Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Belphegor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Belphegor E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :

Belphegor ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Belphegor CqPr1KH
☩ Reagok :
156
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 20, 2020 8:32 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Édes, kedves  Ördögi Belphi!

Hát először is szeretném megköszönni a végtelen kedves pm váltásokat, mindig öröm ilyen usereket a kis családunkban üdvözölni.  s4h4h
Hát én egyszerűen ezzel a pofival nem tudlak gonosznak elképzelni, bizonyosan szándékosan lettél ilyennek teremtve, ami megjegyzem zseniális lett, áme Lucifer!  lol!  cheers
Boldog vagyok továbbá, hogy ilyen hamar elkelt a hölgyike, és úgy érzem remek kezekben is lesz, nagyon várom, hogy olvashassalak, és a fönököd sem akármilyen aktívságú, így játékokban sose lesz hiányod.  afro
Karakterlapod lazasága elragadott, ez a habitus igazán érezhető volt minden szóban.  rc4 Teljesen magam elé tudtalak képzelni, és ez a cuki pofi csak még durvábbá teszi az egészet. Már már angyali arcod, s egyszer csak PUFF benned a kés, na jó elkalandoztam.  sdad
A kis fogócskátok meg már-már vicces, bár értem a főnököd mit bujkált... (én is tettem volna. )

Minden esetre szeretettel üdvözlünk, s nyooomááás lefoglalni amit kell, rangod illetve a play byt is. Amennyiben segítség kellene továbbiakban ne habozz minket felkeresni! CSÓÓÓÓÓÓÓÓK  ááüáö


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Belphegor GadHg7Q
Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
915
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 19, 2020 6:11 pm
Következő oldal


Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel!
Keresett
Sok


Belphegor
Karakter információ
Család - A Pokol elég népes, én viszont nem túlzottan vagyok társasági lény, ha a hierachiát nézem Lucifernek benne kell lennie, illetve akivel még tényleg olyan szinten is vagyok és családtagnak mondhatom az Belial.

Mi a beosztásod - A Viszály jobb és bal keze is ha kell. Pusztán a tanácsaimat nem fogadja meg.

Melyik oldalon állsz? - Luciferén ez teljesen magától értetődik. Nem ördögszarvas angyal volnék, se nem vagyok köpönyeg forgató.

Városod - Nem szándékozom válogatni. Szeretem a jövés menést. 1-2 hét egy helyen bőven megteszi.

Porhüvelyem neve - -
Jenna Coleman
Belial
Tanácsadó
Démon
29

Karakter képességeinek leírása
Halhatatlanság - Nem is tudom, hogy kell-e ezt jobban magyarázzam. Nem elég ha magadra haragítasz angyalpenge nélkül életed végéig tudlak kínozni?
Alkukötés - Belial mellett is tanultam már pár dolgot, de előtte sem okozott gondot az emberek rossz útra csalása ha nevezhetem így a dolgot.
Természetfeletti erő - Ha rosszkor vagy rossz helyen nincs miről beszélnünk úgy hiszem.
Telekinézis - Ebben valamiért nem vagyok jó. Az apró tárgyakkal csak-csak elboldogulok, de... Valamiért nem vonz ez a dolog. Sajnálom.
Megszállás - Én szeretem a saját testem. Nem sűrűn mászkálok pohüvelyben.
Mágikus, okkult tudás - Haladó, nem megy jobban.
Démoni energiák - Nos egyszer majd próbáld ki és megtudod miről van szó.
Minden történet rejthet titkokat
Hogy mikor is születtem? Hogyan lettem én? Na meg honnan kaptam a nevem? Mit jelent? Piszkosul érdekes kérdések ezek. Egyszerűen nem vagyok nyilvántartásba véve, nem tudom megmondani a korom, na meg nem is akarom, de remélem nincs harag érte. A kinézetem... Újabb kérdés amire úgysem kapsz választ. Van két szemed, nézzél meg szépen. Ugyanakkor rendben, megpróbálom összegyűjteni a fontos tudnivalókat szerény magamról. Kötekedő, verekedős, nagyszájú vagyok, néha közönyös, nemtörődöm másokkal. Tökéletes énképem van magamról, bevallom, hogy beképzelt, öntelt, nagyképű vagyok, egy kis sznob beütéssel. Ezt már a földi létben eltöltött évek ragasztották rám, hiszen nekem a legjobb jár, nincs igazam? Ugyanakkor vicces, nem enyhén gyerekes, nyughatatlan a "lelkem". Szeretem az embereket b@sz0gatni, keresztbe tenni nekik, szeretem a balhékat.
Lenézem az embereket és az angyalokat is, ezt a sznobizmussal együtt az "anyatejjel" létrehozásom pillatatában szívtam magamba. Rendben kicsit tényleg megbolondított ez a földi tartózkodás, de hát na, nem lehet mindenki tökéletes és hidd el belőlem is hiányzik a hiba! A rasszizmus csak időnként jön ki rajtam, mint... mint mit tudom én, a lábgomba vagy valami ilyesmi. Máskor meg: "Nekem nincsenek faji előítéleteim!... mindenkit egyformán utálok!" Ha felbosszantanak, abból sosem sül ki semmi jó, mert fejjel rohanok a falnak, önfejű, számító, áruló, aljas, bosszúálló, erőszakos leszek. A nyers erő jellemez és az agresszivitás. Harcos típus vagyok, bátor - kiállok magamért és persze Belial-ért mindig, mindenkor. Na ezzel meg is volnánk, egyébiránt fussunk össze és meglátjuk mi sül ki belőle. Ide jár egy kacsintás is, szóval a képzelő erődre bízom, aztán haladok a dolgomra, mert esküszöm sosem végzek, és rengeteg dolgom akad még.

