Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Dirty Dicks kocsma •
reveal your secrets

Cara Pierce


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


☽ Lucky accident

Raiden & Cara
zene: Human  szószám: 706 • Credit:

 


Azt hiszem a hetedik pohár bor elfogyasztása volt a hiba. Vagy talán már a hatodik sem kellett volna? Igazából mindegy is. A hamvazó szerda óta tartó böjtöm már véget ért, így tényleg megérdemeltem az italt. Azzal viszont nem számoltam, hogy a ’nélkülözéssel’ eltöltött idő erős hatást fog gyakorolni az alkohol tűrő képességemre. Nincs mit szépíteni, úgy berúgtam, mint talán még ezelőtt soha. Az agyam szerencsére még működött úgy, hogy nem álltam neki vetkőzni, hogy mindenkinek megmutathassam a tapsi hapsis bugyimat, de már nagyon közelítettem efelé az állapot felé. A józan eszem már csak az elmém egyik eldugott szegletéből tudott suttogni, hogy nem kéne még többet inni. Az agyam nagyobb része viszont arra bíztatott, hogy ha már buli van, akkor engedjem el magam, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Mélyen belül éreztem, hogy nem kéne hallgatni erre a tanácsra, mert könnyen csorbát ejthetek az én féltve őrzött és gondosan ápolt hírnevemen, de az alkohol pont annyira szabadította fel a gátlásaimat, hogy igazából nagy ívben leszartam mi lesz a renomémmal. Amúgy is volt már, hogy néhány emberem megvádolt azzal, hogy olyan karót nyelt vagyok. A fizetésük lecsökkentésével persze azonnal megcáfoltam az állításukat, de talán egy görbe estével még jobban megerősíthetem az érvelésemet.
– Cicukám, gyere picit közelebb… – intettem a pultos fiúnak. Még szerencse, hogy a bár pult biztos támaszt nyújtott, mert ellenkező esetben biztosan leestem volna a székről a mozdulat lendületében. Hiszen az agyam működött, de a testem egyre kevésbé. Huncut mosoly jelent meg az arcomon. Egy gyors mozzanattal az ajkamba is beleharaptam. Még volt egy csepp bor a szám szélén, nem akartam veszni hagyni.
– Mit szeretnél Cara? – suhant már oda is hozzám a pultos vidám mosollyal az arcán. Azt hiszem Kevinnek hívták. Vagy Connor? Valamikor én szereztem neki ezt a munkát, de nem emlékeztem a nevére. Mindegy is. A Cicukám, pont megfelel a mai estére.
– Vagy töltsd meg a poharam, vagy legyen tűzszentelés, de csinálj valamit. – csaptam határozottan a pultra. Apró bizsergető érzés figyelmeztetett arra, hogy egy kicsit erősebbet ütöttem a kelleténél.
– Öt dollár lesz. – a mosoly egyből leolvadt az arcáról. Vagy nem értékelte a társaságomat, vagy csak hosszú napja volt, de a korábbi lelkesedés teljesen hiányzott. Az összeg hallatán az én örömöm is alább hagyott.
– Ne máááár…. Ha nem adod olcsóbban meg locsolkodás…eee, locsolkodás lesz…. szóval meg locsollak itt ezzel. – felemeltem az üres poharamat, és eldöntöttem 90 fokkal, hogy a ’fenyegetésem’ határozottabban érezhető legyen.
– Sajnálom, ha kedvezményt adok biztos, hogy kirúgnak. Tudod, hogy milyen nehéz volt megszerezni ezt a munkát. Ha ez nincs, mehetek vissza a gettóba. – a fenyegetésem nyilvánvalóan nem jött be. Mivel csak két dollár maradt nálam – és még egy pohárt viszont mindenképp akartam - stratégia váltásra volt szükség.  Egy terv fogalmazódott meg szinte azonnal a fejemben.
– Heh, na jól van lásd milyen arany szívem van. Akkor ledolgozom az árát.
A terv egyszerű volt, de nagyszerű. Felállok a pultra, elkezdek táncolni, a nép tombol és egy dolláros bankókat dob nekem. A sztripper csajoknál működik, nálam miért ne jönne be? Igaz, hogy azok a hölgyek sokkal lengébb öltözetben tolják, és a rutinjuk is mellettük szól, de cicijeim nekem is vannak. Keblet rázni, meg mindenki tud. Mi hölgyek az anyatejjel együtt szívtuk magunkba ezt a tudást. Szóval nem lehet gond. Vagy talán mégis? A belső hangom próbált megakadályozni, és az elmém sarkából kétségbeesetten kiabált, hogy: „Ne menj fel te idióta, nem is tudsz táncolni”. De nyilván nem hallgattam rá.  Felálltam, és a bárszéket használva létraként, már fent is voltam a pult tetején. A bár mintha fordult volna egyet a saját tengelye körül, de a lelkesedésem nem lohadt le. A szemem sarkából láttam, hogy a pultos srác először szélesre tátotta az ajkait, de aztán rövid idő elteltével végül kezét a homlokához emelte, és lehajtotta a fejét.
– Na, pattints nekem valami sistergő muzsikát. – kiáltottam oda a srácnak, mert mostanra már a pult másik végében járt. Biztos csak a saját tárcájáért ment. Azt teljes mértékben kizártnak tartom, hogy csak a közelemből akart elmenekülni. Mondjuk egész jól adta az „én ugyan nem ismerem ezt a csajt” szerepet. Én csak álltam a pulton és vártam, hogy a zene szólamai felharsanjanak. Bele telt viszont talán egy vagy két percbe is mire az áhított dallamok megszólaltak.
#húsvét


