Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 8:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Csak pár krokodilkönny persze, nincs is egyszerűbb attól... Még soha életemben nem sírtam, legfeljebb a nevetéstől, szóval lesz mit gyakorolnom, ha tényleg erre van szükség. Minden más természetesen megy, de talán nem is lesz szükségem arra, hogy gyengének lássanak és sebezhetőnek, mikor elárul a legmélyebb bánatomat.
- Milyen szép is volt a gladiátorok korában a Kolosszeum. Szerettem akkor rosszalkodni, a gladiátorok mind olyanok voltak, mint egy veszett állatok, akik nem csak az arénában törtek zúztak élvezettel, hanem egyéb örömködésük közben is. Milyen szerencse, hogy én nem vagyok olyan könnyen kicsinálható démon és ők jól bírták a gyűrődést.
- Ich kann es kaum erwarten (alig várom) csillannak meg a szemeim, régi ismerős terep, abban a korban kicsit éltem a felszínen, elvégre annyi kegyetlenség és árulás volt, amit ki nem hagytam volna.
Utána az almamagra terelődik a téma, ami természetesen tényleg nagy hatalmat ad, de kétlem, hogy bármit meg fognak adni érte. Amarával is megbékélnék, ha kitárná a pokol kapuit ismét és cserébe sose engedné, hogy bárki bezárhassa azt. Kellenek a lelkek, a szórakozás, a kénporos illatok és a pokol tüzének melegsége.
- Valakinek le kell győznie der Teufel (az ördögöt) és uralkodnia kell. Én minden vagyok, csak nem az a típus, aki önkényuralomra akar törni, nem erre teremtettek és annyira nem is élvezem, ha a hatalmammal kell visszaélnem, mikor rendet kell teremtsek, jobb szeretem erővel és női rafinériával megoldani mindent.
- És minden Ein König braucht eine Königin (király mellé kell egy királynő), aki segíti őt. Hogy miért bízzon meg bennem, mikor most Lucifert is elárulnám? Nos, amíg erős volt, sose tettem volna ilyesmit, de most nem tűnik már annak és ha lehetséges őt felül múlni, akkor miért is ne segítsek ebben és nézzem meg első sorból, hogy mi lesz belőle. Amíg megérdemlik a figyelmem, addig hűséges tudok lenni, legalább annyira, mint egy pokolkutya. Minden démonnak van gyenge pontja, nekem a ragaszkodás egy másik erősebb felé. Szerencsére ennek azért nem adok nagy hangsúlyt és könnyedén megjátszom a "Ja, azt hitted ez több volt?" kártyámat.
Mikor szóba kerülnek a pokolkutyák, úgy érzem megtaláltam azt a pontot, ami viszont Mammon gyengéje lehet. Az átkozott kis pokolkutyák, nem gondoltam volna, hogy ettől érzékenyül el, még ha csak egy pillanatra is, de ki más, ha nem én szúrnám ki az ilyen kis egyértelmű jeleket. Később még hasznos lehet, de most más dolgok kötik le, mint a véres megegyezés pecsétje, ami ugye úgy a jó, ha fáj.

Tudom, hogy finom vagyok, így természetesnek vettem a bókot és miután helyet foglalok, már kapom is az italomat és a finom reggelit, mert ha már az emberek között élünk, viselkedjünk is úgy egy kicsit. Nekem amúgy is jól jött ez, hogy ráhangolódjak a feladatomra, elvégre emberek közé kerülök, ahol ezek fontos dolgok és az ilyen dolgokkal, mint az evés éreztethetem velük, hogy én sem vagyok annyira más.
- Unangenehm (kellemetlen) Én el is engedem a Cassaeles dolgot ennyivel, kár lenne meglovagolni ezt és megölni teljesen a hangulatot vele. iszok a poharamból, szinte majdnem mindet kiiszom, nekem ez már olyan, mint a víz az embereknek, teljesen hozzászoktam és nagyon nagy dózis kell belőle, hogy megártson. Az ízét szeretem és ahogy a torkom kicsit csiklandozza az erős szesz.
- Welcher Teil der Verhandlung? (melyik részét a tárgyalásnak) Kérdezek vissza belemélyesztve a tekintem a szemeibe, a sejtelmes mosolyt viszonozva mindeközben. Nem vagyok semmi jónak elrontója, tekintve, hogy szeretnék kötődni, de ez nem megy azért ennyire könnyen, ki kell érdemelni és eddig még csak elméleteket szövögettünk, meglátjuk mire jutok az itt szerzett tudás hatalmával.
- Pain szót fogad, olyan, mint egy kis katona. Szólalok meg és újabb adagot pusztítok el a tányérról, miközben szóba kerülnek a kölykök és szinte megakad a torkomon az étel. Meglepődöm, mert mihez kezdenék én kölykökkel? Nincs időm ilyenekre, elég sok feladatom van, ami leköt és nem vagyok kényszer pihenőre sem ítélve sem, mint ő.
- A tiéd lehet mind, nekem nincs időm rájuk. Nálam amúgy sem téma az ilyesmi, ellenben vele, aki szereti ezeket a pokoli kedvenceket. Befejezem az evést és lehúzom a maradék italt a bögréből és megtörlöm a szám a szalvétával, ami bizonyára van az asztalon, majd felállok.
- Danke für das Frühstück. (köszönöm a reggelit) Mellésétálok és megcirógatom az arcát kicsit, megvolt a meghitt reggel illúziója, szóval ideje távoznom.
- Örülnék, ha kaphatnék valami felsőt, amibe felöltözhetek, ideje indulnom, hogy jelentsem a tárgyalás sikerességét Lucifernek. Bizony, ide jöttem elsőnek, mert ha gondot okozott volna Mammon, akkor mehettem volna árulkodni és nem lett volna belőle köszönet. Így meg csak annyit kell mondanom, amennyit szükséges, nem térek ki a kis szövetségre, hogy cserébe Mammont kitiltottam a városból, mert még elkezdene faggatni, hogy mivel fizettem meg a lovast, ehhez a játszmához meg nincs kedvem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 4:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Sie sind eine gute Schauspielerin, Sie lösen es(jó színésznő vagy, megoldod). Nem lesz gond, ha néhány krokodilkönnyet kell ejtened, és mosolyt varázsolnod az arcodra, vagy együtt érzően hümmögni. Esetleg tekints meg pár filmet, adhatnak ötletet.- démon lenne, ark méghozzá, hatalmas csalódást okozna, ha nem lenne képes felvenni az érzelmek csúf álarcát.
- Miért is ne? Mikor legutóbb arra jártam, egész megkapó hely volt, még az oroszlánok elé vetették a keresztényeket. Akkor még volt minőségi szórakozás. De amondó vagyok, vigyünk magunkkal pár démont vagy embert, nehogy mi lépjünk bele valami váratlan meglepetésbe.- meglepné, ha nem lenne védve démonok ellen, vagy éppen az angyalok miatt biztosítva. Szerencsére elég feláldozható démon van és még emberekből is akad pár ostoba, aki a jobb bánásmód miatt hajlandó lesz a segíteni a két démonnak, ha pedig valami baleset érné őket? Sajnálatos, de az élet már csak ilyen.
- Wir werden auch das Kolosseum besuchen(Majd meglátogatjuk a kolosszeumot is). Amennyi ártatlan vér ott kifolyt, bizonyára jó közérzettel hagyjuk ott.- vidáman elmosolyodott a gondolattól, hogy egy olyan régiséget látogatnak meg, ahol kegyetlenkedések tömkelege zajlott le, egy démon számára az maga a Mennyország.
- Nem beszélve az alku pozícióról, amibe majd kerülni fog. Minden oldal a kegyeit fogja lesni, és megadnak bármit, amit csak kér. Legyen az akármi, kis ár lesz a számukra.- akár kérhetnek több ezer lelket is, miután ismét nyitva lesz a Pokol kapuja, megkapják, bárki életét követelhetik, megkapják.
- Ahhoz jóval korábbi bibliára lenne szükségem, nem a mai, cenzúrázót változatra, tündérmesék gyűjteménye csak. De azért jó eljátszani a gondolattal, csak biztos vagy abban, hogy szerencsés lenne, ha még több hatalomra tennék szert?- kérdően nézett Mazikeen szemeibe. Miért is gondolja a hölgy, hogy jól járna ezzel, hogy Mammont leszámítva bárki is jól járna ezzel? Ha akkora erőre tenne szert, könnyedén meg tehetné, hogy egy csettintéssel végez minden démonnal, és megteremti a sajátjait, a saját kénye és kedve szerint.
- Wunderbar(csodálatos)!- boldog mosollyal az ajkán nézett Mazikeenre.- Szegénykéim, árván a nagyvilágban, otthon nélkül, szerető gazda nélkül. Annyit hozhatsz, amennyit csak tudsz, nálam jó helyen lesznek.- sikerült egy pillanatra elérzékenyednie is, mert ha képes szeretni, akkor ezt annak is lehet nevezni. Szerette a pokolkutyákat, támaszkodhatott rájuk, az egyetlen olyan lények voltak a tüzes katlanból, akikben megbízhatott egy démon.
- Die schönen Tage kehren mit der Zeit zurück(A gyönyörű napok visszatérnek az idő múlásával).- ábrándos tekintettel figyelte a démonhölgyet, tudja, hogy mit is érez. Ez minden démonnak a rákfenéje lehet.
Nem kerülgették már egymást, feleslegessé váltak a szavak, ideje áldozni a hús bűnének, és kivel lenne jobb, mint egy szakdémonnal? Mazikeen pedig eléggé szakavatott volt, ha a démonok kicsavart szórakozásairól volt szó. Az se igazán baj, ha fájni fog, sőt, ellenkezőleg, az lesz majd igazán jó.

- Das kann ich bestätigen(ezt megerősíthetem).- az este elég sok alkalma volt arra, hogy megízlelje Maze édes és bűnös ízét, és nincs oka panaszra, olyan volt, mint a tiltott méz.
Saját magának azért töltött hozzá egy kevés kávét, csak reggel volt, ne kezdje így a napot, majd ha elmúlt dél. De előbb az evőeszközöket pakolta ki.
- Kiváltképpen akkor, ha unatkozol is közben. Rémesen unalmas alak ez a Cassael. Ha nem volt közelben egy leviatán, csak ő, az a négy év is negyvennek érződött.- sóhajtott egy fájdalmasat. Nem is a bezártság volt a legrosszabb, hanem az unalom. Bele is kell kortyolnia a kávés vodkába, majd enni egy falatot. Sok haszna ugyan nem volt, de az íze miatt megérte.
- Ich kann es kaum erwarten(alig várom).- sokat sejtetően elmosolyodott, ha mindegyiknek ilyen lesz a vége, nem lesz ok a panaszra, csak maximum amiatt, hogy sok ágyneműt kell szereznie és Höllenhundot fogja zavarni, hogy egyedül alszik majd. Reméli Mammon, hogy nem lesz ettől túl nyűgős, néha túlságosan is játssza a drámakirálynőt.
Maze kérdése miatt láthatóan elgondolkodott, még a szemöldökét is kérdően vonta fel.
- Ha úripokolkutya lesz, akkor igen. S ha netalántán megtörténik a fogantatás, igényt tartasz a kölykökből néhányra, vagy maradhatnak nálam?- nem szívesen szakítaná el Höllenhundot a kicsinyeitől.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 12:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Helyeslőn bólintok, bizony megszereztem és nem érdekelt milyen áron, akiket magamra haragítottam, őket vagy megtörtem és inkább békén hagytak vagy megöltem őket, de úgy véglegesen, előkerestem a valahai testüket vagy olyan fegyvert használtam ellenük, amit nem élnék túl még én sem. Én első arkdémonként a királynő vagyok a sakktáblán, elvégre Lilith csak egy kiválasztott kis kedvenc, semmi több, legalábbis az én szememben. Fel kell osztani a területeket és kellenek az arisztokraták, ennyi és nem több, ám én jóval felette álltam mindenkinek, mint Lucifer jobbja.
- Etliche Leute drehten sich zwischen meinen Händen um (elég sokan megfordultak már a kezeim közt), talán ez sem okoz nehézséget, bár szem szívesen megyek bele egy érzelmes beszélgetésbe sem, mert hamar kiütközik, hogy nekem csak ösztöneim vannak inkább. Akár egy állatnak, de lélek nélkül hogyan is érezhetnék olyasmit, amiről fogalmam sincs, meg sem érint a szele. Ha valamit csinálok, azért, mert élvezem és nem azért, mert szeretem és a szívem ki akar esni a helyéről, nem mintha lenne olyanom.- Gemeinsamer Ausflug? (közös kirándulás) *Kicsit oldalra hajtom a fejem és a mutatóujjammal az ajkam ütögetem kicsit elgondolkodva, a mennyezet felé emelve tekintetem, majd Mammonra szegezve azokat.
- Rendben, szólni fogok, zusammen wird es sowieso mehr spaß machen (együtt amúgy is szórakoztatóbb lesz) Persze így már ketten fogunk tudni a mag titkáról, amit ott lelünk, de még mindig jobb, mintha csak az egyikünk tudná, legyek közös a tudás, de utána el kell pusztítanunk, amit találunk. Izgalmas kalandozás lesz, na meg furcsa párost is alkotunk majd az is biztos, de talán még embernek is sikerülhet kiadni magunkat, elvégre a démonok nem párosával járnak. Szeretem a békésebb megoldásokat ott, ahol nem vagyok annyira járatos és a vatikán az egyértelműen az a hely.
- Ja (igen), akinél a mag, az dönt a végkifejletről és köthet új szövetségeket. Mondhatni hatalmat adnak annak a kezébe, aki megszerzi. Én nem szeretnék az lenni, szeretem a testem és az életem is és jobb szeretem a jobb kéz szerepét, aki csak a háttérben mozgatja a szálakat, de nem megy ki  a tűzvonalba feltétlen, nem mintha félném a harcot.
- Vielleicht brauchen Sie einen besseren Blick auf die Bibel (lehet jobban át kell nézni a bibliát), mert rengeteg ilyen apróság létezhet, ami nagy hatalommal bír és ha egy láda erejét fel tudtad használni, képzeld el mi lenne, ha több hasonló erejű tárgy birtokában lehetnél. Felpiszkálom kicsit az oroszlánt, elvégre van ideje és talán jobban utána jár, mivel tud még erősebbé válni. Nekem erős szövetségesek kellenek, mert csak úgy élhetek túl bármit is, miért is ne legyen az egyik pont Mammon, aki már eléggé belefolyt a dolgok alakulásába önnön tudta nélkül is, mikor azzal a vadásszal összeszűrte a levet.
- Sie bekommen mehr auf einmal (kapsz egyszerre többet is), ki kell takarítani a szektorokat, ahol elszabadultak a kleine Schätze (kis drágák). Nem fogom őket megszámolni, de meglesz a tíz darab, meg még lehet több is és ha neki ennyi elég is, akkor akár már be is zsebelhetem az angyalpengét. Nem is bánom, ha nem kell megölnöm mindegyiküket, mert azért nekem is van saját pokolkutyám, aki hozzám nőtt már.
- Sag es nicht! (ne is mondd) Sóhajtok egyet, annyira hiányzik a régi életünk, bár itt is kezdem megtalálni a helyem, de közel sem olyan, mint a pokolban volt, ahol kedvemre kínozhattam a bűnös lelkeket.
