Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Ördögszekér lakópark •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 08, 2020 1:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
-Öreg nagyapád, elnézést. - pontosítok, mielőtt nagyon kis félvér-szívére venné nyelvbotlásomat. Ahogy hallom, az öreg nem tett túl pozitív benyomást a kicsikére. Ami egyáltalán nem lep meg, hiszen mióta magával ragadta az emberi világ és előszeretettel tojik a pokolra, igencsak megváltozott. És nem feltétlen előnyére.
Veszélyes tempóban szeljük át a várost az éjszaka közepén nem kis felfordulást hagyva magunk mögött. A személyi és vagyoni károk a város dolga, amikkel természetesen nem törődünk. A lényeg, hogy mindketten jól szórakozunk. Külön öröm, hogy a jármű csak minimálisan sínyli meg az eszement száguldozást. Elég nagy kockázatot vállaltam azzal, hogy a kisdrágám tapasztalatlan kezei közé adtam a kormányt és hagytam őrült módjára kocsikázni. Rosszul is elsülhetett volna, de szerencsénk volt. Mindenesetre erről a kis apróságról nem ejtek szót Mazikeennek. Amúgy sem kell mindenről tudnia. Ha netán mégis észrevételezné a szállítóautóban keletkezett horpadásokat, majd azt mondom, hogy már ilyen állapotban találtam.
A furgont a parkolóház egy eldugott szegletében hagyjuk és elindulunk a lakásom felé.
-Van, de ezer éve nem működik. - felelem kis túlzással a lépcsőn felfelé haladva.
-Már akkor használhatatlan volt, amikor ide költöztem. - teszem hozzá, majd halvány mosollyal hallgatom, hogy a kislány miként szórná tele csapdákkal a környéket.
-Nem rossz gondolat... - ismerem el fontolóra véve ötletét -...egyik este tehetünk egy csapdatúrát... - nyitok be közben lakásom ajtaján. Számítottam rá, hogy amint kinyílik a bejárati ajtó, Kyara nagy lendülettel fogja belevetni magát otthonom felfedezésébe, de nem engedem messzire szaladni. Nem, ilyen retkesen nem. Elsőként a fürdőbe terelem, hogy megszabaduljon a kosztól és a szagtól, amit a Willardból hozott magával. Szerencsére nem kell a kádba könyörögnöm, mocskos rongyaitól megszabadulva magától vetődik bele a fürdővízbe. Hozok neki pár törölközőt, amit kartávolságra tőle, a szennyes kosár tetején hagyok. A csap mellett pedig talál magának tusfürdőt, amivel lecsutakolhatja a bőrére rakódott több hónapos koszréteget, bár nőies illatot ne várjon tőle. Míg ő a kádban lubickol, addig a vécékefe segítségével szedem össze földön hagyott szutykos rongyait. Ezen már egy alapos mosás sem segítene, csak a kandalló tüze venné ki belőle a foltokat.
-Nem kell sietned, ázz ki rendesen. - mondom, majd ruháival távozva behúzom magam mögött a fürdő ajtaját. A göncöket a nappali kandallójába hajítom és tüzet gyújtok benne. Míg a lány tisztul, a ruhái pedig égnek, készítek magamnak egy jó erős kávét.

zene: nincs || szószám:415  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Puddin'
Gangsta  • Credit:
- Öreg nagyapám, na. Azért nem egy semmirekellő, undorírtó nephilim vagyok - háborodok fel, teljes jogosságomba. Még hogy annak a semmirekellő arknak legyek a gyermeke, na még mit nem. Jó nekem a démonfattya vérembe, épp emiatt… - Hé, hol van Kolbász és Hentes - forgolódok ültömbe, a kocsi belsejébe is pillantva. Volt velünk két édespofa kutyuli, kiknek a nevére semmire sem emlékszem. Hát hol vannak ők?
