Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 11:46 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Eyla! OMG

Mivel korábban már elfogadtuk a lapodat, így igazán nem szeretnélek megváratni egy bővebb lére eresztett szösszenettel, szóval ígérem, hogy rövid leszek Wink Úgy gondolom, Raiden anno már mindent leírt, amit a lapodról lehet, ám változatlanul meghatónak találom én is Eyla amolyan bevezető történetét. Mély fájdalom lehet egy angyalnak, hogy miután megtapasztalta az érzéseket, a teljes élet ízét, és a szerelem oltárán még a bukást is "bevállalta", utána elveszíti az élete - mondjuk ki - értelmét, ráadásul egy egykori fivére/nővére miatt. Nagyon érdekel, miként lép majd tovább a karakterünk, hogyan fog viszonyulni a néhai fajtársaihoz, és hogy vajon bosszút akar-e majd állni a párja elvesztéséért. Vagy esetleg megtér és visszautat keres majd az angyalokhoz? Bármi előfordulhat, és azt hiszem, éppen ezért olyan érdekes és izgalmas ez a karakter *-*

Ígéretemet igyekezve tartani, csupán azt mondhatom, ez a lap változatlanul felkorbácsolja az ember érzelmeit és kíváncsiságát, így hát utadra is engedlek ismét a játéktérre! Örömmel köszöntelek újfent az oldalunk tagjai között! OMG
A szükséges foglalókat, kérlek, hogy ismét ejtsd meg, illetve ha voltak korábbi játékaid, amelyeket folytatnál, nyugodtan írj az admin fiókra pm-et és felszabadítjuk a helyszíneket (amennyiben nem kezdtek rajtuk új játékot).


Jó szórakozást kívánunk! Wink


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Eyla


Eyla MisguidedComplicatedAlligatorsnappingturtle-small
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
Bukott
☩ Play by :
Palvin Barbara
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 11:00 pm
Következő oldal


A smink alatt és a mosoly mögött csak egy lány vagyok, aki a világot szeretné...
Saját
300


Eyla
Karakter információ
Család - Miattam kilettem tagadva az angyalok családjából, és a földön éltem ahol egy másik bukottal éltem együt, s vele éltem boldog házasságban, míg az egyik egykori testvérünk megölte. azóta nincs családom, csak ismerősök akik akár a családom is lehetnének.

Mi a beosztásod - Beosztásom, hogy a fáradt egész nap dolgozó embereket jobb kedvre derítsem táncommal. Eddig jól végzem a dolgom, legalább is eddig még nem volt rám panasz. Csak annyit szeretnék elérni, hogy boldogok legyenek, hogy kikapcsoljanak.