reveal your secrets

Hell or Heaven


Dirty Dicks kocsma - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 1:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 8:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Mammon
Megrándítom vállamat. Jobb lett volna ha csupa rosszat és kegyetlenséget mondok? Mint ahogy valójában történt is? Szépet és jót? Démonról? Azt azért én sem hinném, hogy igaz. Saját két szememmel néztem végig mire képesek. Hátborzongató szörnyetegek. Pont olyan ocsmányak kívül belül, mint a hely, ahonnan előmásztak. Egy démonnak dolgozni? Legrosszabb rémálmaimba sem jött még elő ez a rettenetes kép. Most mégis kezet rázok vele. Ő más lenne? Ez nem egy tündérmese. Ő pont ugyan olyan fekete szurok belül akár a társai. A halál hűséges kutyaként követi minden lépését. Ezek is meg fognak halni. Nem vagyok hülye, hogy azt higgyem hagy szemtanút, aki holnap jót röhög rajta. Máskülönben nem táncolt és énekelt volna szemrebbenés nélkül. Miért nem próbálom megakadályozni? Nagyrészük úgy is lecsúszott, alkoholista csőcselék, értük nem kár. Útjuk végére értek. Nincs mit ezen sajnálni. Nélkülük is épp elegen lesznek a városban.
- Természetesen! Még egy démon sem keverheti össze a munkát a magánélettel. – azért kényelmesebb lesz a kocsi ülésén utazni a csomagtartó helyett. Bár utóbbi stílusosabb befutás lenne New Orleansba. Ki lehet az a másik fószer? Vajon milyen lény lehet? Dobnék egy hátast, ha angyal lenne! Fogadni mernék, hogy démon…vagy bukott kis tollasbarbár.
Távozom a kocsmából. Otthon összekapom dolgaimat és két pillanat múlva újra Agraelel szemben ücsörgök.
- Szuper! Akkor induljunk! – munkára fel Agnes! Lássuk életben maradok e egy csapat szörnyszülött között. Alig várom, hogy megismerhessem a többieket…jah nem. Nem vagyok csapatjátékos. Utálok másokhoz igazodni. De a célirány kecsegtető. Fincsi dolgok lehetnek oda elrejtve. Csak tartok tőle nem a Vatikán lesz az egyetlen buktatója a kirándulásnak. Remélem Agrel a többiekkel is közli én nem a nekik szánt kolonc vagyok.