- Maradjunk annyiba, hogy nem igazán keltette azt a első benyomást, amit elvártam volna tőle - tudatom vele, mókának nem nevezném, ami akkor történt, legalább is másnap. Aznap én jól szórakoztam, de ahogy visszagondolok? Hagyjunk inkább, aki hamarabb ad a cipőjének az épségére… Aztán lehet nem is ő volt - ebben azonban kételkednék.
Ezt eltekintve viszont vidáman, nevetve vezetek az éjszakába, akár szlalomozva is, kit érdekel, alapon? A fékezés még hagy kivetni valót maga után, de végül is élve megúsztam - amúgy sem halok meg véglegesen. Ez a kis bibi a buksim tetején semmit sem jelent, holnapra belilul, napokkal később meg el is tűnik majd. S mivel nem látom magam, tükörbe is ritkán nézek, végképp nem érdekel.
Elnagyolt léptekkel haladok előre, s amikor megállást kér, hirtelen teszek eleget kérésének, sőt, még lendületből meg is fordulok. Katonásan csapom lábam a másikhoz. Vidáman, ugrálva követem.
- Nincs lift? Sokkal murisabb lenne, uh, tele lehetne tenni csapdákkal, meg embereknek való meglepetésekkel. Vadászokat váró örömökkel, akár a lépcsőházat is. Azt hiszik, hogy olyan ügyesen rejtenek el mindent, de nézd! - mutatok az egyik elhaladó ablakra, annak is egy részére, ahol alig látható rúna található, szemmel láthatóan semmi funkciója. - Jelzőrúnák. Ha emberi vér éri, mint valami fényforrás mutatja az utat, főként ha démoncika jár a környéken - vigyorgok rá szemöldököm felvonogatva. Annyi ügyes kis csapdácska várja itt az angyalokat és a démonokat, hogy fel sem tűnik nekik.
A lakás előtt mégis türelmesen állok meg, megvárom amíg beenged, majd mint egy őrült csótány kezdek el a legkisebb lyukakba is befurakodni. Sötét a lakás, de még mennyire és mennyire is tetszik. Sokáig mégsem jutok kutató tekintettel, mert megszólal, nem sokkal később pedig húz is maga után.
- Miiiii - szagolok bele a hónaljamba, ami hát… napok óta ugyanolyan. - Mint mindig - vigyorgok rá, persze fogalmam sincs, hogy mennyi időt voltam az elmegyógyba, egy ponton túl nem a páciensek higéniájával foglalkoznak, ezt lássuk be.
A kádat mégis megengedi én meg sikkantva veszek le magamról mindent és ülök is bele a forró vízbe. Ettől megrázkódom egy kicsit, de sokat nem törődök vele. Elmerülök benne, lábaimat felhúzom, mintha félnék a víztől, átölelem őket. katatón állapotban ülök.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 05, 2020 7:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
A kislány hangulatgyilkolással vádol, amit csak megmosolyogni tudok.
-Ugyan, találunk mi jobb szórakozást is öregapád látogatásánál. - vigyorodom el. Nem árulom el neki, de az öreg újabban rendkívül elfoglalt, legalábbis ezt állítják róla, úgyhogy nem játszik a random látogatás. Konkrétan listára kell iratkozni egy időpontért, hogy találkozni lehessen vele. És még akkor sem biztos, hogy sikerül bejutni hozzá és beszélni vele.
-Nekem már fel sem tűnik... - felelem nevetve Kyara tenyérbemászó pofás megjegyzésére, mert kicsit valóban olyan.
