Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 12:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ráérősen reszelte a körmeit, néhány pillanatra abbahagyta, begörbítette az ujjait és maga felé fordította őket, rájuk nézett, rájuk fújt majd folytatta tovább a reszelést.
- Igen, sikerült mindet. De meg kell jegyeznem, nem volt egyszerű művelet. Olyan sorozatgyilkosok nevéhez kellett folyamodnom, akiknek a létezéséről alig-alig tudott bárki is.- hazudott talán? Igen, hazudott, nem nevezte el még mindent, már csak abból az okból se, mert kifogyott a nevekből, és kénytelen lesz pár helyen utána olvasni a sorozatgyilkosoknak.- Eddig úgy fest, hogy igen, beváltják, bár történnek apróbb balesetek, mint egy eltörött váza a mai reggel, vagy a berendezési tárgyak megrágása, esetleges összekapások, de azt hiszem, hogy boldogulni fogok velük. Ilyen apróságok nem jelentenek semmit. Wenn nötig gehorchen sie(Ha szükséges engedelmeskednek).- letett a reszelőt az asztalra majd ismét szemügyre vette a körmeit, újra megfújta őket és megmozgatta az ujjait. Kész volt, és lenyúlt maga mellé majd Maze elé rakta a táskát.- A beigért fizetség benne van. Egy eredeti, kipróbált angyalpenge, ahogy azt ígértem.- mondta mosolyogva, majd kinyitotta az üveget és töltött az asztalón lévő pohárba, majd Maze felé tartotta az üveg száját.
- Mit einem Glass(Egy pohárral)? Talán segít elmosni az arcodra kiülő rosszkedvet. Betudhatom annak, hogy Lucifer visszatérésével megüresedett az első ark helye?- természetesen terjednek a hírek, főleg a démonok városában lenne fura, ha Mammonnak nem lenne róla tudomása.- A minap kaptam egy levelet, hogy Lucifer összehívja a démonokat, hogy valami megbeszélést tartsanak. Úgy tervezem, hogy ignorálom a kérését, és nem jelenek meg. Ha netalán pedig számon kérné, nos, ráfogom a postásra. Megették az új kutyáim, és én pedig nem vagyok hajlandó az ürülékükben turkálva keresni a nekem címzett üzenetet.- apró, halvány vigyor játszott az ajkán.- Jedenfalls glaube ich nicht, dass Luzifer unser Anführer ist. Zumindest für eine Weile nicht( Különben is, nem hiszem, hogy Lucifer a vezetőnk. Legalábbi is egy ideje nem).- ha kért, ha nem kért Maze inni, attól még Mammon kiissza a saját poharának tartalmát. S talán bátor vagy inkább botor dolog így beszélni Luciferről, de Mammon nem tartott az arkangyaltól, ez ideje már nem. Ha szükséges, akkor megjátssza magát, hogy hűséges, neki dolgozik, de csak is akkor, ha úgy kívánják az érdekei.- S mik a terveid a jövőre nézve? Most hogy elvesztetted a rangod?- természetes, hogy kíváncsi volt rá Mammon. Maze azon kevés személyek közzé tartozott, aki felé még érzett is némi szimpátiát, kedvelte, ha lehet úgy mondani, akkor még törődött is a sorsával, már amennyire képes volt rá a démon. Jelenleg csupán csak Belial volt a másik személy, aki felé hasonló „érzelmeket” táplált a Pestis démona, Mammon.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: MammonItt vagyok és bementem a házba is, a nyitott ajtó is arra utal, hogy várt már rám Mammon, elvégre megállapodtunk valamiben és azt még egymás közt is illik betartani. Kerülgetem a pokolkutyákat, majd megállók Paint megsimogatni, egy ideje nem találkoztunk, mert jött a szállítmánnyal. A hang kintről jön, így a terasz felé veszem ez irányt, ahol megpillantom a démon lordot egy asztalnál. A körmét reszelgeti, mint aki unatkozik, lehet korábbra várt, pedig én jöttem, ahogy tudtam. Pain lefekszik Höllenhund mellé, egész jól összebarátkoztak a jelek szerint.
