Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Hellish Decisions •
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 02, 2020 11:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Mindenki hallgatja Mammon monológját, s csodálom, hogy levegőt még tud venni, s a szája nem száradt ki. Ezek szerint majdhogynem minden démont ilyen szónokká teremtettem? Legközelebb kénytelen leszek oda figyelni, és ezt a remek funkciót kiirtani belőlük. Ám meglepetésemre mond valami olyasmit is, ami még használható is lehet, átgondolom az elhangzottakat.
- Valóban példát kellene statuálnom, s mint mostmár a kis Mazikeen hozzád csapódott, így már te felelsz érte. - Nem vagyok meglepve, hogy így lett, ahol jobban süt a nap, arra fordul. - Legyen hát, én nem büntetem meg, tedd meg hát te magad, mutass példát és regulázd meg Mazikeent, így legalább biztos, hogy életben marad. Számodra tán nem furcsa, hogy egy démon, ki az első ark démon volt, lefokozta saját magát, hogy belépjen a te hátad mögé? Csak egy jó tanács, ha akarod megfogadod, ha akarod nem, ne fordíts hátat Mazikeennek, mert még a végén a te hátadba és tőrt állít. - Hanyagul intek neki bal kezem ujjaival, hogy visszatérhet a helyére.
- Hm, nos, nagy harcos lehet ez a Cassael, ha képes volt Mammont kalitkába zárni. - Körbenézek, és meg is találom a választásom, hogy kik keressék fel ezt a Cassaelt és ha más nem marad, ejtse foglyul. - Beleth, és Belphegor, ha már szemmel láthatólag úgyis egymás közelében akartok lenni, így hát legyen, menjetek el, és kutassátok fel Cassaelt, tudjátok meg, hogy túlélte e a vihart, és ha igen szedjétek ki belőle mit tud, mivel nyilván nem véletlenből zárta be pont a vihar előtt Mammont. Belial, gondolom tudod nélkülözni a jobb kezed egy kis időre, ugye? Volt aki még látta ezt a vihart, mely területeket érintette? - Megvárom a válaszokat, majd a további lehetőségek után kutatok. Próbálom mindenkinek az érveit, mondatait a fejemben tartani, hogy a legcélravezetőbben tudjunk megalakulni.
- Lilith drágám, nagyon úgy látom, hogy van itt a teremben olyan, akivel egyhangúan gondolkodtok. Bizonyára nem fog gondot okozni számotokra, hogy együtt dolgozzatok. Vlad, és Lilith, menjetek és alakítsátok meg azt a sereget, de csak okosan, csöndesen, nem kell nekünk, hogy hirtelen minden szempár ránk szegeződjön.
Végig tekintek a többieken, mindenkiben látom azt, hogy legszívesebben két kézzel ugrana a másik torkának, főleg, hogy a mondatok amiket egymásnak szánnak egyre élesebbek és csípősebbek.
- Abaddon, mit tudsz az ember vadászokról, mennyire ténykednek mostanában, milyen mendemondák repkednek köztük, ki a célpontjuk? -Lényegében mindenre kíváncsi vagyok, főleg a friss információkra, és az előbbi hozzászólásaiból kiderült, hogy szinte mindenben informatív.
- Ophiliát bízzátok rám. - Nem is fűzök többet hozzá semmit, biztos vagyok benne, hogy van mit megbeszélnünk Ophiliaval, és jobb, ha az kettőnk között zajlik le.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 01, 2020 4:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Lucifer and his demons

Beleth & Mindenki


 Miközben felfedem magam mások számára is és Belphi mellé helyezkedem el kényelmesen, meghallgatom Belialt és Abaddont is, utána azért hozzáfűzök én is a dologhoz valamit még.
- Bizony, szétszéledtek, de nekem van egy kisebb hadseregem, akiket Gressil legyőzése után magam mellé állítottam, az erősebb démonokból. - Megértem, hogy lényegtelennek tartják, de kellenek a gyalogok, nem fogom magam önként a ribanc elé dobni egy elmélet miatt, ami beválhat, attól biztosabb terv kell. Lilith nem értem, hogy miért használja az erejét, lehet az emberek és alacsonyabb rangú démonokon hatásos, hogy a szar is beléjük fagy, de engem csak bosszant vele, így mikor hátraszól az ikremnek, akkor azt én sem hagyom szó nélkül és gondolom ő sem fogja.
- Megfogadhatnád a saját tanácsodat. - Súgom neki előre, nem mintha tetszene, hogy Lucifernek felesel a drága húgom, de azt majd ők elintézik, senki sem kíváncsi őrá. Hamar rendet is tesz a teremtőnk és már jönnek is a feladatok, csak sejtelmesen vigyorgok magam mellé, mikor az arkangyalt fel kell keresniük a jómadaraknak, kik már egyet megszorongattak egyszer. A félvéres dolgot azonban nem értem, Mastemah szakterülete, neki van nagyobb hatalma is felettük, biztos csak ilyen kösd le magad öcskös munka lehet a Kapzsinak, hogy örüljön magának és ne zavarjon sok vizet itt.
- Nem olyan nagy dolog újra egyesíteni őket, de ahogy a többiek mondták, elég a legerősebbeket magunk mellett tudni, felesleges a teljes légiót újraszervezni. - Most már láttam a többi lovast is végre, hasznos volt eljönni. Azért remélem, hogy Lucifer nekünk is, a többi lovasnak szán majd valami feladatot.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 01, 2020 4:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