-Egyébként jól látom, hogy nem igazán kedveled őt? - kérdezem, miközben full gázzal száguldunk az éjszakában. Leszámítva, hogy a kanyarodásai életveszélyesek - tisztán hallani, ahogy a sarkokhoz érve szinte felsír a fék - nem is vezet rosszul. Végül is nem borulunk fel. Az a kidöntött tűzcsap, az a pár elsodort kuka meg járókelő csupán járulékos veszteség. Mint szokás mondani, a tanulás áldozatokkal jár. A célállomáshoz érve kemény fékezéssel állunk meg. Ha nem támasztanám ki magam a lábammal feltehetően fékezéskor a fejem a kesztyűtartóban végezné. Sofőröm viszont nem ússza meg, hogy a kormány homlokon ne csókolja őt. Hatalmasat koppan, mégis töretlenül nevet és vigyorog tovább. Kemény fejű lány. Miután meghallgatom Kyara frappáns kis utazós szlogenét, én is kiszállok a kocsiból. Első dolgom az, hogy körbenézzek és felmérjem mennyire lett lestrapálva a jármű az ide út alatt. Megkönnyebbüléssel nyugtázom halk sóhajjal kísérve, hogy a röpke negyed órás eszeveszett száguldásunk alatt elhanyagolható károk keletkeztek. Míg szemlélődöm a kislány, mintha tudná merre kell menni, határozott léptekkel indul el előre. Míg el nem hagyja a harmadik oszlopot jó felé is megy, aztán elsétál a feljáró előtt.
-Ne siess úgy! - szólok utána, remélve, hogy hangomra megtorpan és nem szalad tovább. A feljárónál elkanyarodom a lépcsők felé, intek neki, hogy kövessen. Egy jó húsz perces lépcsőzés, séta és kanyargás után megállok a lakásom ajtaja előtt. 
-Itt is vagyunk. - jelentem ki, miközben zsebemből előkaparom a kulcsokat. Egy pillanattal később az ajtó kitárul előttünk és a lakás komor fekete falai fogadnak. Feketék, kivéve az ablakok közelében. Ott sötétszürkére szívta már a nap. Mert ugye függönyt rakni "luxus". Belphegor szerint jobban mutatna, de én nem szeretem a rongyokat az ablakon. Mielőtt hagynám, hogy a kisdrágám felfedező útra induljon lakásom berkein belül, a fürdő felé irányítom.
-Talán jó lenne, ha vennél egy meleg fürdőt. - tanácsolom neki végignézve csapzott, koszos küllemén. Mintha egy kuka aljáról mászott volna elő több hónap után. Úgy vélem, egy alapos fürdés hasznára válna. Ezért karját fogva húzom magammal a fürdőszobába. A kádnál megnyitom a csapot és kellemes hőfokúra állítom be a vizet. Míg a kád megtelik, előveszek pár törölközőt is.

zene: nincs || szószám:415  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 04, 2020 3:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Puddin'
Gangsta  • Credit:
Szinte már türelmetlenül dobolok combomon, amíg várom, hogy beindítsa a verdát. Nem igazán tudom megérteni, oh.
Az ott egy gerenda, ami készül leszakadni? Fejem félrehajtva hajolok előre megnézve, hogy tényleg lassan ránk omlik-e az egész épület, avagy sem.
- Hangulatgyilkos - öltöm ki rá a nyelvem, hallva, hogy nem megyünk Luci-mucihoz, egy kis mókázásra. Bár móka és öröm nem volt abba a találkozásba, leginkább mert nem igen hittem el, hogy ő volt Lucmuc. Lucfenyő! Mennyi szép névvel lehet őt illetni.
- Mi nem az? Nem undi? Pf, láttad volna, a tenyérbemászó képét - forgatom meg a szeme, komolyan ha tényleg ő a pokol ura, nem is értem, hogy miért van még ott. Egyáltalán miként tud még működni a pokol? Na ugye, hogy ugye.
Az indulás sem indul zökkenőmentesen, előbb hátrafarolok, majd csak aztán megyek ki, s miután már a szabad ég alatt vagyunk, mintha az egész épületrész erre várt volna, megadja magát, legalább is a tetőszerkezet. Én pedig hangosan nevetek, oda sem figyelek arra, amit a kormánnyal művelek - szlalomozok - hanem nevetve tekintek hátra, megnézni az épületet.
