Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Ördögszekér lakópark •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 26, 2020 11:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Albérleti gondok?
A mennyei rabságban eltöltött három esztendő egy kissé megviselt, de azért nem törte meg a nem létező lelkemet. Még most sem gyógyult be minden egyes angyalpenge ejtette seb, de már alakulok, nem úgy nézek ki, mint egy virsli, amit felszabdaltak. Ráadásul végre kaptam rendes göncöt, ami elfedi az oldalamon körbetekert gézt. Minden esetre angyalpengével mostanában nem igen futnék össze, eleget éreztem magamban az elmúlt években. Miután kiszabadítottak,  ebbe a lakásba hoztak. Belial felajánlotta, hogy kölcsön adja a kérót, ha igénylem, én meg természetesen elfogadtam, mert az én lakásomat, mint kiderült, a földdé tették egyenlővé a tollasok. Remek. Annak azért örülök, hogy végre kényelmes helyen tehetem magam vízszintesbe és nem kell éberen aludnom felkészülve arra az eshetőségre, hogy majd álmomban akarna valamelyik nyomorult tollas ledöfni. Így a sebeim is könnyebben gyógyulnak, mint a nyirkos barlangfogdában. Lényegében minden egyes nap regenerálódott a szervezetem, nem igen hagytak pihenő időt. Úgy gondoltam, míg teljesen fel nem épülök, addig is hasznosan fogom eltölteni az időmet. Hiányoztak a régi megszokások, az életérzés, amit még nem éreztem az új lakásban. Mivel szomszédom gyakorlatilag nincs a szinten, így az alattam és fölöttem lévőket csekkoltam le. A felső szomszéd egy fiatal pár, a nőnek múltkor segítettem felcipelni a bevásárló szatyrait, hogy kicsit leinformálódjak. Jól megnézett magának. A társa is, de ő nem azért, mert bejönnék neki, sokkal inkább azért, mert észrevette, hogy asszonya szemei a tilosban jártak. Igyekszem kihasználni minden egyes kínálkozó alkalmat, az ürge fejében már megfordult, mit eszik bennem a nője, elkezdte magát összehasonlítani velem. Kezd irigykedni a magasságomra és arra, hogy nem kezdtem el sörhasat növeszteni a kocsmatúrák után. De a lényeg, ami felett mindig mindenki átsiklik, az a szimmetria. Az én testem és a démoni alakom is szimmetrikus, a halandóké nem, de senki se tud rájönni erre az aprócska trükkre, ami érdekesebbé teszi az egész lényemet, fizimiskámat. Mivel Isten nem teremtette tökéletesre a földi kis seggdugaszait és a környezetüket, így, ami tökéletesen pontos és szabályos, az már kicsit művinek, művészinek vagy nem eviláginak tűnik halandó szemmel nézve.
Minden egyes nappal egyre jobban és jobban érzem magam Belial lakásában. Unalmas perceimben már elkezdtem otthonosabbá tenni. Mindennek megtaláltam a tökéletes helyét, a párját, semmi egyedül, egy oldalon árválkodó szobanövény, semmi ferdén álló könyv a könyvespolcon. Kezdett úgy kinézni az egész lakás, mint egy tökéletesen, mérőszalaggal, vízimértékkel megkomponált Ikea reklám. Ha megfeleznéd a szobát, minden pontja pontos tükörképe volna a másik térfélnek. Most erre van szükségem. A barlangfogság előtti életemre. Ha pedig teljes mértékben regenerálódtam, akkor ismét belevetem magam a feladataimba. Mivel gyakorlatilag három évig a napot sem láttam, levegőn sem voltam, ezért gyakran járok le a parkba tenni egy kört. Felmérem a terepet, érdekel, mennyit változott a világ és a benne élők pár év legforgása alatt. Hallottam már érdekes dolgokat Belialéktól például a sötétségről, Amara kiszabadulásáról, Isten eltűnéséről. A világ tényleg egy csodálatos pöcegödörré vált. Lassan mindenkit betemet a gané. Mily idilli. Az előbb is egy ilyen rövid sétatúrára vállalkoztam, csórtam egy napilapot és egy zacskó kávét, előbbit, hogy keressek magamnak valami fedőmunkát, utóbbit meg csak azért, mert szeretem az ízét és a frissen lefőtt kávé illatát. A megszerzett cuccokkal lassan kezdem el szedni a lépcsőfokokat. Közben két ujjam között lóbálom a lakáskulcsot, a zörgő hangja visszhangzik a lépcsőházban.
reveal your secrets

Hell or Heaven


Ördögszekér lakópark - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 22, 2020 8:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
Vitathatatlan, hogy mindenki jó valamire. A szomszédomban is csak megtaláltuk a hasznosságot a felesleges oxigénpusztításon kívül...