- Csak nyugodtan, nem sietek sehová. Helyet foglalok és a vodka felé pillantok az asztalon, meg a két pohárra. Már elég csak ránézni és a rosszullét kerülget, tudom, ha megiszom egyből vissza is jön, mert a testem nem kívánja az alkoholt.
- Minden pokolkutyát sikerült elnevezned? Beváltották a hozzájuk fűzött reményeidet? Ő akart sokat, hát megkapta, bár talán kicsi a ház ennyi példánynak, lehet a kertben érdemesebb lenne valami kennelt vagy 'kerti háznak' álcázott rendes lakást kialakítani nekik, már ha Mammon kincsként akarja őket is kezelni. Az egy dolog, hogy Höllenhunddal osztozkodik, de ennyi kutyával nem aludhat együtt, mert nem fogják tisztelni, a társuk lesz inkább, ami más szinten van, mint amit ő szeretne szerintem. Persze én is csak magamba okoskodok, miközben az üres poharat forgatom a kezem között és nézem, ahogy a nap sugarai csillognak rajta. Láthatóan nincs jó kedvem, nem is igyekszem palástolni, vagyis eszemben sincs, hogy kiütközik az arcomon, hogy valami nincs rendben velem. Csak várom és hallgatom a választ a kérdéseimre. Az angyalpenge mikor bejöttem már nem volt a kandalló felett, gondolom itt lesz kint valahol, nem keresem a tekintetemmel, az aktatáskát sem szúrom ki, számomra az egy lényegtelen tárgy, amiben ki tudja miket tart a mi Pestisünk.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 5:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nein nein nein nein(nem nem nem nem)!!- amikor arra az elhatározásra jutott, hogy még több pokolkutyát akar, nem gondolt bele abba, hogy előfordulhatnak olyan apróságok, hogy bár engedelmesek, de nem teljesen. Például nem nagyon zavartatják magukat akkor, ha a házban rohangálnak, és véletlenül levernek pár vázát, ahogy jelenleg is megtette az egyik fiatalabb példány. Hiába szólt rá erélyesebben, hiába fenyegette, hiába csinált bármit is, ezer és egy darabra tört a váza.
- És ezt ki fogja feltakarítani? Természetesen én, mert neked nincsenek karjaid.- mérgesen fújta ki a levegőt és rázta meg a fejét, majd ment lapátért és seprűért, hogy feltakarítsa a romokat.
Eltelt már némi idő a napból, vendéget várt mára, megkapta a kért kutyákat, és démonok közt illik betartani az alkut és Mammon nem fog kibújni a fizetési kötelezettsége alól. Aktatáskába rakta az angyalpengét, majd kivitte magával a tornácra, ahol már az asztalon ott volt egy üveg vodka és két pohár. Mammon pedig helyet foglalt az egyik üres székbe a kettőből, Höllenhund mellé sétált és lefeküdt, már csak a démonnak kell megérkeznie.
Feltűnt Mammonnak Pain viselkedése, de túl kényelmesen ült és éppen valami fontossal volt elfoglalva, az ajtót egyébként se zárta be, könnyedén be tud jönni Maze. S a hangok alapján így is tett.
- Ich bin hier(itt vagyok)!- válaszolt kissé hangosabban a kérdésre. S ha megtalálta Maze, akkor láthatja, hogy Mammonon ismét egy sötét nadrág volt, fehér ing és egy fekete mellény, kényelmesen hátra dőlve éppen japerszeee a körmét.
