Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• SF - Golden Gate Park •
reveal your secrets

Hell or Heaven


SF - Golden Gate Park VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 16, 2020 4:27 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 15, 2020 11:34 am
Következő oldal


to Ophilia
Homlokom ráncolom a szavaira, de nem szólok közbe. Az hogy ő nem látja annak, még az. Hogy szerinte harmónia van, még valójában nincs így. Utóbbit már szóvá kell tennem, muszáj.
- Amara ugyan jelen volt, de elzárták. Az erőpólusok sosem voltak kiegyenlítettek.
Neki, mint harmónia angyalnak ezt már éreznie kell.
- Raguel pontosan tudta ezt, tenni akart ellene, de nem a megfelelő eszközöket választotta hozzá.
Fájdalmasan és szomorúan tekintek a távolba. Akkor úgy gondoltam, nekem nem szabad közbeavatkoznom, cserébe egy ark odaveszett. Nincs ennél nagyobb veszteség a föld számára. Most hogy ismét teremtve lett egy másik, még inkább kileng a mérleg nyelve. A kérdése zökkent ki, mely meglehetősen gyermeki. Ő a legokosabb angyalom, mégis benne is túlteng az irántam való elköteleződés.
- Elég nagy baj az, lányom. Meglehetősen nagy baj.
Nem, azzal nincs bajom hogy szeretnek engem, de amikor már arról beszélünk hogy értem..az komoly probléma. Ez az, amire korábban már célozgattam. Zavar a dolog, ezért is motyogok elgondolkodva neki.
- Hiszem, hogy mindannyian megtaláljátok a saját utatokat. És ha eljő az idő, természetesen a segítségemre számíthattok.
Botor dolog volna megint beledugnom az orrom az ő döntéseikbe, hiszen akkor hogyan fejlődnének? És az emberek? Nem! De én sem lehetek vak az egészre, hiszen a nővérem olyan hatalommal rendelkezik, akárcsak én, és ez a teremtményeimnek nem adatott meg. Így valóban lesz egy pont, amikor szükségük lesz rám. Már majdnem magára hagyom, elengedve az emberi porhüvelyt, mikor felteszi az utolsó kérdését. Szelíden elmosolyodom és végig simítok az alkarján, aztán elengedem.
- Én mindig is ott voltam, benned. Hallhattad a hangom és láthattad az arcom. Mindig is ott leszek!
A nő hirtelen megáll, testéből eltűnik a fény, majd néhány pillanattal később zavartan tekint Ophiliára.
- Maga meg ki? Hol...?
Először az előtte állón, utána a ruháján tekint végig, majd megfordul a pad irányába. Észreveszi a szendvicsét a földön, alatta, ezért gyorsan megindul oda, felvenni.
reveal your secrets

Ophilia


SF - Golden Gate Park Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 12, 2020 8:11 pm
Következő oldal


To My Father
Nothing can change God's love for you
Atyám szavai szöget ütnek elmémbe. Jelenléte felborította volna? Mégis miként értsem ezt? Szemöldököm lágyan vonom össze.  
- Én nem látom ezt gyengeségnek, Atyám. A két erőpólus kiegyenlített most. Ha kérdezhetem, hogy érted, hogy felborította? Te voltál, ki mindig is utat mutattál nekünk – nélküle idáig sem jutottunk volna el soha. Életünk része Ő, egy olyan lény, aki mindig csak jót akart a teremtményeibe, hogy azok harmóniába tudjanak élni egymás mellett. Kiket kihívás elé állítson és azokat…
- Mi lenne veletek akkor? – kérdezem halkan. Mégis mi történne a Földdel a világgal? Ők hova mennének? Szívembe fájdalom nyilall, melyet eddig sose szabadott volt éreztem, most mégis elevenen hasít a tudatomba. Teljes hiányának tudata megrémiszt.
- Az arkok szeretnek téged, Atyám. Még ha az ellentéteik mélyről is fakadnak, abban mindannyian egyet értenek, hogy érted megvédik azt, amit alkottál. Egyedül mégis képtelenek rá. Egykor a segítségükre volt szükséged, ám most Raguel… - itt elcsendesülök, szemeimet lesütöm. Nélküle lehetetlennek tűnik a próbálkozás, még akkor is, ha Atyám nem tartana velük a háborúra.
- De hiszen végig arra tanítottál minket, hogy útmutatásod kövessük – rázom meg a fejem. – A szabad akarat számunkra sose volt megengedett, az az emberek erényévé vált az évezredek folyamán – nem kívánok vitába szállni vele, dehogy mindenkinek meglenne a saját döntése? Ebben továbbra sem hiszek, abban viszont annál inkább, hogy az Ő döntése a miénk is egyben. Az Ő akarata a miénk is, ahogy mindig is volt. Szemeimet mégis lesütöm, hisz neveletlenségemnek megvan a maga határa is. Érzem, hogy miként léptem ezt most át.
Végül megállunk én pedig újra ráemelem a tekintetem. Szavait hallgatom, értelmet egyelőre mégsem érnek el, elmémbe, mégis elraktározom őket. Haloványan bólintok felé, nem megértésem jeleként, hanem, hogy elraktároztam. Újra és újra előveszem.
Lassan, magamhoz képest túl lassan körvonalazódik az, amit elém kíván tárni. Egy valami mégis fúrja az oldalamat.
- Annyi évezreden keresztül soha nem érhetett a kegy, hogy arcod láthassam, hangod hallhassam. Miért most? – hajtom enyhén félre a fejemet, zöldesbarna íriszeimmel fürkészem a nő arcának vonását. Tudom, hogy ez csak egy test, semmi több, a lénye az, mely ő maga valójában.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 3:04 pm
Következő oldal