Csak sejtelmesen mosolygok, elégszer figyelmeztetett és remélem azért tisztában van azzal, hogy nem vagyok közel sem ennyire gyenge és visszafogott általában, mint most vele. Játszadozunk egymással, kis semmit mondó csiklandozásokkal kezdve, de így a megbeszélés végére mégis egyre jobban fokozódik a hangulat, főleg, mikor leégeti a felsőmet rólam. Itt vége is szakad a komoly dolgoknak, hogy jöjjön valami szórakoztató is. Kicsit furcsa, ahogy erre felcsillannak Mammon szemei, de nem fogok ennek túl nagy jelentőséget tartani.

Reggel, miután felkelt, halk léptekkel indul el a bordó köntösben felfedezni a felső szintet, mert ahol aludtak, az bizonyára nem volt lakott terület, csak egy vendégszoba. Benézek minden ajtón és mikor egy sötétített szobába érek, oda lépek be és meglátom a pokolkutyát az agyon, amire felszalad a szemöldököm. A tegnapi ing van nála, nagyon aranyos és egyben fura. Csak elmosolyodom és felkapcsolva a villanyt körbefuttatom a szemem a szobán, a térképen megjegyzem a pontokat, majd a ruhás szekrényhez lépek, hogy keressek magamnak valamit, bár nem találok sok számomra hordható dolgot. Sóhajtok, lekapcsolom a villanyt és távozok is, hogy a konyhában csatlakozzam a házigazdámhoz egy villásreggelire. 
- Es gibt keinen Geschmack, der zu mir passt. (nincs íz, ami felérne velem) válaszolok mosolyogva, elvégre ne mondja senki, hogy ezek az ételek finomabbak, mert nem hiszem el neki. Nagyon otthonosan mozog és bár én nem találtam italt, ő felkapott egy vodkát csak úgy a pult alól, amire szélesen elvigyorodtam. Bögréből sem ittam még ilyesmit.
- Ja, danke! (igen, köszönöm) Még szép, hogy tisztán kérem, nem kell nekem hozzá semmi, ami elrontja az ízét ennek a remek italnak. A tálat kicsit jobban magam elé húzom és gondolom találok evőeszközöket is, amivel majd elfogyaszthatom
- Gondolom a fél év, amit négynek éltél meg megdobja a rég szó jelentését. Felszúrom a villára a bacont és a szám elé emelve harapok bele, finom lett, még kicsit ropog is, de csak annyira, hogy kellemes legyen. Nem akarom felpiszkálni a kellemetlen emlékeket, de kicsit elgondolkozom láthatóan, hogy mikor is tárgyalhatott utoljára bárkivel is Mammon és ki is volt a másik fél.
- Ich könnte mehr solche Verhandlungen haben. (tőlem több ilyen tárgyalás is lehet még) Jegyzem meg, mikor a villámról eltűnik a tartalma és hegyével démontársam felé mutatok közben. Felszúrok rá egy kis tojást, amit minden női szenvedélyt beleadva emelem a számba és harapom le róla, engem aztán nem kell félteni, legyen kellemes a folytatás is még, amíg nem távozok és megyek vissza Luciferhez beszámolni a tárgyalást illetőlegesen.
- Ha már ennyire szereted a Höllenhundot, vigyáznál az enyémre is, amíg nincs rá szükségem? Akár még össze is engedhetnéd a kicsikéket szórakozni. Megemelem a szemöldökömet, mert ő kap kicsinyeket, akiket könnyebben idomít saját kénye és kedve szerint, én meg biztonságban tudhatom Pain-t, amikor nincs rá szükségem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 5:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


-Hanem megszerezted.- Mazikeen biztos nem gyalognak lett teremtve, azok az egyszerű démonok voltak, és ha ezen a gondolatmeneten haladnak, akkor a négy lovas voltak a bástyák és a csikók, végül az arkok voltak a futók, ahogy Mazikeen is, hiszen ki lehetne más a királynő, mint Lilith még a király Lucifer, legalábbis még azok voltak, de egyszer mindennek eljön az ideje.
- Er spielt in beiden Mannschaften(Mindkét csapatban játszik).- rosszallóan csóválta a fejét. Nem mintha nem valami hasonlót tervezne Mammon is, csak nem Amara ellen.- Es gefällt mir sehr gut(Tetszik, nagyon is). Tapfere aber gute Idee(Merész, de jó ötlet).- de vajon lehetséges ez egyáltalán? Hogy egy lovas egyszerre lehet háború és mondjuk a pestis is? Úgy fest, hogy még egy apróság felkerült arra a listára, amiken az állt, hogy miknek is nézzen utána.
- Ezzel nem vagy egyedül, de hivatkozhatsz arra is, hogy a bizalom az oda-vissza kell, hogy működjön. Az ostoba emberi érzelmeikre, dolgaikra kell hatni, és ha nem tévedek, te ugyan csak jól kitudod használni ezeket az apróságokat. Oh, Die Königin der Freude und des Schmerzes(Az öröm és fájdalom királynője).- Mammon is hasonlóként mosolyodott el, mint Mazikeen. Ismerte a hírét, egyszerre tudott örömet és kínt okozni, olyan módokon, amikről sokan még álmodni se mertek, és ez volt néhány ezer éve, azóta minden bizonnyal mestere lett ezeknek. Nem lesz számára túl nagy gond, hogy elnyerje néhány vadász bizalmát, de ha mégis, nos, akkor Mammon túlbecsülte a démonhölgy képességeit.
Megosztotta a tippjét Mazikeenel, a többi már csak rajta múlik. Elmondja a vadászoknak, vagy megtartja magának, az nem olyan fontos. Főleg azért se, mert Mammon se szeretné látogatás nélkül hagyni azt a helyet.
- Akárhogyan is döntesz, hogy jutsz el a könyvtárba, szólj nekem, én is mennék. Az már nem New York.- és hát véletlen pont járhat arrafelé, nyaralásnak is megteszi, végig járja a járványok turistaútvonalát, és hát pont útba fog esni, pont akkor.
- Ők már csak ilyenek, mint a csimpánzok, akiknek töltött fegyvert adsz a kezébe. De nekünk hasznos, ha közben néhánnyal kevesebben lesznek, csak a mag legyen meg, lehetőleg a mi bírtokunkban.- addig legalábbis, még nem jönnek rá, hogyan és mire jó, na és arra, hogy egyszeri alkalom, vagy többször is használni lehet majd. Abban az esetben nem lehet a vadászok kezében.
- Sicherlich(biztosan). Azt gondolhatjuk, hogy ismerünk minden természetfelettit, erre itt a mag és a leviatánok. Kíváncsi vagyok, hogy mi is jőhet még.- reméli, hogy semmi új, vagy semmi olyan, amivel számolniuk kell. Így is túl sok a képlet az egyenletben, és nehéz úgy összerakni, hogy abból jól jöjjön ki.
- Wirklich(Tényleg)? Langweiliger als lustig?(Unalmasabb, mint szórakoztató)?- nehezen tudja elképzelni, hogy Lucifer mellett az élet olyan unalmas lenne, de tévedhet is. Mazikeen már tapasztalta, hallgatnia kell rá ebben.
- Zuerst zehn Höllenhunde(kezdetnek tíz pokolkutya). Természetesen nem szükséges, hogy be legyenek tanítva. Utána és egy hónap múlva még tíz. Das ist der Preis(Ez az ár). S utána is szívesen fogadom a kóbor jószágokat, de azoknak az árát már te szabhatod meg. Természetesen a realitás talaján mozogva.- fura, hogy még senki se gondolt rájuk, kint vannak a világban és rengetegen, az átlag szemnek láthatatlanok, ha jól betanítják őket, egy igen erős, és hasznos sereg lehet belőlük, akik még sokat se kérnek.
- Ügyes vagy, feltalálod magad.- mosolyogva, játékosan simított végig Mazikeen orrán.
- Hupsz bizony.- milyen jó ilyen vicces dolgok miatt nevetni, örömtől ittasan, egyszerűség, csodálatos egyszerűség. Elfelejtenek megemlíteni valamit, és már is oda pár kosza élet, ők pedig ártatlanul megvonják a vállukat, és azt mondják; Bocs, nem volt ráírva.
- A régi jó dolgokból már nincs semmi.- nosztalgiával telt tekintettel réved majdnem a semmibe. Micsoda idők voltak, akkor voltak igazán elemükben a lovasok, nem volt még oltás, gyógyszer, minden kis ok miatt törtek ki a háborúk, viszályok, remek napok voltak azok.
- S a légy magától repül bele a hálóba. De szegény, gyenge női démon azért figyeljen oda magára.- már-már majdnem aggódó volt a hangja, de az is csak megjátszott lett volna. Nem aggódott Mazikeenért, tud magára vigyázni, és így is elégszer figyelmeztette már, csak meg ragadt abban a csinos buksijában.
- Nem kell aggódnod, másodjára nem követem el ezt a hibát.- elvigyorodik az állába csípés miatt.
De valami más már jobban lekötötte a figyelmét, például egy félmeztelen Mazikeen.
- Viel, viel Blut(sok, sok vérrel).- mondta vigyorogva és csillogó szemekkel. Ha nem lenne itt Höllenhund, már rég nekiesett volna Mazikeenek, de Mammon felelős gazda, inkább fent folytatja.

- Remélem is az íze is az lesz. Legalább annyira, mint neked.- megfordult, hogy a tojásokat a tányérokra tegye, mellé a kenyeret és rá a bacont. A serpenyőt a mosogatóba, majd az egyik tálat Maze elé, a konyhapult alól pedig egy üveg vodkát vett elő, amibőé a kikészített kávésbögrékbe töltött.
- Sauber(tisztán)?- utalt arra, hogy ha igen, akkor nem önt rá kávét.- Tudom, nincs szükségünk ételre, de wenn Sie in Rom sind und wie die Römer handeln(ha Rómában vagy, viselkedj úgy, mint a Rómaiak). Rég volt ilyen kellemes végkimenetelű tárgyalásom.- mosolygott Mazera, nem képzel többet az egész mögé, mint ami volt, de annak ellenére még megdicsérheti a partnerét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 12:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
- Ich bin auch keine Königin geboren. (én sem születtem királynőnek) válaszolok sejtelmes mosollyal, mert ez igaz. A legalsó lépcsőfokról indultam és úgy küzdöttem fel magam, majd védtem meg az engem megillető helyet Lucifer mellett. Kiérdemeltem és megvédtem, amivel mindenki tisztában van, így kevesen mernek belém kötni, ha meg mégis, hát jól megszívják és nem marad belőlük semmi az égvilágon.
- Eddig nem tett le sok mindent, amivel kiérdemelné a rangját, wir können nach neuem suchen Schlachten (kereshetünk új háborút) vagy kann jemand sein zwei in eins (lehet valaki kettő az egyben) sejtelmesen elmosolyodom, mert kellenek az új reformok és miért is ne lehetne valaki két cím nyertese is? Az arkdémonok esetében is jó lenne egyre csökkenteni a létszámot, természetesen csak rám. De korai még ilyeneken agyalni, előbb beszélek Abaddonnal és majd eldöntöm, mennyire lehet vele szövetkezni.
- Remélem sikerül elnyernem annyira a bizalmát a vadásznak, hogy bekísérjen a bázisra és a béke érdekében vigyáz majd rám, aber er ist nicht der einzige (de ebben nem ő az egyetlen) Szélesen elvigyorodom, mert ennyire nem vágyom a sebezhetőségre, természetesen, ahogy Lucifer is távozott a tárgyalásról, úgy én is bármikor eltűnhetek onnan, ha veszélyessé válna a helyzet és szerencsére megvannak a démonok, akik ebben segítségemre lesznek, elvégre közös érdekünk, hogy élve maradjak. Persze, ha megtámadna egy vadász is, az már indok a háborúra is és akkor nem lesz kegyelem számukra.
A kis játékom a hízelgéssel és bájolgással úgy fest elnyeri Mammon tetszését, mert még félig el is mosolyodik, ami nem jellemző rá jelenlegi új formájában. Ez nem olyan gonosz mosolynak tűnt, mint amit eddig mutatott olykor megvillanni tökéletes orcáján. Amit a fülembe súg megjegyzem és csak bólintok, hogy rá fogok nézni, bár ez se lesz egyszerű, mert biztos vannak csapdák és egyéb nyalánkságok ott. A bizalom kérdésére csak mosolygok, tudja jól a választ erre a kérdésre. Ha ő eddig nem járt még a könyvtárban, annak is oka van és nem én leszek a szerencsétlen gyalog, aki csak úgy belerohan a vesztébe a tudásért.
- Tervezni nagyon szeretnek, de olyanokkal játszadoznak, amihez nem ér fel az erejük és elképzelésük sincs az erejéről. Az almamag is ilyen úgy hiszem, nem kell elsietni a használatát, előbb jó lenne rájönni, miért olyan fontos és mikre képes ez a nagy erővel bíró gyümölcsmag.
- Sehr interessant (nagyon érdekes) nász lehetett. Szóval idősebbek, mint mi démonok, legalábbis a ládában töltött idő miatt, mert amúgy ha démon anyuk volt, akkor már kellett nekünk is léteznünk, de miért nem hallottunk akkor a leviatánról a tengerben? Elgondolkoztatóak ezek a leviatánok, de talán lesz majd egyhez szerencsém és akkor jobban megismerem őket és a képességeiket is.
 - Der Schein trügt (a látszat csalhat) Szólalok meg, amikor látom rosszalló fejcsóválását, mert annyira nem nagy party arc sajnos Lucifer, elvégre arkangyal maradt minden ördögien gonosz megmozdulása ellenére is.
- Nagyon szeretném, aber nichts ist frei (de semmi sincs ingyen) Elpillantok az angyalpenge felé, ami ott díszeleg a kandalló felett, értékes kincs és persze hasznos is, főleg a mai világban. A fejemmel a simogató kézhez bújok, mert ilyen lehetőséget is ritkán kapok, igazán hízelgő.
- Meglátom mit tehetek. Elhúzom a szám finnyásan, mert a csajos beszélgetés tőlem távol áll, ahogy a jelentéktelen életük megmentése is, de ha tényleg ez használ majd, akkor kitalálok valamit.
- Hupsz. Nevetek vele, ez az én szóhasználatom általában, nem egyszer hagyom, hogy a mellékhatások kibontakozzanak mások kárára. Örömmel áldozom be a rang nélküli kis démonokat is akár, ahogy az embereket is. Páran annyira könyörögnek nekem alkuért, amit nem fogalmaznak meg pontosan, elsietik és utána meg csak lesnek, hogy nem úgy alakult, ahogyan ők azt kívánták. Általában nem szoktam csalódást okozni senkinek, akit szövetségesnek tekintek és hasznosnak, de ez, mint minden más múlandó, semmi sem tart örökké.
- Ist kein Ausdruck (az nem kifejezés) De még hogy feldobtuk az emberek napjait, már nem csak az angyalokat és Istent dicsőítették, hanem minket is, külön kis szekták jöttek létre, nekem is volt egy, lehet újra meg kellene alapítanom, mert sok a kétségbeesett ember, akik feláldoznák magukat a jó ügy érdekében.
- Nem akarok kekeckedni a vadászoddal, érezze csak nyeregbe magát, amíg tudja és én meg gyenge női démon segítek neki, hogy megtaláljon téged. Elvégre ebben állapodtunk meg és ki vagyok én, hogy elrontsam a szórakozását, amikor házhoz jön neki? Nem akarok amúgy sem sok időt tölteni ennek a Drakenek az oldalán, ahogy Mammon is javasolta, jobb ha távol maradok tőle, hogy ne váltsák le, mert túl sok démon veszi körbe.
