Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Agnes & Eyla egy hosszú este a Central Parkban •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Agnes & Eyla egy hosszú este a Central Parkban VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 12:09 am
Következő oldal


***
Lezárt
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 29, 2020 12:46 pm
Következő oldal
Eyla & Agnes
Kezébe nyomom az üveget. Szavai összemosódnak az enyémekkel, alig tudom kielemezni mint mond. Fogalmam sincs mi ez a cucc de nagyon üt! Rá is ráfér.
- Min gondolkodsz? – nyikkantom a kérdést. Szédülök, borzalmasan. Őt is alig látom pedig itt van közel. A másik irányba fordítom fejemet. Pokolkutyák… fúj! Engem megölni: Miért akarna megölni? Ki ez a nő?
- Nem hiszem, hogy olyan… olyan könnyen megölnél. – dünnyögöm összehúzott szemöldökkel. Már megint ki a franccal futottam össze. Csatak részegen. Felpattanok és övemből mindkét fegyvert kikapom és megtántorodva ugyan de mindkettő csövét egyenesen rá szegezem.
- Mi vagy te? – az adrenalin kimossa agyamból az alkohol bódító hatását. Ereimbe friss vért pumpál és azonnal készen állok egy esetleg harcra. Démon? Nyünnyögés és zizegés töri meg a csendes esti levegőt és valami megmozdul a lány mögött a sötétben. A célpont már nem Eyla homlokának közepe hanem a moccanó árny a sötétben. A nyünnyögő zsongás hangosabb lesz és egyre több helyről észlelem a mocorgást. Mi az isten? Meghülyültem? Ekkor a sötétből valami előugrik és vinnyogva acsarkodva ugrik a lánynak. Ujjam megrándul a ravaszon és a lény hörögve zuhan a földre.
- Ezek kurva impek! – üvöltöm dühösen ahogy az árnyékból felbátorodva tömegével másznak elő a kis rohadékok. Újabb test hullik társa mellé. Több tíz köröz már körülöttünk.
- Gyere el onnan! – utasítom a padon ücsörgő lányt és egyszerre lövök ki két dögöt.

Outfit l © l Music
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 4:45 pm
Következő oldal


Miután megköszöntem, hogy megdicséri az illatom, majd a felöl érdeklődik, hogy nem bánom e, hogy ide ült.
- Nem, nem bánom, sőt még örülök is neki. - Mondom neki, majd hallom amint mondja, hogy szívesen és le cicázz, majd én is megdicsérem az ő illatát, amire persze a válasza, hogy tudja. Majd a felöl érdeklődőm, hogy mit iszik, amire a nem tudja a válasza, és érzem magamon a nő tekintetét, amint végig mér, s én is végig lesem a többi részét, és egészen csinosan van felöltözve. Ötletként, át suhan az agyamon, hogy talán mégis csak kérek az italából.
- Adsz belőle? Meg kóstolom. - Kérdem és kinyújtom felé a kezem, ha oda adja az üveget. Majd arról kezd érdeklődni, hogy miért vagyok egyedül.
- Azért vagyok egyedül, mert kellett egy kis magány, hogy gondolkozhassam. De nem is ismerem azokat a gyökereket, szóval én nem velük vagyok. Nos, eddig megúsztam a pokolkutyákal való találkozót. - Mondom, közben úgy helyezkedem, hogy a nőhöz simuljak, aki idő közben bemutatkozik nekem, és a nevem érdekli.
- Nagyon örvendek Agnes, az én nevem, Eyla Black. - Mutatkozom be én is, majd figyelem ahogy bele iszik az üvegbe. Nem tudom, hogy Agnessel mi a helyzet, de nekem most melegem van s úgy levetkőznék. Ivás után, Agnes érdekes dologról kezd beszélgetni.
- Ez az egész sajnálatos, hisz valaha az angyalok mellettünk voltak. A démonok meg régebben is gyilkolásztak minket. De nyugi édes, én nem akarlak megölni, én egyikük hözz sem tartozom. - Mondom, és a fejemet Agnes vállán pihentetem. Valahol igaz amit mondok, mert már nem tartozom közéjük, mert elvették a szárnyaim, és a képességem nagya is oda.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 10:02 pm
Következő oldal
Hi! I'm Agnes@
- Szivessen cicca… nem bánod ha ide ülök? – már itt ülök de kit érdekel? Nem nagyon hatja meg a jelenlétem. Igazából mintha nem lennék majdnem hulla részeg…csak majdnem mert még tudok gondolkodni. Hehh nekem is jó illatom van azt mondja.
- Tudom. – persze, hogy jó illatom van! Szoktam fürdeni is meg használok fííínom parfümöt.
- Nem tudom, csak iszom! – sört?! Na azt nem? Én nem iszok sört! Végig mérem a csajt. Egész csinos. Remélem nem fog kinyírni!
- Te miért ülsz itt egyedül? Téged is itt hagyott az a csapat gyökér? Nem félsz a pokolkutyáktól? – szegény biztos őt s itt hagyták a hülyék. Na nem baj szerencsére itt vagyok én, már nem lesz egyedül.
- A nevem Agnes! Téged hogy hívnak? – beleiszok újra az üveg nemtudommibe.
- Azont tűnődtem az ember hány démonnal és angyallal fut össze élete során, úgy, hogy nem is tudja róluk, hogy azok. Aztán lehet igazából ki akarják nyírni. Tudod mert itt manapság mindenki mindenkit ki akar nyírni. Te erről mit gondolsz?