- Neked is jó napot. Foglalj helyet, egy pillanat ezt még befejezem, utána rátérhetünk a jöveteled okára.- nem akarja húzni az időt a fizetséggel, letudja előbb, hogy utána más dolgokról nyugodtan tudjanak beszélgetni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: MammonFeltankolva élelemmel és üdítőitalokkal a motor nyeregtáskáját indulok el Mammonhoz, hogy átvegyem a jutalmamat, elvégre a pokolkutyák hajkurászása nem éppen az első arkdémon feladatköre, na meg nem is egy lovasé, aki segédkezett mindebben. Én az angyalpenge miatt, amíg Belial puszta szívességet tett csak ezzel, de jól kifundáltuk az már biztos. A kötelességeimnek eleget tettem, mégis megfosztott a rangomtól Lucifer, mert mellette kellene lennem ugye a nap huszonnégy órájában, amit nem tudtam teljesíteni. Nem ebben állapodtunk meg, de ő az Ördög, bármikor felbonthat egy alkut, ha olyan kedve van. Még sose éreztem magam ennyire elveszettnek és szabadnak egyszerre. Biztos küzdenek a rangomért, most, hogy nem vagyok útban, mert én bizony nem fogom a kisujjam sem megmozdítani. Elvesztettem a tanácsadómat is, lehet ő suttogott a főnök fülébe, hogy így döntött, én meg boldogan vágtam hozzá a rangomat, hogy legyen boldog vele.
Megérkezem a házhoz, ami közel sem olyan csendes, mint volt, az a sok pokolkutya. Pain az ajtó előtt már ugat, ahogy megérzi, hogy közeledem, ezzel Mammon tudtára is adja, hogy anyuci érkezik. Azért kopogok, ahogy illik, majd ha nyitva van a bejárati ajtó, akkor be is engedem magam.
- Guten tag! (jó napot) - Kiáltom túl a pokolkutyák csaholását, nem mindegyik örül nekem, pedig ettől jobb helyre nem is kerülhettek volna. Kerülgetve őket elindulok Mammont felkeresni, biztos itthon van, elvégre várnia kellett a jöttömre. Nem tudom milyen gyorsan terjednek a hírek, tudja-e, hogy már nem vagyok ark, csak egyszerű démon egyelőre, olyan rangtalan kis katona, akiket lenéztem, hogy nem képesek küzdeni, hogy valaki váljon belőlük.
- Mammon! Wo immer ich dich finde? (merre talállak)

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1030
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 31, 2020 7:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Szóval magadnak akarsz mindent Mammon? Egy sóhajjal jelzem, hogy ráhagyom a dolgot, ám ez közel sem lesz így. Mindent tudni akarok én is erről a ládáról és rajta is leszek az ügyön, amiről ő természetesen semmit sem fog tudni, bár sejtheti, hogy nem fogom annyiban hagyni a dolgot, ahogy ő sem hagyja figyelmen kívül, hogy ártson a vadászoknak, még ha a lábát nem is teheti be oda majd. Biztos vagyok benne, hogy szavát fogja szegni, ha nem jön ide a karjaiba az a vadász, akivel egy ideig összenőve, kéz a kézben éltek mondhatni.
- Macht (meglehet) Megvonom a vállam, nyilván nem adnám oda senkinek a pengét, csak annak, aki majd átkovácsolja nekem majd a saját kis egyedi fegyveremmé. Szeretem a különleges dolgokat, ám sok harci stílus kihalt és van, aminek én vagyok az egyedüli őrzője. Lehet azért, mert magam találtam ki vagy alkottam meg, lehet csak mást alkottam meg erre egy alkuval, amivel én jártam a legjobban, senki sem tudja, csak én.
A reggeli kis színjátékot most a pokolkutyák előtt játsszuk le, ahogy hagyom magam felöltöztetni. Érzéki érintések, ami csak egy kicsit csiklandoz, ám ha égetné a bőrömet az ujja nyomán, még élvezhetném is ez a kis figyelmességet. Mikor királynőnek szólít, megvillan a szemem, nyilván tetszik, hogy így szólít és lehajol előttem, hogy rám adja a nadrágot és én belelépjek a nadrág lábszárába. 
- Ja (igen) Bizony egy öv is elkél, hogy a frissen szerzett nadrág megmaradjon rajta. A szemem egy kicsit lesütve pillantok a hátam mögé, amikor belemarkol a fenekembe, hát ez már közelít kicsit olyasmi felé, amit lehetne élveznék is. A szám sarkában egy halovány mosoly jelenik meg, majd indulunk is lefelé az emeletről. A lépcsőnél még fokozzuk a tettetett szeretet ömlengést, amit a reggeli kis színjáték miatt folytatok csak, meg mert tényleg hiányozni fog az a finom teste, amin nem is látszik, hogy milyen vad éjjelen van túl. Ahogy végignyalom a testét kedvem lenne beleharapni is, de nem lehet állandóan szórakozni, vannak kötelező körei, jelentenie kell Lucifernek és őt jobb nem megvárakoztatni.
