Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Hellish Decisions •
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 5 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Démonaim rövid, de annál velősebb válaszait zúgolódás, és a leendő puccs előszele borzolja meg a hátrébb helyet foglalt többi démon között. Még a végén példát kell statuálnom, hogy letörjem az újabban igazán hegyesre faragott kis szarvacskáikat.
- Látom nem csak én vagyok paprikás hangulatban, mondjam, hogy örömmel tölt el, hogy ennyire hasonultok az emberekhez? - Szúrós tekintettel nézek Belphegor felé. Mélyet szippantok a cigarettából, már közel ér a parázs a szűrőhöz, amikor leejtem, magam elé a színpadra és eltaposom cipőm hegyével. - Mi lett volna, ha évekre tűnők el, hm? Visszatérek, és emberi módon, undorítóan boldog családos életet éltek a szörnyeteg kis porontyaitokkal? És, ha már az eltűnésnél tartunk, volt bárki is közületek, aki megpróbált felkeresni?- Végig mutatok kérdőn a bagázson, akik csak ingerült tekintettel bámulnak. - Ugyan, ne is törjétek magatokat, azt hiszem a válasz egyértelmű. - Most azért bánom, hogy nem hoztam magammal valamicske italt, kedvem lenne magamba dönteni egy keveset, mondjuk egy egész üveggel.
- Úgy viselkedtek, mintha jókedvemben mentem volna el, de gondoltátok volna, hogy a kedves bátyám "vendég szeretetét" élveztem? - Mondandómat megtoldom egy kis gúnyos irónia félhanggal. Kisebb csodálkozásokat látok egy-egy bamba tekinteten, így hát folytatom. - Igen, Gabriel elvitt magához, céljai között szerepelt az, hogy ne járjunk sikerrel, mi több, szemmel láthatóan azt is elérte, hogy többetek távol maradjon, amikor hívom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 7:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Carpe Noctem @
Egy üzenet. Lucifertől. Egy pillanatig hitetlenkedve bámul rá. Vad harag önti el agyát. Képtelenség! Hol bujkáltál eddig? Van pofád színházba hívni a díszes társaságot? A színpadon fogsz parádézni bohóc módjára? Úgy látszik te képtelen vagy változni. Lucifer. Teremtőm. Gondolatai dühösen villannak ködös agyába. Földhöz vágja a készüléket, s két perc múlva már a komor házfalak visszhangozzák ingerült lépteit. Mit gondol, hogy szavára majd előmásznak a démonok rejtekükből, ahova befészkelték magukat? Ujjongva fogadják majd és újra koronázzak királyukat? Útjából az árnyék is elmenekül. Szinte berobban a színházterembe. Arcára negédes mosolyt erőltet. Haragját némiképp csökkenti ez a kényszeredett mozdulat. Visszafogottan, némán halad végig a sorok között. Szemét éhes kíváncsisággal jártatja a csődületen. Milyen szedett-vedett csorda. Itt ott ül néhány ismerős arc, de nem mutat feléjük érdeklődést. Kevesen vannak. Szánalmasan kevés démon gyűlt össze Lucifer előadására. Az első sorban foglal helyet. Így kellő közelségben tudja a Lovasokat, akik szintén nem teljes létszámmal jelentek meg. Biccen is feléjük egészen aprót. Mi lesz a király hatalmával, ha teremtményei sem veszik komolyan parancsát? Lucifer őrjöngve lép színre. Jól sejtette egyenesen a színpad közepére helyezkedik. Kezdődjék az előadás. A feszültség pattanásig feszíti Lilith idegeit is. Most tudja már, látogatása a színdarabon nem lesz hosszú. Némán hallgatja végig Lucifer és a Lovasok párbeszédét. Még nem kíván belefolyni a dolgokba, csendes megfigyelőként figyel. Számára is kimaradt egy kevés idő, ideje első kézből informálódni. Amara erejéről és bosszúvágyáról ő is hallott eleget. Ő az ő részéről jól tudja kinek az oldalára áll, ha eljönni látszik a vég. Nem fog megalázkodni egy nemesebbnek hitt cél érdekében.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5A Démonok & Belphegor


M
ár beköltöztem kedvenc Főnökömhöz, de furcsa, sosem gondoltam volna, hogy egyszer össze bútorozok valakivel... A démonnal aki... Szóval új idő, új szokások. Felhagytam az albérletek keresésével, és úgy tűnik megállapodok. Mármint olyan téren, hogy huzamosabb ideig egy helyen nyugszik le a buksim esténként. Éppen a ház egyik távolabbi pontján járok, -szeretem felfedezni hogy mit hol találok-, mikor hallom Belial hangját. Indulok is felé és el sem hiszem mikor mutatja a kis szösszenetet a papíron.
