Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Dirty Dicks kocsma •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Hunter and prey@
Eszelősen körülményesen, szertartás szerűn ül le végre velem szembe. Már most agygörcsöt kapok az ürgétől, pedig két perce ha ismerem. Válaszát csak könnyed mosollyal és bólintással nyugtázom. A viccet sem érti. Naaa mindegy. Nem azért dolgozunk valakinek mert kedveljük. Szerencsére nem társalkodónői állásokat kell elvállalnom. Annak nem lennék jó. Tuti kivégezném a sok hülyét.
- Legalább a lényeget nem felejtette el. – újabb udvarias mosoly. Nem vagyok ehhez a szerephez szokva. Sosem voltam a szépen ülős, mosolygós tündérbogár típus. Most mégis automatikusan átragad rám is a csávó hátborzongató színpadiassága. A felém nyújtott sporttáskára sandítok. Elveszem tőle. Meglepően nehéz. Ölembe veszem. Hát ez?! Egy táskányi pénz? Gyógyszerek? Esetleg fegyver? Vissza kell fognom magamban a szörnyet, aki azonnal a táskára vetné magát, hogy megnézze mi a jó ég van benne. Ehelyett a kellemetlen jelenet helyett kecsesen cipzározom ki és kukkantok bele. Rengeteg fegyver rejtőzik a táskában. Rengeteg! Jobbnál jobbak. Kedvem lenne az összeset egyesével végig tapizni. Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek karácsonykor! Ez mind az enyém… az összes. Ebből a kis belső csatából ő persze semmit sem vehet észre. Arcom rezzenéstelen, elegáns kíváncsiság és némi elégedettség játszik. Még mindig pórázon tartva a vadállatot ugyan olyan kecsességgel vissza is cipzározom a táskát.
- Rendben, mire visszatér az itallal eldöntöm. – távoztakor újra a táskára lesek. Nincs mit vesztenem. Elvállalom. Ugyan semmi infót nem tudok az egészről de ilyen gázsiért akár kamikáze akciót is vállalok. Szó nélkül! A pasi finom kis ügyekben lehet benne. Ilyen holmit nem árulnak csak úgy az utcán. Egyszer élünk jöjjön, aminek jönnie kell! Rezzenéstelen arccal fogadom.
- Mielőtt válaszolnék akartam is kérni, hogy mondjon néhány részletet is az ügyről. – közli is a részleteket, bár ne tette volna! Remélem nem sápadtam el látványosan. Mosolyom már nem annyira lehet őszinte. Európa?
- Európán belül pontosabban? – Mi ez valami expedíció? Azért ha még egyszer ennyi fegyvert vág hozzám még akkor is erősen megfontolandó az európai kirándulás. Egyáltalán hogyan akar oda eljutni?

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 1:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Nos, legalább valakitől kapott egy kis tapsot, nem számított rá és nem is igazán érdekli, de hazudna, ha azt mondaná, hogy nem növeli az egoját, még ha csak egy hangyányit is, de megtette. A nő kérdésére pedig nem reagál, legalábbis az arca nem árulkodik semmiről. Felesleges is lenne, ha forgatná a szemeit, vagy tettetné a felháborodást, hisz magának köszönheti.
- Attól tartok, hogy nem élnék ezzel a lehetőséggel. Manapság túl szegényes a szórakoztatóipar, nincs benne elég haszon. Más természettel bír az ügy, ami miatt felkerestem.- némi megjátszott csalódottságót csempészet a hangjába, mintha tényleg bánná, hogy nem lehet hatalmasság a zeneiparban. De ami késik az nem múlik, amint megnyílnak a kapuk, talán összeszed pár elhunyt zenészt, kik lent szenvednek, és meglátja, hogy mi fog kisülni belőle.
