Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Ophilia


Meteora, Greece - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 7:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Sariel
God is so lovely and amazing - He always leads us on step at a time, and nudge by nudge
Előbb csak a lábujjaim teszem le a kővel kirakott térre. Ezt követi a talpam, majd végül fekte szárnyaim végei puhán söpörnek végig a lehulló leveleken. Huszonnyolc év. Azóta hagyatott el ez a hely is, mely régen dicsőséges fellegvára volt Atyánknak és mindazoknak, kik szerették.
A fákról aláhulló levelek egy részét a szél magával ragadta, a szakadékba taszította, csak egy vékony réteget hagyott meg. Nem foglalkozott vele a természet tollseprűje sem, miért tette volna, amikor ember sem jár erre?
Sem angyal, sem démon.
A feledés homályába süllyedt a régen oly közkedvelt hely. Bukott angyalok lakták, kik szerzetesnek adták ki magukat. Azon bukott angyalok gyülekezete volt ez, kik bűneiket megbánták és életük végéig vezekelni kívántak, avagy Atyánk kegyét visszanyerni. Régi történet már, ők mégsincsenek itt.
A nagyobb városokba költöztek, vagy a világ más tájaira, keresik a túlélőket, hogy segítséget nyújtsanak nekik, vészterhes időkbe. Ajkamon nem játszik most mosoly, nem görbülnek felfelé. Oly gyönyörű ez a hely.
Mégis oly szomorú. Lassú léptekkel indulok el a kővel kirakott lépcső felé, négy fok csupán, hogy elérjek egy ajtóhoz, mely előbb egy kertbe vezet. Meztelen lábam alatt falevél serceg, kezem kinyújtom a fal mentén, ujjaim begyével érintem meg őket. Érdes felületén húzom őket végig, miközben a lépcsőn lépdelek fel. Az egyik mélyedésből egy gyík fut elő, iparkodva rohan tovább a falon, hogy aztán a lépcső legfelső fokára ugorjon, onnan pedig a túloldalra, távol minden emberformájútól. Megpihen a napon, lustás sütkérezni.
Somolyogva figyelem egy szívdobbanásnyi ideig, majd folytatom az utam. Az egykor sárgára lefestett ajtó rézkilincse könnyedén hajlik meg akaratom alatt és enged bebocsátást.
Kikövezett út szeli át az aprócska kertet. Két oldalt egykoron gondozott sorba nőttek a bokrok és a kerti virágok, mára gazossá vált minden, a természet mégis megtalálta szépségét. Régen látott virágok magvait hordta magával a szél és ültette el a gyomok között.
Az egykori növények utat találnak maguknak a fal repedéseibe, beköltöztek a templomba is. Annak ajtaja előtt mégsem állok meg, Arcom az ég felé emelem, akár a gyík odakint.
Ajkamra most először kúszik halovány mosoly. A tavasz ellenére a nap sugarai égeti a bőrömet. A helység erősen szellős, mégis lágyan, puhán érinti a bőrömet. Oldalra font hajamba belekap, szétszedni kívánja, néhány hajszálam kiszabadítja, játszik vele, többet mégsem bántja jelenleg.
Óénoki nyelvét jöttem ide, csodát mégsem várok attól, hogy megértsem. Az arkok ajándéka ez, mely… A tudást egykor ők birtokolták, én hozzájuk képest később jelentem csak meg. Egy próbát újra, mégis megér.
Credit •• Time
reveal your secrets

Ophilia


Meteora, Greece - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 6:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Meteora, Greece - Page 2 Amazing-places-to-see-before-you-die-36-2
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2