A kapu pedig zárva, én pedig utat török magunknak és a satufékkel is megismerkedem. Hát ez nagyon muris!
- Van egy saját navigátorom - tapsolok kettőt ültömbe, majd már kapok is a kormány után és elindulok a kért irányba.
Az irányítása sokat segít, ám akkor kéri az irányváltást, amikor újra kanyarodni kellene. Újra csak élesen teszem, félig satufékkel, ezúttal ugyan nem dőlünk oldalra, én mégis elhagyom a helyem az ülésről és félig nekivágódok, de csak a lendület véget. Hangos visító sikkantással huppanok vissza a helyemre.
Hát ez milyen király, miért nem próbáltam még ezelőtt?
Csak akkor lassítok, amikor mellettünk elhaladnak és széles vigyorral hajolok ki az ablakon, hogy integessek nekik, mintha valami cirkuszi felvonuláson lennénk. Valóban ott is vagyunk.
Még utánuk is tekintek és nem értem, hogy miért mennek annyira kacskaringósan, hát nem tudnak haladni? Jah, hogy ez én vagyok!?
Visszahuppanok és ez ember fárad ki az úttestre.
- Boooowling! - taposok bele még jobban a gázba, már ha ez lehetésges. Nem érzek lelkiismeretfurdalást, amiért elütöm, felkenődik a szélvédőre, majd onnan a kocsi tetejére és lehuppan mögöttünk. - Úgyis felkel - vonom meg a vállam. Mindig felkelnek. - Bosszantó szokásukká vált - de tudom, hogy én is csak addig élvezhetem a halál gyönyöreit.
S amikor megkapom végre a végcélt jelző szavacskákat, hirtelen fékezek. A kocsi kerekei csak úgy nyikorognak, a fejem keményen találkozik a kormánnyal, vigyorom mégis levakarhatatlan, ahogy nevetésem sem csillapodik.
- Köszönjük, hogy az Őrült Járatot választották! Kényelmük fontos számunkra, kérjük, hogy az illetékes személynél értékeljék az utazást. Panasz esetén azonnali halál jár! - pattanok is ki a kocsiból, ahogy végigdaráltam a reklámszöveget. Egy kisgyerek néz rám nagy szemekkel, az utca túloldalán. Miért jár hát idekint? Utcakölyök lehet, kicsit koszos és szakadtak is a ruhái. Döbbent arccal tekint rám én pedig vidám, eszelős vigyorral integet neki és már fordulok is el tőle.
Szegénykém nyaka pedig ekkor fordul ki. Hoppá. A kocsi túloldalára libbennek a démoncika mellé, majd el is indulok, fogalmam sincs, hogy merre, mert nem tudom, hogy hol lakik, mégis határozottan egy irányba.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 11:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
Tudom, hogy nem tud vezetni, honnan is tudna? Őrült gondolat, mégis engedem, hogy a kormány elé másszon és játsszon egy kicsit. Persze figyelmébe ajánlom, hogy azért ne tegye tropára a kocsit, még szükségem lesz rá. Bár terveimet nem árulom el.
-Talán egy másik alkalommal. - mondom halvány mosollyal találgatására. Most nincs idő családlátogatásokra és ekkora kitérőkre. Kyara szereti használni az erejét, én viszont nem pazarlom felesleges dolgokra, főként, hogy nem hazai terepen mozgok. Sosem tudni, mikor lesz igazán szükségem a mágiámra.
-Nem is az! De butaság mindenhez mágiát használni. Fél pillanat az egész... - vonom meg kissé vállaim, majd beindítom neki az autót.
-Aligha...- felelem, de pillanatokon belül meg is kapja a választ kérdésére. A gyogyó vaskapui zárva vannak, és még egy vaslánc is lóg rajta. Kyara teljes gázzal belehajt a kapuba, egy pillanat alatt megoldva a problémát. Igaz, ez kicsit a jármú eleje bánja, de nem keletkezik nagy kár.
