Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 14, 2020 11:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie&Sophie

A vásárlás volt a legjobb része az egésznek. Még sose tudtam úgy igazán önfeledten szórakozni, mert ezelőtt mindig a túlélésre koncentráltam, és nem arra, hogy szimplán csak élvezem az adott pillanatot, amíg tart. A gyümölcsös joghurt még inkább dobott a kedvemen egy lökettel, nagyon jó ez a fajta. Hm, ebből lehet, többet is be kéne táraznom, de feleslegesen most nem akarok költekezni. A hónapra abbahagyom, amíg rendes melót nem találok a városban.
- Nem vagyok sóska-rajongó. A spenótot jobban szeretem – vágtam vissza, nehezemre esett megállni, hogy ne röhögjek ezen, miközben vágta a hajam. Jó lenne, ha nem a nyakamba állítaná végül azt az ollót, khm.
Az utolsó nyisszantás, és utána indulhattam is megnézni az új frizurámat. Hi-he-tet-len! Egy teljesen más Sophie Haynes nézett vissza rám a tükörből, szinte alig ismertem magamra. A mondat, ami elhagyta lakótársam száját, viszont kissé felpaprikázott.
- Erről többet egy szót se akarok hallani – komorultam el. Köszi, Mis Hangulatromboló… - Szerinted miért nem toltam elé mostanában a képem?
Egy oka volt: halálra rémültem tőle. Tudjuk, milyen büntetés vár arra, aki megszegi a város törvényeit, és jobb, ha nem erőltetjük ezt a kapcsolatot semmilyen formában. Ha kiderülne rólam, hogy nephilim vagyok (pláne, ha emlékszik is erre, hogy khm, piásan többet járt a szám, mint kéne), akkor aztán még úgy bajban vagyok.
- Nem hinném, hogy apára tekintettel kivételezne velem, ha meg mégis, szarban lenne. – Mégpedig a többi nephilim, vagy az elhunytak családtagjai lázadoznának, nem hiányzik ez ennek a Föld nevű nyomortanyának.
Kiengedtem a szárnyaim, kissé erőtlenül pihentek most, annak tudható be, hogy nem használtam olyan sűrűn, ha nem muszáj. Nem volt rá módom, hogy megtanuljam őket rendesen használni.
A hajam megmosása után már az új darabokból öltöztem. Egy fekete top, az új bőrdzsekim, és egy fekete, szűk farmernadrág, szintén fekete magas sarkúval.
- Na? – másztam elő a szobámból.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 4:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


A
vásárlást viszonylag gyorsan letudjuk, még akkor is hogy késve indultunk. Kedvességem határtalan egy-két helyen, máshol pedig olyan vagyok, mint egy hárpia. A lakásba vissza érve, kiszelektálom a ruháit, majd nekifogok a végső átalakításnak. A Nefi közben enni vágyik, nem zavarom meg benne, ám a kapott ollóval módszeresen nyiszálom fürtjeit nem figyelve szavaira.
-Ahhoz még sok sok sóskát kell megenned, hogy te belőlem démon-levest főzhess.-reagálok mégis, majd újabb nyisszantás hallattszik. Hátul egészen rövidre vágtam a haját, elől hagyom kicsit hosszabbra. Igazítom egy két helyen, majd leveszem róla a törölközőt.
-Menj, nézd meg.-utasítom a lányt miközben a seprűért megyek, hogy összetakarítsam acsata teret a konyhában. Vissza rendezem a széket, újabb cigit halászok magamnak és vissza telepszem az ablak párkányba. Mikor Sophie újra megjelenik elismerően nézek végig új frizuráján.
-Egész jól áll.-dicsérem meg és egy mosolyt is eleresztek felé. Meg vagyok elégedve magammal. Egész jól össze hoztam.
-Lehet most kellene Michael-nél próbálkoznod újra. De ha megfogadod a tanácsom akkor józanul edd!-kacsintok a végén és újra beleszívok a cigibe. Lassan fújom ki a füstöt és kissé oldalra billentem a fejem, úgy nézek egy ideig a lányra.
-Mi a helyzet a szárnyaiddal?-emelem meg a fejem és felvonom a szemöldököm. Lehet kicsit ki kéne vinnem repkedni, aztán majd már nem viszi el a villanyoszlopokat, ahogy ő állította a helyzetet. Majd egy kötelet kötök a bokájára, vagy nem tudom. Mondjuk ha segítőkész lennék akkor a kezeire és a lábára is tennék. Elgondolkodtató az ötlet. Csak nézek rá galád vigyorral az utolsó slukkot követően, aztán ismét házon kívül pöccintem a csikket.
-Mosd meg a hajad, öltözz át csinibe. Kíváncsi vagyok valamire!-magyarázom gyorsan és leszökkenek az ablak párkányról. Elindulok én is a szobám felé, majd előkapok egy toppot, egy rövig gatyát és átöltözöm gyorsan. Vissza billegek a konyhába és nekilátok kávét főzni. Piszkosul elfáradtam a sok ötletelésben a ruhákat illetően, ráadásul Sophie-t nagyon meg kellett győzni egy-egy darabnál, hogy nincs már rá szüksége.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 3:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie&Sophia


