Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Városszéli sintértanya •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 10, 2020 10:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Szavain derűsen felnevetek. Hisz ő is tudhatja, az a veszély nem fenyeget, hogy én bármikor is megszakadjak a munkába. És szerencsére a hátammal sincsenek gondjaim. Lucifer elég masszívra és strapabíróra alkotott, évezredek óta kiszolgál ez a test, pedig nem igazán kímélem. Ha belegondolok, mennyi sérülést összeszedtem már, "isteni csoda", hogy még így egyben vagyok.
-Még szép. - bólintok egyetértően a vatikáni kirándulás ötletére. Jó móka lesz bepofátlankodni a szentfazekak közé. Bár attól valóban nem kell tartanunk, hogy a bejutáskor majd végig kell nyomorognunk a lelkes, hithű tömegen. Azok az idők elmúltak.
-Szerintem se. Legfeljebb helybéliekbe botolhatunk. Már akiben maradt még valamiféle érdeklődés, hogy pár imára beforduljanak a kápolnába.  - jegyzem meg halvány mosollyal.
Mammon megosztja velem a boteldobás trükkjeit, amit sunyi vigyorral a képemen hallgatok. Ezt követően figyelmünket néhány hosszabb perc erejéig az Abdeckernek szenteljük. Ahogy fivérem megemlíti a bőrnyúzást, úgy sintér barátocskánkon eluralkodik a totális halálfélelem. Eddig is remegett, félelmében össze is hugyozta magát, de most úgy igazán elkapta a rettegés érzése. Talán fél lábbal már a sírban is érzi magát.
-Nekem tetszik az ötlet. - támogatom a gondolatot. A kifüggesztett bőrkezeslábas pedig kifejezetten ütősen hatna. Sajnos nem érkezünk bőrfosztani, játszadozásunkat újabb emberkék felbukkanása zavarja meg, akik mint hamar kiderül, Mammon kutyáiért jöttek. Az illedelmes bemutatkozást követően értetlen fejek és bamba szempárok merednek ránk. Neveink nem csengenek számukra ismerősen. Úgy fest, még nem hallottak rólunk. Szégyenletes! Én ezt egy nemtörődöm vállrándítással díjazom, öcsém viszont tudatlanságukat kissé zokon veszi. Főleg, amikor a kis bagázs néhány fegyveres tagja előrántja a mordályát és golyót ereszt ránk, majdnem az öcskös kis kedvencei is golyófogóként végzik.
-Die Unwissenheit wird ihr Verluste. (A tudatlanság lesz a vesztük.) - jegyzem meg tekintetemet végigfuttatva a díszes társaságon, hagyva, hogy Mammon lássa el a bajukat. Ha eddig nem lett volna számára személyes ügy, most már egészen biztos az. Kezdésként az előbb kirántott ajtót lebegteti maga elé pajzs gyanánt. Produkcióját újabb kidülledt szemek, értetlen pillantások és térdig leesett állak kísérik. Aztán repül a vasajtó és ketté szeli az útjában lévőket. Elég csúnya látvány, bizonyosan pokolian fáj is, de olyan gyorsan beáll náluk a halál, hogy a fájdalom aligha tudatosul bennük. Hasonlóképp járnak azok is, akik saját pisztolyuk csövével néznek farkasszemet, majd golyót kapnak a pofájukba. A kereskedő fejét kapkodva egyre aggodalmasabban figyeli, ahogy emberei úgy hullanak körülötte, akár a legyek. Bár tudom, hogy ez nem fog túl sokáig tartani, ennek ellenére kényelembe helyezem magam. Az egyik székbe halt fazont egy laza lábmozdulattal kilököm és befoglalom a helyét. Neki már úgy sem kell. A kutyák a lábamhoz telepednek, és az oldalvonalról nézzük, amint az egyik hullajelölt egy üres piás üveggel ront Mammonnak. Nem mintha bármi esélyük lenne egy démonlovas ellen, de ilyen fegyverválasztással labdába se rúghatnak.
-Die menschliche Dummheit ist grenzenlos! (Az emberi ostobaság határtalan.) - ingatom meg a fejem, miközben az üveg a csóka arcán szilánkosra törik. A vascsővel támadó is csúnyán végzi, a feje, akár a platóról lezúgott dinnye, úgy loccsan szét a démon talpa alatt. A végén már csak a kereskedő marad, akinek egy pillanat alatt letépi az arcát.
-Na ezek sem veszik már el tőled a kutyáidat. - nevetek fel. Közben felkelek a székből és rágyújtok egy szál cigire.
-Lessük meg a kicsikéket. - javaslom az öcskösnek, még mielőtt újabb halni vágyó csapat tűnik fel a raktárban. Az elhullt tetemeken átlépve sétálok a csarnok hátsó részében elhelyezett ketrecekig. Megállok az egyik előtt, amibe két démonkutyát is besuvasztottak és megállapítom, hogy nem spóroltak a csapdákkal sem. Lehajolok, két ujjammal a padlót érintem, mire kezem alatt finoman megremeg a talaj és kisebb repedés fut végig rajta megtörve a ketrec körüli démoncsapdákat. A két eb pillanatok alatt kiszabadul a fogságából.

zene: nincs || szószám: 594 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Városszéli sintértanya - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 08, 2020 3:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Ha nem szánsz egy kis időt a mulatságokra, akkor a végén még megszakadsz a sok munka alatt. Vagy csak ismerd ne, nem bírja már úgy a hátad.- apró ám annál szemtelenebb mosolyra húzódtak az ajkai.