-Jobbra egyenesen a körforgalomig, aztán a második kijáratnál balra. - magyarázom, miközben cipőm talpával a kesztyűtartót támasztom, így viszonylag stabil pozíciót sikerül felvennem az ülésben. Hangos fékcsikorgással, élesen vesszük be a kanyart a sarokhoz érve. Ki is billen a kocsi egy pillanatra, csak hajszál híja, hogy fel ne boruljunk. De nem aggódom, utaztam már rosszabb sofőr mellett is. A nagy kanyarodásban egy tűzcsapot is sikerül kivinni a helyéről. A visszapillantóban látom, ahogy a beton alól feltör a víz és elárasztja mögöttünk az utcát. Sóhajtok egy nagyot, majd benyúlok zakóm zsebébe és magamhoz veszek egy szál cigit.
-Ahhoz képest, hogy első vezetés, nem is olyan vészes.....Itt majd jobbra... - hajolok öngyújtóm lángja felé, és rágyújtok.
-Ohh... - kapom fel a fejem. - ...észrevették a tábortüzünk. - sunyi vigyorral szívok bele a bagómba, miközben figyelem a mellettünk elsuhanó, vijjogó tűzoltókocsikat, amik egyértelműen a ketyóotthon felé tartanak. Egész estés munkát hagytunk nekik. A kislány lelkesen, tébolyult nevetéssel hajol ki a verdából és integet a járókelőknek, lába mindvégig a gázpedálon marad. Szlanonozva vesszük be az utcát, de csak néhány szemetes esik áldozatul, egészen addig, míg az út végéhez nem érünk.
-Öhm...- épp szólnék a kisdrágámnak, hogy húzza be magát az ablakon és figyeljen előre, mert mindjárt egy kereszteződéshez érkezünk, mikor vesztére egy öregasszony kel át a zebrán kutyáját sétáltatva. A néne hangos csattanással kenődik a szélvédőnkre, kicsit be is reped alatta az üveg.
-Hopsz. - egy újabb slukkot szívva figyelem, ahogy egy pillanattal később nyöszörögve a kocsiról az aszfaltra fordul az öreglány. A kutya sem ússza meg a póráz végén, az ütközés lendületébe messze repül és egy fa lombjai között köt ki.
-Itt is vagyunk. - mutatok az egyik lakóház melletti parkolóház bejárata felé. Igaz a táblák jelzik, hogy itt befordulni tilos, de nem hiszem, hogy a forgalmi rend nagyon érdekelné vakmerő sofőrömet.

zene: nincs || szószám:440  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 3 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 29, 2020 5:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Puddin'
Gangsta  • Credit:
Végül csak vigyorogva vonom meg a vállam. Igaza van, nem vagyunk egyformák, nem egyformán kezeljük a dolgokat. Ez meg amúgy sem az én dolgom, nyilván ha érdekelné kikérték volna a véleményem. Igen, nagyra vagyok magammal, hiszen félvérek között is félvérebb vagyok, bárki másnál. Démonok között is jobban megállnám a helyem, mint a legtöbb, lelkis, gyenge, blőe…
Még belegondolni sem tudok, az undor felkúszik a torkomon. Öklendező hangokat hallatok.
- Deee így, hogy készüljek fel! Uh, tudom! - tekintetem gyermeki fényben csillog, mégis van benne valami veszélyesség. -  Meglátogatjuk nagypapit! - az milyen mókás lenne! Amúgy is olyan régen láttam már, utoljára… mit is mondanak a hangok? Mh… Ehallgatok, eltekintek jobbra, mintha figyelnék valakire, arra, holott csak a hangok pofáznak a fejembe.
- Belzeboobba! - adom meg vidáman a választ. Igen, igen, ott láttam utoljára nagypapit. - Tényleg mindig olyan undorító, mint akkor? - húzom el a számat. Rá tényleg igaz lehet, hogy az ördög prádát visel. Egy újabb undorító inger rázza össze törékenynek tűnő - és lehet, hogy az is - testemet.