A kis jelenet után a cipőmhöz sétálok és belelépek, majd felhúzom a cipzárt, majd a kabátomért lépek, amit Mammon készségen felsegít rám. Összegombolom és indulok is dolgomra.
- Auf Wiedersehen. (viszont látásra) Intek neki, mivel már nyitva van az ajtó, így nem szórakozok holmi csókolózós távozással, ami odabent történt, az ott is marad.


//Köszönöm a játékot bbb fanolos //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 5:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nicht nötig, zumindest nehme ich es selbst(Nem szükséges, legalább elfoglalom magam).- el kell utasítania Maze ajánlatát, nem azért mert nem bízik benne, csak nem bízik benne, és ezt a titkot Mammon magának akarja megtartani. Olyan fegyver lehet a kezében, aminek a ravaszát a Pestis tudja csak meghúzni, és ezzel sakkban tarthat mindenkit, legalábbis minden démont és angyalt. S az arcát ért simogatástól halványan elmosolyodott. Apró gesztusok, mik az embereknek talán jelentenek valamit, de a démonok számára inkább csak felvett szokás, semmi más.
- Sejtettem, hogy a szállítását nem bíznád másra. Ahhoz túl értékes, a futáron talán eluralkodna a kapzsiság.- ha volna olyan ostoba, hogy egy arkot akar meglopni, akkor meg is érdemli a sorsot, amit Maze szánna neki, azt a kínt és fájdalmat, ami várna szerencsétlenre a kínzókamrában.
Mi se természetesebb, hogy feladja Mazere a felsőt, egy úridémon eleget tesz egy ilyen örömteli kérésnek. Kis játszadozás kettejük közt, apró gyengédség, mintha az előző éjszaka nem okoztak volna egymásnak olyan fájdalmat, amibe egy ember belehalna, nem marták volna egymást, harapták, téptek, kínoztak. De ilyenek a démonok, rájuk ez a jellemző, nem az ostoba finomkodás, tudják, hogy mit akarnak, és el is veszik azt, még ha csak egy kosza éjszaka is, vagy akár több.
- Gern geschehen, meine Königin(Szívesen, Királynőm).- nem illik, így hát nem is mosolygott bele a csókba, inkább viszonozta azt. Hiába volt kissé komikus a helyzet, hogy egy gyengéd csókot váltanak, mintha éreznének egymás iránt mást is, nem csupán a lehetőséget látnák a másikban.
- Du brauchst einen Gürtel(Szükség lesz egy övre).- szerencsére mindkettőből van, hiába, Maze kissé vékonyabb volt mint Mammon, nem lenne jó, ha menet közben lecsusszan a nadrág.
Ismét örömmel tesz eleget férfiú köteleségének, és feladja Mazera a nadrágot, lassan, végig simítva a lábán, átfűzi az övet a lyukakon, és belemarkol Maze hátsójába is közben, fokozva a kellemest a hasznossal.
Nem számított arra, hogy ha leérnek, akkor kap egy ölelést, és szerencsére Maze keze nem volt hideg, így még kellemesebb volt az egész, mitől Mammon ismételten elmosolyodott.
- Mindenképpen. S már te is tudod, hol találsz.- nem hiszi, hogy fognak egymásnak hiányozni, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy az embereknek szoktak. A másik teste talán igen, vagy ha a terveiket akarják tovább szövögetni, de érzelmileg nem igazán elképzelhető.