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 5:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Akkor biztos nem rólunk hallott.- mondta kedélyes hangon. Még hogy szépet és jót, nem tudja, hogy kivel is beszélhetett a vadász hölgy, de az illető vagy részeg volt, vagy nem volt minden rendben a fejében.- Nos, ez esetben remélem, hogy pozitív lesz majd a fajtámról, vagy legalábbis a rólam kialakult kép. Az pedig becsülendő, hogy nem dől be a pletykáknak. Elég amatőr hiba lenne valakitől, aki kegyed foglalkozását űzi.- nincs is rosszabb egy hiszékeny, naiv vadásznál, legalábbis ami a vadászokat illeti. Egy démon számára különösen hasznosak az ilyenek, könnyedén megtéveszthetők és kihasználhatók, amiből előnyt kovácsolhatnak maguk számára. Mások kárán nyerészkedni, mondhatnák, hogy démoni szokás, de az emberektől se idegen, sőt, ők saját maguk választják ezt az utat, még a démonokat erre teremtették, addig az emberek ezt élvezik.
- Igen, én is ezen a véleményen vagyok, de a jelenlegi érdekeltségeim nem engedik meg az ilyen élvezeteket. Első a munka.- megjátszott csalódottsággal a hangjában sóhajtott fel. Mintha tényleg bánná az egészet, hogy nem viheti magával erőszakkal a nőt és kínozhatja meg és állíthatja szolgasorba. Nem lenne rossz dolga, csak akkor, ha szökni akarna, akkor negyvenhárom pokolkutya akarná és tépné darabokra. Rosszabb sora is lehetne, mint a rend és tisztaság megtartása.
- Az majd kiderül, hogy mekkora szerencse volt, hogy ha megérkeztünk a Vatikánba.- hiszen ott minden rosszra fordulhat, leginkább a számára, mert Mammon és Belial könnyedén el tud tűnni, ha a helyzet megköveteli, de egy embernek kissé nehezebb dolga lenne.
- Akkor itt várok addig.- elfogadja a kézfogást, sőt, még majdnem örül is neki. Egy ember, aki ezt teszi, manapság akiknek felajánlotta a kezét, azok bele köptek volna legszívesebben, kellemes csalódás és haladás, hogy most nem ez történt.
Nos, ha már egyedül marad, akkor a legtöbbet fogja kihozni a helyzetből, és ismét a zenegép felé veszi az irányt, bot helyet pedig telekinézissel váltogatja a számokat és amikor megtalálta a megfelelőt akkor ismét a színpad felé vette az irányt, felérve pedig szembefordul a közönséggel, megköszörüli a torkát, kissé meghajol és a gép felé mutatott, az ujjával pedig egy gombot lenyomó mozdulatot tett, és elindult az egyik választott dal, amit énekelni kezdett.
Kiénekelte magát és már azt is tudta, hogy fog végezni mindenkivel, akik bent voltak. Így hát visszaült a helyére és várta a vadászát. Ki meg is érkezett, a jelek szerint alaposan felkészülve.
- Remek, akkor akár mehetünk is. A járművem nem messze parkol innen, induljunk amint lehet.- részéről itt végzett, ha mehetnek, akkor visszaveszi a kalapját, kabátját, a táskáját, sétapálca a kézbe és irány a kocsijához. Nem tart a kocsmában lévők pletykái miatt, hisz amint elég távol lesznek, az elhelyezett mágiája műkődésbe fog lépni. Minden ajtó és ablak lezár, a hangok nem jutnak ki többé és az egész hely lángokban fog állni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 4:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Mammon
-Is is. Sok szépet és jót hallottam a maga fajtáról. – Ha könyvet írnék mindarról, amit a sok hülye a démonokról összehord trilógia lenne és az összes példány ezer oldalas lenne. – De nem állítom, hogy mindet elhiszem. Szeretem magam felmérni a terepet és nem mások szavainak vakon bedőlni. Bizonyosan nem lennék már itt. – az emberek sokban megváltoztak mióta zombiapokalipszis filmmé változott a világ azonban sok ellenszenves szokásuk megmaradt és sajnos a velük élő fajok amúgy teljesen normális egyedei csúnyán átvettek néhány ilyen apróságot. Ilyen az is hogy mindent, amit látnak, hallanak megtoldják óriási nagy hazugságokkal, minden ember megteszi ezt és mire eljut hozzám olyan bődületes hülyeségek lesznek belőlük, hogy öröm nézni.
- Pedig ez a verzió sokkal izgalmasabb lenne. – szobalány? Komolyan? Ez még viccnek is rossz lenne. Ha megkínozna sem szolgálnám őt mint egy bejárónő. Inkább maradjunk az eredeti tervnél ő felbérel én végrehajtom a feladatot keresek pár érdekes dolgot a könyvtárban, hazajövök és folytatódik minden a normális kerékvágásban.
- Milyen szerencse, hogy a malacképű pont engem ajánlott. – bármennyire emberinek tűnik Agrael a hátam borsódzik tőle. A vadász énem a torkának akar ugrani, szétloccsantani a démon fejét még ha nem is tudom a másvilágra küldeni akkor is. Ilyenek vagyunk, ő nem tudja levetkőzni démonát és pedig a zabos vadászt tartom nehezen pórázon.
- Rendben. – kezet nyújtok neki. Mert ez egy ígéret vagy miféle volt ezt meg kell pecsételni kézfogással még ha egy démon szava nem is szent és a kézfogás sem sokat ér.
Gyorsan hagyom magam mögött a frappáns nevű patkányfészket. Otthon sem időzök sokat egy sporttáskába pakolok mindent, ami kezem ügyébe akad és hasznos lehet. Többek között ilyen az a kis könyvecske, amiben mindenféle rúna és pecsét, azok hatása, feloldása és egyéb fontos tudnivalók vannak. Szerencséra a banya nincs itthon úgyhogy gyorsan végzek. Még utoljára visszafutok és hirtelen ötlettől vezérelve egy angyalpengét csúsztatok bakancsom szárába. Ki tudja mikor kellhet ez a kis cukipofa?! A fegyverekkel, lőszerekkel, késekkel és némi ruhával megpakolt táska kissé húzza vállamat menet közben. A kardokat nagy bánatomra otthon kellet hagynom, mert nem lehetett volna feltűnésmentesen végig vonulni velük az utcán. Még a végén betalálna valami idióta.
A bárba visszaérve Agrael sporttáskája mellé ejtem sajátomat. Nagyot puffan. Elmosolyodok.
- Itt vagyok. Megvan minden, ami szükséges!