to Ophilia
Csendben hallgatom, a kérdéseire nem reagálok rögtön. Ők még mindig abban a hitben élnek. Egy hitben, mely talán mindig is hazugság volt. Legalább is már látom hol hibáztam, ahogy azt is miként lehetne ezt kijavítani. De neki nem vezethetem le ezt az egyszerű képletet, nem tudná felérni a tudata. Én teremtettem és legyen bármilyen intelligens, erre nem képes. Olykor oldalra tekintek, kedves mosollyal követve arcának játékosságát.
- Ahogy mondod, lányom! Az egyensúly tartja össze a világotokat. Én mindegyikőtökben ott vagyok és hosszú jelenlétem felborította ezt. Nővérem felemelkedése kizárólag az én gyengeségem.
Elgondolkodva meredek a távolba. Talán ha nem akarom annyira befolyásolni a történéseket, akkor most nem tartanánk itt. Raguel sem halt volna meg.
- Ahhoz hogy az egyensúly ismét meglegyen, se nekem, se Amara-nak nem volna szabad az ügyeitekbe avatkoznia.
A nő közelebb lép hozzá, hogy átkarolhassa a kezét.
- De mint mindig, én most is megszegtem ezt, mert nem tudtam volna elviselni a teremtményeim végét. Amara pedig tombol a bolygón elsöpörve mindent, mi útjába kerül. És ennek meg lesz az ára! Lányom! Fivéreid makacssága mélyen belülről fakad, és olyan erős, amit senki sem tud leverni. Még a nővérem sem!
Nos igen, erőszakosak lettek, megszegtek minden írott és íratlan szabályt, de ha azt nézzük, azokat a szabályokat én állítottam fel. Nem veregetném hátba őket ezért, nem is olyan amire büszkék lehetnek. De az út mely előttük áll, különbözik a szelíd angyalométól itt mellettem. És még sok mindenen át kell jutniuk, mire elérik a végét.
- Mindenkinek megvan a maga saját döntése.
Jelentem ki titokzatosan, aztán megint felé fordulok.
- A Pokolhoz vezető út jó szándékkal és szeretettel van kikövezve. Elvakítja azokat, akik szűkölködnek benne. És minnél többen vannak, annál inkább nehéz lesz visszaállítani az egyensúlyt.
Megállunk. Nekem már mehetnékem van, mert nem mondhatom meg neki mit csináljon. A saját döntései az övék. Nem az enyém. Többé már nem.
reveal your secrets

Ophilia


SF - Golden Gate Park Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 29, 2020 5:05 pm
Következő oldal