- Genau wie du für meinen Körper(Csakúgy, mint te a testemnek).- kellemes bizsergés száguldott végig Mammon testén, hála Maze nyelvének. Ha nem lenne Mammonnak is dolga, talán meggondolná, hogy ismét felvigye a szobába, de nem lehet mindig a szórakozás az első.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Ich kann Ihnen auch helfen, das Rätsel aufzudecken. (segíthetek a rejtély feltárásában is) Természetesen nem én végezném a munka nagy részét, hanem más démonok, akik vagy a Luciferbe vetett bizalmuk vagy éppen nem szimpatizálásuk miatt fognak segíteni. Első arkként megvan a hatalma ilyenhez és persze kis rangtalan démonokat is tud szerezni, akik ha a ládában kötnének ki, hát mondhatni, hogy járulékos veszteség lenne csak. Persze tisztában vagyok azzal, hogy Mammonnak is megvannak a kis katonái, de az idő nagy úr és amíg távol volt, lehet már máshoz társultak át. Közelebb lépek és megcirógatom az arcát, tetszik ez az új komoly arc, ami ha mosolyogna is, abban nincs semmi jóság.
- Nem én hozom a kutyákat, de jönni fogok a pengéért. Legyen elég, hogy én beszerzem őket és elküldöm ide, nem leszek egy kis horda pokolkutya terelő pásztora. Az álcám az fontosabb jelenleg, mint a szállítás. Megbízható egyénre bízom így is a dolgot, ami ellen nem lehet ellenvetése a lovasnak.
A kis kutyapaskolás, az megszokott részemről, ehhez szokott az én kis Painem, nem a fülvakaráshoz. Kicsit hiányozni fog, de nem kell sokáig nélkülöznöm, aztán meg jó helyre fog kerülni, miután megérkezik a kilencesből az ajándékcsomag falka.
Utána kicsit játszadozni támadt kedvem, mert lehet ő a király, de a királynő amikor ketten vannak, azért kicsit ledominálhatja őt, most éppen csak egy annyira, hogy ő adja rám a felsőjét. A vállára fekteti a fekete pulóvert és közelebb lép, a nyakamon érzem, hogy levegőt vesz, közben a kezeivel végigsimít felfelé az oldalamon, majd felemelve a kezeim rám adja a felsőt, ami leér a combom közepéig, így ruhának is tökéletes. Méh a hajam is kiveszi a ruha alól, majd apró csókot érzek a nyakamon. Nem vált ki különösebb érzéseket, de azért az élvezet enyhe érzete megérint.
- Danke. (köszönöm) Sziszegem és amint vissza felegyenesedik, akkor megsimogatom az arcát és megcsókolom. Nem szokásom az ilyen, inkább harapok és nyalakodva izgatok másokat, ám most kivételt tehetek úgy érzem.
- Bekomme ich auch hose? (nadrágot is kapok) Érdeklődöm, mert hiába a cipő, azért valami nem ártana még a lábaimra is, nem akarok fázni odakint. Amint talál valamit, akkor készségesen hagyom, hogy rám adja azt is, mert én már csak ilyen nagylelkű vagyok most. amint elkészülök, akkor meg indulhatunk is lefelé az emeletről, a kis pokolkutyákat magukra hagyva. Hogy megadjam a módját belé karolok és leérve hirtelen szembe fordulok vele és a dereka köré fonva a kezemmel megölelem a köntöse alatt.
- Ha hiányoznék, majd küldj egy impet. Kétlem, hogy hasonló érzelmeket váltanék ki, elvégre lelketlen démonok vagyunk, akik örülnek, ha a köztük lévő szövetséget meg tudják tartani. Én megpróbálok tudatosan érezni, de mint minden vággyal felkent démon, van amihez van egy kis érzékem már.
- Du wirst deinen hübschen Körper vermissen. (hiányzoni fog a csini tested) Jobban széthajtom a vörös köntösét és végignyalom a mellkasát keresztben.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 5:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Habe recht(legyen igazad).- legyen hát reform, és hozzanak új dolgokat, jó dolgokat, legalábbis a démonoknak legyen jó, a többiek nem igazán fontosak. Elhanyagolhatóak, hiszen mi nekik rossz, az mindenféleképpen előnyős a Pokol népének.

- Nem hiszem, hogy olyan gyakran használnák, kockáztatják azt, hogy a használó lelkét is beszippantja. Nem csak az áldozatét. Kétélű fegyver az a fránya láda. Legalábbis addig, még nem jövök rá, hogyan is aknázhatom ki a benne rejlő lehetőségeket, természetesen minden mellékhatás nélkül.- természetesen elsőnek azt kell kitalálnia, hogy nyissa fel angyali segítség nélkül, mert hiába van egy saját angyala, nem hiszi, hogy olyan állapotban van a szárnyas, hogy segíteni tudjon ebben. Valami más megoldást kell kitalálnia, és keresnie kell pár önkéntes démon, ha netalán a láda csapádba ejtő kedvében lesz.
