Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Pokol, Északi Régió, Lordi Palota (Sophie álma) •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 11:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:


- Szent Lucifer… - Na, még ilyet se hallhatott magáról nagybátyám, és reméltem, hogy a kis házi trónján az agyonféltett (nem is tudom, minek meg hova…) vodkája társaságában csuklik rendesen. – Az odáig rendben van, hogy befogadóak vagytok. De téged mivel érdemeltelek ki?
Fogas kérdés, hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá nagybátyónál, amíg ott tartózkodtam, most meg már szerintem juszt se árulnák el. Van egy erő tippem, hogy melyikért, de előre nem lőném le a poént magamnak.
- Veszem észre… ha nem most, majd fogsz később. – vontam vállat. Úgyis kiröhög, szinte biztos voltam benne, hogy hülyének tart, így ennél fogva mondhatok, amit akarok, úgy döntöttem. Ha nem vesz komolyan, úgy kell neki, majd magára vethet, ha belendülök a ki tervembe. Nem terveztem megkönnyíteni az életét.
- Ha ki akar nyírni, jobb, ha sorba áll – húztam el a számat. – Összegyűjtöttem némi ellenséget magamnak azért.
Örültem, hogy hamar eltűntünk onnét, még párszor eljátszaná a beakadt lemez-szindrómát, és a legközelebbi ablakon át távoztam volna. Igen, tudom, hogy csukva van, de nem érdekel, kinyitom a magam módján.
- Amúgy nem azt mondtad, hogy nem tudna feltámadni? – Ennyit Mr. Viszály megbízhatóságáról.
A szobámba érve fellélegezhettem, egyelőre. Persze, most még pihenőidőszak van, és azt hiszi, hogy jó kislányként végre szót fogok fogadni. Reméltem, hogy ebben reménykedik. Addig nem terveztem nagy balhét csinálni, amíg ő azzal a nővel rendezte a dolgát.
Mivel inni csak az ökör iszik magában, és úgyis eluntam magam fél óra múlva, csodásnak nem nevezhető ötlet született meg a fejemben. Miért is ne?
Amúgy is közel volt a tépett kakas „szobája”, legalább elszórakozom vele kicsit. Úgyis ki akar nyírni, adhatok neki időpontot erre.
- Üdv – nem mentem olyan közel hozzá, épp csak az ajtónál állapodtam meg, kezemben az üveg piával, meg két pohár társaságában. – Hogyhogy te itt?
Próbáltam valami értelmeset kihozni a helyzetből, egyelőre még józanul. Ha amúgy is csak a nevemet hajtogatná, akkor még mindig leléphetek, a megunom a műsorát.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 10:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
-Nem kell sok rosszat tenni ahhoz, hogy valaki a Pokolra jusson. - jegyzem meg. Mintha első találkozásunkkor említettem is volna neki, hogy a Pokol mindenki számára nyitva áll és a démonok egy befogadó közösség. Most saját bőrén tapasztalhatta meg. A levélke kifüggesztésének gondolatára a kicsike bemérgesedik. Azzal fenyeget, hogy kicsinál, ha meg merem tenni. Valószínűleg, nem szeretné ha széles körben kitudódna, hogy arknagybátyja szorosan a szárnyai alá vonta egy alkoholmámoros éjszakán.
-Hát most nagyon megijedtem. - gúnyolódom rajta egy keveset, még fel is nevetek. Majd némi komolyságot erőltetve magamra emlékeztetem, ha netán elfelejtette volna, hogy ez az én házam, ő itt csak egy vendég, és azt akasztok ki otthonom falaira, amit akarok. Akár őt is, ha úgy tartja kedvem. Bár szárnyait még nem láttam, de meggyőződésem, hogy remek tollas falvédő válhatna belőle.
A Sunyiel szobájában tett látogatásunk kicsit felkavarja a láncba fogott angyal lelki világát, amikor újra megpillantja a nefilányt, aki olyan csúnyán elbánt szárnyaival. Nem okolom, amiért a kislány vérére szomjazik, megvan rá minden oka. A láncok mégis visszatartják attól, hogy revansot vehessen.
