Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Kisa - Eiza Gonzalez? •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Kisa - Eiza Gonzalez? VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1059
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 6:22 pm
Következő oldal


Ez a leírás pusztán egy iránymutatás, megtűzdelve a játék történetében és az oldalon felhasználható ötletekkel a játéktéri célok és kapcsolatok kialakításához, azonban el lehet térni tőle! Ahogyan a PB-től, egyéb részlettől is!


Korlátozott számú faj!
Kisa
szabad
Rang • Első leviatán
Play by • Eiza Gonzalez (cserélhető)
Kora • 4-5000 év (+láda)
Karakter információA leviatánok között elsőként látta meg a napvilágot, így Kisa is volt az első, aki rögvest magába szívta a világ erejét, és felcseperedett. Talán éppen ennek köszönhető, hogy olyannyira hasonlít az anyjukhoz, Andarielhez mind jellemben, mind pedig nőies küllemében. Vérszomjas, nem ismeri a kegyelem szó jelentését, ráadásul egy igazi vezéregyéniség, aki még egyenrangú testvéreit is folyton irányítani akarja. Ez persze nem csoda, mikor régebben szinte az anyjuk jobbkezeként funkcionált; a többiekkel ellentétben sosem ágált Andariellel szemben, hűségesen szolgálta a nőt és minden egyes döntésénél, lépésénél mellette állt.
Ám előbb-utóbb minden utód túlnő a szülőjén, így amikor megölték az anyjukat és megosztoztak az erején, nem érzett különösebb bánatot, sőt, inkább egy lehetőséget látott arra, hogy átvehesse a helyét. Ez viszont nem igazán sikerült neki az ugyancsak hataloméhes testvérei között, utána pedig közbeszólt a terveibe a fogságba esésük.

A lelkesedésén azonban mit sem csorbított a láda, mióta kiszabadultak, változatlanul kitart Andariel örökségének továbbvitele mellett. Úgy gondolja, szüksége van a családjuknak egy erős, női vezetőre, aki történetesen nem annak az Istennek a másik fele, aki pár száz évvel ezelőtt száműzte őket a világból. Ettől függetlenül nem utasítja el Amarát, tisztában van vele, hogy a gyarapodásukhoz szükségük van rá, szóval úgy tekint a nőre, mint a család támogatójára; néha hallgatni kell rá az erejük növeléséhez, ám minden más az ő dolguk.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6