Pillanatok alatt életerővel tölti fel a kicsikét, akire igen csak ráfért az energia. A ketyólak rendesen leszívta tartalékait, nem félvérnek való hely. Az emberpajtás kárára, de sokkal jobb színben fest. Izgágán nyújtózkodik élvezve a testébe visszaköltözött életet. Arcán a megszokott vidám, tébolyult vigyor, ami olyan szélesre nyúlik, hogy szinte a füléig ér. Kyara visszatért. Felhívom rá figyelmét, korai a szemétbe hajítani azt a testet, hiszen még él, legalábbis pislákol benne valami életszerű. Tartogat még mókát ez az emberi porhüvely. Már kezdenénk a játszadozást, de valami még hiányzik. Vagy valaki. Kis drágám hűvös élű cimborája. Kín nélkül nem is igazi a móka Kyara számára. Esküdni mernék nem rég még láttam azt a szemtelen fémet, legutóbb talán pont a nappali felé kóborolt. A kislány hiába hívogatja, kérleli bújjon elő, a fémdarab rá sem hederít. Bosszantó, mikor ilyesmi miatt szakad félbe a játék. Fejemet ingatom és megvádolom a lányt, hogy ő hagyta pajtását elszökdösni, de mintha a feltételezés is szíven ütné, csodálkozik el szavaimon. Hogy is gondolhatok én ilyet? Ösztökélésként, leginkább hogy haladjunk emelkedettebb hangon, néhány gúnyosabb megjegyzést teszek Kínra, ami kicsit előre vetíti sorsát. Kyara szavaival csak még inkább ráerősít az enyéimre és nem rest elejteni, hogy rakoncátlan kése könnyen fogpiszkálóként végezheti, amennyiben folytatja a bújócskázást. Nem tudom, félhet-e egy megbűvölt tárgy, de Kín gazdáját hallva előbukkan az és nagy irammal süvít felénk. Mintha csak valaki fogta és elhajította volna. Kyara örömködve fogadja a késpajtit, és magam is egy halvány mosollyal díjazom feltűnését. A lendületét végül a pulton heverő haldokló mellkasa állítja meg.
-Ööö... - emelkedik meg kicsit szemöldököm a férfitestből kiáltó kés láttán, ami kétségtelenül átszakította a szomszéd tüdejét. A nyomorult egy halk nyöszörgéssel vesz lélegzetet, még egy utolsó, aztán vége lesz. Na ennek annyi. A kis drágám Kínért nyúl, majd felém fordulva jelzi, hogy törölközőjét valami másra cserélné.
-Keress magadnak valamit. - mutatok a nappali melletti háló irányába. A szoba szekrényében akad pár ing, valamelyikébe nyugodtan belebújhat. Míg a félvérlány öltözéket keres, a pulthoz lépve szemlélem a szomszédkoma hulláját.
-Hát így már nem is olyan érdekes. ~Holtában semmi haszna. - lépek a pult mellé, majd egy laza mozdulattal eszem meg azt, amit Kyara pár perccel ezelőtt tervezett. Kihajítom a szomszédot az ablakon. A testét könnyedén adom át a szabadesésnek, egy hangos fémes koppanás jelzi érkezését a konténer alján. Következő mozdulatomban a párkányra telepedem, előrántok egy újabb szál cigit, és míg Kyara elkészül füstölgöm egy kicsit. Csakhamar előbukkan a ruháimat viselve magán, kicsit megmosolygom, hiszen méretekkel nagyobb nála. Szinte elveszik a sok anyag között.
-Készen állsz? - kérdezem ravasz vigyorral a bagófüst mögül, és ha bólint, még még egy mélyet tüdőzöm bűzrudamból, hogy a csikket elnyomva keljek fel ültemből.
-Akkor kezdődjön az igazi móka. - jelentem ki, majd elindulok kifelé oldalamon Kyarával. Ma éjjel egy tollas pajtást fogunk bólintani és beváltom ígéretem. Kis drágám egy ropogós angyalkával lesz "gazdagabb".

zene: nincs || üzenet: Köszönöm a játékot! Smile||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 19, 2020 11:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Why so serious?
Belial && Kyara
• Zene: Joke's on you
Kezeimet magasra emelve nyújtózom ki újra csak. Csípőmet előbb jobbra, majd balra tolom ki, félkörívet ír le testem miközben csontjaim és izmaim ropogtatom át. Mélyen szívom be a levegőt, érzem, ahogy az élet újra visszaszáll a testembe. Hogy ez mennyire finom. A törölközőt szorosan kötöttem meg, így az nem csúszkál semerre.
Ajkamon újra ott van a vidám, eszelős vigyor. Oh, nem mosoly ez, annál inkább vigyor, de még mennyire. És dobnám is ki az elhasznált porhüvelyt, amit persze nem engednek. Vagyis inkább jobb belátásra térítenek.
- Én mindig kész vagyok, mindenre – felelem pimaszul, szemöldököm felvonogatva. Csoda, hogy a plafon nem esett még a fejemre? Ugyanmár önbizalmam talán apámtól örököltem, de ettől még így van. Soha nem született még olyan helyzet, amiből ne jöttem volna ki. Ahol ne éreztem volna azt, hogy kész vagyok, felkészült vagyok. Nincs olyan, hogy megállj, számomra nincs. Akadály? Leküzdöd, a túlélésről szól minden, még akkor is, ha az elméd teljesen meghasadt.
Az angyalkára mégis felvonogatom a szemöldököm. Az jöhet, bármikor.
Na, de ami fontosabb… Hol van Kín?