- Wunderbar(csodálatos).- egyre jobb és jobb híreket kap Mammon. Jól jár azzal, hogy Pain nála vendégeskedik. S bár Höllenhund is el tudja végezni ezeket a feladatokat, de több orr többre képes.
Apró, halvány mosollyal az ajkán nézte végig a lejátszódó jelenetet. Legalább Maze is szokta gyengédebb ellátásban létesíteni a kutyáját, legalábbis reméli, hogy ez nem Mammonnak szólt.
- Szívesen látott vendég vagy. S ha meghozod a kutyákat, akkor egy pengével gazdagabban távozhatsz majd.- első pillanatban nem értette, hogy minek is adta oda Maze a felsőt, de utána hamar rájött. Mosolyogva lépett közelebb, és szagolt bele Maze nyakába, majd.
- Természetesen.- a saját vállára dobta a felsőt, majd az ujjaival végigsimított Maze oldalán, fel a karjáig, majd az alkarján és a csuklójánál felemelte a karjait, és utána ráadta a felsőt, a haját is kiszabadította.- Es geschah(megtörtént).- és hogy feltegye az I-re a pontot, egy apró csókot lehelt Maze nyakára.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 12:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Reformen bringen Neues (reformok hoznak új dolgokat) A bizalomra utalok vissza egyértelműen, mert nem jellemző ránk, de valamire megéri építkezni, már az emberekből kiindulva, hiszen ez ad nekik egységet és erőt, ami hasznunkra válhatna, nem véletlen nem kaptunk lelket Lucifertől sem úgy vélem, mert úgy már veszélyesen erősek lettünk volna. Voltak régebben is démoni összefogások, még ha rövid időre is, de akkor biztos nyomot hagytunk magunk után, amiben csak mi leltük örömünket.
Persze ennek ellenére még is nehezemre esik megbízni a lovasban, aki kulcs figurája lehet a most zajló eseményeknek.

Még szép, hogy a kutyáját félti, ha  mégis hívatlan érkeznék meg ide és netán rám támadna a kis szuka. Nos tény, hogy első körben ütném le, de ha nem nyugszik úgy távozhat is erről a síkról és csak a sátán tudja hová kárhozik el szerencsétlen.
- Bitte (kérem) Nem szoktam így fogalmazni, de a németeknél ez a bevált válasz a köszönöm-re, szóval ekként is válaszolok, továbbra is Mammon kedvébe járva ezzel, hogy németül is beszélek, mert amúgy nem szoktam így beszélni, csak ha muszáj.
- A  legjobb, ha nem az angyaloknál van az a láda, nem szeretné senki, hogy használják ellenünk. Én nem akarok oda bekerülni az is biztos, de majd valakit ráállítok a témára, hogy mégis milyen energia működteti és kinek az erejéből fakad, mert abból szerzett Mammon is és ki tudja mikre lehet képes ezeknek hála vagy mivé formálódik át.
- Na, a nyomozásban biztos hasznodra lesz, sok démon nyomára a segítségével bukkantam csak rá. Leguggolok és csettintek egyet, amire odafut hozzám Pain, én meg megpaskolom a mellső lábánál. Jó pokolkutya és sokat megéltünk már együtt, ha valakire biztosan számíthatok, az ő.
- Maradjanak itt. Ich werde sicher kommen. (Jönni fogok még biztosan) Efelől kétsége sem lehet. Odasétálok hozzá és a fekete pulóvert átnyújtom, hogy fogja meg, majd a kutyáknak háttal szét is tárom a bordó köntöst.