- Köszönöm.- sporttáskáját letette maga mellé, ahogy a sétapálcáját pedig az asztalnak támasztotta, levette a kabátját, amit félben össze hajtott és a szék háttámlájára tette, majd kissé felhúzta a térdénél a nadrágját, és helyet foglalt, kalapját pedig az ölébe tette.- Nos, konkrét összeg ugyan nem hangzott el az összegről, de súgalmazta, hogy nem tartozik a legolcsóbbak közzé. Felteszem ez azzal jár, hogy a képességei is az árához igazodnak, és felérnek az elkért fizetséggel. Ami pedig a fizetségét illeti…- lenyúlt a táskájához, és átnyújtotta Agnesnek. Aki ha belenéz, akkor több pisztolyt, UZI-t, két darab SMG MP5-öt, lefűrészelt csővel rendelkező sörétespuskát találhat, a hozzájuk tartozó lövedékekkel, tárakkal.- Ez lenne a fizetségének a fele, természetesen csak akkor, ha elfogadja a munkát. S igen, nem lenne rossz, ha mihamarább megszületne a döntés. Addig is kérek némi italt. Hogy elkezdhesse a gondolkozást.- felállta és a kalapját addig a székre rakta, odalépet a pulthoz és rendelt egy üveg whiskyt és kért egy poharat, majd visszasétált a helyére, az üveg és a poharak az asztalon, a kalap pedig ismét ott Mammon ölében.
- Azt megjegyezném, hogy a munka Europába szólítaná el, tehát több napot, hetet is igénybe vehet, és nem innen indulnák, hanem New Orleansból.- közölt egy kevéske részletet, majd töltött magának némi alkoholt és belekortyolt. Bár nem fintorgott, de ivott már ennél jobbat is, sokkal jobbat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 1:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Hunter and prey@
Nem kapok tapsot. Nem is vártam rá. Az ingyen kör miatt álltam színpadra. A pulthoz megyek, hogy felvegyem a „fizetséget” a spontán előadásomért cserébe. Közben Elhaladok a furcsa fószer mellett. Látványosan mérem végig mikor közel érek hozzá de mivel nem szólít le otthagyom. A malacképű pultos tölteni kezd de keze megáll a levegőben. Kigúvadt szemekkel bámul a színpad felé. Még talán levegőt is elfelejt venni. Megfordulok, hogy megnézzem én is mi ennyire izgalmas ebben a koszfészekben. Ó, te jószagú ég. Mi a fene folyik itt? Mi a franc ütött ebbe a szerencsétlenbe? Ugyan olyan kimeredt szemmel nézem végig az ürge műsorát, mint a mellettem álló, akinek a keze még mindig nem akarja munkára fogni magát. Elnevetem magam a látottakon. Nem hiszek a szememnek! Ekkora marhát. Bár meg kell hagyni nem is csinálja olyan rosszul, de tényleg képes volt felmenni oda és ezt leművelni? Úristen mik vannak! A malacképű végre hozzám vágja a poharat. Helyet foglalok egy asztalnál és nemsoká a showman is ide keverik hozzám. Kis tapssal adom tudtára láttam, hallotta és nem hiszem el, amit láttam és hallottam, de azért szép munka.
- Szép jó napot Önnek is! Csak nem lemezszerződést akar velem kötni? – vigyorodok el. Még szép lenne. Bár mindketten tisztában vele miért jött ide csendben, figyelmesen végig hallgatom. A táncikálós éneklős műsor után semmi kétségem afelől, hogy nincs minden rendben a faszival, szemtől szemben ez az érzés még mélyebben kúszik belém. Valami nem oké! Ettől függetlenül aprót bólintok szavaira.
- Tengernyi időm van. Foglaljon helyet … uram! A malacképű gondolom azt is mondta, hogy megkérem a munkám árát! Mit kapok én Öntől a segítségemért? – mit ajánl fel? Hmm?? Sok sok pénzt? Fegyvereket? Az utóbbi évek unalmas küldetései után rám férne egy vérfrissítés. Miért ne mehetnék bele? Ha megéri felőlem a pápát is elrabolom neki, ha azt akarja. Engem nem hat meg semmi.