Anyám segíts meg… nekem tényleg nem szabad piálnom, ha ez a vége. Persze, ennek a fogadkozásnak meg az, hogy egy fél óra múlva elfelejtem, és úgyis megteszem. Akkor meg minek teszem? Erre szerintem még nagyapám se tudná a választ. Nem is jelentkezett évek óta.
- Azt teszem – forgattam ki vigyorogva a szavait. A takaróból végül nehezen, de háromnegyed óra alatt kikászálódtam, ott is hagytam a hálószobám padlóján – kit érdekel, majd bevágom a mosásba, ha az eredeti tervünkkel végeztünk.
A hajamból bohém, laza kontyot gyártottam, néhány szabadon hagyott tinccsel, egy ritka kihívó darabot vettem elő a szekrényemből, amit mostanáig rejtegettem – az után vettem, hogy Zachrielt elhagytam Vegasban. Egyszerű, semmi extra, de a háta kivágott. Ha ne adj Nagyfater használom kéne a szárnyaim, előnyös, ha nem tépem szét vele a ruhámat. Khm. Egy pasinak annyira nem ciki pucér felsőtesttel mászkálni, ha van alakja, de egy nőnek azért nem kéne.
Az egészhez egy sima farmert vettem, meg egy fekete magas sarkú cipőt. Ékszer tekintetében nem volt ötletem, úgyis praktikusabb, ha most nem veszek fel olyat.
- Na? Így már ki mersz lépni velem az utcára? – tártam szét karomat kérdőn, majd csípőre tettem kezem, úgy meredtem rá, elégedettség jelei után kutatva.
Én a magam részét kifizettem a zsákmányolt új ruhatáramnak. Egész jó darabokat vadásztunk össze, főleg sötét színűeket. Talán egy világos van közte, azt nem bírtam ott hagyni, egy elegáns krémszínű selyemsál, ami a fekete alkalmi minihez tök jól fog menni. Pláne, hogy egy korábbi fekete-fehér táskámat nem engedtem kiszeparálni, ahhoz az egyhez ragaszkodtam.
Minden szükséges iratom elfért benne, és bármilyen eseményre vihetem magammal.
- Ez igen… - fújtam ki magam, amint lehuppantam egy konyhaszékre, viszaérve.
- Előtte kajálni kéne valamit, nem? – biccentettem a hűtő felé. – Ez megér egy ünnepi menüt.
Csemegének előhalásztam egy kis fagyasztott gyümölcskollekciót, meg joghurtot a hűtőből.
- Kérsz?
Ha ő nem is, én biztos bezabálok belőle.
- Aha. De ha kopasz leszek, démonleves lesz a vacsora – pillantottam hátra később, már a fodrászkodás kezdete előtt, egy törölközővel a nyakamban.
Nem hiszem, hogy meghatja a fenyegetésem, de a hajamat szerettem, szóval úgy vigyázzon rá.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 8:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


K
ell egy kis idő, mire a Nefi összekapja magát, én már régen harci díszben vagyok, mire kivánszorog a konyhából még MINDIG ABBAN A TAKARÓBAN! Kicsinál, nem hiszem el!
-Mozogj már egy kicsit.-topogok a lábammal, de nagyon utálok várakozni. Még háromnegyed óra telik el, mire olyan állapotot varázsol magának, ami elfogadható, hogy megjelenjek az utcán mellette. Már majdnem tíz óra is elmúlik mire lakáson kívül kerülünk. Ezen is változtatni kell! Sietősre veszem lépteimet, ha nemm magam után húzom a lányt. De délután négyre készen vagyunk a vásárlással. A ruhatárát sötét színekkel töltöttem fel, bőr ruhák, boka csizmák, kiegészítől. Van ahol nem fizetünk, van ahol igen. Attól függ az eladónak tetszik-e a képe, vagy sem. Alig várom, hogy haza érjünk, nem sokat beszélgettünk a shopping közben, így is szarrá húztuk az időt.

Másfél óra múlva vállammal lököm be a ház ajtaját és megpakolt szatyraimat az előtérben hagyom. Út közben megejtettem egy cigi vételt is, a konyhába masírozok és kitárom az ablakot, felülök a párkányra és rágyújtok. Ha Sophie-t zavarja, majd szól, most nem érdekel. Kifújom magam.
-Látom mindent át kell nyálazni veled Bogaram.-pillantok felé, kissé talán bosszúsnak tűnök.
-Hozz egy törölközőt, vedd le a felsődet és egy éles ollót is keríts elő. Befejeztük a kislányos stílust!-utasítom nem túl durván, de hangom pattogó és kihallani belőle, hogy a most, az perceken belül történjen. Míg a lány szedelődzködik elszívom a cigit és felbontok egy üveg bort is. Előkészítek egy széket, majd ha megjelenik a konyha ajtóban intek, hogy foglaljon helyet. Amint leül, nyakába tekerem a törölközőt és kezembe kaparintom az ollót.
-Nos Sophie! Most lezárunk egy korszakot és megkezdjük az új életvitelt.-fogom az ujjaim közé az egyik hajtincsét, és majdnem tőből levágom, így adom a kezébe a majdnem harminc centis hajat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 11, 2020 3:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie&Sophie

Én is felkuncogtam félálmosan a megjegyzésére. – Az nem kifejezés. Nem ismerem az unalom szót.
Tényleg mindig történt valami az életemben, szinte már-már vágytam arra, hogy elmondhassam: ez egy átlagos, unalmas nap, de nem. Nagyapám vajon remekül szórakozik rajtam? Remélem, igen, ha nem, hisztis leszek.
- Nem hiszem, hogy szükségem lesz rá… - Őszintén? Nem hittem benne, hogy sokáig én még szárnyas tyúkként fogok lézengeni ebben a világban. Csak nem akartam a lakótársamnak bevallani, hogy mire készültem. Annyira mondjuk nem is tartozott a nőre, de meg akartam szabadulni a szárnyaimtól, ami valahogy megakadályozott mindenben, amit szerettem volna: normális életet élni.
- Hát én akkor maximum egy nagyon vadgalamb lehetek – dünnyögtem, mielőtt bealudtam volna.
Inkább a kakaskodó nagybátyáimat kéne helyükre parancsolnia végre, hogy legyenek szívesek normális angyalok módjára viselkedni. Már cseppet sem csodálkozom, honnan örököltem némely furcsaságom. Nem, abberáltságnak még koránt sem nevezném. Nem, és kész.
Ott azért még nem tartok, akkor saját kezűleg kötném fel magam, ha úgy lenne.
Magamat ismerve még abban is kudarcra lennék ítélve.
Másnaposság kínzásával ébredeztem, giliszta módra kitámolyogva takaróba bugyolálva reggel, a konyhába. Belphegor drága meg nem kiröhög? Köszi szépen az együttérzést, csajszi.
- Alkesz? Nem vagyok messze ettől a címtől? – vontam fel szemöldökömet. Egy alkesz tudtommal tapasztaltabb nálam, de legalábbis jobban bírja a piát. Mellesleg többet is fogyaszt. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor néztem az üveg aljára. Erre azért még gyúrni kéne.
- Oké, akkor előbb eszek, aztán kiszabadítom magam valahogy, mert most kb. múmiának érzem magam – totálisan rám tekeredett a saját takaróm az éjjel. Elég nevetségesen nézhettem ki. – Tégy egy szívességet, és nehogy tükröt tarts elém.
Egy tál műzlit halásztam elő a hűtőből, miközben odafigyeltem, hogy ezúttal ne fejeljem le.
Jó, ez idáig pipa. Már csak el kéne vergődni újból az asztalig. Hogy tudtam ezt én így magamra csomózni?
- Apám… - sóhajtottam, égnek emelt tekintettel. Na jó, csak plafonnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 10:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