- Ééééén????? – teszem szívem helyére a kezemet. Szinte képtelenségnek tűnik, hogy én veszítsem el! – Elkószált! – kötöm az ebet a karóhoz. Na de hova? És miért?
Elhagyott volna? Áh, nem, nálam van a legjobb dolga, ezt azért lássuk be. – Ne is mondd! – háborodok fel újra, mégha a démon szavai nem is valósak, az enyémek annál inkább. – Beolvasztom, fogpiszkálót csinálok belőle. Szégyen szemre lekerekített, életlen felületű lesz – puffogok és mintha ez hatna rá! Mintha.
Magam sem tudom, hogy miért, vagy hogy honnan, de a lakás egyik zugából süvít felénk. Éllel előre vágtat, egészen a félnótás szomszéd mellkasába. Ott megáll. Ráragasztott 3D-s szemeivel figyel engem, néha megrázza magát, mintha reszketne. Fluoreszkáló fogai mostanra teljesen lekoptak. Egyikünk hibája sem volt ez, a gonosz emberek voltak.
- Na! – tapsolok egyet, amikor a férfi is az utolsó lehetét ereszti ki remegő tüdejéből. – Így máris jobb, hát hol jártál!? – hol járt az elmém agytekervénye? Számít az? Mély levegőt veszek, ahogy kiveszem, immár kezemmel a kést a férfi mellkasából. Vére átbuggyan a vágáson, testét, ruháját mossa át. Fejem enyhén félrehajtva figyelem, ajkam nyalom meg tőle. Majd eszembe jut valami… Vagyis hát, ez inkább már csak kényelmi ok.
- Kérhetek egy ruhát? Pólot, inget, bármit? – tekintek fel a démonra. Igen. Kérek. Nem elveszek, hanem kérek. Néha vannak tiszta pillanataim, amikor tudom, hogy miként kellene viselkedni. Széles vigyorom ott ül az arcomon ettől függetlenül. Nemsokára egy jóval nagyobb móka vár rám.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 19, 2020 12:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
Aljas pillantást vetek a szomszédra a felszálló cigarettafüst mögül. Valószínűleg ez a koma élete legrosszabb estéje és nem is téved nagyot. Ilyen közel még sohasem állt a halálhoz. És ilyen távol sem, mert még nem tudja, de ha tudtára is adnánk sem hinné egyetlen szavunk sem...
Újabban képtelenség végleg meghalni. Legalábbis addig míg a kapuk zárva vannak a lelkek csak csiki-csukiznak élet és halál között. Elmerengve nézem, ahogy kis drágám megtelik újra életerővel...a pajtás kárára persze. Ráfér már a lányra, a vigyorgóban nem bántak jól vele. Elszívja a szomszéd éltető energiáit, és már nyittatná ki velem az ablakot, hogy könnyedén hajítsa ki rajta a megfáradt emberi testet.....hogy majd azt az utca szemetésbe érje az újjáéledés.  
-Még ekkora pazarlást. - ravasz vigyorral képemen és közben fejemet ingatom. Felvetem, hogy ha már itt ez a porhüvely és a kicsike úgyis angyalt akar kínozni, égetni finom ropogósra...talán jól jöhet a gyakorlás, mielőtt élesbe menne a móka.
-Ha felkészültél fogunk egy angyalt is. - hangzik számból ígéretként megerősítve korábbi szavaim. És nem csak úgy mondom, komolyan is gondolom. Rég kergettem tollashátút cél nélkül, puszta szórakozásból. Hosszú még az éjjel, tollas vadászatra.
Fiókomat ajánlom és a benne lévő eszközöket, de Kyarának egyik sem kedvére való. Kínt akarja.
-Való igaz, megvan a magad játékszere. - trükkös kis penge, akivel mély barátságot ápol. Figyelemreméltó ez a ragaszkodás. A lány előtt a feladat, de a penge sehol.
-Kyara...hagytad elkószálni a kis barátod?! - elnyomom cigim csekkjét a hamutál oldalán. Biztosan emlékszem, hogy nem rég még itt volt, láttam. A lusta "dögje" bizonyára megneszelte, hogy munka vár rá, és keresett egy biztos rejteket. A kis kattant teljesen bezsong. Szólogatja azt az ócska fémdarabot, de az elrejtőzött valahol.
-Milyen hasztalan fém....sehol nincs, ha kéne...talán jobb volna beolvasztani...vagy eldobni és venni helyette egy újat... - tűnődöm hangosan a gondolaton. Nem mintha, mert a mai nap már másodjára jut ez eszembe. Sejtelmes vigyorom jelzi a lánynak, hogy csak játszom és Kínt provokálom, hátha elő eszi a fene valamelyik bútorzat mögül. Közben az elgyötört férfira nézek, takaréklángon pislákol benne az élet. Hát ez tényleg nem húzza már sokáig.  

zene: nincs ||  Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 12:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Why so serious?
Belial && Kyara
• Zene: Joke's on you
Vidámságom rögtön utat talál magában kaotikus lelkembe, amint megpillantom a vacsorámat. Az erőm, az őrültek háza teljesen leszívott, lemerítette minden tartalékom. Ép elmém utolsó maradéka is útnak indult és bár az esetek nagy többségében nincs rá szükségem, hiszen az élet úgy muris, hogyha őrülten zajlik, most mégis kívánok egy pillanatnyi józanságot.