-Elég stabil ez az épület, de reménykedj csak, hátha... - felelem arra, hogy a kislány a nyakamba látná viszont a tetőszerkezetet. Nem mintha, mert ha rám szakadna, neki is jutna a "jóból". Kérdése nem igazán tudom mire akart vonatkozni, gondolatolvasó még mindig nem vagyok, de nem időzök azzal, hogy szavait fejtegessem. Főleg, hogy sunyi barátunknál épp valami kattanás állt be. Elhomályosult tekintettel a lány nevét ismételgeti. Bár nem aggódom, láncaitól egyedül úgysem képes szabadulni, de őrjöngő magánszámát sem akarom végignézni, így Sophie karját megragadva távozóra fogom, feltételezve, hogy ő is kihagyná az áruló kis műsorát.
Kifakadására csak megemelem a szemöldököm, de nem méltatom szóra, inkább folytatva a sétát a szobájához vezetem.
-Egyelőre igen... - nyitom ki előtte az ajtót egy rám jellemző sunyi vigyorral az arcomon. Bár nem kötöm még az orrára, megeshet, hogy hamarosan szobatársat kap. A bőröndjei már a szobájában vannak, az ágya mellé pakolták le a csomagokat. Közben egy gyönyörű démonnő jelenik meg az ajtónál bizalmasom személyébe.
-Mennem kell...Rendezkedj be nyugodtan.... - mondom, majd Belphegoromhoz csatlakozva indulok a dolgozószobám felé, magára hagyva egy időre a nefilányt.
Valamivel később, dolgaim végeztével a nappaliban üldögélek tanácsadóm társaságában.

zene: Highway to Hell|| szószám: 357 || üzenet:  bbb  ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 10:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
- Ó, én ezt tényleg… tényleg ezt érdemeltem volna? Nem is csináltam olyan sok rosszat – forgattam a szemem. Ááá… dehogy… lássuk csak a listát: kavartam egy nagybátyámmal, megtéptem egy angyalt dühömben, nephilimnek születtem. Három rohadt dolog. És ezért én Belial társaságát kaptam.
Bezzeg mások… nem hiszem el, hogy ezért én poklot érdemeltem. Távol mindenkitől, akit szeretek. És hogy mi az igazi pech? Hogy ebbe a kategóriába Ő is beletartozik, mint rokonom. Egy a kis bökkenő. Hogy azt az éjszakát nagyon nehéz kivenni a képletből.
Ezt szeretném de rohadtul elfelejteni, hogy lehettem olyan idióta? Mint valami elfuserált, tollas tinédzser, úgy viselkedtem.
Zachtől akkor anno jól megkaptam érte a magamét. Fogalmam sem volt, hogy elég korán meg is halok ahhoz, hogy pokolra jussak a bűneimért.
- Ha megpróbálod… irtóra kicsinállak – kapkodtam csak azért is alapon a papírért, de zsebre vágta. Edd is meg akkor, nyavalyás. Ha ő így, én akkor úgy. Megkeserítem cseszettül az életét. Nehogy azt higgye, hogy könnyű dolga lesz velem.
Sunyiel szegény megzakkant. – Ha ez minden óhajod, tépj sorszámot, már egyszer kinyírtak, amint látod.
- Hogy szakadna rád a tető… - fintorogtam annak említésére, mennyire ragaszkodik hozzám régi „cimborám”. Nem, valójában nem az, csak a gyökér véletlenül került a látókörömbe, és teljesen véletlenül derült ki, hogy a néném likvidálásában akármilyen kicsi, de szerepe volt.
- Én arra, hogy… na mindegy. – Már megint elbeszéltünk egymás mellett. Én arra gondoltam, hogy azt hiszem, megnézem unalmas óráimban, hogy az a cseszlett ablak milyen magasan is van, mennyire éri meg kiugranom rajta, és pofával lefelé landolnom egy lávafolyamban mondjuk? Vagy valami hasonló.
Ha ez életben van… nekem ebből minden lesz, csak jó nem.
- KUSSHADJ MÁR, IDIÓTA! – Hogy az ember két mondatot nem fejezhet be ettől a lármás, tépett tollastól…
- Aha. Ugye egyedül lakom benne? – Ez itt a Pokol. Jobb meggyőződni mindenről, mielőtt kellemetlen meglepetés ér. Legalább a fegyvereim nálam vannak, hála jelenleg az eszemnek. Mivel ide kerültem, nem, Neki véletlenül se köszönök meg akármit is.
Innentől magamra voltam utalva, de rohadtul.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Vicces, ahogy a kicsike komolyságot erőltetne belém, mondván legalább megpróbálhatnám.
