Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Hellish Decisions •
reveal your secrets

Vlad


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 21, 2020 10:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Hellish Decisions
A pokoli nagyérdemű
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« taggeld; @valaki • Szószám; ide• Zene; ide »
[You must be registered and logged in to see this image.]Bevallom, régen voltam színházban. Legutóbb talán a 19. század vége felé lehettem, de akkor rémes volt a műsor, csupán a kövér vikingnő sivalkodása volt a színpadon, viszont ez érdekes lesz. Már amikor a beidézést megláttam. Elsőnek csak felröhögtem, hogy biztosan valaki szórakozik. Lucifer a városban? Ennyi idő után? Elég szürreális volt, de végül elmentem a színházba.
Ott ültem azokon a színházi széken, amin lehet pokolkutyákkal forgattak maguknak pornófilmet és azért vált minősíthetetlenné kényelem szempontjából. De látva a Pokol Urát egyből kényelmesebbé vált az ülés. Igen, ebből nagy balhé lesz. Hosszú ideig nem hallatom a hangomat, csak hagyom, hogy körülöttem beszéljék ki a sérelmeiket.
Végül kötelezőnek éreztem felszólalnom és beállni Abaddon tényei mellé.
- Hát… Apuci hazaért, nemde? – kissé gúnyos vigyorral tekintek Luciferre és felállok a helyemről, hogy biztosan lássa ki vagyok. – Félre ne érts, uram, nem akarok tiszteletlennek tűnni. Én nem felejtettem el, hogy ki a főnök. De egyet kell értenem Abaddonnal, nem az első ark kinevezése a legfontosabb megbeszélnivaló most. Nyilván akadnak itt, akik ezer örömmel elvállalják ezt a szerepet és talán meg is tudják akadályozni az esetleges újabb eltűnést a részedről. Persze, Gabriel és a többi értem én. De ennyi erővel nem kérheted számon rajtunk a keresésedet. Gabrielnél voltál? Mit kellett volna tennünk? Betörni a tetves Vegasba és megöletni magunkat az elvakult fanatikus tollashátúakkal? Ráadásul úgy, hogy senki nem tudta hol is vagy pontosan? Sok mindent a szemünkre hányhatsz, de ezt nem – ezzel magam is rágyújtok, mert úgy megkívántam Lucifer miatt. Egy nagy füstfelhőt kitolva a számon folytatom a többi démonhoz fordulva. – De a felesleges belső politikai játszmát elkerülve megkérlek titeket, könyörgöm nektek – villantok kiskutyaszemeket és fejet hajtok előttük – ha valaki indíttatást érez, hogy elfoglalja Mazikeen megüresedett helyét azt most szólaljon fel és a többiek, ha itt beleegyeznek hallgassanak örökre. De, mint elhangzott, ez most nem fontos. – Ezután ismét Luciferhez fordulok. -  Illetve az angyalokkal való szövetséghez még annyit, hogyha a sötétség elleni harcra kerül sor, akkor abból mi jól kijöhetünk. Ha jól játsszuk a lapokat és kiéreztetjük az angyalokat, utána ők egymás ellen fognak fordulni, ha valamelyik oldalnak segítve legyőzzük a másikat és utána mi, démonok egyedül el tudjuk tiporni a maradékot soha többé gondunk nem lenne a szárnyasokkal. Divide et imperia, ahogy a mondás tartja. De ehhez lehetséges, hogy nem ez az ujjal mutogatás a megfelelő út. Ez talán csak oda vezet, hogy mint Lucifer, mind a démonok jól felbasszák egymás agyát. Ebből pedig az lenne, hogy jól megtérdeltetne minket Lucifer, ami nem olyan kellemes, mint elsőnek hangzik.
Mély levegőt veszek és meghajlok Lucifer előtt, ahogy azt a középkori etikett előírja.
- Én nem felejtettem el, ki a Pokol királya, akkor is, ha már nincs is királyság hozzá.