Csak a saját céljaim miatt. Mi az, azt hiszitek, hogy nincs? Jó, tényleg nincs.
Annyira.
Tapsolva állok meg a férfi fellet.
- Hát persze, nem más ez, mint egy rossz álom - adok igazat a fickónak, hiszen miért is ne? Még bármikor felhasználhatom, ha úgy adódna kedvem és akkor lényegében a saját rémálmával találkozhat! Hogy ez mennyire mókás!!!!! - Hamarosan felkelsz,a kis ágyadban - utcán, a konténerben - és semmi sem lesz igaz abból, ami itt történik - de persze nem hisz nekem, mert menekülne, én pedig a közelébe maradok.
Nem sok vidámság van benne, de annyi épp elég, az életerő, amellyel fel tudom magam tölteni. Holnap estig. Utána keresnem kell egy életvidámabb formát. Jaj de rossz már ez! Miért nem lehetne csak végtelen a hatalmam? Nem szeretem a kiskapukat!
Még egy mély levegőt veszek, tekintetem pedig hirtelen nyitom ki, mint aki beszívott, legalább úgy érzem magam ilyenkor. A jókedv, vidámság, még őrültségem ellenére, vagy épp azzal együtt, hirtelen önti el lényemet.
- Nyisd ki az ablakot! - kérem a férfit, és a már emelném is a férfi testét, amikor megszólal és fordulok is felé, széles, eszelős vigyorral a képemen. - Akkor nem dobom ki az utcára, mint a rühes kutyát! - teszem hozzá vigyorogva.
- Áh, - legyintek könnyedén, a játékszerekre. - Nekem nem kell más, csak az erőm. Az a lényege az egésznek - vonom fel kétszer is mindkét szemöldököm, majd eltűnődve szemlélem a férfit, ki még nyöszörög.
- Az egész célja, hisz ez az egyetlen fegyver mely mindig a rendelkezésemre áll - egy pillanatra komorodok csak el, hogy a következő légvételnél, már vidáman emeljem fejem a férfira. - Legalább is amikor engedik - vigyorgok szélesen, vidáman.
- Kín? - teszem fel a kérdést és fordulok körbe a konyhába, mintha csak egy kutyát keresnék. - Hol van Kín? - jó, abban igaza van, hogy valahogy fel kell vágnom szegényként, hogy tényleg lássam miként működik is ez az egész. Addig is… Amíg az az átkozott acél előkerül, a haldokló testét, mely lassan vérez el, de hát ettől lesz szép az egész! minden csupa véres lesz!!! Szóval a testét az asztalra, vagy pultra teszem, ami épp van.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
Mire nem jó a szomszédság? Főleg egy lakóparkban, ahol az emberek szinte egymás nyakán élnek. Egy jó szomszéd mindig kéznél van, ha kell. Ez a mondat élénken él még bennem ideköltözésem napjáról. Noha, aligha hiszem, hogy a szomszéd "elfogyasztását" értették ezalatt. Na de mindegy. Átcsengetek legközelebbi szomszédtársamhoz, bízva benne, hogy otthon találom. A szerencs nem hagy cserben, és a nyomorult ajtót nyit élete legnagyobb hibáját követve el ezzel. Hogy mekkora baklövés is volt, azt kétségbeesett üvöltése is jól példázza, ami egységében zengi be a lépcsőházat. Ijedtükben sokan felkaphatják fejüket a vérfagyasztó kiáltásra, de ilyen késői órán, már nem igen vetemedik senki kíváncsiskodásra. Néhány múló perccel később félig eszméletlenül, méretes lyukkal a mellkasában, amit kezem okozott vonszolom be lakásomba a szomszédpajtást és egy laza mozdulattal terítem ki a pultomon.
-Chhh. - felszisszenek, mikor a konyharongyba véres ujjaimat törölve szemrevételezem a vonszolás okozta mocsot. Bár nem teszem szóvá, de figyelmem afelett sem siklik el, amit a kis drágám művelt unalmába. Ejj, ejj, hát nem tudott a fenekén maradni. Meg is ingatom fejem a kisebb kupira pillantva. Kyarám lelkesen, bolondozva szökdicsél örömében az új vendég láttán, tenyereit még össze is csapja vidámságában.
-Ez csak egy álom, egy nagyon rossz állom. Mindjárt felébredek, mindjárt...- győzködi magát a szerencsétlen, miközben kis kattantam magába szívja a fazon éltető energiáit.
Bekényelmesedve az ablakra, hátamat a falnak támasztom és egy szál bagóval a kezembe figyelem, ahogy a férfi leküdzi magát a pultról. Próbálkozása felesleges, csak saját idejét rövidíti meg. Minél többet mozog a vér annál gyorsabban szökik ki testéből. Bizonyára a túlélő ösztön hajtja. Egy kétségbeesett kísérletet tesz a szökésre. Imbolygó léptekkel veszi célba a kijáratot, de még jóval az ajtó előtt elbotlik a saját lábában és kiterül a járólapon.