To: Lucifer, Belial, Abaddon, Belphegor, Lilith, Mammon, Vlad, Beleth

Tapasztalataim szerint sokan lenézik a fél szerzeteket. Még, ha pont a kivételek vannak itt akkor is sok démon van, akik szerint a korcsok csak terhek ránk nézve és pusztulniuk kéne. Pedig egy erősebb félvér egy démonnal is képes elbánni.
- Nem is a fiatalabbakkal lesz a probléma. Sokkal inkább a felnőtt egyedekkel, kik már ismerik képességeiket, lásd a félvér herceg. - tény róla is csak nem rég halottam, mikor jobban beleásva magamat a témába szembe nem jött velem egy név. És most drága Urunk kérésére fel kell őt is keresnem. Csak remélni tudom nem lesz morcos hangulatában és támad rám. Nem szeretném fogyatkoztatni a szerzetek sorait. Messze álljon tőlem, hogy én bárkit is lenézzek. Elvégre én is voltam már rangtalan. És lám most mégis főbűnként állok itt, miután néhány száz éve megöltem elődöm ezzel megfosztva őt mindentől.
Valamilyen szinten megértem, hogy engem küld Lucifer. Mondhatni én vagyok itt az egyik legtürelmesebb démon. Sosem emeltem fel hangom, sosem ordibáltam senkivel. Arról nem is beszélve, mindig is akartam utódokat. Így a fiatalabbak némileg szót fognak érteni velem.
Mammon kis előadása mosolyt csal arcomra. Milyen kedves, hogy keksszel jutalmazná ötletemet, pedig csak használtam fejem tartalmát. Bár nem utasítom vissza jutalmam még is továbbra is meghúzom magam az árnyékok rejtő fátylában.

From: Seroth
reveal your secrets

Vlad


Hellish Decisions - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
46
☩ Rang :
Választott
☩ Play by :
Tom Riley
☩ Korom :
589
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 01, 2020 1:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Hellish Decisions
A pokoli nagyérdemű
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« taggeld; @valaki • Szószám; ide• Zene; ide »
[You must be registered and logged in to see this image.]Eddig ez a megbeszélés olyan célravezető, mint a víznek a gereblyélése. Lehet, lehet, de miért is? Talán annyira jó volt, hogy a hűségemet bizonygathattam Lucifer iránt, így egy kicsivel kevésbé lesz rám pipa. A többi nem igazán érdekel. A jelemben megfordul, hogy szívesen lennék ark-démon, de annyira nem kötődök a pokol urának, aki Luciferből majdnem Lucába megy át a benne gyűlő harag miatt. Hogyha egy angyal menstruálna, akkor pont ilyen lenne szerintem. Nagyon jól hozza a szerepet a Sötétség ura. Sajnos nem igazán reagálták le a szentbeszédemet. El is kezdtem kicsit mérgelődni. Annyi, hogy Seroth hozzáfűzött egy másik tényezőt azokhoz, amit én felsoroltam. Egyetértésem jeléül biccentek neki.
- Igazatok van. A félvérek egész jó haderő lehetnek majd. Csak be kell őket cserkészni. Ha máshogy nem megy, akkor kőkemény agymosás. Nem egyszer tette már a fajunk, most is menne. És arra a bizonyos sakktáblára kellenek gyalogok is.  Az angyalok megbízhatatlanok, de szükségünk lesz egy ideig rájuk, azt biztosra tudom állítani.
Sajnos a háborúhoz mi és a fattyaink nem lennénk elegek. Amara éppen úgy szaggatna szét minket az angyalok nélkül, ahogy csak akar.
Miután Lucifer igényesen lekussol minket és elkezdi osztani az észt Mammon is megszólal végre. De végül, ahogy beszól nekem csak hallgatom ahogy beszél, majd a legmegfelelőbb pillanatban reflektálok.
- Ugyan, drága Mammon, nem tett jót a mézeshetek az édes Cassaellel? – kuncogok rá. – Olyan gondterhelt a hangod még mindig és ellenséges. - A javaslatára viszont bólogatok. Nem árt példát statuálni. Lehet engem is sokan akarnak karón látni.
- Lucifer, ha nem haragszol, akkor a megfélemlítésben segítenék is. Hátha észhez térnének a démonok. Az effajta pszichológiai hadviselésben tudod, hogy mindig egész jó voltam.
Emlékeztetem a múltbeli tetteimre. Az emberi kegyetlenségnek a felsőbb fokait ismerem, és az emberek sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni, mint a démonok, ezt már láttuk sokszor.
reveal your secrets

