Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 5:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Habe recht(legyen igazad).- legyen hát reform, és hozzanak új dolgokat, jó dolgokat, legalábbis a démonoknak legyen jó, a többiek nem igazán fontosak. Elhanyagolhatóak, hiszen mi nekik rossz, az mindenféleképpen előnyős a Pokol népének.

- Nem hiszem, hogy olyan gyakran használnák, kockáztatják azt, hogy a használó lelkét is beszippantja. Nem csak az áldozatét. Kétélű fegyver az a fránya láda. Legalábbis addig, még nem jövök rá, hogyan is aknázhatom ki a benne rejlő lehetőségeket, természetesen minden mellékhatás nélkül.- természetesen elsőnek azt kell kitalálnia, hogy nyissa fel angyali segítség nélkül, mert hiába van egy saját angyala, nem hiszi, hogy olyan állapotban van a szárnyas, hogy segíteni tudjon ebben. Valami más megoldást kell kitalálnia, és keresnie kell pár önkéntes démon, ha netalán a láda csapádba ejtő kedvében lesz.
- Wunderbar(csodálatos).- egyre jobb és jobb híreket kap Mammon. Jól jár azzal, hogy Pain nála vendégeskedik. S bár Höllenhund is el tudja végezni ezeket a feladatokat, de több orr többre képes.
Apró, halvány mosollyal az ajkán nézte végig a lejátszódó jelenetet. Legalább Maze is szokta gyengédebb ellátásban létesíteni a kutyáját, legalábbis reméli, hogy ez nem Mammonnak szólt.
- Szívesen látott vendég vagy. S ha meghozod a kutyákat, akkor egy pengével gazdagabban távozhatsz majd.- első pillanatban nem értette, hogy minek is adta oda Maze a felsőt, de utána hamar rájött. Mosolyogva lépett közelebb, és szagolt bele Maze nyakába, majd.
- Természetesen.- a saját vállára dobta a felsőt, majd az ujjaival végigsimított Maze oldalán, fel a karjáig, majd az alkarján és a csuklójánál felemelte a karjait, és utána ráadta a felsőt, a haját is kiszabadította.- Es geschah(megtörtént).- és hogy feltegye az I-re a pontot, egy apró csókot lehelt Maze nyakára.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 12:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Reformen bringen Neues (reformok hoznak új dolgokat) A bizalomra utalok vissza egyértelműen, mert nem jellemző ránk, de valamire megéri építkezni, már az emberekből kiindulva, hiszen ez ad nekik egységet és erőt, ami hasznunkra válhatna, nem véletlen nem kaptunk lelket Lucifertől sem úgy vélem, mert úgy már veszélyesen erősek lettünk volna. Voltak régebben is démoni összefogások, még ha rövid időre is, de akkor biztos nyomot hagytunk magunk után, amiben csak mi leltük örömünket.
Persze ennek ellenére még is nehezemre esik megbízni a lovasban, aki kulcs figurája lehet a most zajló eseményeknek.

Még szép, hogy a kutyáját félti, ha  mégis hívatlan érkeznék meg ide és netán rám támadna a kis szuka. Nos tény, hogy első körben ütném le, de ha nem nyugszik úgy távozhat is erről a síkról és csak a sátán tudja hová kárhozik el szerencsétlen.
- Bitte (kérem) Nem szoktam így fogalmazni, de a németeknél ez a bevált válasz a köszönöm-re, szóval ekként is válaszolok, továbbra is Mammon kedvébe járva ezzel, hogy németül is beszélek, mert amúgy nem szoktam így beszélni, csak ha muszáj.
- A  legjobb, ha nem az angyaloknál van az a láda, nem szeretné senki, hogy használják ellenünk. Én nem akarok oda bekerülni az is biztos, de majd valakit ráállítok a témára, hogy mégis milyen energia működteti és kinek az erejéből fakad, mert abból szerzett Mammon is és ki tudja mikre lehet képes ezeknek hála vagy mivé formálódik át.
- Na, a nyomozásban biztos hasznodra lesz, sok démon nyomára a segítségével bukkantam csak rá. Leguggolok és csettintek egyet, amire odafut hozzám Pain, én meg megpaskolom a mellső lábánál. Jó pokolkutya és sokat megéltünk már együtt, ha valakire biztosan számíthatok, az ő.
- Maradjanak itt. Ich werde sicher kommen. (Jönni fogok még biztosan) Efelől kétsége sem lehet. Odasétálok hozzá és a fekete pulóvert átnyújtom, hogy fogja meg, majd a kutyáknak háttal szét is tárom a bordó köntöst.
- Segítesz felöltözni? Meg is emelem a szemöldököm és ha távozni szeretne, hogy ne a kis kedvencei előtt dobjam le teljesen a köntöst, hát nem leszek ellene, hogy kikísérjen innen, Pain úgyis vissza ment ismerkedni és lefeküdt a földre is, úgy nézi Höllenhundot, a szép kis kecses, de veszélyes fajtársát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 27, 2020 5:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- In jedem Fall ist dies nicht tyoisch för unsere Rasse. Vertrauen(Mindenesetre ez nem jellemző a fajtánkra. Bizalom).- bizalom a démonok közt? Ritka, nagyon ritka, talán egy kezén meg tudná számolni, hogy hányszor találkozott ilyennel az idők során. De talán most Mazikeennel ismét erősítik azt a bizonyos szabályt. Bár ha Mammont hátba akarná döfni, az se igazán lepné meg, talán annyira nem is neheztelne emiatt. Ilyen a természetük, nincs mit tenni, hiszen ha Mammonnak haszna lenne belőle, akkor nem kizárt, hogy szintén árulásra vetemedne, bár reméli, hogy nem így lesz. Nincs kedve egy bosszús arkohoz, és ahhoz, hogy mindig a háta mögé nézzen.
Halványan elmosolyodott a csók miatt, olyan kis apróság, és jelenlegi helyzetüket figyelembe véve még akár aranyosnak is lehetne hívni. De nem meglepő, hiszen most ismerték be egymásnak, hogy ha sikerül, akkor a tápláléklánc csúcsára kerülnek.

- Vielen Dank(nagyon köszönöm). Nem szeretnék felesleges problémát okozni neked azzal, hogy eljössz, és nem tartózkodok itthon és természetesen Höllenhundot se sodornám veszélybe azzal, hogy rádtámad.- nem beszélve arról, hogy a tudat, hogy valaki szabadon járhat és kelhet a lakásában, hozzáférve a dolgaihoz, nem igazán megnyugtató érzés. Szerencsére a legfontosabbakat nem a házban tartja.
- Ez az alku tárgya, be fogják látni, hogy megéri ez a csere. Számukra hasztalan a láda, és igazából számomra is. Abból, amit láttam, angyal tudja felnyitni, én pedig eléggé távol állok attól.- leginkább azért akarja magánál tudni, mert veszélyes fegyver az a láda, nem szívesen tudná a vadászok vagy angyalok közelében, és azt se kell elfelejtenie, hogy miket rejtett magában, ha rájön arra, hogyan tudja kinyitni és anélkül felfedezni a titkait, hogy az újfenti elzárást kockáztassa, még több hasznot remélhet belőle.
Megjelent Pain, aki egyből felkeltette Mammon érdeklődését, nem csoda, kivételes példány volt. S a simogatás se volt ellenére, bár látszik rajta, hogy nincs hozzászokva. Ezt akár fel is róhatná Mazenak, de felesleges lenne, úgy neveli a saját kutyáját, ahogy akarja.