-Ahogy egy kedves ismerősöm szokta mondani, "csak a kutyák próbálkoznak".  - vigyorodom el ezzel tudtára adva, hogy kár minden erőfeszítésért. Önéletrajzot hozni a Pokolba és azt lebegtetni a Főnci orra előtt, már önmagában szokatlan és elég abszurd dolog. Nem csodálkozom, ha Lucifer ezt látva röhögésben tört ki és inkább hozzám irányította a nefikét.
A kislány megpróbálja kikapni a papírt a kezemből, mikor rájön, hogy bácsikája néhány plusz infót is beleírt a nekem szánt levelébe. Persze esélye sincs eloroznia előlem. Az utóiratot megmosolygom, mire a lány a füléig elvörösödik, mintha szégyellné a dolgot. Én ebben nem látok semmi különöset, volt egy jó éjszakája.
-Ritkán kapok a Főncitől levelet, azt hiszem ezt elrakom emlékbe....vagy......bekereteztetem és kifüggesztem az aula falára. - jegyzem meg félbe hajtva és zakóm zsebébe mélyesztve a papírost. Persze nem gondolom komolyan, elég ha a kislány elhiszi, hogy képes lennék közszemlére tenni az irományt. És a pechére képes is lennék rá.
Úgy döntök körbevezetem Sophiet, hogy kicsit ismerkedjen új otthonával, ahol nagyon nagyon hosszú időt fog eltölteni. A túra közben megállok az egyik szoba előtt, hogy mutassak Sophienak valami igazán érdekeset. Amint belép a kislány szemei előtt egy régi ismerős tűnik fel láncra verve. Sunyiel, az angyal. A férfi a lány hangjára megemeli fejét. Szemei még nehezen nyílnak a nem rég kapott öklösöktől. Sebes szája sarkában egy halvány, komisz mosoly ül meg, amint a kis nefire hunyorít.
-Sophie. Ki foglak nyírni. Sophie. Sophiiiie. - őrülten nevet fel a lány nevét mondogatva. Kicsit megzakkant a tolltépős eset után.
-Hogy láncon tartom? De komolyan gondolom........Talán jobb, ha most megyünk. - fogom meg a lány karját és húzom ki magammal a folyosóra, majd becsukom mögöttünk az ajtót.
-Sophie! Sooooophiiiiie! - hallatszik a sunyi hangja a zárt ajtó mögül.
-Látod, hogy ragaszkodik hozzád... - vigyorodom el, miközben elindulok a folyosón folytatva a kastélytúrát. Megmutatom a konyhát, az étkezőt, a hátsó kertet, a medencét, mire végig érünk a szobalány előkészíti vendégünk szobáját.
-Ez lesz a te szobád. - mutatok rá lakosztálya ajtajára.

zene: Highway to Hell|| szószám: 330 || üzenet:  bbb  ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Nagyon nincs ínyemre, hogy pont Belial palotájában kelljen leélnem a Pokolbéli víg napjaimat. És még ki is röhög, hát ez csodás. Remélem, elég magas a palotája ablaka, hogy kipróbáljam rajta a kötél nélküli bungee jumpingot. Ha meg nem, kitalálok valami, hogy vissza akarjon küldeni a nagybátyámhoz.
- Csodálod, amikor még itt is a vérem szívod? – forgattam a szemem. – Legalább egyszer próbáljunk meg komolyabbak lenni.
Nem hinném, hogy teljesen tisztában van ez a démon a helyzetemmel.
- Nem az én döntésem volt – ingattam a fejem az önéletrajzos kérdésére. – Nem is én állítottam össze.
- Ne… - tényleg nem akartam, hogy lássa, de késő. Hiába akartam kitépni a kezéből, leintett a nyavalyás, és sanszos, hogy egy a levélért folytatandó bunyóban erősen alul maradnék.
- Kérlek, legalább most ezért ne röhögj ki – vörösödöm, úgy rendesen, mint aki elaludt a szauna-fülkében. Ez egy olyan szégyen, amit valószínűleg sosem mosok már le magamról, és nem véletlenül a bácsikám italkészletét támadtam be miatta. Gondoltam, talán van olyan pokoli erő, hogy ha csak néhány órára is, de felejtsek tőle.
Szerencsére nem kommentálja, amiért kimondottan hálás vagyok, talán mégis szorult belé annyi kulturáltság, hogy ne szaporítsa nyomoromat.
A folyosókat róva rábízom magam, de igazából az se érdekelne, ha eltévednék, és az életben nem találna rám senki többé.