V
égső soron nem olyan nagy ügy egy Nefivel egy légtérben lenni. Rendes kezdem megkedvelni a kiscsajt. Aztán egyik pillanatban volt Sophie, aztán meg nincs. Lassított felvételben látom ahogy lefordul a székről, nem sokon múlik, hogy ki ne röhögjem. Komolyan két bal kezes!
-Jajj hát veled mindig történik valami?-kuncogok és felállok, hogy segíthessek neki. Úgy tűnik megártott a pia kellő képpen. Remélem a bolót nem fogja kihányni, mert akkor nagyon morcos leszek. Így is három tányérral megevett. Hallgatom ahogy össze vissza vihog, meg nevetgél, csak a fejem rázom. Ó te nő!
-Most akkor még repülni is tanítsalak meg? A villanyoszlopokra szükség van. A galambok a drótokon ülnek!-jegyzem meg amolyan mellékesen, végül felsegítem a lányt. Már a szobájába menet esik szó arról, hogy miként is van itt a városban. Morfondírozom egy csöppet, majd inkább nem szólok a témához. Betakargatom, majd vissza lépek a konyhába eltakarítani a romokat. Elmosogatok, letörlöm az asztalt, aztán felkapom Adolfot és a szobámba vonulok.

Egy órával a lány előtt ébredek, főzök egy kávét, majd egy cigaretta kíséretében indul is a napom. Hallottam mikor éjjel lezúgott az ágyról, magamban nevettem is rajta. Miután végzek reggeli kis rituálémmal ismét a hűtő előtt állok. Na csináljunk ennek a nagyszájúnak reggelit. Találok tojást, felvágottat, margarint. A szekrényen még kenyeret is. A tojást felrakom főni, majd neki látok a szendvics készítésnek. Épp mikor végzek Sophie dugja be az orrát az ajtón.
-Jó reggelt Alkesz.-nyújtok felé egy bögre gőzőlgő kávét, és az asztalnál hellyel kínálom. Eléggé csapzott, megrázom a fejem. Itt még kilenckor sem fogunk tudni elindulni. Vérdésén kifekszek, de csak mosolygok.
-Majd ha ettél és rendbe szedted magad, mert én biza így veled sehová nem megyek.-közlöm és rábökök a tányérjára, hogy egyen. Valójában még én is pizsiben vagyok, de seperc átöltözöm. Így amíg a lány reggelizik én elvonulok a szobámba aztán pedig a fürdőbe.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 7:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

Ez a glow up projekt teljesen felpörgetett, az elfogyasztott piamennyiség meg az ágy felé diktált, szóval a fodrászolást napoltam volna, de ha ennyire sokat fogunk lófrálni, akkor jó lesz, ha ezt előbb letudjuk. Valamikor kajálni is kéne.
Hm, tényleg nem választhattam volna jobb lakótársat, és jól is jött, hogy volt társaságom. Nem untam magam halálra az üresjárat-napokon. Sűrű lesz a holnap, az biztos.
- Pedig a cipők a legjobbak az egészben – nevettem fel két falat között.
- Dicsérni se lehet már? – emeltem égnek a tekintetem. Rossz ötlet volt, mert megszédültem, így jár az ember lánya, ha elfelejti, hogy az imént fejelte telibe a saját hűtőjét. Instant dőltem oldalra, engedelmeskedvén a gravitációnak.
- Azt hiszem, ma már nem ihatok többet – vihorásztam. Rém idegesítő lehetek részegen.
- Hát, te tudod, csak egy ötlet volt az étterem. Elvégre, ki tudja, Amara néném meddig szándékozik rontani a levegőt itt. – Nagyon szerettem volna, ha a kedves emlegetett végre a méltó helyére került volna már, hátha akkor Nagyapám végre hajlandó lesz a nemes hátsó fertályát visszahelyezni a trónra.
- A városba csak engedéllyel lehet belépni. És van szárnyam, de hidd el, jobb, ha nem használom – közöltem már a földről. – Villanyoszlop-levitelre tökéletes a repülési technikám.
És ezzel azt hiszem, mindent elmondtam, hogy milyen szinten álltam jelenleg.
- Angyalként lettem beregisztrálva, bogaram, azért. Nem bukhatok le, hogy amúgy mi vagyok – mutattam fel a mutató ujjam fontoskodva. – Tudom, gyökér vagyok, hogy a törvény ellenére ide jöttem, de most próbáltam volna Istennek nemet mondani…
Nem kell szerintem részletezni, hogy annak milyen következményei lehetnének.

Másnap reggel hatkor az ébresztés egy kínszenvedés volt.
- Aszpiriiint! Vagy bánom is én mit, csak múljon el ez rohadt fejfájás – nyöszörögtem, miközben próbáltam kikecmeregni az ágyból. A takaróba gubancolódva sikeresen lepuffantam a padlóra. Luciferre, mégis hogy kerültem én ide az éjjel?
- Mikor indulunk? – kérdeztem úgy fél óra múlva, miután kikecmeregtem giliszta módjára a méretes nappalimba.
A hajam szanaszét állt, fele az arcomba lógott, a hangom pedig olyannak hathatott, mintha frissen a sírból kelt zombi lennék azokból a nagyon tré filmekből.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 2:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


S
ophia átalakulásának gondolata valójában felvillanyoz. Már fejben tervet is készítettem milyen helyeket fogunk meglátogatni, mit fogunk elvenni. Szegény lány. Na mindegy majd rájön.
-Akkor jó korán kelsz kisasszony, mert délelőtt tizenegyre már egy komplett szekrényed lesz és még a cipők sehol nincsenek.-kacsintok rá, hiszen az a legjobb dolog a ruhák után, na meg a kiegészítők. Az ételes téma egyszerűen lerág, főleg az a mondat ami kiesik Sophie csöpp szájából "Egy jó étteremből élete végéig megél egy ember.", mély levegő ne támadd le Belphi, semmi olyat nem mondott.
-Démon vagyok aranyom, ez engem nem érdekel.-hangomba merő gúny kerül, ezt ő sem gondolta komolyan, ha mégis, most remélem tettem róla, hogy letegyen a további éttermes ötletéről. Nem nyitok és pont!
-Főbejárat? Az angyalok repülnek, többnyire. Sétálna a rák ha van másra is lehetőségem.-rázom meg a fejem vigyorogva. Jajj Sophi, nagyon egyszerű lány vagy te.
-Felőlem Ufó is lehetsz. Nem zavartatom magam. De miért olyan fontos hogy MI vagy te?-mi a jelentősége amúgy? Nem értem ezt a lányt. Először azt mondja ne hívjam fel a figyelmet arra hogy nem emberek vagyunk, most meg közli, hogy ő angyal. Mi van? Inkább rá térek a hajára, de ezt is holnapra akarja halasztani. Legyen. Elkapom az utolsó üveg piát és felbontom.
-Kérsz belőle?-nyújtom a lány felé az üveget, majd ha szeretne töltök a poharába, de az enyém immár száraz marad, az üvegből iszom a maradékot.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 10:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