Tehát, a mai napom igazán érdekesen alakult, el sem hinnéd mennyire. De nem foglak bele zavarni a témába, igyekszem röviden megfogalmazni, ha nem megy hát hoppá, majd legközelebb. Lényeg a lényeg évekkel ezelőtt Belialal elraboltunk egy arkangyalt. Most az álladra teheted a kezed és furcsán is nézhetsz, meg van engedve. Na hát nem mi vagyunk a jó fiúk, ez gondolom már leesett. Tehát miután megtörtént a dolog az én kedves Lovasom elszelelt. Jó mi? Ott hagyott a nagy szarkupac tetején lesz ami lesz alapon. Erre azért társak között nincs bocsánat, én húztam a rövidebbet. Na mindegy, a büntetésből kijárt nekem is, így keresem a romlott lelkeket és növelem a létszámunkat ha arról van szó. Ma is egy ilyen dologba ütöttem bele az orrom, kellenek a friss husik közénk, meg épp nem is volt jobb dolgom. Na már most, sétálok kedvenc kis koponyámmal az utcák útvesztőjében, majd egyszer csak észre veszek valamit. Valamit amit már nagyon régen kerestem. Egy elhagyatott raktár épület nagyon sok mindent rejt magába, mivel elég kíváncsi is vagyok, így gondoltam körbe nézek, már miért ne tenném? Sokan nem parancsolnak nekem tehát nincs itt gond. Aha, tudjátok kivel hozott össze a sors? Egy pillanat erejéig csupán fel akartam kacagni, de inkább kínomban, mint örömömben. Belial állt velem szembe, hitetlenkedve néztem rá és elöntött a harag, még mindig nem tanultam meg szemmel ölni, pedig aztán most igazán hatásos lett volna. A lényeg, hogy értette szerintem a célzást, hiszen ismer már annyira.
-Három év?!-fogaim között szűrtem csak a szavakat és legszívesebben csak egy kiadósat behúztam volna neki, ám mégsem tettem. Ezt még érlelem magamban. Nem hiszem el, hogy nem gondolta még meg magát... Azért nekem is szükségem lett volna rá.
-Csak úgy jelzem, mellékesen... Tartottam a hátam.-bököm még ki, ugyan nem tudom hogy veszi ki magát az egész, hogy még köszönésre sem futotta, de jelen pillanatban fel tudnék robbanni annyira mérges vagyok. Gondolta a hóhér, hogy ilyen lesz viszont találkozni vele. Kíváncsian várom mit fog legközelebbre kitalálni. Mindenesetre mélyet lélegeztem, közölve hogy ha kellek tudja hol talál meg, majd kimasíroztam az épületből és fogcsikorgatva vonultam vissza saját kis házifeladatomhoz. Az este elég mozgalmasnak bizonyult, bár csak egy alku született ebből a napból. Vállat vonva vonultam vissza kicsit regenerálódni és duzzogni azon, hogy a kedves kisfőnök méltatott végre összefutni velem. Megint teljesen bekattantam, kis kibérelt szobám ágyán ülve Adolfnak kezdtem elmagyarázni, hogy kezdem megérteni az embereket, mikor egymásra morognak. A halhatatlanság meg túl hosszú, mielőbb revansot kell vegyek, mert más életcélokhoz is szeretnék hozzá kezdeni. Eddig az volt a fő problémám, hogy nem találom, hiába keresem, most az a baj, hogy meg kellene torolnom amiért ott hagyott a gangeszban, mert féltette a kis ülőgumóit Lucifertől. Ezt most elképzeltem, nagyon nevetek. Próbáltál már elképzelni két élőlényt akik seggbe rúgják egymást? Elfáradtam mára, azt hiszem hamarosan konzultálok a Viszállyal. Ideje visszatérni, mert kiégek a sok homosapienstől már, ugye emlékszel, hogy nem sok mindenkit viselek el magam körül? Valahol a megszokások híve is vagyok. Ezért van most szükségem arra, hogy Belial tényleg visszatérjen a megszokott kerékvágásba, na meg hogy többet ne tűnjön el így. Ötleteket várok hogyan oldjam ezt meg. Na szép estét kívánok.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7