- Hm? – hümmögve pillantottam rá, kétlem, hogy itt bármi tetszene, de ő csak erőltette.
Az ismerő név hallatán megremegtem. Nem, nem örömömben, hanem páni félelmemben.
Mivel úgyis itt vagyok, örömmel eresztettem szabadjára újdonatúj szókincsemet: - A kurva életbe.
Csak ennyi. Így, tömören, röviden kifejezve magam. Nekem most befellegzett, ha szabadon ereszti. Nem vagyok hülye, nyilván emlékszik rá, mit műveltem vele meg a szárnyával, és garantáltan kicsinál, ha egy kis alkalom adódik rá.
Bácsikám, ezért még számolunk, csak jussak ki innét.
Egyelőre még láncokon csüng, sokat nem árthat nekem.
- Ugye nem gondoltad ezt komolyan? – bökdöstem a démon vállát.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 28, 2020 8:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
A nefike régiómba érkezik, hogy ezentúl nálam töltse hátralévő pokoli napjait. A döntés, amit Lucifer hozott, nincs ínyére, és még csak nem is leplezi előttem, mennyire nem kívánkozik a Pokol északi szegletébe. Ám hiába a hiszti és a gúny, itt van és itt is marad. Jobb, ha hozzászokik.
-A saját otthonomban? Kicsit nehéz lesz. - mosolygom meg gúnyolódását, és mikor vámpírnak nevez még fel is nevetek.
-Ejj te, csak nem neheztelsz rám még mindig a vérvétel miatt? - teszem fel a kérdést amolyan költői jelleggel, hiszen látom rajta, hogy még mindig nem lendült túl azon, hogy félig bekómált állapotában csapoltam le. De nem tettem vele olyat, amit ne közöltem volna előre. Megmondtam, hogy vérét veszem, így kaphatja vissza szabadságát és amint megtelt a whiskeys üveg félarkvérével, ahogy ígértem, el is engedtem.
Lucifer levelén is jót szórakozom, melyben kezemben adja unokahúga sorsát. A kislány elmeséli, hogy a pialopásért először kínzás járt volna neki, de amikor a Főnci meglátta az önéletrajzát, inkább hozzám irányította.
-Te tényleg önéletrajzot hoztál a Pokolba? - kérdezek vissza, bár nem nagy meglepetés, hiszen előre mondta, hogy ez lesz. Azt meg inkább meg sem kérdezem, mit írt bele, amiért az unokabátyja ide száműzte.
-Na...ha már Lucifer levelet küldött nekem, az a minimum, hogy végig elolvasom. - intem le a kislányt, hiszen eddig nem nagyon volt rá precedens, hogy mondanivalóját írásba adta volna, sokkal inkább küldött valakit, aki szóban mondta el nekem szánt üzenetét. A kicsike valamiért nem igazán akarja, hogy eljussak az utóiratig, ezért már csak azért is végigolvasom. Az utolsó mondaton elvigyorodom, majd sóhajtva hajtom össze a papírt és csúsztatom zakóm zsebébe, anélkül, hogy akár egyetlen szóval vagy gúnyos megjegyzéssel is kommentálnám az olvasottakat.
Míg a személyzet rendezi szobáját és csomagjait, egy hosszabb sétára indulunk a kastélyban. Az épület hatalmas, nem hátrány, ha az eltöltendő napjaiban el tud majd igazodni otthonom útvesztőiben. Persze nem mutatok meg neki mindent. Hagyok meglepetést arra az esetre is, ha netán eltévedne, mert biztosra veszem, hogy párszor azért el fog.
-Nem és nem is tervezek visszatérni...legalábbis még hosszú ideig nem. - felelem kérdésére. Túl sok időt töltöttem odafent, eluntam az emberek világát. A folyosón haladva hirtelen megállok az egyik ajtó előtt, amin kopogás nélkül benyitok.
-Ez tetszeni fog. - pillantok hátra vállam felett a lányra, majd belépek a szobába és intek felé, hogy jöjjön be ő is.
-Sunyiel, nézd csak ki jött el hozzánk. - szólok a láncokon csüngő angyalnak.

zene: Highway to Hell|| szószám: 391 || üzenet:  bbb  ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 28, 2020 7:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Sejthettem volna, hogy semmit se változott a démon. Igen, továbbra is a démon marad, pláne azok után, hogy a nagybátyám őt szánta büntetésemnek. És akkor még fogalmam se volt, mi egyéb finomságot tartogatott még a Pokol számomra.
