Odamegyünk, maga háttérbe vonul, én elbeszélgetek vele majd ha sínen van a dolog Mammon színre lép? – hmmm vagy mindketten részt veszünk a dologban egyszerre és a pasi máris egy üzleti megbeszélésen érezheti magát csak öltöny és nyakkendő nélkül. Abban kételkednék, hogy sikerül megfélemlíteni egy nephit. Inkább küzdene szerintem mindhalálig, mint félelemből csatlakozzon a bandához. Ha meg is teszi nem sokra megyünk vele mert nagyobb gondot jelentene, hogy folyton a hátunk mögé kell nézegetni vajon mikor próbál hatástalanítani.
- Rossz az, aki rosszra gondol. Azt hiszem meg tudom magam védeni az…erkölcstelen játéktól. – arra nem tudok mit mondani, hogy nem akar tőlem semmit. Hát, oké én sem terveztem összefeküdni egy mutánssal sem. Valahogy nem fájt erre a fogam sohasem. Ha testi vágyakról van szó nem a kis csapaton fogom kiélni.
- Házi nyúlra nem lövünk. Nem fogom a munkatársak figyelmét elvonni a Vatikán meghódításáról. – a munka ez esetben tényleg csak munka marad, biztonságban van mindenki, ha emberek lennének nem állítanám ugyanezt ilyen könnyen. Igen, ami a bárba történt az tökéletes figyelmeztetés. Mindenki kussolni fog erről miután megérezte a halál ízét. Nem irigylem szerencsétleneket. Sose láttam halottaiból feléledő embert, el sem tudom képzelni ez hogyan működik, de nem lehet egy esti mese az tuti.
- Jobban belegondolva nekem sem kell tartanom egyenlőre a haláltól. A lényeg gondolom, hogy egyben maradjon a testem. Ha négy felé vágják nehezen költözik bele a lelkem újra. – semmi pénzért nem cserélném le ezt a testet. Annyit dolgoztam rajta. Ha a lelkemnek egyszer el kell hagyni ezt a gépezetet…remélem lesz annyi esze, hogy ugyan ebbe mászik vissza.
A golyó besüvít az ablakon és nekem azonnal vadászhatnékom lesz. Sorra lőhetném fejbe a sok idiótát, akik itt szórakoznak.
- Ezen a hatalmas területen elég könnyen meglóghatnak, ha tengernyi időnk lenne nem hagynám szó nélkül, hogy kárt tettek ebben a gyönyörűségben. Szerintem legjobb lesz ha a gázra tapos mielőtt felbátorodnak és újra lőnek, vagy kedvük szottyan más finomságokkal meglepni minket. – koszos patkányok. Biztos van egy két fincsiség a tarsolyukban. Nem szívesen tenném meg a hátralévő utat gyalog.
- New Orleansban lakik?

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
225
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 29, 2020 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Emberek, angyalok, köztük akadnak páran, akik olyan ostobák, hogy annak neveznek másokat. Átéltek pár eseményt, hasonló az érdeklődési körük, és már is annak nevezik a másikat; Barát. Ahogy kegyed mondja, ma már nincsenek, sokkal inkább érdekek, érdek barátok csupán, még mindketten profitálnak, addig a kapcsolat erős marad, tartós, de amint rezeg az a bizonyos léc, megszakad, könnyedén hagyják egymást a sors kegyére.- tényként közölte a véleményét, érzelmektől mentes hangján. A barátságot túlbecsülik, mindegyikben megvan az a pont, amikor megszakadnak a kötelékek, mások a gondolatok, és ami egyszer szent volt, erős, nem marad belőle más, csak egy rothadással telített verem.
- Furcsának is találnám, ha manapság bárki is hinne benne. Bárki, akinek még megvan a józan ítélőképessége.  Tény, hogy léteznek az angyalok, démonok, ahogy az is tény, hogy az angyalok nem túlságosan barátságos lények. Ha ez nem volt elég arra, hogy valaki kiábránduljon az egyházból, akkor az illető vakhívő. Mint a Keresztesek idejében, a legtermékenyebb szezonunk volt.- oktalan háborúk, bűnök sokasága, járványok, nem voltak többé olyan jó évszázadok, mint akkor. Bár még a két világháborút is annak lehet nevezni, rövidtávon hatalmas volt a profitálás, megannyi lélek, megannyi ostoba lélek, kik azt hitték, hogy a Mennybe kerülnek, mert jól éltek, hívők voltak, és mégis, megszegték a parancsolatokat, öltek. Jegy volt számukra a Pokolba.