- Du wurdest einmal unterschätzt (már egyszer alábecsülted), nem szeretnék egy ilyen szövetségest elveszíteni. Megsimogatom az arcát és kicsit bele is csípek az állánál. Egyértelműen játszani szeretne velem, én meg ritkán utasítok vissza ilyen játékfelhívást. Hagyom, hogy élvezkedjen a már felső nem takarta testrészek látványban, majd mikor összetalálkozik sötét tekintetünk, akkor megemelgetem a szemöldököm, mint egy játékra felhívásként.
- Mit Blut versiegeln (Pecsételjük meg vérrel) Az enyém már kiserkent, de az övé még nem, amin jó lenne változtatni. A türelmem sem túl véges, a mellény még megússza, az ing, az már nem és a földön köt ki. A sejtésem, hogy az új testtel valami megváltozott beigazolódik, ahogy hallom a kijelentését, hogy nem csak új testet alkotott, de meg is erősödött a láda erejét felhasználva. A ládáét, ami magában tartott sokáig erős teremtményeket. Jó volt a megérzésem vele kapcsolatban és jobb is, ha magam mellett tudhatom őt, mint erős szövetségest. A karmolás mentén a hátamon kéjesen sóhajtok fel és húzom ki magam az ölében. Megnyalom izgatottan az arcát, amibe beleremeg egész testével, ó, milyen jól fogunk mi szórakozni. Az ölébe fog és felvisz az emeletre, ahol jobban egymásnak eshettünk végre és nekem sem kellett visszafogni magamat.

Ahogy nekem, szerintem neki sem lehet oka panaszra, már a véres lepedőt leszámítva, amit kimosni felesleges lenne, hamarabb szerez újat belőle. Idejét sem tudom, mikor szórakoztam más démonokkal, általában kínozni, büntetni és megölni szoktam őket az utóbbi időben. Ez egy kis felüdülés, nem kellett visszafognom az erőmet végre, mert azt ember nem élné túl már az első tíz percben és nálam az ilyesféle dolgok egy egész éjjelen át tartanak.
Reggel éreztem, hogy ő hamarabb ébredt, mivel a combom keresztben a csípőjén hevert és még a kezemmel is átkaroltam a mellkasánál, mintegy birtokolva őt egy kis ideig. A másik oldalamra fordulok, mikor úgy érzi, hogy magamra hagy, nekem még jól esik egy kis pihenés és feltöltődés, elvégre sokat kivett belőlem az esti kis párbaj.Mikor végre ráveszem magam, hogy felkeljek, akkor kicsit elhúzom a szám a bordó köntöst látva, nem mondhatnám, hogy az én színem, de magamra húzom, ha már idekészítette Mammon. Ez a németes precizitás valahol szórakoztató azért. Körbenézek a szobában, majd lesétálok a reggeli készítő lovashoz. Semmi szükségünk ilyesmikre, de gondolom jó szokásként megtartotta. Teljes természetességgel sétálok be hozzá a konyhába, ahol szinte már készen is van a reggeli. Mögé settenkedek és valami alkoholosat keresek, mert én biztos nem fogok kávét inni, kell az a fekete keserű szutyok a fenének.
- Mhm. Was für köstliche Düfte (milyen finom illatok). Sóhajtok fel a kezem végighúzom az egyik vállától a másikig, amint elhaladok mögötte és helyet foglalok. Nem szoktam senkinél sem éjszakázni, csak ha érdek fűz hozzá, szóval megvárom, hogy mi sül ki ebből a pirítóson és a baconös tükörtojáson kívül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 6:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- De azt ne felejtsd, egy gyalogból is lehet királynő.- célzott arra, hogy ha a királyt leütik, vége a játéknak, de a királynőt még lehet pótolni. Jobb ha jobban odafigyel rá, kiket is enged a környezetébe.
- Jó meglátás, remélhetőleg igazad lesz, és érdekében áll, hogy kooperáljon veled. De még így is fenttartásokkal kezelném a szavait. Addig legalábbis, még nem bizonyítja az ellenkezőjét. Aber wenn es nicht mehr gebraucht wird(De amikor már nincs rá szükség). Ich denke wir brauchen einen neuen Krieg(Szerintem új Háborúra van szükségünk).- még mindig tüske volt az oldalában, hogy a ládában akarták hagyni, és hogy ebben egy démonnak is benne volt a keze, az még inkább zavarta. Igaz, nem lehet tagadni, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint szükségük volt a Háború szolgálataira, de miután minden elcsendesült, nyugodtan egy helyettesítő után nézhetnek, egy olyan valaki, akit saját maguk választanak ki, és könnyebb kezelni. Mindenki ezzel jár a legjobban, legalábbis Mammon mindenképpen.
- Ich habe einige Ideen(van néhány ötletem). Csupán találnunk kell mindkét táborban néhány angyalt, akiket könnyedén befolyásolni tudunk, és rávenni őket, hogy az esetleges békekötésnél rátámadjanak a két tábor vezetőire. Véleményem szerint, ez alaposan visszavetné a békepártiak törekvését és a mi malmunkra hajtaná a vizet.- s bár úgy mosolyog, mintha a terve már most bevált volna, de ez csupán még csak a váza volt az egésznek. Időre van szükségük, és szerencsére abból elég akad. Nem igazán hiszi, hogy mostanában rátalálnak majd a magra, és ha mégis, használni is tudni kell, az is egy külön mutatvány lehet.
- Gondolod betudsz majd menni a bázisukra? Vagyis a fontosabb helyekre, pecsétekkel vannak védve, bár így tudni fogod, hogy melyek is azok a helyiségek, amelyek érdekesek lehetnek és információt rejtenek. Szükségünk lesz egy belső emberre.- egy vadász, akire rábízhatnak ehhez hasonló feladatokat, lehetőleg egy rangosra, de ehhez is időre van szükségük. Már régen gondolniuk kellett volna erre.
Apró félmosolyra húzódott az ajka. Mazikeen olyan lett, mint egy macska, aki hízelgéssel akarja kiérdemelni a jutalmát. Ha dorombolna, az lenne az igazán vicces látvány.
Lehajolt Mazikeen füléhez, és a következőt súgta bele.
- Apostolische Bibliothek des Vatikans(Vatikáni Apostoli Könyvtár). Megérné ránézni.- majd kiegyenesedett újra.
- Oh, vegyem ezt úgy, hogy még én se láthatom? Ejej, hol a bizalom?- kérdezte vigyorogva, de tökéletesen megérti Mazikeent, a helyében Mammon se bízna meg teljesen saját magában, kezdők hibája lenne, Mazikeen meg sok minden lehet, de kezdő semmiképpen se.
- Elképzelésed sincs. De a legvégén nem lehet okom panaszra, a pohár még így is félig teli maradt.- hiszen hátrahagyott egy majdnem emberei roncsot, az angyal is kudarcot vallott, és Mammon erősebb lett mint volt, tudása is bőven gyarapodott, lehet optimista.
Kissé megfeszült az álla, amikor a hajához értek, de szerencsére Mazikeen odafigyelt, hogy ne legyen kócos. Annak kicsit később jön el az ideje.
- Igen, és a jelek szerint ez sikerült is, csak a következményeket nem gondolták át. Elfelejtették elolvasni a használatiútmutatást. S mire mentek volna vele? Meglett volna az esélye, hogy csak lecserélik a bérlőt, semmi más, és attól még szabad lettem volna, csak egy másik testet kellett volna keresnem. Az volt a legjobb lehetőségük, hogy bezárnak. Akármennyire is zavar, de el kell ismernem, a terv jó volt.- a kivitelezéssel ugyan akadtak gondok, de a végeredményt nézve sikeresek voltak. Mammon eltűnt, bezárták, Wallenberg szabad lett. Cassael elzárása volt az egyetlen hiba, amit felírhatnak maguknak.
- Az biztos. Ha valakire, akkor Cassaelre illik a tipikus angyal kifejezés.- tárgyalni nem igazán lehet vele, megveti a démonokat, és csak arra van ráállva, hogy a démonok a rosszak, sötétség, stb, és mindig a jó győz. Tényleg ostoba és idegesítő volt.
- Sokunknál idősebbek, és tekintve, hogy a ládában máshogy telt az idő… azt mondanám, hogy talán a legidősebb lények lehetnek, természetesen Amara és a testvére után. A vizekben lakó Leviatán és egy démon hölgy gyermekei lennének ők.- fura egy nász lehetett, vajon Leviatánnak volt emberei alakja? Mert ha nem… akkor az olyan látvány lett volna, amit tényleg soha többé nem lehet megismételni.
- Kezdem azt hinni, hogy jobban érdekli a partyzás, mint az uralkodás. S csodálkozik, hogy kevesen tisztelik.- rosszallóan rázta meg a fejét, talán már csak a „fiatal” démonok tisztelik. Az idősebbek rájöttek, hogy milyen is az úgynevezett Ördög.
- Hízelgő, hogy így gondolod. Tatsächlich habe ich keinen Grund, mich zu beschweren(Tényleg nincs okom panaszkodni).- elmosolyodott, mert ez tényleg így volt. Talán tényleg csak csupa haszonnal járt Wallenbergben és a ládában eltöltött idő. Talán sose volt ennyire aktív résztvevője és formálója a Világ dolgainak.
- Oh, hát igen, nem kellemes, ha a hegyes végén vagy. De nem kerülte el a figyelmemet, hogy felfigyeltél arra, ami a bírtokomban van. Szeretnéd megkapni?- kérdezte egy sejtelmes mosollyal az ajkán, miközben megsimogatta Mazikeen arcát. Mindennek megvan az ára.
- Mondanám, hogy ha elviszed neki az egyik ujjamat, az használna, de nehéz lenne bizonyítani, hogy az enyém. Olyan csajos beszélgetés, vagy micsoda, az lehet használna, vagy mentsd meg az életét, vagy az egyik vadásznak, ilyesmik.- nem igazán van otthon az ilyen dolgokban, hogyan is legyen valaki barátja, valakié aki nem démon.
- Pontosan, elég lesz nekik annyit adni, amennyi szükséges, és ha az esetleges mellékhatásokról elfelejtünk szólni… hát hoppá.- halkan elnevette magát a gondolattól, hogy valami bajos következményei lesznek a mag használatának, vagy a megszerzése közben. De ahhoz, hogy rántottát süssenek, ahhoz muszáj feltörni pár tojást.
- Lobenswer(dicséretes). Célirányos és kegyetlen, amilyennek egy démonnak… vagy éppen egy nőnek lennie kell.- mindent a célért, nem számít kin és hogyan lép át. Igazi erények egyike.
- Amikor fel akar vágni az apjának, hogy jobban tudja, ügyesebben teremt. Bizonyos értelemben még sikerült is neki. Feldobtuk az emberek unalmas napjait.- de még mennyire, hogy fel, az a sok háború, halál, járványok, szodoma és gomorra, fetrengtek a bűnben, eladták azt a sok lelket. Régi szép idők.
- Szerintem is, elvégre a vezérük lenne, szép, hogy megkeres majd. Szerintem majd meg akar félemlíteni téged. Hogy megmutassa ki is az alfa, az igazi nagykutya. De ha megemlíted neki, hogy üdvözletem küldöm és remélem szépeket álmodik, akkor oda lesz az a hidegvér és magabiztosság. Bár ez igaz Nataliera is.- Mammon is elkuncogta magát, mindketten hasonló cipőben járnak, mindkettőjükben benne volt Mammon.
- Csak nem aggódsz értem?- kérdezte vigyorogva, de tudta a választ.- Nem kell tartanod attól, hogy legyőznének, elősnek a városba kell bejutniuk, utána ide, és mivel az én pokolkutyámon nincs nyakörv, így már is előnyben vagyok, ha rajta át is jutnak, nem lesz vérmentes, utána jönnék én, és egyébkén is, estére kulcsra zárom az ajtót, biztos ami biztos.- a tökéletes védelem, a kulcsra zárt ajtó, és a lábfej a takaró alatt, senki se juthat át ezeken.
Sikeresen megszabadította Mazikeent a felsőjétől, kár érte, szép darab volt, de Mammont jobban érdekelte az, ami alatta volt, és bizony nincs oka panaszra. Pár pillanatra el is időzik a látványon, és elégedett mosollyal tekint vissza Mazikeen szemeibe.
- Besser als eine Unterschrift(jobb, mint egy aláírás).- felelt mosolyogva a kérdésre. Mennyivel jobb is ez, így pecsételni meg egy üzletet, nem pedig tintával és papírral. Bár kicsit attól tartott, hogy a ruhája fogja a kárát látni, de megnyugodott, hogy Mazikeen nem olyan vad, mint gondolta, legalábbis még nem.
- A láda energiáit felhasználva. S nem csupán a testem új, hanem erősebb is lettem.- ha már szembe került Mazikeenel, akkor már az oldalán siklik a keze fel-le, majd tovább a hátára fel a lapockákig ahonnan karmolva húzza lefelé az ujjait. Kissé sajnálta az inget, minőségi darab volt, és igen csak kényelmes, de Höllenhundnak majd jó lesz, szeret Mammon dolgaival játszani, hát majd most megkapja az inget.
Mazikeen nyelvétől kellemes remegés futott végig a testén, már el is felejtette, hogy milyen örömöket is tud nyújtani egy női test. Túlságosan is lefoglalta a bosszúja tervezése, de ez a kis emlékeztető nem is jön rosszul. De jobb lesz máshol folytatni, nem Höllenhund szemei előtt. Irány az emelet, Mazikeenel az ölében.

Nem lehet oka a panaszra, olyan éjszakát kapott, amit nem mostanában fog elfelejteni. Ha ember lett volna, akkor nem biztos, hogy túlélte volna mindazt, amit kapott, de az biztos, hogy nem épült volna fel túl hamar. De ahelyett, hogy nyomorék lett volna egy életre, helyette minden egyes pillanatát élvezte. Csak azt sajnálja, hogy az ágyneműt ki kell dobnia, kicsit véres lett, kicsit nagyon, de annyi baj legyen.
Mikor felkelt, Maze még aludt, nem is baj, legalább Mammon csendesen összetudta szedni a ruhákat, és a berakni őket a mosógépekbe, nem keverve őket, még csak azt kéne. Maze számára pedig, mellé fektettet egy bordó, selyem fürdőköntöst. S még az igazak álmát alussza, addig Mammont lement a konyhába, hogy hozzáfogjon a kávé lefőzéséhez és a reggeli elkészítéséhez, pirítós, bacon és tükörtojás megteszi majd.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 6:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Tőlem közelebb senki sem került az arkangyalokhoz szerintem, elvégre együtt élek Luciferrel és találkozok a testvéreivel is, ha idetévednek véletlen. Megszoktam már őket és közelről is megfigyelhettem őket. Sok előnnyel jár, hogy én lettem az első ark démon és persze sok feladattal is, amihez nem füllik az Ördög foga, mert ő szórakozni jobb szeret, de hát ki nem?
