Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Lepukkant sztriptíz bár •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athlan


Lepukkant sztriptíz bár - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
393
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
688
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Fuckin' Chaos

- Te kurva élet... Hát ezek meg hogy a picsába néznek ki már megint? - ez a legelső kérdésem a csaposhoz, amikor odalépek a pulthoz, s épp hogy csak körbelegeltetem a tekintetem a bentieken. Mikor legutóbb voltam itt, felfordult a gyomrom ettől a sok gusztustalan ribanctól, s jelenleg a helyzet úgy látszik, hogy változatlan.
- Mit mondtam legutóbb? - huppanok le egy bárszékre, mire a csapos azonnal elém rak egy üvegpoharat. Biccentek az egyik hátsó üveg felé, melyben gin lötyög, abból pedig löttyint nekem jó pár kortyot. A kérdésemre természetesen nem válaszol, hiszen még nem fejeztem be a pofázást.
- Egzotikum, Lars. Eg-zo-ti-kum. - még kezemmel is kihangsúlyozom a tagolt szavaim, s egyből legurítom a torkomon az alkoholt. Túlságosan sokat nem érzek belőle, hiszen valamiért egy legutóbbi balul elsült kísérlet során elvesztettem az ízérzékem, s még nem sikerült azt elővarázsolnom, így csupán annyit érzek, ahogy az ital gyengén ugyan, de végigkarcolja a torkom.
- Ferdeszemű szépségek, fekete csokibabák... - unottan támasztom ki állam az öklömön, s kérek egy újabb kör gint. Azt hiszem, ez a mai este itt nem fog számomra sokáig tartani, szóval a tervek szerint legurítok még pár kört, aztán viszontlátásra.
- Nem azt mondtad, hogy tudsz hatni a főnöködre? - kérdem egy hosszas sóhaj kíséretében, mikor is egy lány (Eyla) úszik be a látóterembe, s pár percig csak azt nézem, ahogy ő táncol. Végül felé mutatok, s újra visszaszegezem a tekintetem a csaposra.
- Nézd csak meg azt ott! Ha fekete lenne a bőre, már én is ott csúsznék előtte! - nevetek fel aljasan, végül visszafordítom az egész testem a pulthoz, hogy lehúzzam az újabb kortyokat. Ez a nyomorult még mindig nem hajlandó válaszolni, de most kedvem sincs ahhoz, hogy kiverjek belőle pár értelmes szót. Annyira azért nem vagyok ijesztő, hogy ilyen látványosan kussolni kellene! Ez pedig hamarosan be is igazolódik, hiszen ott terem mellettem hirtelen egy hölgyemény, kinek kérdésére a magasba szökik a szemöldököm.
- A kurva, hát ez elég konkrét kérdés! - nevetek fel, bár elnézve a vonásait, eléggé céltudatosnak tűnik. Hogy érdekelhet még ez az egyszerű kérdés is jobban ezeknél a szakadt ribancoknál?
- Ha lesz belőle hasznom, akkor lehetek az a forma. Miben segíthetek? - teszem fel a kérdést kissé nagyképűen, s majdnem meg is könnyezem a kedvességem. Kezdek lassan elpuhulni... Az újabb kérdésem azonban hamar elúszik, mikor meghallok mögülünk egy eléggé ismerős kántálást. A vigyor egyből az arcomra telepedik, mire megfordulok, hátam a pultnak vetem, s kezeimmel kitámasztom magam.
- Ha akarsz valamit, akkor gyorsan mondd, mert hamarosan kezdődik a műsor... - közlöm a lánnyal, majd a hitvány patkány felé biccentek, akire úgy látszik, hogy ezen a szutyok helyen jött rá az idézhetnék. Lássuk hát, melyik nyomorult, szánalmas lófasz démont akarja idevarázsolni!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Lepukkant sztriptíz bár - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 5:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