-Hát ez valami végtelenül szánalmas. - tartom vérmaszatos ujjaim között cigimet, majd szívok bele újra. Barátocskánk durva pofáraesése még nem okozza halálát. Látom, ahogy erőtlenül, de még liftezik mellkasa és sípoló tüdővel igyekszik levegőhöz jutni. Miközben a tagból lassan távozik az élet, Kyarám úgy töltődik fel életerővel.
-Jól van, jól van, majd legközelebb. - felelem, majd gonosz, eszelős kacagását halva, démonian vigyorodom el magam is.
-Viszont arra jó, hogy kicsit gyakorolja rajta....tudod, amit az angyalkával is megtennél. - dobom fel neki a lehetőséget egy kis mókázásra. Egyben célzok rá, hogy még mindig észben van ígéretem és nem feledkeztem el a beígért angyalról sem. Bagómat a számban hagyva mászok le az ablakpárkányról és lépek a haldoklónk teste mellé. Előbb csak lábbal piszkálom meg és halk nyöszörgése igazolja, hogy pislákol még benne az élet. Felvakarom újra a padlózatról és újra a pultra hajítom.
-A játékszerek a fiókba. - mutatok kisdrágám előtti fiókra. Ha kihúzza mindenféle huncutságot talál benne, bár az emberek általában csak ételkészítéshez használják őket.

zene: nincs || szószám:441  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 3:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Why so serious?
Belial && Kyara
• Zene: Joke's on you
A démoncika kérdésére csak hangosan nevetem el magam, hallhatja, hogy minden rendben. Bár lehet, hogy akkor is ezt a válasznám, ha a tükör egy darabja szívemből állna ki? Valószínű, hogy akkor is csak nevetnék, ördögi kacajom töltené be a helyet, hisze tudom, hogy minden hiába. Az élet visszatér belém.
De persze semmi sem történt, így vizes tappanccsal és bőrrel csattogok ki a nappaliba. Csak annyira törülköztem meg, hogy hajamból csorgó vízsugarat felitassam a törölközővel, melyet aztán magam köré tekertem.
Bőröm peremén mégis megülnek a kövér vízcseppek.
- Nem - vigyorgom jókedvűen. Az túl egyszerű és amúgy is. Majd megszáradok, nem? Mit vannak oda ilyen apróságokért?
- Jókedvet, vidámságot, örömöt, optimizmust - bólintok egy hatalmasat a pontosítás végett. Túl régen nem ettem és ha nem vigyáz, hangulatom egy fél másodperc alatt teljesen másváltozik. - Uh! - szúrom most ki először az ablakot, melyről majdnem az egész várost be lehet látni.
Avagy csak úgy tűnik, mintha be lehetne látni? Vagy csak én látom már ott?
- Mh - nyugtázom magamba, hogy bizony ez is benne van a pakliba, eszement elmém oly képeket sugározz szemem világa elé, mely ott sincs.
A székre nem ülök le, hülye lennék. Ehelyett, amíg nincs, körbejárom a nappalit. Minden tárgyat megérintek, dobozok tetejét emelem meg, megnézem mi van benne. Néha, random dolgokat a hátam mögé vágok, melyek szerintem jobban néznek ki eltörve. Mint egy váza, például. Kíváncsiságomnak nem tud lényegében semmi sem gátat vetni. Amíg nincs itt, arcomon nem ül széles vigyor, tekintetembe sem csillan meg őrületem lángja. Egy belső hang - valamelyik a sok közül - azt mondja, hogy minden, amit itt látok, azt véssem jól az eszembe.
Nem tudom, hogy miért, egyszerűen csak azt mondja, hogy figyeljek a részletre, később megértem. Így ez esetben így teszek, amíg vissza nem tér.
Egy ordítás rázza meg a folyosót, kúszik be a lakás nyitott ajtaján. Érdeklődve fordulok ama irányba, vigyorom most szélesedik ki.
Alig pár pillanat csupán, amikor megpillantom az új vendéget. Egyik lábamról a másikra ugrálva tapsolok aprókat, örömömbe. Hajam nem követi mozgásom, most, hogy csupa víz.
- Emberke, vidám, halálra vágyott emberke - lelkesülök, noha az energiái nem éppen a legjobbak, mégis jobb, mint amit jelen pillanatban csak kívánhatnék. Ahha, nem. De most ez van. Aprókat lépve követem a pulthoz, ahova felültették szegénykémet.
Mégis maga a művelet nem nagy szám, rám nézve. Sose jöttem még rá igazán, hogy miként működik, olyan mint a járás, kézemelés, lélegzés. Egyszerűen magam tudom szabályozni, hogy kiből és mit szívok el.
Belőle pedig az élet utáni vágyakat, mélyet szippantok a levegőből, mintha ez segíthetne bármin is. Valójában nem ezzel működik.
A manus arca pedig egyre torzabbá válik, a halál szele megijeszti, bepánikol. Rám mereszti szemeit én pedig egyre élesebben vigyorgok. Elmém kitisztul - már amennyire képes erre - egyre józanabbul tudok gondolkodni, érzem, ahogy a vágyott erőm visszatér az ereimbe, ujjam hegyeit bizsergeti.