Végre, mondhatni végre egy kis nevetés és nem a savanyú és fancsali arckifejezés.
- Nem beszélve arról, hogy a lebegő nyakörvek miatt könnyebben beazonosíthatóak lennének.- mivel gyakorta emberek ellen voltak bevetve, hátrányt jelentenének a nyakörvek. Minél később jönnek rá, hogy mikkel is van dolguk, annál eredményesebbek a kutyák.
- Az relatív, hogy kinek mit jelent a szép. De ha az emberi normák szerint vizsgáljuk meg, akkor igen, annak lehet nevezni. Valaha sok olyan város volt, amikre igazak a szavai. S valami ostoba indíttatás miatt néhányan még mindig ragaszkodnak ahhoz, képesek lesznek visszaállítani a régi rendet, újjáépítik azt, amit leromboltak.- a legviccesebbnek vagy szánalmasnak azt tartja, hogy olyanok is, akik még nem is éltek akkor, vagy éppen az anyjuk emlőjén csüngtek. Nem ismertek más világot, csak a mait, és mégis, valami olyanhoz ragaszkodnak, ami már elmúlt, ami már soha nem lesz a régi.
- Mégis az én fajtámat szeretik hibáztatni mindenért. Be kell látniuk, az angyalok, főleg Lucifer, Gabriel és Michael nem több, csak három hisztis gyermek, akik az apjuk figyelméért versengenek, úgy hívják fel magukra azt, ahogy csak képesek. De elhiheti, lesznek, akik így is megbocsájtanak nekik, és elnézik ezt az egészet.- ilyen volt az emberei természet, ilyen ostoba.
- Khm, örülök, hogy ennyire könnyedén feloldódik, vagy ha gyakorolni is akar az illető elcsábítására, ha kérhetném, ne rajtam tegye. Zavar a vezetés közben. S nyugodtan tegye azt, szüksége is lesz a pihenésre.- sajnos zenével nem szolgálhat, ami az út során álomba ringatja, legalábbis olyannal nem, ami elnyerné a hölgy tetszését.
- Ha lehetséges elkerülném az erőszak alkalmazását a meggyőzésnél, jobbnak látom, ha önszántából jön velünk, mintsem félelemtől hajtva. De bízok kegyed képességeiben, de a külsőjében mindenképpen.- emberi szemmel nézve meg vannak a szükséges adottságai ahhoz, hogy elcsábítson egy férfit, akit az ösztönei hajtanak.
- Ha ezalapján valami erkölcstelenre következtetne, akkor ne tegye. Legalábbis én nem szándékozom nemi aktusra lépni magával. A többiek nevében nem beszélhetek, de ha közös megegyezés alapján történi, akkor csak nyugodtan engedjen a testi vágyainak.- még nem a megbízás helyet csinálja, vagy Mammonná, addig nem zavarja a démont, ha paráználkodnak.
- De a vendégekben nem bízhattam meg. Szükséges volt, hogy megnyerjem a hallgatásukat, és ahhoz a legegyszerűbb megoldáshoz folyamodtam. De egyébként se maradnak holtak, de ha másra nem is, figyelmeztetésnek ez elég volt.- remélhetőleg arra tényleg jó volt, és nem fogják elkövetni azt a hibát, hogy jártatják a szájukat.
Aprót remegett a szemének a sarka, amikor a lövedék átlyukasztja a szélvédőt.
- Igen, ránk. Nos, azt hiszem, nem szükséges elismételnem a szavaimat. A kérdésem csupán az, hogy megálljak és foglalkozzunk velük, vagy mehetünk tovább?- nem szívesen vesztegetné az idejét holmi ostoba emberekkel.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mammon
-Természetesen ebben a világban sincsen lassan senkinek barátja. Nem úgy értettem, mint a rendes értelemben vett barátot. – nekem sincsenek barátaim. Még olyan sincs, akiben egy fokkal jobban bíznék a többi hülyénél. A halál sosem rázott meg. Ha meghalok akkor már úgy is teljesen mindegy. Most úgy sem tudok rendesen meghalni. Bár fogalmam sincs mi lesz velem ha esetleg négy felé tépnek. Addig fogok a halál és az újjáéledés között rohangálni amíg meg nem nyitják újra a Pokol kapuit? Mert akkor elég sokáig fogok így vergődni. De legalább szép temetésem lesz.