- Akkor most már biztos, meglátogatjuk azt az otromba épületet. S van egy olyan érzésem, hogy tumultusra se kell számítanunk, nem igazán járnak már arra turisták. Biztosra veszem, hogy fogunk találni pár érdekességet. Régóta vágyok már egy szent koponyájára, csodás váza lesz belőle.- csupán egy kis törődést fog igényelni, befoltozni a repedéseket, tartósítóval lekezelni, nehogy véletlen egy nap megadja magát és a földre hulljon a virágföld.
- Ich betrachte mich als Diplomaten, nicht als Krieger(Diplomatának, nem pedig harcosnak tartom magam). Csupán a technika a lényeg, csuklóból kell dobni a kívánt hatás elérése végett. Természetesen az is nyújt némi segítséget, hogy ha természetfeletti vagy.- önelégült félmosoly ült ki az arcára, csupán egy pillanatig, de eleget elárult azzal kapcsolatban, hogy hogyan is juttatta célba a pálcát.
Fivére szavaitól már-már megvilágosultan csillantak fel a szemei. Nem tudja, nem sejti, hogy erre miért nem gondolt eddig, de hála testvérének, már ez is meg van oldva.
- Bőr. Igen, ez lesz az, a bőre. Élve fogom megnyúzni, a bőrét pedig kiakasztom ennek a…- undorodva nézett körbe.- menhelynek a kapujára. Apró figyelmeztetés, hogy mi a jussa azoknak, akik a pokolkutyákra vadásznak. Danke Belial(köszönöm Belial).- a sintér arckifejezése arról árulkodik, hogy nem rajong az elképzelésért, hogy üzenetként funkcionáljon a bőre, legnagyobb szerencsétlenségére ebbe nem túl sok beleszólása van.
Kissé sértve érezte magát Mammon. Ha átlagos démonok lennének, megértené, hogy nem hallottak még róluk, de nem átlagos démonok voltak, kettő a négyből, a Viszály és Pestis, mégse csengett ismerősen számukra a név.
- Felháborító ez a nagyfokú tudatlanság.- csalódva rázta a fejét. Nincs mit tenni, muszáj lesznek megfelelő oktatásban részesíteni ezeket a gazfickókat.
- Igazán kedves tőled, drága fivérem.- hálás mosolyt küldött Belialnak, utána pedig egy gyors mozdulattal visszalevitálta maga elé a tokjából kitépett ajtót. Pajzsnak tökéletes lesz.
- Chase, Höllenhund, csatlakozzatok Belialhoz.- mondta kissé ingerült hangon. Nem csoda, hogy a vérmérséklete az egekben, hiszen a kutyáira is lőnek. Túlságosan is sok a halálvággyal rendelkező emberi lény ebben az épületben.
Függőleges helyzetből vízszintesbe fordította át az ajtót, majd lapjába, és nagy erővel küldte az emberek felé, kettőbe vágva kettőt, egynek pedig az oldalából szakított ki egy jelentős darabot. Ez elég volt ahhoz, hogy az emberek egy kisidőre meglepődjenek, vagy inkább megrémüljenek. Elég arra, hogy Mammon démoni képességei segítségével ki vegye a kezeikből a fegyvereiket és az csővel az arcuk felé forduljanak.
- Bang.- elsült mind, és azok a szerencsétlenek, akiknél volt valami lőfegyver, lyukasabb arccal dőltek el, mint amivel érkeztek.
- Akkor folytatása következik.- volt egy ostoba, aki egy üres üveggel a kezében támadt Mammonra, de még lendületében elkapta a férfi karját, és a saját arcán törte széjjel az üveget, ami pedig megmaradt az üveg nyakából, azt az arcába állította. Egy másik egy vascsővel támadt, ami elől oldalra lépett Mammon és már lendült is a lába az ember bokája felé, amitől amaz eldőlt és már ideje se volt felállni, mert a démonunk széttaposta a fejét.
- Wunderbar. Jetzt kann ich meine Schuhe rauswerfen(Csodálatos. Most dobhatom ki a cipőmet).- mondta kissé bosszúsan, és oda se néz ugyan, de elkapott egy másik embert, a nyakánál fogva tartotta, majd összeszorította az ujjait a férfi nyelőcsőve körül és egy könnyed mozdulattal kitépte azt.
- Maradtunk kettesben.- mosolyogva nézett a kereskedőre, és időt se hagyva arra, hogy az ember mentegesse magát…
Mammon mutató és középső ujja a férfi álla alatt behatolt az ember fejébe és lassan kezdte el felfelé tolni őket és ahogy haladt előre úgy vált el a férfi arcának bőre a fejétől, mikor pedig már az Mammon tenyerében volt, úgy dobta félre, mintha egy rothadt falevél lett volna, ami pedig megmaradt az emberből. Cipőjének sarkával belelépett az arcába, darabokra törve azt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 05, 2020 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Es spielt keine Rolle. Dafür habe ich keine Zeit. (Nem számít. Úgysincs időm ilyesmire.) - felelem. Az efféle mókát meghagyom a kapunyitás utáni időkre.
Megemlítem, hogy volt alkalmam ellátogatni oroszföldre, hogy információkat szerezzek. Ám azt az apró részletet kihagyom, hogy arra az utazásra kedvenc szőke angyalunk is elkísért és segítségemre volt. Megtudom, hogy Mammon szívesen tenne egy túrát a Vatikánba. Ezzel nincs egyedül.  
-Ez egy jó ötlet. Én is régóta tervezek ellátogatni a pápalakba. Az emberek szerint az életben egyszer mindenképpen el kell jutni oda...addig nem érdemes meghalni se... - fűzöm hozzá sunyi vigyorral. Bizonyára sok érdekes dolgot rejtegetnek a Vatikán szent falai között, ami még a magunkfajta pokolfajzatok számára is figyelemre méltó lehet.