De jó, hogy tovább lendülhettünk a munkámat illetően. Maradjunk annyiban, hogy Nagyapának megárthatott a sok elfogyasztott, áldozatul szánt misebor, az száz, hogy beküldött az oroszlánbarlangba, egy egyszerű nyomorult mondattal, amit akár ő is elküldhetett volna neki, de nem, jobb a kis unokáját postagalambnak küldeni.
Hát bármennyire is pofátlan, de Fuck you, aranyom, nem többet. Akkor már inkább a kígyófészek, Belial szerint amúgy is befogadó közösség a banda. Erre nem vennék azért méret, de nem említem lakótársam előtt, mielőtt még nyársra tűzve végzem.
- A kidobással várjuk meg a holnapi üzletnyitásokat, jó? – vigyorogtam, s hüvelykujjam felmutatásával jeleztem, az ötlet elnyerte tetszésemet. Holnap kifosztjuk a boltokat, az garantált. Na jó, képletesen értve. Szó szerinti tolvajlás még mindig Lucó nagybátyámnak van fenntartva. Őt meglopni nagyobb kihívás.
- Dehogy nem! Hidd el, ha én megeszem, akkor az a kaja jó – Márpedig alapjáraton én mindent Zach főztjéhez mértem, ez pedig simán megüti azt a szintet. – Nem kell ehhez jótékonynak lenni. Egy jó étteremből élete végéig megél egy ember.
Általában a legtöbben nem jótékonykodásból kezdenek vállalkozásba, hanem megélhetési szándékból. Ha van lóvé, pénz meg fegyver nálad, máris megnőtt az esélyed a túlélésre. Na jó, a kaja is számít.
- Én általában elfeledkezem róla, hogy halandó vagyok és kell ennem. Túl sokat időztem angyalok között, rám ragadt némelyik szokásuk – fordítva is működik az eltanulom a másik faj dolgait mechanizmus.
- A papírt is simán elintéznéd szerintem – ferde szemmel néztem rá, amiért ennyire lekicsinyelte az ötletet. – Mit gondolsz, én a főbejáraton vánszorogtam be?
Nem, az alagutakon át, és el is kapott egy őr, de kikeveredtünk az egészből, és angyalnak adtam ki magam. Csodás.
- Jut eszembe, bárki kérdezné, angyal vagyok – tettem róla említést, hogy tudjon róla. – El ne szóljuk magunkat.
Erre főleg magamat kellett emlékeztetni, hogy a helyes fejem a helyén maradjon.
- Jó, játszunk, de előtte megrohamozzuk a ruhaüzleteket – egyeztem bele, némi feltétellel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 08, 2020 9:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


E
zer százalék, hogy nem százas a kis tollas akihez most beköltöztem. Rá kérdezek, hogy hogyan is érti azt, hogy követ. A válaszon felvonom a szemöldököm.
-Értem.-mondom végül csendesen, nem szeretnék jobban belefolyni. Én sem beszélek a munkámról soha, megcsinálom és pont, készen van. Eltérünk a témától, ahogy látom Sophie is túl ugrik rajta, helyette pedig új ötlettel rukkol elő. Elgondolkozom rajta, hogyan lehetne stílust váltatni a Nefivel. Ördögi mosoly kúszik képemre.
-Legyél vagányabb. Dobd ki ezt a göncöt ami rajtad van. A hajadat pedig majd megcsinálom.-ajánlom fel, és már ki is gondolom mit lehetne kezdeni vele. Közben tovább főzőcskézek de a lány magára vonja a figyelmem ahogy bevágja a kobakját. Na ne már. Hogy lehet valaki ilyen két bal kezes -lábas - fejes? Még egy kis kedvesség is megmutatkozik bennem, az asztalhoz kísérem és leültetem az egyik székre megkérdezem, nem-e kér jeget a puklijára, de ő játssza a kemény lányt. Vállat vonok. Rendben legyen. Elkészül az étel és tálalok. Leülök a lánnyal szemben és jó étvágyat kívánva neki látok falatozni. Úgy a harmadik villával eszem a bolognaiból mikor a Nefi ismét megszólal. "Hogy nem nyitottál eddig még éttermet?" Elmosolyodom.
-Nem kenyerem a jótékonykodás! És annyira nem főzök jól!-magyarázom két falat között és szeretném ennyivel letudni a dolgot. Vigyorgok, a lány nem sokkal később már a harmadik tányérral tömi magába az ételt. Ismét megszólal, de én csak a fejemet rázom rá.
-Ahhoz papírnak is lennie kellene. Én csak a túlélésért tanultam ezt meg. Különböző helyeken jártam és talán egy-két embert meg is szálltam az ügy érdekében.-vonok vállat a végén, de inkább poharamért nyúlok. Oppá, elfogyott belőle a nedű. A boros palackra nézve elhúzott szájjal nyugtázom, hogy az utolsó pohár ital van benne. Mivel ahogy nézem Sophie már eleget ivott hát kitöltöm a poharamba.
-Térjünk vissza az átalakulásra. A ruhatárad teljes cserét igényel! A hajad... Hmm lássuk csak. Holnap fodrászosat játsszunk.-jelentem ki és bele kortyolok a borba, még mindig finom, kár hogy nem vettem belőle több üveggel. Ilyet még szereznem kell.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