- Mach dir keine Sorgen, ich habe einen guten das Schachplatz. (Ne aggódj, jó helyem van a sakktáblán) Nem most teremtettek, hanem még a lovasok előtt az első démonok között vagyok. Sokat hallottam és tapasztaltam, ám keveset adtam át ebből másoknak, szeretek mindenből én kijönni jól és ezért nem is köteleződtem el senki mellett sem, amíg első ark nem lettem. Persze ez a hűség nem áll stabil lábakon, de ezt a főnök magának köszönheti. Mindig is az erős jellemek vonzottak és most Mammont annak tartom a történtek után. Az, hogy egy ember magába zárta, az a rész nagyon szánalmas, de ennek ellenére sokat változott és még saját testet is alkotott magának.
- Nem érdekel a hűsége, de bármihez is akar kezdeni, egyedül kevés hozzá, így szüksége lesz rám, szóval kénytelen beavatni apróbb részletekbe, ami számunka lehet új és hasznos információ is. Akár segíteni akar, akár nem, akkor is kiszedek belőle dolgokat, elvégre én megértem, hogy miért nem kéne és azt is, hogy miért kéne valamit megtenni, de mind a kettő lehetőségnél van egy közös pont és arról kell minél többet megtudnom. hogy lehet hasznosítani vagy megsemmisíteni, mind a kettő információ hasznos lehet, hogy a végső pillanatban a győztes oldalra kerülhessek kiemelkedő helyen. Elárulnék el mindenkit is, hogy ez összejöjjön? Természetesen igen, eddig sem kegyelmeztem senkinek ilyen téren, nem hiába vagyok az, aki. Azért szeretem elhitetni mindenkivel, hogy kevesebb vagyok, elvégre ha alábecsülnek, az nekem csak jó.
- Du hast schon eine idee (van már ötleted) ennek a kivitelezésére? Érdeklődök, mert tényleg nem lenne jó, ha a szövetség megmaradna, talán felkeresi a bukott angyalt, hogy mi hír angyalfalván, meg ilyenek. Ha hatalomra jutnának a démonok, ő jó kis helyet kap cserében, hogy megkínozza azt az arkot, aki szárnyát szegte annak idején. Nekik csak jó, amíg a szárnyasok egymással foglalkoznak és egymásnak is ártanak, ez az aduász náluk, hogy segíthetnek az embereknek is, a démonok közt mindig is megvoltak a nézeteltérések, de lerendezték egymás között általában.
- Nem is vagyok olyan naiv, gondoskodom majd róla, hogy találjanak egyéb elfoglaltságot, amíg én körbenézek és szabadon járhatok közöttük, elvégre a mag felkutatása az én feladatom, ők csak segítenek benne, már amennyire hagyom. Mammon tud egy helyet, de játszani akar, hogy elárulja-e, hát tőlem játszadozhatunk.
- Szerintem megérdemlem. Az egyik kezem lehúzom, hogy a mellkasán rajzoljak fele kicsi köröket és a fejem kissé lefelé döntve nézek fel rá bájosan. Tényleg olyan vagyok, mint egy fekete rózsa, szép, sötét és szúrós, ha nem vigyáznak velem. Ám most a kedvesebbik énem van itt, aki kényeztető simogatásokkal játszadozik a pestis lovasával.
- Amúgy is ha találok valamit, azt megjegyzem és megsemmisítem, hogy más ne tudja meg. Ezzel biztosítom be a helyem és válok veszélyesség, akit vadászni fognak, na de kit érdekel, a vadászok biztosan meg fognak védeni, ha megosztom velük is a tudást. Ha megosztom...
- Wie nervig (milyen idegesítő). Ärmste (szegénykém). Megsimogatom az arcát és fel is emelem a kezem, hogy a haját is hátrasimítsam, csak úgy, ahogy fésülve van, semmi kárt nem téve a tökéletes kinézetébe. Nagyon tetszik, hogy őszinte legyek, bár utálom az öltönyöket meg ezt az úri modort, de ha ez teszi őt boldoggá. Az első testet úgy kapja meg mindenki, ahogyan Lucifer szerette volna, ám a másodikat Mammon úgy alkotta meg, ahogyan neki tetszik.
- Azt hitték, ha bezárnak a ládába, akkor azzal szétválaszthatnak a vadásztól? Hívtak volna inkább egy démont, hogy űzzön ki onnan. Én meg tudtam volna csinálni, persze nem kicsiny árat kértem volna ezért cserébe. Most azonban szintén fizettek nekem azért, amit amúgy is megtettem volna, szóval ez a látogatás duplán jól sült el. Megkapom a szükséges információkat, hogy a vadászok orra alá borsot törjek és magam jó fényben tüntessem fel, miközben még az Amara elleni harcról is mindent első kézből fogok megtudni, így előnyben leszek, bárhogy is alakul a harc, hogy a jó oldalon kössek ki.
- Ostoba Engel (angyal). De, ha őt ez teszi boldoggá hát legyen, a ládát legalább nem nála kell keresni, hanem másnál, talán megtudom azt is, hogy kinél, csak türelem kérdése, elvégre minden kiderül idővel.
- Régen, talán valamit, de már alig emlékszem. Ízlelgetem kicsit a leviatánokat az agyamban, tudom hogy valahol már hallottam róluk, de hogy hol... A lényeget megtudom róluk és ennyi elég is.
- Lucifer sem tud mindenről, túlságosan is zárkózott lett. Persze lehet említette őket, de nem mindig figyelek oda rá vagy nem mindig tudok, mert durva partyk szoktak lenni. Lehet rákérdezek azért, mert az a biztos és ha mesél róluk, akkor ráfoghatom, hogy csak most jutott eszembe, mert eléggé be voltunk állva, mikor említette, megesik az ilyesmi.
- Még szép, hogy szeretnék részese lenni, nem hagynék ki semmit, amibe belekeveredsz, körülötted wunderbare Dinge passieren (csodálatos dolgok történnek) mostanában. Hízelgek kicsit, bár tényleg igaz, hogy körülötte csak úgy forr a levegő, igazi bajkeverő és nagyon is érdekel miket forral még abban az okos kis buksijában. A tenyerembe csókol, amire csak egy szélesebb mosoly a reakcióm, nem fogom eldobni magam ennyitől, ahogy ő sem dobja hanyatt magát tőlem, bár nem érzem, hogy nagyon semlegesek lennénk egymás számára, csak most komolyabb dolgokról beszélgetünk, amit kár lenne egyszerű kisded vágyak miatt elrontani.
- Vigyázni fogok, azok az átkozott angyalpengék. Ökölbe szorítom a kezem is, mert tényleg, az nagyon tud fájni és meg is ölhetnek vele, bár nem fogok nekik okot adni, hogy rászolgáljak, legalábbis nem hagyom, hogy kiderüljön, hogy van okom ilyesmire. 
- Rendben, akkor délvér kihúzva a listáról és megpróbálok barátkozni vele. Bár kétlem, hogy könnyű lenne, de talán nem lehetetlen, kell egy kis kihívás, különben unalmas lenne. Megrontani nem tudom, ki tudja miben maradt az angyallal, már ha a megérzésem helyes azok alapján, amit a lord meg is erősített.
- Igen piros pont nekem és hasznos tudás nekünk, amiből csak mi tudjuk mit adunk vissza. Sejtelmesen elmosolyodom, mert persze, hogy félrevezetjük őket, meg az angyali szövetségeseiket is, mi mást tennénk, ha nem ezt. Persze az egész érdek kérdése, hogy ki melyik oldalra áll a végén mégis. Az új információk ködében kicsit elvesztem, ezeket még meg kell emésztenem.
- Ne aggódj, az én szívembe nincs helye a sajnálatnak, teszem, ami kell a túléléshez. El se tudnám képzelni, hogy komolyan bárki miatt feláldozzam magam. Az, hogy megjátszom egy dolog, de valójában senki élete sem ér annyit, mint a sajátom és ezzel bizonyára Mammon is így van.
- Erre ő a legjobb példa, elvégre szabadságot kapott és mihez kezdett vele? Megteremtett minket! Minket, gonosz démoni teremtményeket, akik még többet hoztak létre és a végén már nem is kellett semmit sem tennie, hogy a birodalma lakossága megnövekedjen és hadsereget hozzon létre, amivel beleszólhat apja kedvenc teremtményeinek az életébe. Háborúk, járványok, bűnös vágyak, csupa szórakozás és kacagás. Lassan azonban mi is kezdünk arrafelé tartani, ahogy helyet foglalok Mammon ölében, ő a derekam átkarolva tart meg és biztosra veszem, hogy élvezi is kicsit a helyzetet, ahogy a combomon és hátamon simít végig, néha belém markolva. Élvezem természetesen és csak egy halk sóhajt hallatok, jelét adva, hogy nem vagyok én sem kőből.
- Remek, akkor úgy hiszem, jó körökben mozgok, már csak Drake hiányzik, de van egy olyan érzésem, hogy fel fog keresni, elvégre Lucifernek akartak kedveskedni, hogy Nataliet küldték be tárgyalni, meg gondolom azért, mert ő a higgadtabb. Elkuncogom magam, mert hogy helyre tette a fiúkat és nem tetszett neki, hogy a rádiós férfinak is hazudott Zagar. Nos, sejtem ki volt a vonal túlsó oldalán, mert ez a hármas olybá tűnik, hogy együtt intézi a fontosabb ügyeket.
- Du bist auch vorsichtig (te is legyél óvatos), mert ha idejönnek, akkor nem győzhetnek le. Annyit mondogatja, hogy óvatosan, hogy ideje nekem is szólnom neki, hogy ő is veszélyben van, ráadásul saját magát keveri bele, ami ellen nem ítélkezem, az ő dolga. A lényeget meg is beszéltük és úgy érzem, hogy ő most szórakozni kíván, a felsőmet a hátánál a varrás mentén égeti le rólam, hogy az ölembe hulljon, én meg egy mozdulattal félre dobjam, mert nem sok hasznát veszem már így.
- Du willst spielen lieber Reiter? (játszani szeretnél drága lovasom) Teszem fel a kérdést és ha már a combomra rajzolgat véres köröket, hát én sem hagyom annyiban a dolgot. Az öltönyén végighúzom a kezem és a vállánál meg is simogatom, majd a gomboknak esek neki, hogy kiszabadítsam őket a hurokból, ami összefogja a szép kelmét. Legszívesebben letépném a francba, de most még van türelmem játszadozni, elvégre én nem sietek sehová és ő sem úgy tűnik, hogy ne érne rá.
- Hogyan alkottál magadnak új testet? Teszem fel a kérdést, amit tartogattam egy ideje, de most, hogy jobban megszemlélhetem majd az alkotását, így mindjárt aktuálisabb a kérdés. Amint végzek, a gombokkal, kicsit helyezkedek, hogy szembe, beterpesztve üljek vissza a combjaira, tartva egy kis távolságot, elvégre nem akarom én annyira felpiszkálni őt, amíg még mesél nekem. A mellény lekerül és követheti az ing is, bár ott már nincs annyi türelmem és egy gomb repül is oldalra, én aztán nem foglalkozom vele, utána csak megfogom és széttárom az inget, ami la akar szakadni, hát így járt. Előre hajolok, hogy megnyaljam az arcát, hogy megízleljem az új Mammon puha bőrének az ízét. Mennyire ártatlan ez a test, azt csak a viselője tudja, de nem áltatom magam hiú ábrándokkal, hogy még nem volt senkivel szabadulása óta, elvégre démon és mint férfi, aki egy emberben élt, vannak vágyai bizonyára.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 12:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Talán igen, elvégre csak Lucifer lenne, hiba lenne alábecsülni az öreget.- még ha nem is tisztelik, megvetik, lenézik, attól még alábecsülni végzetes hiba lenne. Elvégre egy arkangyal lenne, a tápláléklánc harmadik fokán állnak, és Lucifer még köztük is erős lehet, nem, alábecsülni hiba lenne, legalábbis az erejét mindenféleképpen az lenne.
- Die Gelegenheit ist immer da, nutze sie einfach(a lehetőség mindig ott van, csak használd ki). Egy elejtett szó itt, egy félmondat ott, alapos tervezés, előkészületek, és a végén a gyalog mattolja a királyt.- sokat sejtetően elmosolyodott, mintha csak jelezné, hogy igen is valami már formálódik is a fejében, vagy talán már kész is volt a tervének vázlata, csupán a megfelelő eszközökre van szüksége, akik talán démonok, és az egyik talán pont Mazikeen lenne.
- Majdnem helyes volt a tippem, akire én gondoltam, annak a személynek pont köze van Abaddonhoz. De fogadj meg egy tanácsot, csak óvatosan Abaddonnal. Véleményem szerint kérdéses, hogy melyik oldal felé húzza a hűség.- vagy talán csak tévedésben él Mammon, és Abaddon is azon dolgozik, hogy a démonok oldala jöjjön ki győztesen az egészből. Csak így is kérdésekre ad okot a kapcsolata egy bizonyos angyallal.
- Számunkra komédia, számukra pedig tragédia. Habár… lehet továbbra is azzal lennének elfoglalva, hogy egymást ölik. Oh, obwohl es würde(bár úgy lenne).- álmodozva nézett a semmibe, csodás lenne, ha továbbra is folytatnák az ostoba kis háborújukat.- Erről jut eszembe, aggasztó híreket hallottam, hogy van esély a békére a két angyal közt. A jelenlegi helyzetben megértem, de véleményem szerint az lenne a legjobb, ha amint elcsendesültek a dolgok, mindenkinek úgy járna a legjobban, ha tovább folyna a kis háborújuk. Talán nem ártana erről gondoskodnunk. S mindenki alatt magunkat értem.- azok ketten túl jó szolgálatot tesznek a démonoknak, a tudtukon kívül nagyban hozzájárultak a démonok megerősödéséhez, és természetesen ott van a veszélye annak, ha egymásra találna a két testvér, a béke után a figyelmüket a démonokra fordítanák.
- S ezt el is hiszed? Nem gondolnám, hogy ilyen naiv vagy.- mosolyogva csóválta a fejét.- Ha a helyedben lennék, nos, tudok egy helyet, ahol bizonyára rengeteg mindent találhatsz a magról, és még sok minden másról is. Csak vajon elmondjam neked, megérdemled?- kérdezte szemtelen vigyorral az ajkán, és játékos tűzzel a szemeiben, és gyermekien ártatlan arccal.
- Előbb választod az ízlésesen tálalt ételt, mint azt, amit csak úgy eléd dobnak. Schöne Schwarze Rose(gyönyörű fekete rózsa).- kedve lenne végig simítani Mazikeen arcán, de ez nem volt Mammon stílusa, helyette csupán továbbra is csak mosolygott a démonhölgyre.
- Vielleicht nicht, vielleicht noch etwas, etwas Gefährliches(talán nem, talán valami más, valami veszélyes is).- vak lenne, ha nem fogná fel a jeleket, és még nagyobb vak, ha valami többnek látná őket, mint amik. S ez teszi olyan édesen rosszá.
- Ja(igen). Az ostoba azt hitte, hogy csapdába tud ejteni, de nem ismerte a láda igazi erejét, velem tartott az útra. S odabent az idő is máshogy telt, ami nektek fél év volt, számomra négy év. El se tudod képzelni, milyen idegesítő volt, hogy egy angyal folyton a nyomodban volt. Egy légy, amit sehogy se tudsz lecsapni, ärgerliche(bosszantó).- szemeivel körbejárta a szobát, nehogy véletlenül bent is legyen egy, biztos, ami biztos alapon.