Hűséges vagyok még Luciferhez, még ha néha szemtelen is. Szavaim végével visszaülök a helyemre, hogy nézzem milyen hatást váltottam ki, ha kiváltottam egyáltalán. Lehet már berozsdásodtam a szónoklás terén.
reveal your secrets

Mammon


Hellish Decisions - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 19, 2020 10:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Igaza van Lucifernek, nem most van az ideje a kicsinyes vádaknak és harcoknak az angyalokkal. Nem, most a tervezésnek volt itt az ideje, hogy miután Amarat letudták, utána teljes erővel tudjanak koncentrálni a továbbiakra, és ahhoz kell egy jó terv. Egy terv, amin akár dolgozhatnak is, még megoldják a Sötétség ügyét. Egyet kell azzal is értenie, hogy sok értelme nincs a szövetségnek, talán csak annyi, hogy ideig-óráig nem tépik egymás torkát… legalábbis azok, kik betartják az egyezséget. S igen, az üres hely, Lucifer jobbkeze, egy rang, amire tán sokan ácsingóznak, de kevesen fogják fel, hogy mivel is jár. Kinek van egy kis esze, az nem jelentkezik, az előnyei eltörpülnek a hátrányai mellett, oda a nagy szabadság.
Utolsókat húzta a reszelővel majd lassan lefújta róla az apró körömmaradékokat, majd ujjai közt kezdte forgatni azt, és közben hallgatta Belialt. A Viszályt, kinek sok ötlete nincs, pedig ha valakinek, hát neki kellene, hogy legyen, már csak a rangjából adódóan is. De csak az egyértelműre hívja fel a figyelmet. Na! De talán majd a gazdája, a neje tud is valamit hozzáfűzni, hátha az a női démon az ész a testben, ha a jelek szerint Belial csak az izom.
De előbb a kicsi Abaddon szólal fel, hozzá méltóan a semmivel. Csak jár a szája, mint egy lemezjátszó, mi beakadt, ismétel és ismétel, majd távozással fenyeget. Csak tegye hát, ha akarja, szaladjon vissza az angyalának ölelei szárnyai közzé, dőljön az ölébe és sírja el bánatát, hogy nem figyelnek rá. Hagyja azokra a politikát, kik értenek is hozzá.
S úgy fest, hogy nem tévedett. Sógornőjének mégis van valami esze. Meglátja az előnyt a szövetségben, még ha kevés is volt az. Beáldozható gyalogok, pajzsok, mik felfogják majd az első csapást és második csapást. Erre lesz szükségük, úgy fest, hogy jól választott Belial, valaki, kinek még esze is van. Ha pedig jól halja, hát cigi kell neki. Nem lesz rossz sógor, elővesz egy szálat, és felé lebegteti. Nem zavarja, ha lebuktatja magát, még talán viccesebb is lesz. Utána pedig zakójának belső zsebébe teszi reszelőjét, majd egy kis üvegcsét vesz elő, minek lecsavarja kupakját és kihúzza az apró ecsetelőt, körömágy ápoló olajjal kezdi kezelni körömágyát, ne csak reszelt legyen, de ápolt is és egészséges.
Lilith is elmondta a magáét. Rávilágít a lényegre, csapatjáték, egy seregre, mire most van szükségük. Egy sereg, kik együtt dolgoznak a nagyobb ügyön, és talán elfelejtik saját céljaikat egy időre, vagy fele annyira koncentrálnak rá, hogy haladjanak is hát tovább, nehogy véletlen kipusztuljon a démonok csodás faja, ha már valakiknek kell, legyenek hát azok, az angyalok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 10:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
- Még ha ér is valamit a szövetség, ilyen gyenge összetartással mi nem sokat tehetünk hozzá a harchoz. Most nem a széthúzást kéne támogatni, meg kéne próbálni félretenni a sérelmeket és kicsit összekapni magunkat. – valóban szánalmas egy társág az övék. Lilith sokszor vonja kétségbe valóban értékesek – e a démonok annyira, hogy érdemes legyen megmenteni őket. Sőt. Miért ne pusztulhatna egyből minden ezen a szánalmas világon? Semmi sem ér többet Amara kisujjának körménél. Véleményét természetesen nem fogja megosztani az egybegyűltekkel.