- Papot, én? Nem hiszek az egyház szentségében, túl sok bajtársam veszett oda az értük űzött elvetemült csatákban. – gyűlöletem határtalan. Talán semmit sem élvezek jobban egy álszent pap kivégzésénél. Csuhájuk mögé bújva húzzák ki magukat az igazi harcból, és ha szükség van rájuk eltűnnek, mint a kámfor. Még mindig akad, aki Istenben vakon hisz. Mélylevegő Agnes, nem vagy háborúban. Lecsitítom felháborodott lelkemet. A Pokol tökéletes hely lesz számomra, a Menny túl puccos lenne. Bár még sosem láttam pokolkutyát, biztosan ocsmányak. Elképzelek egy ilyen szörnyeteget rózsaszín nyakörvvel és akaratlanul felröhögök.
- Tényleg szánalmasan festenének. Majd megbarátkozok a ténnyel egyszer csak. – lehet így a legjobb. De ha folyamatosan a pokolkutyák a téma sosem nyugszok bele. A karneválok már jobb téma. Ha részt vehetnék egy ilyenen biztos táncolnék a lüktető tömeggel.
- Szép… például tele csillogó színekkel, zenével, nevetéssel. – ebből a világból kiveszett már minden jó. Felőlem kár el is pusztulhatna. Nem képvisel értéket.
- Pontosan, tudom kinek a keze műve ez a szarság. A tollas barbárok sem érdemelnek bocsánatot tetteikért. – de még mennyire. Mindenük megvolt mégis ezt tették. Önzőek. Pedig mindig mi emberek vagyunk a gyarló érzelmes korcsok. Mammon következő mondatára felugrok kényelmes helyzetemből. Teljesen felé fordulva szinte áthajolok hozzá ülésemről. Nevetve és hitetlenkedve meredek rá.
- Rendben, akkor csak a fele utat szunyókálom át. Szóval nem azonnal keressük meg, értem. – kis csalódottság fog el, mert én nem a nyugalmamról és a türelmemről vagyok híres. Ha mehetnékem van aligha tudom lehunyni szememet.
- Megpróbálok majd pihenni. – egészen szokatlan lesz egyedül, nyugiban és ha jól sejtem kényelmesen aludni. Az én női tehetségemről elég keveset tudok. A faragatlan harcosoknak nem kell szempillarebegtetés ahhoz, hogy megkapjam, amit akarok. De ha ez az ifjú nephilim ettől meghatódik ám legyen. Mintha megéreztem volna ezt mikor pakolásztam, mert egy olyan ruhát dobtam be táskámba, ami csak egyszer volt rajtam. Még Z parancsolt rám egyszer, hogy ebbe jelenjek meg. Most legalább nagyobb hasznát veszem.
- Szóval vadász és társalkodónő. Bár én máshogy szoktam az embereket meggyőzni. – én nem nagyon várok nemleges választ. Megcsinálod vagy meghalsz, nem győzködök senkit soha. Nem fér bele az időmbe.
- Belial és Leonard. Ezek szerint én leszek az egyetlen női tagja kis csapatunknak. – és az egyetlen ember. A nephilimmel való találkozást várom, mint Viszály megismerését. Nephilimmel még sose találkoztam. Furcsa szerzetek, és mindenki fúj rájuk puszta létezésük miatt. Pestis és Viszály nem egyszerű társaság. Szavaira csak rábólintok hiszen csak megerősítették feltételezésemet. Visszazuttyanok helyemre mert még mindig kitekeredve beszéltem hozzá.