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- A magamfajták?- megjátszott meglepődéssel az arcán és sértődéssel a szemeiben.- Találkozott néhányunkkal, vagy hallotta rólunk és ezen tapasztalatai alapján ítél meg mindannyiunkat. Ez kissé sértő, de szerencsére démon vagyok, így könnyedén túllépek ezen. De ami azt illeti, mivel a képességeire és szaktudására van szükségem, egyszerűbb ha felbérelem, mintsem elrablom, hajánál fogva húzom a barlangomba, bezárom a pincébe, és előveszem, amikor szükségem van magára, vagy éppen szobalányra. Világvége helyzet van, de ez nem indokolja, hogy eldobjam az illemet és barbár módjára viselkedjek. Még, még nem képezi a tulajdonomat a remélhetőleg ott fellelhető értékek. Ugyan, semmi gond azzal, ha kegyed elvesztette az eszét, a józanságot egyébként is túlértékelik. Boldogok a lelki szegények és a többi és a többi.- mondta mosolyogva és közben hátát nekidöntötte a szék háttámlájának, jobb tenyerét rátette a kalapjára a balt pedig a jobbra.
- Kész szerencse, hogy még a hidegvére is megvan a szakmájához. Más vadászok feltehetőleg már pisztolyt rántottak volna és megpróbálkoztak volna az életem kioltásával. S még az enyéimet hívják visszamaradottaknak és kegyetlennek. Rémesek ezek a sztereotípiák.- bár jelét nem adja, de belül mosolygott, ha lenne sejtése a nőnek, hogy kivel is ül szemben, nem biztos, hogy ilyen nyugodt volna, és talán azt se mondaná, hogy látott már rosszabbat, mert kevesen voltak azok, akik ténylegesen rosszabbak lettek volna Mammonnál.
- Biztosíthatom afelől, hogy nem szegem meg az egyezséget, épségben hagyjuk el a kontinenst és vissza is élve kerül.- azt már nem garantálhatja, hogy ott nem fog némi sérülést szerezni. Hiszen nem tudják, hogy milyen ellenállásra számíthatnak, lehet semmire, lehet csak néhány hívő, vagy éppen előfordulhat az is, hogy valami komolyabba futnak bele.
- Eddig hárman, ha sikerül az említett fiatalembert is meggyőzni, akkor négyen leszünk. Ha kegyed képességei megfelelőek lesznek, akkor nem lesz szükségünk másra. S legjobb tudomásom szerint nem lesz más vadász, én legalábbis nem kerestem.- Anabelel is szerencséje volt, hogy ráakadt ezen a helyen, és ha be tudja juttatni Mammont és Belialt, akkor már is megtette azt, amire felbérelték.
- Én itt leszek, és köszönöm, meglesz.- már csak azt kell eldöntenie, hogy mit énekeljen, és hogy ölje meg a vendégeket, akik látni és hallani fogják a démon Mammont.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Mammon
-A-zt hittem a magafajta démonok elrabolják az embert ha kell nekik. Nem pedig megkérdezik kulturáltan, hogy van e kedve esetleg nekik dolgozni? Sőt még fizetést is ajánl érte. Ami a visszautasítást illeti. Jól gondolta. De azt nem fizetségnek gondolom, amit a Vatikánban találunk, hiszen nem a maga tulajdona. Így nem fizethet azzal. Ha meglepné esetleg, hogy ingyen vállalom el. Leszögezném igen megőrültem. – részemről le is zárva a téma. Nem akarok többet erről beszélni, örüljön neki megtarthatta a fegyvereket, amikre úgy is szükség lesz a kis kiruccanás során.
- Ugyan már! Nem lennék jó vadász ha egy fekete szempár láttán inamba szállna a bátorság. Láttam én már sokkal rosszabbat ennél! – nem tőle kellene félnem elsősorban ha jól gondolom. Az út során számos veszély leselkedhet ránk, ami rá nézve lehet nem akkora baj, mert ugye elég kevés dolog árthat neki…rám viszont annál inkább. Nem csak természetfeletti támadásra lehet jó felkészülni. Szép kis szarba ugrottam én is fejest… nem baj. Megéri! Legalábbis ezzel biztatom magamat. A város falain belül könnyen elboldogulok, de sosem jártam még a falon kívül az a terep teljesen ismeretlen. És ezen a rakás démon és ki tudja még micsoda sem segít, akik a szedettvedett csapatban lehetnek. Eltűnik a szikrázó tekintet, újból az angyali mosolyom csillog arcomon. Még ő érzi magát kényelmetlenül?
- Tisztában vagyok az egyezséggel. Én sem szándékozom megszegni. Tartsuk magunkat ehhez és akkor biztosan semmi gond nem lesz a közös munka során! – egy démon szava sose szent. Miért is hinném el szavait? A biztonság kedvéért rajta tartom a szememet. Nem esne jól ha meglepne valamivel.
- Úgy legyen. – enyhét biccentek is. Nekem sincsen kedvem otthagyni a fogamat szentföldön, dicsőbb halált szánok magamnak a Vatikán kövén elvérzésnél. – Ha szabad megtudom. Hányan leszünk még a csapatban? – csapat? Mint valami nyári tábor kirándulócsoportja. Basszus.
- Rajtam kívül lesz még vadász? – kérdés közben felállok székemből. Akkor én megyek is. Összekapom a motyóm és vissza ide. Útra készen leszek kettő perc múlva. Vagy valami olyasmi. Útközben pedig szépen átgondolhatom mennyire kaptam agylágyulást mostanában.
- Akkor fél óra múlva ugyanitt. Jó mulatást addig is! – És már fordulok is a kijárat felé.