Mammon


Hellish Decisions - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 28, 2020 5:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Régen nevetett volna, hangosan nevetett volna, sőt, röhögött volna mindegyik démonon, akik most jelen vannak és fel is szólalnak. De ami meglepte, hogy akadt, aki a jelek szerint még hűséges Luciferhez, a királyi hátsótartónak akár ki is lehetne nevezni. Bár ahogy végignézett rajta, nem tudja úgy elkönyvelni magában, mint a démon, aki az eszét használja, sokkalta inkább az az öklös alkatnak tűnik.
Egy másik rávilágit arra, hogy nem bízhatnak az angyalokban, ebből következhet az is, hogy Luciferben se, aki nem csupán egy angyal volt, hanem egy volt ark, aki apuval dacol, de amikor megjelent a csúnya nagynéni, máris félti a játékát. De ennek a démonnak abban is igaza van, hogy a félvérekkel se ártana kezdeni valamit. Felfogni az első támadást tökéletesek.
Még egy démon, akit nem ismert, és három lovast emleget. Nem tudja, hogy ki lehet a harmadik, hiszen Mammon még nem fedte fel magát, és ahogy elnézi, Halál az, aki hiányzik. Talán már is lecserélték volna valakire? Kíváncsi, hogy mégis kire.
~ Légiók? Ugyan ifjú démon, a Pokolban talán, de itt fent? Itt fent örülhetsz ha egy-két démon hallgat rád. Egységessé tenni pedig? Nagyobb az esélyed arra, hogy egy turmixolt macskát újra összeraksz.- de hát nem igazán róhatja fel az álmodozást arról, hogy egységesek lesznek.
Belial érti, nincsenek már meg a seregek, összeszedni őket pedig bonyolult, ha addig csettintenek, még ez sikerülhet, akkor igen csak elkopna az ujjuk.
Lilith is hozzátesz valamit, ami elsőnek jól hangzik, csak annyiban bicsaklik meg, hogy a legerősebb démonok jelen vannak. Elég aprócska egy sereg lesz, ha ők állnak a csatasorba. Bár az, hogy angyalokat? Viccesnek hangzik, hogy egy közös sereget állítsanak össze, amikor Amaranak elég lesz egy kézlegyintés, és oda is az egész. Ezt a harcot nem két sereg összecsapása fogja eldönteni, nem, sokkal inkább az, hogy találnak-e valami hasznosat, valami kézelfoghatót.
Lucifer is belekezd, vagy folytatja a hisztit. Mintha számítana ez bármit is. Ő teremtette a démonokat, ha valaki miatt ilyen szemtelenek, akkor az csak is Lucifer lehet. S az, hogy átadná a helyét? Szánalmas, sőt, túlságosan is emberei. Szavak, hogy nem könyörögne, van benne valami, kínozna helyette. S abban se téved, hogy ki a démonok teremtője, de ha ezzel arra célozna, hogy egy mozdulattal semmisé tudja őket tenni… lesz egy kellemetlen meglepetése. Azon is majdnem felnevet, hogy Maze posztját befagyasztotta. Csoda, hogy ezek után nincs ki jelentkezzen? De legalább beismeri, hogy éppoly tanácstalan, mint mindenki más, egy jó vezető beismeri a hibáit. S végre úgy is tesz, ahogy tennie kell, feladatokat osztogat, és nem is rosszul.
Nézett jobbra és balra, de úgy fest, hogy bizony ez Mammonnak szólt. Pedig már majdnem befejezte a körmeit, de hát nincs mit tenni. Hívták, hát megy, de még felér a színpadra, tovább folytatta a körmein a munkát. S felérve még utoljára vetett rájuk egy pillantást, rájuk fújt, majd szépen visszacsavarta az ecsetet az üvegbe és eltette a zsebébe.
- Nos, aki még nem ismerne, bemutatkoznék. Mammon vagyok.- aprót biccentett a fejével a jelenlévők felé.-  Und denen, die es tun, grüße ich sie(akik pedig igen, nekik üdvözletem). Kedves Lucifer, drága királyom, az untatás erős szó, inkább csak érdektelennek tartom azt, ahogy itt egymás szemére vetünk apróságokat, dolgokat, tényeket. Van, aki hisztis iskoláslányként távozni akar, mert nem azt hallja, mit szeretne.- biccentett Abaddon felé.- Más pedig mint egy vásott kölyök az idegedet húzná tovább.- halványan rámosolygott Belialra, majd a mellette ülő női démont figyelte meg egy pillanatra.- A kedves Belpehgor pedig majdnem jól mondta, de a pedikűrt lehagyta. Gratulálok egyébként, úgy látom, hogy kedves fivéremet sikerült idomítanod. Akár lehet bennetek úgy emelgetni, mint Beliphik.- remélhetőleg rajtuk marad ez a név, ha már olyan kedvesen mosolygott Belial, mikor Mammon felért a színpadra.- Lilith kedvesem, jó újra látni, de megtennéd, hogy máskor nem varázsolgatsz, szerencsére a leheleted nem éreztük, de nem kockáztatnám meg, hogy megérzem a mérget, ami szinte belőle árad. Hisz most ez a lényeg, beszéljünk és beszéljünk, vagy nem?- úgy érzi, hogy felesleges visszafognia magát, miért is tenné?- Deine Nase ist zu braun(az orrod túl barna). Kérlek, fogd vissza magad.- nézett a szakállas démonra(Vlad).- S a másik, kit nem ismerek, a javaslat nem rossz, a félvérekkel tudnánk kezdeni valamit. Ügyes vagy, jár a keksz.- küldött a démon felé egy elismerő, de halvány mosolyt(Seroth).- S hogy még a légiókra is kitérjek. Sok sikert az egyesítéshez, kíváncsi vagyok, hogyan tervezed? Szép szavakkal vagy mézzel esetleg, vagy énekelsz az ablak alatt, szerenádot adva, hátha el is érsz vele valamit? Hagy a felnőttekre a beszédet és a terveket.- kíváncsian várta a választ a kérdésére a démontól(Beleth).- Ha megfogadsz egy tanácsot kedves királyom, drága Lucifer, fogj néhány démont, kik nem jelentek meg ma, és húzd őket karóba, vagy tedd fel őket a feszületre. Csak hogy mutass némi példát. De ha lehet ne Mazikeent akard, a hölgy bár nem a jobb kezed többé, helyette már az enyém, mint az új tanácsadóm. Nehezményezném, ha bármi történne vele.- mondta barátságos hangon.- S hogy végre feleljek is a kérdésedre, nem szeretném feszegetni a határaid, a végén egy karton cigeretta kell majd, hogy lenyugodj. Egyébként is, azt meghagyom Belialnak, aki már-már profinak mondható ezen a téren. Tehát, a legutóbbi angyal, kivel találkoztam, úgy nevezik, hogy Cassael. S hogy információ mi fontos lehet számotokra? Nem is tudom, számomra biztosan az, de hogy számotokra? Nem hiszem, de azért elmondom röviden. De előbb ha megbocsátasz egy pillanatra.- előbb rágyújtott majd utána folytatta.- Mint azt gondolom ti is tudjátok, hogy pár hete egy sötét vihar söpört végig sok fele és nem hagyva maga után mást, csak pusztulást. Szerény személyem is tapasztalta ezt, testközelből, mivel egy démoncsapdában voltam éppen, amit az említett angyal rakott körém. Eltalálta a vihar, és tépte a ruhámat, eltörte a sétapálcámat. De túléltem, akár azt is mondhatjuk, hogy sértetlenül. Ahogy az angyal is, és mégis hogyan? Azt nem tudhatom, csupán sejtésem van, hogy Ménész ládájának köszönhetően, amibe az angyallal voltam bezárva és ott találkoztam a Leviatánok fajával is. S hogy még valamit hozzátegyek, javasoljak, talán nem ártana, ha egy bizonyos angyal a vendégszeretetünket élvezné. Ophilia lenne az, kinek különös természetű kapcsolata van Amaraval, hogy ez él-e még vagy se, nem tudhatom, de minden esetre nem ártana utánajárni a dolognak, már csak azért se, mert az említett angyal volt a Mennyország könyvtárosa, oly tudás lakozik a fejében, amit jobb lenne a magunkénak tudni, de ezt bizonyára te is tudod Lucifer. Bizonyára most akartál rátérni.- mosolyogva nézett az említett angyalra.- Bátorkodnék még egy javaslatot tenni, a hozzánk édesgetése, vagy elfogásra, rabságba ejtése tökéletes lenne Abbadon számára, hisz egy lovas, a Háború maga, biztosra veszem, hogy nem jelent számára gondot, problémát az elfogása, vagy szélsőséges esetben a fejének elhozása. Akadnak rá módszerek, hogy kinyerjük a szükséges tudást onnan, vagy tévedek?- sötét mosollyal nézett a mostohatestvérére.[b][color=dimgray]- Még valami, vagy esetleg visszatérhetek a helyemre?