A saját szobájába vezette Mazet, ott tartotta a ruháit, és nem aggódik amiatt, hogy olyat lát a hölgy, amit nem kéne, vagy amivel tudna is kezdeni valamit. Bár ha ellenkező eset állna fent, akkor se tűnne fel Mammonnak, mert azt figyeli, hogy Pain mit is csinál Höllenhundal. De szerencsére semmi illetlent, jólnevelt kutya, hiszen Mammon se előtte játszott Mazeval. Majd kint egymásnak eshetnek, hallótávon kívül.
- Natürlich(természetesen). Szívesen látott vendég nálam és azon felül, jó ha van egy másik alfa is a háznál. Segít a többinél majd, és az elveszett drágaságaimat is egyszerűbb lesz megtalálnom.- volt még néhány pokolkutyája, akik szabadok lettek azután, hogy elzárták Mammont. Ideje lesz őket is megkeresni, és ha már nem látogathatja meg a vadászokat, elfoglaltságnak megteszi.
- Jó választás. A tiszta ruháidat hová küldhetem, vagy maradjanak nálam későbbi látogatásokra?- megy Mazehez a fekete, bár melyik démonhoz nem? A többi ruhája meg ha marad, nos, azokat úgyis másnap reggel kell felvennie, feltéve ha ismét sikeres alkut kötnek majd.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 4:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Mikor ide jöttem, csak a vadászokról akartam többet megtudni, hogy az információkkal közelebb kerülhessek hozzájuk, ám ettől jóval gazdagabb lettem és olyan érzésem támadt, hogy van más út is, amivel a démonok jól jöhetnek ki jelenlegi helyzetükből. Logikus gondolatok Amarával kapcsolatban és persze egy másik faj létezése is szóba került, ami hasznomra lehet még, utána fogok nézni nekik is.
- Vertrauen ist immer noch zerbrechlich, aber da ist etwas (a bizalom még törékeny, de van valami) Ez is jóval több, mint amire a démonok természetük lévén képesek, bár én mondhatni a rangom miatt kényszerítve voltam erre, jól tudom milyen valaki szavára adni és megbízni benne, hogy amit teszek a nevében, az úgy helyes is. Mammon kapott egy esélyt, mert ha igaza van, akkor nagyon jó szövetségesem lesz és én is neki.
A válaszára, hogy csak egy karnyújtásra van, a királynője közelebb hajolok és arcon csókolom, elvégre kicsit amúgy is túlmelegedett itt a levegő és távozunk is, hogy a kis Höllenhundja ne lássa miként játszadozunk egymással kicsit.

- Ich versuche es dir zu sagen, wenn ich ankomme. (igyekszem előre szólni, ha érkezem) Elvégre most hívatlanul jöttem, nem sok időm lett volna szólni sem erről, hiszen mondhatni egyből jöttem, ahogy megszületett az egyezség. 
- Meglátjuk, ha nem, akkor is elő fogom keríteni neked. Látom, hogy mennyire utálja ezt a Wallenberget és én sem rajongok érte, mégis kénytelen leszek vele is találkozni legalább egyszer. A gyűlölet azonban közös mind a kettejükben, talán tényleg segítene a láda felkutatásában, csak megfogalmazás kérdése, hogy miként adnám oda a kedvenc démonjának. Mondhatnám, hogy visszazárom, ami persze nem igaz, de ő ezt nem kell, hogy tudja, az a láda adott erőt Mammonnak. Utána kell ennek néznem, mert ha neki adott, nekem is adhat vagy akár el is vehet, elvégre ez kétélű penge.
Pain megjelenése azonban minden figyelmet elvesz, amire számítottam is, elvégre az első pokolkutyák köz teremtetett az én drágám és magam neveltem fel. Egy ilyen pokolkutya rajongónak pedig bizonyára szinte megtiszteltetés egy ilyen ebbel foglalkozni, bár sokat nem igényel, mert tudja hol a helye és nem szokott útban lenni.
Pain odasétál a pestis lovasához és megáll, hagyja magát szeretgetni, bár fura ez, mert nem szokott hozzá, én nem babusgattam ennyire sose. Azért élvezi a fülvakarást, melyik kutya ne élvezné?
- Remek. Belekarolok Mammonba, hogy együtt menjünk fel a szobájába, Pain meg természetesen követ minket oda. Mikor felérünk, akkor megvárom, amíg kivilágosít és amerre invitál, arra megyek, hogy ruhát válogathassak magamnak. Pain addig odasétál Höllenhundhoz és szaglássza, nem mászik rá, pedig kicsit izgatott, elvégre nem sok szuka került a közelébe, akikkel szórakozhatott volna. Én nem akartam bárkinek ilyen minőségi almot ajándékozni, szóval odafigyeltem erre. Remélem értékeli a pestis lovasa ezt a kis szívességet, ami semmi ahhoz képest, hogy vigyáznia kell a pokolkutyámra. Nem szívesen hagyom magára Lucifer hoteljában, mert fogalmam sincs, mikor térek majd haza oda.
- Ha megkapod a pokolkutyákat, akkor visszaidézed magadhoz Paint? Teszem fel a kérdést, mert itt jó helyen lesz az biztos és valamilyen szinten a többi nevelésénél is jól jöhet egy ilyen alfahím, aki szót fogad Mammonnak.
- Ezt kérem. Kiválasztok egy fekete hosszú ujjú pulóvert, elvégre hideg van odakint és én a meleget szeretem, nem a fagyos időt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 5:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Wie Gannicus(Mint Gannicus).- habár ezekkel az információkkal nem tudnak mit kezdeni. Elmúltak azok a napok, amikor a gladiátorok mások szórakozására ölték egymást. Ma már barbár szokásnak tartják, de nem volt az. Egy jó gladiátor megkapott mindent, értékes volt, és ha értett a halálhoz, akkor akár szabaddá is tehette magát. Az évekkel ezelőtti emberek talán jobbnak gondolják magukat, de igazából férgek lettek volna egy gladiátor szandáljának a talpán, semmi más.
- Sie können glücklich sein, ausgewählt worden zu sein und Ihr Vertrauen verdient zu haben(Szerencsés lehet, hogy rá esett a választásod, és a bizalmad is kiérdemelte).- valahol, mélyen, talán melengeti a lelkét, hogy Mazikeen így döntött, jelent valamit az, ha egy ark így vélekedik, egyfelől jót és rosszat is. Rossz, mert fordulhat úgy a széljárás, amiből a választott nem jön ki jól. Ez a legnagyobb átka az uralkodásnak, nem tudja a király, hogy kiben is bízhat meg és kitől számíthat egy késre a hátába. De ez csupán a jövő zenéje, még el is kell jutni odáig.
- Es ist nur eine Strecke(Csupán egy karnyújtás).- félmosollyal az ajkán nézett Mazikeen szemeibe. Ha tényleg olyan hasznos lesz a démonhölgy, mint azt ahogy Mammon reméli, akkor nincs semmi akadálya annak, hogy lehessen akár királynő is, ha odakerülne a sor. De ehhez előbb meg kell találniuk a magot, megoldani az Amara gondot és Lucifert is ki kell iktatniuk, de a legfontosabb, hogy túl is kell élniük az egészet. Utána ráérnek majd trónfosztáson gondolkodni, bár amennyire elegük lehet a démonoknak, nem biztos, hogy olyan nehéz lesz.