-Na ne bassz fel... Komolyan? Lucó? Honnan az édes jó nyavalyából kutyulta elő magát?-kénytelen vagyok felröhögni, ilyen még sosem volt. Ám emlékezetembe jóóól belevésődött az utolsó nagy közös balhénk utáni büntetés. El is húzom a számat.
-Nem akarok menni!-jelentem ki nemes egyszerűséggel és úgy ahogy voltam visszavonulót fújtam a szobámba. Na nem. Megbüntet és most hogy előkerül ez is rögvest ugorjunk? Ha-ha-ha! Ahogy bevágom magam mögött a szobát még a kulcsot is rá fordítom, nem akarom hogy Démonom utánam masírozzon és rá vegyen, hogy menjünk. Végül ahogy a nap halad eldöntöm, hogy megyünk, bele akarok röhögni a képébe! Így esik meg hogy kiválasztok egy csinos kis fekete koktél ruhát, egy hozzá illő cipőt, majd kilépek a szobámból és megsürgetem Viszályt, hogy ideje indulni, vagy elkésik ahogy szokott. Szó szó időben is érünk le az adott helyre, Belial természetesen az első sorban foglal helyet, én fogcsikorgatva követem, nagy sokára kegyesen beesik a Pokol "nagyrabecsült" Ura is. Legalábbis fix hogy annak hiszi magát, mert ahogy felpöffeszkedik a pódiumra... Nos, tudom ki mutatna ott jobban. Jön a hisztis picsa királynő kirohanása, én pedig jól ráharapok a nyelvemre mielőtt bármit is mondanék. Belial megszólal, majd rá nem sokkal később Abaddon is. Ám egyszerűen nem bírom befogni lepcses kis lepénylesőmet és csak oda mondom a véleményemet röviden.
-Az el kellett és az el mentél enyhén különbözik csak egymástól! Amúgy emlékszel még ránk?-igazából talán csak az orrom alatt mormogom szavaimat, de mérgemben a szék karfájára kulcsolódnak ujjaim és a szorítás miatt teljesen elfehérednek. Belialra pillantok a tipikus "Mi a francnak kellett ide jönnünk?" nézéssel, aztán újra vissza nézek Lucóra. Boccs utállak, ez van. Egy genya vagy.
reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions - Page 5 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 6:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Amara egyik szolgájának visszatérítése, Pipa. Újabb halál közeli élmény, Pipa. Újabb zúrös napok a hátam mögött pipa. Egy szusszanásnyi idő, Pipa. Egészen addig a ponti míg nem érkezik a nagy hívás. Utolsó Pipa, áthúzva... A hívó nevén viszont szemöldökön parányit borzolom, vagy inkább emelem meg magasabbra? Nocsak, végre méltóztatik előbújni a királyfi? Már csak a megbizonyosodás kedvéért is elmegyek, hiszen lehet csak valamelyik balga megalomán akar a helyébe lépni s így akarja tőrbe csalni a megmaradtakat. Most mi van?! Sosem lehet tudni...