Jé, van még a nap alatt, amivel sokkolni tudom a csajszit? Az elfogyasztott piamennyiséggel egyenes arányosságban nő a jó kedélyem is, és innen érzem, hogy nem kéne többet innom, most még saját talpamon vagyok, és nagyjából egy darabban át tudom vészelni az éjjelt.
- Az. Nagyapám küldött ide, hogy legyek szíves egy üzenetet továbbítani egyik kicsi fiának a bődületesen sokból. Szerintem szakmailag megbuktam… vagy túl jól is teljesítettem - ezt nem az én tisztem már eldönteni, vállrándítással elintéztem a dolgot. A dumát lenyomattam neki úgyis, innentől meg egyelőre szabadság van, azt csinálok, amit akarok, amíg újra nem jelentkezik.
- Ha te mondod, csajszi. Hm. Mit szólnál, ha felturbóznánk engem? Tudod, új élet, új stílus meg ilyen izék – dobtam be az ötletet a közösbe. Akár egy új hajszín is simán belefér a pakliba. Legközelebb már nem akarom, hogy a következő ellenfelem is az ennivalóan ártatlan lánykát lássa bennem, az ég szerelmére, harminc küszöbén állok!
Mikor cserélném le ezt az ártatlan szent vagyok-imázst, ha nem most? Side note: eddig se voltam egy szent, fölösleges lenne tovább Nagyapa kedvére tennem.
- Au! Kurva hűtő – ez fájt, de túlélem, rosszabbat is láttam már ettől. – Á, semmiség, kicsit szédelgek csak, de az inkább a pia műve.
Játszom a kemény csajt, pedig eléggé nekicsattantam. Így jár, aki nem figyel. De hé, ha Belialt túléltem, akkor khm, egy kis hűtő nem fog elbánni velem. Látod, tudsz te pozitív lenni, Sophia…
- Neked is! – A kaja isteni lett. – Hogy nem nyitottál eddig még éttermet?
Tényleg nagyon finom, egy fél óra után már azon kaptam magam, hogy úgy a harmadik tányérnyi adagot kezdtem pusztítani.
- Tuti sikered lenne, te lennél az év mesterséfje – toldom meg a dicséretet. Az olasz kaja csúcs, maradjunk ennyiben.
Aki azt meri mondani, hogy nem, felnyársalom.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 8:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


B
iztosra veszem, hogy Sophie szivat. Hát miért nem akad már le a témáról? Nem reagálok neki, ez a legmegbízhatóbb megoldás. Miért kell az apjáról meg arról a tollasról ennyit csicseregnie? Inkább érdekel hogy mivel is foglalkozik a kis Nefi ha nem épp az életéért szaladgál. Könyvtáros... Megakad a gondolat menetem.
-Milyen követ?-csapok is le a témára és érdeklődve pislogok a lánykára. Ez érdekesen hangzik. Közben kifőzöm a tésztát, iszogatom a boromat, aztán előkerül megint Belial. Elhúzom a számat Sophi reakcióján, de aztán nevetni kezdek, tiszta szívből.
-Sophie ha le lehetne szoktatni már rég megtettem volna hidd el. De jó ez így! Amúgy is ha a pokolba jössz ott már nem fog érdekelni ez a dolog. Szóval dobd ki a kukába és kész.-javaslom még mindig mosolyogva. Nem gondolja komolyan, hogy az én szavam nagyobb mint kedvenc Lovasomé?! Ugyan Soph, álom világ! Bár tény ami tény jól meg lehet bolondítani őt is. Még talán meg is próbálnám, de... Így jó ahogy van. Nem akarok rontani a tekintélyén, legalábbis avatatlan szempárok előtt nem.
-A kaja lassan készen van és ehető. A sajt hogy....-mondatomat félbe szakítja a koppanás amit a lány felől vélni hallok. Oda is fordulok miközben meghallom a nyomdaiparba nem illő szavakat. Kezem mögé rejtem arcomat és csak ingatom a fejem.
-Sophia Haynes! Hogy lehetsz te ilyen nagyon ügyes?-lépek felé kezemből letéve a fakanalat. Jajj szegény kis madárkám.
-Nagyon megütötted?-kísérem az asztalhoz és az egyik székre nyomom. Vissza lépek a tűzhelyhez és lezárom a gázt a ragu alatt. Imádom ezt az illatot.
-Tegyünk rá egy kis jeget vagy megmaradsz?-fordulok vissza a lányhoz, miközben tálalni kezdek. Elveszem tőle a sajtot és mind a két tányérra nagy adag reszelt sajt kerül.
-Jó étvágyat kívánok.-mosolygok rá és újra töltöm a két poharat, ettől majd nem fog fájni a feje.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 1:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

Kész ez a nő, de nem baj, jól döntöttem, amikor őt választottam lakótársnak. Jó humora van, tud élni, és erre szükségem volt már, valakire, aki egy kis életet ver belém, akinek az energikusságából és gondtalanságából rám is ragad.
- Író, könyvtáros és követ vagyok, kis szívem. Mi vártál? – Azt hittem, ez az információ a bemutatkozáskor megragadt a fejében, de elnézem, démon, nem biztos, hogy túl nagy érdeklődést mutat ilyen részletek iránt is. – Azt is. Vegyesen olvasok mindenfélét, abból tanul az író még jobban írni.
Nem mondatja egy szóval sem, hogy nem figyelmeztettem eme érzelmi hiányosságomra a romantikát illetően. Nekem tényleg Michael az első, és az a legnagyobb szívás az egészben, hogy még mindig nem tudtam kiverni őt a fejemből, pedig kénytelen leszek. Nem hinném, hogy ő bármi különösebbet is érezne irántam az alkohol segedelme nélkül, így meg csak magamat keserítem, hogy újra és újra rágondolok. Muszáj elfelejtenem, sürgősen.
Amúgy is rokonom, elég közeli. Világos, hogy emberi kapcsolatokra van szükségem. Minél normálisabb közegre.
- Apa tövestől tépi ki a tollazatát, ha megtudja, mit csináltunk – húztam be a nyakam. – De évek óta nem hallottam felőle, egyszer felkeresett, azóta tojik a fejemre… vagyis még azt se. Remélem, nem pont most jön meg az apai fegyelmező ösztöne…
Adtam hangot vélt, vagy tán valós aggodalmaimnak ezt illetően. Nem magamat féltettem, bár lehet, kellett volna, de nem mindegy nekem már? Keveredtem annyi zűrbe, hogy még egy nem oszt nem szoroz, de az arkbácsikámnak ebből még komoly bajai lehetnek.
- Inkább őt féltem, mint magamat.
Az már biztos, hogy családban marad. Van még egyáltalán tiszta arkangyal? Talán Sariel néném és esetleg a néhai Raguel… Meg még Gabriel, igaz, vele nem fűztem olyan szorosra a kapcsolatom, hogy ilyet eláruljon az öccse korcs emberivadék fattyának.
De arról volt sejtésem, hogy rólam mit gondolhatott… szerintem apa miatt nem ölt meg, és úgy érzem, jobb, ha ebben a boldog illúzióban ringatom magam. Néha jobb nem tudni, mi az igazság.
- Le kéne szoktatnod erről a folytonos pocsékolásról. Nem dísznek van az oxigén meg ózonréteg a bolygón, a napsugárzás nem egy kellemes dolog – vajon ők is képesek leégni, mint mi, halandó lények?
- Na, alakul a kis aranyos? – érdeklődtem a kaja felől. Finom illatok lengték be a konyhát, sült darált hús, paradicsomszósz és a sajt, ami frissen vettem elő a hűtőből rezelni, közben az ajtót jól le is fejeltem, kisebb barokkos káromkodás-körmondatok kíséretében.
- Hogy az a rosszmájú kénköves pokolbéli ördögfattya vinné el – szitkozódtam.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 12:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