//Elnézést a hossza miatt, következőleg már csak azt reagálom le, ami a színpadra lépésem után hangzik el   japerszeee //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 26, 2020 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Carpe Noctem @
Lilith az órájára néz. Kicsit olyan érzés keríti hatalmába mintha komédiát nézne. Mindig is gyűlölte az erőltetett, gusztustalanul csicsás darabokat. Itt ott a sötétből alakok emelkednek fel és hangjukat hallgatják. Néhányuk jobban tenné ha előtte még egyszer átgondolta volna mondandóját mielőtt megosztja a díszes társasággal. Mélyre süllyedve gondolataiban bámulja a padlót. Merengéséből egy ismerős hang riasztja fel. Vlad. A jó öreg Vlad. Milyen rég hallott már róla. Ki gondolta volna, hogy pont itt akad vele össze. Itt volt már az ideje ennek úgy is. Rá fér már egy lelkesítő beszéd arra is. Nem igazán akar megszólalni, szavai úgyis süket fülekre találnak. Úgy látszik ebben a teremben senki sem hallja a többi beszélőt annyira megtelt agya saját ostobaságaival. Lucifer feladatosztása némiképp felkavarja az állóvizet. Jót is tesz majd nekik egy kis munka, ne csak a szájuk járjon hanem a kezük is. Idefent mindenki ellustul az emberi élet szánalmas bábjaként. Lucifer végezetül felszólítja Mammont, végre történik valami, lassan kezdett a reszelő hangja Lilith idegein táncolni. Ismét a „nagyokon” a sor, hogy felszólaljanak. Természetesen az a kis fruska Belial mellett ismét belecsicsereg. A téma megint szólásra készteti Lilithet, bár sejti szavai ismét nem jutnak el a célba.
- Talán szerencse a légiók elvesztése. Nagy érvágás volt számomra is, ugyanakkor most felkereshetjük a legerősebbeket és azokból állíthatunk össze újabb sereget. – Don szavaira is reflektálni kíván így mély levegőt vesz és hangja új erővel zengi be a termet. Lilithről nem lehet csak úgy megfeledkezni, ha akarja az egész teremben egyedül az ő hangja hallik és még csak fel sem kell emelnie hangerejét*. Minden démon fülében ott duruzsol búgó hangja melytől annyi érben fagyott meg a vér.
- Olyanokat kell keresni, legyen az bármilyen fajtájú lény, akik a legerősebben és a legügyesebben bánnak a mágiával, ugyanakkor harcedzettségüket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Gondolok itt a harcos angyalokra például. - az angyalok említésére keserű epe önti el száját.
- Golyófogónak pedig tökéletes lesz az a sok selejt teremtmény, akik elkorcsosultak az évek alatt. Nekünk régen hatalmunk volt, de hírnevünk nem csappant miután otthonunkkal együtt elvesztettük azt. Ha mi szólunk azokkal, kiket csatába akarunk állítani biztos mellénk állnak habozás nélkül. – nem bírja tovább és következő szavait már a fecsegő madárkához intézi.
- Kedvesem annyit beszélsz, hogy belefájdul a fejem. Megtennéd, hogy legközelebb akkor nyitod ki csinos kis szádat mikor feleselés helyett valami okosat is tudsz mondani?