- Segítesz felöltözni? Meg is emelem a szemöldököm és ha távozni szeretne, hogy ne a kis kedvencei előtt dobjam le teljesen a köntöst, hát nem leszek ellene, hogy kikísérjen innen, Pain úgyis vissza ment ismerkedni és lefeküdt a földre is, úgy nézi Höllenhundot, a szép kis kecses, de veszélyes fajtársát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
206
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 27, 2020 5:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- In jedem Fall ist dies nicht tyoisch för unsere Rasse. Vertrauen(Mindenesetre ez nem jellemző a fajtánkra. Bizalom).- bizalom a démonok közt? Ritka, nagyon ritka, talán egy kezén meg tudná számolni, hogy hányszor találkozott ilyennel az idők során. De talán most Mazikeennel ismét erősítik azt a bizonyos szabályt. Bár ha Mammont hátba akarná döfni, az se igazán lepné meg, talán annyira nem is neheztelne emiatt. Ilyen a természetük, nincs mit tenni, hiszen ha Mammonnak haszna lenne belőle, akkor nem kizárt, hogy szintén árulásra vetemedne, bár reméli, hogy nem így lesz. Nincs kedve egy bosszús arkohoz, és ahhoz, hogy mindig a háta mögé nézzen.
Halványan elmosolyodott a csók miatt, olyan kis apróság, és jelenlegi helyzetüket figyelembe véve még akár aranyosnak is lehetne hívni. De nem meglepő, hiszen most ismerték be egymásnak, hogy ha sikerül, akkor a tápláléklánc csúcsára kerülnek.

- Vielen Dank(nagyon köszönöm). Nem szeretnék felesleges problémát okozni neked azzal, hogy eljössz, és nem tartózkodok itthon és természetesen Höllenhundot se sodornám veszélybe azzal, hogy rádtámad.- nem beszélve arról, hogy a tudat, hogy valaki szabadon járhat és kelhet a lakásában, hozzáférve a dolgaihoz, nem igazán megnyugtató érzés. Szerencsére a legfontosabbakat nem a házban tartja.
- Ez az alku tárgya, be fogják látni, hogy megéri ez a csere. Számukra hasztalan a láda, és igazából számomra is. Abból, amit láttam, angyal tudja felnyitni, én pedig eléggé távol állok attól.- leginkább azért akarja magánál tudni, mert veszélyes fegyver az a láda, nem szívesen tudná a vadászok vagy angyalok közelében, és azt se kell elfelejtenie, hogy miket rejtett magában, ha rájön arra, hogyan tudja kinyitni és anélkül felfedezni a titkait, hogy az újfenti elzárást kockáztassa, még több hasznot remélhet belőle.
Megjelent Pain, aki egyből felkeltette Mammon érdeklődését, nem csoda, kivételes példány volt. S a simogatás se volt ellenére, bár látszik rajta, hogy nincs hozzászokva. Ezt akár fel is róhatná Mazenak, de felesleges lenne, úgy neveli a saját kutyáját, ahogy akarja.
A saját szobájába vezette Mazet, ott tartotta a ruháit, és nem aggódik amiatt, hogy olyat lát a hölgy, amit nem kéne, vagy amivel tudna is kezdeni valamit. Bár ha ellenkező eset állna fent, akkor se tűnne fel Mammonnak, mert azt figyeli, hogy Pain mit is csinál Höllenhundal. De szerencsére semmi illetlent, jólnevelt kutya, hiszen Mammon se előtte játszott Mazeval. Majd kint egymásnak eshetnek, hallótávon kívül.
- Natürlich(természetesen). Szívesen látott vendég nálam és azon felül, jó ha van egy másik alfa is a háznál. Segít a többinél majd, és az elveszett drágaságaimat is egyszerűbb lesz megtalálnom.- volt még néhány pokolkutyája, akik szabadok lettek azután, hogy elzárták Mammont. Ideje lesz őket is megkeresni, és ha már nem látogathatja meg a vadászokat, elfoglaltságnak megteszi.