Kapkodna a szentem, leszáll a pultról, pedig ha tudná, hogy nem halad messzire. Kezét a sebére ejti, kiáltással a hangjába inulna útnak, ám még az ajtóhoz sem ér, amikor összeesik. Én pedig kiegyenesedem, két kezem a magasba tartom, nyújtózkodom, hosszú bezártság után, újra élőnek vélem magam. Kellemesen hümmengteget.
- Mondjuk, élőbbet és vidámabbat is hozhattál volna - méltatlankodok vigyorogva, hangom színe egy pillanat alatt változik meg, hogy aztán csak legyintsek, megszokásból és újra eszelősen nevessem el magam.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 10:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
Rápillantok a kisdrágára, majd magára hagyom a hangjaival. Egyszer csak nagy puffanás és zörgés hallatszik a fürdő felől, pontosabban magából a fürdőből. Felkapom a fejem a zajra és tekintetem az ajtóra szegezem.
-Minden rendben? - kérdezem kíváncsiságból, nem hallottam még senkit, ilyen zajosan tisztálkodni. Amikor nyílik a fürdő ajtaja, magam elé dobom a fagyott lábast, majd két tenyeremmel a pult szélére támaszkodom és figyelem, ahogy a kislány törölközőbe bugyolálva a konyhába lép. Még csurom víz, hajából kövér vízcseppek potyognak a járólapra. Tekintetem róla a földre, a lábainál növekvő víztócsára és a maga mögött hagyott vizes láblenyomatokra siklik. Hát nem tesz boldoggá a látvány.
-Nem akartál véletlen megtörölközni? - teszem fel a kérdést némileg utalva, hogy voltaképpen erre a célra volna a törölköző.
-Hm...szóval embert ennél. - pillantok a kővéfagyott pörköltre. Valahogy megértem. Ezer év mire kiolvad. Amúgy is a friss hús, sokkal ízletesebb. Hirtelen eszembe jut valami.
-Várj itt...- emelem fel mutatóujjam, miközben másik kezemmel kihúzom neki az egyik széket, hogy üljön oda le.
-...mindjárt jövök. - mondom sejtelmes vigyorral, majd pár hosszabb percre magára hagyom. Csak remélni tudom, hogy eme kis idő alatt, míg oda vagyok, fejében lévő egyik hangocskája nem biztatja rá, hogy felfordulást csináljon. Nagyon nem szeretnék rumlis lakásba hazatérni.
Átlépek a jobboldali szomszédomhoz. Még életemben nem láttam, de ez egy remek alkalom az ismerkedésre. Becsengetek és meglepően gyorsan ajtót is nyitnak nekem.
-Mi van? Mit akarsz haver? - kérdezi barátságosan, lazán az ajtófélfának támaszkodva, kisgatyában, atlétatrikóban, mélyet szippant közben füves cigijéből. Alaposan végigmérem a feje tetejétől a lába ujjáig. Ezért nem kár. Megfelelő lesz. Persze eközben a férfi teljes értetlenséggel néz rám. Válaszként elsötétült démoni szemekkel nézek vissza rá, elvetemült fülig érő vigyor kíséretében.
-Mi a f@sz? - csusszan ki a száján, mikor elkapja a rémület. Még azt a jó bagót is a földre ejti. Elkapom a torkánál fogva és beljebb taszítom, miközben lábammal berúgom az ajtót magunk mögött. A földtől egy jó húsz centire megemelem. Ösztönből kapálózik a nyomorultja, de csak addig míg ujjaimat megfeszítve a bordái közé nem nyúlok. Fájdalmában felordít, amit valószínűleg a kisdrágám is hallhat a konyhában ülve, ha még csinos kis fenekét nem emelte fel a székéről. A küzdelem alább hagy, miközben forró vére a tenyeremre ömlik és lefolyik csuklómnál.
-Ne vedd magadra. Ez nem személyes. - mondom neki hűvösen, aztán sunyin elvigyorodom és kirántom oldalából a kezem.
Egy pillanattal később belépek lakásom ajtaján, kezénél fogva húzom a szomszédom, közepesen vastag vércsíkot húzva maga után. A lakásnak már mindegy, a víz miatt úgyis fel kellett volna takarítani.
-Nézd csak Kyara, mit hoztam neked. - dobom fel a tagot a pultra, majd a konyharuhába megtörlöm a kezem. Nem halott még, pislákol benne az élet. Közelebb hajolva még hallani nyöszörgését és fájdalmas levegővételét. Átadom a terepet kis őrültemnek, tegyen vele, amit csak akar. Addig az ablakpárkányba telepszek egy szál bagóval és a hamutállal, ahonnan jól látni majd szórakozását és rágyújtok.

zene: nincs || szószám:416  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 28, 2020 8:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Why so serious?
Belial && Kyara
• Zene: Joke's on you
Továbbra is csak hitetlenkedem azon, hogy tudná, hogy hol él. Na persze, be sem tenné a lábát, ha átlátná azt, milyen rúnákkal van körbevéve a ház. Vagy vajon a felét, csak én képzelem oda? Fejem enyhén félrehajtva tartom, ajkaim lassan nyílnak el.