- Rajta vagyok az ügyön, már találkoztam is vele, de sajnálatosan a láda hollétéről nem tud. Felesleges tovább keresni, eljön még az ideje, de most fontosabb dolgaim vannak, mint egy ostoba, kis angyal. Ami pedig azt illeti, nem volt nehéz rávenni, Wallenberg testében voltam, és a kedves Cassael valamiért haraggal érez felém. Nem igazán kellett győzködni. Az ostoba, amikor bezárt, jött velem, amikor pedig ki engedték, én mentem vele.- s emiatt biztos volt abban Mammon, hogy az angyal még haragosabb, és még inkább Mammon halálát kívánja, igazán találhatna magának egy másik hobbit.
- Oh… nem hallottál még róluk? Ritka érdekesek, és igen ritkák is. Ők is be voltak zárva a ládába. Röviden, tőlük eredeztethető a boszorkányság, de ma már szabadok ők is, igazából előbb ki lettek engedve, mint én. Meglep, hogy nem tudsz róluk.- pedig azt hinné a démon, hogy Lucifer mindent megosztott az arkjaival, de úgy fest, hogy ez nem így volt, szégyen, hogy már senkiben se lehet megbízni.
- Inkább ismerkedésnek mondanám. Szövetséget ajánlott fel, még a ládában, én pedig szeretném felkeresni, és felfrissíteni az emlékezetet, és ha megfelelő alkuval áll elő, nos, természetesen megkötöm ezt a szövetséget. Szeretnél részese lenni?- kérdése után pedig belecsókolt Mazikeen tenyerébe. Szimpatikusnak találta az arkot, már amennyire egy démon annak találhat egy másikat. Volt benne elég ambíció és romlottság.
- Wunderbar(csodálatos). Számodra jópont, számomra pedig teli hűtő, és társaság a hideg, esős napokra.- lesz kit kínozgatni, és még hús is bőven lesz, kelleni fog majd a többi kutyának, amiket ideje beszerezni, és megkezdeni az idomításukat.
- Csak nehogy megégesd magad. Nem jó értelemben.- sajnos néha a vadászok is képesek meglepetést okozni, mint a patkány, ami sarokba van szorulva.
- Das Halbblut lebt nicht mehr(A félvér már nem él). Wallenberg vágta el a torkát, felsőbb utasításra, tudom, mert ott voltam. De ha megfogadsz egy tanácsot, próbálj inkább barátkozni Natalievel, Drake számára olyan, mint egy testvér, bizalmasa, rajta keresztül még több mindent megtudhatsz.- reméli, hogy Mazikeen nem fog Drakre hajtani, felelőtlenség lenne, Wallenbergnek túl sok köze volt a démonokhoz, ha gyanúba keveredne, hogy újra megkörnyékezte egy, az túl sok gondot okozna mindkét oldalnak, és Mammonak is.
- Megköszönném, és amire rájöttem belőle, természetesen tudatom veled. Hm… erről jut eszembe, ha találnak valamit a vadászok, és nem tudják értelmezni, ajánld fel, hogy neked van egy segítséged, aki talán meg tudja oldani, egy újabb pirospont a számodra.- szélesen elvigyorodott, hiszen ez nem is ostobaság, mindenki jól fog járni.
- Az első sorban fogsz ülni.- de hogy néző lesz, vagy áldozat, azt Mammon se tudja, és nem is igazán érdekli, ha szükséges, akkor gondolkodás nélkül áldozza be Mazikeent is.
- De nehogy túlságosan is hozzád nőjön. Mert ha eljön az ideje, hogy kividd az erdőbe, és pontot tegyél a szenvedéseinek végére, még a végén megsajnálod. Egy kutya a gazdája felelősége.- dobott is egy puszit a sajátjának, ki még mindig ott aludt, a kandaló előtt. Néha tudja irigyelni őket, kevés gond, csupa móka.
- Die Kosten für zu viel Freiheit(a túl sok szabadság ára). Nem tudom, miért lepné meg, ha nem jelentkezünk, amint füttyent. Egyszer megízleled a szabadságot, nincs kedved visszatérni a nyájba.- átkarolta Mazikeen derekát, adva számára egy kis ráadás tartást, és egyszerre kezdi el a combját és a hátát simogatni, bár a combjába néha-néha bele is mart.
- Natalievel már találkoztál, Zagar Berten, ha Natalie volt Drake jobb keze, akkor Zagar a bal. Úgy lehet leginkább jellemezni, mint az olcsó, és ostoba akciófilmek főszereplője. Jásza a keményt és a vagányt, természetesen Drake bízik benne… hm… azt hiszem, tudom melyik vadászra tartasz igényt. Csak óvatosan.- elkuncogta magát, és közben mutató ujját beakasztotta Mazikeen felsőjének a hátuljába, és húzni kezdte felfelé az ujját, és ahogy haladt úgy vált ketté az anyag, miből Mazikeen felsője készült.- Ott vannak a Crusaderek, és a Paynek is, de velük ráérsz foglalkozni, elsőnek a Wallenberg brigád bizalmát nyerd el, amennyire csak lehet, utána jöhet a többi.- mondta mosolyogva, és közben hátul végigért az ujja, hát akkor most Mazikeen combján lévő kezének mutató ujjával kezdett el köröket leírni a démonhölgy combján, nyomán pedig vér fakadt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
A szemei kicsit jobban kinyitom a szavait hallva, nahát ez egyre érdekesebb, ki gondolta volna, hogy pont Mammon lesz az, aki többet tud talán még Lucefertől is és ezt egy átkozott vadásznak köszönheti, aki a testébe zárta őt. Ha az nem történik meg, most nem lenne ő itt, az új személyiségével és nagyszabású terveivel.
- Wir werden sehen (majd meglátjuk) ravasz mosoly terül el ajkaimon, mert ebbe azért van bőven beleszólásom és igazából úgy ossza a lapokat az Ördög, ahogy én tájékoztatom majd, hogy jó lesz, elég jól ismerem és elég sokáig voltam már a hű szolgája. De, most nem osztott meg velem sem minden információt, így én is hasonlóan fogok cselekedni irányába.
- Tényleg látsz esélyt, hogy wir spielen es? (ezt megjátsszuk) Ettől a pillanattól fogva már nem érzem magam annyira nyeregben, mint szoktam, ideje leszállni a magas lóról és egyelő félnek tartani Mammont, még ha lehet több is, mint egyszerű ellenfél. Nem hagyhatom, hogy bármelyik vadász ártson neki, túl sokat tud ahhoz és még ha meg is oszt velem ebből részleteket, akkor sem hagyhatom, hogy elhagyja ezt a síkot, ilyen démonokra van szükségem, akik legalább annyira jól keverik a lapjaikat, mint maga Lucifer.
- Abaddon, de lehet a kis beszélgetésünk után másokat is felkeresek majd van egy olyan érzésem. Annyira nem kerestem az angyalok társaságát, bár eggyel elég szenvedélyes éjjeleket töltöttem el, amiről nem beszéltem senkinek, elvégre nm önszántamból tettem, hanem Lucifer kérésére, információt akart és így szerezhette meg, rajtam keresztül. Tudom, nem meglepő, ő már csak ilyen, én meg olyan, aki mindig mindent megtesz neki, hogy védjem a seggét és persze önmagamat, mert a halálba nem mennék érte, sőt senkiért sem.
- Was für eine Tragikomödie (micsoda tragikomédia) Nevetek fel, mert szinte látom az angyalokat, akik apjuk után sóvárognak és tehetetlenek. Mi persze ellenénk Lucifer nélkül is, hamar a helyébe lépne valaki és ennyi.
- Az emberek rajta vannak a mag és a leírások kutatásában, amint van valami, szólni fognak. Nekünk meg mit jelent pár apróbb démon pusztulása, meg a nagyobbak bejelentkezése a városba ugyebár? Attól, hogy tudják ott vannak, talán jobban érzik majd magukat? Egy biztos, ha sikerül megegyeznem Mammonnal, akkor ő nem fog gondot okozni nekik, legalábbis a városban nem lesz ott, hogy rontsa a levegőt, a többi már lényegtelen. Megtettem, hogy távol tartom a várostól, de azt nem ígértem meg, hogy én nem veszem át a helyét, ha úgy hozza a sors.
- Externalitäten (külsőségek) Forgatom az íriszeim ezen a kis megjegyzésen. Vörösek, szőkék, a nagy kedvencek, bár engem sose érdekelt, elvégre ugyanúgy megtépem a hajukat, ha velem akarnak kiszúrni a csábos kis démoni nőszemélyek.
- Ich hoffe nicht nur das mag es. (remélem nem csak ez tetszik) Nekem is vidámabbá válik a mosolyom, mert nincs is is jobb egy kínzásnál, még ha csak nézhetem csak, akkor is. Elég sokat ártott a drága lovasunknak, hogy meghagyjam neki ezt az élvezetet és csak ha megkér, akkor avatkozok majd be. Egyelőre nem is képzelem el, hogy miként kínozza szerencsétlent, majd meglep vele, úgy izgalmasabb.
- Hm... Cassaellel voltál összezárva? Ez elég érdekes, elvégre ki akarna szárnyasokkal osztozni és ez az angyal, hogy lehetett egy vadász ölebe? Saját magát is elzárta, nem valami szerencsés, de ha kinyitni ki tudta azt a ládát egyszer, akkor másodjára is képes lehet rá.
- Azt hiszem őt is meg kellene keresnünk, elvégre tudja a láda nyitjának az idézetét és jó lenne tudni, hogy vette rá erre őt egy ember. Lehet akármilyen is, az angyalok sem szívesen közösködnek emberekkel, mégis jobban elfogadják őket, mint minket, de mitől lennének ők jobbak? Csak mert a biblia kimondja?
- Leviatánok? Megemelkedik az egyik szemöldököm, nem hallottam még róluk, mégis milyen teremtmények lehetnek és miért nem hallottunk még róluk? Lehet az ő segítségük is jól jönne nekünk, a mi oldalunkra kell állítani őket.
- Összebarátkoztál valamelyikkel? Érdeklődöm és megcirógatom az arcát, lehetett volna ugyanolyan teste is, mint amit kapott, de ő ilyet csinált magának és teljesen jól eladja magát vele. Nem nézné ki senki belőle, hogy velejéig romlott belül. A démonság nagy előnye, ahogy az is, hogy nem vágják karóba magukat, csak mert simogatom őket. Nekünk a szórakozás teljesen mást jelent és az is csak egy vágy, mint az evés és alvás, ami jó és néha jól is esik, de különösebb érzelmek nem kötnek hozzá. Talán ezért is szeretem az embereket, mert egy éjszaka után mid megváltoznak egy kicsit.
- Igen, unatkozni nem fogsz remélhetőleg, ha megtudják a címedet és én is jó pontot szerezhetek. Én szeretem a testemet és remélem nem kell egy emberrel sem osztozkodnom egy testen, nem lehetett könnyű, de túlélte és erősebb, mint valaha, legalábbis elméssége figyelemre méltó és a nagyok játszmájához az is kell. Én a tettek mezején szeretek bizonyítani, ám mostanában nem sok feladatot kaptam, így ez most teljesen feltüzel. Kínzás, átverés és mások kihasználása, nincs is ettől kellemesebb sötét szívemnek.
- Jól hangzik, meglátom mit tehetek az ügy érdekében. Én csak egy vadászra hajtok, de az ő fejét nem csavarnám le szó szerint, mert jól szórakoztam vele és még kihasználnám ezt, amíg lehet. Ellenben nem csak ő van ott és másokkal is biztos fogok találkozni még, elvégre a közös munkának a napokban hozzá is láthatnánk.
- Jobb ötletem van, hogy kiderítsem mégis ki az a félvér és ha megtudom, akkor plusz egy sebezhető pont Natalien, de nem fogom erőltetni. Nem akarom magamra haragítani, de fel fogom keresni, ha már felajánlotta, alig várom, hogy tovább csapjam neki a szelet, ő meg csak elutasítson újra és újra.
- Mindent, amit megtudok elküldök majd neked, hogy tanulmányozd, te jobban átlátod a dolgokat, mint most bárki a démonok oldalán. Ez sajnos nem bók, hanem egyszerű tény, olyan dolgokba belekeveredett, amiről szólnom kellene Lucifernek, hupsz, azt hiszem már most el is felejtettem, hogy nem szóltam neki.
- Ó, nem érdekel engem annyira, hogy könyveken szerepeljek, én csak jól akarok szórakozni! Koccintunk és én el is nevetem magam, miután lehúzom az italt egyben és lerakom egy asztalra a poharat.
- Nem ártott semmit, egyelőre, de szeretnék elszórakozni vele. Női szeszélyek, megtetszett és kell nekem, ennyi, nem kell más ok nekem az ilyesmihez. Elmosolyodom és ahogy az ujjammal az ajkait veszem célba kapok rá egy csókot. Kicsit szokatlan, az előbbi után mása számítottam, de nincs bajom az ilyen kínzás ellen sem, hogy kedveskedik és nem bánt ismét.
- Ideje is lesz felkeresni az összes lovast úgy hiszem, rég érdeklődött már felőletek Lucifer, úgy van vele, hogy jönni fogtok, majd ha hív, de én ebbe már kezdek kicsit kételkedni. Elvigyorodom és leülök Mammon ölébe, hogy a nyakánál átkaroljam és másik kezemmel tovább kényeztessem a simogatásommal. Nagy a rend és nem szeretnék felfordulást csinálni, szóval amíg őt birizgálom, addig nem valami antik darabot piszkálok, aminek utána baja eshet.
- Mesélnél nekem a fontosabb vadászokról, akikkel érdemes lenne találkoznom vagy akikkel összefuthatok majd? Valamelyik szektort segítek kipucolni majd nekik, hogy lássák mennyire számíthatnak rám, de azért némi óvintézkedést majd teszek, hogy az ott megbúvó démonok elmenekülhessenek még idő előtt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 5:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Nem is tudod, hogy mennyire az. Rávetült némi sötétség, amitől csak még érdekesebb a számomra.- akarja azt a tudást, ami az angyal fejében rejtőzött, de jelenleg túl kockázatos lenne, hogy bármivel is próbálkozzon. Nem, ki kell várnia a megfelelő alkalmat, amikor is úgy léphet, hogy azzal nem veszélyezteti Amara rosszallását, és megszerezni az angyalt magának.
- Aber wer kann sie spielen(De ki tudja őket játszani)?- hiába van valakinek a leggyorsabb kocsija, ha nem tudja vezetni, akkor az első fára felcsavarodik, és kiderül, semmit se ér a pályán. De ha van egy ügyes sofőrje, már is máshogyan alakulnak a dolgok, és talán Lucifernek is van egy jó osztója, ki elhiteti a vele, hogy végig saját maga játszott.
- Csak ha túl mohó az a kígyó, és gyorsan eszik.- csupán alapos tervezést igényel az egész, csak annyi mindenkit beavatni, amennyi feltétlenül szükséges, nem vállalni felesleges kockázatot, okosan és óvatosan játszani, senkiben se teljesen bízni.
- S ki lenne az a személy? Valaki nekem is megfordult a fejemben, lehet egyre gondolunk.- talán pont az angyal, aki mindent tud, ha valaki, akkor Ophilia tudhat a magról, arról is, hogy merre találhatják és a felhasználási módjáról is. De ettől valami más is az eszébe jutott; A Vatikáni Apostoli Könyvtár. Ha az emberek tudnak valamit a magról, akkor az ott lesz, már csak a megfelelő személyeket kell megtalálnia, akik bejutnak oda és kihozzák, amire Mammonnak szüksége van.