To My Father
Nothing can change God's love for you
Nyugodt szelídséggel hallgatom szavait, tekintetem továbbra sem emelem rá, nem érzem úgy, hogy méltó lennék erre. Szívemet fájdalom szorítja, ahogy rájövök, hogy miért is nem, miként árultam el szeretetét, egyáltalán Ő magát, mindent, amit tanított nekünk és amit elvár tőlünk.
- Uram? - kérdezek vissza, kissé emelve csak feltekintetem, látom játékos mosolyát, halvány szelídséggel tudom ezt most csak viszonozni. - Elnézésed kérem, ám a mindentudás teremtménye vagy. Mégis miként lehetne egy egyszerű angyalnak oly tudása, mely még neked sem adatott meg? - ráncolom össze homlokom egy pillanat erejéig, hogy aztán könnyedén simuljanak ki. Pontosan tudom, hogy milyen illetlen így viselkednem vele szembe. Megkérdőjelezni szavait, melyet most mégis megteszek.
- Az egyensúly tartja össze a világunkat - ebben mindig is hittem. Ahogy minden jó teremtményben ott van a sötétség, úgy minden sötét lényben ott van a fény, a jóság, ami az utóbbi időben tökéletesen kirajzolódott világunkba. Gondolatom, most mégis megerősítést nyert.
- Választottál? - kapom fel fejem, ezúttal már egyenesen rá tekintek. Szavait nem értem, mégis mire választott volna engem? Néma kérésének eleget teszek, szelíden indulok útnak, ő pedig követ, mellettem sétál. Szavait csendesen hallgatom.
- A világunknak hiányzol, Atyám, minden teremtményének, legfőképpen Gabrielnek. Kétségbeesettek, mert nem értik, hogy mi történik körülöttük. Sokáig úgy véltem, hogyha a nézeteltérések elsimulnak az arkok között, képesek lehetünk az utat megtalálni feléd, újra. Mégis oly makacs mindkét fiad - arcomra szelíd mosoly költözik, nem tudom őket továbbra sem hibáztatni. - Nővéred megjelenése mégis új irányt vetett. Oly dolgok történtek, melyekre eddig nem volt még példa. Angyalok, démonok dolgoznak össze emberekkel, egy közös cél vezérli őket, hogy világunkat megmentsék, benne minden élőlénnyel együtt. A sötétségnek kevesen engednek, sokan képesek erősek maradni… - sokan, csak én nem tudtam. Fejem újra lehajtom, ahogy lépteim vezetem előre.
- Senkinek sincs joga Atyám, hogy nehezteljen rád, amiért elmentél. Nyilvánvaló okkal tetted, megkérdőjelezni balga dolog, bárki részéről is. A saját döntéseid rád tartoznak, magyarázattal senkinek sem szolgálsz - tekintek fel rá. Hittem, hogy nem tudnám megkérdőjelezni hatalmát, hittem, hogy nem tudnék rá haragudni. Most, hogy Amara sötétsége elhagyott, így gondolom újra. Az ő élete a sajátja, nincs jogunk ellene bármit felróni. Pont nekünk nincs.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 23, 2020 9:26 am
Következő oldal


to Ophilia
A nő arca érdeklődve fürkészi a másik lehajtott fejét, csendben hallgatja szavait és közben a szőke hajtincsek rakoncátlan táncát követi homlokán.
- Az út mely a tiéd, hosszú és talán sosem lesz vége. Amit magad mögött hagytál, annak buktatói ugyanúgy lassíthatnak másokat, elágazásai eltéríthetik őket, míg az előtted húzódó messzeség korántsem lesz zökkenőmentes.
Ophilia megállt, így ő is ülve maradt. Kedvesen tekint fel rá, mosolya játékosan görbül szája szegletében.
- Kedves, szelíd gyermekem! Olyan tudás birtokában vagy, melyet én sem értek igazán.
A nő tekintete elkalandozik Ophilia válla fölött a távolba, arca komorrá változik, míg a felhők mozgását figyeli.
- Sajnálom, hogy a te válladra kellett fektetnem a múltbéli hibáink súlyát. Mindig lesz olyan, amit nem tudunk, vagy rosszul látjuk a jelentését. Ha senki sem képes egyensúlyt teremteni, úgy mind elveszünk.
Még egy pillanatig tétlenül ücsörög az alak, aztán egyet gondolva feláll, és az angyal mellé sétál.
- Ezért választottalak téged.
Kinyújtja a kezét maga elé, jelezvén hogy indulhatnak tovább. Amint megindul Ophilia, úgy ő is követni fogja. Pontosan tudja milyen kérdés kavarog a fejében, de az kérdés nem kérdés.
- Tudod, mindegyikőtöknek megvan a maga feladata, a saját útja, de sosem láttam még egyikőtöket sem összedolgozni. Lucifer teremtményeire ez ugyanúgy igaz. Mégis, most hogy küszöbön a végítélet és én magatokra hagytalak titeket, mintha mindegyikőjük felébredt volna a szunyókálásából! Mondd, miként látod most őket? És engem?
reveal your secrets