-Ein geschickter "Krieger" kann ein Blutgefäß mit einem Hühnerstall schneiden. (Egy ügyes "harcos" egy csirketollal is képes eret vágni.) - jegyzem meg pimasz vigyorral, miközben ő ujjai közt véres sétapálcáját pörgeti. Ahhoz képest, hogy "csak egy sétabot" szép kis mélyedést ütött emberünk nyakába.
A pokolblöki feltűnik és a gazdájának nem okoz csalódást, pillanatok alatt elintézi a sintér csapat maradékát. Csak a sintér marad maga alá vizelve némi halálfélelemmel az arcán. A sérülését derekasan viselte, pedig egy letépett testrész nem épp a legkellemesebb élmények közé tartozik. Ám a bátorsága egy pillanat alatt tovaszáll, amikor szembesül saját halandóságával. Noha újabban szemtelenül nagy merészség van az emberekben, főleg azokban, akik már legalább egyszer visszatértek a halálból. Ám akik először készülnek halni, azokban még ott a félsz, hisz nem tudhatni, hogy lesz-e számukra újabb kör.
-Hát egy kar mínusz még nem a halál, de most a bőréről van szó.... - jegyzem meg, miközben az öcskös sétabotja a félkarú elevenjébe fúródik, felszakítva a nem rég forrt sebet.  A kis kellemetlenséget hangos üvöltéssel viseli, aminek a közben betoppanó rongyos kereskedő és bájos kis csapata fültanúi is lesznek. A kofa felfedezi, hogy nem rég látott minket a kocsmába italozni. Az öcskös nem titkolja, hogy helyes a férfi meglátása, még be is mutat neki minket a maga sajátos módján, és nyomatékként egy ajtót is kiszaggat a helyéről, de ahogy figyelem az arcokat, a szemekben nem gyúl felismerés a démoni nevek hallatán. Inkább a tokjából kifordult nyílászáró miatt látni némi csodálkozást. Sebaj, nem ismerhet minket mindenki. A kereskedő barátocskánk határozottan nem hajlandó lemondani a kutyákról és a busás haszonról, amit velük szerezhetne. Ahogy az öcskös tervei között sem szerepel, hogy átengedje őket.
-Mach es einfach. Es ist deine Herzensangelegenheit. (Csak tessék. Ez a te szívügyed.) - nem állok útjába az öcskös szórakozásának. Közben a kis bagázs felfegyverkezik, hiszen a többség nem küzdelemre készült, mikor idejött. Azonban akadnak páran, akik mégsem teljesen fegyvertelenül érkeztek ide, kabátjuk belső zsebében lőfegyver lapul, ezt előrántva célozzák meg az öcsköst és lőnek. Rá és a kutyáira.

zene: nincs || szószám: 441 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Városszéli sintértanya - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 03, 2020 6:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Attól tartok, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint, elég kevés az esély arra hogy találj egy gyülekezetet, ami meg is felelne a kívánt kritériumoknak.- manapság elég kevés olyan gyülekezet van, ahol táncolnak, énekelnek, és örülnek. Leginkább azért imádkozhatnak, hogy legyen végre vége annak, ami a bolygón folyik, Isten térjen vissza, és a démonok pedig ismét a Pokol melegét élvezzék.
- Ich kann mir die überraschten Gesichtsausdrücke vorstellen(el tudom képzelni a meglepett arckifejezéseket).- röviden és halkan elnevette magát. Micsoda ostoba arckifejezésük lehetett az embereknek. Nem tudják eldönteni, hogy amit látnak az igaz, vagy csak az elfogyasztott drogok miatt hallucinálnak.
- Az nem a szomszédban van, az biztos. Csodálom, hogy a Vatikánban még nem jártak. Legalábbis a legjobb tudomásom szerint még nem. Talán nem ártana, ha majd felkeresnék, és meggyőződnénk a saját szemünkkel az érintetlenségéről és ha már ott vagyunk, némi emberei segítséggel kiszolgálhatnánk magunkat az ott fellelhető értékekkel.- nem Belial az első, akinek említi ezen irányú terveit, de jelenleg nem árt, ha több személlyel osztja meg ezeket a gondolatokat, valaki talán rá is fog majd harapni, és Mammon segítségére lesz.
- Es ist nur ein Spazierstock(ez csupán egy sétapálca).- mondta mosolyogva, miközben megforgatta az ujjai közt, és ennek köszönhetően a bot végéről a vér egy gyors és rövid ideig megmaradó vérkört írt le a levegőben.
Szavak nélkül is megértette, hogy mire is gondolt Belial, hát akkor itt az ideje, hogy Höllenhund is megmozgassa végre magát. S nem is okozott csalódást.
Büszke mosollyal az ajkán figyelte az eseményeket, ahogy egymás után tépte le a végtagokat, ahogy átharapta a torkokat vagy éppen az arccsontokba mélyesztette a fogait. A csont édes, roppanó hangja, ami nem hasonlítható semmihez se.
- Büszkeség önti el a mellkasomat a látványtól.- mély és hosszú elégedett sóhaj hagyta el Mammon ajkait. Ügyes volt nagyon Höllenhund, és bár nem tartott sokáig a szórakozása, de annál látványosabb volt. Dolga végeztével pedig Mammonhoz sétált és leült mellé.
- Pedig a karja elvesztését milyen jól viselte. Sehr erbärmlich(nagyon szánalmas).- még csak nem is undorral az arcán figyelte a könyörgő férfit, közönyössé vált Mammon arckifejezése. Inkább a sétapálcájának végét a csonkhoz nyomta, amitől a férfi fájdalmában még hangosabban üvöltött fel.
- Oh… a jelek szerint a második felvonás hamarosan kezdetét veszi.- barátságos mosolyt küldött az idegenek felé, de amikor a félkarú megszólal, Mammon ezt udvariatlanságnak tartja, ezért a még ép tenyerén átszúrja a sétapálcáját, odaszegezve a talajhoz a férfit, nehogy valami rossz ötlete támadjon, és el akarjon szökni.