- Abaddon mindegyikünk mondhatná ugyan ezt. Egyikünk sem csapatjátékos. Ha mindenki megpróbálná maga köré gyűjteni azokat a démonokat, akikkel valamilyen kapcsolatban áll erős hadseregünk lehet. – magából indul ki és azokból, akik az ő ismeretségi körébe tartoznak. Erősek, ügyes harcosok csak lusták, mint a föld. Mammon érkezéséből pedig arra következtet lesznek még, akik késve érkeznek csak türelmesen kell várni a későn eszmélőkre. Ő is érzi a hurok szorulását kizárólag ezért hajlandó most itt ülni és türelemre inteni magát. A poszt megüresedése váratlan hír. Lilith szemöldöke felszalad. Ültében előrébb dől kissé a nap legérdekesebb hírét hallva.
- Miért mi lett az előzővel? – Mazikeen tökéletesen megfelelt erre a posztra nem hitte volna, hogy átengedi másnak a helyet. Nem itt mindenki előtt fogja eldönteni akarja – e átvenni a szerepet vagy sem. Úgy is ideje már négyszemközt elbeszélgetnie Luciferrel.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 9:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA Démonok & Belphegor


L
egszívesebben elröhögném magam. Itt mindenki olyan kibekúrt okosnak hiszi magát. Ebből a széthúzásból sosem lesz nagy dolog. Valójában míg elhisszük egyesével, hogy tökéletesek vagyunk, addig baszhatunk rá. Itt lenne az alkalom, vissza tért a Nagy Főnök, akit amúgy most senki sem csipáz és ha lehetne ez az épület már nem állna a helyén. Főleg ha Belial megunja a banánt ugyebár! Csendesen hallgatom Lucifer szavait, aztán valami megakaszt. Na nem azért, mert érdekes lenne számomra, főleg úgy hogy utálok mindenkit egyébként, de ez most nagyon érdekel.
-Miért gondolod, hogy a szövetség nem lesz jó semmire? Sok lúd disznót győz, mondják az emberek is. Valahol pedig igazuk van. Csak mi egyedül nem fogjuk tudni megoldani, ezt neked is be kell látnod Lucifer. Bármennyire nem szimpatizálunk a tollas brigáddal, van ott jó erőben lévő egyed. Meg na, kellenek a parasztok is a sakk játszmában.-már megint nem vagyok csendben, de most mit hittek? Kussolni fogok amíg ők szó csatát játszanak? Azt már nem.
-Mondjuk vér szerződést oké ne írjunk, de jó lenne ha nem csak mi lennénk. És ez csak egy vélemény.-zárom rövidre mondandómat, majd újfent Belial felé nyújtom kis kacsómat, aki unottan bámul a színpad felé.
-Cigit szeretnék.-szűröm fogaim között, nem koca dohányos vagyok, hogy más füstjét szívjam és hát Lucó már a második bagónál tart. Amit viszont eztán mond a főni megakasztja bennem a levegőt. Kiadó az első ark-démon helye, menjünk már. Mi van itt? Csak sunyi mosolyt villantok Belialra, eljátszom a gondolatta, hogy felcsapom kis kacsómat, hogy hát na, majd én jelentkezem, de persze ez nem történik meg. Jó nekem a jelenlegi helyem a démonok között. Kedves Viszályunk mellől is tudom keverni a paklit ha arról van szó.
reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Szó szót követ, a helyzet egyértelmű, nincs mit taglani rajta s csak úgy mint jómagam úgy nővérem is idejének pazarlására hívja fel a figyelmet, a mellékelt ábra szerint sikertelenül. Pár pillanatra bárgyú tekintettel nézek előre, pislogások közepette, amolyan, "Ez... most... komoly..?" jelleggel, már pedig az úgy tűnik. Bár végül is jogos, végtére is Lilith is azt kérdezte mi az oka ennek a díszes összejövetelnek, hát ez is egy ok. A választ végül is megkaptuk, így egy rossz szavunk sem leget ugye, vagy de... - Najó, akkor még egyszer, tagoltan, lassabban... Jelenleg nincs pokol min uralkodhass, s ha így folytatjuk nem is lesz. A sötétség nem kérdi majd a rangot, fajt, de még a nevünk se fogja izgatni. Ki - Fog - Írtani. Ezzel mit szeretnél kezedeni, mert ha nincs ötlet akkor ne fáradj, tudom az ajtót hol lelem, s megoldom magam. Eddig is azt tettem... - Zárom rövidre, nem mondhatják, hogy nem próbáltam meg legalább még egyszer. Nem foghatom a pártját, de ellene sem lehetek, bármelyik túl feltűnő lenne egyik is másik is. Viselkedem ahogy eddig is. Logikus reakció, ahogy mindenki más is reagált egy ilyen helyzetben, természetesen hogy magam sem reagálok másként, nincs ebben semmi kimagasló. Hiszen a legkönnyebb azt a szerep játszani amiben Önmagad vagy nemde?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 09, 2020 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith, Mammon x Belial
A Főnök arcát figyelem. Mintha kicsit nehezen bírná a kritikát. Pedig lássuk be, neheztelésünknek bőven van alapja. Az utólagos magyarázkodás pont annyit is ér. Ez a kis eltűnős malőr, akárki hibája, durván rontotta a Pokol urának népszerűségi indexét. Ezzel a ténnyel vitatkozni nem igazán lehet. Elég ha csak körbe néz, a saját szemével láthatja az eredményt. Alig egy maroknyi démon van itt, aki ilyen-olyan okból jelenlétével méltatta őt és még közel sem biztos, hogy hajlandóak az együttműködésre. Ez vajon mit árul el rólad Lucifer?
Nagy szavak hangoznak el, olyan mint egy elcseszett kampánybeszéd. Nem igazán lelkesít.
-Fantasztikus Főnök, de van konkrét terved is? - érdeklődöm a részletek iránt, csak mert azzal többre mennénk.
-Na meg....még itt van ez a kényelmetlen apróság... - tekintek köröbe a terembe utalva a gyászos érdeklődésre. - ...kínosan kevesen vagyunk bármihez is... - finoman célzok rá, hogy talán érdemes volna ennek is némi figyelmet szentelni és valami megoldást találni, mielőtt olyan nagyon "kézbe akarnánk venni a dolgokat". Bár még magam is várakozó álláponton vagyok, hogyan álljak ehhez az igencsak érdekes témához. Hm...
A démonfőnök pár hosszabb pillanatig hallgatásba burkolózik, mérlegeli az elhangzottakat, majd közli, hogy ma mindent megbeszélünk...ekkor unott sóhaj szakad fel belőlem, amikor realizálódik bennem, hogy még jó ideig itt leszünk.
Aztán a Főnök beközli, hogy szabad az első ark posztja. Kicsit meg is lep a tény, hogy kihajította Mazikeent. Visszatér és gyors leépítést tart. Mit ne mondjak nem hoz lázba a dolog. Ez az előléptetés nekem egyértelmű visszalépés lenne. Nem rám szabták az ilyesfajta kötött csicskaszagú munkakört, így érthető módon nem kapálózok a lehetőségért.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 4 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 9:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Végig hallgatom mindenki mondandóját, pörögnek a nyelvek, repkednek a teóriák, és záporoznak a kérdések. Már most elegem van ebből, ha még egy valaki nyafogni fog, itt nyúzom le a bőrt a hátáról mindenki előtt. Csak egyhelyben toporgunk, mindenki ledobja a sértődéssel teli zsákját a földre, és aki arra jár, bele is rúg egyet. Összecsippentem az orrnyergemet, megmasszírozom egy kicsit, majd felszólalok.
