Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Sophia Nadine Haynes •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 9:47 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Sophia! OMG

Először is nagy szeretettel üdvözlünk ismét az oldalunkon! Örülök, hogy megtartottad az avatáralanyodat, Rachel Weisz sokunk kedvence és úgy gondolom, remekül illik is a karakteredhez ^^ Azért is köszönet, hogy a visszavett lap dacára új előtörténettel örvendeztettél meg bennünket, s noha az előző sem volt utolsó, személy szerint az új verzió jobban fekszik Wink Tetszetős a Sophia és Zachriel közötti kapocs kifejtése, az pedig egészen elragadó, hogy az idősebbik szárnyasunk választotta meg, kinek is legyen az őrangyala. Az apokalipszis előtt erre a feladatra és az adott emberekre kijelölték az őrangyalokat, holott talán jobb, előnyösebb, ha olyasvalakire vigyázhatnak, akihez köti valami őket. Azt nem tudom persze, megtartod-e majd a történetben, hogy Zachrielt Raphael kérte fel, mindenesetre ha marad ez a sztori, jó csavart adhat a későbbiekben a lehetőség, Zach talán nem is annyira magától és jó kedvében társult a kisasszony mellé. A lényegen igaz, ez nem változtat, a szabadsága még mindig megvolt hozzá. No de úgy érzem, ezt már bőven túl is ragoztam és egyébként sem egy Zach elfogadó ez Very Happy
Kíváncsi vagyok, hogy merre viszed majd tovább Sophia karakterét, habár San Friciben élni neki nem egy életbiztosítás - a nephilimeket ugyebár megölik a városban. Érdekes lesz megnézni, az apjára való tekintettel kivétel alá kerül-e, és hogy ez az ott bujdosó nephilimek életére milyen módon hathat majd ki, mert én aztán nem akarok semmit lenyomni senki torkán, de Sophiát tökéletesen el tudnám képzelni egy igazi szabadságharcosnak fanolos Az üzenet tartalma is rendkívül foglalkoztat egyébként, jó kis alap a játékokhoz *-*

Előzőleg is elfogadásra került a karaktered, ezért úgy gondolom, nem fog meglepni, amiért most is, mindenesetre örömmel köszöntelek téged az oldalunk tagjai között! Wink Szép, korrekt lapot hoztál nekünk, így nincs más dolgod, mint a szükséges foglalókba írni egy-egy bejegyzést, aztán játéktérre vinni a számtalan elképzelésedet, mert én úgy érzem, nem vagy hiányában nekik Very Happy


Jó szórakozást kívánunk! OMG


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Sophia N. Haynes


Sophia Nadine Haynes Source
☩ Történetem :
☩ Reagok :
158
☩ Play by :
Rachel Weisz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 1:17 pm
Következő oldal


Ahol vannak a kincseid, ott van a szíved is.
Kanon
29 éves


Sophia Nadine Haynes
Karakter információ
Család - Szüleim Raphael arkangyal, és Elisabeth Haynes, anyámról nincsenek emlékeim, apámmal már találkoztam, és a kérését tiszteletben tartva nem kerestem többet, hiszen háborúban állunk. Csak remélem, hogy egyszer lesz alkalmam jobban is megismerni, nyugodtabb körülmények között.

Mi a beosztásod - Könyvtáros/Követ

Melyik oldalon állsz? - Eredetileg Mihály pártján álltam, most jelenleg fogalmam sincs, ki tudja, mikor ki akar majd legközelebb postagalambnak használni.

Városod - San Francisco

Porhüvelyem neve - Csak a megszálló démonoknak van porhüvelyük, a többiek hagyják ki ezt.
Rachel Weisz
Raphael
Rang nélküli
Nephilim
Vica
25 év

Karakter képességeinek leírása
Felismerés

Nephilim vagyok, így egyedi képességgel rendelkezem, ami a könyvtáros váltótársam szerint abban mutatkozik meg, hogy felismerem az angyalokat, még rejtőzködő emberi álcájukban is.
Nephilim vagyok. 29 éves jelenleg, és fogalmam sincs, hogy keveredhettem bele egy háború kellős közepébe. Én csupán az apját kereső árvaként indítottam, akinek húsz évesen megjelent a szárnya, ami elárulta, mi is vagyok valójában.


