Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Csarnok és folyosók •
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Csarnok és folyosók - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 8:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Are we waiting for you?
Alessya & Natalie
──────────── ────────────
« Comment; Outfit• Szószám; 738 • Zene; Levander Bones»
«A man does what he must
in spite of personal consequences,
in spite of obstacles and danger
and pressures
and that is the basis of all human morality»
- Nat… - lép mellém halkan, Jackson, óvatosan szólít csak meg. Az elmúlt napokba minden elmondahtó rólam, csak az nem, hogy nagyon elhagytam volna jelenlegi pozícióm. Vagyis asztalom felett görnyedek, sokadik latinnyelvű iratot nyálazom át. A szemeim lényegében már kiégtek, alig látok valamit. Az asztalon több kávésbögre is befigyel, van amelyik már több napja ott van. Néhány termosz is, drága társaim hozták nekem, ők mégsem merészeltek megzavarni.
Halkan morgok csak, nevem hallatán, de több figyelmet nem szentelek neki. Lapozok a könyvben.
- Nat… - próbálkozik meg újra, arra azért ügyel, hogy ne hajoljon túl közel hozzám. Ezt jól teszi, mély levegőt veszek, szikrákat hányó tekintettel nézek fel vadásztársamra.
- Mit akarsz? - kérdezem tőle, korán sem kedvesen.
- Öhm, most hívtak a kaputól. Jött egy család, kik a falon túl vadászok és szeretnék tudni, hogy, izé… - látja pillantásom, miként sötétül el. Jacksonnal a viszonyom alapesetben igen barátságos, sőt mi több. Gyermekének keresztanyja vagyok. De ilyenkor még ő sem szívesen zavar. - Beengedték és idehozták, és… beszélnél vele? - ajkait elhúzza.
- Bízd, Nancyre - hajtom el, még kezeimmel is elhessegetem magamtól és visszagörnyedek a lapok felé.
- Nat… - kezd bele újra én pedig újabb mély sóhajjal emelem rá tekintetem.
- Mi van?
- Tudod, általánosságban te vagy, aki ezeket levezényli…
- Oh, mert a Cartell libával is milyen jól ment, nem? - mosolygok rá negédesen.
- Viszont Drake után, te tudod, hogy minek kell megfelelnie… - dühös pillantást vetek rá, veszek egy mély levegőt, majd lassan fújom ki.
- Rendben, mikor jön?
- Fél óra - szélesedik ki rögtön a mosolya, én pedig fáradtan dőlök hátra a székemen. - Itt van minden, amit tudni kell róla - dob az iratomra egy nagyon vékony aktát, fénykép nincs rajta - hogy lenne? Annál színesebb leírás. Szemöldököm felvonom, miközben olvasom.
Fehér a haja? Azt hogy?
“Fekete szűk ruha, a mellei majdnem kibuggyantak belőle, szoknyájánál alig van rövidebb, fenekének széle is látszódik… Összességében egy felpróbálható csitri.”
Ki írta ezt?
Mégis mély sóhajjal adózom neki. Fejem hátrahajtom, ezen széken mégsincs támla, így csak hagyom, hogy majdnem hátratörjön. Elcsigázott mozdulatokkal állok fel, lábaim izmai fájnak… Mikor álltam fel utoljára? Napját sem tudom. Ahogy annak sem, hogy mióta vagyok itt.
Lényegtelen is. Felállok az asztaltól, körbenézek az irodába. Megint senki, sehol. Nyilván terepen vannak. Az asztal mellett pihenő taskáért nyúlok, a benne lévő váltásruhával ruházkodom fel. Na, hát, stílusban sose maradhatok alul, ugyebár.
Meg amúgy is, hozzuk a legjobb formánkat, úgy illik. Vagyis fekete bőrnadrág, piros, lezser blúz, melynek gallérját aranyozott bizsulánc fogja össze. Hajam látott már szebb napokat is, kicsit felborzolom, és egy kalapot teszek rá.
- Máris jobb - vigyorgok magamra, a több napos karikákat néhány ecsetvonással eltüntetem, bakancsom pedig magassarkú cipőre váltom. Teljes mértékben nem úgy nézek ki, mint egy vadász, főleg, nem mint egy elit.
De hát ennyi gond lehet.
Közben a hölgy is érkezik már. Ha minden igaz az egyik vadászjárgánnyal érkezik, hozzánk egyenesen a bázishoz. Azt is el tudom képzelni, hogy odabent nem igazán kedvesek vele, ami csak abban merül ki, hogy nem beszélgetnek vele. Mélyen sóhajtok magamba, hogy mennyire nem az illemről vagyunk híresek. És hallom is Wallenberg hangját a fejembe, hogy miért is van ez így. Sose fogunk igazán egyetérteni ebben.
De ez ellen nincs mit tenni. Könnyed léptekkel hagyom el az irodámat és indulok el a csarnok felé.
Ahogy belépnek rajta az emberek elsőkörben egy félhold alakú pulttal találkoznak, két oldalt, pedig hosszan nyúlik el a folyosó. Minimalista stílusú, pár évtizeddel korábbi stílusi faburkolattal. Fényük mára megkopott, ahogy az egykori márványpadló is karcos. A falon több helyen is rúnákat festettünk vérrel, a bejárat két oldalát kristályok ékesítik, mely manapság többször is felvillan. Olyan démonok és angyalok miatt, akiknek szabad bejárásuk van ide - legalább is kísérővel.
Amíg pedig efelé a csarnok felé haladok, Jackson jön velem szembe, egy nagyobb küblivel a kezébe, amit átnyújt nekem. Tele van kávéval.
- Jövök neked eggyel - kacsint rám.
- Sok kávéval! - fordulok félig hátra és már iszom is a forró italt, nevetve.
A bejárat felett egy hatalmas óra pihen, számlapjai mutatják, hogy hamarosan megérkezik a vendégünk. A pultra könyökölve iszom a kávét és a bejáratot szemlélem.
Nem is kell oly sokat várnom, hiszen hamarosan egy valóban hófehér - bár inkább hamuszürke - hajú fiatal lány lépked be rajta, tényleg eléggé… kurta ruhába. Ajkam alatt mosolygok az üzenő szavain, valahol meg tudom érteni a szavait.
Mégsem váratom meg sokáig, a kávésbögrével a kezembe sétálok oda hozzá.
- Alessya Blackwood, igaz? - kérdezem meg tőle, kezem pedig nyújtom is neki, ajkamon derűs mosoly, a korább fáradtságnak nyoma sincs már vonásaimon. - Natalie Rossmyra vagyok. Úgy hallom, hogy segíteni szeretnél nekünk - állok meg vele szembe, vonásait szemlélem.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Csarnok és folyosók - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2