- Kímélj meg önmagadtól – gúnyolódtam. – Vámpír.
Miután a vérem vette, és képletesen szólva, de most se hagyta abba a szúnyogszerű csipkelődést, erős kedvem támadt rá, hogy kellemetlen ponton rugdossam, ahogy pár éve cellatársammal tettem.
A csórikám miatt is evett részben a lelkiismeret, de utólag belegondoltam, hogy az, aki években több százat, ezret is akár rám verhet, korunkat tekintve, annak legyen már annyi esze, hogy felismer egy neki szánt csapdát, és nem gyalogol bele segítségnyújtás címén, egy dühös nefi társaságát „élvezve”… szóval, nem annyira az én hibám a halála. Az már igen, hogy én is ügyesen belemásztam, és lecsapoltak.
- Az van odaírva, nem? Csak nem analfabéta a bácsikám – csóváltam a fejem. Persze, tudtam, hogy ez rám nézve szar ügy, és hogy a mocsok ki fogja használni kegyetlenül, mintha nem lenne elég saját lelkiismeretemet elhallgattatnom.
- Szerinted minek van itt ez az üveg vodka? – vigyorodtam el, s magam mellé mutattam az egyik hátizsákomra. Azt nem engedtem, hogy más cipelje el a szállásomig, egyedül kívántam az üveg alját megtekinteni.
- Eredetileg meg akart kínozni érte. Aztán az önéletrajzomat látva kiröhögött, és közölte, hogy ennyi is elég lesz nekem. Igaza van – részleteztem, hogy mi végre is kerültem szerénynek cseppet se mondható társaságához.
Az invitálásra beljebb léptem, nem túl jó kedvvel. Azon a bűnlajstromon szerepel ez olyan, amiért legszívesebben a föld alá süllyednék. És igen, a vodkairónia ezért is volt tökéletes megkoronázása a költözésemnek.
„UI: Tudtad, hogy az M unokahúgi ideálja? Persze, csak néhány pohár vodka után.”
- Rá ne merj nézni a lista aljára – kötöttem ki, és itt követtem el azt a hibát, hogy ezt megjegyeztem, mert most már tutira megnézi. Volt némi piszkos ügyem egy bizonyos angyallal, és a piszkos alatt itt bizony, azt a szaftos kis éjjeli dolgot értem. Egész idáig azzal hitegettem magam, hogyha nem nevezem nevén, akkor meg se történ. Pedig de. Odaadtam magam egy angyalnak, és nem is akármilyennek. Kellett nekem vodkával leinni magam a sárga földig, hogy ne működjön a felismerés.
A vicc benne az, hogy én másnak hittem és láttam Őt, mert álcázta magát, és csak reggel jött a józanító felismerés…

Ahogy ballagtunk, én hagytam, hogy a gondolataim tereljék a figyelmemet arról, mennyire para is itt lenni. Engem szét fognak szedni a démonok, tényleg, vajon Démonka mit kezdett a lecsapolt liter véremmel?
De én biztos akarom tudni a választ erre a kérdésemre? Még jó, hogy ők nem képesek matatni az emlékeimben. Így is elég kellemetlen helyzetbe hoztam magam.
- És, azóta hogy visszaköltözhettél, voltál a földön? – próbáltam valami társalgásfélét kezdeményezni. Jó lesz megbarátkoznom vele, mert hosszú ez az örökké, és nem árt, ha időnként valakivel szót is tud váltani az ark lánya.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 10:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Félangyal a Pokolban
Sophie & Belial
Már lassan el is felejtem, hogy valaha zárva volt a Pokol, pedig csak pár hónapja, hogy újra kitárultak kapui és végre hazatértem régiómba. Azóta ki sem mozdultam kastélyom falai közül, és még egy jó ideig nem is tervezek visszatérni a halandók közé.

Egyik nap váratlanul egy régi ismerős kopogtat palotám kapuján. A neve ugyan nem jut hirtelen az eszembe, azon kívül, hogy valami S betűs, de az arcára tisztán emlékszem. Hogy is felejthetném el a kis drágát? Ő az a szerencsétlen arkivadék, aki belesétált egy angyalnak állított csapdába, és akinek a vérét jobb híján egy kiürült whiskeys üvegbe palackoztam mielőtt sorsára hagytam volna. Megjegyzem az az üveg nefivér a mai napig megvan. Gondosan elzártam, hiszen egy nap még biztos hasznát veszem majd. Nem mondom, hogy nem ül ki az arcomra némi meglepettség viszont látva őt, de meglepett arckifejezésem hamar sunyi vigyorba fordul át.