N
em is olyan rossz társaság a lány ha nem akaratoskodik, hogy választ kapjon a kérdésére. Én is nyugodtabban állok neki főzni, mi több beszélgetésünk közben már a fele kaja készen is van.
-Szóval te olvasol? És romantikus regényeket?-pillantok rá vigyorogva, nem hiszem el, jó hogy nem azt közli, hogy onnan merít ihletet. Ja várj... Konkrétan ezt közölte velem. Ez beszarás! Vegyek alapul egy nyálgörcsös papír halmot az életem kisilabizálására? Azt már nem! Meg is rázom a fejem és inkább másról kezdek beszélgetni. Aztán Sophie szavain fel kell nevetnem. Kicsinál a nő!
-Nem baj kis bogaram, családban marad a botlásod.-kacsintok rá ám következő szavai megzavarnak. Kötelék?! Az meg mi a bús nyavalya? Értetlenül nézek a lányra, fingom nincsen miről beszél. Haló, nem probléma, hogy először érzem ezt? Legyintek kezemmel, hagyjuk is inkább. Nem fogom tudni megválaszolni. Inkább tovább serénykedek a tűzhelynél és Sophinak is feladatot osztogatok. Hasznosítsa a kezét, ne csak a száját, úgyis sokat jár. Végül mégis én adok új témának valót. Megint előkapom Belialt a tasakból, de Sophie erre is rácáfol. Elnevetem magam a duzzogásán.
-Kis szívem! Belial ebből űz önálló sportot, hogy mi mindent lehet felgyújtani. Nekem ez már nem újdonság. Az lepne meg, ha inkább nem tenné.-közlöm nemes egyszerűséggel és megnézem a tésztát, hogy megfőtt-e? Mivel jónak ítélem a helyzetet, így leszűröm, aztán szépen a tányérokra halmozom, amiket Sophie elő készített. A ragu is hamarosan készen van, így kavarok még rajta párat, majd megint a Nefire nézek.
-Reszelnél sajtot egy tálba?-aki vacsorázni akar, az dolgozzon is meg érte. Én megcsinálom a nagy dolgokat, neki kiosztom a kicsiket.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

Jót szórakozom azon, hogy duzzog Lucifer említésére. Vajon mit tett vele, amiről nem akarja, hogy tudjak? Hm, még biztos lesz alkalmam megkérdeznem szörnyűséges nagybátyámat, bár szerintem elég lesz majd megemésztenie a hírt, hogy a világon vagyok. Nem kis cirkusz lesz belőle.
- Jó-jó, meg ne egyél már! – mosolyogtam a nem létező bajszom alatt. Érdekes fordulatot vett a beszélgetés, közben a vacsora is jól haladt ott a tűzhelyen. Ő még tovább pusztította a bort, amit hozott, én úgy döntöttem, mindkettőnk érdekében jobb, a leállok. Nem voltam egy hú, de tapasztalt ivó, és kösz, de kihagytam volna a San franciscói kórház detox részlegét.
A paradicsompüréket hamar megtaláltam, a szekrényben a negyedik polcon sorakoztak katonás rendben. Pohár víz, tökéletes, azokat odavittem közel hozzá, hogy amikorra kell, ott legyen.
- Igen. Eddig akárhány romantikus regényt olvastam, mindig a párok döntötték el, mit akarnak attól a kapcsolattól. Kár, hogy amúgy minden regény hazugság – apáék kapcsolatából is látszott, hogy nem egy romantikus lányregény lapjairól léptek le. Különben nem lettem volna idejekorán árva, és az apokalipszis forgatagában ide-oda taszigálva a sorsom által.
- Legalább van sztorink, nem unatkozunk. Én e gondoltam volna, hogy az első az egyik nagybátyámmal lesz a sok közül. Úr ég… ez überkínos – nevettem fel. – Nálatok ez a kötelék dolog mennyire számít? Nem ismerem úgy a démonok képességét, az angyalokét annál inkább.
True, Zach oldalán eltöltött éveim alatt alaposan sikerül kiismernem az angyali természet egy részét, hogy mi mindent képesek eltanulni az emberi lényektől, é ő elég sok mindent átvett, de őrangyal, ez nem csoda, ő már előttem is rengeteg időt töltött a földön. Azt csodálom, hogy emiatt hogy nem lett még bukott belőle. Ne is legyen, mert abba én egyszerűen nem tudnék belenyugodni. Inkább ellöktem magamtól, semhogy magammal rántsam önnön romlásomba. Mint fivéremet tisztelem és szeretem.
- Én belőle azok után bármit kinézek. Még mindig a tollas miatt duzzogok – vallottam be. – Olyan jól szórakoztam vele, errefel elégette az orrom előtt. A rendetlenje. Ja, meg lecsapolta a véremet is, majd alkalomadtán tudakold meg, légyszi, hogy mi a jó égért kell neki egy korcs vére?
Ezen jó ideig gondolkodtam, elvégre a én démon lennék, akkor nem nyomokban arkot is tartalmazó vérre mennék, hanem egyből egy arkot találnék meg óhajommal. De ez csak az én logikám, lehet, a démonok ebben is máshogy működnek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 1:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


