Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Hellish Decisions •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
330
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Szó szót követ, a helyzet egyértelmű, nincs mit taglani rajta s csak úgy mint jómagam úgy nővérem is idejének pazarlására hívja fel a figyelmet, a mellékelt ábra szerint sikertelenül. Pár pillanatra bárgyú tekintettel nézek előre, pislogások közepette, amolyan, "Ez... most... komoly..?" jelleggel, már pedig az úgy tűnik. Bár végül is jogos, végtére is Lilith is azt kérdezte mi az oka ennek a díszes összejövetelnek, hát ez is egy ok. A választ végül is megkaptuk, így egy rossz szavunk sem leget ugye, vagy de... - Najó, akkor még egyszer, tagoltan, lassabban... Jelenleg nincs pokol min uralkodhass, s ha így folytatjuk nem is lesz. A sötétség nem kérdi majd a rangot, fajt, de még a nevünk se fogja izgatni. Ki - Fog - Írtani. Ezzel mit szeretnél kezedeni, mert ha nincs ötlet akkor ne fáradj, tudom az ajtót hol lelem, s megoldom magam. Eddig is azt tettem... - Zárom rövidre, nem mondhatják, hogy nem próbáltam meg legalább még egyszer. Nem foghatom a pártját, de ellene sem lehetek, bármelyik túl feltűnő lenne egyik is másik is. Viselkedem ahogy eddig is. Logikus reakció, ahogy mindenki más is reagált egy ilyen helyzetben, természetesen hogy magam sem reagálok másként, nincs ebben semmi kimagasló. Hiszen a legkönnyebb azt a szerep játszani amiben Önmagad vagy nemde?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Hellish Decisions - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Hellish Decisions - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Hellish Decisions - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Hellish Decisions - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Hellish Decisions - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
973
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith, Mammon x Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
A Főnök arcát figyelem. Mintha kicsit nehezen bírná a kritikát. Pedig lássuk be, neheztelésünknek bőven van alapja. Az utólagos magyarázkodás pont annyit is ér. Ez a kis eltűnős malőr, akárki hibája, durván rontotta a Pokol urának népszerűségi indexét. Ezzel a ténnyel vitatkozni nem igazán lehet. Elég ha csak körbe néz, a saját szemével láthatja az eredményt. Alig egy maroknyi démon van itt, aki ilyen-olyan okból jelenlétével méltatta őt és még közel sem biztos, hogy hajlandóak az együttműködésre. Ez vajon mit árul el rólad Lucifer?
Nagy szavak hangoznak el, olyan mint egy elcseszett kampánybeszéd. Nem igazán lelkesít.
-Fantasztikus Főnök, de van konkrét terved is? - érdeklődöm a részletek iránt, csak mert azzal többre mennénk.
-Na meg....még itt van ez a kényelmetlen apróság... - tekintek köröbe a terembe utalva a gyászos érdeklődésre. - ...kínosan kevesen vagyunk bármihez is... - finoman célzok rá, hogy talán érdemes volna ennek is némi figyelmet szentelni és valami megoldást találni, mielőtt olyan nagyon "kézbe akarnánk venni a dolgokat". Bár még magam is várakozó álláponton vagyok, hogyan álljak ehhez az igencsak érdekes témához. Hm...
A démonfőnök pár hosszabb pillanatig hallgatásba burkolózik, mérlegeli az elhangzottakat, majd közli, hogy ma mindent megbeszélünk...ekkor unott sóhaj szakad fel belőlem, amikor realizálódik bennem, hogy még jó ideig itt leszünk.
