Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Angels of Harmony •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Angels of Harmony Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
754
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 10:04 pm
Következő oldal


Angel names
Szabad
Rang • Szerafim, Katona, Erény, Kerub, Őrangyal, Rangtalan
Play by • -
Kora • -
Karakter információ
Nincs egyetlen negatív tulajdonságunk sem, amelyet végleg legyőzhetnénk. "A bölcs - mondja az angyal -, kard élén él." Vagyis örökké óvatos önmagával szemben. Magasból lehet nagyot bukni.

Oly sok éve már annak, hogy Atyánk elhagyott minket, Mennyek országát hátrahagyva új életet kezdett. Testvéreink egymás ellen fordultak, ölik egymást és az embereket. Azokat, akik egykoron - és még most is - a legjobban szeretetett a Teremtőnk.
Szívem vérzik, látni, mivé lesz a világ, miközben Amara ereje napról, napra nő. A harc a küszöbön, az angyalok mégis szétszórva léteznek a világba.
Nem találod a helyed? Nem értesz egyet sem Gabriel, sem Michael akaratával? Vagy esetleg éppen igen, csak szeretnél még többet tenni azért, hogy a világra rendbe jöjjön? A tettek mezejére kell lépnünk, ha nem akarjuk, hogy a világ, melyet ismerünk, a feledés homályába merüljön.

Így hát keresek minden olyan angyalt, bármilyen rangba, ki harcolna ezért. Légy harcos, kerub, őrangyal, vagy épp erény. Legyél az, aki egykoron Raguel sorait erősítetted, ám a halálával elveszetté váltál. Gyere hozzám és együtt megtaláljuk az utat, Atyánkhoz, a viliághoz.
Az angyalok ereje mindig a közösségben rejlett, a szeretetben, a szelídségben. Ki úgy érzi, hogy ennek szellemét képviseli - de az is, aki nem - keressen meg bátram. Ajtóm, elmém, bárki előtt nyitva áll.

Ophilia angyalait, csapatát szeretném keresni, megkötés angylai fajon belül nem igazán lenne. Nem kell semlegesnek lenned, érthetsz egyet Gabriellel, Michaellel, Luciferrel. Lehetsz mérges, akaratos. Jellembeli megkötést nem kívánok senki irányában sem támasztani.
Amit viszont szeretnék, hogy megbízható játékos legyél, ne rövidtávra tervezz, én sem úgy teszek. Az önállóság előnyt jelent, de nem kizáró tényező, ötleteim szinte mindenre vannak. Wink Szeretném felerősíteni a hátterem, így hát minden kedves érdeklődőt szeretettel várok OMG
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7