Outfit l © l Music
reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 3:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Nem hiszem, hogy olyan kusza lenne az a gondolatmenet. Ha logikusan nézem, lemond a fegyverekről, mert valami mást szeretne fizetségül. Feltételezem még nem tudja mit is, de ha valami felkelti a figyelmét a Vatikánban, akkor azt fogja majd kérni a szolgálataiért. Mert sejti, hogy néhány lőfegyvernél értékesebb dolgokra lelhet az idők folyamán felhalmozott tárgyak közt. Esetleg angyalpengék tömkelegére, különleges ereklyékre, vagy könyvekre, amikben olyan tudásra lelehet, mik átsegítik ezeken a borús napokon.- tényként közölte a gondolatait, mert ha ténylegesen logikusan átgondolja, akkor erről lehet szó. Abban biztos, hogy a nő nem tudhatja, hogy milyen kincsekre is lelhetnek, azt csak azok tudhatták, akik ott éltek és rendelkeztek a megfelelő felhatalmazással. De ezen nem fog múlni, ha onnan kér magának fizetséget, hát legyen, ha szükséges, még a szavát is adja Mammon, egy démon nem szegi meg az alkukat, csupán úgy alakítja őket, hogy abból haszna is származzon.
- Ez nem remény kérdése. Találni fogunk, ebben biztos vagyok, ha azóta már nem találtak a társaim egyet. Túlértékelik ezt a világvégét, nem minden pusztult el.- legkevesebb találni egy használható repülőt vagy hajót, kár ezen aggódni, sokkalta körülményesebb lesz elvégezni a munkát, és a remélhető jutalmat eltárolni, mint az odajutás.
- Örvendek Anabel. S remélem a szemeim színe nem tántorította el a munkától. Tudom a fajtám hírneve nem éppen makulátlan, de nem szükséges tartania tőlem, ahogy az se, hogy úgy nézzen rám, mint aki keresztül akar szúrni a szemeivel. Kissé kényelmetlenül érzem magam tőle.- hogy kifejezze nemtetszését még fészkelődött is ültő helyében. Hisz munkát ajánlva jött ide, megfelelő fizetséggel, felfedte, hogy démon, még táncolt is és énekelt, erre ilyen tekintet volt a jutalma, mintha maga Lucifer ült volna Anabelel szemben, pedig csupán egy szerény alattvalója volt.
- Ezt örömmel hallom.- halovány, apró, nyugodt mosoly ült ki az ajkára.- Ül, de ezen kár fennakadni. Jelenleg egyezség áll fent a démonok és a vadászok közt, a két fél nem támadja egymást és közös erőfeszítéseket tesznek a kialakult globális kellemetlen szituáció legyűrésére. Nem tervezem ezen szövetség felrúgást.- ez részben igaz is volt, addig nem tervezte, még haszna is származott belőle.
- Ez remek hír.- mondta megnyugodva és vidámabb hangsúllyal.- Bár remélhetőleg nem lesz szükség arra, hogy a túlélő képességeihez folyamodjon, és nem kell ellenállásra számítanunk a Vatikánban.- bár azt nem tartja elképzelhetetlennek, hogy néhány fanatikus hívő bevette magát a falai mögé és foggal-körömmel védik azt, ami a vallásuk szenthelyéből megmaradt.