Aztán a Főnök beközli, hogy szabad az első ark posztja. Kicsit meg is lep a tény, hogy kihajította Mazikeent. Visszatér és gyors leépítést tart. Mit ne mondjak nem hoz lázba a dolog. Ez az előléptetés nekem egyértelmű visszalépés lenne. Nem rám szabták az ilyesfajta kötött csicskaszagú munkakört, így érthető módon nem kapálózok a lehetőségért.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Hellish Decisions - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 9:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Végig hallgatom mindenki mondandóját, pörögnek a nyelvek, repkednek a teóriák, és záporoznak a kérdések. Már most elegem van ebből, ha még egy valaki nyafogni fog, itt nyúzom le a bőrt a hátáról mindenki előtt. Csak egyhelyben toporgunk, mindenki ledobja a sértődéssel teli zsákját a földre, és aki arra jár, bele is rúg egyet. Összecsippentem az orrnyergemet, megmasszírozom egy kicsit, majd felszólalok.
- Nincs most itt az ideje a kicsinyes vádaknak, és harcoknak a fivéreimmel szemben. - Felnézek a jelenlévőkön, újabb cigarettára gyújtok és felállok. - Sok teendőnk van, és mint ti is tudjátok a szövetség, amit elvileg alkottunk, mind az emberekkel, mind pedig az angyalokkal, olyan, mintha semerre sem vezetne. Itt az ideje, hogy kézbe vegyük a dolgokat, és mi irányítsuk a történéseket.
Elgondolkodom a következőkön, végig pörgetek mindent a fejemben, amit eddig hallottam, hallok új, és régi híreket, nem sok minden történt amíg nem voltam.
- Ma mindent meg fogunk beszélni, de először, - mélyet szippantok a cigarettából, végig mutatok a díszes társaságon. - Közületek, már hallotta biztos pár szemfüles démon, hogy megüresedett az elsőszámú ark-démon poziciója. - Grimaszba húzom számat. - Jelentkezzen hát, aki igényt tart eme kinevezésre, de előre szólok, csak olyan tegye meg, aki hívásomra jön, mert esküszöm az égre, ha nem teszi, az örökkévalóságig fog térdepelni a pokolbéli trónom mellett. - Kétségtelen, hogy az ígéretet be is tartom, és a közeljövőben, még a kis Mazikeenek is ki kell szabnom egy kis büntetést.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Hellish Decisions - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 5:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Az a levél, az a bánatos levél. S bár azt mondta Mazenak, hogy nem fog elmenni, de mégis úgy érzi, hogy ott a helye, meg kell néznie, hogy miről szól az egész, tényleg Lucifer tért vissza, vagy csak egy kis démon volt humoros kedvében? Akárhogy is legyen, meg nézi magának, hogy kik gyűlnek össze, kik lesznek azok, akik felszólalnak, ha tényleg a Pokol „királya” tért vissza, mit fognak mondani, hogyan reagálnak a személyére. Ezekből az apróságokból Mammon is le tudja szűrni a saját véleményét, és az erőviszonyokat is fel tudja mérni magának.
Nem bízta a véletlenre az érkezését, és a helyválasztást se, egy magasabb démon mögé ült be, hogy így kerülje el a feltünést. Nem szívesen jelezné, hogy itt van, és bár a jelenlegi testének külsejét kevesen ismerik, de előfordulhat, hogy lesznek itt olyanok, akik mégis felismerik. Nem lenne szerencsés, ha az elején történne meg. Inkább hallgatóság szeretne lenni, néző és nem pedig színész.
Sorban érkeznek a rangosabb démonok, Abaddon a felkapaszkodott lovas, Belial és a jobbkeze, mintha csak egy házaspár érkezett volna az előadásra, és egy régen látott démon, Lilith. Talán az Lilith érkezése lepte meg a leginkább.