- Nincs most itt az ideje a kicsinyes vádaknak, és harcoknak a fivéreimmel szemben. - Felnézek a jelenlévőkön, újabb cigarettára gyújtok és felállok. - Sok teendőnk van, és mint ti is tudjátok a szövetség, amit elvileg alkottunk, mind az emberekkel, mind pedig az angyalokkal, olyan, mintha semerre sem vezetne. Itt az ideje, hogy kézbe vegyük a dolgokat, és mi irányítsuk a történéseket.
Elgondolkodom a következőkön, végig pörgetek mindent a fejemben, amit eddig hallottam, hallok új, és régi híreket, nem sok minden történt amíg nem voltam.
- Ma mindent meg fogunk beszélni, de először, - mélyet szippantok a cigarettából, végig mutatok a díszes társaságon. - Közületek, már hallotta biztos pár szemfüles démon, hogy megüresedett az elsőszámú ark-démon poziciója. - Grimaszba húzom számat. - Jelentkezzen hát, aki igényt tart eme kinevezésre, de előre szólok, csak olyan tegye meg, aki hívásomra jön, mert esküszöm az égre, ha nem teszi, az örökkévalóságig fog térdepelni a pokolbéli trónom mellett. - Kétségtelen, hogy az ígéretet be is tartom, és a közeljövőben, még a kis Mazikeenek is ki kell szabnom egy kis büntetést.
reveal your secrets

Mammon


Hellish Decisions - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 5:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Az a levél, az a bánatos levél. S bár azt mondta Mazenak, hogy nem fog elmenni, de mégis úgy érzi, hogy ott a helye, meg kell néznie, hogy miről szól az egész, tényleg Lucifer tért vissza, vagy csak egy kis démon volt humoros kedvében? Akárhogy is legyen, meg nézi magának, hogy kik gyűlnek össze, kik lesznek azok, akik felszólalnak, ha tényleg a Pokol „királya” tért vissza, mit fognak mondani, hogyan reagálnak a személyére. Ezekből az apróságokból Mammon is le tudja szűrni a saját véleményét, és az erőviszonyokat is fel tudja mérni magának.
Nem bízta a véletlenre az érkezését, és a helyválasztást se, egy magasabb démon mögé ült be, hogy így kerülje el a feltünést. Nem szívesen jelezné, hogy itt van, és bár a jelenlegi testének külsejét kevesen ismerik, de előfordulhat, hogy lesznek itt olyanok, akik mégis felismerik. Nem lenne szerencsés, ha az elején történne meg. Inkább hallgatóság szeretne lenni, néző és nem pedig színész.
Sorban érkeznek a rangosabb démonok, Abaddon a felkapaszkodott lovas, Belial és a jobbkeze, mintha csak egy házaspár érkezett volna az előadásra, és egy régen látott démon, Lilith. Talán az Lilith érkezése lepte meg a leginkább.
S megérkezett hát Ő is, a Hullócsillag, a Bitangpatás, az Ördög, vagy, ahogy tetszik. Ideje, hogy Mammon is belekezdjen, előveszi hát a körömreszelőjét, és Lucife szavaival egyszerre kezdi el reszelgetni a körmeit, miközben kissé unott arckifejezéssel hallgatja miket is mond. S kezdi is a kiborulást. Úgy viselkedik, mint egy haragos uralkodó, pedig csak egy hisztis gyerek képét mutatja Mammon számára. Királyként akar viselkedni, de korona helyett már rég az udvari bolond sapkája való arra a fejre. Erősnek mutatná magát, mindent tudónak. De nem futja többre, csak egy erőtlen fenyegetésre, szemek kikaparása, ha tartanának a személyétől, akkor többen is megjelentek volna. Mégis, tudatlanul érkezett meg, és most a démonoktól vár felvilágosítást. Mibe Belial bele is kezdene, de nem okozott csalódást, semmi hasznos se hagyta el az ajkát. Majd Abaddon veszi át a szót. Ki legalább tényleg elmondja mi is történt eddig, lényegre törően. Megemlít ugyan azt az apróságot, hogy az arkok és lovasok kellenek Amara elzárásához, de tényekkel nem tudja alátámasztani, rémes, a kis angyala talán nem világosította fel eléggé. De ami leginkább zavarta a Pestist, ahogy a kiszabadítását emlegeti. Mintha hálát várna el érte, mintha ez lett volna az elsődleges célja. Ki is váltott Mammonból egy apró és rosszalló fejrázást és mellé egy halk;tsk-tsk-tsk. Hálát vár azért, ami egy melléktermék, baleset csupán. Inkább lefújja körmeit Mammon, és átvált a baljára. Miközben a szó Belial társához távozott.