V
igyorgok a lányon, ahogy görcsöl az apuci mit szólna hozzá sztorin. Nem is reagálok már rá, mert egyszerűen nem tudom mit mondhatnék én neki még erre. Lucó... Na most kapaszkodj meg Sophia!
-Ki nem állhatom Lucifert! Gyűlölöm. Nem akarok róla beszélni.-közlöm olyan dühösen, hogy jóformán összeroppantom a fakanalat a kezemben. Meg is rázom a fejem. Téma lezárva! Bármi másról beszélek vele, de Lucókát hagyjuk szépen! Inkább arra figyelek, hogy a vacsoránk finom legyen. Azért még én is felteszek egy kérdést a lánynak, hátha tud valami tanáccsal szolgálni, de ahogy hallom, ez bukó! Mély levegő, hagyma tovább pirít. Elveszem az újra töltött poharam, ajkam a széléhez érintem, közben agyalni kezdek. Bele kortyolok a pohárba és elhúzom a számat.
-Szóval azt mondod nekem, hogy ha mi változtatunk rajta, akkor bármi lehetséges?-nem tudom, hogy jól értettem-e amit mond. Vissza fordulok a tűzhelyhez, lassan forr a tészta víz, így előbányászom a spagetti tésztát a szekrényből és félbe töröm, aztán a darált húst keresem meg a hűtőben. Tényleg jól betárazott a lányka. A húst az megpirult zöldségekre teszem és azt is elkezdem pirítani.
-Legyél olyan rendes és bontsd fel a paradicsom püréket és készíts nekem ide egy pohárba vizet.-pillantok hátra Sophie-ra és kacsintok egyet. Inkább ilyen apróságokat adok neki, attól még nem fog konyhát felgyújtani. Előkészítek egy nagyobb tálat tele hideg vízzel, aztán ahogy felforr a tészta víz bele öntöm a spagetti tésztát és elkeverem. Ha ezzel megvagyok akkor ismét a ragu alappal foglalkozom. Szabad kezemmel ismét a poharam után nyúlok és a maradék italt eltüntetem.
-Tudod... Én nem gondoltam volna, hogy bennem valaha ilyesmi ki fog alakulni. Nagyon furcsa. És most talán nem is baj hogy nem vagyok a közelében. Kicsit szeretném rendezni a gondolataimat. Na meg aztán ki tudja hogy ő mit gondolt komolyan, meg mit nem... Lehet mikor újra találkozunk csak kinevet és közli hogy viccelt. Végül is démon... Bármit kinézhetünk belőle.-még most is bosszantja a gondolataimat az az este. Megkeverem még utoljára a húst, majd kezemet Sophie felé nyújtom, hogy a paradicsompürét adja oda.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 11:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie & Sophia
Dwell into the darkness

- Nem lenne ekkora probléma, ha nem tudnám, hogy miként reagálna, ha… mindegy, csak van annyi esze Michaelnek, hogy tartsa a száját. Az ő érdeke is, hogy apa ne tudja meg – naná, apa tövestől tépné ki a tollainkat, ha a fülébe jutna, és nem nagyon érdekelné az, hogy élveztük-e egymás társaságát azon az éjszakán.
- Ne már. A nagybátyám, még szép, hogy kíváncsi vagyok rá. Persze, megértem, ha esetleg nem vagy vele jóban, nem arról híres, hogy a korrektség mintapéldánya lenne – lásd a szentkönyvek, khm, tuti, hogy tőle tanulnak a biztosítási és egyéb kacatokat emberekre sózó ügynökök is.
Nem mozdulunk ki, hurrá, egy darabban maradok. De többet tényleg nem ihatok, ha én még ma hasznos is szeretnék lenni.
- Nem is vagyok illuminált. Még magamnál vagyok úgy-ahogy – becsiccsentettem, az azért elég nagy különbség, még tudtam, hol vagyok, ki lánya-borja vagyok, és mi a bánatot művelek. Épp a megfelelő hangerőt állítottam be a magnón. Így tökéletes, ez még a szomszédoknak se lehet zavaró, egy nyikk panaszuk se lehet. Miért? Mert egy démon a lakótársam, azért. Nem ajánlatos vele kötekedni.
- A bolognai jó lesz – hagytam jóvá a menüt, közben elkezdtem az étkezőasztalon tálalni. Mivel utálok mosni, fölösleges vízpocsékolás, ezért abroszt nem vettem rá magamnak, amúgy is jól nézett ki az asztalom úgy, ahogy volt. Szó nélkül töltöttem újra a csajszi poharát, háromnegyedig, reméltem, ennyivel megelégszik.
- Nem a legjobb személytől kérsz párkapcsolati tanácsadást. Még sosem volt lehetőségem ilyesmire, ez nekem is egy új dolog. Amíg az őrangyalommal laktam, szó se lehetett ilyesmiről, minden apró vacaktól óvott. Mániákusa meg akart védeni mindentől, a csalódástól is – ingattam a fejem. – Csak akkor változtat szerintem bármin is, ha ti magatok így akarjátok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


Ó
ez a lány igazán össze van rakva. Csak ingatom a fejemet, mondjuk megértem, a múltkori sztori után én is ezt akarom csinálni, de már mindegy ha tudja Belial. Mély levegő, ne idegesítsd magad. Most két hétig nem látod!
-Ne agyalj azon, hogy mit szólna az öreged. Azt mondtad élvezted. Akkor meg?-azért van a Nefiben rendesen ellent mondás. Nem baj, majd csiszolunk rajta. Lucóról kérdez, megint, neee! Nem akarok a nagyfőnökről beszélni. Felfújom az arcom egy pillanatra és csendesen megingatom a fejem.
-Tudod nem olyan nagy szám, és ne vedd sértésnek, de a múltkori találkozónk óta én nem tartok igényt arra, hogy tudjam mi van vele, és mit művel. Elég volt akkor a szadijából. Nem kívánom a legrosszabb ellenségemnek sem!-közlöm kislányos bosszúsággal és el is fordítom a fejem. Sophie keressen jobb témát, vagy az este további részében én ugyan nem szólok hozzá többet! Vigyorogva hallgatom szavait arra ahogy lereagáltam a mennyei légyottját. De bolond vagy te csajos.
-Szó sem volt róla, hogy kimozdulunk itthonról, ne majrézzál. De ha mennénk is, nem hagynálam magadra!-biztosítom azért benne, hátha máshogy alakul az este. Aztán rákérdezek egy kellemesebb dologra. Főzőcskézni van kedvem, de hogy van-e alapanyag, már másik kérdés. Miután megkapom a választ fel is pattanok. Kinyitom a hűtőt, a szekrényt, meglesem mi van. Újabb kérdés Sophitól, felé fordulok.
-Nem élek rúnákkal, én főzök. Amúgy is kellően illuminált állapotban vagy már az ujjad is levágnád a késsel.-nemes egyszerűséggel vágom oda a szavakat, de vigyorgok is mellé hogy azért ne vegye sértésnek amit kikotyogtam. Közben találtam két lábost, az egyikben vizet teszek fel, a másikba olajat öntök. Előkapok két nagy fej hagymát, módszeresen megpucolom, összekockázom és a lábosba teszem. Aztán sárgarépa, amit bele reszelek, így kerül fel a gázra pirításra.
-Bolognait csinálok, remélem szereted.-kacsintok a lányra miközben a sercegő hangra figyelek és nekilátok pirítani a hagymát és sárgarépát. Párszor megkeverem a lábos tartalmát és újra Sophira nézek.
-Megkérhetlek, hogy töltsd újra a poharam?-vigyorodom el, kíváncsi vagyok mennyire van már berúgva.
-Egyébként, ha már az érzésekről beszélünk. Segíts ki te egy kicsit! Ha valaki tetszik és mondjuk el is mondod neki, mennyiben változtatja meg kettőtök kapcsolatát?-döntöm oldalra buksimat, majd kis idő múlva ismét a lábasra figyelek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophie otthona - Page 2 Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 6:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Belphie&Sophia