S megérkezett hát Ő is, a Hullócsillag, a Bitangpatás, az Ördög, vagy, ahogy tetszik. Ideje, hogy Mammon is belekezdjen, előveszi hát a körömreszelőjét, és Lucife szavaival egyszerre kezdi el reszelgetni a körmeit, miközben kissé unott arckifejezéssel hallgatja miket is mond. S kezdi is a kiborulást. Úgy viselkedik, mint egy haragos uralkodó, pedig csak egy hisztis gyerek képét mutatja Mammon számára. Királyként akar viselkedni, de korona helyett már rég az udvari bolond sapkája való arra a fejre. Erősnek mutatná magát, mindent tudónak. De nem futja többre, csak egy erőtlen fenyegetésre, szemek kikaparása, ha tartanának a személyétől, akkor többen is megjelentek volna. Mégis, tudatlanul érkezett meg, és most a démonoktól vár felvilágosítást. Mibe Belial bele is kezdene, de nem okozott csalódást, semmi hasznos se hagyta el az ajkát. Majd Abaddon veszi át a szót. Ki legalább tényleg elmondja mi is történt eddig, lényegre törően. Megemlít ugyan azt az apróságot, hogy az arkok és lovasok kellenek Amara elzárásához, de tényekkel nem tudja alátámasztani, rémes, a kis angyala talán nem világosította fel eléggé. De ami leginkább zavarta a Pestist, ahogy a kiszabadítását emlegeti. Mintha hálát várna el érte, mintha ez lett volna az elsődleges célja. Ki is váltott Mammonból egy apró és rosszalló fejrázást és mellé egy halk;tsk-tsk-tsk. Hálát vár azért, ami egy melléktermék, baleset csupán. Inkább lefújja körmeit Mammon, és átvált a baljára. Miközben a szó Belial társához távozott.
~ Köszönjük az építőjellegű és kimerítő szavakat.- talán majd kicsit később, mert most újra Lucifer kezdett el beszélni. Sokkal előrébb ettől se lettek, sőt, csak egyre inkább olyan képet fest, mint a gyermek, kinek elvették a homokozóban a laptáját. Ha a démonok az emberekhez hasonlóvá kezdenének válni, az csupán Lucifer hibája lehet, hiszen az ő teremtményei lennének a Pokol lakosai. S mást vádol, mást okol a hiánya miatt, rab volt Gabrielnél, és rá fogja, hogy befolyással bírt a démonokra, elérte, hogy ne jelenjenek meg. Mintha démonsuttogó lenne, mintha parancsolna nekik. Oh, mily rémes feltételezés ez, azért nincsenek itt többen, mert Lucifernek nincs többé tekintélye. Mammont is csupán a kíváncsisága hajtotta ide, tudni akarta mire fel ez az egész, és ha esélye lesz, talán még a volt királya arcába is nevet.
Nocsak, végre valami hasznos hagyta el Belial ajkait, erre rá kell gyújtania, és bár nincs hamutál, de van egy démon mellette. Nem rest és megragadja a csuklóját, tenyérrel a plafon felé fordítja, és abba hamuzott bele. Hiába szólna a kis démon, hiába tiltakozna, egy pár fekete szem, miből áradt, hogy jobb ha csendben marad és tűri az egészet. Így élvezte hát Mammon, cigizve és körmöt reszelve Belial szavait.  Miknek talán volt igazság tartalma is.
~ Ifjú Abaddon, mégis mi a terved? Mit tervezel ezzel az egésszel? Honnan jött ez a teória? Felettébb érdekel.- mert valamiben tévedett a Háború jelenlegi démona. Nem csupán Lucifer élt akkor, mikor elméletileg összefogtak az arkok és lovasok. Viszály és Pestis is létezett már, és a két eredeti is jelen volt, mégse emlékeznek erre, legalábbis Mammon nem. Nem tud semmi ilyet felidézni a múltból, hogy megtörtént-e, vagy csupán egy ügyes hazugsága ez Abaddonnak? Amivel a céljaihoz közelebb jutna? Bármik is legyenek azok. S hogy Amara probléma lenne? Egyesek számára talán, de Mammonnak? Jelenleg nem, hisz túlélte az erejével való találkozást, igaz, sajnos a tollas barátja is, de semmi se lehet tökéletes, mindig lesznek a kamrába egerek.