Pici rúncskák, hogy vagytok mostan? Mh, túlságosan sok időt töltöttem volna odabent, hogy nem látom, mi a valóság és mi nem?
Hahaha, hangosan nevetek fel saját gondolataimon. Ha esetleg a démoncika rámtekintene, ezervattos mosollyal tekintenék rá.
- A hangok - csavarom meg ujjam a halántékomnál, és őrült módjára nevetek csak, az utolsó lépcsőfokoknál. Mintha valaha zavart volna, hogy nem abba a valóságban élek, mint a legtöbben. Biztos, hogy szörnyű a világ, olyan színtelenül, ahogy ők látják, az enyém sokkal jobban tetszik.
A víz forró, most zavarja a testem, de nem annyira, hogy ki is másszak belőle. Az átlátszó színe, lassan szürkül be először, majd válik egyre sötétetébbé, ám bőrömön még így is rengeteg a kosz - a hajamról már nem is beszélek. Egy pillanatig elgondolkozom, hogy a fürdővíz halva született ötlet is lehetett volna.
A démoncika visszatér, tágra nyílt szemekkel figyelem, ahogy zavarba jön. Körmöm rágcsálom.
- Emberkére… - nevetem bolond módjára. - Nincs erőm - sóhajtom el magam végül, majd csak egyszerűen fogom magam és hátravágom magam a kádba. Fejem jobban beütöm, mint gondoltam, vártam, a kádba pedig lassan csúszok le, hogy a fejem is elmerüljön. Fel sem merül bennem, hogy ő mást gondol.
A víz mélyén viszont békesség fogad. Kitartok, amíg a levegőm is és még tovább két másodpercig. Majd a felszínre török. Leengedem a vizet és újat… Nem. A zuhanyrózsát veszem a kezembe, azzal többre megyek, az pedig már nem igazán az én hibám, hogy amúgy az egész fürdőt eláztatom vele. Minden erőmet felemésztette a tűz irányítása, semmi sem maradt, annyi sem, hogy Kínt magamhoz hívjam. Mélyen sóhajtok el, két pancsoló pillanat között, amikor is a zuhanyrózsát körbeforgatom a kezembe és a víz a szélrózsa minden irányába szétcsap.
Én pedig csak nevetek rajta, mint egy kislány. Élvezem.
Sokat mégsem időzök bent, hajamról is lekerül a szenny, valami férfias valamivel mosom ki, de kit zavar, ha végre tiszta lehetek? Nem mintha amúgy nálam ez bármit is számítana.
A kádból kiszállók, de a zuhanyfejet csak kényelmesen a kádba lököm, hangosan koppan.
- Upsz - vonom fel mindkét vállam, de egy percig sem sajnálom az esetet. A vízeken átbucskázok, korcsolyázom, hangosan nevetve. Ki vádolt meg azzal, hogy nem tudom magam elszórakoztatni?
Mh, de mit is keresek? Jah, igen, egy törölközőt. Amit odakészített… Mert idekészített?
Wow, elme, jerj helyre, mert így nem leszünk jóba.
Miért ne lennénk, nem ezt az állapotot szeretjük?
Fejem hirtelen fordítom egyenesbe.
- Ja, de! - terítem magamra és nedves tappanccsal, még amúgy vízesen csattogok ki a fürdőből, úgy hagyva az egészet.
- Finom emberkét? - vigyorgok rá ezerkarátosan, körém tekert törülközővel állva a nappaliba, vizes hajjal, lábbal, még bőrrel is. Sminkem maradéka még szemem alatt feketéllik, kék íriszeim máris a környezetet fürkészi, hátha felfedez valami érdekeset.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 9:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Ismerős az elmegyógyból
Kyara & Belial
A lift megragadja a kislány figyelmét, bár tudtára adom, hogy azzal utazni ne akarjon, mert nem jut vele messzire. Ezer éve üzemen kívül van, bár az is lehet, hogy sohasem működött rendesen. Komótosan haladunk lakásom felé, őt mégsem hagyja nyugodni a lift. Az egyik fordulónál egyszer csak vigyorgó fejjel csimpaszkodik rá és feszíti szét apró ujjaival a liftajtót. Addig próbálkozik míg a résen át a fejét is be tudja tudni, hogy kicsit jobban szétnézhessen a liftaknában. Türelmesen álldogálok mögötte, remélem azért nem zúg bele, majd amikor olybá tűnik, kinézelődte magát, tovább indulunk.  
-Már hogyne tudnám... - vigyorgok vissza rá. Jól tudom mi vesz körül, mégsem látszik rajtam, hogy ez egy pillanatig is zavarna. Ennyi rúna közt, biztos lehetek benne, hogy egy jáger sem tűnik fel túl gyakran, hogy zaklasson. A lehető legjobb menedék egy démon számára. 
A lakásba érve első út a fürdőbe vezet, ezt annyira nem díjazza. Ha megszabadul a vigyorgóban rátapadt mocsoktól, tőlem aztán bejárhatja és felfedezheti az egész lakást az utolsó apró zugával egyetemben. De míg ki sem látszik a retekből, szigorúan csak a fürdőben van számára hely. Elkészítem neki a fürdővízét, amibe gyorsan bele is merítkezik, majd magára hagyom, hogy tisztálkodhasson. A gyogyóban kapott gönceit tűzre vágom, majd feldobok egy kávét, és míg fő egy pillanatra visszalépek.