- Most azonnal döntsek vagy ráér? – felhörpintem a pohárka tartalmát. Valahogy nehezemre esik nem az előbbi jelenetre gondolnom. A képek makacsul kúsznak agyamba néha néha mosolyra kényszerítve. Nehezemre esik innentől komolyan vennem az ipsét!

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 12:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ismeri azt a pillantást, és a szavak mögötti jelentést is. De nem volt olyan udvariatlan, hogy félbeszakítsa az éneket, ehhez értenek az emberek, a művészethez, ennyi tisztesség még Mammonban is volt, szépen kivárja még befejezi a nő, és csak utána cselekszik. Vagyis majdnem, előtte még el akar intézni egy apróságot, nem túl nagy dolgot. De valami megmagyarázhatatlan oknál fogva(KÖSZI SOPHIE!!!!), úgy érezte, hogy erre szüksége van.
Lassan odasétált a zenegéphez, ami még valami csoda folytán működött is. Sétapálcája segítségével válogatott a számok közt, még végül ráakadt egyre, amit szimpatikusnak talált, és amint szabaddá vált a színpad már fel is ment. A táskáját letette a sétapálcáját úgy fogta meg, mintha mikrofon lenne és elkezdte az éneklést, táncolást és hiába lett vége a számnak, ráérzett az ízére és még egy kicsit folytatta tovább. Nem izgatta, hogy ki látta vagy éppen mennyire tetszett, saját maga szórakoztatásának szánta, Mammon volt a célközönség. Majd mikor végre kiélvezkedte magát ismét kézbe fogta a táskát és odasétált a dalospacsirtához.
- Einen schönen Tag noch(kellemes napot). A kedves pultostól megtudakoltam kegyed foglalkozását, pontosabban elárulta, és volna az ön számára egy üzleti ajánlatom. Ha volna ideje akkor egy ital mellett ülve megosztanám önnel. Természetesen csak is akkor ha kegyednek nincs más elfoglaltsága vagy megbízatása.- mondta nyugodt hangon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 7:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Hunter and prey@
Az ismerős dallam először csak a fejembe kúszik észrevétlenül. Fel sem tűnik, hogy közben énekelni is elkezdek csak mikor a bunkó csapos az orrom alá tolja a mikrofont.
- A kövi kör ingyen van! – teszi hozzá a malacképű.
- Egy dal! - szikrákat szóró tekintettel és csakis kizárólag az ingyen pia kedvéért kirántom ujjai közül a szebb napokat is látott eszközt. Ó, micsoda förtelem ez a hely! Még mindig gyilkos tekintettel lépek a roskatag zenelejátszóhoz aztán fel a kis pódiumra, ami nem nagyobb egy gyufásdoboznál. A mikrofont az állványba helyezem. Felzendül egy még ismertebb és számomra a legkedvesebb dal. Igen még én is szeretem a zenét, és még kedvencem is van! Lassan lendülök bele a dologba már vagy két éve nem énekeltem főleg ennyi ember előtt nem mintha itt bárkit érdekelné éppen mi zajlik körülötte. Ez a mai nap amúgy is egy nagy szar, miért ne tegyünk cseresznyét a tetejére ezzel a spontán magamutogatással? Hamar csendes bárhangulat alakul ki az amúgy züllött késdobálóban. Ha más ezt nem is érzi engem ilyen érzés kerít hatalmába. Még kicsit mozogni is kezdek a zenére akár egy rendes bárénekes. Talán élvezem egy kicsit. Végre valami újszerű az amúgy átlagos, egyhangú véres mindennapjaimban. Lehet pályát kéne váltanom és lebujokban énekelni. Kevésbé keresnék vele jól, de életveszélyes se lenne. Max poharat vágnak hozzám ha nem tetszik nekik a hangom. Hiába élvezem a dalolászást nem kerülheti el semmi a figyelmemet. Az újonnan érkező sötét kabátos férfire emelem mámoros tekintetemet. Figyelem ahogy a csapossal szót váltanak és a malacképű felém bök nagy hájas fejével. Lebuktam. Szemétláda! Sejtelmes mosoly kíséretében veszem fel a pasival a szemkontaktust. Újabb ismeretlen arc a környéken. Manapság nagyon megszaporodtak nem jelent ez semmi jót!