~ Köszönjük az építőjellegű és kimerítő szavakat.- talán majd kicsit később, mert most újra Lucifer kezdett el beszélni. Sokkal előrébb ettől se lettek, sőt, csak egyre inkább olyan képet fest, mint a gyermek, kinek elvették a homokozóban a laptáját. Ha a démonok az emberekhez hasonlóvá kezdenének válni, az csupán Lucifer hibája lehet, hiszen az ő teremtményei lennének a Pokol lakosai. S mást vádol, mást okol a hiánya miatt, rab volt Gabrielnél, és rá fogja, hogy befolyással bírt a démonokra, elérte, hogy ne jelenjenek meg. Mintha démonsuttogó lenne, mintha parancsolna nekik. Oh, mily rémes feltételezés ez, azért nincsenek itt többen, mert Lucifernek nincs többé tekintélye. Mammont is csupán a kíváncsisága hajtotta ide, tudni akarta mire fel ez az egész, és ha esélye lesz, talán még a volt királya arcába is nevet.
Nocsak, végre valami hasznos hagyta el Belial ajkait, erre rá kell gyújtania, és bár nincs hamutál, de van egy démon mellette. Nem rest és megragadja a csuklóját, tenyérrel a plafon felé fordítja, és abba hamuzott bele. Hiába szólna a kis démon, hiába tiltakozna, egy pár fekete szem, miből áradt, hogy jobb ha csendben marad és tűri az egészet. Így élvezte hát Mammon, cigizve és körmöt reszelve Belial szavait.  Miknek talán volt igazság tartalma is.
~ Ifjú Abaddon, mégis mi a terved? Mit tervezel ezzel az egésszel? Honnan jött ez a teória? Felettébb érdekel.- mert valamiben tévedett a Háború jelenlegi démona. Nem csupán Lucifer élt akkor, mikor elméletileg összefogtak az arkok és lovasok. Viszály és Pestis is létezett már, és a két eredeti is jelen volt, mégse emlékeznek erre, legalábbis Mammon nem. Nem tud semmi ilyet felidézni a múltból, hogy megtörtént-e, vagy csupán egy ügyes hazugsága ez Abaddonnak? Amivel a céljaihoz közelebb jutna? Bármik is legyenek azok. S hogy Amara probléma lenne? Egyesek számára talán, de Mammonnak? Jelenleg nem, hisz túlélte az erejével való találkozást, igaz, sajnos a tollas barátja is, de semmi se lehet tökéletes, mindig lesznek a kamrába egerek.
Oh, Belial jobbkeze is szót kapott, de kár érte, a pazarólt betűkért, haza jutni a Pokolba? Pestis számára csak egy célt szolgál a Pokol kapujának megnyitása, a lelkek újbóli áramlása, semmi más. Hisz fent vannak a pokolkutyák. S már is kérdésekkel állt elő, hogyan is kezdjék, mihez is kezdjenek, Belial, úgy fest, hogy te hordod a nadrágot ugyan, de az asszonyod mondja meg, hogy melyiket is vedd fel a napfelkeltével.
S végül Lilithhez került a szó, ki legalább nem kertelt, egyenesen kimondta azt, mit sokan mások is gondolhatnak. Miért vannak itt igazából? Mi a célja az egésznek? Vagy megmarad Lucifer a sértődött kisgyerek szerepénél?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 8:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Arcán elterülő gúnyos mosolyoát leplezni se lehetne, nem is akarja. Had lássa mindenki mi a véleménye a bárgyú egymásramutogatásról. Tényleg ennyire szánalmasan gyermeteg az összes? Hol vannak a régmúlt idők démonai, a Pokol könyörtelen, vérszomjas kínzómesterei? Hol a Pokol ura? Mert, aki a színpadon ül s dühöngő dívát játszik az csak halovány árnyéka csupán a réginek.