Lévén immár én vagyok a Háború és stratégiai lépéssel kezdek, parányi késéssel, nem sokkal, éppen csak parányival. A pusztításra teremtettek s mint olyan nem kér időpontot, jön megy, mikor nem számítanak rá, Lucifer pedig tudja, hogy mondjuk úgy lázadó tán a nemtörődöm jobb szó, voltam mindig is. Parányi biccentés a bentlévőknek, majd magam is helyet foglalok s várom a műsort. Ami lássuk be nem is marad el. Irány a rivalda fény, egyenest a színpad közepére ugye, hova máshova? S úgy tűnik tényleg Ő ez, na erre kíváncsi leszek. Aktuál hisztijével nem igazán foglalkozom, várom mit is szeretne így a francse tudja mennyi idő távlatából, hogy azt sem tudtuk mi is van vele, no nem mintha gondolom bárkit is túlzottan érdekelt volna. A kis szarosok akiket felszínre vetett a pokol élvezték a jólétet, cincognak az egerek címszóval ugye. Aztán végre jön a kérdés is végre. Nem volt túl meglepő lássuk be. Belial a lényegre tapintott, orcámon parányi mosoly kezdemény, egészen apró, inkább csak magamnak, nem is lényeges, inkább megköszörülöm torkom s felegyenesedve nyitom szóra ajkaim magam is. - Valóban, ahogy fivérem mondotta, jelenléted igencsak hiányos volt manapság. S ezek alapján effelől semmi kétségem, hogy több fogalmunk van bármiről is... - Jegyzem meg hihetetlen humorosan, de aki ismer úgy is tudja, hogy egy szemtelen fasz vagyok, legalább ez mit sem változott. - Hol is kezdjem. - Veszek mély levegőt majd pillantok a magasba színpadiasan elgondolkodva majd bele is kezdek. - Nos, Amara színre lépett, vele együtt a Leviatánjai is. Megtámadták San Frasciscot, nos személy szerint itt láttalak utoljára, jó kis balhé volt, bár ideje korán távoztál. - vonok vállat visszaemlékezve a visszavonulójára, majd folytatom. - Visszavertük őket. Azóta kiderült egy teória, miszerint Amara legyőzhető az arkok s a lovasok erejével. Ezért hát szükség volt a lovasokra... Ashtarot meggyengült hát átvettem a helyét, tisztes küzdelembe hívtam ki. Mammont kijuttattam börtönéből, szívesen. Belial jelen van, a 4ik nem tudom merre. Az arkok közül így, hogy Te is feltűntél újabb került meg. Az apokalipszis a nyakunkon, Amara bármikor ránk zúdúlhat, dióhéjban ennyi. - A többiek nevében nem szólhatok s nem is fogok, mindenki a maga útját járta, engem csak az érdekelt ne álljanak az utamba. Mindezt így egyszuszra, dióhéjban. A többieket is hagyom szóhoz jutni, helyet is foglalok újra, akad még mondandóm de későbbre tartogatom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 11:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith x Belial
Épp az esti programot tervezem, amikor váratlan meghívás érkezik. Majd kiesek a saját szemgödrömön amikor meglátom, hogy Lucifer invitál találkozóra.
-Belphegor kedvesem...gyere, ezt nézd, "besz*rsz"....-fordulok felé őszintén meglepett fejjel, majd megosztom vele, hogy a főnök előkerült és látni akar minket. Felmerül azért bennem, hogy nem-e valamelyik démoncimbi szórakozik és írogat Lucifer nevében, mégis úgy döntök elmegyek a találkozóra és Belphegoromat is magammal viszem.
Valamivel később a megbeszélt helyen és időben tűnök fel bizalmasommal az oldalamon. Pontosan érkezünk, de ez nem rajtam múlik. Körbenézek és gyorsan meg is állapítom, hogy elég vérszegény a jelenlét, majd helyet foglalok a nézőtér első soraiban. Az érdeklődés később sem lesz nagyobb. Unom magam, kedvem lenne felállni és elsétálni haza, de ha már eljöttünk....kivárom mi lesz. Köszönésképp intek érkező "testvéreimnek", majd hamarosan befut a Főnci is. Az arcán látszik, hogy nem egészen erre a fogadtatásra számított. Idegesen lép beljebb, majd a színpad felé veszi az irányt. Premier plánból látjuk, ahogy szétveti az ideg. Húz maga alá egy széket, leül, rágyújt egy szálra, majd magyarázatot követel a szégyenteljes jelenlétre, ezért felénk, lordjai felé fordul válaszokért.