*Lilith a levegő segítségével, árasztja szét hangját a teremben, így a többiek arcát enyhe szellő is simogatja.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 25, 2020 2:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  NextA Démonok & Belphegor


A
lakul a molekula, és mint látom egyre többen leszünk, gonoszkás vigyor terül el képemen, mert tisztában vagyok vele, hogy én és a csönd külön fogalom. Míg a találkozó első fele felesleges szócséplés volt, már kezdünk haladni. Duplán kapok cigit, amit nem értek a mögülem érkező szálat fülem mögé dugom, amit Főnököm nyújt arra pedig rá is gyújtok, aztán meghallok egy ismerős hangot, oda is kapom a fejem, s lássatok csodát Ikrem lépdel az első sorhoz, mit keres ez itt?! Belial azonnal reagál s összerakom a képet, ezek már találkoztak.
-Ő a testvérem!-súgom Belial fülébe ahogy testvérem biccent felém, majd mellettem levágódik a székre. De persze nem feledem szavait, három lovasról beszélt, és úgy használta a jelzőt hogy... Vajon a többieknek leesik, hogy ki az aki most így felszólalt? Mosolyognom kell, de kezem mögé rejtem, csak a fejemet ingatom miközben Lucifer végre olyan lépéseket közöl ami már kiindulási pontnak jó lehet.
-Legalább emlékszel rá, hogy ebben jók vagyunk.-biccentek egyet a sztorira és az ötletre is, Belial mellettem azonnal lereagálja, hogy vállalja a felkutatást. Örülnék ha nem hagyna ki a buliból, de ha elbaszarintja én most nem akarok érte kapni. További feladatok kerülnek kiosztásra, aztán a főnök kihív egy démont valahonnan hátulról.
-Manikűr... Lucifer, az Manikűr szalon. Nem körmös műhely.-vigyorodok el és az utolsó slukk után elnyomom a csikket cipőm talpán. Két feladat, Sarielt még értem, de minek kellenek nekünk félvérek? Nem igazán tudom összerakni a képet. De majd rákérdezek kicsit később, még ráérek.
reveal your secrets