- Nem vagyok annyira idióta, hogy egy másik démonnak vagy bárkinek felemlegessek egy ilyen sztorit. Főleg a történtek árnyékában. – rám szüksége van ugyan, de nem vagyok nélkülözhetetlen. Bármelyik városban talál hozzám hasonlót ezért kicsit vissza kell vennem a pofátlanságból. Nem vagyok hülye. Mikor már azt hinné az ember tényleg egy egyszerű kocsikázás lesz a sors jót röhög a markába és tüsszent egyet. A szélvédő fülsüketítő hanggal pattan meg. A rajta ütött lyuk pontosan a két ülés között díszeleg. Felszisszenek. A picsába!
- Ránk lőttek. Mit is mondott az útonállókról? – csizmámba csupán egy pisztoly fér el kénytelen vagyok előkapni azt. Próbálom felmérni a terepet honnan jöhetett a golyó. Minden olyan sík… itt nehéz elrejtőzni.

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
225
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 19, 2020 11:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Valamit rosszul hallhatott az évei során. Nekünk démonoknak nincs úgynevezett barátaink. Kapcsolataink inkább, akikkel a kölcsönös haszonszerzés érdekében tartunk fent egy jobb kapcsolatot. Legalábbis azon démonok, akik még nem… nos, alkalmazkodtak az emberei élethez, és vettek fel túlságosan is túl sok emberei jellemvonást, mint például az érzelmek.- rémesek azok az érzelmek, túl kuszák, túl sok van belőlük, nehéz gondolkodni miattuk. Alig érti, hogy mielőtt kiszabadult a ládából, mégis hogy volt képes életben maradni? Gyakorta elragadták az érzelmei, haragból cselekedett, nem csoda, hogy végül egy vadász testébe került bebörtönzésre. Rémes és szégyenteljes.
- Nincs mit köszönnie. Ez a legkevesebb, amit megtehetek azért, aki az alkalmazásomban áll. Csupán gyakorlatiasság, de ha van valami kívánsága a temetéssel kapcsolatban, azt majd ossza meg velem. De ha egy mód van rá, papot ne kérjen, nehéz a mai világban találni egyet is. Ám meglepően sok jutott a Pokolba. Nehezen tudtak ellenállni a ministráns fiúknak.- apró mosolyra húzódtak az ajkai, ostoba csuhások, azt hitték, mert Isten alkalmazásában állnak, így számukra minden megengedett. Természetesen kérhettek bűnbocsánatot, kaptak is, de mikor eljött a vég, mikor megnyíltak a kapuk, már késő volt imádkozni, sokan aláhulltak és nem az ég felé szárnyaltak.
- Igen, Ed. Teljes nevén Ed Gein, egy sorozatgyilkos volt még azelőttről, hogy a mai helyzet kialakult volna. Nem hiszem, hogy a neve így sokat mond magácskának, bár, igazából manapság már senkinek se mond túl sokat.- sajnálatosan elveszett az ilyen tudás, kikopott az emberekből, ahogy sok minden más is már.
- Túloznak a szóbeszédek. Egy medve is képes arra, amire egy pokolkutya, és mégse vetik meg minden példányát. Csak a nevében szereplő pokol miatt van ez az egész probléma. Ami pedig a láthatóságát illeti… nyakörvet tehetnék rá, de nem élnék ezzel a lehetőséggel, nem szereti és utána sértődött lesz. Annak pedig örülök, hogy nyitottabb lesz, elvégre a démonok városába tartunk. Láthat a szem számára szokatlan dolgokat.- azt nem említi meg, hogy várja negyvenkét másik pokolkutya is, majd mikor megérkeztek, akkor lesz letépve az a tapasz, gyorsan és fájdalommentesen, már amennyire lehetséges.
- Kinek mit jelent az, hogy szép. De az igaz, hogy voltak karneválok, fesztiválok. De ha valakiket hibáztatni akar, amiért ezek elmaradtak, nos, azok nem a démonok. Mihály és Gabrielt ajánlanám és természetesen az apjukat. Az eltünésével egymásnak esett a két angyal, majd itt lent folytatták a harcukat, és megnyíltak a Pokol kapui. Mi pedig csak tettük a dolgunkat. Ha logikusan gondolkozik, az egész Isten hibája és az angyaloké, és mégis minket démonokat tartanak felelősnek mindenért. Rémes ez a szűklátókörűség.- kissé felháborodottak voltak a szavai, éppen alig észrevehetően, de mégis azok voltak. Egyszerűbb mindenért azokat okolni, kik a Pokolból származnak, akkor is, ha éppen csak egy kevésbé voltak okai az egész pusztulásnak.