- Milyen jó megfigyelő az Úr. Ahogy mondja, szerény személyem, és a fivérem a kocsmában voltunk. Engedje meg, hogy bemutassam magunkat, talán már hallott is rólunk. A nevem Mammon és a kevésbé jóképű és ráncosabb alak pedig a Belial névre hallgat.- elsőnek a fivére felé intett, majd a Mammon által bezárt ajtó felé legyintett és a mutató ujjával hívó mozdulatot tett felé, minek hála az ajtó kiszakadt a tokjából, és Mammon mellett elszáguldva a falnak csapódott.
- A szavai alapján arra kell következtetnem, hogy nem hajlik a békésebb megoldásra, aminek szívből tudok örülni, ugyanis nem terveztem, hogy bárkit életben fogok hagyni. Hogy szeretnéd fivérem?- kérdően nézett Belialra, nem foglalkozva az emberekkel, akiknek eléggé értetlenné vált az arckifejezése. Nem tudják, hogy Mammon kérdése mögött az volt a lényeg, hogy Belial akarja őket megölni vagy hagyja Mammonnak, esetleg megosztoznak, és ha már az ajtót is szabaddá tette, ezt Chase jelnek vette, lassan sétált be a helyiségbe, amitől Höllenhund fülei kiegyenesedtek, gyanakodva figyelte az új pokolkutyát, de Mammon simogatásától lenyugodott, ennyiből is tudja, hogy egy új falkatagra tettek szert.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 02, 2020 12:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Afroamerikai gyülekezetnél még nem jártam, de ha olyan jók, lehet egyszer meglátogatok egyet. - jegyzem meg halvány vigyorral. Bár az nem mostanában lesz, vannak fontosabb ügyeim is, minthogy hívő emberekkel szórakozzak.
-Hát gyorsan megöltem a bulit. - nevetek fel szórakozottan. A kis gyülekezet nagy része maga alá piszkolva rohant haza, amint feltűntem abban a gyatrán felfirkált démonidéző körükben. Csak páran maradtak a meglepetéstől földbe gyökerezett lábakkal, közben tátott szájjal meredtek rám.  
-Olyan sok témába vágó könyv azért nem maradt fent. Nekem is egészen a szentpétervári Sándor Palotáig kellett mennem, hogy kicsit informálódjak. - jegyzem meg. Bár vannak kétségeim afelől mennyire használhatóak a bennük lévő adatok. Lehet mégis a Vatikánba kellett volna mennem?
Mammon leveri az első csapatot, a később érkezők rám maradnak. Bevetek egy apró trükköt, az egyik kedvencemet. Az összetört piás üvegek szilánkjait használom lefegyverezésükre. Az öcskös csak a szemeit forgatja a mutatványra. Persze tudom, míg nekem ez csak könnyen jött szórakozás, ő komolyan neheztel az emberekre.  
-Ich habe keine Waffe mitgebracht (Én nem hoztam magammal fegyvert.) - vonom meg vállaim, majd fejemmel a sétabotjára bökök, ami épp az egyik földön heverő szerencsétlen nyomorult nyakából áll ki. Ezért azt használtam, ami éppen kéznél volt. Nem mellesleg szeretem a gyors és könnyű megoldásokat. Kérdésére válaszként csak elvigyorodom a rám jellemző sunyi módon. Még szép, hogy senkit nem hagyunk életbe. Megidézi kedvenc bolyhosát és ki is adja a vezényszót. Tépd szét őket! És a pokolblöki már ugrik is, hogy darabjaira szedje a maradékot. Kétségbeesett üvöltéseik közepette könyörögnek nyomorult életükért, miközben a kutya egyre nagyobb darabokat harap ki belőlük.
-Jó látni a pokolkutyád munka közben. - élvezem a szívszaggató műsort, ami nem kevés vérrel és mocsokkal jár. Höllenhund néhány perc alatt elintézi őket. Az ordítások, majd halálhörgések lassan elhalnak és újra elcsendesedik a raktár. Már csak a félkarú van életben, aki rémült arccal mered az öcskösre, miközben saját vizelete nagy tócsaként kezdi őt körbevenni.
-Nun, das ist erbärmlich. (Hát ez elég szánalmas.) - húzom el a számat némi undorral az arcomon, amint a férfi könyörögni kezd. Megtenne bármit, amire Mammon öcskös kéri, csak kímélje meg a nyomorult életét. Emberek, amint megcsapja őket az elmúlás szele, könnyedén adják fel méltóságukat is, csak hogy tovább húzzák az elkerülhetetlent.
-Mi fészkes fene folyik itt? - szól a kérdés a bejárat felől. A rongyos külsejű kereskedő, akit nemrég még az ír kocsmában láttunk, toppan be sokadmagával, hogy elvigye a beígért ebszállítmányt, azonban nem ilyen fogadtatásra számított. Meglepődve néz végig a földön fekvő élettelen testeken. Egyiket csúnyábban érte a vég, mint a másikat.
-Idejében jöttetek. Segíts! A kutyáidat akarják. - nyöszörgi a sintér komájának, aki szemmel láthatólag nincs odáig azért, hogy mi is szemet vetettünk a pokolebekre.
-Láttalak titeket a kocsmában. - jegyzi meg a kereskedő felismerve minket az italozóból, majd közli, hogy nem áll szándékában lemondani a szállítmányról.