- Meine Tür steht dir immer offen(Az ajtóm mindig nyitva áll előtted).- bár úriember mosolyt öltött magára, a szemeiben némi piszkosság csillogott. Nem bánja, ha olyan vendége van, mint Maze. Csak előtte szóljon, és akkor Mammon is a lakásában marad, mert előfordulhat hogy egyéb elfoglaltságai elszólítják, és Höllenhund otthon marad, ő pedig támad, ha Mammon nincs a közelben. Jó házőrző.
- Ezt örömmel hallom. Ha Wallenberg megtudja, hogy mi az ára a távolmaradásomnak, és annak, hogy ne keserítsem meg az életüket, akkor készséggel átfogja adni. Muszáj lesz neki.- sötét árny suhant át az arcán, mosolya egy pillanatra groteszkké, gonosszá vált, hogy utána egyből visszatérjen az úriemberekre jellemző mosoly az ajkára.
- Schau es dir an(nézzenek oda).- egyből elfelejtkezett a vendégéről, és alaposan szemügyre vette Paint. Izmos, jó kiállású volt, a fülei tökéletes szögben álltak, egyenesen, peckesen, értelmes tekintet. Elsőosztályú pokolkutya volt, remek alomból származhat, nem lepődne meg Mammon, ha egyenesági leszármazottja lenne az első pokolkutyáknak.
- Gyere Pain.- leguggolt a kutyával szemben, és simogatni kezdte a fejét, a füle mögött és megpaskolta a nyakát.- Wer is tein guter höllenhind? Wer is tein guter höllenhund? Du bist, ja du bist(te vagy, igen te vagy).- vidám hangon beszélt Painnek, majd kiegyenesedett és elzavarta azt a vidámságot, amit a kutya váltott ki, most Mazevel beszél, nem egy kedves állatkával.
- Ahogy szeretnéd, és természetesen van. Gyere te is Pain, megismerkedsz legalább Höllenhundal.- megpaskolta a saját combját, jelezve, hogy induljanak fel Mammon szobájába.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 12:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Crixus hat auch versagt (Crixus is elbukott) Sóhajtok fel, mert az az átkozott spártai átvette a helyét, pedig annyi, de annyi lehetőséget láttam benne annak idején. Én a legtöbb fogadást megnyertem, elég jól mozogtam a körökben és mikor megtudtam, hogy bunda szaga van valaminek, akkor kicsit szórakoztam a gladiátorral, én voltam a kisördög a vállán, aki ellátta jobbnál jobb tanácsokkal, amivel véletlen balesetnek feltüntetve mégis nyerhetett a gazdája nagy pechére.
- Ich habe meinen Kandidaten und ausnahmsweise habe ich gewählt, nicht wiederum für ihn geschaffen. (megvan a jelöltem és kivételesen én választottam, nem pedig neki teremtettek)   Ez teszi az egészet mássá, mint Lucifer esetén. Ott erre teremtetett szinte és elég hamar felküzdötte magát a többi démon felé. Ám mindennek van lejárati ideje és megérett a pokol teremtményei számára is már a változás, elvégre az Ördög nem nagyon tesz semmit a szövetkezésen kívül egyelőre, csak tudnám mire vár.
- Ich hoffe, dass diese Person in Ihrer Nähe ist. (remélem az a személy közel áll hozzád)
Kicsit megemelem az egyik szemöldököm sejtelmesen, elvégre elég kétértelműen fogalmazom meg, hogy ajánlom, vagyis remélem, hogy rám gondol, mert amilyen könnyen felemelkedik valaki, olyan könnyen el is bukhat.

Bár szívesen hallgatnám a szitkokat, amit az angyalról mondana Mammon, de vannak most fontosabb teendőim is jelenleg, ami miatt már nem leszek olyan jó hallgatóság, mint mikor megérkeztem, akkor lett volna esélye akár órákig is szidni a szárnyas kis ládatársát.
- Vielleicht sollte noch mehr kommen. (lehet többet kellene idelátogatnom) Megcsillantom a szemeim egy pillanatig, még nem volt rám panasz eddig egyszer sem, részben azért, mert aki ilyet merészelt, az már nincs a létezés mezején. Az a legjobb, hogy első arkdémonként bárkit megkaphatok, ha megkívánom.
- Ich werde alles tun (mindent meg fogok tenni), hogy megtaláljam és átadjam neked a Ménész ládáját. Mindig komolyan vettem, ha valamiben megegyeztem valakivel, persze szerettem kiskaput hagyni, de most kivételesen terveim vannak Mammonnal és ezért tartom a szavam.
- Pain. Megidézem a kis drágám, aki az izmosabb fajtából való és a fejét rám is emeli, hogy mit parancsolok vele.
- Mammon fog rád vigyázni, fogadj szót neki. A tekintetét ráemeli a férfi démonra és tőle várja hát akkor, hogy mi legyen vele. A gazdája torkának nyilván nem fog nekiesni, de tényleg egy szófogadó példány, aki nem kérdőjelez meg semmit, csak cselekszik. Így legalább a pestis lovasa még nagyobb biztonságban lesz és persze több szemszögből is meg tudja figyelni.
- Pólót kérek, de ha van választék, akkor magam választanék valamit. Odasétálok hozzá, hogy a felkarján felfelé végighúzzam az ujjam és utána ott megpihentessem a vállán. Végignézek még a reggeli nyomait nézve, nagyon furcsa ez egy démontól, erről jobb lesz nem beszélni senkinek. Nem tudom hová indulunk, de jobb örülnék, ha a szobájába vezetne be ruhát választani, elvégre vannak ott is érdekes dolgok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 23, 2020 5:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Ich habe immer Wetten verloren(mindig elvesztettem a fogadásokat). Átkozott gallok, nem úgy harcoltak, ahogy azt elvártam volna.- talán ha használt volna némi démoni praktikát, akkor győzelem lett volna a vége, de van, amit Mammon se mocskolt be, az pedig az életre-halálra menő játékok. Nincs benne semmi izgalom, ha nem tiszta, nem az igazi a szemekben kihunyó élet fénye, ha mocskos módszerekkel csalják elő. Nem, tudnia kell a gladiátornak, hogy azért vesztett, mert gyenge volt.
- Ezzel nem vagy egyedül. Jó lesz visszatérni oda, minden bizonnyal megrohannak majd az emlékek, az a sok rabszolga, akik eladták a lelküket a szabadságért. Dicső idők.- nosztalgikus mosollyal gondolt vissza azokra a napokra, mennyivel egyszerűbb volt akkor minden. Még a világvége előtt az emberek már szerződést kértek az alkuk előtt, túlbonyolítva mindent, keresték a kiskapukat. Kész szerencse, hogy a Pokol teli volt ügyvédekkel, sikerült bonyolult és szinte kijátszhatatlan szerződéseket írniuk a démonoknak.
- Haben Sie schon einen Kandidaten(van már jelölted)?- kérdezte sokatmondó mosollyal az ajkán. Volt egy olyan megérzése, hogy Mazikeenek már megvolt a kiszemeltje Lucifer helyére, és ez igen csak veszélyessé teszi a nőt. Ha egyszer megteszi, akkor könnyedén képes másodjára is valakit a trón közelébe segíteni, és mérget csepegtetni a király borába.
- Vajon ki lenne megfelelő királynőnek? Szerintem valaki, aki elég régóta játssza már ezt a játékot, és tudja, hogy ki mellett tegye le a voksát. Azt hiszem, ismerek is egy ilyen valakit.- egyenesen Mazikeen sötét szemeibe nézett. Ami bár alig árult el valamit, megbújt bennük a veszély, a fenyegetés, hogy mindez csupán álca a részéről. Lecsap ha az érdekei úgy diktálják, és ez tetszett Mammonnak.
