Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Sariel E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Sariel CqPr1KH
☩ Reagok :
123
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 12:37 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Sariel!!  3

Ki megkímélte borzalmas szerelmes szárnyaim? Razz Hát annyira boldog vagyok, hogy a kezedbe került a karakter. Teljesen lenyűgöztél minket.   juuj Kezdeném az első ponttal, amin megakadt a szemem. A képessége, hogy ez mennyire karakter hű, még is egyedi.
És a  démonos rész!! Imádtam, hogy ennyire mögé láttál, hogy tudod milyen egy démon, és ezt a kiskaput beleírtad. Valamint, hogy beleírtad, hogy erőtök csökkent, s hogyan használod most.
Félek tőled, hiszen megkíméltél már egyszer, mindig is érdekel, hogy mit mondhatott neked Michael. Talán tartozik neked, vagy talán csak ő is elhitte amit mondott, s nem hangzott hazugságnak? Ki tudja azóta lehet gondolkodás nélkül elvennéd a szárnyam.
Folytatnám a Pb választással, ami annyira angyali teljes mértékben passzol hozzád, mással el se képzelném. Csodás fehér haja, s angyali arca.
Történet is megragadott, hiszen minden leütött szó teljesen hiteles, s érdekes mélyebben a gondolataiba látni a hölgynek. Játék példát pedig édes volt, hiszen az a lény tanította amit talán az elején megvetett, még pedig egy ember.
Kérlek foglald le angyali rangod, valamint a play by-t és irány játszani!


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○No Heroes and Villains
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sariel


Sariel Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
21
☩ Play by :
Kristen Zellers
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 9:16 pm
Következő oldal


A természetben nincsenek sem jutalmak sem büntetések: következmények vannak.
Keresett/Kanon
Éonok


Sariel
Karakter információ
Család - Az apánk Isten, megteremtett minket, arkangyalokat, majd később még további testvérünket is. A nekem szánt feladata miatt, nem vagyok népszerű a családban és a többi angyal körében sem.

Mi a beosztásod - Ítéletvégrehajtó vagyok, én felelek azért, hogy a bűnös vagy rosszul viselkedő angyalok megkapják méltó büntetésüket. Emellett segítettem Ramiélnek, a lelkek hazavezetésében.

Melyik oldalon állsz? - Nem állok senki oldalán, de ha választanom kell, nem a Sötétség oldalára állok

Városod - San Francisco

Porhüvelyem neve -  
Kristen Zellers
Staff
Hóhér
Arkangyal
-

Karakter képességeinek leírása
Minden angyali képesség birtokában vagyok, így teremtettek, ám a Mennyek kapujának bezárásával az erőnk is csökkent, így csak akkor használom a képességeimet, ha nagyon muszáj. Leginkább csak a gyors utazáshoz használom fel az erőmet és akkor, ha egy angyallal meg kell küzdenem a büntetése kiosztásakor.

◎ Telekinézis
◎ Gyógyítás
◎ Emberfeletti erő
◎ Halhatatlanság
◎ Telepátia
◎ Memória manipuláció
◎ Asztrális kivetülés
◎ Kitűnő érzékek
◎ Mágikus, okkult tudás
◎ Angyali energiák

+ egy képességem az Igazságosztó: ezzel a képességgel megérzem, ha valaki hazudik nekem vagy el akarja ferdíteni az igazságot. Vannak korlátai azonban, a démonoknál, ha tényleg elhiszik, amit mondanak, akkor teljesen hatástalan.

Minden történet rejthet titkokat
Nem szeretnék senkit régi történetekkel untatni, elvégre mindenki ismeri Ádám és Éva történetét, kiket kiűztek a Paradicsomból, mert ettek a tiltott gyümölcsből. Nem kedveltem apám új kedvenceit, az embereket, távolból figyeltem az elsőket és örültem, amikor a kígyó csábításának engedtek. A földre száműzte őket Atyánk és én le is vittem őket oda, nem gondoltam még akkor, hogy benépesítik a földet és miattuk kell majd testvéreim is megbüntetnem és szárnyukat szegnem.
Gondolom Mózes történetét sem kell részleteznem, kit a Mindenható hangja vezetett, azaz én, kiről nem sok írás tesz említést, amit nem is bánok. Az első olyan összefogást láttam, ahol többen tényleg hittek Istenben és látva a csodát, a szétváló Vörös tengert, még jobban imádták Őt. Ezt a részét jobban szerettem a munkámnak, amikor jutalmazok is és nem csak elveszek.
Rengeteg nevem van és rengeteg névvel illetnek; amik közül egyet kiemelnék, amit nem szeretek, ez pedig a hóhér, inkább hívom magam ítéletvégrehajtónak. Próbálok semleges maradni, de nehéz, főleg a testvéreimet látva, ahogy egymásnak esnek. Istenre tekintek, de  ő nem mond semmit, nem ítélkezik senki felett, inkább távozik és magunkra hagy minket. Ez egy teszt lenne, mint Ádámnél és Évánál, hogy ki enged Amara csábításának? Fogalmam sincs, de ha meg akarom érteni, akkor ahhoz a Földre le kell szállnom, kötelességemnek érzem, hogy rendet tegyek és megbüntessem, kik vétkeznek és megszegik a mennyei törvényeket. A gyönyörű fehér szárnyam helyett mikor a fekete fogad szomorúan sóhajtok fel, ki kell érdemelnünk, hogy apánk mellett lehessünk, leszállok hát a földre, San Francisco városába, ahol angyalok és emberek élnek együtt, megpróbálok beolvadni és kerülöm a testvéreimmel a találkozást.