- Mivel én démon vagyok, nekem nincs szükségem pihenésre, ellenben az emberei szervezettel, amire néha-néha ráfér. Hiába képes aludni az út során, kipihenten van magára szükségem, ápoltan. Mivel a maga által ifjú titánnak titulált egyén férfi volt, így nem kizárt, hogy szükséges lesz a meggyőzésére egy kevéske szempillarebegtetés, vagy mivel szokták a nők rávenni a férfiakat arra, hogy azt tegyék, amit akarnak.- nem volt teljes a tudása a női praktikák terén, démonként máshogy szokta elérni azt, amit akar, de nem rest beismerni, ha néha szüksége van ilyesfajta segítségre.
- Egy démon, a neve Belial a Viszály, egy másik lovas. Illetve az említett nefilim, akiről ha igazak a pletykák, akkor hasznunkra lesz, Leonard Fox a neve, ha jól tudom. Nem rendelkezem róla túlsok információval.- éppen ezért kell felkeresniük, hogy többet megtudjanak róla, és ha igazak a hírek, akkor munkát ajánlanak a számára.
- Nincs mit.- nem volt mit köszönni, hiszen leginkább csak a saját véleményét osztotta meg.
- Nem, nem hagytam. Nem feltétlen a táncom és az éneklés miatt, hanem a megjelenésem. Ha esetleg visszajutna a vadászok fülébe, előfordulhat, hogy azzal saját magamnak okozok gondot, és ezt elkerülném.- hazudott, mert a tánc és éneklés volt inkább a nagyobb oka annak, amit tett, de ezt nem fogja megosztani senkivel.
- Köszönöm az elismerő szavakat. Néhanapján egy démonnak is ki kell kapcsolódnia és csinálnia valami butaságot. Oh, erről jut eszembe, ha lenne olyan kedves, és ezt nem említené meg senkinek, azt, amit látott, azért hálás lennék. Ha Belial megtudná, nos… úgy érzem, hogy évszázadokig hallgathatnám és láthatnám a vigyorgó, önelégült arckifejezését. Remélem megérti, de nekünk démonoknak is adnunk kell a hírnevünkre.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 14, 2020 7:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mammon
Neki biztosan megvannak a kapcsolatai, hogy ilyen járművekhez jusson. Nekem még sokat kéne melóznom egy motorért. Azt sem tudom képes vagyok e vezetni… vajon előző életemben tudtam motort vezetni? Egyáltalán mim volt akkor?
- Ezzel teljesen tisztában vagyok. Tudtommal egyelőre nem tűztek vérdíjat a fejemre, tehát maga sem azért jött, hogy bosszút álljon egy barátjáért. – tudtommal, habár ez elég furcsa miért nem történt még meg. Addig jó amig nem kell menekülnöm.
- Rendben, elhiszem. – mondom végül mert már nekem kezd kínos lenni, hogy egy démon esküdözik az ép bőrömre. Meg tudom magamat védeni, engem csak a belső ellenség zavar. Mert kételkedem abban, hogy minden csapattagnak világos a játékszabály. Hallgatnom kellett volna a vadászra, aki múltkor a megszállás elleni tetoválásról karattyolt… most már mindegy.
- És köszönöm. – mármint a temetéses dolgot. Elég bizarr volt ez az ígéret. Sajnos még mindig erősen kételkedek egy démon szavában. Kíváncsi lennék hogyan fest egy temetés, amit egy démon intéz egy vadásznak. Kár, hogy az enyém lesz és kimaradok belőle biztos kevés hasonló esemény íródott bele történelembe. Akaratlanul felnevetek a név hallatán. Pontosan úgy beszél róla, mintha egy díjnyertes kopó lenne. Ed… most tényleg elnevezte a bestiát?
- Ed? – tényleg házi kedvencként kezeli. Ed… valamiért elveszti élét a rettegés, amit a láthatatlan véreb keltett bennem. Szóval Ed a jó alvó pokolkutya, aki békésen szunyókál a kocsi hátsóülésén bármikor olyan szörnyeteggé válhat, aki letépi a fejed. Vajon annak a dögnek mi lehetett a neve, amelyik anno a szemem láttára tépte le az emberek fejét? Sose felejtem el azt az éjszakát. Ott megtanultam mi az a félelem.