Tudtán kívül fejezett ki több érzelmi reakciót, mint akart volna, de ha a kutyákról van szó, akkor megfelejtkezik magáról, ha nem is túl sokáig, addig igen, hogy valaki kiszúrja ezt. Bár nem szívesen lenne annak a személynek a helyében, aki ártana a kutyájának, Höllenhundért könnyedén felrúgná az alkut is, és ha kiderülne, hogy a vadászoknak lenne köze hozzá, az egész várost a földdel tenné egyenlővé, legalábbis megpróbálná.

- Ja, das ist es(igen, az).- nem kell több szót pocsékolni az angyalra, Mammon képes lenen órákig szidni az angyalt, megállás nélkül. Haragudni meg nem haragszik Mazere, hogy így tegyen. Inkább kortyol az italából, és eszik pár falatot, addig is nem az angyalt emlegeti.
- Du weißt es(jól tudod).- igazából az egészet, hasznos volt a tegnapi beszélgetés és üzletelés, és az alku megpecsételése pedig olyan volt, amit anélkül is megismételne, hogy üzletről lenne szó. Jó érzés elengednie magát, tombolni, amikor nem kell visszafognia semmit.
- Természetesen akkor szívesen látott vendég.- egy jólnevelt pokolkutyát szívesen fogad az otthonában, és ha véletlenül szaporodásra kerülne a sor, akkor szívesen megosztja Mazeval a kölyköket. De amikor ezt felhozta, Maze majdnem megfulladt, legalábbis elméleti síkon. Ezen pedig Mammon egy jót mosolygott.
- Danke(köszönöm). Mivel a New Yorkba nem tehetem be a lábam, lesz mivel lefoglalnom magam. Természetesen miután megkaptam Ménész ládáját.- emlékezteti Mazet az alkujuk egy igen csak fontos részére, ha nincs láda, akkor igen kicsi az esélye annak, hogy betartja az alkut.
- Én köszönöm, hogy csatlakoztál.- mosolygott hálásan, ami vagy igazi volt, vagy nem.
- Oh, ez csak természetes.- bár nem biztos, hogy tud olyannal szolgálni, ami elnyeri Maze tetszését, de próba szerencse.- Bizonyára akad valami, ami nem lesz túl nagy rád. Mit részesítenél előnyben? Inget vagy pólót?- nőknél sose tudni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 8:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Csak pár krokodilkönny persze, nincs is egyszerűbb attól... Még soha életemben nem sírtam, legfeljebb a nevetéstől, szóval lesz mit gyakorolnom, ha tényleg erre van szükség. Minden más természetesen megy, de talán nem is lesz szükségem arra, hogy gyengének lássanak és sebezhetőnek, mikor elárul a legmélyebb bánatomat.
- Milyen szép is volt a gladiátorok korában a Kolosszeum. Szerettem akkor rosszalkodni, a gladiátorok mind olyanok voltak, mint egy veszett állatok, akik nem csak az arénában törtek zúztak élvezettel, hanem egyéb örömködésük közben is. Milyen szerencse, hogy én nem vagyok olyan könnyen kicsinálható démon és ők jól bírták a gyűrődést.
- Ich kann es kaum erwarten (alig várom) csillannak meg a szemeim, régi ismerős terep, abban a korban kicsit éltem a felszínen, elvégre annyi kegyetlenség és árulás volt, amit ki nem hagytam volna.
Utána az almamagra terelődik a téma, ami természetesen tényleg nagy hatalmat ad, de kétlem, hogy bármit meg fognak adni érte. Amarával is megbékélnék, ha kitárná a pokol kapuit ismét és cserébe sose engedné, hogy bárki bezárhassa azt. Kellenek a lelkek, a szórakozás, a kénporos illatok és a pokol tüzének melegsége.
- Valakinek le kell győznie der Teufel (az ördögöt) és uralkodnia kell. Én minden vagyok, csak nem az a típus, aki önkényuralomra akar törni, nem erre teremtettek és annyira nem is élvezem, ha a hatalmammal kell visszaélnem, mikor rendet kell teremtsek, jobb szeretem erővel és női rafinériával megoldani mindent.
- És minden Ein König braucht eine Königin (király mellé kell egy királynő), aki segíti őt. Hogy miért bízzon meg bennem, mikor most Lucifert is elárulnám? Nos, amíg erős volt, sose tettem volna ilyesmit, de most nem tűnik már annak és ha lehetséges őt felül múlni, akkor miért is ne segítsek ebben és nézzem meg első sorból, hogy mi lesz belőle. Amíg megérdemlik a figyelmem, addig hűséges tudok lenni, legalább annyira, mint egy pokolkutya. Minden démonnak van gyenge pontja, nekem a ragaszkodás egy másik erősebb felé. Szerencsére ennek azért nem adok nagy hangsúlyt és könnyedén megjátszom a "Ja, azt hitted ez több volt?" kártyámat.
Mikor szóba kerülnek a pokolkutyák, úgy érzem megtaláltam azt a pontot, ami viszont Mammon gyengéje lehet. Az átkozott kis pokolkutyák, nem gondoltam volna, hogy ettől érzékenyül el, még ha csak egy pillanatra is, de ki más, ha nem én szúrnám ki az ilyen kis egyértelmű jeleket. Később még hasznos lehet, de most más dolgok kötik le, mint a véres megegyezés pecsétje, ami ugye úgy a jó, ha fáj.

Tudom, hogy finom vagyok, így természetesnek vettem a bókot és miután helyet foglalok, már kapom is az italomat és a finom reggelit, mert ha már az emberek között élünk, viselkedjünk is úgy egy kicsit. Nekem amúgy is jól jött ez, hogy ráhangolódjak a feladatomra, elvégre emberek közé kerülök, ahol ezek fontos dolgok és az ilyen dolgokkal, mint az evés éreztethetem velük, hogy én sem vagyok annyira más.
- Unangenehm (kellemetlen) Én el is engedem a Cassaeles dolgot ennyivel, kár lenne meglovagolni ezt és megölni teljesen a hangulatot vele. iszok a poharamból, szinte majdnem mindet kiiszom, nekem ez már olyan, mint a víz az embereknek, teljesen hozzászoktam és nagyon nagy dózis kell belőle, hogy megártson. Az ízét szeretem és ahogy a torkom kicsit csiklandozza az erős szesz.
- Welcher Teil der Verhandlung? (melyik részét a tárgyalásnak) Kérdezek vissza belemélyesztve a tekintem a szemeibe, a sejtelmes mosolyt viszonozva mindeközben. Nem vagyok semmi jónak elrontója, tekintve, hogy szeretnék kötődni, de ez nem megy azért ennyire könnyen, ki kell érdemelni és eddig még csak elméleteket szövögettünk, meglátjuk mire jutok az itt szerzett tudás hatalmával.
- Pain szót fogad, olyan, mint egy kis katona. Szólalok meg és újabb adagot pusztítok el a tányérról, miközben szóba kerülnek a kölykök és szinte megakad a torkomon az étel. Meglepődöm, mert mihez kezdenék én kölykökkel? Nincs időm ilyenekre, elég sok feladatom van, ami leköt és nem vagyok kényszer pihenőre sem ítélve sem, mint ő.