Oh, Belial jobbkeze is szót kapott, de kár érte, a pazarólt betűkért, haza jutni a Pokolba? Pestis számára csak egy célt szolgál a Pokol kapujának megnyitása, a lelkek újbóli áramlása, semmi más. Hisz fent vannak a pokolkutyák. S már is kérdésekkel állt elő, hogyan is kezdjék, mihez is kezdjenek, Belial, úgy fest, hogy te hordod a nadrágot ugyan, de az asszonyod mondja meg, hogy melyiket is vedd fel a napfelkeltével.
S végül Lilithhez került a szó, ki legalább nem kertelt, egyenesen kimondta azt, mit sokan mások is gondolhatnak. Miért vannak itt igazából? Mi a célja az egésznek? Vagy megmarad Lucifer a sértődött kisgyerek szerepénél?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 8:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Arcán elterülő gúnyos mosolyoát leplezni se lehetne, nem is akarja. Had lássa mindenki mi a véleménye a bárgyú egymásramutogatásról. Tényleg ennyire szánalmasan gyermeteg az összes? Hol vannak a régmúlt idők démonai, a Pokol könyörtelen, vérszomjas kínzómesterei? Hol a Pokol ura? Mert, aki a színpadon ül s dühöngő dívát játszik az csak halovány árnyéka csupán a réginek.
Hátradől székében, mintha színházi remekművet nézne. Ó, mily szép is a testvéri gyűlölet. Meglepő mennyire bátran mernek egyesek szólni. Lucifernek össze kell szednie magát, ha vissza akarja építeni megcsorbult tekintélyét. Véletlenül sem akarná Lilith elkeseríteni az igazsággal, hogyha még tudták is volna hol van, akkor sem indult volna vállvetve a démonsereg királyuk megmentésére. Az emberi élet kecsegtető normálissága sokak fejét elcsavarta. Eszük ágában nem lenne felrúgni kisdedként dédelgetett hétköznapi életüket.
- Egyet kell értsek testvéremmel. Az efféle dolgokat később is meg lehetne tárgyalni, közönség nélkül. Lucifer térj a lényegre! Miért vagyunk most mi itt? Vagy folytassátok a felesleges szócséplést, viszont akkor távoznék, mert így az egész csak időpazarlás. – mondandóját társai felé fordulva fejezi be. Kezdeti idegessége már a múlté. Hangja visszafogott, színtelen. Többet nem szól. Azt még át kell gondolnia hisz-e Lucifer meséjének miszerint Gabrielnél raboskodott. Ha valóban ez történt, hogyan tudott mégis elszökni és miért nem veri most az ajtót acsarogva egy hordányi angyal?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Hellish Decisions - Page 4 GadHg7Q
Hellish Decisions - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
784
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 7:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA Démonok & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

E
z most komoly? Így nézni? Az lehet hogy én nem a legrangosabb démona vagyok, de az egyik Lovasa tanácsadója, vagyis a legpontatlanabbé, ha én nem lennék Belial sem jelent volna meg -időben tuti nem-.
-Csak annyira hasonulunk amíg túl kell élnünk. Tudod itt megmakkanni annyira nem élvezetes. Még jó lenne visszatérni az otthonunkba. Vagy te már nem is akarsz?-méghogy paprikás hangulatban, meg vagy húzatva Lucó? Előbb utóbb megint penge élre kerülök, de hogy lehet valaki ilyen? A csendben maradás nem az én asztalom, igazából csak akkor tűnik fel, hogy tényleg kevesen vagyunk, mikor a Pokol Ura ezt megemlíti. Körbe is tekintek, hopsz. Ez nem kecsegtet semmi jóval. Közben Belial elhinti, hogy Ő biza kereste Lucifert, ez jogos, nekem is említette, hogy vakvágányra futott nála. Abaddon is okosat szól, talán áttérhetünk egy fontosabb témára is, ha kiindulunk abból a múltkori incidensből. Nem igazán szeretnék csak úgy eltűnni, mert holmi vész elér. Jobb lenne már a saját közegünkben lenni. Helyeslően bólintok az előttem szóló szavaira.