- Ez még jobb hír, és ez csak természetes, nyugodtan szedje össze a felszerelését, ha gondolja akár el is vihetem, vagy ha nyugodtabbnak érzi magát tőle, akkor megvárom itt, még visszatér. Talán a zenegépben találok még kedvemre való dalt, amit elénekelhetek.- ugye valamivel el kell ütnie az időt, még itt várakozik.(Még mindig átok rád Sophie Razz )
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 10:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Mammon
-Szó sincs erről. – jah persze, ha nyaralni mennék nem a Vatikánba utazgatnék! – Úgysem értené meg a női agy kusza gondolatmenetét Uram, miért is magyarázkodnék? – holott az úti cél és az abban rejlő lehetőségek bőven fedezik majd a „költségeket”. A rengeteg könyv, a tudás ami évszázadok alatt felhalmozódott a könyvtárba. Nem is érdekel mit akar ez ott. Ha ad nekem elegendő időt esetleg megtalálhatom a szükséges információkat! Alig várom! Bájos mosollyal figyelek rá. Ha nem lenne ennyire paragép az ipse még érdekes is lehetne. A kicsit sem agyoniskolázott csürhe között igazi kincs az értelmes ember. Kellemes időtöltés a velük való cseverészés, de erről ez most nem mondható el. Nincs jó érzésem vele kapcsolatban. Valami azt sugallja nem kéne vele mennem. Nem lesz ennek jó vége!
- Remélem igaza lesz! – és hogyan, mikor kutatja fel a magángépeket? Én azt gondoltam kész haditervvel érkezett. Felbérel, elmondja a tudnivalókat, legyél itt ekkor és ekkor, megyünk. Ehhez képest jócskán sántít még a terv innen is onnan is hiányzik kulcsfontosságú eleme. Hmm… kíváncsian várom mi sül ki belőle! Meg ugye hiába van meg a magángép, ha nincs aki elvezesse! Pilótát is kellene szereznie?!
- Anabel! – nyújtanám a kezemet de egy ragadozó fekete szemei lesnek vissza rám. A picsába egy démon! Kezem ökölbe szorul. Tudtam! Éreztem! Nem stimmelt valami már az elején bűzlött az egész! Összeszűkült szemmel méregetem a velem szemben ülő démont. Mi a fenére készülhetsz? Milyen ócska tervbe rángatnál bele pokolkutya?
- Szerencsére nem vagyok ijedős. – legyűröm fellángoló dühömet. Testtartásom ellazul. – Valóban jobb így belevágni, hogy az ember tisztában van kivel áll szemben. – mindjárt más lett a felállás. Cserkésbecsszó? Na peeeersze!
- Tudok vigyázni magamra. – reméljük tartani tudja a szavát és lesz egyáltalán esélyem megvédeni magam. Halvány lila dunsztom sincs kikkel találkozunk majd, kiket állítottak hadba a Vatikán védelmének érdekében. Minimum egy csapatnyi állig felfegyverzett angyalt képzelek el.
- Részemről indulhatunk, akár most is! De mégis kérnék egy kevéske időt. Magamhoz venném a fegyvereimet. – a táskányi fegyverre pillantok – A saját fegyvereimet… Valamint természetesen igyekszem majd mindenben segítő kezet nyújtani, amiben csak tudok! – okééé már csak a móka kedvéért megéri ez a kiruccanás. Már csak Deedrának kéne finoman beadagolni a dolgot. Épp most adtam el magamat egy démonnak, aki kezdésképpen New Orleansba cipel utána majd a Vatikánba. Dorothy meg a többiek mennek meglátogatni Ózt! Parádés kirándulás lesz!