- A tiéd lehet mind, nekem nincs időm rájuk. Nálam amúgy sem téma az ilyesmi, ellenben vele, aki szereti ezeket a pokoli kedvenceket. Befejezem az evést és lehúzom a maradék italt a bögréből és megtörlöm a szám a szalvétával, ami bizonyára van az asztalon, majd felállok.
- Danke für das Frühstück. (köszönöm a reggelit) Mellésétálok és megcirógatom az arcát kicsit, megvolt a meghitt reggel illúziója, szóval ideje távoznom.
- Örülnék, ha kaphatnék valami felsőt, amibe felöltözhetek, ideje indulnom, hogy jelentsem a tárgyalás sikerességét Lucifernek. Bizony, ide jöttem elsőnek, mert ha gondot okozott volna Mammon, akkor mehettem volna árulkodni és nem lett volna belőle köszönet. Így meg csak annyit kell mondanom, amennyit szükséges, nem térek ki a kis szövetségre, hogy cserébe Mammont kitiltottam a városból, mert még elkezdene faggatni, hogy mivel fizettem meg a lovast, ehhez a játszmához meg nincs kedvem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 4:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Sie sind eine gute Schauspielerin, Sie lösen es(jó színésznő vagy, megoldod). Nem lesz gond, ha néhány krokodilkönnyet kell ejtened, és mosolyt varázsolnod az arcodra, vagy együtt érzően hümmögni. Esetleg tekints meg pár filmet, adhatnak ötletet.- démon lenne, ark méghozzá, hatalmas csalódást okozna, ha nem lenne képes felvenni az érzelmek csúf álarcát.
- Miért is ne? Mikor legutóbb arra jártam, egész megkapó hely volt, még az oroszlánok elé vetették a keresztényeket. Akkor még volt minőségi szórakozás. De amondó vagyok, vigyünk magunkkal pár démont vagy embert, nehogy mi lépjünk bele valami váratlan meglepetésbe.- meglepné, ha nem lenne védve démonok ellen, vagy éppen az angyalok miatt biztosítva. Szerencsére elég feláldozható démon van és még emberekből is akad pár ostoba, aki a jobb bánásmód miatt hajlandó lesz a segíteni a két démonnak, ha pedig valami baleset érné őket? Sajnálatos, de az élet már csak ilyen.
- Wir werden auch das Kolosseum besuchen(Majd meglátogatjuk a kolosszeumot is). Amennyi ártatlan vér ott kifolyt, bizonyára jó közérzettel hagyjuk ott.- vidáman elmosolyodott a gondolattól, hogy egy olyan régiséget látogatnak meg, ahol kegyetlenkedések tömkelege zajlott le, egy démon számára az maga a Mennyország.
- Nem beszélve az alku pozícióról, amibe majd kerülni fog. Minden oldal a kegyeit fogja lesni, és megadnak bármit, amit csak kér. Legyen az akármi, kis ár lesz a számukra.- akár kérhetnek több ezer lelket is, miután ismét nyitva lesz a Pokol kapuja, megkapják, bárki életét követelhetik, megkapják.
- Ahhoz jóval korábbi bibliára lenne szükségem, nem a mai, cenzúrázót változatra, tündérmesék gyűjteménye csak. De azért jó eljátszani a gondolattal, csak biztos vagy abban, hogy szerencsés lenne, ha még több hatalomra tennék szert?- kérdően nézett Mazikeen szemeibe. Miért is gondolja a hölgy, hogy jól járna ezzel, hogy Mammont leszámítva bárki is jól járna ezzel? Ha akkora erőre tenne szert, könnyedén meg tehetné, hogy egy csettintéssel végez minden démonnal, és megteremti a sajátjait, a saját kénye és kedve szerint.
- Wunderbar(csodálatos)!- boldog mosollyal az ajkán nézett Mazikeenre.- Szegénykéim, árván a nagyvilágban, otthon nélkül, szerető gazda nélkül. Annyit hozhatsz, amennyit csak tudsz, nálam jó helyen lesznek.- sikerült egy pillanatra elérzékenyednie is, mert ha képes szeretni, akkor ezt annak is lehet nevezni. Szerette a pokolkutyákat, támaszkodhatott rájuk, az egyetlen olyan lények voltak a tüzes katlanból, akikben megbízhatott egy démon.
- Die schönen Tage kehren mit der Zeit zurück(A gyönyörű napok visszatérnek az idő múlásával).- ábrándos tekintettel figyelte a démonhölgyet, tudja, hogy mit is érez. Ez minden démonnak a rákfenéje lehet.
Nem kerülgették már egymást, feleslegessé váltak a szavak, ideje áldozni a hús bűnének, és kivel lenne jobb, mint egy szakdémonnal? Mazikeen pedig eléggé szakavatott volt, ha a démonok kicsavart szórakozásairól volt szó. Az se igazán baj, ha fájni fog, sőt, ellenkezőleg, az lesz majd igazán jó.

- Das kann ich bestätigen(ezt megerősíthetem).- az este elég sok alkalma volt arra, hogy megízlelje Maze édes és bűnös ízét, és nincs oka panaszra, olyan volt, mint a tiltott méz.
Saját magának azért töltött hozzá egy kevés kávét, csak reggel volt, ne kezdje így a napot, majd ha elmúlt dél. De előbb az evőeszközöket pakolta ki.
- Kiváltképpen akkor, ha unatkozol is közben. Rémesen unalmas alak ez a Cassael. Ha nem volt közelben egy leviatán, csak ő, az a négy év is negyvennek érződött.- sóhajtott egy fájdalmasat. Nem is a bezártság volt a legrosszabb, hanem az unalom. Bele is kell kortyolnia a kávés vodkába, majd enni egy falatot. Sok haszna ugyan nem volt, de az íze miatt megérte.
- Ich kann es kaum erwarten(alig várom).- sokat sejtetően elmosolyodott, ha mindegyiknek ilyen lesz a vége, nem lesz ok a panaszra, csak maximum amiatt, hogy sok ágyneműt kell szereznie és Höllenhundot fogja zavarni, hogy egyedül alszik majd. Reméli Mammon, hogy nem lesz ettől túl nyűgős, néha túlságosan is játssza a drámakirálynőt.
Maze kérdése miatt láthatóan elgondolkodott, még a szemöldökét is kérdően vonta fel.
- Ha úripokolkutya lesz, akkor igen. S ha netalántán megtörténik a fogantatás, igényt tartasz a kölykökből néhányra, vagy maradhatnak nálam?- nem szívesen szakítaná el Höllenhundot a kicsinyeitől.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 12:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Helyeslőn bólintok, bizony megszereztem és nem érdekelt milyen áron, akiket magamra haragítottam, őket vagy megtörtem és inkább békén hagytak vagy megöltem őket, de úgy véglegesen, előkerestem a valahai testüket vagy olyan fegyvert használtam ellenük, amit nem élnék túl még én sem. Én első arkdémonként a királynő vagyok a sakktáblán, elvégre Lilith csak egy kiválasztott kis kedvenc, semmi több, legalábbis az én szememben. Fel kell osztani a területeket és kellenek az arisztokraták, ennyi és nem több, ám én jóval felette álltam mindenkinek, mint Lucifer jobbja.