-Talán, ha tényleg láthatóan elkezdünk mozgolódni, a többiek is felteszik a kezecskéjüket, hogy haló még élünk mi is.-morfondírozom Lucifer pillantását keresve. Lehet nekem is el kellene felejtenem azt a kis affért a nagy főnökkel és akkor talán megnyugszanak a kedélyek. Összecsapom két kezem és ezzel befejezettnek tekintem puffogásom Lucifer felé.
-Mondd hol kezdjük? Kössünk szövetséget míg győzelemre nem kerülünk, vagy egyedül dolgozunk?-ahh Belphi kussolj már, hagyhatnád a csevegést a nagy fiúkra! Na de akkor minek is jöttem én ide? Hát nem azért hogy én is belefolyjak a bájcsevejbe? Dehogyisnem! Több szem többet lát, több száj több ötlet nem igaz?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
330
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 10:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Megkezdődik hát a folklór műsor, s hamar a közepébe is vágunk, csak úgy sziporkázik az elégedetlenség a színházban méretes termében. Néhány ismerős arcot azért felfedezek én is a sorok közt, nővérem is bevonul végül. Hát ezek szerint még sem veszett el az éterben. Már ezt is tudom. Az egyik leány szavai parányit gondolkodóba ejtenek, bátor, vagy botor? A kettő nem sokban különbözik egymástól ugye. Soká nem kell várjunk s ömlik is a válasz mintha csak dézsából öntenék. Hogy egészen őszinte legyek, baszottul nem érdekel, így sok időt nem is töltök a kommentárral, rövidre fogom. - Nagyszerű. - Igen, úgy nagyjából ennyi majd folytatom is. - Tehát most felmerülhetne egy bosszúhadjárat Gabriel s társai ellen, amivel csupáb az egyetlen bökkenő az imént említett Teória, miszerint szükség van az arkokra s a lovasokra. Már ha igaz persze. - Málázok el de csupán egy röpke pillanatra aztán felteintek a pokol úrra. - Te vagy itt a legidősebb mindünk közül, tán emlékszem a Sötétségre? Tudsz róla bármit ami segíthet a legyőzésében? Mert gondolom abban mind egyet tudunk érteni, hogy Ő most a fő probléma, s nem érünk rá a ki kivel mikor hol és miért jellegű felesleges körökre, nemde? - Meg amúgy sem érdekel túlzottan ugye. Szóval, felvetem az ötletet s pillantok rá néhány, a teremben ülőre, majd újra vissza Luciferre, hátha tud valamit, hátha birtokában van valami ami győzhetünk ellen, már legalább is több annál amit most tudok, vagy tudunk. Mert valóban nem érünk rá pöcsörészni s a tökeinket nyalogatni, Amara bármikor lecsaphat és mi csak annyit vennénk észre belőle, hogy már nem emlélkedünk, semmin se, mert nem is létezünk...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Hellish Decisions - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Hellish Decisions - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Hellish Decisions - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Hellish Decisions - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Hellish Decisions - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
973
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 9:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith x Belial
[You must be registered and logged in to see this image.]
A nagy úr visszatérését sovány érdeklődés fogadja és akkor még finoman fogalmazok. Naná, hogy cseszettül feltolja az ördög agyvizét, hiszen...de mire is számított? Nyilván nem erre. Figyelve, ahogy a színpadon hőzöng démonjai tiszteletlenségén, azt kell mondjam, kár lett volna otthon maradni és kihagyni a műsort. Bár Belphegorom még puffog mellettem, amiért el kellett jönnünk. Miután Lucifer leosztja az ittnemlévőket, elővesz minket is. Megkapjuk a szólás jogát, de én nem igazán töröm magam, hogy bármi informatívval álljak elő. Don viszont megteszi helyettünk, kellő alapossággal foglalja össze Luckónak az elmúlt időszak fontos mozzanatait. Főnökünk szúrós tekintete, kemény szavai hallatán csak megemelem kissé a szemöldököm. Bár érzem, hogy a kérdést puszta költői mivolttal szánta, mégis megjegyzem, hogy én lettem volna nála a közelmúltban.