Minden történet rejthet titkokat

Árvaházban nőttem fel, miután édesanyám lemondott rólam, a nagyapámnak beadott meséje után. Még hogy megerőszakolták… azóta már tudom, hogy önként ment bele az egészbe, csak nem gondolt rá, hogy következményei is lesznek: én.
Az árvaházban töltött évek alatt mindig arról ábrándoztam, hogy majd megjelenik az édesapám, aki ujjongva visz magával, és akkor talán az emlékeimet is visszakapom. Nem szó szerinti emléktörlésről van szó, hanem inkább a lehetőség, hogy emlékeim legyenek a család érzéséről.  
Nekem korábban sose volt olyan érzésem, hogy otthon lennék, vagy tartoznék valahová. Mindez akkor változott meg, amikor nagykorúként már nem tartózkodhattam tovább az árvaházban.
Én sok társammal ellentétben nem voltam hajlandó lesüllyedni és feladni, hogy az utcán végezzem, nem, attól több akarat és makacsság szorult belém. Tanultam, és a végén író lettem, könyvtárosi végzettség mellett.
Ekkortájt, huszonhárom éves koromban találkoztam Zachriellel. Egy könyvet kerestem, családfakutatás végett, ám ezt nem akartam az orrára kötni.
- Őt kérem, és egyúttal be is iratkoznék – tettem le az asztalra a vaskos, szerencsére kölcsönözhető példányt.
- Minek egy ilyen nehéz könyv ilyen ifjú hölgynek? – méregetett kihívóan.
- Csak úgy, ihletődni szeretnék – vontam vállat. Aucs. Azt senki nem mondta, hogy ilyen nehéz lesz rejtőzködőnek lenni.
- Értem. Nos, ezt itt töltse ki, és máris intézem a kártyáját – felelte. Valamiért olyan angyali kisugárzása volt, hogy nem bírtam tartani a számat.
- Maga angyal – jelentettem ki, kérdés helyett. A férfi nagyot nyelt.
- Honnan?
- Megérzés.
- Kicsoda kegyed? – És itt ismerkedtünk meg. Zachriel eleinte nehezen fogadott a bizalmába, de úgy egy hónap után megtörtént a nagy jégfal-repedés mindkettőnk részéről. Akkor mentette meg először az életemet, és megkérdezte, hogy lehetne-e az őrangyalom, ugyanis eredetileg ő az. Csak épp védenc nélkül, hosszú ideje.
Én belementem, és a kapcsolatunk szorosabbá vált. Végül ennek köszönhetően otthonom is, és állásom is lett. Ő lett a legjobb barátom, olyan, mintha egy testvért kaptam volna. Egy védelmező báty, ehhez tudnám a legjobban hasonlítani.
Szeretem, teljes szívemből, de néha le tudnám csapni a szárnyast, amiért a lobbanékony természetével rendre kevés híján nem veszti fejét. Őszerinte én meg a naivitás mintaképe volnék, ha szobrot kéne állítani, keresve se lehetne jobb modellt leakasztani. Köszönöm szépen…
A repülést ő kezdte teljes titokban tanítani, valami félreeső, senki más által nem használt területen, mert azért New York utcáin mutogatni a szárnyunkat nem egy életbiztosítás, és nem állt szándékomban még a Pokolban kikötni.
Az igazság végig ott lebegett a fejem felett, mint Damoklész kardja: nem léphetek a Mennybe, legyek bármennyire is jó. Mégis, midig meg akartam felelni, amennyire lehetett, jóvá akartam tenni a tényt, hogy léteztem.
- Ugye tudod, hogy nem segít, ha atyádat hajszolod? Ha meghalsz, nem találkozhattok. Szóval, maradj életben – zárta le a témát sokadik alkalommal Zachriel.
Egy zárásos nap után találkoztam először az atyámmal. Veszekedtünk, ugyanezen, nem tetszett neki, hogy szinte megszállottként kerestem.
A ledöbbenés, és egyben életem második fordulópontja, hogy ő előbb fedte fel magát, állítása szerint, mielőtt még Gabriel felfigyelne rám, és tollpárnát készítene belőlem.
Rafael. Ő az apám. Először azt se tudtam, köpjek vagy nyeljek, mit kéne tennem. Aztán nekiesve rázúdítottam az érzéseimet. Hogy mennyire hiányzott. Hogy gyűlölök egyedül lenni.
Egyet reméltem, hogy nem akarta lányos apukaként megnyúzni Zachet, mert csak… hagyományból. Végül nem, életben maradt a pártfogóm.
Ennél már csak az lepett meg jobban, amikor kaptam egy feladatot. Egy üzenetet kellett volna elvinnem Mihály arkangyalnak: „A pokolra vezető út is jóakarattal van kikövezve.” Hol kötöttem ki? Naná, hogy pont az ellenkező irányban, Gabrielnél. Valamilyen furcsa oknál fogva végül életben megúsztam a vele való találkozást, és rá kellett jönnöm, hogy nem olyan rossz alak, mint amilyennek előttem lefestették őt többen és többször is.
Segítséget kaptam tőle, hogy eljussak San Franciscóba, ahol egyelőre most teljes káosz uralkodik.
San Franciscóba azonban nem jutottunk be, a köd megjelenése és a kialakult káosz miatt, úgyhogy jelenleg arra várakozunk, hogy valami megoldást találjak ki két segítőmmel együtt.
És a felbukkanó hírek szerint New Yorkba se igen fogok tudni visszatérni egy ideig.  Vajon lesz-e egyszer kegyelem a számomra? Vajon lesz-e egyszer valódi családom, valódi otthonnal? Ki tudja, egyelőre most az a fontos, hogy teljesítsem a feladatomat, amire kértek. Csak reménykedek, hogy a sötétség nem dönti füstbe az összes álmomat.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7