- Jó választás. A tiszta ruháidat hová küldhetem, vagy maradjanak nálam későbbi látogatásokra?- megy Mazehez a fekete, bár melyik démonhoz nem? A többi ruhája meg ha marad, nos, azokat úgyis másnap reggel kell felvennie, feltéve ha ismét sikeres alkut kötnek majd.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 4:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Mikor ide jöttem, csak a vadászokról akartam többet megtudni, hogy az információkkal közelebb kerülhessek hozzájuk, ám ettől jóval gazdagabb lettem és olyan érzésem támadt, hogy van más út is, amivel a démonok jól jöhetnek ki jelenlegi helyzetükből. Logikus gondolatok Amarával kapcsolatban és persze egy másik faj létezése is szóba került, ami hasznomra lehet még, utána fogok nézni nekik is.
- Vertrauen ist immer noch zerbrechlich, aber da ist etwas (a bizalom még törékeny, de van valami) Ez is jóval több, mint amire a démonok természetük lévén képesek, bár én mondhatni a rangom miatt kényszerítve voltam erre, jól tudom milyen valaki szavára adni és megbízni benne, hogy amit teszek a nevében, az úgy helyes is. Mammon kapott egy esélyt, mert ha igaza van, akkor nagyon jó szövetségesem lesz és én is neki.
A válaszára, hogy csak egy karnyújtásra van, a királynője közelebb hajolok és arcon csókolom, elvégre kicsit amúgy is túlmelegedett itt a levegő és távozunk is, hogy a kis Höllenhundja ne lássa miként játszadozunk egymással kicsit.

- Ich versuche es dir zu sagen, wenn ich ankomme. (igyekszem előre szólni, ha érkezem) Elvégre most hívatlanul jöttem, nem sok időm lett volna szólni sem erről, hiszen mondhatni egyből jöttem, ahogy megszületett az egyezség. 
- Meglátjuk, ha nem, akkor is elő fogom keríteni neked. Látom, hogy mennyire utálja ezt a Wallenberget és én sem rajongok érte, mégis kénytelen leszek vele is találkozni legalább egyszer. A gyűlölet azonban közös mind a kettejükben, talán tényleg segítene a láda felkutatásában, csak megfogalmazás kérdése, hogy miként adnám oda a kedvenc démonjának. Mondhatnám, hogy visszazárom, ami persze nem igaz, de ő ezt nem kell, hogy tudja, az a láda adott erőt Mammonnak. Utána kell ennek néznem, mert ha neki adott, nekem is adhat vagy akár el is vehet, elvégre ez kétélű penge.
Pain megjelenése azonban minden figyelmet elvesz, amire számítottam is, elvégre az első pokolkutyák köz teremtetett az én drágám és magam neveltem fel. Egy ilyen pokolkutya rajongónak pedig bizonyára szinte megtiszteltetés egy ilyen ebbel foglalkozni, bár sokat nem igényel, mert tudja hol a helye és nem szokott útban lenni.
Pain odasétál a pestis lovasához és megáll, hagyja magát szeretgetni, bár fura ez, mert nem szokott hozzá, én nem babusgattam ennyire sose. Azért élvezi a fülvakarást, melyik kutya ne élvezné?
- Remek. Belekarolok Mammonba, hogy együtt menjünk fel a szobájába, Pain meg természetesen követ minket oda. Mikor felérünk, akkor megvárom, amíg kivilágosít és amerre invitál, arra megyek, hogy ruhát válogathassak magamnak. Pain addig odasétál Höllenhundhoz és szaglássza, nem mászik rá, pedig kicsit izgatott, elvégre nem sok szuka került a közelébe, akikkel szórakozhatott volna. Én nem akartam bárkinek ilyen minőségi almot ajándékozni, szóval odafigyeltem erre. Remélem értékeli a pestis lovasa ezt a kis szívességet, ami semmi ahhoz képest, hogy vigyáznia kell a pokolkutyámra. Nem szívesen hagyom magára Lucifer hoteljában, mert fogalmam sincs, mikor térek majd haza oda.
- Ha megkapod a pokolkutyákat, akkor visszaidézed magadhoz Paint? Teszem fel a kérdést, mert itt jó helyen lesz az biztos és valamilyen szinten a többi nevelésénél is jól jöhet egy ilyen alfahím, aki szót fogad Mammonnak.
- Ezt kérem. Kiválasztok egy fekete hosszú ujjú pulóvert, elvégre hideg van odakint és én a meleget szeretem, nem a fagyos időt.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5