-Ami azt illeti...ja, csak fennakadtam a portaszolgálaton... - forgatom meg unottan a szemem, miközben első arkjára gondolok. - Azt mondták elfoglalt vagy, kérjek időpontot.
Aztán a Főnök magyarázkodásba kezd, megosztja velünk felszívódása valódi okait. Ez egy pillanatra azért meglep. Már megint azok az átkozott tollcsomók.
-Lehetek őszinte Főnök? Eltűntél...és mindenki abban a hitben élt, hogy ráuntál a Pokolra...ránk.. és inkább vakációzni mentél az emberek közé. Hogy ne mondjam azt, elcsábított a halandó világ... - mondom ki szemrebbenés nélkül azt, ami szinte tuti infóként terjengett démonkörökben. Bár, hogy ki terjesztette, azt nem tudni. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a démonpajtások lélekben középső ujjat mutatnak a Pokol urának és figyelmen kívül hagyják a meghívását. Eléggé megcsappant a Főnci tekintélye.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Hellish Decisions - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
43
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Démonaim rövid, de annál velősebb válaszait zúgolódás, és a leendő puccs előszele borzolja meg a hátrébb helyet foglalt többi démon között. Még a végén példát kell statuálnom, hogy letörjem az újabban igazán hegyesre faragott kis szarvacskáikat.
- Látom nem csak én vagyok paprikás hangulatban, mondjam, hogy örömmel tölt el, hogy ennyire hasonultok az emberekhez? - Szúrós tekintettel nézek Belphegor felé. Mélyet szippantok a cigarettából, már közel ér a parázs a szűrőhöz, amikor leejtem, magam elé a színpadra és eltaposom cipőm hegyével. - Mi lett volna, ha évekre tűnők el, hm? Visszatérek, és emberi módon, undorítóan boldog családos életet éltek a szörnyeteg kis porontyaitokkal? És, ha már az eltűnésnél tartunk, volt bárki is közületek, aki megpróbált felkeresni?- Végig mutatok kérdőn a bagázson, akik csak ingerült tekintettel bámulnak. - Ugyan, ne is törjétek magatokat, azt hiszem a válasz egyértelmű. - Most azért bánom, hogy nem hoztam magammal valamicske italt, kedvem lenne magamba dönteni egy keveset, mondjuk egy egész üveggel.
- Úgy viselkedtek, mintha jókedvemben mentem volna el, de gondoltátok volna, hogy a kedves bátyám "vendég szeretetét" élveztem? - Mondandómat megtoldom egy kis gúnyos irónia félhanggal. Kisebb csodálkozásokat látok egy-egy bamba tekinteten, így hát folytatom. - Igen, Gabriel elvitt magához, céljai között szerepelt az, hogy ne járjunk sikerrel, mi több, szemmel láthatóan azt is elérte, hogy többetek távol maradjon, amikor hívom.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 7:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Egy üzenet. Lucifertől. Egy pillanatig hitetlenkedve bámul rá. Vad harag önti el agyát. Képtelenség! Hol bujkáltál eddig? Van pofád színházba hívni a díszes társaságot? A színpadon fogsz parádézni bohóc módjára? Úgy látszik te képtelen vagy változni. Lucifer. Teremtőm. Gondolatai dühösen villannak ködös agyába. Földhöz vágja a készüléket, s két perc múlva már a komor házfalak visszhangozzák ingerült lépteit. Mit gondol, hogy szavára majd előmásznak a démonok rejtekükből, ahova befészkelték magukat? Ujjongva fogadják majd és újra koronázzak királyukat? Útjából az árnyék is elmenekül. Szinte berobban a színházterembe. Arcára negédes mosolyt erőltet. Haragját némiképp