-Éhes vagyok. - pislog rám nagy szemekkel, amin nem csodálkozom, hiszen a kisdrágám csont és bőr. Nem etették túl odabent.
-Öööö.... Hirtelen nem is tudom, van-e valami itthon. Démonként nem igazán igénylem az ételt. Ha eszem is nem létszükségből, inkább amolyan emberi rutinból teszem ha úgy alakul, ezért kevés esélyt látok rá, hogy bármi, számára ehető fellelhető legyen a lakásomban. De próba szerencse.
-Szétnézek hátha... - mondom, majd a konyhába lépek és elsőként a hűtőajtót nyitom ki. Természetesen, mint amire számítani lehetett a kongó üresség fogad, meg egy kis állott szag, ami szintén természetes, ha hosszú ideje nincs a térben légmozgás. Kinyitom a fagyasztó ajtaját is, ott sem jobb a helyzet. Zörgök benne egy keveset, meglepetésemre a jég alatt találok valami lábast. Először fogalmam sincs mi lehet benne, de miután a fagyástól kicsit megkapargatom a tetejét és előtűnik alól a "Pörkölt" felirat, bevillan, hogy ezt még a szomszéd adta puszta figyelmességből, amikor ideköltöztem. Ennek is már több éve.
-Találtam valamit, azt hiszem... - szólok a lánynak, bár kicsit rá kell tartanom, hogy az odafagyott edény ne a polccal akarjon kijönni a helyéről. A fagyott edényt a pultra dobom kicsit olvadni. Nem tudom megfelel-e majd Kyarának. Ha nem, maximum átkopogok a szomszédhoz és kérek kölcsönbe valamit. Vagy a szomszédot hozom.  

zene: nincs || szószám:416  || Előzmény: Willard Asylum ||
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Ördögszekér lakópark - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 21, 2020 10:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Why so serious?
Belial && Kyara
• Zene: Joke's on you
Csak egy bólintással hagyom jóvá, hogy így máris jobban tetszik a nyelvbotlása. Büszke vagyok arra, hogy ki az apám, még hanem is verem nagy dobra. Nem vagyok hajlandó, mióta megtaláltam. Túl sokáig kerestem és ami azt illeti, tökéletesen elégedett vagyok azzal, aki lett végül.
Ami miatt teremtve lettem, bár ezt elmém már rég elfelejtette, elzárta. De nem ok nélkül létezem és ez számomra épp elég. Pont elég. Az nem érdekel, hogy ezen időben nem keres, nem kíváncsi rám, más dolgok foglalkoztatják, mint hogy újra kinyitni a poklot? Talán. Vagy Dédfater tesójának eltüntetése. Sajnálnám, mert többé nem élvezhetném a halhatatlanság édes gyümölcsét. Ahogy újra és újra meghalok és megkönnyebbülve támadok fel. Mh, milyen édes is az.
De üsse kő, majd eladom neki a lelkem és máris élvezhetem a végtelenségig.
- Ühhüüüüüüm - felelem ennyire csak, hogy mennyire nem működik a lift. Az egyik fordulónál mégis megmaradt erőm felhasználva feszítem szét a liftajtót és vidáman vigyorgó fejjel hajolok bele. Két kezemmel a két szélét fogom, egyik lábam is felemelem, hogy jobban be tudjak hajolni, fejem pedig felfelé irányítom, hogy láthassam magát a liftet, mégis mely szerkezetet építették bele. - Ühüm - felelem újra nagy szakértelemmel a hangomba. A fenéket sem értek hozzá. Vagyis nem úgy, ahogy az átlag ember - vagy épp démon? - gondolná.
Egyelőre mégsem szólok hozzá többet, hanem vidáman, felfelé szökdécselve, karjaimmal széleseket csapkodva haladok utána, hogy aztán a rúnákat fedezzem fel.
- Te nem is tudod, hogy miben laksz? - szélesedik ki mosolyom, arcom felvidül. Hát nem tudja, hogy milyen gyenge és esendő lehet ebben a házikóban a vadászkák rúnái miatt?
És már követem is be a lakásba.
- Hát ez milyen muris lesz! - csapkodom jóízűen össze a kezemet, szökkenő sétával haladok befelé, de gyorsan eltérítenek.
A víz melege mégis kizökkent eddigi hangulatomból, hogy valami egészen másnak adja át a helyet. Valaminek, amit egyébként nem szeretek. Lábaim ölelve üök így egy percig talán, szemem sarkából figyelem, ahogy a ruháim szedi össze. Vagyis hát… nevezzük annak. Hatalmas szürke szemeimet a démonra emelem.
- Éhes vagyok - szólok halkan. - Napok, hetek, hónapok óta nem ehettem finom embert jóságot… Éhes vagyok… Gyenge vagyok… - pislogok rá nagyokat, majd visszatérek a vízhez. Figyelem, ahogy vére kezemről lassan ázik le, egybeolvad a vízzel, annak felszínén ül meg, kavarog benne.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2