-Micsoda meglepetés. Te? Itt? Hm....szóval hiányoztam... - nézek rá. Persze tudom, hogy csak az irónia szólt belőle. Majd a lába mellett heverő szép számú pakkra pillantok, amit magával hozott. Ez azért sejteti, hogy nem egy hosszú hétvégére érkezett hozzám. A kicsike láthatóan nem csattan ki a boldogságtól, hogy az én régiómba került. Duzzogása közepette átnyújt nekem egy papírost, egy szívhez szóló levélke a Főncitól. Figyelmesen olvasom Lucifer sorait, és egyre szélesebb vigyor telepszik az arcomra.
-"Szóval rád bízom, tégy vele, amit akarsz." - idézek a levélből, majd hangosan felnevetek. Luci szabad kezet adott.
-Csak nem bírtad megállni, hogy ne piszkáld a nagybátyád italait. - nevetek tovább, hiszen jól emlékszem, hogy azt tervezte, ha a Pokolba száll, majd betámadja a Főnök italkészletét. Várható volt, hogy ezt nem fogja a Pokol ura jó néven venni. Intek az egyik cselédnek, hogy készítsenek egy szobát a lánynak. Közben egy másik szolga Sophie csomagjait cipeli leendő szálláshelye felé.
-Fáradj beljebb! - invitálom be és hagyom, hogy ismerkedjen a hellyel, ahol ezentúl élni fog.

zene: Highway to Hell|| szószám: 307 || üzenet:  bbb  ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 9:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Belial & Sophia
Little Bad, Little Sad Hangulatfestő zenécske  • Credit:
Hát ez a pillanat is eljött. Most már nyugodt szívvel lehettem aljas és gonosz, nem oszt, nem szoroz. Csak a poshadt lelkem fájt, hogy fájdalmat okoztam ezzel a szeretteimnek, és kínzott a bűntudat. Luci bácsikám úgy gondolta, elég nagy szívatás nekem az, hogy konstans bűntudatot érezzek, nem kell ide még kínzómester hozzám, pláne, hogy a démonok rá fognak kapni a nefivéremre. Hát köszönöm szépen.
Ó, és aztán röhögve közölte, hogy hol lesz mostantól a lakhelyem. Miért? Mer Őnagysága megneszelte, hogy rástartoltam a piájára. Ki tudja, honnét, azt nem tudom, de ha kiderítem, az illető árulkodó meg fogja bánni. Az Északi Régióban kell senyvednem. Hurrá - vicceltem.
- Hát ez már tényleg büntetés! – háborodtam fel, ó, hogy az a kénköves… csak kérdéses, minek kívánom, amikor amúgy is itt vagyok? Shame on me, ki is engedte, hogy megszülessek?
- Essünk túl rajta – vetettem oda a démonnak. Ezúttal már kicsit nagyobb pakkal érkeztem, tekintve, hogy ez örökre szól, amíg Nagyapámnak végleg elege nem lesz belőlünk.
- Úgy hiányoztál, mint dobostortába a ritmusérzék //Tudom, not in Hungary, de ezt akkor is szeretem XD *.*//
Nem volt szükséges elrejtenem a két angyalpengét oldalamról. Tulajdonképpen az ösztönzött fegyverforgatási tanulmányokra, hogy meg tudjam védeni mások életét az olyanoktól, mint ő. Na, jó, a magamé is számít azért valamennyire. Nekem is vannak… voltak szeretteim. Fú, de furcsa ezt így kimondani.
Véletlenül se voltam hajlandó a nevén szólítani, még mindig dühös voltam, amiért pont Belialt kaptam büntetésnek. És miért? Na? Mi szerepelt azon a nyavalyás „önéletrajzomon?”
- Nesze – nyújtottam át a papírost.
„Gondolom, szívesen fogadnál egy régi ismerőst, a drága unokahúgom volt oly szíves szemet vetni néhány ingóságomra. Szóval rád bízom, tégy vele, amit akarsz. Ó, és vigyázz az A-betűs italaidra.”
Igen, én már láttam, de ez csak az eleje annak, hogy milyen vétségeket követtem el. Három sor után már üres is volt a lap. Ezt a szégyent.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


* * *
Spoiler:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2