csökkenti ez a kényszeredett mozdulat. Visszafogottan, némán halad végig a sorok között. Szemét éhes kíváncsisággal jártatja a csődületen. Milyen szedett-vedett csorda. Itt ott ül néhány ismerős arc, de nem mutat feléjük érdeklődést. Kevesen vannak. Szánalmasan kevés démon gyűlt össze Lucifer előadására. Az első sorban foglal helyet. Így kellő közelségben tudja a Lovasokat, akik szintén nem teljes létszámmal jelentek meg. Biccen is feléjük egészen aprót. Mi lesz a király hatalmával, ha teremtményei sem veszik komolyan parancsát? Lucifer őrjöngve lép színre. Jól sejtette egyenesen a színpad közepére helyezkedik. Kezdődjék az előadás. A feszültség pattanásig feszíti Lilith idegeit is. Most tudja már, látogatása a színdarabon nem lesz hosszú. Némán hallgatja végig Lucifer és a Lovasok párbeszédét. Még nem kíván belefolyni a dolgokba, csendes megfigyelőként figyel. Számára is kimaradt egy kevés idő, ideje első kézből informálódni. Amara erejéről és bosszúvágyáról ő is hallott eleget. Ő az ő részéről jól tudja kinek az oldalára áll, ha eljönni látszik a vég. Nem fog megalázkodni egy nemesebbnek hitt cél érdekében.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Hellish Decisions - Page 4 GadHg7Q
Hellish Decisions - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
784
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA Démonok & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

M
ár beköltöztem kedvenc Főnökömhöz, de furcsa, sosem gondoltam volna, hogy egyszer össze bútorozok valakivel... A démonnal aki... Szóval új idő, új szokások. Felhagytam az albérletek keresésével, és úgy tűnik megállapodok. Mármint olyan téren, hogy huzamosabb ideig egy helyen nyugszik le a buksim esténként. Éppen a ház egyik távolabbi pontján járok, -szeretem felfedezni hogy mit hol találok-, mikor hallom Belial hangját. Indulok is felé és el sem hiszem mikor mutatja a kis szösszenetet a papíron.
-Na ne bassz fel... Komolyan? Lucó? Honnan az édes jó nyavalyából kutyulta elő magát?-kénytelen vagyok felröhögni, ilyen még sosem volt. Ám emlékezetembe jóóól belevésődött az utolsó nagy közös balhénk utáni büntetés. El is húzom a számat.
-Nem akarok menni!-jelentem ki nemes egyszerűséggel és úgy ahogy voltam visszavonulót fújtam a szobámba. Na nem. Megbüntet és most hogy előkerül ez is rögvest ugorjunk? Ha-ha-ha! Ahogy bevágom magam mögött a szobát még a kulcsot is rá fordítom, nem akarom hogy Démonom utánam masírozzon és rá vegyen, hogy menjünk. Végül ahogy a nap halad eldöntöm, hogy megyünk, bele akarok röhögni a képébe! Így esik meg hogy kiválasztok egy csinos kis fekete koktél ruhát, egy hozzá illő cipőt, majd kilépek a szobámból és megsürgetem Viszályt, hogy ideje indulni, vagy elkésik ahogy szokott. Szó szó időben is érünk le az adott helyre, Belial természetesen az első sorban foglal helyet, én fogcsikorgatva követem, nagy sokára kegyesen beesik a Pokol "nagyrabecsült" Ura is. Legalábbis fix hogy annak hiszi magát, mert ahogy felpöffeszkedik a pódiumra... Nos, tudom ki mutatna ott jobban. Jön a hisztis picsa királynő kirohanása, én pedig jól ráharapok a nyelvemre mielőtt bármit is mondanék. Belial megszólal, majd rá nem sokkal később Abaddon is. Ám egyszerűen nem bírom befogni lepcses kis lepénylesőmet és csak oda mondom a véleményemet röviden.