- Hm… talán az elzárásához van rá szükség. Bár akkor nem ártana, ha két darab lenne, és akkor lehetne a testvérkéjét is zárni. Milyen kétségbeesettek lennének az angyalok, ha a kedves apukájuk is eltűnik, és csak úgy kaphatják vissza, ha Amarat is ismét kiengedik.- elkuncogta magát a gondolattól. Dönteniük kellene, kockáztatják a véget, csak azért, hogy az apjuk szabad legyen, vagy szívják a fogukat, és elfogadják, nincs más megoldás, hagyják bezárva. Ez minden bizonnyal megtörné a lelküket, és még könnyebb prédát jelentenének a démonoknak.
- Aber er war schwach(De gyenge volt). De már nem számít, meghalt, és egy alkalmasabb átvette a helyét.- kár érte, szép volt a haja, a vörösek Mammon gyengéi, de kár keseregni, mert most egy barna társaságát élvezi.
- Tetszik a lelkesedésed.- vidámmá vált a mosolya, és örül a fekete szíve, hogy talált valakit, aki szívesen segít majd a kínzásban, de abban meg kell majd egyezniük, hogy az első vágás az Mammont illeti, és minden egyes napért, amit Wallenberg miatt töltött elzárva, azért egy újabb és újabb vágást fog kapni, még nem marad a bőréből semmi, csak vékony laskák, amik lógni fognak rajta, mintha csak egy felmosó lenne.
- Nem valami izgalmas történet. Cassael, Wallenberg kis ölebe megidézett és felnyitotta a ládát, ami magába szívott, de legalább az angyalt is. Volt egymásra négy évünk, és alaposan kihasználtam az időt. De túlságosan is merev volt, nem sikerült rendesen megbarátkoznunk, még mindig szeretne szíven szúrni a pengéjével. Rémes egy lakótárs volt.- megjátszott fájdalommal volt a hangjában, és csalódottan felsóhajtott.- Leviatánok, érdekes egy társaság, azt meg kell hagyni.- ideje lesz felkeresnie azt az egyet, akivel bent találkozott, a dolgok jelenlegi állása szerint hasznot húzhatnak egymásból.
Mosolyogva állta Mazikeen simogatását, nem volt kellemetlen, még ha nem teljesen vált ki Mammonból olyan hatást, mint egy emberből, aki feltehetőleg már merev szaporítószervvel akarna nekiesni Mazikeenek és áldozni a hűs bűnének. Legédesebb és a legcsábított bűn.
- Nur eine Person(csak egy ember). Az érzelmek rabjai, sokáig osztozkodtam vele egy testen, és befolyásoltam a tetteit, sok munkám volt abban, hogy rémálmai legyenek még most is. Ha lenne esélye, hogy végez velem, véleményem szerint élne vele, de ha másra nem lesz jó a címem, arra igen, hogy kissé jobban megbízzanak majd benned.- jelenleg két veterán vadász szeretné Mammon fejét karon látni, náluk minden bizonnyal jó pont lesz, ha megkapják ennek a helynek a címét.
- Hármunk titka lenne a kínzás, privát és intim. Ha ügyes vagy, senki se tudja meg, és úgy jönnek a többiek, mint molylepke, a fényre. De van egy javaslatom, ha máshogy nem is, nos, elég egy pletyka is, egy elejtett félmondat, amit meghallanak, vagy elcsavarod egy vadász fejét, hogy elmondja a többieknek, és velük tart majd ez az illető is, hogy utána szó szerint lecsavard a fejét.- és minden szál el is lenne vágva, Mazikeen nem kerülne gyanúba, hanem csak egy ostoba vadász saját akciója volt csupán.
- Mikor is? Vor ein parra Wochen(néhány héttel ezelőtt). Egy angyal lehet a dolog mögött. Legalábbis amikor az álmában voltam, akkor tollak hulltak alá az égből, és feltűnően kerülte a választ a kérdésemre, hogy mit jelentenek. A tanácsom az, hogy ne akarj beszélgetni vele a volt barátjáról. Érzékeny téma a félvér, miatta kaptam is a fejembe egy lövedéket.- elmosolyodott és megdörzsölte a homlokát, ha nem állomban lettek volna, biztosra veszi, hogy nem lett volna annyira kellemes az érzés, hát még az, amikor kivette.
- Kíváncsian várom, hogy meg tudjam, hogy mit tervezel az unalom ellen.- van pár dolog a fejében, de lehetséges, hogy nem pont azok, amik Mazikeenek is.- Ha ügyesek vagyunk, és okosak, akkor biztos lehetsz benne. Fognak rólunk írni a könyvek.- koccintott Mazikeenel, és Mammon is kiitta a poharának tartalmát.
- Nocsak, mit ártott neked? Vagy valami más ok miatt szeretnéd?- kérdezte sokat sejtető mosollyal.- Wie du willst(ahogy szeretnéd). Azt csinálsz vele, amit szeretnél.- nem kérdez rá, hogy melyikükről van szó, tippje ugyan van, de lényegtelen, ennyit megadhat Mazikeenek, legyen egy saját ölebe.
Sejtette, hogy elnyeri Mazikeen tetszését a fájdalom, démon volt, és a legtöbb démonnak nem volt ellenére a durvulás.
- Csak nehogy elund magad közben.- elmosolyodott az arcát ért simítás miatt, és amint az ajkához ért Mazikeen ujja, természetes, hogy egy csókot is adott rá.
- Én is megfogom, csak éppen más okból kifolyólag, mint te.- Mammonnak is volt némi elszámolni valója a lovassal. S ha már Mazikeen felhozta lehetőségnek, Mammon helyet foglalt a kanapén.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 8:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
- Was für ein interessanter Vogel (milyen érdekes madár) jegyzem meg és bizony felkeltette az érdeklődésemet, sokkal többet tud, mint számítottam. Én csak a városban lévő vadászokról akartam többet megtudni és visszaélni az információkkal, de ez sokkal nagyobb meg magasabb dolognak hangzik.
- Igen, a lapkeveréshez elég jól ért. Meg is forgatom a szemeim, mert általában még én segítek neki ezekben, bár kezdek beleunni. Lassan úgy érzem, hogy még őt is felülmúlnám, de ilyenre nem szabad gondolni, így buknak el a legnagyobbak is ugyebár.
- Es wäre sehr gut (nagyon jó lenne), de félek ez szinte nem reális elképzelés, néha még a kígyó is a farkába harap. Persze szép gondolat, megértem, hogy miért mosolyodik el rajta, én is szívesen vetnék mindenkit a szolgáinkká és milyen jól szórakoznék mindenkivel.
- Még nem tudom, de azt igen, hogy ki tudhat többet és fel is fogom keresni. Mindent tudnom kell erről a magról, ha már kerestetjük, mert lehet nem is akarták nekünk adni, mert nagyobb hatalommal bír az és másra is felhasználható, nem csak Amara ellen. Szeretek tisztán látni, mert első sorban magamhoz vagyok hűséges és a magam oldalán állok, az már csak nézőpont, hogy Luciferrel általában egy oldalon állunk.
- Szerintem másra kell az almamag, nem Amara ellen. Én is így gondoltam, hogy nincs sötétség fény nélkül, de biztosan el lehet zárni ismét az a ribancot és megnyithatjuk a pokol kapuit is végre, hogy gazdagabbak legyünk jó pár lélekkel. A sok ostoba eladja a lelkét, mert nem hisz már a túlvilágban, feltámadnak és mennek tovább. Elég idegesítő tulajdonság, de ez van, egyelőre.
- Tehetett volna többet is, ha nem lett volna olyan gyenge. Engem kellett volna küldeni, aki menni akart, már az is furcsa volt, hogy nem mehettem, mint egy láncra vert kutya, más feladatot kaptam és én meg mentem és tettem, mert azt hittem, minden rendben van, csak biztosan bujkál Mammon, nagyon kis ügyesen előlem.
- Das ist sicher (az már biztos) Ó, a kínok kínját kapja majd és nem fogom kímélni az is biztos és ebben Mammon lesz a legnagyobb segítségem, mert ő ismeri a legjobban, éveket spórol meg vele és persze ennyivel is hamarabb fog könyörögni, hogy démonná válhasson, de nem, azt nem kapja meg, még mit nem?
Tetszik, ahogy szinte elfeketedik egy pillanatra a szeme a démon lovasnak és az a mosoly, ó, az semmi jót nem ígér, élvezetes, egészen beindít a gondolat is. Imádok kínozni és hiányzik is, mert itt nem szabadulhatok el annyira és olyan jól, mint a pokolban. A kezem azért nem áll meg, szívesen kényeztetem kicsit még Mammont, elvégre zene füleimnek ez a sok új dolog, amiről még csak most hallok először.
- Hogy tudtak elzárni abba a ládába és milyen lények voltak még benne veled? Közelebb lépek kicsit és úgy nézek fel rá, ó, tudom én, hogy nem azért mesél, mert kényeztetem kicsit, a démonok nem vágynak annyira egymásra, mint az emberek. A karjait is simogatom, néha a mellkasát és a nyaka hajlatáig is felsiklik a kezem, hogy ott megcirógassam, olyan tökéletes bőre van és ez nem egy emberi porhüvelynek tűnik, hanem sajátnak. Hogyan teremtett saját testet magának? Egyelőre meghagyom a kérdést későbbre és csak szélesen elvigyorodok a bókon. Jól esik természetesen, de azért meg is dolgoztam azért, hogy ez így legyen. Nem szoktam a rangommal kérkedni, pont azért, hogy ne vegyenek annyira komolyan, egy gyengébb démont könnyebben a közelébe enged bárki, ha úgy érzi, hogy legyőzheti és van esélye ellenem.
- Szerinted lenne ennyire ostoba? Kérdezem meg az egyik szemöldökömet felvonva, mert rég kínoztam már embert, de ezt bizony ki kellene hagynom, nem venném el az örömét és akarnám osztozásra bírni ebben a felettébb bosszúszomjas vágyban.
- Nekem az álcám miatt nem lenne jó kínozni őt veled és valakinek a többieket is ide kell vezetnie, hogy megmenthessék. Kis idézőjeleket teszek az utolsó szó mellé, mert igazából csak egy csapdába rohannának bele, elvégre úgy sem nyugszanak a jelek szerint, amíg Mammon él, hát így nekik kell veszniük.
- Mikor beszéltél Natalieval? Két hónapja alkut köthetett valakivel, elég gyanús volt nekem, jó lenne a bizalmába kerülnöm valahogy, hogy kiderítsem, kivel találkozott. Nem tudom, ki lehet a félvér, de azt is ki kéne derítenem, jobb mindent tudni azokról, akik ki akarnak majd csinálni, mert Lucifer miatt azt mondtam, amit kellett, de esze ágában sincs betartani az Ördögnek az alkut, nekem meg el kell hitetnem, hogy mindent megtesz amúgy.
- Ich will nicht, sich langweilen (nem hagyom, hogy unatkozz) Remélem ezzel a kis szövetséggel még történelmet írunk majd. A poharam az övéhez koccintom és iszok is rá, mert nekem nagyon úgy fest, szükségem van rá és cserébe ő is számíthat rám. Tökéletes párosítás és talán pár elejtett mondattal elég nagy baj okozok, miközben a jó kislányt játszom a vadászok között.
- Viszont, az egyik vadász az enyém, ragaszkodom hozzá, tudom, sokat kérek, de megfizetem az árát. I Versprechen (megígérem) Nevet még nem mondok, amúgy is felesleges, szerencsére aki engem érdekel, ő nem hangzott el a beszélgetésünk közben, így talán nem is kell lemondania róla Mammonnak a javamra. A kérdései viszont, nagyon is azt sugallják, nagyon sok dologról nem tudok, ami az én esetemben nem túl szerencsés. Ahogy az ujját végighúzza a kézfejemen kéjesen sóhajtok fel, ahogy éget és perzsel, szeretem a fájdalmat, főleg ha ilyen váratlan, de nem tudom most mire vélni.
- Azt hiszem, leülhetnénk, mert ez igen csak sok mesélni való lesz. A másik kezemmel, amit nem égetett meg, azzal megsimogatom az arcélét gyengéden, majd az álla alól az ajkain is végigsiklik az egyik ujjam.
- Abaddont is meg fogom látogatni, mindenre kíváncsi vagyok, ami vele kapcsolatos.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 4:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Elcsipogta egy madárka, és sok mást is.- visszagondolva a találkozására az angyallal, sokkal többel távozott onnan, mint remélni merte és még kíváncsibb, hogy mi is lehet a fejében, az a sok tudás, valahogy szert kell rá tennie. Tud mindenről, ami megtörtént, olyan dolgokról, mikről még az arkangyalok és démonok se, sőt, az egyik legfontosabb, hogy Amaraval szemben is sok minden lehet a fejében, arról nem is beszélve, hogy Mammon igazi céljához is hozzá segíthetné az az információrengeteg.
- Typischer Luzifer, traue dem Teufel nicht(Tipikus Lucifer, ne bízz az ördögben). Ha ügyesen keveri a lapokat, a végén, akik állva maradnak, az a mi oldalunk lesz.- elmosolyodott a gondolattól. Mennyire jó is lenne, ha végül mindenki a sebeiket nyalogatná, készülnének az újrakezdésre, és akkor démonok hada lepné el mindent, szolgasorba vetnék az emberiséget, az angyalokat, csodás gondolat, és a legszebb akkor lenne, ha maga Lucifer is az angyalok sorsára jutna, csupán démonok, kik hatalmon maradnak.
- Egy almamag…- elgondolkodva nézte a lángokat.- Ami az eszembe jut, az a Tudás fájának gyümölcse, aminek az éréséig voltak az emberek a Paradicsomban. Ez lenne a reménység, amibe mindenki kapaszkodik? Egy mag. Mégis mire lehet képes? S kíváncsi vagyok, hogyan is akarják felhasználni Amara ellen? Esetleg csúzlival fogják a szájába lőni?- halkan elkuncogta magát.- Arra esetleg gondoltak, hogy ha Amara meghalt, akkor vége mindennek? Ő lenne annak az ostobának az ellenpólusa, aki mindent megteremtett, Sötétség nélkül nincs Fény. Tsk-tsk-tsk.- elmosolyodott, már a gondolat is vicces, hogy ebben van minden reményük, de mindenesetre Mammon elraktározza ezt az információt is, későbbiek során még hasznos lehet.
- Leider war es kein klatsch(Sajnos nem pletyka volt). Atrate ugyan megtalált, és próbált a segítségemre lenni, de sajnálatosan azóta eltávozott, de nem leszek hálátlan, megtette, amit tudott.- emelné poharát a megboldogult vörös démonra, de nem sok értelmét látja. Gyenge volt és átvették a helyét, egy démon az démonnak farkasa.
- Natürlich(természetesen). A Pokolban is legendás lesz a kín, amit át fog élni, és ott is csak suttogva merik majd megemlíteni.- sötét mosoly suhant át az ajkán, szemei egy pillanatra elfeketedtek, hogy utána visszatérjen az „eredeti” színébe. Nagyon is van terve Wallenberg számára.
Nem tagadja, nem esik annyira rosszul Mammonak, hogy Mazikeen bebarangolja a testét, még ha sejti is a mögöttes szándékot, attól még élvezheti ezt a fajta bűnt is.