- Tudja nem holmi szóbeszéd miatt állok így hozzájuk. Nem mellesleg könnyebben nyugodnék bele jelenlétébe ha látnám őket. A láthatatlan ellenség nem túl jó, még ha jólnevelt is. De majd nyitottabb leszek a ránk váró dolgokkal szemben. – hát igen, ha látnám talán megbarátkoznék rusnya ábrázatával és förtelmes kénes szagával. Megbarátkozni velük azonban túlzás. Tényleg van ebben valami, ha nem is a pokolkutyákra nézve. Fogalmam sincs mi van a világban, nem is érdekelt soha mert a munkának élek. Most pedig egy démon és egy pokolkutya társaságában hagyom el a világomat jelentő várost. Túllépem a dolgot, nem szeretném tovább nyúzni a kutya témát. A végén még megjelenik ahogy a falra festett ördög és tényleg megszaglász.
- Még hosszú út vár ránk. De ahogy hallottam New Orleans szép hely, és a sorscsapások előtt szuper város volt. Karneválok, zene, nyüzsgő élet. Tudja ezekért kár. – a pezsgés, a buli, a karneválok. Sokkal jobbak lehettek, mint a mondvacsinált apokalipszis partyk mostanában.
- Azt hittem nem lesz idő körbe nézni mert egyből az ifjú titánt keressük majd. – majd körülbóklászom kicsit a várost, ha már van szabad idő. Jó igencsak egy rossz hírt mondott… pontosabban a valódi kilétének felfedésével kettő… de ez a kettő felért vagy hússzal és mellé még egy gyomorszájon rúgással.
- Valóba. A többiekről is hasonló érdekességek fognak kiderülni a jól sejtem. Mesélhetne a csapat többi tagjáról. – időnk, mint a tenger. Egy fokkal kényelmesebben helyezkedek el az ülésben, már nem festek úgy, mint aki karótnyelt.
- Ömm… köszönöm. – Z ebben az egyben jól választott. Mert ugye tőle kaptam a nevemet. Ahogy az utat bámulom eszembe jut valami, amit már meg akartam kérdezni csak elfelejtettem.
- Nem hagyott szemtanúkat igaz? – kérdezem fakó hangon a férfira nézve. Nem számonkérés egyszerű kíváncsiság. Nyakamat tenném rá a kocsmában mindenki meghalt, bár arról fogalmam sincs milyen halált haltak. Meglepne ha hagyott volna bárkit, aki emlékezhetne a kis műsorára. Én pedig nem vagyok naiv, hogy ezt higgyem
- Be kell valljam egész jó kis előadás volt. – a hangja nem is annyira rossz, a táncikálást inkább hagyjuk. Az groteszk volt.

Outfit l © l Music
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mammon


I-59 N és I-81 N út New York és New Orleans közt. Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
225
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 8:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Természetesen lehet. A megfelelő helyeket és személyeket kell felkeresni az ilyen és ehhez hasonló ügyekben.  Elfogadható árért cserébe szereznek működőképes motort. Csak nem feltétlen ebben a városban.- bár a nagyobb városokban is lehet találni olyan személyeket, akik foglalkoznak ilyen dolgokkal, de a kisebbekben nagyobb az esélye. Kevesebb ember azt is jelenti, hogy kevesebb szükségleteik vannak és így kevesebb járművet kell szétszedniük, és ahogy régen is, most is a turistákból élnek meg leginkább, ahhoz pedig árura is szükségük van.
- Bánatára közlöm, hogy nem vicceltem. De ha attól tart, hogy meg akarom ölni, ahhoz egyáltalán nincs szükségem ilyen… bonyolult tervre, hogy elhívom magammal a Vatikánba, majd ahogy kiértünk a városból végzek kegyeddel. Meg tudtam volna tenni a kocsmában is, minden probléma nélkül. Felesleges az idegeskednie.- nem különösebben zavarta Mammont az a pillantás. Egy nőtől egyébként is megszokott a dühösebb pillantás, nincs túl nagy jelentősége.