Eddig még soha nem jártam önszántamból a Földön, a város határán túl landolok este a sötétben, nem szeretnék feltűnést kelteni. A ruhám nem itteni viselet, ezért is jobb éjjel érkezni, nem szeretném, ha azt hinné Michael, hogy az ő oldalán állok, mert ez nem igaz, én mindenkién és senkién. A városban egy idős nő fordul felém, de nem néz rám, csak az irányomba, a szemei fehérek, szinte biztos, hogy vak.
- Isten hozta a városunkban! Megállok és felé fordulok, igyekszem kimért semleges hangon válaszolni neki, ők még nem tudják, hogy Atyánk magunkra hagyott mindannyiunkat?
- Köszönöm szépen, tudna esetleg segíteni, merre találok váltás ruhát és szállást? A nő elmosolyodik, nem tudom min, de minden vonását igyekszem megfigyelni, elvégre ezért jöttem, hogy tanulmányozzam az embereket.
- Marissa vagyok, ha hazakísérsz és segítesz, akkor kapsz még meleg ételt is! Meglep a kedvessége, csak az égre pillantok, hogy ez is a tesztem része lenne? Nem szoktam visszautasítani a segítség kérést, így a felém nyújtott kezét megfogom, szinte jég hideg, vajon mióta állhat itt kint és miért?
- Susanna vagyok és örömmel segítek, nagyon kedves Marissa, hogy befogad, ezekben a nehéz időkben. Talán ennyi bűn, hogy más néven mutatkozom meg még belefér, elvégre nem ártani akarok vele. Engedem, hogy belém karoljon, bár nem rajongok az emberekért, de a néni nagyon kedves és ha tudná, hogy hozzám képest ő is csak egy virgonc kislány korban, lehet jobb kedve is lenne. Hazakísérem, a város szélén lakik egy kívülről nem túl otthonosnak mondható házban. Útközben inkább hallgattam a meséjét, hogy a háborúban odaveszett mindenkije, ő is csak azért élte túl, mert otthon volt és kötött. Az a kedvenc elfoglaltsága, de mára már nem lehet fonalakat kapni és néha kimozdul, de nem talál haza egyedül. Tudja, hogy milyen üzletek voltak a közelben, azok alapján tájékoztat, merre kell menni és így találunk haza. Még mindig nem kérdeztem meg, mióta állt odakint arra várva, hogy valaki majd jön érte, egyáltalán az időérzéke működik? A lakásba belépve elég minimalista kép fogad, vannak képek a polcokon, elég porosak. Itt már elenged és a botjával tájékozódva közlekedik.
- Nyugodtan nézz szét kedvesem! Hallom még a hangját és nem is hezitáltam, körülnéztem, letöröltem a port az éppen megnézett holmikról. Mikor Marissa vissza tér, van nála pár ruha, amit át is nyújt nekem.
- A lányomé volt, remélem jó lesz rád és most, ha segítenél, akkor főzök egy teát és valami ebéd sem ártana! Átveszem a ruhát, különösen néz ki, kicsit talán nagy, de a célnak megfelel majd.
- Köszönöm, megfelelő és természetesen, segítek, de az inkább reggeli lenne, éjjel van, inkább aludni kellene. Kedvesen mosolyog, majd el is indul a konyhába, de mikor szólok neki, hogy este van megáll és kicsit ledermed.
- Este?! Teljesen elvesztettem az időérzékemet, akkor majd holnap főzünk valamit! Meg is indul, én meg elmosolyodom. Nem tudom mikor éreztem utoljára így, de szüksége lehet rám, egyedül nehezen boldogul. Segítek teát főzni, még sose csináltam ilyet, nincs szükségem ilyenekre. Szerencsére ő nem látja, ha nem eszek, nem alszom, csak úgy teszek, mintha. Így kezdődött hát a földi életem, Marissával, aki mindenre megtanított, minden nap imádkozott Istenhez és az angyalaihoz. Csodáltam a hitét, ám én sem adtam fel, én is hittem és bíztam Atyánkban, hogy valahonnan, de figyel még minket. Kitakarítottam és rendbe hoztam a lakást az első hetekben, majd elkezdtem nappal kijárkálni, csak leültem egy padra vagy beültem egy kávézóba és figyeltem az angyalokat és az embereket. Vezettem egy naplót is, hogy ki mit vétett ez idő alatt, kinyomoztam, hogy miért és bíráskodtam. Este kerestem fel a bűnösöket és hoztam el a büntetésüket, hogy tudják Sariel még figyel és az Isten neki szánt feladatát még mindig ellátja. Nem csak San Franciscoban, hanem Las Vegasban is ugyanúgy megjelentem, mint csendes megfigyelő.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7