zene: nincs || szószám: 453 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Városszéli sintértanya - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 6:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Ebben igazad van, kellemeseb időtöltést nyújtanak, mint a templomokban prédikáló papok, és bárány híveik. Egyedül az afroamerikaiak gyülekezetei tudtak szórakozást nyújtani. Ahogy énekeltek, és a prédikátor szavai. Ne érts félre, de ott láttam, hogy tényleg hisznek, és van bennük lendület.- egy jó előadást megdicsér, még akkor is, ha az az ellenkező oldal híveitől származik, és ilyenkor még egy kisebb irigység is képes lenne elfogni, hogy a Pokol hívei leragadtak az éjféli, temetős, kecskés szokásoknál.
- Und wie ist es gelaufen(S hogy sikerült)?- érdeklődő tekintettel nézett fivérére. Vajon Lucifernek nézték, és térdre borultak előtte? Imádták, áldozatot vittek elé? Belial pedig hagyta, hogy éljenezzék? Vagy azt hitték, hogy valami csöves, aki arra tévedt? Vagy meglepődésükben szóhoz se jutottak?
- Manapság inkább azok a könyveket keresik, amikben a fajtánk elleni védekezésekről írnak. Vagy az angyalok ellen. De, legalább nincs tolongás a könyvesboltokban.- a jót kell nézni most is, ha olvasni támad kedve, biztos nem fog senkibe se beleszaladni, már ha van még könyv és nem tépték őket darabokra, hogy tüzeljenek velük. Micsoda pazarlás, de Bibliát azt biztos megtartják, felháborító.
Ostoba emberek, nem fogták fel a helyzetüket, nem értik, hogy csapdába kerültek. Csak két embert látnak maguk előtt, meg se fordul a fejükben, hogy démonokkal futottak össze. Nos, a saját kárukon fogják megtapasztalni, hogy mennyire tévednek, és mennyire nagy bajba kerültek.
Módszeres ritkításba kezdett bele és anélkül is tenné a dolgát, hogy Belial buzdítaná, nem igazán van rá szüksége, de nem panaszkodik. Elvégre nem rossz az, ha egy testvér biztatja a másikat. S bár kicsit nagyobb ellenállásra számított, de most be kell érnie ennyivel. Nem ok nélkül hagyott életben párat, kínokat igért, hát lesz is.
- Also sie die Katze(legyél hát a macska).- egyébként is most Belialon volt a sor, hogy megmutassa mire is képes, és bár ezek egyszerű emberek, még csak nem is vadászok, igazán nincs arra szükségük, hogy mindent bevessenek.
- Empörend(felháborító).- azt se várták meg, hogy befejezze az italát, aminek meg is lett a következménye. Pedig Belial és az alkohol közzé állni… igen csak felelőtlenség, bár ezt nem tudhatták, de most már késő a számukra.
- Hochnäsig(felvágós).- forgatta a szemeit arra, amit Belial tett. Nem csupán széttörte az üvegeket, de azok segítségével változtatta szitává az embereket. Látványosnak látványos volt és hatékony. Habár az is igaz, hogy kettejük közül Mammon volt az, akit igazából zavart, idegesített az emberek tevékenysége, Belial csak egy kis szórakozást akart.
- Hm… mi legyen a maradékkal?- költi kérdésnek szánta csupán. Hisz utána egyből csettintett és megidézte Höllenhundot. Egy termetes, jó kiállású, éjfekete pokolkutyát, akit a szótárban képként raknának a pokolkutya leírásához. S egyből tolta a fejét Mammonhoz, aki lassan simogatta meg a kutyája fejét.
- Zerreiße sie(tépd szét őket).- nyugodt, kimért hangon adta ki az utasítást és Höllenhund nem is várt, a ketrecek közzé vetette magát, marta az embereket, tépte a húst, szakította az ínakat, fröccsent a vér, szerencsétlenek pedig kínjukban csak üvölteni tudtak. Mammon pedig elégedett mosollyal az ajkán hallgatta az eseményeket és közben odasétált ahhoz a testhez, kinek a nyakából kiállt a pálcája. Rálépett a férfi mellkasára, rámarkolt a pálcára és egy rántással kihúzta belőle, figyelmét pedig a félkarúra emelte, kinek szemeiben kiült a rémület és ahogy elnézi, még maga alá is vizelt a félelmében.
- Nocsak-nocsak, mi van itt nekünk?- kérdezte sötét mosollyal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 27, 2020 4:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Ja, nehéz őket komolyan venni. Bár meg kell hagyni, olykor egész szórakoztatóak.. - jegyzem meg halvány vigyorral. Meglepően sokan vannak köztük, akik komolyan hisznek abban, amit csinálnak. Egész közösségeket képesek belevonni a hülyeségeikbe.
-Egyszer voltam egy ilyen démonidézős, kecskeölős buliban. - mesélem nevetve. Egy templomrom közelében volt dolgom, amikor a helyi ördögfanatikusok épp gyülekeztek egy éjféli démonhívásra. Annyira kitartóan és akkora átéléssel szólongatták magukhoz Lucifert, hogy gondoltam, beköszönök helyette. Mondanom sem kell, megvolt a hatás. A mai napig jót mosolygok a démonhívek meglepett fejein.
-Na igen. Szűkösek a lehetőségek mostanában. - ismerem el, a káosz és pusztulat nem igazán kedvezett a könyvkiadásnak sem.
Az épületben portyázó kis társaság nem veszi jó néven a váratlan belépőnket. Amikor közlöm, hogy akkor vinnénk a kutyákat, némi hőbörgés tör ki. A sintér meg pláne nem bizonyul valami együttműködőnek, hiszen szórakozása tárgyát készülünk elvenni tőle. Öcskös önként vállalja a kezdést és a maga elegáns stílusával készül neki a bunyónak.