-Az el kellett és az el mentél enyhén különbözik csak egymástól! Amúgy emlékszel még ránk?-igazából talán csak az orrom alatt mormogom szavaimat, de mérgemben a szék karfájára kulcsolódnak ujjaim és a szorítás miatt teljesen elfehérednek. Belialra pillantok a tipikus "Mi a francnak kellett ide jönnünk?" nézéssel, aztán újra vissza nézek Lucóra. Boccs utállak, ez van. Egy genya vagy.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
330
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 6:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Amara egyik szolgájának visszatérítése, Pipa. Újabb halál közeli élmény, Pipa. Újabb zúrös napok a hátam mögött pipa. Egy szusszanásnyi idő, Pipa. Egészen addig a ponti míg nem érkezik a nagy hívás. Utolsó Pipa, áthúzva... A hívó nevén viszont szemöldökön parányit borzolom, vagy inkább emelem meg magasabbra? Nocsak, végre méltóztatik előbújni a királyfi? Már csak a megbizonyosodás kedvéért is elmegyek, hiszen lehet csak valamelyik balga megalomán akar a helyébe lépni s így akarja tőrbe csalni a megmaradtakat. Most mi van?! Sosem lehet tudni...
Lévén immár én vagyok a Háború és stratégiai lépéssel kezdek, parányi késéssel, nem sokkal, éppen csak parányival. A pusztításra teremtettek s mint olyan nem kér időpontot, jön megy, mikor nem számítanak rá, Lucifer pedig tudja, hogy mondjuk úgy lázadó tán a nemtörődöm jobb szó, voltam mindig is. Parányi biccentés a bentlévőknek, majd magam is helyet foglalok s várom a műsort. Ami lássuk be nem is marad el. Irány a rivalda fény, egyenest a színpad közepére ugye, hova máshova? S úgy tűnik tényleg Ő ez, na erre kíváncsi leszek. Aktuál hisztijével nem igazán foglalkozom, várom mit is szeretne így a francse tudja mennyi idő távlatából, hogy azt sem tudtuk mi is van vele, no nem mintha gondolom bárkit is túlzottan érdekelt volna. A kis szarosok akiket felszínre vetett a pokol élvezték a jólétet, cincognak az egerek címszóval ugye. Aztán végre jön a kérdés is végre. Nem volt túl meglepő lássuk be. Belial a lényegre tapintott, orcámon parányi mosoly kezdemény, egészen apró, inkább csak magamnak, nem is lényeges, inkább megköszörülöm torkom s felegyenesedve nyitom szóra ajkaim magam is. - Valóban, ahogy fivérem mondotta, jelenléted igencsak hiányos volt manapság. S ezek alapján effelől semmi kétségem, hogy több fogalmunk van bármiről is... - Jegyzem meg hihetetlen humorosan, de aki ismer úgy is tudja, hogy egy szemtelen fasz vagyok, legalább ez mit sem változott. - Hol is kezdjem. - Veszek mély levegőt majd pillantok a magasba színpadiasan elgondolkodva majd bele is kezdek. - Nos, Amara színre lépett, vele együtt a Leviatánjai is. Megtámadták San Frasciscot, nos személy szerint itt láttalak utoljára, jó kis balhé volt, bár ideje korán távoztál. - vonok vállat visszaemlékezve a visszavonulójára, majd folytatom. - Visszavertük őket. Azóta kiderült egy teória, miszerint Amara legyőzhető az arkok s a lovasok erejével. Ezért hát szükség volt a lovasokra... Ashtarot meggyengült hát átvettem a helyét, tisztes küzdelembe hívtam ki. Mammont kijuttattam börtönéből, szívesen. Belial jelen van, a 4ik nem tudom merre. Az arkok közül így, hogy Te is feltűntél újabb került meg. Az apokalipszis a nyakunkon, Amara bármikor ránk zúdúlhat, dióhéjban ennyi. - A többiek nevében nem szólhatok s nem is fogok, mindenki a maga útját járta, engem csak az érdekelt ne álljanak az utamba. Mindezt így egyszuszra, dióhéjban. A többieket is hagyom szóhoz jutni, helyet is foglalok újra, akad még mondandóm de későbbre tartogatom.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5