Abaddon


Hellish Decisions - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 25, 2020 1:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


See you in Hell
Lucifer, Lilith, Belphegor, Belial, Mammon, Vlad, Seroth, Beleth & Abaddon
──────────── [You must be registered and logged in to see this link.] ────────────
« Szószám; ide • Zene; [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Az árnyakközt megbújók is lépésről lépésrő előmerészkednek végül. Egyre többen döntenek úgy, hogy szót emelnek, ki így ki úgy. De legalább haladunk valamerre, a már kérdés a jelenelgi helyzethez mréten nagyjából semerre. Esélyt adok én magam is, mert hát hívatva lettünk, s ilyen esetben az ember - jelen esetben démon - fia feltételezi, hogy valami mondandó is akad a hívás végett nem csupán a múlt síratása. Tekintetem az érkezőkre / felszólalókra emelem mikor egy egy felszólal, megjelenik. Figyelek, hallgatom a szavakat én is ki mit tesz hozzá a témához. Nem sokat, sejtettem, hogy a többség a babérjain ücsörgött míg az események zajlottak, ki körmöt reszelt ki szórakozott a halandók világában kapva az alkalmon. De hát ez abszolút érthető is, az alacsonyabb rangú démonoknál legalább is. Hiszen végre tehették amit akarnak, mondjuk úgy szabadok lehettek kicsit. Hallgatva a mondandókat arra kell rájönnöm sokaknál gondot okoz a szövegértés, vagy csupán a figyelmük kalandozik másféle, hisz már az elején azzal kezdtem miért most sokan szólnak: egység. tetszik vagy sem, fújtatunk egymásra vagy sem, ez az egy megoldás van most. Erre jutottam minden lépésemmel mikor haladtam utamon. A lehetőség pedig most itt van, vagy élünk vele vagy baszhatjuk, csak azért vagyok itt, semmi másért. Meg természetesen a felmérésen, bedobtam a témát, a disputa pedig megindult, a célt végül is elértük. Ebből pedig sokminden leszűrhető, ki mit mond, hogyan is áll a témához. Vélhetően Lucifer is éppen ezt teszi. Végül csak érkeznek az ötletek, s a parancsok, orcámra mosoly ül. - No végre, most már beszélünk! - Jegyzem meg röviden, veheti még tán elismerésnek. Az egyéb sallangot el is engedem, felesleges fenyegetőzések és pimaszságra utaló megjegyzések, üres mind, nincs mögötte valós hatalom már így tárgytalan jelenleg. Hallgatom a terveket, légiók is szóba kerülnek mit Belial hamar rá is világít miért is nincs értlme velük foglalkozni. Én csupán röviden teszem hozzá magamét mint a Háború lovasa. - A légiók nagy ütőerő a megfelelő hadsereg ellen. De amivel szemben állunk nem egy hadsereg. Hanem egy erő. Az ellen pedig megfelelő ellen erőre van szükség, Arkok, lovasok, erő, nem nagylétszámú katonai uralom, mit egyetlen mozdulattal seper el a sötét Szuka. - Az ötlet jó volna, normál esetben, így nem leszólásnak szánom szimplán ténymegállpításnak, már csak azért is mert a saját bőrönöm tapasztaltam mekkora az ereje az akkor még gyenge Amaranak. Egyetértőn bólintok végül Lucifer szavaira, mikben a következő lépéseket fekteti le, végre haladunk valamerre. Ideje volt. Végül a színpadra szólítja az egyik lovast hát, nos, lássuk ebből mi is lesz.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 24, 2020 6:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