-Ez most vicc? - elkerekedett szemmel, hitetlenkedő félmosollyal nézik, ahogy Mammon sétabotját a falnak támasztja, és egy nyugdíjas kényelmességével veszi le magáról felesleges ruhadarabjait. Kabátját és zakóját német precízséggel hajtja élére és ráteszi az egyik hordó tetejére. Amint kalapja is a ruhakupacra kerül, kész megmérettetni magát a csőcselékkel. Felpattanok az egyik szabad hordóra, és az egyik láda rekeszéből elcsenve egy üveg sört figyelem a kis műsort. A démon botját újra kézbe véve első ütéssel nyakra megy, majd élő pajzsként használva ellenfelét megy neki a többinek.
-Ez az tesó! Mutasd meg nekik! - látványosan jól szórakozom ahogy Mammon ölre megy az ebekért. A pokolkutyákért tényleg mindent megtesz. Sorra törnek a térdkalácsok, egyik muksó a másik után dől ki a csatasorból. Amikor az utolsót is kiüti a raktárban beáll a síri hangulat, de nem sokáig tart a hullacsend, ordibálások hangjai kavarják fel a nyugalmat. Az oldalsó ajtó felől újabb felfegyverzett versenyzők érkeznek a csetepaté helyszínére. Akik előbb kicsit meglepetten néznek végig földön fekvő halott vagy haldokló félben lévő cimboráikon, majd elég dühösen pislognak felénk.
-Neuere Ratten kamen heraus. (Újabb patkányok jöttek elő.) - nézek végig a díszes társaságon. Az egyik felém fordítja a csúzliját és lő egyet, ami elviszi a kezemben lévő üveg alját elpocsékolva a benne lévő italt. Kicsit csodálkozó fejet vág, mintha őt is meglepte volna a találat. Valószínűleg rám célzott, csak kicsit félrement.
-Was für eine Freichheit. (Micsoda pimaszság!) - döntöm oldalra a fejem és gonoszul elvigyorodom. Lábammal lerúgom a mellettem lévő ládát. A benne lévő üvegek hangos csörömpöléssel érnek földet, ahol szilánkjaira törnek, az ital szétfolyik a betonon. Bal kezemet megemelem, mire az üvegtörmelékek a levegőbe emelkednek. Egy hangos "miafaszomez" szól ki az embertömegből. Hagyhatnám, hogy kidülledt szemekkel lessék a lebegő üvegdarabokat és azon agyaljanak, hogy ez hogy lehetséges, de inkább meglendítem a kézfejem és hagyom, hogy a törmelékek tegyék a dolgukat. A legelőrébb állók kapják a javát. Fejükbe, szemükbe, torkukba, mellkasukba - épp hol érik őket, úgy fúródnak mélyen beléjük a szilánkok. A fürgébb lábúak talán megússzák egy-két fájdalmasabb találattal, míg elvetődnek valami biztonságosabb fedezékig. Az egyik nyomorék hátat fordít a felé száguldó szilánkoknak, talán azt gondolja hogy majd megússza, ha gyorsan elfut előlük. Téved. A hátába állnak és úgy terül el a földön, mint egy üvegtüskés sün. Jókedvűen ugrok le a hordó tetejéről és sétálok fivérem mellé, szemmel tartva azt a néhány még életben lévő szerencsétlent, akik a ketrecek között bujkálva próbálják összeszedni magukat.

zene: nincs || szószám: 544 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Városszéli sintértanya - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 25, 2020 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Satanisten(sátánisták)- megvetően forgatta a szemeit.- Azzal, hogy temetőben, éjfélkor áldoztak fel macskákat és kecskéket, már is azt hitték, hogy elértek minket, hogy már is elnyerték a kegyeinket. Sajnálatosan régen kevés észlény jutott nekünk.- s mikor az emberek választ kaptak, mikor megtudták, hogy mivel is járna a Pokol szolgálata, sokan inkább kihátráltak, megijedtek, fülüket és farkukat behúzva menekültek. Szánalmasak.
- Pontosan. Arról nem is beszélve, hogy mivel fizetnének érte, és hogy vajon van még működő nyomda? Egy ember se dolgozik ingyen, egy démon pedig főleg nem.- ezzel kissé felpiszkálta Mammont, talán fog egyet írni, a saját maga szórakoztatására.
- In dieser Hinsicht unterscheidet es sich nicht von der sterblichen Rasse(Ebben a tekintetben nem különbözik a halandó fajtától). Nem csak a jó nevelés a lényeg, hanem az is, hogy érezzék ki is az alfa.- az emberei kutyáknál is hasonló a helyzet, de egy pokolkutyánál még jobban éreztetni kell velük, hogy kinél van a póráz vége, elvégre nem teljesen ölebekről van szó, még ha Mammon számára azok, de akkor is a Pokol fenevadjai, akik könnyedén tépnek szét bárkit és bármit.
Ahogy elhalad egy tetem mellett, kissé értetlenkedve rázta meg a fejét. Ostoba emberek, ostoba és hullajelölt emberek.
- Mint a patkányok, romok közt érzik jól magukat.- mondta undorral a hangjában, miközben végignézett a szebb napokat is látott épület falán. S bent se volt jobb a helyzet, úgy isznak, mintha nem kellene tartaniuk semmitől se. Pedig a démonok városában voltak, és mégis, mintha semmi gondjuk nem lenne.
- Sie müssen noch ein bisschen warten(kicsit még várniuk kell). Chase kint maradsz.- már-már belefacsarodott a szíve abba, hogy nem engedheti ki a kutyákat, de előbb még van egy kis elszámolni valójuk az emberekkel.
Lenézően forgatta a szemeit az ember szavaira. Nem tanulnak, sose tanulnak.
