Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Baglis - A mértékletesség angyala •
reveal your secrets

Lev Swain


☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
104
☩ Play by :
Anton Lisin
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 22, 2020 1:46 pm
Következő oldal


Baglis
Szabad
Rang • Erény angyal
Play by • rád bízom
Kora • 500+
Karakter információ
Megpróbálom nem kihasználni a helyzetben rejlő kevéske iróniát viccelődésre. Szerencsére minél többet gondolok rád, annál kevesebb kedvem lesz viccelni, inkább valami egészen mást tennék veled. Igazából felőlem akár halott is lehetsz, egészen “véletlenül” jöttem rá arra, hogy több közünk van egymáshoz, mint illene. Na jó, igazából egy nap hirtelen felindulásból elkezdtem körbekérdezni, már amennyire egy ilyen érzékeny témáról lehet azt, és úgy jutott el hozzám a neved, de itt le is álltam. Néma ígéret volt, hogy nem foglak keresni, és eddig be is tartottam. De ez nem jelenti azt, hogy előbb vagy utóbb nem jelennék meg az ajtódban egy rossz nap után. De valószínűbb, hogy kézfogások helyett késeket terveznék. Nem ismerlek, de van okom neheztelni rád, hiszen eltűntél. Nem nekem kellettél volna, hanem anyának, aki volt olyan naiv, hogy hitt benned. Én tanultam a hibájából. A kapcsolatotokról viszonylag keveset tudok, sosem mesélt szívesen, én pedig nem téptem tovább a sebeket, amiket te voltál oly kedves békén hagyni. Igazából az is lehet, hogy fogalmad sincs rólam. De ettől még otthagytad őt. Ettől még eltűntél az életéből. Ki miatt? Ő távolodott el tőled? Az is lehet. De én akkor is téged gyűlöllek, amiért semmit sem vettél észre az egészből, vagy amiért nem is akartad észrevenni, hogy mi történik körülötted, hogy az, akit az apámnak gondolnak nem az apám, hogy az igazából te vagy. Te erényangyalok gyöngye.
reveal your secrets

Beelzebub


Baglis - A mértékletesség angyala Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
260
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 09, 2020 2:49 pm
Következő oldal


Baglis
Szabad
Rang • Erény angyal
Play by • rád bízom
Kora • 500+
Karakter információ
Imádlak gyűlölni és gyűlöllek imádni. Minden angyal igazán bosszantó, de te! Te vagy, akinek egyenként tépném ki a tollait, kinek húsát szurokba mártanám, mert szentséges ízed elviselhetetlen lehet, mert te csak azt tudod hajtogatni, hogy elég, csitítgatni az embereket, hogy elég már, míg én fülükbe duruzsolom valódi vágyukat, hogy még kell, még több kell. Mert drága „barátom” a mértékletesség nem létezik, a világban már régen nincs helyed, mert „összecsapásainkat” sorra én nyerem, ha számolnánk kis játszmáinkat, be kellene látnod, hogy csak egy vesztes vagy. De egy angyal kapaszkodik, abba a kevéske jóba, ami még maradt, hm? Elkárhoztatom mindet, hadd szenvedj, te erények bajnoka! Mert a vergődésed, a kétségbeesésed legalább éppen olyan ízű, amilyennek lennie kell, ha abban érlellek és párollak, talán még finom is lehetsz.

// Szóval, az egyetlen húsba csomagolt egyén, akit Bubi nem akar megenni, legalábbis addig, míg nem fűszerezi megfelelően. Viszont személye eléggé kibillenti őt az érdektelenségből, mert dühíti, nem érti az egész lényét. Igazából nem tervezek, az ellentétek vonzzák egymást, kapcsolatot (bár nálam mindent lehet, mint a búcsúban), inkább ilyen utálkozó, ellenségeskedést szeretnék a részemről kijátszani, amiben bánthatjuk is egymást :33 De ha érdekel, majd megbeszéljük pm-ben. Pbre persze lesznek ötleteim, ha érdekel, a nevet meg simán válthatod, ha akarsz inkább "egymittudomén"ielt
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2