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 9:25 pm
Következő oldal


Míg az eget bámulom, a közelből hangot hallok, pontosabban a szemközti padról. Bár talán nem lárszik, de el mosolyodom a mondatán s hallom azt is mikor köszön.
- Szia! - köszönök vissza, bár nem tudom hallotta e, majd kérdésére fel emelem a sörös üveget, majd hallom szegény egyedül van de nem akar egyedül lenni, s magam melleti üres területre paskolok, hogy jöjjön nyugodtan, és jön is. Nagyon közel ül le mellettem, s hallom amint megdicséri az illatomat, ami jól esik.
- Köszi, ez most nagyon jól esik. Neked is jó az illatod. - Dicsérem meg én is, a jó illatát. Kezem, a combomon marad, az egyik a másikkal az üveget fogom, s néha a számhoz emelem, hogy igyak belőle.
- Egyébként, mit iszol? Én sörözök. - Kérdem, majd el mondom, hogy én mit iszom, bár láthatja, hogy mit iszom. Nagyon közel van hozzám, így láthatom azokat a gyönyörű szürke szemeket, s akár meg csókolhatnám, de nem teszem. Egy részt még oly friss a gyász, másod sorban pedig mert nem szeretném kihasználni ebben az állapotában, bukott vagyok nem démon. Bár bevallom, szívesen hajtanám pihenésre a fejemet a vállára, csak nem tudom, hogy mennyire értékelné. Így ezt is kihagyom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 9:38 pm
Következő oldal
Hi! I'm Agnes@
- Figyelj… mondom kuss figyelj ide már! – ez a szemétláda nem figyel amikor fontos dolgot akarok neki mondani. – Hé fii… figyelj! Szóval az...unikornisok nem az angyalok és a lovak gyerekei...azt vágod? – nem vágja… nem érti. Felvihogok a buta pofáján. Hogy ez mennyire csúnya! Hogy tudtam ehhez hozzáérni?
- Nah takarodjá innen mert seggedbe eresztek egy golyót! – huhh előbb meg kell támaszkodnom. Forog ez a hülye park. Elmarom a gyökértől a piás üveget.
- Enyém! Nem kapsz többet. – kell a francnak ez a majomképű gyökér. Inkább megyek tovább és iszom egyedül. Csak ne forogna ilyen gyorsan ez az átkozott Föld! Tudnám min kell ennyire röhögnöm. Inkább mérgesnek kéne lennem, amiért ez a suttyó megitta a piámat! Meg a többi baromarcú haverja.
- Szemetek! Szemetek vagytok mind! – be is mutatok neki mire ő csak annyit üvölt vissza, hogy kapjam be. Én sem veszek minden szart a számba! Fuj! Egy tollpihe könnyedségével sétálok beljebb a parkba. A hangok a fejemben vitatkoznak egymással ezért még hozzájuk sem kell szólnom. Egy padig sikerül eltántorognom mielőtt a fejem teljesen előre húzna a testemet és kárba menne a drága pia. Ami nem is volt az mert loptam! Hahaha…. loptam!!
- Úh, de berúgtam! – előre hajolok, mellkasomat combjaimhoz nyomom. Basszus de berúgtam…haza kéne jutnom. Szomorúan veszem tudomásul, hogy ha körbe akarok nézni fel kell emelnem a fejem. Majd szétesik. Velem szemben a másik padon ül valaki.
- Szia! Van… innim! Kééérsz?! Egyedül hagyott a sok hülye… nem akarok egyedül lenni. – az eget bámulja tovább ezért feltápászkodom és szorosan mellé lerogyok az ő padjára.
- Hallod! Jó az illatod!

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 7:29 pm
Következő oldal


Centrál park, ahol minden kezdődöt még a támadások elött. Ezen a helyen ismertem meg Lyrát, s itt jegyzett el. Sok csodás pillanatott töltöttünk, de az már a mult. Azóta túl vagyok egy esküvön, egy költözésen, és egy temetésen. Ma mégis itt vagyok, de nem kéne, mivel itt NY ben nem vagyok szívesen látva hálla annak a támadás nak amit a drága tesoim csináltak. Most mégis itt vagyok a park ban, és a földön ülve az emlékeimbe merülök, s néha iszom egy korty sört. Az első üvegnél tartok még, szóval nem vagyok még részeg. Irigyen nézem a párokat, akik elöttem sétálnak el, s vissza emlékszem mikor én mászkáltam kéz a kézben Lyrával. Hiányzik, és szeretném őt vissza kapni, de tudom ez lehetetlen, kivéve ha tudnék beszélni apával, hogy adja vissza. De vajon meg tenné? Sophia sem mehet a menybe, én sem kaphatom vissza azt akit tiszta szívből szeretek. Én csak boldog akartam lenni, de ezt is el vették tőlem. Akarva vagy akaratlanul, de el vették, és most mérges vagyok rájuk. Az egyetlen dolog, ami meg maradt a kapcsolatunkból az Lyra alkotása ezen a padon. Ami egy szívecske, és benne egy L+E vel. Újjamal megéríntem az L betüt, s az orrom alatt motyogom, hogy hiányzik. Néha el gondolkodom azon, hogy mi lenne ha minden más ként alakult volna, ha akkor nem jöttünk volna össze. Vajon élne még? Vajon visszatér volna a menybe? Sose tudom meg, de nem is gond. Akarom hinni, hogy minden okkal történik, így szerelmem halála is okkal volt. Csak remélni merem, hogy ez egy új szerelmet fog jelenteni, és hamarosan rá találok. Fel nézek az égre, s a csillagokat bámulom, amik maguk a történelem egy másik galaxszisból, már ha lehet ilyesminek hinni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 6:43 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2