-Hát Főnök...ritkán látni téged. Lehet, nem hitték el, hogy te küldted az üzenetet... - ez csupán egy tipp részemről, de nagy valószínűséggel nem nagyon lőttem mellé, hiszen nekem is rendesen elkerekedett a szemem üzenete láttán.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 5 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Benyitok az ajtón, és egy enyhe vigyor kíséretében lépkedek végig a színházi széksorok mellett.
- Üdvözlégy! - Kedvem lenne felkiáltani, hogy Lucifer megérkezett, vagy, hogy a pokol ura színrelép, de még mielőtt egy szó is kijutna a számon, meglátom a tömegnélküliséget.
Mit is akartam? Egyfajta belépőt, mit kapta, cserébe, mintha apám akarna megint keresztbe tenni, és nagyon nem tartom viccesnek.
A könnyed lépteimet felváltja az ingerült, nem mondom, hogy ideges vagyok, de azért érzek magamban némi mérget.
Felmegyek a színpadra és onnan nézek le a székekben üldögélő démonokra.
- Akkor láttam utoljára ennyi démont egy helyen, amikor feljöttem a pokolból. - Hányan vannak? Talán tizenöt, húsz fő.
Amikor úgy döntöttem, hogy vissza teszem a lábam a városba, és összehívom a démonokat, nem számítottam arra, hogy csak ennyi fog ideszállingózni, hívásomra reagálva, azt vártam, hogy tömegesen érkeznek.
- Azt kell, hogy mondjam, remélem fontos dolga volt a többieknek, hogy nem jöttek, vagy ha nem... abban az esetben baszottul szemtelenek voltak, és lehet, hogy ezáltal azok is lesznek. - Szinte látom magam előtt, ahogy egyenként vájom ki a szemüket egyfajta revansot véve.
Felhúzom az ingem ujját és megnézem az órámon az időt, én késni szoktam, olyan elegánsan nem sokat, de azért engem várjanak, ne én másokat. Kezdek egyre ingerültebb lenni, fogaimat csikorgatva nézek végig a húsz főn főn, akik óhajtottak eljönni. El sem tudom mondani, hogy mennyire bosszant ez az egész helyzet. Az hagyján, hogy nem voltam itt, de hogy a démonaim is szét széledtek, és a hívásomra mintha csak egy vállrándítással válaszolnának, kedvem lenne az összeset egyesével sóba hempergetni hátra kötött kezekkel.
Mérgemben erővel ropogtatom ki nyaki csigolyáimat, és végig nézek az itt jelenlevő pár démonon, kedvem lenne morogni.
- Valaki mondja meg, hogy mi történt itt, azóta, hogy el kellett mennem. Miért van, ilyen fene nagy dolga a démonoknak, hogy nem képesek megjelenni előttem, amikor hívom őket. - Noha a hangom némileg tompítom, még is dühvel húzok végig egy széket a színpadon, amit a függönyök mellett találtam. Oké, lehet, hogy kissé ingerült vagyok, talán egy kicsit jobban, mint a kicsi. Leülök, előkapok egy cigarettát a zsebemből és rágyújtok. Mélyet szívok és jó érzettel tölt el, ahogy a füst lemegy a légutaimon egyenesen a tüdőmbe, majd fordul egyet és gomolyogva fújom ki a számon és orromon egyszerre.
- Tessék, valaki vegye át a szót, mondjuk az egyik lord, hátha több fogalmuk van bármiről mint nekem.
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 5 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 11:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


[You must be registered and logged in to see this image.]

***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2