Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Lilith - Az első asszony •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Lilith - Az első asszony VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 03, 2020 1:31 am
Következő oldal


Lilith
Beregisztrált
Rang • Első választott(hercegnő)
Play by • Eva Green? Változtatható
Egyéb • A legelső démon
Karakter információTe vagy az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy a legelső emberpár egyike és a legelső démon is vagy egyben. Életutadat koránt sem lehet unalmasnak vagy eseménytelennek nevezni, pedig akár te is tehettél volna az, akinek roskadásig van a nevével a Biblia, ugyanis még Éva előtt teremtett meg téged Isten Ádámmal együtt. Csakhogy beléd nem holmi oldalbordából leheltek életet, hanem ugyanabból a földből, amiből a legelső férfibe is.
Ki hibáztathat ezek után azért, hogy erős, öntudatos nőként egyenrangúnak tartottad magadat? Hogy nem voltál hajlandó behódolni holmi férfinek, és végül hátrahagytad az Édenkertet? Nos, azért akadtak bőven, kezdve Istennel, aki büntetésül elvette tőled a lehetőséget, hogy valaha is gyermeked születhessen - legalábbis olyan, amelyik nem hal meg a világrajöttét követően, torzan.

A mendemonda úgy tartja, hogy te vagy a démonok ősanyja, belőled születtek a legelső feketeszeműek, ám a valóságban az első démon éppen, hogy te vagy. Az átok után rendkívül dühös voltál, és pont annyira világtalan is. Hogy Lucifer keresett fel téged vagy pont fordítva, már magad sem tudnád megmondani, azonban szövetségesekké váltatok és nem sokkal később démont faragott belőled. Az átkod persze így is követett, de az időtlen hatalom mellett, amit kaptál, haloványodott a keserűséged.
Fortélyos, ravasz nőként éltél az évezredek alatt, a férfiakat kihasználtad és játékszereidnek tekintetted, míg a tudásodat egyre inkább gyarapítottad. Bájitalok, mérgek, különféle főzetek mesterévé váltál, talán emiatt emlegetnek olykor az első boszorkánynak is, hisz démoni átkaiddal valódi hatalmat adhattál a kotyvalékaidnak.
Sokáig éltél a Lucifer adta ajándékkal, s ugyan a hálálkodásod elmaradt, hűségeddel mindig is biztosítottad a helyes döntéséről. Legalábbis, amíg nem lépett le a Pokolból és hagyta hátra a birodalmát.

Az utóbbi években azon töröd a fejedet, hogy talán meg kellene dönteni Lucifer hatalmát, és valaki sokkal érdemesebbet ültetni a trónra (esetleg téged). Valódi pókként hálózod be a bizonytalanabb démonokat, szövetségeseket kutatsz, habár a világ jelenlegi problémáival meglassultak a terveid.

//Lilith története rugalmasan alakítható, ahogyan a jelenlegi céljaihoz sem ragaszkodunk feltétlenül! A Pb szabadon változtatható és a démoni rangját tekintve sem vagyunk szőrös szívűek Wink

Nagyon várunk! OMG
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2