- Csupán ismételni tudom magamat, nincs oka aggódni. Nem kivégzésre viszem, és a kutyám se fog magának ártani. Sőt, szavamat adom, hogy ha a munka során valami balszerencse miatt elhunyna, nem lesz a teste a kutyák martaléka. Rendes temetésben részesítem majd.- mondta nyugodt hangon, mintha csak az időjárásról beszélgetnének, de szinte biztos volt abban is, hogy ezek a szavak nem igazán hatnak nyugtatóan az utasára, sőt, talán pont ellenkezően.
- Nos, igen, mondhatni az. Nem lett mocskos az ülés, tehát igen, visszafogott volt.- nem lett volna túl boldog, ha a riadalom miatt az ülésre bélsár került volna, nehezen jön ki és az a szag is utána, mocskos munka. Lehet dobhatta volna ki az egész ülést, újat találni pedig nehéz lenne.
- Igen, kifejezetten jó alvónak számít. Ha nem fog semmi váratlan történni, akkor nem tartom valószínűnek, hogy fel fog ébredni az útunk során. Ed kifejezetten jól nevelt a pokolkutyák közt, csak akkor támadna, ha fenyegetve érzi magát, vagy ha veszélyben vagyok, és végül, ha utasítást kap tőlem. De reményeim szerint egyik se fog előfordulni.- apró utalás bújhatott meg a sorok közt, jobb ha a hölgy nyugodt lesz és nem tervez semmi ostobaságot, mondjuk megpróbálni ellopni a járművet és végezni Mammonnal.
- Mondjuk nyitottabban. Csupán a rosszhíre miatt tart tőle, semmi más oka sincs. A szomszédnéni kutyája is lehet vad, és ölhet embert, az úgy nevezett normális kutyafajták közt is vannak olyanok, amitől tartanak az emberek, mert rossz a hírük. De ha megismerik őket, hamar megbarátkoznak velük. Csupán nyitottság kérdése.- minden kutya megérzi, ha félnek tőle, és ezt ki is használják, hogy biztosítsák a dominanciájukat, de ha barátságosak, akkor megvan rá az esély, sőt, nagy az esélye annak, hogy nem fogják letépni az illető karját és elszaladni vele.
- Véleményem szerint eddig magácskának csupán egy rossz hírt közöltem, az pedig a pokolkutya jelenléte volt. Nyugodjon meg, amint megérkezünk New Orleansba máshogy fogja látni az egészet, nem csak démonok élnek ott, emberek is szép számmal, felfedezheti magának a várost, ha akarja. Legalább kimozdult.- egy kis kirándulás senkinek se ártott még meg, természetesen a történelem során voltak olyan „kirándulások”, amiknek a vége nem volt a legjobb egyes népcsoportok számára, de ez most nem olyan.
- Szerény véleményem szerint eddig még mindig kevesebb volt a rosszhír, mint a jó, legalábbis magácska számára.- Mammonnak eddig egy rossz hírt se említettek, bár azokat se nagyon gondolja annak, amikről a hölgy rosszul vélekedik. Na és ha Mammon volt? Csupán a rossz propaganda az oka annak a tenyérbe temetett arcnak is.
- A Mammon elég lesz, nincs szükség a ragozásra.- bár a Mr. jelzővel még kibékülne, sőt, az tetszene is Mammonnak, de nem lesz telhetetlen.- A szavaiból azt veszem ki, hogy nincs igazán jó hírem New Yorkban, kár.- kissé csalódott volt a hangja, hiszen nem is igazán adott okot arra, hogy rossz híre legyen, egy-két apróságot leszámítva, amik inkább csínyek voltak mintsem komoly bűn.