- Úgy tartják, hogy Ménész volt az I. dinasztia megalapítója, aki Egyiptomot majdnem egészben egyesítette, és így az első fáraója is. S van egy láda, amit róla neveztek el, az a láda pedig… nos, számomra négy évig egy újabb börtön volt. Eltekintve attól, hogy egy idegesítő angyal volt a cellatársam, hasznosnak bizonyult a ládában eltöltött idő. Igazán érdekes lényekkel találkoztam.- szándékosan nem folytatta, szeretné jobban tüzelni Mazikeen kíváncsiságát, ha ügyes, akkor kap még, mint egy idomított kutya, aki jutalomfalatot kap minden után, amit megcsinál.
- Ezt örömmel hallom. Csinosabb és veszélyesebb szószolót nem is remélhetnék.- természetes, hogy bókol, hiszen van is miért. Mazikeen nem azért maradt életben ennyi ideig, mert szerencséje volt. Sokan többnek hitték magukat, felszegett fejjel jártak, és éppen ezért nem vették észre a lábuk előtt elterülő ébenkígyót, ki lecsapott a megfelelő pillanatban.
- Nem. Amara megjelenésével a kapuk is bezárultak, a lelkek nem tudnak tovább állni. Ha valaki meghal, az hamarosan feltámad. Ezért hát ha tényleg lenne olyan ostoba, hogy meglátogat, akkor újra és újra halálra tudnám kínozni… elnézést, nyelvbotlás, tudnánk.-  felmosolygott Mazikeenre.- Csalódott lennék, ha nem így lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mire is készülhetnek. Ismerem Wallenberg észjárását, nehéz lesz meglepniük. Pedig nem az esetem. S ez volt a szándékom azzal, hogy személyesen és álmában is meglátogattam azt a nőstényt. Mindvégig valami félvér miatt panaszkodott, próbált erősnek látszani, fenyegetni, tehát mindent megtett, amit elvárhatunk egy ostoba embertől. Halálosan unalmas volt, semmi kreativitás sincs már bennük.- megjátszottan sóhajtott fel, teli hamis csalódottsággal.
- Kedves Mazikeen, még mindketten úgy látjuk jónak, hogy támogatjuk egymást, addig biztosítalak arról, hogy számíthatsz szerény személyemre. S igen, kezdetnek tökéletes lesz, ha megadod a címem. S egy kis mellékesnek talán néhány tapasztalatlan vadásznak is átadhatod, kik égnek a tettvágytól, bizonyítani akarnak. Legalább Höllenhundnak is lenne friss hús, és én se unatkoznék. Es war einmal ein kleines(egyszer volt hol nem volt). Mit szeretnél, miről meséljek ? Esetleg arról, hogy dolgozott össze Abadon, Wallenberg és egy angyal? Vagy Abadon és egy másik angyal, igen csak érdekes kapcsolatáról? Bár ez inkább az én feltételezésem.- gonoszan elmosolyodott, és lassan végig húzta az ujját Mazikeen kézfején, minek nyomán megperzselődik a bőre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Én kivételesen nem másítottam meg az alakom, mindent úgy hagytam, ahogy kaptam annak idején Lucifertől, csak a hajammal kezdek néha valamit. Régen még ez volt a tökéletes női alkat, nem várták el a hosszú vékony combokat, a majdnem anorexiásan vékony testet és a gömbölyű nagy kebleket sem. Igaz nem panaszkodhatok még így sem, mert van mit megnézni rajtam, de közel sem vagyok az a mostani férfiak álombeli nője. Nem is akartam az lenni, elég egy kis szempilla rebegtetés és már vittek is, de én nem ezzel akartam magamnak helyet szerezni, meghagytam a bujaságot másnak.
Nem tudom, hogy mi járhat Mammon fejében, de egyre jobban érdekel és kíváncsi vagyok, mit tud ő, amit én nem és honnan ez a sok információ, amibe nem akar engem beavatni. Igaz, kétes, hogy bármit magamban tartok és nem mondom majd el Lucifernek, elvégre a bizalmasa vagyok, akit dróton rángathat kedvére sajnos. Ám én nem szeretem a rövid pórázt, ahogyan bizonyára mások sem.
- Hört sich interessant an (érdekesen hangzik). Honnan tudsz ilyeneket? A poharamban megforgatom az italomat és belekortyolok, nem is gondoltam volna, hogy a végén még valami hihető történettel távozhatok, amit vagy elhiszek, vagy utánajárok és csak utána hiszem el. Mi oka is lenne hazudni nekem a lovasnak? Lennének indokaim rá, ahogy arra is, miért is tenné meg. Ha Amarnak készült a Pokol, miért nem tudták oda bezárni, ez a kérdés nem hagy nyugodni.
- Nem a szövetségben reménykedik. Ingatom meg a fejem, mert természetesen Lucifer sem bízik sem emberekben, sem angyalokban, bár utóbbiba még ő is beletartozik annak ellenére, hogy démonokat teremtett, amit lehet meg fog bánni.
- Szerintem hülyeség a terve, de majd ha többet megtudok róla, akkor megoszthatom veled, egyelőre csak egy almamag a nagy reménység. Némi információt úgy érzem én is csepegtethetek neki, hogy érezze, nem csak faggatni jöttem, hanem mert tényleg érdekel, mi történt vele és persze, hogy némi információval ellásson.
- Hallottam, de reméltem, hogy csak egy rosszindulatú pletyka csupán. Utána akartam járni, de más feladatot kaptam és a második ark kapta az ügyet. Utálom a másodikat, mert mindent a tudtom nélkül akar intézni, de egyedül nem tudom kicsinálni, meg nem is látom értelmét, elvégre őt már kiismertem, nincs kedvem a helyére kerülővel is végig járni a dolgokat, hogy mégis ki Lucifer jobbja és ki a balja.
- Remélem van jó terved, hogyan csináljuk ki ezért. Gonosz mosoly és csillogás, én szeretek kínozni és persze elnyújtani a szenvedést is, ha úgy érzem valaki megérdemli és ő bizony nagyon is megérdemli. Még szerencse, hogy nem tudtam, hogy a tárgyalásnál ő volt a rádióvevőbe dumáló alak, mert biztos felkerestem volna, amíg a két vadász a távozásom után beszélget még.
A kezem felcsúsztatom a vállára, nem koszos, nem kell félnie, hogy bemocskolnám, kivételesen megpróbálom nem tönkretenni a németesen katonás és elegáns kinézetét, hiszen sokat ad magára és a környezetére is.
- Noch nicht (még nem). Hallgattam volna még erről a vadászos dologról, ám teljesen más téma kerül terítékre, ami kapcsolatban áll mindennel, elvégre miért terelne Mammon témát? Figyelek és mindent, amit elmond csak úgy szívom magamba, mint egy szivacs. Tetszik ez az új lovas, amivé lett, megváltozott érezhetően és valahogy erősebbnek érzem, mint valaha volt.
- Oh, nagyon szívesen leszek a szemed és a füled is, na meg a szád is. Bájosan mosolyodok el kicsit ingatom magam, mint egy kígyó, mikor játszanak neki és nem is vágyik másra, csak hogy a kellemes dallamra táncoljon és mikor úgy alakul, akkor a mérgével csapjon le a gyanútlan áldozataira.
- Tudom, hogy a halálát kívánod, de ha idejön nem lenne túl gyorsan vége a bosszúdnak ellene? De, ha ragaszkodsz hozzá, minél előbb elárulom hol tartózkodsz, de készülj fel ellene, mert valamin törik a buksijukat, főleg Natalie. Nagyon kikészítetted, rád van kattanva. Mesélem mosolyogva, mert ennek köszönhetően én jól is jártam, de azt nem ígértem meg, hogy más nem fogja Mammon nevében rontani a levegőt nekik New Yorkban.
- Nagyon jó szórakozásnak ígérkezik ez, számíthatsz rám, amíg én is számíthatok rád. Csak időre van szükségem, hogy a közelükbe férkőzzek. Talán a címed megadását is egy ajándékként adhatom oda annak a nyavalyás vadásznak. Bitte erzähl mir mehr! (kérlek mesélj még nekem) Csábosan tekintek rá és a kezemmel a mellkasánál kezdem el cirógatni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Wunderbar(csodálatos).- nem venné magára, ha véletlenül így történne. S azért ha már háttal áll neki Mazikeen, viszonozza a szívességet; végig méri hátulról, és a tekintete derék alatt kicsit tovább is elidőzött. Szemnek kellemesek voltak a domborulatok. Bár ez csak természetes, hiszen a démonok szeretnek olyan külsőt ölteni, amivel az embereket bűnbe vihetik. S ilyenek is az emberek, gyarlók, képesek mindent eldobni egy pár, ízléses emlőért.
Mosolyogva nézett Mazikeen szemébe, és mintha egy pillanatra el is veszett volna bennük.
- Wirklich(valóban)?- mi lehet ebben oly érdekes? Csupán ki akarta használni az újdonsült szabadságát annyira, amennyire az lehetséges volt, és elkerülni azt, hogy ismét Lucifer egyik póráza a nyakára kerüljön. Ahhoz túlságosan is sok érdekes dolog történt a bolygón, alaposan megváltoztak az erőviszonyok, hála Amaranak. Még nem beszéltek, addig nem is igazán vágyik vissza a Pokol soraiba. Csupán ügyesen kell kevernie a lapjait, és könnyedén előfordulhat, hogy miután a sötétség mindent beterít, megszületik az új rend, akkor annak Mammon is részese lesz. Túlságosan csábító egy ilyen lehetőség, egy démonnak pedig mindenképpen az volt.
Kissé megbánta az apró kirohanását. Egy pohárral kevesebb lett, és még a kutyáját is sikerült felébresztenie. Kész szerencse, hogy nem reagálta túl ezt a kis apróságot, és visszatért a pihenéséhez. Kincs egy ilyen öleb.
- Vielleicht ja, vielleicht auch nicht(talán igen, talán nem). Sok minden változott, azóta, hogy Amara kiszabadult. Tudtad, hogy a Poklot eredetileg a börtönének szánták? Csak nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték, és hogy ne álljon üresen, Lucifer otthona lett és általa a fajtánké is. - kinyújtotta oldalra a karját, és egy új poharat levitált magához, megfogta és letette az asztalra, majd hasonlóan tett a megkezdett üveg alkohollal is.
- Was könnte der Grund dafür sein(mi lehet ennek az oka)? Nem hiszem, hogy Gabriel vagy Mihály miatt lenne szükség egy egyezségre, de akkor vajon miért?- játszotta az értetlent, miközben töltött magának.- Gondoljátok, hogy így, szövetségben lenne esély a győzelemre? Ellene?- érdeklődővé vált a tekintete, kíváncsi, hogy hogyan is terveznék az egészet? Milyen abszurd ötlet születhetett meg a fejükben, amiről azt gondolják, hogy még működne is.
- Gondolom tisztában vagy a tényekkel, hogy egy időre sajnálatosan egy vadász testébe kényszerültem. Úgy fest, hogy nem viseltem túl jól a börtönt, és még mindig tüske az oldalamban az a férfi.- bár nem adta jelét, de úgy érezte, hogy minden egyes szónál epe önti el a száját, amit muszáj volt lenyelnie.
Nem állt ellen, hagyta, hogy Mazikeen hozzáérjen, nem tulajdonít neki túlzottan nagy jelentőséget. Feltételezte, hogy tiszta volt a keze, és nem fog nyomot hagyni az ingjén, nem szeretné kidobni, ahhoz túl kényelmes viselet volt.
- Hallottad már azt a nevet, hogy Ménész? A ládáját akarom, és feltehetőleg Wallenberg tudja is, hogy hol van. Természetesen mivel én nem léphetnék be a városba, szükségem lenne valakire, aki tájékoztat a dolgok alakulásáról. Oh, és átadhatnál egy üzenetet, ha Wallenberg is megjelenne, mégpedig azt, hogy; Natalie tartozik neki egy vallomással, egy bizonyos álomról. A nő tudni fogja, hogy miről van szó.- sejtelmesen elmosolyodott.- Oh, mielőtt elfelejtem, a címemet is ad meg neki, de csak neki. Hiszen ha felkeresne, akkor kénytelen lennék megvédeni magamat, és mivel az nem New Yorkban történne, azt hiszem, hogy kívül esne az alku tárgyából. Kezdetnek ez is megtenné.- ha jól ismeri a férfit, márpedig volt ideje megismerni, nehezen fog tudni ellenállni a kísértésnek, és alkalmuk nyílhat arra, hogy lerendezzék kettejük kis csatáját.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Nem nagy dolog németül beszélnie, rengeteg időt töltött el Hitler mellett és ragadt rá ez meg az. Olyan mulatságos a legnagyobb embereket kínozni és látni, ahogy megőrülnek szinte a félelemtől, mert nem mindenkit a bűnős lelkiismerete bünteti meg.
A kézcsókon jót mosolygok és hagyom hagy élvezze ki ezt a kis gesztust is még tőlem, ha már így alakult. 
- Ich werde nicht (nem fogom) mosolygok hátrafelé, majd elfordulok a dolgozószoba felé. Miért is érezném magam kellemetlenül bármi miatt is? Ha valakinek nem tetszik valami, akkor jól orrba vágom vagy rosszabbat teszek vele, ha úgy hozza kedvem. Ma viszont elég jól indult a napom, szóval nem tervezek semmi felesleges erőszakot, elvégre tudom mit tettek Mammonnal és ha Lucifert nem is érdekli, engem igen. Hogy nem jutott hozzám el ez az információ? Igaz sokat vagyok távol és dolgozok embereknek és démonoknak, de mindig is figyeltem, hogy a rangosabb démonokkal mi történik.
- Sehr interessant (nagyon érdekes) válaszolok felvéve vele a szemkontaktust. Szóval nem is akart jelenteni és eléggé általánosítva beszél, pedig előttem nem kellene titkolóznia, elvégre így vagy úgy megtudom, amit akarok, ez csak rajta áll. Egyelőre nem megyek bele semmibe, csak hallgatom és próbálom megfejteni őt. Az itallal helyet foglalok és nézem minden kicsiny megmozdulását.. El lehet zárni az érzelmeket, de a test beszélni fog akkor is, még ha apró mozdulatokkal is. A poharat forgatva. Utána viszont egyre több a kérdés, ami szinte alig marad abba. Az ital jó helyre kerül, nevetés hallatszik, majd a pohár a kandallóban köt ki, amire még a pokolkutya is felkapja kissé a fejét, majd pihen tovább, élvezve a lángcsóvák adta melegséget.
- Lucifer teremtett és el is tud pusztítani. Emelem meg a szemöldökömet, mert hiába van új teste, a démoni valóját ő teremtette és az Ördöggel nincs kedve senkinek sem szórakozni, legalábbis egyelőre nincs. Én is csak annyira engedelmeskedek, amennyire muszáj, szeretek a saját fejem után menni, a saját akaratom szerint, amit a földön szereztem az emberek között.
- Egyezség köttetik majd, de korai erről beszélni, lehet nem is lesz belőle semmi. Nem tudom, miért mennek el a városból a démonok, még senkinek sem szóltam, hogy intézkedjen az ott elhangzottak miatt, mivel ráérek még azzal, miért haragítanám fel feleslegesen azt a sok démont? Nem akarom a nyavalygásaikat hallgatni, van jobb dolgom is.