- Tell me you want me too … - duruzsolom bele a mikrofonba. Ó, mindketten tudjuk miért vagy itt. Bérgyilkos kell neked. Az a szemét meg most közölte veled, hogy vadász vagyok. Megjelenésedből ítélve van annyi pénzed, amiért hajlandó vagyok neked dolgozni. Neked kell idejönnöd szépfiú mert én ugyan nem futok a meló után!

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 5:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Felettébb zavaró volt, hogy nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt eltervezte. Semmivel se került közelebb a ládához, se Wallenberghez, és a legfontosabb tervével se haladt még túl sokra. Ha babonás lenne, még azt gondolná, hogy valaki megátkozta, és ezért halad csigatempóban minden. Valamivel le kellett foglalnia magát, és erre tökéletes volt a Vatikáni látogatásának előkészítése. S bár vadászokat nem kapott kölcsön, az nem jelenti azt, hogy nem szerezhet magának sajátokat. Bár nem szívesen látogat New Yorkba, de a szükség törvényt bont, és hiába vannak felállítva a kapuknál az ellenőrzőpontok, és kell bejelentkeznie, abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a vadászok közül csupán egy valaki ismerte az arcát. Hihetetlen szerencsétlenségnek kell ahhoz történnie, hogy összefusson vele.
Nem találta túl érdekesnek az utat a városba, talán Ed-et leszámítva más társaságot is hoznia kellett volna, hiába hallgat zenét vezetés közben, akkor is unalmasnak találta az egészet, reméli, hogy visszafelé már valamivel izgalmasabb lesz, mert nincs kedve majd húsz órát ismét végig unatkozni. Kész szerencse, hogy már a bejárat előtt volt, csak be kell jelentkeznie. S természetesen nem a saját nevét adta meg, Agraelként mutatkozott be. Nem mintha számítana bármit is ez az egész rendszer, ostoba óvatosság, amivel a biztonság hamis illúziójába ringatják magukat, pedig olyan volt az egész, mint egy kártyavár.
- Rendben van Ed, még intézem az ügyeimet vigyáz a járművünkre.- barátságos hangon beszélt a pokolkutyájával, majd a csomagtartóhoz sétált és kivette belőle a sport táskát, amibe még a síntértelepről szerzett fegyvereket pakolta. Ha jól értesült, akkor leginkább ez volt a fizetőeszköz, lesz legalább valami hasznuk is.
- Was für ein wundervoller Ort.(Milyen csodás egy hely).- mondta ironikus hanghordozással ahogy végignézett a kocsmán. De nincs mit tenni, ne válogasson, valahol kezdenie kell.
Belépve pont az a látvány fogadta, amire számított, alig koszos, füst, részegek, és egy nő énekelt valamit. Nem volt különösebben lenyűgöző hangja, de legalább a pohár se repedt meg tőle. Mégis úgy érezte Mammon, hogy kissé kilóg az itteniek közül, talán azért, mert a megjelenése se illet ide. Fekete, hosszú kabát, kalap, öltöny, alatta mellény, nyakkendő ing, sétapálca. Nem az a tipikus kocsmai viselet.
Odasétált a pulthoz, és rendelt magának egy pohár whiskyt és a dalospacsirtára nézett. Nem úgy festett, mint aki ma még nem ivott. Ez feltűnhetett a pultosnak is, mert megemlítette, hogy a nőstény egy zsoldos volt. Ami már is felértékelte Mammon szemében a nő fontosságát. Jobb, mint egy vadász, nem feltétlen kötik azok az ostoba moralitások és erkölcsök. Ha befejezte a kornyikálást, akkor meg is van az első személy, akivel beszélni fog.
reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 5:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***

Dirty Dicks kocsma - Page 3 London-pub-dirty-dicks-300x295
Csak egy kocsma a sok közül.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2