- Etliche Leute drehten sich zwischen meinen Händen um (elég sokan megfordultak már a kezeim közt), talán ez sem okoz nehézséget, bár szem szívesen megyek bele egy érzelmes beszélgetésbe sem, mert hamar kiütközik, hogy nekem csak ösztöneim vannak inkább. Akár egy állatnak, de lélek nélkül hogyan is érezhetnék olyasmit, amiről fogalmam sincs, meg sem érint a szele. Ha valamit csinálok, azért, mert élvezem és nem azért, mert szeretem és a szívem ki akar esni a helyéről, nem mintha lenne olyanom.- Gemeinsamer Ausflug? (közös kirándulás) *Kicsit oldalra hajtom a fejem és a mutatóujjammal az ajkam ütögetem kicsit elgondolkodva, a mennyezet felé emelve tekintetem, majd Mammonra szegezve azokat.
- Rendben, szólni fogok, zusammen wird es sowieso mehr spaß machen (együtt amúgy is szórakoztatóbb lesz) Persze így már ketten fogunk tudni a mag titkáról, amit ott lelünk, de még mindig jobb, mintha csak az egyikünk tudná, legyek közös a tudás, de utána el kell pusztítanunk, amit találunk. Izgalmas kalandozás lesz, na meg furcsa párost is alkotunk majd az is biztos, de talán még embernek is sikerülhet kiadni magunkat, elvégre a démonok nem párosával járnak. Szeretem a békésebb megoldásokat ott, ahol nem vagyok annyira járatos és a vatikán az egyértelműen az a hely.
- Ja (igen), akinél a mag, az dönt a végkifejletről és köthet új szövetségeket. Mondhatni hatalmat adnak annak a kezébe, aki megszerzi. Én nem szeretnék az lenni, szeretem a testem és az életem is és jobb szeretem a jobb kéz szerepét, aki csak a háttérben mozgatja a szálakat, de nem megy ki  a tűzvonalba feltétlen, nem mintha félném a harcot.
- Vielleicht brauchen Sie einen besseren Blick auf die Bibel (lehet jobban át kell nézni a bibliát), mert rengeteg ilyen apróság létezhet, ami nagy hatalommal bír és ha egy láda erejét fel tudtad használni, képzeld el mi lenne, ha több hasonló erejű tárgy birtokában lehetnél. Felpiszkálom kicsit az oroszlánt, elvégre van ideje és talán jobban utána jár, mivel tud még erősebbé válni. Nekem erős szövetségesek kellenek, mert csak úgy élhetek túl bármit is, miért is ne legyen az egyik pont Mammon, aki már eléggé belefolyt a dolgok alakulásába önnön tudta nélkül is, mikor azzal a vadásszal összeszűrte a levet.
- Sie bekommen mehr auf einmal (kapsz egyszerre többet is), ki kell takarítani a szektorokat, ahol elszabadultak a kleine Schätze (kis drágák). Nem fogom őket megszámolni, de meglesz a tíz darab, meg még lehet több is és ha neki ennyi elég is, akkor akár már be is zsebelhetem az angyalpengét. Nem is bánom, ha nem kell megölnöm mindegyiküket, mert azért nekem is van saját pokolkutyám, aki hozzám nőtt már.
- Sag es nicht! (ne is mondd) Sóhajtok egyet, annyira hiányzik a régi életünk, bár itt is kezdem megtalálni a helyem, de közel sem olyan, mint a pokolban volt, ahol kedvemre kínozhattam a bűnös lelkeket.
Csak sejtelmesen mosolygok, elégszer figyelmeztetett és remélem azért tisztában van azzal, hogy nem vagyok közel sem ennyire gyenge és visszafogott általában, mint most vele. Játszadozunk egymással, kis semmit mondó csiklandozásokkal kezdve, de így a megbeszélés végére mégis egyre jobban fokozódik a hangulat, főleg, mikor leégeti a felsőmet rólam. Itt vége is szakad a komoly dolgoknak, hogy jöjjön valami szórakoztató is. Kicsit furcsa, ahogy erre felcsillannak Mammon szemei, de nem fogok ennek túl nagy jelentőséget tartani.

Reggel, miután felkelt, halk léptekkel indul el a bordó köntösben felfedezni a felső szintet, mert ahol aludtak, az bizonyára nem volt lakott terület, csak egy vendégszoba. Benézek minden ajtón és mikor egy sötétített szobába érek, oda lépek be és meglátom a pokolkutyát az agyon, amire felszalad a szemöldököm. A tegnapi ing van nála, nagyon aranyos és egyben fura. Csak elmosolyodom és felkapcsolva a villanyt körbefuttatom a szemem a szobán, a térképen megjegyzem a pontokat, majd a ruhás szekrényhez lépek, hogy keressek magamnak valamit, bár nem találok sok számomra hordható dolgot. Sóhajtok, lekapcsolom a villanyt és távozok is, hogy a konyhában csatlakozzam a házigazdámhoz egy villásreggelire. 
- Es gibt keinen Geschmack, der zu mir passt. (nincs íz, ami felérne velem) válaszolok mosolyogva, elvégre ne mondja senki, hogy ezek az ételek finomabbak, mert nem hiszem el neki. Nagyon otthonosan mozog és bár én nem találtam italt, ő felkapott egy vodkát csak úgy a pult alól, amire szélesen elvigyorodtam. Bögréből sem ittam még ilyesmit.
- Ja, danke! (igen, köszönöm) Még szép, hogy tisztán kérem, nem kell nekem hozzá semmi, ami elrontja az ízét ennek a remek italnak. A tálat kicsit jobban magam elé húzom és gondolom találok evőeszközöket is, amivel majd elfogyaszthatom
- Gondolom a fél év, amit négynek éltél meg megdobja a rég szó jelentését. Felszúrom a villára a bacont és a szám elé emelve harapok bele, finom lett, még kicsit ropog is, de csak annyira, hogy kellemes legyen. Nem akarom felpiszkálni a kellemetlen emlékeket, de kicsit elgondolkozom láthatóan, hogy mikor is tárgyalhatott utoljára bárkivel is Mammon és ki is volt a másik fél.
- Ich könnte mehr solche Verhandlungen haben. (tőlem több ilyen tárgyalás is lehet még) Jegyzem meg, mikor a villámról eltűnik a tartalma és hegyével démontársam felé mutatok közben. Felszúrok rá egy kis tojást, amit minden női szenvedélyt beleadva emelem a számba és harapom le róla, engem aztán nem kell félteni, legyen kellemes a folytatás is még, amíg nem távozok és megyek vissza Luciferhez beszámolni a tárgyalást illetőlegesen.
- Ha már ennyire szereted a Höllenhundot, vigyáznál az enyémre is, amíg nincs rá szükségem? Akár még össze is engedhetnéd a kicsikéket szórakozni. Megemelem a szemöldökömet, mert ő kap kicsinyeket, akiket könnyebben idomít saját kénye és kedve szerint, én meg biztonságban tudhatom Pain-t, amikor nincs rá szükségem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 5 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 5:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


-Hanem megszerezted.- Mazikeen biztos nem gyalognak lett teremtve, azok az egyszerű démonok voltak, és ha ezen a gondolatmeneten haladnak, akkor a négy lovas voltak a bástyák és a csikók, végül az arkok voltak a futók, ahogy Mazikeen is, hiszen ki lehetne más a királynő, mint Lilith még a király Lucifer, legalábbis még azok voltak, de egyszer mindennek eljön az ideje.
- Er spielt in beiden Mannschaften(Mindkét csapatban játszik).- rosszallóan csóválta a fejét. Nem mintha nem valami hasonlót tervezne Mammon is, csak nem Amara ellen.- Es gefällt mir sehr gut(Tetszik, nagyon is). Tapfere aber gute Idee(Merész, de jó ötlet).- de vajon lehetséges ez egyáltalán? Hogy egy lovas egyszerre lehet háború és mondjuk a pestis is? Úgy fest, hogy még egy apróság felkerült arra a listára, amiken az állt, hogy miknek is nézzen utána.