- Bitte sag es mir (kérlek mondd el nekem), mi történt New Yorkban, mit tettek veled? Felállok és megértő arccal indul el felé. Nyilván nem számítottam arra, hogy majd mindenre rá fog bólintani, ahhoz, hogy jó ajánlatot tegyek, kellenek a részletek is.
- Ha édes madzagot szeretnél, lass es mich wissen (tudasd velem) a részleteket, hogy megfelelő ajánlatot tehessek. A kezemmel, ha engedi meg is simogatom a felkarját oldalról, nem akarok én semmi rosszat, csak a tudást, amit ő birtokol. Szükségem lesz rá és a városba is biztosan be tudom csempészni, de amit lehet nélküle azt úgy oldanám meg. A távolból is mozgathatja a szálakat, csak egy kis ideig legalább, amíg a vadászok bizalmába kerülök.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


- Passend(találó).- S ajka még szélesebb mosolyra húzódott a német szó hallatán. Sötét szívét megmelengeti, hogy Mazikeenben ebben társra talált, még ha csak Mammon számára is, már is szimpatikusabbá vált a férfi szemében, és természetesen nem utasítja vissza a csókra nyújtott kézfejet. Gyengéden megfogta azt, és szabad kezét pedig a háta mögé rakta, miközben lehajolt, és gyengéd csókot lehelt a hölgy kezére.
Hálásan rámosolygott, szerencsére nem volt gond. Ugyan miért is lehetne?
- Mással is előfordulhat. Ettől ne érezd magad kellemetlenül.- mintha erre képesek lennének? Démonokra nem volt jellemző a jómodor, Mammora is csupán azért, mert így döntött, ezt a szerepet játszotta most, új testhez új személyiség is dukált. S talán valami még rá is ragadt arról a mocskos Wallenbergről, mert a Mazikeen neme miatt Mammon elnézte a nevetést, hiszen ezt teszi egy úr.
- Also ob du es nicht wüsstest(mintha nem tudnád).- mosolyodott el sokat sejtetően.- S hogy most mi? Oly sok minden, járványok, betegségek, kórságok, hogy hasznos tagja legyek a társadalomnak. Talán ezek egyike lehet az ok, amiért elmulasztottam aláírni a jelenlétiívet. Talán nem. Lehet csupán a mostani távolmaradásom oka az, hogy a régebbi miatt akarom rendezni a számláimat.- barátságosan mosolygott a hölgyre, és követte a szobába, de talán az igazi okot nem mondta el, talán már nem tekint Luciferre úgy, mint a vezérre, királyára, csupán csak úgy, mint egy angyalra, ki pusztul a fajtájával, ha Mammon elkészül a mesterművel.
- Ahogy szeretnéd.- két pohár bourbont töltött ki, egyet magának és egyet pedig Mazikeenek. S miután átadta neki az italt, Mammon helyet foglalt.
- Licfer wollen?(szeretné)- lassan forgatta a poharat és benne az alkoholt, majd beleszagolt és kortyolt.- Mégpedig mi lenne az a következmény? A New Yorki démonok nagyrésze már távozott a városból, de talán ennek semmi köze ahhoz, hogy ott jártál, igaz? Mit számítana az, ha én néha-néha napján benéznék, és meglátogatnék pár… „barátot”?- kérdezte mosolyogva.- Vagy valakinek szúrja a szemét, hogy megfordulok arrafelé? Aber zu wem(de kinek)? Esetleg az ottani vadászoknak? Az eltévelyedett bárány hazatért volna? Hm… Wallenberg.- elnevette magát majd kiitta a pohár tartalmát és utána beledobta azt a kandalóba. A testbeszédén, az arcán, egy rezdülésén se látszódott, hogy akár egy kicsit is feldúlt lenne, de tombolt benne a harag. A vadászok feltétele lenne? A béke köztük és Lucifer közt ezen múlna? Vagy talán valamiért, valami másért cserébe kérték ezt? Fizetség gyanánt? - Rég nem elég már az, hogy Lucifer szeretné, vagy éppen kérné. Miért érné meg számomra, hogy távol maradjak a várostól? Leszámítva a felkínált segítséged, amiért hálás vagyok, de azt hiszem, diese Saite ist nicht süß genug(nem elég mézes az a madzag).- ha könnyű alkura számított, akkor sajnos el kell, hogy keseredjen, ez nem volt elég, azokért a napokért, amit Wallenberg testében töltött, és a négy évért, amit a ládában, ez édes kevés, kevés, hogy szeretnék, kevés, hogy segítséget ajánlott, ennél több kell.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
- Inkább Peinigerin (kínvallató) válaszolok és nyújtom is a kezemet, hogy csókolja csak meg nyugodtan, ha már ennyire formális és jó modora van, úgysem utasítja vissza. Engem ezek sosem érdekeltek, de azért volt egy korszak, ahol rám is rám ragadtak ezen emberi szokások. Mammon valahogy más, mint emlékezett rá, nem csodálkozna, ha megváltozott volna, elvégre egy emberi testben élni elnyomva, mint valami rangtalan szerencsétlen démon, hát nem az ő asztala.
- Kein problem (semmi gond). Belépve direkt félredobom a kabátom, mert én nem szeretek várakozni, elvégre amíg ő az ajtóval szórakozik, addig sem segíti le rólam a kabátot. Nem lett volna nehéz a fogasra akasztanom, de abban mégis mi lett volna a pláne. Ahogy haladok befelé hallom is, ahogy engedelmemmel hozzányúl a kabáthoz és a helyére akasztja, ahová az ilyesmi való.
- Hupsz! Az én modorom is eltűnt. Vetem oda a vállam felett mosolyogva, kicsit el is nevetem magam rajta, elvégre mit várt. Egy démon vagyok, mi nem a kedvességünkről, megértésünkről és jó szándékunkról vagyunk híresek. Igaz én is megváltoztam, de ezt neki és senki másnak nem kell tudnia.
- Nos, érdekelne, mi foglalt le ennyire, de az jobban, hogy most mi köt le ennyire, elvégre még mindig nem jelentkeztél. Besétálok a szobába, ahol gyorsan körbefuttatom a tekintetem és a kandallóhoz sétálok a démonkutya mellé, hogy átmelegedjek, elég hideg volt odakint és nem keveset kellett utaznom is ide vissza. Az angyalpengén persze megakad a tekintetem, oh hogy elvinném, de talán nem is lesz rá szükségem, mert Mammon segíthet az információival, hogy honnan szerezhetek. A vadászbázisra már megvan a belépőm, maga Natalie hívott meg és szerintem Zagar sem küldene el, ha ott felkeresném.
- Mindjárt leülök, de egyelőre jó itt, és nekem is azt tölts, amit te iszol. Nekem tényleg mindegy mi az, csak erős legyen és sok legyen belőle. Nem akarok azonban sokáig maradni, így az italra elindulok az egyik fotelhez, hogy levágjam bele magam. Természetesen oldalt ülök bele, hátam az egyik karfával támasztom meg, amíg a lábam a másikon átvetve teszem keresztbe. Az italnak egy cseppje sem megy ki, ez már nagyon megrögzült mozdulat részemről, nem szeretek sehol sem illedelmesen leülni. Megmosolyogtat amúgy is, amikor egy démon nehezményezi ezt az életformát, elvégre a sok szabály azért van, hogy áthágjuk, nem hogy átvegyük az emberektől.
- Lucifer szeretné, ha a városban maradnál egy ideig, amíg nem üzen velem, hogy vége a tilalomnak. Nem örülne egy ellenszegülésnek, mert ránk nézve csúnya következménye lehet, szóval ha itt maradsz én segítek neked, bármit is tervezel New Yorkban. Miért is köntörfalazzak, valahogy be kell avatnia, hogy mi történt ott és így talán kevésbé talál ki bármi kamu dolgot. Amúgy, azok alapján amit tudok, én is ki akarom csinálni azt a Wallenberget, de erről jobb, ha ő mesél. Belekortyolok az italomba és kérdőn nézek felé, hogy mit is szeretne. Én megtilthatok bármit és engedelmeskednie kellene, de mostanában ez már nem olyan nagy divat. Ilyenkor már nem szokták követni a szabályokat a legtöbben, csak az öltözködés és viselkedés terén.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


A kandalóból kellemes meleg áradt, hála a benne lobogó tűznek, nem csoda, hogy Höllenhund is előtte aludt, ez volt az, mi igazán emlékeztette a Pokolra, a tűz, ahogy Mammont is, ki az egyik foteljában ült és elgondolkodva nézte a lángokat. Rendetlen táncukat, ahogy egymást kergetik a lángok, néhány pillanatra összefonódnak, hogy utána ismét külön váljanak. Mint két szerelmes, kik csak másodpercekre ölelhetik egymást, majd a sors elszakítja őket egymástól. Elméjében egymást érték a kavargó hírek, miket nem rég kapott kézhez. Egyet-kettőt kifejezetten érdekesnek talált.
- Wer kann es sein?(ki lehet?)- felfigyelt a motor hangjára, halkan sóhajtott és felállt a fotelből. Végigsimított fekete öltönyén, ami alatt fehér ing volt, a zakót most hanyagolta, lábait egy fekete selyemnadrág fedte, cipője pedig bőrből készült, haja természetesen hátra simítva. Hiába volt az otthonában, ez még nem adott okot arra, hogy elhanyagolja magát, hisz a most is azt bizonyítja, hogy vendégek bármikor érkezhetnek, még ha nem is várt senkit, hisz nem is híresztelte, hogy hol lehet megtalálni. Bár a hírek után, talán mégse kellene, hogy ez annyira meglepje.
Kilépte a dolgozószobából, ahol eddig volt, és a bejárati ajtóhoz sétált, majd barátságos mosolyt öltött, és konyította azt. S nos, sok mindenkire számított, de nem Mazikeenre. Már most fel lett keltve az érdeklődése.
- Oh, üdvözöllek. Eine Prinzessin der Hölle(A Pokol Hercegnője).- szélesedett a mosolya, és talán megjátszott volt, talán igazi, a fajtájukban ez igazán nem számított, hisz mindketten tisztavérű démonok voltak. A méregetést is mosolyogva állta, hisz rég volt már, hogy találkoztak, és azóta Mammon külseje és személyisége is alapos változáson esett át.
- Hol a modorom. Bocsásd meg kérlek. Natürlich(természetesen).- félreállt az útból, és engedte, hogy Mazikeen belépjen, majd utána becsukta az ajtót, és még szerencse, hogy csupán a démonhölgy hátát látta, nyugodtan megrándulhatott a szemének a sarka, mikor észrevette, hogy hova is tette le a kabátot.
- Engedelmeddel.- felvette a kabátot, és a szék/asztal helyett a fogasra akasztotta.
- Köszönöm, szerencsére egyike azoknak az épületeknek, amiket nem annyira viselt meg ez a kis hajbakapás. Nézzétek el nekem ezt a kis mulasztást, de az elmúlt hónapokban eléggé elfoglalt voltam. Szerencsére te semmit. Még mindig Die Hölle ist die schönsten und gefährliche blume(a pokol legszebb és legveszélyesebb virága). De ha nem jelent problémát, folytassuk a dolgozószobában, kényelmesebb.- intett a szoba felé, aminek a két egymással szemben lévő falát könyvespolcok borították be, könyvekkel megtöltve, pontosabban a baloldalit nem teljesen, hiszen ott volt a kandaló, amin egy üvegvitrinben egy angyalpenge pihent, az ajtó mellett volt egy bárszekrény, az ajtóval szemben egy bőrkanapé,  előtte egy üveg, dohányzóasztal, rajta hamutál, cigaretta tálca, aminek a két végén egy-egy bőrfotel egymással szemben, az íróasztala pedig a kanapé mögött volt.
- Kérlek, foglalj helyet. Esetleg kérsz inni valamit? Konyakot, bourbont, vodkát, esetleg némi abszintot?- akármi is legyen a válasz, mindenesetre magának töltött egy kis bourbont és ha kért, akkor Mazikeenek is azt, amire szomjazik, majd Mammon is helyet foglal az egyik fotelba.
- Warum danke ich Ihnen für diesen unerwarteten, aber angenehmen Besuch? (Minek köszönhetem ezt a váratlan, de kellemes látogatást)- mert biztos volt abban, hogy nem baráti.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Mammon
Nem gondoltam volna, hogy nem New Yorkban találom meg Mammont majd, de szerencsére a jó összeköttetéseimnek hamar megtudom, hogy a vadásszal töltött este után mehetek haza New Orleansba, mert ott találom meg a pestis lovasát. Persze nem árulok el semmit ebből, a gondjukat már meg is oldottam, nincs a városban a démon, akitől úgy tartanak és koncentrálhatnak arra, amire akarnak. Persze ez nem zárja ki azt a tényt, hogy ne akarna a városba bármikor visszajönni, elvégre a bosszú fontos dolog és hát megértem, miért is akarja tönkretenni azt a Wallenberget, talán még segíthetek is neki, minden csak megegyezés kérdése. Ezzel csak egy baj van, a démonok nem szoktak szívességet tenni egymásnak, szóval nem lesz könnyű dolgom, csak a legvégső soron élnék vissza a hatalmammal, hogy elküldjem jó messzire innen, nem akarok a nyakamba ilyen erős ellenfelet, még ha le is győzném, akkor sem.
Motoron érkezek meg a szép házhoz, bizonyára hallja, hogy valaki érkezik, nem okozok majd nagy meglepetést, amikor megkopogok majd. Leparkolok, leszállok és leveszem a bukósisakot, amit a verdán helyezek el. A megszokott fekete bőrnadrágban vagyok és fekete kabátban, ami alatt kevesebb ruha található, de ezt, amíg be nem érek hozzá, biztos nem mutatom meg neki, mert átkozott hideg van itt kint, gyűlölöm. Odasétálok az ajtóhoz és jól hallhatóan bekopogok, nem akarom rárúgni az ajtót, elvégre értékes információi vannak, amiket remélem megoszt velem. Nagyon érdekel a története is, na meg az új teste, bár le merem fogadni, hogy öltönyben lesz ő is, elég a puccos házát látni, ami előtt még szökőkút is található.
- Helló Mammon! Üdvözlöm mosolyogva, amikor meglátom és végig is mérem a szememmel, mert az új külsejét egész eddig nem is láttam. Nem tudom, miért nem üzent, hogy egy vadász elkapta és bajban van, segítsünk rajta. Lehet a büszkesége miatt nem akart, de a lényeg, hogy egyedül megoldotta és ki tudja milyen fontos információkkal szolgálhat nekem.
- Bemehetek? Elég hideg van. Érzem a házból áradó meleget és amint beinvitál vagy beenged, akkor le is dobom a kabátom egy asztalra vagy székre, miközben beljebb haladok. Felül csak egy rövid felső van rajtam, ami rám jellemző. Nem szeretek kiöltözni soha, az annyira nem én vagyok.
- Szép ház. Rég láttunk már Luciferrel, egész megváltoztál. Jegyzem meg, nem kell tudnia, hogy tudom, miként bántak el vele és miért van új testben. Egy emberi testbe zárva ki tudja mit változott amúgy is, aki csak itt él velük, ők is átveszik a szokásukat, nem még ha kényszer alatt teszik mindezt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
126
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 10:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3***

Mammon lakása - New Orleans - Page 3 Tmg-article_default_mobile

Itt tölti a szabadnapjait Mammon. A ház természetesen el van látva a megfelelő védelmekkel az angyalokkal szemben.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Milyen jövő vár az emberiségre, a földi ökoszisztémára, az életre?

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7