Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 7 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


A kandalóból kellemes meleg áradt, hála a benne lobogó tűznek, nem csoda, hogy Höllenhund is előtte aludt, ez volt az, mi igazán emlékeztette a Pokolra, a tűz, ahogy Mammont is, ki az egyik foteljában ült és elgondolkodva nézte a lángokat. Rendetlen táncukat, ahogy egymást kergetik a lángok, néhány pillanatra összefonódnak, hogy utána ismét külön váljanak. Mint két szerelmes, kik csak másodpercekre ölelhetik egymást, majd a sors elszakítja őket egymástól. Elméjében egymást érték a kavargó hírek, miket nem rég kapott kézhez. Egyet-kettőt kifejezetten érdekesnek talált.
- Wer kann es sein?(ki lehet?)- felfigyelt a motor hangjára, halkan sóhajtott és felállt a fotelből. Végigsimított fekete öltönyén, ami alatt fehér ing volt, a zakót most hanyagolta, lábait egy fekete selyemnadrág fedte, cipője pedig bőrből készült, haja természetesen hátra simítva. Hiába volt az otthonában, ez még nem adott okot arra, hogy elhanyagolja magát, hisz a most is azt bizonyítja, hogy vendégek bármikor érkezhetnek, még ha nem is várt senkit, hisz nem is híresztelte, hogy hol lehet megtalálni. Bár a hírek után, talán mégse kellene, hogy ez annyira meglepje.
Kilépte a dolgozószobából, ahol eddig volt, és a bejárati ajtóhoz sétált, majd barátságos mosolyt öltött, és konyította azt. S nos, sok mindenkire számított, de nem Mazikeenre. Már most fel lett keltve az érdeklődése.
- Oh, üdvözöllek. Eine Prinzessin der Hölle(A Pokol Hercegnője).- szélesedett a mosolya, és talán megjátszott volt, talán igazi, a fajtájukban ez igazán nem számított, hisz mindketten tisztavérű démonok voltak. A méregetést is mosolyogva állta, hisz rég volt már, hogy találkoztak, és azóta Mammon külseje és személyisége is alapos változáson esett át.
- Hol a modorom. Bocsásd meg kérlek. Natürlich(természetesen).- félreállt az útból, és engedte, hogy Mazikeen belépjen, majd utána becsukta az ajtót, és még szerencse, hogy csupán a démonhölgy hátát látta, nyugodtan megrándulhatott a szemének a sarka, mikor észrevette, hogy hova is tette le a kabátot.
- Engedelmeddel.- felvette a kabátot, és a szék/asztal helyett a fogasra akasztotta.
- Köszönöm, szerencsére egyike azoknak az épületeknek, amiket nem annyira viselt meg ez a kis hajbakapás. Nézzétek el nekem ezt a kis mulasztást, de az elmúlt hónapokban eléggé elfoglalt voltam. Szerencsére te semmit. Még mindig Die Hölle ist die schönsten und gefährliche blume(a pokol legszebb és legveszélyesebb virága). De ha nem jelent problémát, folytassuk a dolgozószobában, kényelmesebb.- intett a szoba felé, aminek a két egymással szemben lévő falát könyvespolcok borították be, könyvekkel megtöltve, pontosabban a baloldalit nem teljesen, hiszen ott volt a kandaló, amin egy üvegvitrinben egy angyalpenge pihent, az ajtó mellett volt egy bárszekrény, az ajtóval szemben egy bőrkanapé,  előtte egy üveg, dohányzóasztal, rajta hamutál, cigaretta tálca, aminek a két végén egy-egy bőrfotel egymással szemben, az íróasztala pedig a kanapé mögött volt.
- Kérlek, foglalj helyet. Esetleg kérsz inni valamit? Konyakot, bourbont, vodkát, esetleg némi abszintot?- akármi is legyen a válasz, mindenesetre magának töltött egy kis bourbont és ha kért, akkor Mazikeenek is azt, amire szomjazik, majd Mammon is helyet foglal az egyik fotelba.
- Warum danke ich Ihnen für diesen unerwarteten, aber angenehmen Besuch? (Minek köszönhetem ezt a váratlan, de kellemes látogatást)- mert biztos volt abban, hogy nem baráti.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


To Mammon
Nem gondoltam volna, hogy nem New Yorkban találom meg Mammont majd, de szerencsére a jó összeköttetéseimnek hamar megtudom, hogy a vadásszal töltött este után mehetek haza New Orleansba, mert ott találom meg a pestis lovasát. Persze nem árulok el semmit ebből, a gondjukat már meg is oldottam, nincs a városban a démon, akitől úgy tartanak és koncentrálhatnak arra, amire akarnak. Persze ez nem zárja ki azt a tényt, hogy ne akarna a városba bármikor visszajönni, elvégre a bosszú fontos dolog és hát megértem, miért is akarja tönkretenni azt a Wallenberget, talán még segíthetek is neki, minden csak megegyezés kérdése. Ezzel csak egy baj van, a démonok nem szoktak szívességet tenni egymásnak, szóval nem lesz könnyű dolgom, csak a legvégső soron élnék vissza a hatalmammal, hogy elküldjem jó messzire innen, nem akarok a nyakamba ilyen erős ellenfelet, még ha le is győzném, akkor sem.
Motoron érkezek meg a szép házhoz, bizonyára hallja, hogy valaki érkezik, nem okozok majd nagy meglepetést, amikor megkopogok majd. Leparkolok, leszállok és leveszem a bukósisakot, amit a verdán helyezek el. A megszokott fekete bőrnadrágban vagyok és fekete kabátban, ami alatt kevesebb ruha található, de ezt, amíg be nem érek hozzá, biztos nem mutatom meg neki, mert átkozott hideg van itt kint, gyűlölöm. Odasétálok az ajtóhoz és jól hallhatóan bekopogok, nem akarom rárúgni az ajtót, elvégre értékes információi vannak, amiket remélem megoszt velem. Nagyon érdekel a története is, na meg az új teste, bár le merem fogadni, hogy öltönyben lesz ő is, elég a puccos házát látni, ami előtt még szökőkút is található.
- Helló Mammon! Üdvözlöm mosolyogva, amikor meglátom és végig is mérem a szememmel, mert az új külsejét egész eddig nem is láttam. Nem tudom, miért nem üzent, hogy egy vadász elkapta és bajban van, segítsünk rajta. Lehet a büszkesége miatt nem akart, de a lényeg, hogy egyedül megoldotta és ki tudja milyen fontos információkkal szolgálhat nekem.
- Bemehetek? Elég hideg van. Érzem a házból áradó meleget és amint beinvitál vagy beenged, akkor le is dobom a kabátom egy asztalra vagy székre, miközben beljebb haladok. Felül csak egy rövid felső van rajtam, ami rám jellemző. Nem szeretek kiöltözni soha, az annyira nem én vagyok.
- Szép ház. Rég láttunk már Luciferrel, egész megváltoztál. Jegyzem meg, nem kell tudnia, hogy tudom, miként bántak el vele és miért van új testben. Egy emberi testbe zárva ki tudja mit változott amúgy is, aki csak itt él velük, ők is átveszik a szokásukat, nem még ha kényszer alatt teszik mindezt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 7 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7***

Mammon lakása - New Orleans  - Page 7 Tmg-article_default_mobile

Itt tölti a szabadnapjait Mammon. A ház természetesen el van látva a megfelelő védelmekkel az angyalokkal szemben.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7