Viszont megkapom, amit akarok, ennek pedig csak tapsolva örvendek újra, fejem jobbra-balra ingatva. Milyen jóóó, lehet majd saját kutyukám is, akit láthatok majd. Milyen jóságos ez!
S mivel az üzlet is megkötetett, gyors, ugráló léptekkel haladok az autókat rejtő épület irányába. Sok választási lehetőséget mégsem hagyok neki, mert már megyek is a vezetőfülke felé.
- Nem lehet olyan nehéz - felelem vigyorogva. Persze, hogy nem vezettem még, mégis mikor tettem volna? Épeszű ember sose engedett volna kormány mögé, amúgy is luxusnak számítanak a kocsik, azt mondják. Pedig amúgy egy félvérnek gyerekjáték hajtani benzin nélkül is. Csak pontosan tudni kellene, hogy miként működik és máris gyerekjáték. Jó, most nem tudom, de, na.
Végül beülök, ám hiába nyomom az egyik pedált, nem csinál semmit. Jah, hogy el kellene indítani.
- Mh… - figyelem, ahogy a démoncika tényked. - Szerinted mire van az erőd? - vonom fel kérdőn az egyik szemöldököm. Fenyegetését nem veszem fel. Nem annyira, sóhajtva forgatom meg a szemeim.
- Jaj, ne aggódj mááááááár - ejtem le az állam egy kicsit, vele együtt fejemet is. - Nem török össze semmit - ígérem neki, habár mosolyom és felvont szemöldököm épp másról árulkodik, pedig most tényleg nem akarom összetörni. Ahhoz túl jó mókának tűnik.
A motor végül felhörren, ahogy a kábelekkel matat. - De tényleg! Miért van az erőd? - kérdezem leesett állal. Vagy azt hiszi, hogy ilyen nehéz lehet elfordítani a kulcs reteszeit, telekinézissel? Vagy csak én használok lényegében mindenhez az erőmet, ami fel sem tűnik? Végül csak megvonom a vállam. A motor pedig megdörren én pedig az első pedálhoz nyúlok, amit találok. Naná, hogy hátraféle indulunk meg, és lágyan koccannunk a fallal. Testem előre dől, majd vissza.
- Mh… - ejtek ki csak ennyit, a tűz már a tető szerkezetét nyaldossa. Újra próbálkozok, ekkor egy másik pedállal a váltóval hála nem kell tökölnöm, automata. Volt még, aki kifejlesztett ilyet ebben a világban, mennyire jól is tette! Szóval, akkor… egyenesen haladunk előre, már-már padlógázzal.
Torkomat pedig nevetés kaparja, aminek hamar hangot is adok.
- A kapuk nyitva? - kérdezem, de aztán kit érdekel végül is? Erősebbnek gondolom magunk, mint a kaput. Szóval ha nincsenek is, akkor is teljes erővel hajtok neki és… Hirtelen fékezek le.
- Merre? - kérdezem, mert az útirányt én nem tudom, így amint megkapom, úgy fordulok arra. Vezetési stílusom közel sem kellemes. Hirtelen fékezek, lényegében az utolsó pillanatban kanyarodok. Még ha az idegein is járok, én akkor is nevetek, élvezem ezt az őrült hajszát, az éjszaka közepén. Nevetek, mert látom, ahogy mellettünk emberek haladnak el, tűzoltók, vadászojárgányok a bolondház felé. Hát milyen mókás már.
Én pedig a lehúzott ablakon keresztül, lelkesen integetek nekik, ilyenkor lehet, hogy egy-egy kukát is elsodrok magammal. De hát kit érdekel ez most?
Egészen addig vezetek, amíg meg nem kapom az egyszerű megállító parancsot, hogy megérkeztünk. Ha egyéb esetben kapom meg, akkor ha meg is állok, nem adom át a helyem és haladok tovább, előre.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 24, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


* * *
Spoiler:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2