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 12:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


- Igen, a Vatikánba.- pedig ránézésre nem olyannak tűnt a nőstény, akinek többször is el kell valamit ismételni, de hát ebben az esetben nem szabad a borítóról megítélni a könyvet. A jelek szerint a kedves zsoldosnak kicsit lassú a felfogása, de annyi baj legyen, a fizikai képességei legyenek megfelelőek, nem az eszéért akarja felbérelni Mammon.
Bár meglepte, hogy ingyen akarja elvállani a munkát, de ennek nem adta jelét, csupán hanyagul, nemtörődöm módon vonta kissé meg a vállát. Ha nem kér fizetséget, hát nem kér, nem Mammon baja, sokkal inkább az a gond, hogy mégis mi lehet a háttérben, amiért hajlandó az útra, a lehetséges veszélyekre, és mind ezt ingyen. Nem kizárt, hogy szeretne némi részt abból, amit ott fognak találni. Végül is, ami nem hasznos a démonoknak vagy az angyaloknak, azt mind megtarthatja, nem jelent különösebben nagy gondot.
- Talán ennyire szeretne utazni, hogy hajlandó eltekinteni a fizetségtől? Vagy esetleg valami más áll a dolog hátterében?- kérdezte nyugodt hangon, és bár nem számít válaszra, legalábbis olyanra nem, ami fedni fogja az igazságot, de hát azzal nem veszíthet semmit, ha rákérdez.
- Nem, tényleg nem egyszerű találni, de nem is lehetetlen, a repülők azok tényleg kétségesek. Bár csodálom, hogy még senki se nézte meg a gyárakat, vagy a legtöbb hangárt. Biztos vagyok benne, hogy akad még néhány magángép, amik használhatóak, és egy kis idő ráfordításával minden gond nélkül kibírják az utat. Személy szerint én is inkább a repülést választanám, jóval rövidebb lenne az út. Oh, és felesleges urazni. Tudjuk le most, a nevem Agrael.- lehunyta a szemeit, majd mikor ismét kinyíltak feketeék voltak, majd ismét lecsukta és visszatért a természetes színe, már ha lehet ezt mondani egy démonál.
- Igen, démon vagyok. Gondoltam jobb letudni már az elején, nehogy később meglepetésként érje. S a fel nem tett kérdésre, csupán a szavamat tudom adni, hogy épségeben vissza fog térni a munkából, pontosabban mi nem fogunk kegyedben kárt tenni.- tudja jól, egy embernek annyit ér a démon szava, mint döglött póknak a csók, semmit. De csak ezzel tud szolgálni, és ha jól teljesít a hölgy, akkor főleg nincs oka aggódalomra.
- Két tényezőtől függ. Az első egy ifjú férfi, akinek a képességeire talán szükségünk lehet, ezért magammal vinném őt is, szerencsére New Orleansban él, így a megtalálása nem jelent majd gondot. A második pedig a megfelelő jármű megtalálása és felkészítése után azonnal vagy egy-két nap múlva. A munka része, ami talán kegyedet zavarhatja, hogy magának még a mai nap során velem kellene tartania New Orleansba, ezzel is időt spórolva. Még gépjárművel is minimum tizenkilenc óra volt az út ide. Összesen ide és vissza harmincnyolca óra lenne, szeretném ezt az időt lefaragni, ha lehetséges. Ez így megfelel önnek?- jelen helyzetben megérti, ha nem, hiszen egy démonnal kell tartania a démonok városába.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
To Mammon
Azt vágom, hogy németül karattyol, de könyörgöm miért? Ez gondolja ha ő tud biztos mindenki más is? Pfh. Le sem reagálom a dolgot felesleges lenne. Nem értem nem is fogom soha! Sokkal fontosabb azon agyalnom valóban jó ötlet e elvállalni a munkát. A fizetség jócskán kárpótolna majdnem mindenért! És ez még csak a fele azt mondja, Egy jó ideje gyűjtögetheti ezeket. Vissza cipzározom a táskát, leteszem a földre. Még a végén azt hiszi fanatikusan hajtok a csecsebecsékre és akkor úgy veszi majd, hogy a markában vagyok. Kihúzom magam mikor visszatér az italával. Az asztalra támaszkodok úgy hallgatom. Európa, hááát így egészen más a dolog. A táska tartalma ugyan még így is bőven fedez mindent… de ha otthagyom a fogam minek ez a sok kütyü? Részletesebb felvázolást kérek. Még mindig nem válaszoltam meg a fő kérdést pedig fejemben már régen megszületett a döntés. Észrevette a rajtam átfutó elbizonytalanodás jelét. Nem méltatom válaszra a dolgot, nem magyarázkodok!
- A Vatikánba. – ez egyre bizarrabb. Ráadásul a Vatikán könyvtárába? Ennek teljesen elment az esze? Mégis mi kellhet onnan neki? Semmi kétség az ipse teljesen kattant. A táncikálás, meg a Vatikáni kirándulás. Könyvtár… akár még én is találhatnék ott néhány hasznos dolgot. Nem is annyira hülyeség…
- Rendben. – közlöm vele mindenféle rizs nélkül. Lehajolok a táskáért és az asztalon felé tolom.
- De ezt tartsa meg. – visszautasítom a fizetséget, és nem csak ez a felét, hanem az összeset. Enyhe mosollyal figyelem hogyan reagál tettemre. Vagyok annyira idióta, hogy némi olvasgatásért lemondjak a hasznos dolgokról? Igen! Nem tervezek üres kézzel távozni a Vatikánból! Már meg is született a terv vázlata. Úgy sejtem neki úgy sem a könyvekre fáj a foga.
- Egyiket sem lesz egyszerű szerezni. De ha talál is még mindig fennáll a veszély, hogy működtetni sem lehet már. Kíváncsian várom majd a további fejleményeket Uram! – és én hogy a rossebbe jutok el New Orleansba? Tudtommal soha életemben nem hagytam el New Yorkot. Se kocsim se semmi… majd elsétálok?
- Mikor tervezi az indulás New Orleansból?

