Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Lilith E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Lilith CqPr1KH
☩ Reagok :
123
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 7:57 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Ördögi Lilith!

Mint ha csak Lucifer lennél mellekkel.  Twisted Evil Nos először is remekül tetted, hogy nem hagytad, hogy egy férfi irányítson. Azért valljuk be az öreg papának Isten papánknak volt fantáziája. Örök szenvedés, gyermekek nélkül. Milyen kedves.
Sok korunk béli nőnek kellene Lilithről példát vennie. Imádom, hogy megtartottad a play by alanyt, számomra ő annyira Lilith. A gesztusai, az arca, minden. Ebből a színésznőből árad a báj, s az, hogy egy másodperc és letépi a fejed.
Imádom az írásod, annyira lenyűgöz engem főleg a kedvencem"Koporsóvá változtatta minden csírázó élet számára. " Ha ez nem költői akkor nem tudom mi. Remélem még több iylet olvashatok majd tőled, hiszen ilyenkor a kis lábujjam is beleremeg a gyönyörbe. Razz
Alig várom, hogy kitombold magad a játéktéren, s olvashassalak, minden bizonnyal foglak.
Kérlek foglald le a szokott dolgokat, aztááán nyomááás! Wink


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○No Heroes and Villains
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lilith


Lilith Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
6
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 12:56 pm
Következő oldal


Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Kanon
Nem számoltam


LilithAz első asszony
Karakter információ
Család - Család? A démonokra testvérként tekintek azonban nem vagyunk család.

Mi a beosztásod - Démonhercegnő

Melyik oldalon állsz? - Lucifer oldalán állok, egyelőre.

Városod - New Orleans

Porhüvelyem neve -
Eva Green
Adminok
Az első választott
Démon
-
-

Karakter képességeinek leírása
Gyakorlatilag a legidősebb démon lévén képességeim erősek. Megvannak a saját kedvenceim ilyen például a mágia használata. Kedvenc szórakozásom egyike az alkukötés a sok buta, reményvesztett halandó kihasználása. Szegény párák, annyira elvakítja őket gyarló emberi mivoltuk szánalmas vágyai, hogy még a lelküket is dalolva, ezüsttálcán nyújtják át nekem bugyuta kívánságokért cserébe. Szerelem, pénz. Még senki sem jött rá arra, hogy a halálba ezeket nem viheti magával? Hiába kapja meg élete szerelmét, ha lelkét elviszi a démon, amelyiknek felajánlotta s kedvese egyedül szárad el szépen lassan? Egy dolog van, amit gyűlölök s képtelen vagyok felfogni testvéreim miért teszik meg újra és újra. A megszállás. Mások bőrébe bújni s eljátszani velük akár marionett bábúkkal? Hát nem undorító?
Minden történet rejthet titkokat
„Az Úristen vette az embert és Éden kertjébe helyezte, hogy művelje és őrizze. […] Azután az Úristen az emberből kivett oldalcsontból megalkotta az asszonyt, és az emberhez vezette.”
Tudod ki Éva? Az első nő! S tudod e ki Lilith? Az első nő. Hallgasd meg mesémet az elsőről, akinek neve kiveszett a múlt emlékezetéből. A nőről, ki Ádámmal elsőként sütkérezhetett a Teremtő szeretetében. Az anyaföldből teremtetett akárcsak a Férfi, egyenrangú társakként éltek az Édenben, míg a Férfi rá nem unt, s társ helyett alattvalót kívánt. Lilith nem hódolt be az önző akaratnak, önként hagyta hátra az Édent árulóvá, kitaszítottá válva míg a Világ világ. Az Úristen átkot szórt reá megpecsételve a nő sorsát. Ádám megkapta Évát, az alattvalót, akire vágyott. A többi a Bibliában olvasható.
Lilithről azaz rólam azonban nem szól az ékes fáma. Nevemet kegyetlenül kitörölték a múltból. Százéveken át vergődtem kivert kutyaként, megtűrt vagy üldözött szánalmas korccsá sorvadva. Egy gyenge nő testét cipelve halhatatlan sorsomon át. Az átok, mellyel Isten sújtott bűnömért megmérgezte testemet. Koporsóvá változtatta minden csírázó élet számára. Halottakat hoztam világra mely csak még jobban elsorvasztott. Megtörtem. Bosszúvágy gyúlt szívemben. Ádám magjának gyümölcse ellen esküdtem fel. Elborult elmével pusztítottam Isten korcs teremtményeit! Évezredeket hagytam hátam mögött és még mindig vérre szomjaztam. Semmi sem csillapíthatta a bennem őrjöngő vadállatot. De túl gyenge voltam! Halhatatlan ugyan de szánalmas ember. Végül Lucifer - társam a száműzetésben - adott kezembe hatalmat. Démonná változtam, hogy beteljesítsem fogadalmam. Megállíthatatlan tornádóként söpörtem végig korszakokon. Háborúk, járványok, éhínséggel köveztem ki utamat. Múltam vértől volt vörös, akár a Pokol egének színe. Elhoztam a földi poklot azoknak, akik kezébe Isten hatalmat adott. Voltam hadvezérek ágyasa, királyokat bábként mozgató királyné. Mindent s mindenkit megkaptam, amit és akit akartam. Eszelős bolondként kutattam a lehetőségek után melyek újabb utat nyitottak, hogy újabb tőrt döfhessek teremtőm szívébe. Bármit tett Isten én ott teremtem s méreggel szennyeztem meg alkotását. Megbánhatta már, hogy nem ölt meg akkor mikor még gyenge halandó voltam. S bármikor ha ez eszembe jutott felnéztem az égre és arcába nevettem. Én lettem az emberek legrosszabb rémálma. Férfiakat mételyező földöntúli jelenés. A nők irigyen fordultak utánam az utcán. Hangomtól százakat rázott ki a hideg az operák színpadán. Isten teremtményei értem rajongtak, a tenyeremből ettek. Százezer szerepben játszottam százezer éven át. S mikor a jó Öreg teremtő patkányként hagyta el a süllyedő hajót, mikor az angyali seregek elpusztították számára oly kedves teremtményeit, és démontársaim előmásztak a pokol bugyraiból. Végre levethettem a jelmezeket!
Végre önmagam lehetek, az emberek szánalmas jajveszékeléseitől zengő apokalipszisben. Milyen kellemes zene ez füleimnek. Milyen csodás látvány a vérbefagyott holtesteken át menekülő gyalázatos kutyák tömege. Micsoda fantasztikusan megkomponált mű! Végre segítséget kaptam bosszúm beteljesítéséhez. Éva méhének termése veszni látszik. Hiába hitték, hogy elpusztíthatatlanok. Feleslegesen játszottak istent a szegény bolygó felett. Most vakságuk miatt pusztul el mind! Gabriel oldalán harcoltam a Teremtő szánalmas gyermekei ellen. Aztán eltűntem a kíváncsi szemek elől. Nem is találhattam volna megfelelőbb helyszínt a letelepedésre, mint Lucifer városa. Itt gubbasztottam lappangó vírusként éveken át, titokban.  Mígnem Amara eljött, hogy végleg leszámoljon a Földdel. Akkor éledezni kezdtem, mint a szunnyadó vulkán.
Erőt gyűjtök a kitöréshez, ezer éve dédelgetett tervem beteljesítéséhez. Újra színre lépett a démonok hercegnője, hogy eljátszhassa a főszerepet a darabban, melynek címe Apokalipszis.
Ez hát az első nő története, Lilithé s nem Éváé!

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7