A Főnci színre lép
Lucifer, Abaddon, Belphegor, Lilith, Mammon, Vlad, Seroth, Beleth x Belial
Nem gondolom, hogy nekem vagy bárki másnak kéne ötletbörzézni itt, hiszen Lucifer hívott ide minket, feltételezem azzal a feltett szándékkal, hogy segítségére legyünk terveibe. Mert hát ugye vannak tervei??!! Nem rejtem véka alá, hogy neheztelek rá és láthatja ugyanolyan szemtelen vagyok, amilyennek annak idején teremtett. Talán a földi világ még tett rá egy lapáttal. Pofátlanságomat félretéve, érdeklődve várom, hogy a Főnök beavasson minket a részletekbe, miközben adok egy szálat bagóért kuncsorgó Belphegoromnak. Persze megemlítem, hogy akadhatnak még egyéb nehézségek. Erre egy újonnan beeső kényszert érez, hogy beszóljon.
-Oda nézz már, a stopos kölyök. - fordítom a fejem egy gúnyosabb mosollyal a hang irányába, mely engem szólít és nekem dumál. Felnevetek, amikor a Légiókat említi. Hát hol él ez?
-Irányítottunk inkább... - helyesbítek - Ugyan...hol vannak már a Légióink? Régen szétszéledtek... ~Nem kis munka lenne újraszervezni őket. Jó is volna előkapni a démoni seregeket, de sajnos ez aligha lehetséges egy csettintésre. - fűzök szavaihoz ennyit egy laza vállvonás kíséretében, miközben figyelem, hogy helyet foglal sorainkba. Talán Raguel börtönének közelében még maradt meg a haderőmből, de nagy létszámmal bizonyosan nem számolhatok. Egyébként sem feltétlen a létszámról beszéltem, sokkal inkább a hajlandóságról. Hiszen még én is várakozó állásponton vagyok.
A Pokol Ura kicsit drámaira veszi a figurát. Vigye a helyét, aki meri. Ha hozzám vágnák sem kellene a trón. Aztán előrelépés történik, feladatot kapunk. Kicsit előre dőlök a székben, amikor Belphegorral a nevünket mondja.
-Rendben Főnök. A napokban felkeresem Sarielt. - vállalom be a találkozást. Hozzánk hasonlóan Seroth is megbízást kap. Félvérek? Jó kis feladat. Veszek elő én is egy szál cigit. A számban lógó bagó mögül kárörvendő mosolyom villan, amikor Mammont, aki eddig a háttérben hallgatott és körömápolt a színpadra szólítja a Főnök.

zene: nincs || szószám: ??? || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Lucifer


Hellish Decisions - Page 3 Ceba1b86c14c8a0495d50c0f88d90368
☩ Történetem :
☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Tom Ellish
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I am the Devil
I am the BOSS... I am the MASTER of hell  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]TO: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]

Azt hiszem, hogy egy egész karton cigarettát kellett volna magammal hozni, annyi a duma, hogy már lassan hánynom kell tőle. Zsong a fejem a felesleges szószátyárkodástól. Utolsó gyors slukkot szívok bele bagómba, és leejtem a lábam mellé, hogy eltaposhassam.
- Ne haragudjatok, elfelejtettem volna, hogy a földre kerülésetekkel kétszer annyi tiszteletlenség, és nagy pofa is jár? - Költői kérdésnek szánom, és esélyt sem adok, hogy bármelyik ismét szószátyárkodhasson. - Bárki jobban csinálná? Csak nyugodtan. - felállok és színpadiasan mutatok végig az emelvényen amin állok. -Ha menni akar valaki, hát tessék, mit gondoltok, könyörögni fogok, hogy ne tegyétek. - Undor ül ki az arcomra, köpni lenne kedvem, de ennyire nem süllyedek már le a primitívek mélységéig. - Ne feledjétek, én teremtettelek titeket, ne ti engem! - Mondom ki az egyszerű tényt.
- De kanyarodjunk vissza egy kicsit, mivel senki nem tart igényt arra, hogy a többieket irányítsa, és átvegye a posztom amikor éppen nem vagyok a városba, illetve, hogy engem képviseljen más városokban, hát ejtsük a témát. Akkor a mai nappal befagyasztom az első ark démon posztját. Nincs rá szükség, mint látszik is. - Nekik nem kell, ez van, nem szeretnének önállósodni, nem kell, az ő döntésük.
- Sajnálattal közlöm, hogy én sem tudok sokkal többet arról, hogy miként írtsuk ki Amarát, vagy hol találhatjuk, pont ezen oknál fogva szerveződnünk kell, és habár a könyökömön jönnek ki az angyalok, még is velük kell elsőnek beszélni. - Körbe nézek az összegyűlteken, hogy kiválasszam a szerencsétleneket akikre a feladat hárul. - Belpehgor, és Belial, ti már amúgy is jártasak vagytok az arkok felkeresésében, ugyebár, hát, itt az újabb lehetőség, egyikőtök kutassa fel Sarielt és adjátok át üzenetemet, hogy találkozni kívánok vele, de ne feledjétek, csak az üzenetet kell átadnotok, nem pedig játszadozni vele. - Megvárom a reakciójukat, majd tovább kutatok. - Seroth, ha már úgy is érdekelnek a félvérek, beszélj a legaktívabb bajkeverővel, aki a városban van, majd közöld velem, mit tudtál meg. - Kiszúrok valakit, akitől lassan viszketni kezd a tenyerem. - Te ott, a háttérben, te, aki lassan körmös műhelyt nyit. Fáradj ide. - Mutatok a színpad szélére. Megvárom míg kivánszorog, és neki célzom a kérdésem. - Látom nagyon untatunk, mond el hát, melyik szárnyassal találkoztál utoljára, és van e olyan információ, mely fontos lehet számunkra?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Lucifer and his demons