- Agnes, jobban hangzik, mint az Anabel. Az Anabel olyan, mintha a középkorban vagy a reneszánszban lennénk. Manapság már nem olyan a csengése, kis beképzeltségről árulkodik, mintha kékvérű lenne, nemes, ha jobban tetszik. Ellenben az Agnes, az Agnes az egyszerű és tetszetős név, jobban illik kegyedhez.- Mammon számára nem igazán jelentett gondot, hogy az útitársa is hamis nevet adott meg, éppen ezért nem érti, hogy mire fel az a nagy bánat és kifakadás, mert Mammon az Mammon volt és nem az említett Agrael nevű egyszerű démon?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 8:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Mammon
-Kár lenne az ilyen kincsekért. Vajon hol lehetne motorokat találni? – a városon belül levőket már darabokra szedték. A jármű bűvköre addig a pillanatig tart, amíg munkaadóm darabokra nem töri apró kis megjegyzésével. Éppen csak megemlíti a szörnyszülöttet a hátsó ülésen, mintha csak azt mondaná reggel kávé helyett teát ivott. Legszívesebben kiugranék a mozgó járműből persze csak azután, hogy leüvöltöttem a gazember fejét. Érzem, hogy egész testem reszketni kezd. A félelemtől e vagy az idegességtől azt nem tudom eldönteni.
- Reméltem viccel. Nagyon nagyon reméltem! – nem tréfa. A legborzasztóbb ezekben a büdös dögökben a láthatatlanság. Dühösen villan rá tekintetem a férfire.
- Teljesen mindegy nekem megeszik e azt, akit kinyírnak vagy sem. A lényeg a kivégzésen van. – ma reggel mikor felébredtem nem mertem volna arra gondolni, hogy egy démonnal fogok kocsikázni egy pokolkutya társaságában a démon pedig ezeknek a büdös dögöknek a hasznosságát ecseteli. Amúgy egészen hasznos lehet. Azt a riasztórendszert lehetetlen kicselezni.
- Az én reakcióm még elég visszafogott azt hiszem. – más kérdés mennyire lett volna visszafogott a reakcióm, ha egy autó megmorog.
- Remélem jó alvó. végig alhatná mondjuk az utat. – ha már itt van legalább ne adjon magáról életjelet. Kibámulok a mellettünk elsuhanó tájra. Számomra ismeretlen. Mint minden a városon kívül. Most tényleg összehasonlít egy élő kutyát egy pokolkutyával? Komolyan? Ez a beszélgetés most megtörténik vagy csak álmodom?
- Jó tegyük fel valóban ugyan olyanok, mint a szomszédnéni kiskutyája. De most komolyan? Vadászként, hogyan kellett volna lereagálnom a dolgot? – kérdőn nézek vissza rá, majd a hátam mögé. Még mindig nem látom a dögöt. – De tudja mit? Ne is feleljen rá. Inkább váltsunk témát. – nem szeretném tovább nyúzni a kutya témát. Még a végén megsajnálom szegény démonokat a kihalt Pokol miatt. Talán pont ezért jött fel Lucifer is, mert egy kis pezsgésre vágyott, csak neki már a kutyák nem voltak elegek. Brrr….
- Legalább egy jó hírt is közöl ma. Remek. – nem kell annyit keresni, hamarabb mehetünk a Vatikánba, ami azt jelenti hamarabb is jöhetek vissza. Még a végén honvágyam lesz s visszavágyok ebbe a koszfészekbe.
- Nem. Úgy látszik ez nem a jó hírek napja. Mammon? – jól hallottam? Mammont mondott? Teljesen letaglóz a név. Arcomat két tenyerembe temetem. Nagyot sóhajtok. Ennél rosszabb már nem lehet. Pedig azt reméltem egy sima egyszerű démon. Erre kiderül, hogy baszottul nem. Mammon… Ennél már csak Lucifer lett volna jobb. Várjunk. Tényleg ennyire könnyen átjutott a kapun? Elvileg a kislábujját sem tehetné be New Yorkba. Hát ez nagyon gáz!
- Oké csináljuk úgy, mintha ezt most nem is mondta volna. Mammon a pestis. – mormogom bele tenyereimbe a szavakat. Aztán fejemet a fejtámlának döntöm, lehunyom a szememet. Hát idáig is eljutottam, maga a nagybetűs Pestit… a dögvész… a feketehalál kért fel melózni. Valaki nagyon utálhat… főleg a sors.
- Jó, akkor mielőtt Anabelnek kezdene el szólítani. Inkább hívjon Agnesnek… az Anabelt utálom. – ezzel tulajdonképpen terelni akarom a saját gondolataimat, hátha alábbhagy z egyre növő düh.

Outfit l © l Music

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5