Hátradől székében, mintha színházi remekművet nézne. Ó, mily szép is a testvéri gyűlölet. Meglepő mennyire bátran mernek egyesek szólni. Lucifernek össze kell szednie magát, ha vissza akarja építeni megcsorbult tekintélyét. Véletlenül sem akarná Lilith elkeseríteni az igazsággal, hogyha még tudták is volna hol van, akkor sem indult volna vállvetve a démonsereg királyuk megmentésére. Az emberi élet kecsegtető normálissága sokak fejét elcsavarta. Eszük ágában nem lenne felrúgni kisdedként dédelgetett hétköznapi életüket.
- Egyet kell értsek testvéremmel. Az efféle dolgokat később is meg lehetne tárgyalni, közönség nélkül. Lucifer térj a lényegre! Miért vagyunk most mi itt? Vagy folytassátok a felesleges szócséplést, viszont akkor távoznék, mert így az egész csak időpazarlás. – mondandóját társai felé fordulva fejezi be. Kezdeti idegessége már a múlté. Hangja visszafogott, színtelen. Többet nem szól. Azt még át kell gondolnia hisz-e Lucifer meséjének miszerint Gabrielnél raboskodott. Ha valóban ez történt, hogyan tudott mégis elszökni és miért nem veri most az ajtót acsarogva egy hordányi angyal?

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 7:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA Démonok & Belphegor


E
z most komoly? Így nézni? Az lehet hogy én nem a legrangosabb démona vagyok, de az egyik Lovasa tanácsadója, vagyis a legpontatlanabbé, ha én nem lennék Belial sem jelent volna meg -időben tuti nem-.
-Csak annyira hasonulunk amíg túl kell élnünk. Tudod itt megmakkanni annyira nem élvezetes. Még jó lenne visszatérni az otthonunkba. Vagy te már nem is akarsz?-méghogy paprikás hangulatban, meg vagy húzatva Lucó? Előbb utóbb megint penge élre kerülök, de hogy lehet valaki ilyen? A csendben maradás nem az én asztalom, igazából csak akkor tűnik fel, hogy tényleg kevesen vagyunk, mikor a Pokol Ura ezt megemlíti. Körbe is tekintek, hopsz. Ez nem kecsegtet semmi jóval. Közben Belial elhinti, hogy Ő biza kereste Lucifert, ez jogos, nekem is említette, hogy vakvágányra futott nála. Abaddon is okosat szól, talán áttérhetünk egy fontosabb témára is, ha kiindulunk abból a múltkori incidensből. Nem igazán szeretnék csak úgy eltűnni, mert holmi vész elér. Jobb lenne már a saját közegünkben lenni. Helyeslően bólintok az előttem szóló szavaira.
-Talán, ha tényleg láthatóan elkezdünk mozgolódni, a többiek is felteszik a kezecskéjüket, hogy haló még élünk mi is.-morfondírozom Lucifer pillantását keresve. Lehet nekem is el kellene felejtenem azt a kis affért a nagy főnökkel és akkor talán megnyugszanak a kedélyek. Összecsapom két kezem és ezzel befejezettnek tekintem puffogásom Lucifer felé.