- Hallottam. Ha meg engeded az első kör az enyém lesz. De előtte egy kis óvintézkedés.- becsukta maguk mögött az ajtót és rámarkolt a kilincsre, ami pillanatok alatt vörösen felizzott majd elolvadt.- Ezzel meg is volnánk.- mosolyogva fordult az emberek felé, kiknek kiült az arcára az értetlenkedés. Persze, hogy nem értik, azt híhetik, hogy Mammon magukat zárta be, pedig az igazság az volt, hogy az embereket.
- Még egy pillanatot kérek, és a maguké vagyok.- a falhoz támasztotta a sétapálcáját majd levette a kabátját és összehajtogatva egy hordóra tette le, majd a kabátra a zakóját és a legtetejére a kalapját.- Fertig(kész).- mondta nyugodt hangon, majd egy szempillantás alatt kapta fel a sétapálcáját és fordulatból az egyik ember felé dobta, megcélozva a nyakát, és pár másodperc múlva átütötte azt. Nem hagyva időt az embereknek Mammon futásnak eredt, néhány méter után már előttük is volt, megragadta a hozzá legközelebb állót a torkánál, fordított rajta egyet és pajzsként használta fel az időközben a pillanatnyi megdöbbenésből feleszmélő emberekkel szemben, akik nem voltak restek, egyből a fegyverükért nyúltak és tüzelni kezdtek Mammonra. De csak azt érték el, hogy a pajzsként használt alak lehelte ki a lelkét, kinek az övéből Mammon kirántotta a pisztolyát, és a félkarúnak mindkét térdkalácsát ellőtte, aki a fájdalomtól üvöltve rogyott össze, és a kutya is kiszabadult a karjából. Egy másik támadót vett célba Mammon és a két szeme közzé lőtt, egy másikra rádobta az értéktelenné vált pajzsát és még az azzal volt elfoglalva, hogy megszabadítsa magát a tehertől, Mammon egy újabb férfinak lőtte el a térdeit. S mire az utolsó megszabadult az akadályától már előtte állt Mammon, ki időközben fogást váltott a pisztolyon, a markolat nézett előre és volt egy találkozója az állva maradt férfi állával, ami egy reccsenéssel jelezte, hogy eltört, a férfi pedig ájultan terült el.
- Ahogy hallom, még jönnek páran. Te jössz, kedves Belial.- mondta mosolyogva, miközben az épület oldalsó ajtaján még egyszer ennyi fegyveres férfi rontott be.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 24, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Es wäre sicherlich beliebt bei Satanisten und Fantasy-fans. (A sátánisták és a fantasyrajongók körében biztos népszerű lenne) - nevetem el magam. Fura népség az emberiség, különös dolgokért tudnak rajongani. Ki gondolná, hogy Isti szeretett teremtményei közül akadnak jó páran, akik imádattal fordulnak a Pokol felé és önként adnák lelküket démonkézre.
-De igaz, okosabb, ha az infók nem kerülnek a vadászkák tudomására. - értek egyet Mammonnal.
A félkarút követve egy városszéli telepre érünk. A kutyagyűjtő pont olyan a hely, amilyennek egy sintértanyát képzelnék. Romos, komor, teljesen elhagyatott. Miután szemrevételeztük kívülről, nem maradt más hátra, minthogy belülről is szétnézzünk kicsit. Indulás előtt Mammon felvértezi magát sétabotjával, majd utasítja újdonsült kedvencét, hogy maradjon a közelébe.
-Hah, alig negyed órája van melletted és milyen szófogadó. - jegyzem meg figyelve, ahogy a pokoleb árnyékként követi az öcsköst. A kaputól nagyjából száz méterre pár medvecsapdát vélek felfedezni, az egyikben egy oszlásnak indult négylábúval. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, inkább a még éles csapdákat kerülgetem.
A romos épülethez közeledve egyre nagyobb a világosság, ami az egyik oldalsó raktárból szűrődik ki. A fényeken kívül más is kihallatszik az épület falai közül: kutyaugatás, emberi beszéd és valami hörgős zene. Amint a raktár bejáratához érünk és óvatosan belesünk, egy kisebb, olyan 5-6 fős társaságot pillanthatunk meg nagy italozás közepette. Az egyikük épp fél kézzel egy kölyökkutyát rángat ki a ketrecéből, majd a szűrénél fogva emeli fel és lógatja, miközben belekortyol a sörébe. A kisdög vonyít, a ketrecekből pedig izgatott ebek csaholnak.
-Nézd csak! Ott hátul! - mutatok a raktár túlsó, árnyékosabb felén lévő ketrecek felé, amik nem közönséges ketrecek. Az emberi szemnek üreseknek tűnhetnek, de tudjuk és látjuk, hogy azokban igen is van valami. Pokolebeket tartanak fogva.
-Wenn ich richtig zähle, dann hat es fünf Höllenhunde darin (Ha jól számolom, akkor öt pokolkutya van benne.) - jegyzem meg, majd gondolva egyet belépek a terembe, hogy megzavarjam a díszes kis társaságot.
-Szép estét! - intek feléjük, mire a félkarú meglepetten kel fel a székéből, majd faggatni kezd kik vagyunk és mit akarunk.
-Csak a kutyákért jöttünk. - felelem hanyag vállrándítással, mire nevetve közli, hogy innen aztán egy dögöt sem viszünk el élve.
-Hallod ezt testvér? - fordulok pimasz vigyorral öcsém felé.


zene: nincs || szószám: 352 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Városszéli sintértanya - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 21, 2020 6:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Glaubst du schon(Úgy gondolod)? Vielleicht weil es so ist(Talán azért, mert így van). Ne vedd magadra, te a kivételek egyike vagy.- talán ha nem lennének testvérek, ha nem kötné össze őket a lovas mivoltuk, máshogy állna Belialhoz, nem gondolná többnek, csak egy démonnak, aki hanyag természete ellenére is ilyen sokáig kihúzta. De nem így volt, és ezért is tudja Mammon, hogy Belial azon démonok egyike, akit nem érdemes alábecsülni. Könnyedén lehullat az a hanyag maszk, és felszínre törhet az igazi démon.