- Ezzel nem vagy egyedül, de hivatkozhatsz arra is, hogy a bizalom az oda-vissza kell, hogy működjön. Az ostoba emberi érzelmeikre, dolgaikra kell hatni, és ha nem tévedek, te ugyan csak jól kitudod használni ezeket az apróságokat. Oh, Die Königin der Freude und des Schmerzes(Az öröm és fájdalom királynője).- Mammon is hasonlóként mosolyodott el, mint Mazikeen. Ismerte a hírét, egyszerre tudott örömet és kínt okozni, olyan módokon, amikről sokan még álmodni se mertek, és ez volt néhány ezer éve, azóta minden bizonnyal mestere lett ezeknek. Nem lesz számára túl nagy gond, hogy elnyerje néhány vadász bizalmát, de ha mégis, nos, akkor Mammon túlbecsülte a démonhölgy képességeit.
Megosztotta a tippjét Mazikeenel, a többi már csak rajta múlik. Elmondja a vadászoknak, vagy megtartja magának, az nem olyan fontos. Főleg azért se, mert Mammon se szeretné látogatás nélkül hagyni azt a helyet.
- Akárhogyan is döntesz, hogy jutsz el a könyvtárba, szólj nekem, én is mennék. Az már nem New York.- és hát véletlen pont járhat arrafelé, nyaralásnak is megteszi, végig járja a járványok turistaútvonalát, és hát pont útba fog esni, pont akkor.
- Ők már csak ilyenek, mint a csimpánzok, akiknek töltött fegyvert adsz a kezébe. De nekünk hasznos, ha közben néhánnyal kevesebben lesznek, csak a mag legyen meg, lehetőleg a mi bírtokunkban.- addig legalábbis, még nem jönnek rá, hogyan és mire jó, na és arra, hogy egyszeri alkalom, vagy többször is használni lehet majd. Abban az esetben nem lehet a vadászok kezében.
- Sicherlich(biztosan). Azt gondolhatjuk, hogy ismerünk minden természetfelettit, erre itt a mag és a leviatánok. Kíváncsi vagyok, hogy mi is jőhet még.- reméli, hogy semmi új, vagy semmi olyan, amivel számolniuk kell. Így is túl sok a képlet az egyenletben, és nehéz úgy összerakni, hogy abból jól jöjjön ki.
- Wirklich(Tényleg)? Langweiliger als lustig?(Unalmasabb, mint szórakoztató)?- nehezen tudja elképzelni, hogy Lucifer mellett az élet olyan unalmas lenne, de tévedhet is. Mazikeen már tapasztalta, hallgatnia kell rá ebben.
- Zuerst zehn Höllenhunde(kezdetnek tíz pokolkutya). Természetesen nem szükséges, hogy be legyenek tanítva. Utána és egy hónap múlva még tíz. Das ist der Preis(Ez az ár). S utána is szívesen fogadom a kóbor jószágokat, de azoknak az árát már te szabhatod meg. Természetesen a realitás talaján mozogva.- fura, hogy még senki se gondolt rájuk, kint vannak a világban és rengetegen, az átlag szemnek láthatatlanok, ha jól betanítják őket, egy igen erős, és hasznos sereg lehet belőlük, akik még sokat se kérnek.
- Ügyes vagy, feltalálod magad.- mosolyogva, játékosan simított végig Mazikeen orrán.
- Hupsz bizony.- milyen jó ilyen vicces dolgok miatt nevetni, örömtől ittasan, egyszerűség, csodálatos egyszerűség. Elfelejtenek megemlíteni valamit, és már is oda pár kosza élet, ők pedig ártatlanul megvonják a vállukat, és azt mondják; Bocs, nem volt ráírva.
- A régi jó dolgokból már nincs semmi.- nosztalgiával telt tekintettel réved majdnem a semmibe. Micsoda idők voltak, akkor voltak igazán elemükben a lovasok, nem volt még oltás, gyógyszer, minden kis ok miatt törtek ki a háborúk, viszályok, remek napok voltak azok.
- S a légy magától repül bele a hálóba. De szegény, gyenge női démon azért figyeljen oda magára.- már-már majdnem aggódó volt a hangja, de az is csak megjátszott lett volna. Nem aggódott Mazikeenért, tud magára vigyázni, és így is elégszer figyelmeztette már, csak meg ragadt abban a csinos buksijában.
- Nem kell aggódnod, másodjára nem követem el ezt a hibát.- elvigyorodik az állába csípés miatt.
De valami más már jobban lekötötte a figyelmét, például egy félmeztelen Mazikeen.
- Viel, viel Blut(sok, sok vérrel).- mondta vigyorogva és csillogó szemekkel. Ha nem lenne itt Höllenhund, már rég nekiesett volna Mazikeenek, de Mammon felelős gazda, inkább fent folytatja.

- Remélem is az íze is az lesz. Legalább annyira, mint neked.- megfordult, hogy a tojásokat a tányérokra tegye, mellé a kenyeret és rá a bacont. A serpenyőt a mosogatóba, majd az egyik tálat Maze elé, a konyhapult alól pedig egy üveg vodkát vett elő, amibőé a kikészített kávésbögrékbe töltött.
- Sauber(tisztán)?- utalt arra, hogy ha igen, akkor nem önt rá kávét.- Tudom, nincs szükségünk ételre, de wenn Sie in Rom sind und wie die Römer handeln(ha Rómában vagy, viselkedj úgy, mint a Rómaiak). Rég volt ilyen kellemes végkimenetelű tárgyalásom.- mosolygott Mazera, nem képzel többet az egész mögé, mint ami volt, de annak ellenére még megdicsérheti a partnerét.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 12:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Ich bin auch keine Königin geboren. (én sem születtem királynőnek) válaszolok sejtelmes mosollyal, mert ez igaz. A legalsó lépcsőfokról indultam és úgy küzdöttem fel magam, majd védtem meg az engem megillető helyet Lucifer mellett. Kiérdemeltem és megvédtem, amivel mindenki tisztában van, így kevesen mernek belém kötni, ha meg mégis, hát jól megszívják és nem marad belőlük semmi az égvilágon.
- Eddig nem tett le sok mindent, amivel kiérdemelné a rangját, wir können nach neuem suchen Schlachten (kereshetünk új háborút) vagy kann jemand sein zwei in eins (lehet valaki kettő az egyben) sejtelmesen elmosolyodom, mert kellenek az új reformok és miért is ne lehetne valaki két cím nyertese is? Az arkdémonok esetében is jó lenne egyre csökkenteni a létszámot, természetesen csak rám. De korai még ilyeneken agyalni, előbb beszélek Abaddonnal és majd eldöntöm, mennyire lehet vele szövetkezni.
- Remélem sikerül elnyernem annyira a bizalmát a vadásznak, hogy bekísérjen a bázisra és a béke érdekében vigyáz majd rám, aber er ist nicht der einzige (de ebben nem ő az egyetlen) Szélesen elvigyorodom, mert ennyire nem vágyom a sebezhetőségre, természetesen, ahogy Lucifer is távozott a tárgyalásról, úgy én is bármikor eltűnhetek onnan, ha veszélyessé válna a helyzet és szerencsére megvannak a démonok, akik ebben segítségemre lesznek, elvégre közös érdekünk, hogy élve maradjak. Persze, ha megtámadna egy vadász is, az már indok a háborúra is és akkor nem lesz kegyelem számukra.