Outfit l © l Music
reveal your secrets

Mammon


Dirty Dicks kocsma - Page 2 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 10:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Hogy is jellemezné az előtte ülő nőstényt? Abból, amit eddig látott, az a fajta, akinek mocskos a szája, nem veti meg az italt, kevés barátja van és természetesen valami történt a múltjában, ami mindezt kiváltotta. Ahogy a legtöbb ember manapság, hogy röviden fejezze ki magát; átlagos és feláldozható egy nagyobb ügy érdekében.
- Es ist nur natürlich(ez csak természetes).- azt nem tudja, hogy a nő beszél-e németül, de nem is igazán érdekelte a démont. Angolul tudott valamennyit, és az angol nyelv a germán nyelvcsaládba tartozott, csak némi Francia ráhatásnak köszönhetően elég alaposan megváltozott, de ha majd nagyon értetlenül fog nézni, erőt fog venni magán Mammon, és hanyagolni fogja a bonyolultabb szavakat.
Már-már meglepte az a nyugodtság, és színpadias táskanyitás, amit a nő produkált. Pedig Mammon szerint ebben az esetben az se lenne meglepő, ha egyenesen széjjel tépné a táskát, hogy megnézhesse, kaparinthassa a tartalmát. De úgy fest, hogy egyesekben még volt egy kis akaraterő és képesek voltak visszafogni a barbár ösztöneiket. Ám az apró rezdülések elárulják, hogy tetszik neki az ajánlat, és a fizetség első fele.
- Remélem bölcsen dönt.- ha meg akarja kapni a fegyvereket, akkor mindenféleképpen bele fog egyezni a munkába, és elfogadja a megbízást. De miért is ne tenné? Hiszen ember volt, a kapzsiság a vérükben van, nem tud ellenállni neki. Bár az okát ismét csak nem érti Mammon. Hiába rendelkezik egy egész arzenállal, egyszerre nem tudja mindent használni, sőt, a legtöbb csak útban lenne, lelassítaná csupán.
Visszatért az asztalhoz, és a kérésnek eleget tesz. Legalábbis a földrészt elárulja, hogy hova is terveznek elutazni. S úgy fest, hogy ez kissé meglepi a nőt. Nem igazán tudja Mammon, hogy ebben mi a meglepő, csak pár ezer kilométerrel van odébb.
- Esetleg valami történt? Egészen kiszaladt a szín az arcából. De hogy a kérdésére is feleljek. A Vatikánba szólna az út, pontosabban a Vatikáni Apostoli Könyvtárba és annak levéltárába. Csak azt kell még eldönteni, hogy hajóval vagy repülővel induljunk útnak.- továbbra is nyugodt volt a hangja, arcán pedig egy apró, halvány mosoly játszott. A jármű az még kérdéses, hogy melyiket találnak előbb, ami még működőképes állapotban van és nem robban le alattuk az úton.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2