- Ez csak természetes, hogyan máshogy is lehetnék valamiben jártas? Ha már csinálunk valamit, azt csináljuk jól.- főleg ha olyan lényekről volt szó, akik könnyedén le tudják tépni az emberek karját, mintha csak egy fűszál lenne csupán.
- Komm schon, wer würde es kaufen(Ugyan, ki venné meg)?- kérdezte egy játékos mosollyal az ajkán.- Tanuljanak a saját kárukon, és ha egy ember kezébe kerülne a művem, nos, nem szeretném, ha ötleteket merítenének belőle.- nincs arra semmi szükségük, hogy a vadászok még több titkot tanuljanak meg az ebekről, arra pedig főleg nincs, hogy esetleg az idomításuk módját is elsajátítsák, kifejezetten kellemetlen lenne a kialakult helyzet, ha az emberek oldalán is megtalálhatóak lennének a pokolkutyák. Kárba veszne az a sok jó kutya.
Elég ostobának találja a félkarút, nem néz a háta mögé, úgy vezeti Mammont és Belialt a búvóhelye felé, mintha nem kellene tartania semmitől se. Persze, miért is kellene? Hiszen ez a város a démonoké volt, azt hiheti, hogy a sötét lelke itt biztonságban volt. Csak azzal nem számolt, hogy olyan lényekkel üzletel, amik a démonokhoz tartoznak.
- Nem nyűgözött le.- bár mire is számított? Valami meglepőre, valami titkosra? Pont olyan volt, ahova a patkányok bújnak el a macska elől.
- Készüljünk fel az esetleges segítségre. Nem tartom kizártnak, hogy néhány társa is van.- feldobta a sétapálcáját és még a levegőben elkapta az aljánál, ütőnek tökéletes lesz, ha igaza lenne és lenne pár másik csótány is a házban.
- Chase, maradj mellettem.- természetes, hogy nem fogja engedni, hogy az új kutyája csak úgy elmászkáljon, és bár úgy fest, hogy még tényleg ott marad, de ki tudja, lehet megmakacsolja magát. Elvégre még új volt, nincs rendesen kitanítva, de a mai este után lesz még idejük rá.
- Induljunk akkor kedves fivérem, vár ránk némi ölni való.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 20, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Mammon és a pokolkutyák. Nem tudom honnan ered ez a jobb szó híján rajongás, de mindig is tudtam, hogy öcsémet valami számomra felfoghatatlan kötelék fűzi a pokoldögökhöz, de hogy ennyire mély a dolog, azt még én sem gondoltam volna. Társként tekint rájuk. És bár a szó maga nem ismeretlen számomra, átérezni jelentőségét mégsem tudom.
-Mintha többre tartanád őket, mint a fajtársaidat. - jegyzem meg halvány mosollyal, és nem lepődnék meg ha valóban így lenne. Még meg is érteném miért. Néhány démoni pofát leszámítva én sem tartom sokra őket, a bizalom pedig az a luxus, amit a ranglétra ezen fokán állók ritkán engedhetnek meg. Fivérem mesél egy példát bizonyításul mennyivel is hasznosabbak a pokoli ebek, mint a démonok. Ezt hallva annak így is tűnik. Hasznosabbnak.
-Du wirst das Thema gründlich untersucht. (Alaposan körbejártad a témát). - jegyzem meg némi elismeréssel.
-Du könntest ein Buch über Höllenhunde schreiben. (Írhatnál egy könyvet a pokolebekről). - vetem fel neki a gondolatot ha már így kimaxolta velük kapcsolatban az ismereteit, és Höllenhunde mester lett. Ki tudja, még lehet én is elcsípnék egy-két trükköt, amivel engedelmesebbé tehetném azokat az átokfattyakat.
Poharam mögül két korty között sunyi vigyorral figyelem, ahogy öcsém arcát az ideg és az elfojtott düh rángatja. Roppant mókás Mammont fortyogni látni tudván, hogy kevés dolog van ezen a kerek világon, ami igazán felzaklatná. A pokolkutyatéma speckó ezen kevesek egyike.
A félkarú összekászálódik és búcsút int a kaufmannak, akivel nem is olyan későbbi időpontra találkát beszél meg, hiszen ahogy maga is mondja, az idő most nem alkalmas az egyezkedésre, menni kell, annyi dolog vár még rá a telepen. Amint a férfi kilép a kocsma ajtaján, mi is felkelünk asztalunk mellől és kabátot rántva magunkra a nyomába eredünk. Méterekkel lemaradva követjük őt utcáról utcára. A fél városon átgyalogolva egyszer csak a város szélén találjuk magunkat egy rozoga vaskerítés előtt, melyen egy rozsdás, megkopott tábla figyelmeztet arra, hogy ne akarjunk belépni a telekre. Bár ez inkább a halandó népségnek szól, mintsem nekünk. Nem mintha egy ütött-kopott felirat bárkit is korlátozna bármiben.
-Akkor lássuk mi van odabent. - tenyeremet a vasajtóra tapasztom és benyomom a kaput. Ami elénk tárul nem túl bizalomgerjesztő, bár a kiégett füves udvarnál többet egyelőre nem látunk a helyből. Ha jobban körbenézünk távolabb egy leromlott épületegyüttes áll, amolyan szellemjárta hely. Már a bejáratnál hallani a távoli kutyavonyításokat, és hangzik valami örömtelinek.

zene: nincs || szószám: 383 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Városszéli sintértanya - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Városszéli sintértanya - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Városszéli sintértanya - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Városszéli sintértanya - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 7:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


* * *
Spoiler:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7