Ej, ez az éjjel se telik eseménytelenül. Ha azt kérdeznék tőlem, mi az az unalom, sanszos, hogy nem tudnék válaszolni rá. Nem mondhattam el az életemről, hogy unalmas lenne, szinte mindig történt velem valami emlékezetes, amióta tudatomnál vagyok.
Eleve a születésem se egy normális dolog.
- Nincs rájuk szükségem, pláne, amíg tollas rokonaim is lent császkálnak a földön. Jobb addig a teljes kikapcs és relax – bizonygattam igazam. Nem akartam érezni, túl sok, nyugalmat akartam, és főleg azt, hogy ne jusson eszembe, n még mit kaphatok ezért apámtól. Habár… amiről nem tud, az ugye nem fájhat neki, nem?
Ha viszont megtudná… mi lenne belőle? Eddig e törődött azzal, hogy mi van velem, akkor meg? Semmi köze hozzá – beszéltem rá magam gondolatban, hogy helyesen cselekszem. Nekem, végtére is olyan mindegy.
- Inkább az üresség, mint ez az állandó bűntudat, hogy apa vajon mit szólna hozzá – grimaszoltam az ital keserű ízétől is.
Miért nem akar nekem mesélni Luciferről? Talán vaj van a füle mögött? – Ne már! Tényleg, mesélj már róla! Milyen Lucifer?
Mondtam én, hogy nem ilyen esti mesére számított. A kicsi ivást azért módosítottam volna, mert az a kicsi jóval több volt annál. Égett az arcom a szégyenérzettől, teljesen jogosan, igaza van, jobban is figyelhettem volna magamra.
- Na, ezért nem megyek én ma sehova. Nem ismernék fel egy angyalt már álcázott alakjában, az meg nekünk életveszély, ha nem működik a képességem. Az csoda, hogy életben hagyott... – Ha neki nem is, de nekem biztosan az. Köszönöm, még nem vágytam a halálra. A bort még elfogadtam, de tényleg ez az utolsó pohár. Többet én ma nem ihatok, különben viszont látom a reggelimet is, nem csak az eddig magamba küldött italt.
- Aha. A hűtőben is találsz egy csomó mindent, meg mellette a szekrényekben. Alaposan bespájzoltam, legyen miből válogatni – más kérdés, hogy a főzéshez évek óta hozzá se nyúltam, úgyhogy ideje felavatni a konyhát.
- Nem tudsz véletlenül valami tűzálló rúnát vagy hasonlót? Biztonság kedvéért – harangoztam be előre a nem létező konyhai szakértelmemet. Jobb, ha erre is felkészül és megemészti az infót.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Sophie otthona - Page 2 GadHg7Q
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
392
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 11:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextSophia & Belphegor


N
a hát mik nem derülnek ki. Ó! Sophie nem akar letenni a lopkodásról, meg az érzelmek elzavarásáról. Mély levegőt veszek és igyekszem minél tapintatosabban kifejezni magam. Bár nem is tudom, hogy ezt lehet-e úgy kimondani. Nem akarom megsérteni Őt. Agyalok, szabályosak kattognak az agytekervényeim. Mit is mondjak neki? Na meg hogyan? Bele túrok üstökömbe és megrázom a fejem.
-Nézd kislány! Az hogy érzel, az nem mindig rossz. Van amikor nem a megfelelő pillanatban jelentkeznek ezek a dlgok, de kell! Elnyomhatod, mert meg tudod csinálni, de azzal számolj, hogy akkor nagyon üresnek fogod érezni magad.-fogok bele mondandómba és államra teszem egyik ujjamat.
-Hidd el, te attól vagy az aki, hogy érzel! Muszáj, hogy érezz, akkor is ha fáj vagy rossz!-na tessék hidegzuhany... Hagyom is a dolgot, a Lucós témát inkább már átugrom, felesleges szót fecsérelni rá, majd rá jön arra amit mondtam. Ki akarja próbálni milyen amikor elnyomjuk az érzelmeket? Ahhoz nem kellett volna innia, ez az egyik, a másik meg.... Elsőre az sosem sikerül. Csak legyintek rá, inkább kérem, hogy ossza meg velem a kis titkát töviről hegyire. Még Adolfot is bevonom az eszmecserébe, így ketten hallgatjuk a lány kis love story-ját. Csak mondja, mondja, mondja és mondja... Néhol felugrik a szemöldököm, de nem vágok közbe, pedig nagyon szeretnék. Végül miután befejezi abbahagyom a kocogtatást koponyámon. Ez aztán a....
-Pfúúúh, ezt szépen leírtad. Tehát iszol egy kicsit és átküldik a fejed, majd csapjunk a lecsóba...-nagyon gyorsan levonom a következtetést és finoman közlöm hogy olcsó hús a kis főbérlőm. Ezen is javítunk majd. Legalábbis megpróbálok most az egyszer a szarból várat építeni. Idő közben szomorúan konstatálom, hogy elfogyott az absinthe, uhh ennek jól az aljára néztünk. Mondjuk szerintem én többet fogyasztottam mint a kis félangyal. A következő üveg után nyúlok, de ehhez nagyobb poharak kellenek. Így útnak indulok a konyhában ismét, hogy nem sokkal később két nagy méretű pohárral térjek vissza, ki is nyitom a boros palackot és már töltök is mindkettőnknek.
-Arra, hogy máskor jobban figyelj a részletekre!-nyújtom át neki a poharat és nagyon remélem, hogy nem kell hamarosan ágyba dugnom, mert összeesik a piától. Vajon ő mennyire bírja? Na majd most kiderül.
-Mondd csak, mi van itthon amiből lehet főzni? Kellene enned valamit.-közlöm egyszerűen pár korty vörös nedű után. Na meg persze én is bekapnék valamit, csak úgy a mihez tartás végett.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7