A kis játékom a hízelgéssel és bájolgással úgy fest elnyeri Mammon tetszését, mert még félig el is mosolyodik, ami nem jellemző rá jelenlegi új formájában. Ez nem olyan gonosz mosolynak tűnt, mint amit eddig mutatott olykor megvillanni tökéletes orcáján. Amit a fülembe súg megjegyzem és csak bólintok, hogy rá fogok nézni, bár ez se lesz egyszerű, mert biztos vannak csapdák és egyéb nyalánkságok ott. A bizalom kérdésére csak mosolygok, tudja jól a választ erre a kérdésre. Ha ő eddig nem járt még a könyvtárban, annak is oka van és nem én leszek a szerencsétlen gyalog, aki csak úgy belerohan a vesztébe a tudásért.
- Tervezni nagyon szeretnek, de olyanokkal játszadoznak, amihez nem ér fel az erejük és elképzelésük sincs az erejéről. Az almamag is ilyen úgy hiszem, nem kell elsietni a használatát, előbb jó lenne rájönni, miért olyan fontos és mikre képes ez a nagy erővel bíró gyümölcsmag.
- Sehr interessant (nagyon érdekes) nász lehetett. Szóval idősebbek, mint mi démonok, legalábbis a ládában töltött idő miatt, mert amúgy ha démon anyuk volt, akkor már kellett nekünk is léteznünk, de miért nem hallottunk akkor a leviatánról a tengerben? Elgondolkoztatóak ezek a leviatánok, de talán lesz majd egyhez szerencsém és akkor jobban megismerem őket és a képességeiket is.
 - Der Schein trügt (a látszat csalhat) Szólalok meg, amikor látom rosszalló fejcsóválását, mert annyira nem nagy party arc sajnos Lucifer, elvégre arkangyal maradt minden ördögien gonosz megmozdulása ellenére is.
- Nagyon szeretném, aber nichts ist frei (de semmi sincs ingyen) Elpillantok az angyalpenge felé, ami ott díszeleg a kandalló felett, értékes kincs és persze hasznos is, főleg a mai világban. A fejemmel a simogató kézhez bújok, mert ilyen lehetőséget is ritkán kapok, igazán hízelgő.
- Meglátom mit tehetek. Elhúzom a szám finnyásan, mert a csajos beszélgetés tőlem távol áll, ahogy a jelentéktelen életük megmentése is, de ha tényleg ez használ majd, akkor kitalálok valamit.
- Hupsz. Nevetek vele, ez az én szóhasználatom általában, nem egyszer hagyom, hogy a mellékhatások kibontakozzanak mások kárára. Örömmel áldozom be a rang nélküli kis démonokat is akár, ahogy az embereket is. Páran annyira könyörögnek nekem alkuért, amit nem fogalmaznak meg pontosan, elsietik és utána meg csak lesnek, hogy nem úgy alakult, ahogyan ők azt kívánták. Általában nem szoktam csalódást okozni senkinek, akit szövetségesnek tekintek és hasznosnak, de ez, mint minden más múlandó, semmi sem tart örökké.
- Ist kein Ausdruck (az nem kifejezés) De még hogy feldobtuk az emberek napjait, már nem csak az angyalokat és Istent dicsőítették, hanem minket is, külön kis szekták jöttek létre, nekem is volt egy, lehet újra meg kellene alapítanom, mert sok a kétségbeesett ember, akik feláldoznák magukat a jó ügy érdekében.
- Nem akarok kekeckedni a vadászoddal, érezze csak nyeregbe magát, amíg tudja és én meg gyenge női démon segítek neki, hogy megtaláljon téged. Elvégre ebben állapodtunk meg és ki vagyok én, hogy elrontsam a szórakozását, amikor házhoz jön neki? Nem akarok amúgy sem sok időt tölteni ennek a Drakenek az oldalán, ahogy Mammon is javasolta, jobb ha távol maradok tőle, hogy ne váltsák le, mert túl sok démon veszi körbe.
- Du wurdest einmal unterschätzt (már egyszer alábecsülted), nem szeretnék egy ilyen szövetségest elveszíteni. Megsimogatom az arcát és kicsit bele is csípek az állánál. Egyértelműen játszani szeretne velem, én meg ritkán utasítok vissza ilyen játékfelhívást. Hagyom, hogy élvezkedjen a már felső nem takarta testrészek látványban, majd mikor összetalálkozik sötét tekintetünk, akkor megemelgetem a szemöldököm, mint egy játékra felhívásként.
- Mit Blut versiegeln (Pecsételjük meg vérrel) Az enyém már kiserkent, de az övé még nem, amin jó lenne változtatni. A türelmem sem túl véges, a mellény még megússza, az ing, az már nem és a földön köt ki. A sejtésem, hogy az új testtel valami megváltozott beigazolódik, ahogy hallom a kijelentését, hogy nem csak új testet alkotott, de meg is erősödött a láda erejét felhasználva. A ládáét, ami magában tartott sokáig erős teremtményeket. Jó volt a megérzésem vele kapcsolatban és jobb is, ha magam mellett tudhatom őt, mint erős szövetségest. A karmolás mentén a hátamon kéjesen sóhajtok fel és húzom ki magam az ölében. Megnyalom izgatottan az arcát, amibe beleremeg egész testével, ó, milyen jól fogunk mi szórakozni. Az ölébe fog és felvisz az emeletre, ahol jobban egymásnak eshettünk végre és nekem sem kellett visszafogni magamat.

Ahogy nekem, szerintem neki sem lehet oka panaszra, már a véres lepedőt leszámítva, amit kimosni felesleges lenne, hamarabb szerez újat belőle. Idejét sem tudom, mikor szórakoztam más démonokkal, általában kínozni, büntetni és megölni szoktam őket az utóbbi időben. Ez egy kis felüdülés, nem kellett visszafognom az erőmet végre, mert azt ember nem élné túl már az első tíz percben és nálam az ilyesféle dolgok egy egész éjjelen át tartanak.
Reggel éreztem, hogy ő hamarabb ébredt, mivel a combom keresztben a csípőjén hevert és még a kezemmel is átkaroltam a mellkasánál, mintegy birtokolva őt egy kis ideig. A másik oldalamra fordulok, mikor úgy érzi, hogy magamra hagy, nekem még jól esik egy kis pihenés és feltöltődés, elvégre sokat kivett belőlem az esti kis párbaj.Mikor végre ráveszem magam, hogy felkeljek, akkor kicsit elhúzom a szám a bordó köntöst látva, nem mondhatnám, hogy az én színem, de magamra húzom, ha már idekészítette Mammon. Ez a németes precizitás valahol szórakoztató azért. Körbenézek a szobában, majd lesétálok a reggeli készítő lovashoz. Semmi szükségünk ilyesmikre, de gondolom jó szokásként megtartotta. Teljes természetességgel sétálok be hozzá a konyhába, ahol szinte már készen is van a reggeli. Mögé settenkedek és valami alkoholosat keresek, mert én biztos nem fogok kávét inni, kell az a fekete keserű szutyok a fenének.
- Mhm. Was für köstliche Düfte (milyen finom illatok). Sóhajtok fel a kezem végighúzom az egyik vállától a másikig, amint elhaladok mögötte és helyet foglalok. Nem szoktam senkinél sem éjszakázni, csak ha érdek fűz hozzá, szóval megvárom, hogy mi sül ki ebből a pirítóson és a baconös tükörtojáson kívül.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7