Ophilia


SF - Golden Gate Park Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 18, 2020 8:27 pm
Következő oldal


To My Father
Nothing can change God's love for you
Békésen sétálok a parkba újra. Valamiért kedvelt hellyé vált az életembe, talán mert itt kezdődött el egykor minden. Mert oly sok minden történt itt, mely szívemnek hol kedves, hol aggályos. Mindig is érdekelt, hogy valaha egy angyal érezhet-e és rá kell döbbennem, hogy igen. Minél többet töltünk az emberek világába, annál több minden ragad ránk. Minél több mindent tapasztalunk meg, annál többé válunk mi magunk is.
Élvezem a napfényt újra, ahogy arcomat sütteti, élvezem a szél kellemes cirógatását. A sötétség nem múlt el nyomtalanul lelketlen porhüvelyembe, elmém mélyén még hallom a hangját, érzem őt magamba. Részemmé vált, hiszen az is én voltam - soha nem is tagadnám. Mit általa tettem, mit általa mondtam az mind igaz. Az mind bennem van, vagy bennem volt, lényem része. Nem tudnám ráhúzni arra az olcsó indokra, hogy nem én tettem, hogy más volt.
Nem. Én voltam. Ahogy minden angyalban ott a sötétség, úgy minden démonban is ott a fény, így létezhet csak a világunk. A tökéletes egyensúly…
- Mh? - emelem fel tekintetem, ahogy egy női hang zökkent ki gondolataimból és állítja meg lépteimet. Egy belső ösztön késztet arra, hogy felfigyeljek rá, hogy tekintetem irányába vezessem. Tekintetem egy nőn akad meg, kinek a szemei. Ajkaim enyhén nyílnak el, ahogy a pillanat tört része alatt tudatosul bennem, hogy ki is szólít meg. Fejem illedelmesen hajtom lejjebb.
- Atyám - köszöntöm őt, szelíd mosollyal az ajkamon, mégsem tekintek fel rá. Nincs ehhez semmi jogom. Ama kegy, hogy láthassam, hogy találkozhassak vele soha nem adatott még meg életem során.
- Sajnálom, Atyám, hogy vétkeztem - kérdéseit követően nem tudok egyből erre felelni. - Köszönöm a kegyet, hogy újra élhetek - még ha közvetve nem is volt ott, az ő valódi felhatalmazása nélkül ez nem jöhetett volna létre. Bocsánatáért nem esedezek, nem érezném helyén valónak.
- Örülök, hogy visszataláltam az útra, melyet kijelöltél nekem - emelem fel kicsit a fejem, ám még mindig nem tekintek rá. Az utolsó kérdése mégis szöget üt elmémbe.
- Igyekeztem a tudást, mellyet megadtál nekem a legjobban felhasználni, segíteni vele testvéreimnek, amíg ők igénylik - a tudás, melyet nekem adott, jóra kívánom használni, ám, hogy mi az a jó? Ki tudhatja ma már?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 7:28 pm
Következő oldal


to Ophilia
A Golden Gate parkban ücsörög egy vörös, loknikba csavart haju nő, szeme zöld, ruházata, egyberészes fekete ruha, barna harisnya, fekete, magassarkú lakkcipő és egy beige színű blézer. Kezében a szendvicse, azt majszolja jóízűen, miközben a sétálók elhaladnak előtte az ösvényen. Amikor a szőke hajú nő kerül elé, hirtelen abbahagyja az evést.
- Derűs napot, leányom!
Köszönti fennhangon. Ha maga a megszólítás nem lenne feltűnő, úgy a szemei már biztosan azok lesznek, mert az egész fehér színben ragyog, nem látni a szembogarát sem. A kezéből a köszönést követően esik ki a megkezdett szendvics és ha Ophilia ügyet sem vetne rá ezt követően, úgy felpattan az ültő helyéből, csak hogy lépést tartson vele. Egyéb esetben marad ott, ülve.
- Hogy érzed magad most? Így megújulva? Mit akarsz kezdeni a tudással, mely megadatott neked?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 7:22 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2