Melyik oldalon állsz? - A bukott testvérek oldalán

Városod - Las Vegas

Porhüvelyem neve - -
Palvin Barbara
-
bukott
Angyal
Eyla
User kora

Karakter képességeinek leírása
Valah én voltam maga a mérsékletesség angyala, de elkövettem olyan hibákat amiket nem kellett volna, egyszerűen nem tudtam mértékletes lenni bizonyos dolgokban, amik kárát az erőm és a szárnyaim látták. Konyhás tudásom, kimerül a szendvicstől, a teán keresztűl, a tésztákig bezárólag. Táncom könnyed, nagyon légies és kecses. Hangom szép lágy, de titkolom, hogy jó hangom van, elég nekem a sztriptízbár, ahol dolgozok.
Minden történet rejthet titkokat
Ez a első alkalom, hogy feketében vagyok, de gondolom nem az utolsó. Kicsit fura és szokatlan a csak fehér után ezt hordani, de eleget teszek az emberi szokásoknak, hogy temetésre feketében. Bár rajtam kívül még vannak ketten, de még is egyedül érzem magam, hisz sose ismertem azt a kettőt, akik itt vannak Lyra temetésén. A legjobb barátnőm volt míg élt, De nem mert annál jóval több volt, hisz házasok voltunk. Isten eltűnése után tettük meg, s volt egy csomó szép emlékünk. Nem tudom, hogy el fogom e valaha felejteni Lyrát, vagy azt amit iránta éreztem, illetve még most is érzek, pedig már nem él.
Nehéz megállni, hogy ne akarjam magam az épp ereszkedő koporsó után vetni, hisz Lyra volt az egyetlen az életemben, akinek sok mindent köszönhetek. A tetőt a fejem fölé, hogy volt kit szeretnem, hogy volt családom. Nem hiszem, hogy valaha is találok olyat mint ő, akit úgy szerethetek mint őt.
Miután a koporsó a sírba kerül, egy szál virágot dobok a sírba, s a másik két ember is így cselekszik, majd hozzám fordulnak, hogy részvétüket nyilvánítsák nekem, közben már a sírt is kezdték be temetni a sír ások. Még az idő is osztozik abban a gyászban amiben vagyok, s elered az eső. Miután véget ér a temetés, az illetőnek meg köszönöm a beszédet, és magamra maradok egy kis ideig, s előttem Serena sírja. Miközben az esőben állok, az emlékeimet kezdem magamban fel eleveníteni, hogy miként is találkoztunk, és azóta mik is történtek velünk. Merengésem egy hang zavarja meg, valahonnan hátulról.
- Eyla kisasszony? - Kérdi a hang, mire meg fordulok, s egy kopaszodó közép korú öltönyöst veszek észre, s felette esernyővel.
- A nevem DR. Logan Hasoferd, s az el hunyt végakaratát ismertetném, ha velem jönne az irodámba. - Mondja, s kezével a kocsija felé mutat, ami egy régi Dodge. Bár régi a jármű, de azért meglepő módon egészen jó állapotban van. Egy bólintással jelzem, hogy én vagyok akit keres, majd megindulok a férfi felé.
Persze tudtam a végrendeletről, így nem ért váratlanul a dolog, hogy örököltem valamit. Megaztán házasok is voltunk, az egyetlen rokona voltam így.
Az út az irodájáig, így kocsival sem tart tovább körülbelül tíz percnél, mi alatt csak a rádió az ami szól jelenleg, révén nincs mit mondjunk egymásnak, meg aztán nekem most jobban bejön, hogy nem kell mit mondanom.
Az irodában, Felolvassa nekem Lyra végrendeletét, melyben mindenét rám hagya, Bevalom örülök ennek a hírnek, mert így legalább van hol tovább laknom. Miután végeztünk mindennel, az ügyvédtől az első legközelebbi bárba tartok, ahol nem épp örömömben iszok. Valamivel később, egy Ashley nevű nő csatlakozik hozzám, s szó szót követ közben iszogatunk, míg nem már semmire sem emlékszem.
Másnap arra ébredek, hogy nem vagyok egyedül, hogy van velem valaki az ágyban, s ha az érzékeim nem csalnak, egyikünkön sincs semmi ruha. Ha nem volnék más napos, s nem hasogatna a fejem, talán most sikítanék egyet az idegen nő láttán, de mert most ez a helyzet így csöndben vagyok. El nézve, talán neki sem lesz jobb, mikor ő ébred fel, talán neki is rossz lesz. A fejem annyira hasogat, hogy se gondolkodni, se emlékezni nem tudok a tegnappal kapcsolatban. Mikor szemei kinyílnak, én csak továbbra is figyelem őt.
- Hogy hívnak? Mi történt az este? - Bukik ki belőlem a kérdés, s közben kezemmel megérintek egy kósza haj tincset.
- Ashley vagyok te butus, és nem történt semmi olyan amit meg kéne bánnunk. - Mondja, majd kiszáll az ágyból és a fürdő felé megy. Jó magam is csak lassan kelek fel, ahogyan azt az előbb ő is tette, s magamra kapok egy selyem köntöst, s a ajtóhoz lépek, s bekopogok. Bentről ki hallatszik Ashley hangja.
- Igen?
- Kérsz reggelit?
- Kösz, de nem majd bekapok valamit út közben.
- Ahogy gondolod. - Mondom, majd egyenesen lemegyek a konyhába, ahol viszont magamnak össze dobok valami ételt, és a nappaliban eszem meg.
Míg a TV-t nézem, és reggelizem, Ashley le jön felöltözve fekete rövid bőr szoknyában, és fehér női ingben, s lábát is egy fekete bőr csizmába bújtatja, aminek magas sarka van. Elköszönünk egymástól, majd Ashley magára veszi a fekete bőr kabátját, és örökre kisétál az életemből, legalább is én délutánig még ezt hittem. Délután Rebeka vissza jött a házamba, és nagyon hamar kiderül, hogy miért mikor megindul felém. Mutató ujjamat fel emelem, ezzel Ashleyt megállítva.
- Csak szeretném megköszönni a tegnapot. - Mondja, én pedig leteszem a kezemet, közben lenyugszom. A közelembe jön, és megölel jó hosszan s egyik keze a hátamat simítja, míg a mák a derekamon pihen. Sokáig nem szólunk egymáshoz, csak hallgatjuk a csendet, és egymás légzését, majd szét válunk és Ashley ténylegesen kilépett az életemből örökre.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7