Beleth & Mindenki


Korábban jöttem, mint a legtöbben és hátul egy sötétebb helyen foglaltam helyet, nem akartam nagy feltűnést kelteni, szeretek megfigyelni és innen jól belátni mindent. Sorra vehetem, kik jöttek el, akiket ismerek és kik azok, akikről még nem is hallottam. Úgy érzem Lucifer iránt már közel sem olyan elkötelezett mindenki, egyáltalán hogy merik felemlegetni és számon kérni, amiért egy időre eltűnt előlünk. Mintha mi annyira azt akartuk volna, hogy állandóan a nyakunkba lihegjen és megmondja mihez kezdjünk magunkkal idefent. Ugyan már, elengedhetnénk a múltat, de úgy fest van, akiknek nem megy. A Pokol ura válaszol mindezek ellenében és megértem a dühét, hálátlan korcsok vagyunk, de ilyennek teremtett. A fontosabb démonok azért eljöttek, Belial kijelentésére, hogy kevesen vagyunk felnevetek és felállok, hogy kisétáljak az árnyékból.
- Belial, ezzel nem értek egyet, itt van három lovas legalább, meg egy tanácsadó - billentem a fejem ikrem felé - meg a kiválasztottakból is szép számmal eljöttek, mi légiókat irányítunk, az nem kevés démont jelent, nekünk kell egységgé tenni őket. - A többi démont ilyen téren feleslegesnek érzem megemlíteni, de azért a Kapzsiság felé biccentek, elvégre nem olyan rég, még egy szinten voltam vele, mint Harag. A fekete öltönyömhöz felvett fekete nyakkendőt megigazítva csatlakozom is Belphi mellé, hogy helyet foglaljak.
Aztán felszólalnak még páran, úgy gondolom, nem is mi lennénk, ha nem fordulnánk most is egymás ellen, ahelyett, hogy a lényegre koncentrálnánk, Lucifer felé sandítok, ó, olyan régen kényszerített már minket térdre és osztott ki, talán maradásra bírhatná Abaddont, kinek türelme fogytán van, nem gondolom, hogy egy napnyi megbeszélés, ahol asztalra kerül az ő terve is majd, nem ér meg ennyit, hogy a seggén maradjon és ne fenyegetőzzön távozással. 


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 6:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


To:  Luci, Beli, Abci, Belphi, Lilith, Mammon, Vlad, Beleth

Meglepő és egyben nyugtalanító. Így nevezném a mostani helyzetet. Az, hogy Lucifer visszatért azt jelenti változások lesznek. Az más kérdés, ki hogy éli meg. Lehet a fél démonság ki lesz irtva, mert elszoktunk a Nagy Úr jelenlététől. De ki tudja lehet, hogy csak kapunk pár utasítást, amit elkel végeznünk. Nem látok az öreg fejébe. És jó is ez így nem akarom tudni a gondolatait. Nem vagyok elvetemült.
Véres kezemet törölgetve állok az egyik falnál. Csak a szokásos, a hobbimnak élek és olyan testrészeket gyűjtök, melyek néhai feleségemtől vannak. Ő volt az első áldozata ennek z elfoglaltságnak. Ahogy ő elvett tőlem mindent, úgy én is azon voltam, hogy ugyan ezt megtegyem vele. Bevallom élveztem látni minden szenvedését és minden könyörgését hallani. Bár sosem kérdeztem, hogy ő, miért követett olyan hamar a Pokolba, de ahogy a düh kezd csillapodni egyre kíváncsibb leszek. De tudom ez a tűz nem aludhat ki. Nem fog. Az a csöppnyi gyermek, ki még meg sem született kellett bűneinkért lakolnia. Az én gyerekemnek. Az ÉN véremnek. Éppen ezért is örülök, hogy hóhérom most nincs itt. Minél kevesebbszer találkozóm vele, minél messzebb van tőlem annál jobb. Az akkori érzésekből nem maradt már semmi, csak az undor. Undorodom attól a nőtől és nem hiszem, hogy lenne bármi is, ami ezen változtatna.
Csendben húzom meg magam a sötétben nem szólok semmit nem látom túl sok értelmét. Bár tény én is csak azért vagyok itt mert szólítottak és nem azért, mert olyan szívesen ugrálok Lucifer figyelmében.
Csak Vlad mondandójánál állok meg tevékenységemben és a többiekre nézek.
- Az agyalok nem megbízhatok. Gyűlölnek minket eléggé, mint egymást, így nagy valószínűséggel inkább összefognának csak, hogy minket elintézzenek. Viszont...Van egy kisebb réteg, akikkel szintén foglalkozni kéne. Nem tudom kinek tűnt fel, de a félvérek is szaporodnak. Ha velük sem foglalkozunk hosszútávon nem járunk jól. Pedig, hát ők sem egy haszontalan teremtmények lévén a MI képességeinket birtokolják, amit ki is tudnánk használni. - vetek fel egy másik problémát. Egy neveletlen kutya abba a kézbe is beleharap, amelyikből enni kap. És bocsánat, de én nem kérek ebből.

From: Seroth
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2