From Cara

– Remélem nyomós indokod van arra, hogy éppen ez előtt a hely előtt kellett találkoznunk. – vetettem az asszisztensem Phil szemére. Alapesetben a lakásomon szoktuk megejteni a szokásos napi helyzetjelentést, de ma valamiért szükségét érezte, hogy egy lepukkant sztriptíz bár előtt találkozzunk.
- Igen, igen  – próbált szabadkozni, majd folytatta - – Még ma beszélned kell valakivel, azért vagyunk itt. Odabent van egy férfi, aki ha minden igaz hasznos információkat birtokol. Egész pontosan a Hernandez ügyről van szó.
Mi tagadás, a korábbi ingerültségem azonnal tova szállt, és széles vigyor terült szét az arcomon a név hallatán. Hugo Hernandez. Ilyen névvel csak balfasz lehet valaki, de ez az ember még ezen az alap definíción is túl tett. Hatalmas fegyver készleten csücsült a kis város széli villájában, de nem csinált vele semmit. Mondom SEMMIT. Annyiszor tárgyaltam már vele, hogy adjon túl rajta, és szerezzen valami olyat cserébe, aminek komolyan a hasznát is veszi, de ő nem volt hajlandó. Egész nap csak ül a házában és a puskáit fényesíti. Számtalan tárgyalás után - mondhatjuk úgyis, hogy évek alatt - végre eljutottunk oda, hogy talán mégis eladná a készletének egy kisebb részét, de olyan elképesztő összeget akart érte kapni, hogy esélyem se volt belőle üzletet csinálni. Persze sokan mindent megadnának érte, hogy felszerelhessék magukat az ő arzenáljának akár a töredékével is, de ez a fazon mindent plusz még annak a szorzatát és a hatványát is elvárta cserébe. Én pedig jó vagyok ugyan abban, amit csinálok, de közel sem annyira, hogy egy ilyen paraszt üzleti tranzakcióját levezényeljem. Szóval, amikor Phil bedobta a Hernandez nevet, és hogy hasznos információkat fogok ma tudni szerezni, igazán jó hangulatba kerültem. A testemet átjárta az a kellemes szinte már bizsergető érzés, ami akkor fog el, ha meghallom a profit fogalmát. Az örömöm fényét, viszont árnyékba borította egy gondolat, ami éppen akkor ütött szöget a fejembe.
– Álljunk meg egy percre. Miért is kell ezt ma pont nekem intéznem? A te dolgod lenne az ehhez hasonló beszélgetések levezénylése. Én akkor jövök a képbe, ha már a matekról tárgyalunk. – néztem kérdőn Philre. Eddig is az óvatosabb hangnemét használta velem szemben, de miután ezek a szavak elhagyták az ajkaimat, tulajdonképpen behúzta fülét-farkát, és csak a cipőjét merte bámulni.
- Barbara meg öl, ha ide bemegyek…  – sustorogta Phil a cipőjének, ha nem figyelek talán meg sem hallottam volna.
– Hogy mondod? – emeltem fel a hangomat, a növekvő haragomat cseppet sem leplezve.
- Igazából ez még nem is találkozó, csak azt az infót kaptam, hogy valaki, aki üzletelt már Hernandezzel, ma itt lesz. Gondoltam megkereshetnéd, és esetleg beszélhetnél vele.
– Ez esetben pláne a te dolgod lenne ide bemenni. Mit csináljak én az ilyen pletykákkal? Nekem konkrét találkozó időpontokra van szükségem. Nem fogom az időmet bújócskára pazarolni.   – a szar már kezdte egyenletes ütemben elönteni az agyamat, de egyelőre visszafogott voltam és nőies. – Különben is mi köze ehhez a nejednek?
- Barbara tényleg kinyír engem, ha megtudja, hogy sztriptíz bárban voltam. És tudod milyen. Egyszerűen megérzi, ha hazudok neki.  – már éppen válaszolni akartam neki, de végül visszafogtam magam és inkább csendben maradtam. Sajnos ezzel nem tudtam vitatkozni. Az én szememben az üzletért mindig áldozatokat kell hozni, de tény, hogy Phil felesége igencsak tűzről pattant, és nem lenne rest monoklit varázsolni Phil képére, ha az alulöltözött hölgyekre csorgatná a nyálát. Még akkor sem, ha csak üzletről van szó. Mi tagadás, én is a nadrágomba csinálok Barbarának már csak a gondolatától is, szóval szomorúan, de be kellett ismernem, hogy a békesség érdekében tényleg jobb, ha én megyek be. Csalódottan sóhajtok egyet.
– Hát jó akkor intézem. Viszont ajánlom, hogy legyen bent vörös boruk, mert különben botrányt csapok. – Phil arcán egy halvány mosoly szabadult el.
- Biztosan lesz nekik. Én akkor haza is megyek. Lehet, hogy kéne virágot is szereznem az asszonynak. – Mondta már szinte nevetve, majd tovább folytatta. – Ja igen a lényeget el is felejtettem. Egy agyon tetovált, fekete ruhás alakot kell keresned. Még az arcán is van motívum, szóval nem fogod eltéveszteni.
– Bekaphatod. – búcsúzom tőle, egy jól bevált műmosoly és egy integetés kíséretében. A vigyora csak még szélesebb lett és már el is indult hazafelé. Nem haboztam sokáig, hanem az ajtó felé fordultam és beléptem a sztriptízbárba.
A sör és izzadság szag mágikus elegye azonnal megcsapta az orromat. A formás és kevésbé formás lányok vidám mosollyal az arcukon illegették magukat a vendégek között. Én rögtön a bárpulthoz indultam, és igyekeztem minél kevesebb pucér csajt megbámulni. Mindig is a férfiakra buktam szóval nem volt nehéz ‘visszafogni’ magamat. Ahogy közelebb értem rögtön észrevettem egy tetovált alakot. Hát Phil nem viccelt. Tényleg a testének szinte minden pontján fellehetett fedezni egy alakzatot. Elgondolkoztam, hogy vajon ott is van-e rajz, ahova ritkán süt be a nap, de gyorsan elhessegettem a képet a fejemből. Most nem ezért voltam itt. Odaléptem hozzá is megszólítottam.
– Szép estét. Nem te vagy véletlenül az a forma, aki üzletelt Hugo Hernandezzel? - Ahogy hangosan kimondtam a nevét önkéntelenül is mosolyra húzódott a szám. De most komolyan. Nem lehetett egyszerű gyerekkora. A vidámságom azonban hamarosan alább hagyott. Egy férfi hangját hallottam meg. Nem értettem pontosan, hogy mit mond, pedig olyan hangosan hallottam, mintha a fülembe beszéltek volna. Azt hittem, hogy a velem szembe lévő tetovált fazon beszélt, de nem mozdultak meg az ajkai miközben a hangot hallottam. Nem értettem a dolgot, ezért megráztam a fejemet. A helyzet viszont nem változott. A mosolyom immáron teljesen lehervadt. Mi az isten folyik itt?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Lepukkant sztriptíz bár - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 5:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5