-Mondd hol kezdjük? Kössünk szövetséget míg győzelemre nem kerülünk, vagy egyedül dolgozunk?-ahh Belphi kussolj már, hagyhatnád a csevegést a nagy fiúkra! Na de akkor minek is jöttem én ide? Hát nem azért hogy én is belefolyjak a bájcsevejbe? Dehogyisnem! Több szem többet lát, több száj több ötlet nem igaz?
reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 10:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Megkezdődik hát a folklór műsor, s hamar a közepébe is vágunk, csak úgy sziporkázik az elégedetlenség a színházban méretes termében. Néhány ismerős arcot azért felfedezek én is a sorok közt, nővérem is bevonul végül. Hát ezek szerint még sem veszett el az éterben. Már ezt is tudom. Az egyik leány szavai parányit gondolkodóba ejtenek, bátor, vagy botor? A kettő nem sokban különbözik egymástól ugye. Soká nem kell várjunk s ömlik is a válasz mintha csak dézsából öntenék. Hogy egészen őszinte legyek, baszottul nem érdekel, így sok időt nem is töltök a kommentárral, rövidre fogom. - Nagyszerű. - Igen, úgy nagyjából ennyi majd folytatom is. - Tehát most felmerülhetne egy bosszúhadjárat Gabriel s társai ellen, amivel csupáb az egyetlen bökkenő az imént említett Teória, miszerint szükség van az arkokra s a lovasokra. Már ha igaz persze. - Málázok el de csupán egy röpke pillanatra aztán felteintek a pokol úrra. - Te vagy itt a legidősebb mindünk közül, tán emlékszem a Sötétségre? Tudsz róla bármit ami segíthet a legyőzésében? Mert gondolom abban mind egyet tudunk érteni, hogy Ő most a fő probléma, s nem érünk rá a ki kivel mikor hol és miért jellegű felesleges körökre, nemde? - Meg amúgy sem érdekel túlzottan ugye. Szóval, felvetem az ötletet s pillantok rá néhány, a teremben ülőre, majd újra vissza Luciferre, hátha tud valamit, hátha birtokában van valami ami győzhetünk ellen, már legalább is több annál amit most tudok, vagy tudunk. Mert valóban nem érünk rá pöcsörészni s a tökeinket nyalogatni, Amara bármikor lecsaphat és mi csak annyit vennénk észre belőle, hogy már nem emlélkedünk, semmin se, mert nem is létezünk...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 9:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith x Belial
A nagy úr visszatérését sovány érdeklődés fogadja és akkor még finoman fogalmazok. Naná, hogy cseszettül feltolja az ördög agyvizét, hiszen...de mire is számított? Nyilván nem erre. Figyelve, ahogy a színpadon hőzöng démonjai tiszteletlenségén, azt kell mondjam, kár lett volna otthon maradni és kihagyni a műsort. Bár Belphegorom még puffog mellettem, amiért el kellett jönnünk. Miután Lucifer leosztja az ittnemlévőket, elővesz minket is. Megkapjuk a szólás jogát, de én nem igazán töröm magam, hogy bármi informatívval álljak elő. Don viszont megteszi helyettünk, kellő alapossággal foglalja össze Luckónak az elmúlt időszak fontos mozzanatait. Főnökünk szúrós tekintete, kemény szavai hallatán csak megemelem kissé a szemöldököm. Bár érzem, hogy a kérdést puszta költői mivolttal szánta, mégis megjegyzem, hogy én lettem volna nála a közelmúltban.
-Ami azt illeti...ja, csak fennakadtam a portaszolgálaton... - forgatom meg unottan a szemem, miközben első arkjára gondolok. - Azt mondták elfoglalt vagy, kérjek időpontot.
Aztán a Főnök magyarázkodásba kezd, megosztja velünk felszívódása valódi okait. Ez egy pillanatra azért meglep. Már megint azok az átkozott tollcsomók.
-Lehetek őszinte Főnök? Eltűntél...és mindenki abban a hitben élt, hogy ráuntál a Pokolra...ránk.. és inkább vakációzni mentél az emberek közé. Hogy ne mondjam azt, elcsábított a halandó világ... - mondom ki szemrebbenés nélkül azt, ami szinte tuti infóként terjengett démonkörökben. Bár, hogy ki terjesztette, azt nem tudni. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a démonpajtások lélekben középső ujjat mutatnak a Pokol urának és figyelmen kívül hagyják a meghívását. Eléggé megcsappant a Főnci tekintélye.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2