Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Találó büntetés volt ez a részedről. Jómagam nem foglalkoztam ilyesfajta örömökkel. Nem volt rá időm, és nem találtam méltónak a másolókat, hogy a mesterükkel találkozzanak, nem hogy kitapasztalják, hogy mire is képes az eredeti.- aki csak másolni volt képes, nem számított semminek, legalábbis Mammon szemében. Ha nem volt képes eredeti ötlettel előállni, megvalósítani, hogy arról emlékezzenek rá, akkor ne is fogjon hozzá. Nem marad más, csak egy apró jegyzett a lapok alján, hogy volt valaki, aki csak majmolni tudott.
- Ugyan, nem gondol ilyesmit, túl ostoba ahhoz, hogy bármi ilyesmi megforduljon a fejében. Csak a megfelelő helyeken kell nyomást helyeznem rá, és magától szalad ide, terv és felkészülés nélkül. Túl kiismerhető és ostoba. Nekem nem kell bemutatnod, egy ideig osztoztunk egy testen, jobban ismerem, mint a saját, úgynevezett barátai. De ha jól gondolom, akkor nem hajlott arra, hogy átadja a ládát. Igazán nagy kár, bár sejtettem, hogy ez lesz a végeredménye. Legalább lesz mire fognom, hogy miért is nem tartom magam az egyezséghez. Az én feltételeim nem teljesültek.- sejtelmesen elmosolyodott, mintha mindvégig ez lett volna a terve. Ha megkapja a ládát akkor is jól járt volna, de így, hogy nincs a bírtokában, nem kötelezi semmi, hogy tiszteletben tartsa a szövetséget, és ezzel se járt éppen rosszul. Tovább látogathatja a vadászok álmát, házát és lelkét.
- Álmot kergetnek, amit ha elérnek, megragadnak, utána nem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Egy bukott királyhoz akarnak dörgölőzni, csak még nem fogták fel, hogy csak a neve rejt erőt, semmi más.- megízlelték a démonok a szabadságot, milyen korlátok nélkül élni és tombolni, most pedig elvárnák, hogy újra felvegyék a láncokat, és úgy táncoljanak, ahogy Lucifer fütyül? Nevetséges gondolat.
- Ahogy mondod, talán akkor tudnánk, hogy a tisztelet, amit követel, az nem egy oldalú lenne. Bár lehet, hogy mégis elmegyek arra a találkára, meghallgatom a szavait, ha tényleg Ő az, és ha lehetőségem lesz rá, még az arcába is nevetek. Ideje neki is megtudni, hogy mi a helyzet, egy király sereg nélkül semmi, csak egy paraszt egyedül a várban.- hiába egy ark, ha nincsenek mögötte a démonjai, könnyedén legyűrik, nem számít, hogy vergődik, hogy kaparja a földet, vége lesz könnyedén.
- Ha vége lesz? Véleményem szerint Lucifer meg akarja majd tartani a királyságát, mintha semmi se történt volna. Hiába egy ark, még mindig egy hisztis gyerek, aki nem tudja elviselni, ha valami nem úgy történik, ahogy azt eltervezte. Ami pedig Amarat illeti… nem is olyan rég találkoztam Cassaelel, mondhatni baráti csevejt ejtettünk meg, csak hála Amara ténykedésének, egy fekete füsttel járó vihar szakította félbe. Letarolva mindent, nem hagyva mást csak egy kies pusztát. De amit érdekesnek találtam benne, hogy én és sajnálatosan ugyan, de az angyal is túléltük. Természetesen nem a legjobb bőrben, de a jelek szerint valamennyire ellenállók lettünk Amara erejével szemben.- kíváncsi, hogyan is fog erre Maze reagálni.
- Ein wahrer Komiker(egy igazi komikus).- mondta nyugodt és üres hangon.
- Vorspiel ist derzeit nicht erforderlich(az előjátékra jelenleg nincs szükség). Ilyen amikor a kereslet találkozik a kínálattal.- felesleges hogy kerülgessék egymást, lefussák a köröket. Maze munkát keres, Mammonnak pedig hasznos, ha van egy erős szövetségese.
- Biztosra fogadtál. Natalie egy ostoba ember, aki a múltban él és még mindig a metszettnyakú nefilimjét siratja. Egy atombombával se tudta volna lehámozni róla az alsóneműjét a kedves Belial. Még Zagar… a magányos farkas, az erős és rendíthetetlen vadász, aki fodrászt sose látott. Annyira farkas csupán, hogy vonyít a lyuk előtt.- nem volt túl jó véleménnyel arról a két emberről, de hát az emberek sincsenek jó véleménnyel a csótányokról.
- Hm…- hallotta mit mondott Maze, felfogta a jelentését is, és most a poharában lévő vodkát forgatta, majd kiitta azt.- Sie befinden sich in einer unangenehmen, äußerst unangenehmen Situation(kínos, felettébb kínos helyzetbe kerültél). Bár a fogadást megnyerted ezek szerint, de a végkimenetele nem pont az lett, amire számítottál.- mindvégig nyugodt volt a hangja, még ha kissé undorítónak találta a tényt, nem azt, hogy Maze lefeküdt azzal a vadásszal, a testi vágyaikat sokan nem tudják kordában tartani, sajnálatosan ez előfordul. Inkább a terhesség része volt zavaró Mammonnak. Egy bömbölő lény a házában, akitől nem tudnak nyugodtan aludni a kutyái, zavaró.
- Nichts ist natürlicher(mi sem természetesebb). Akár most is túleshetünk rajta. Hozok egy konyhakést, egy megfelelő mélységű szúrás a megfelelő helyre, és a méhedben lévő parazita pillanatok alatt a múlté lesz. De a felsődet majd húzd fel, feltéve, ha nem akarod, hogy tönkre menjen, kár lenne érte, egész csinos darab.- elgondolkozva nézte a felsőt, tényleg csinos volt és az anyagja se lehetett rossz, nem szívesen tenné tönkre egy parazita miatt.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 12:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Igen, szerettem a másolókat az eredeti gyilkossal megkínozni, néha elég szórakoztató volt látni, de persze volt, aki épphogy élvezte, ott kénytelen voltam elrontani ezt az élményt. - Visszagondolva kicsit elmosolyodom, annyira szeretek kínozni és vallatni, ami mára eléggé háttérbe szorult, főleg az emberekkel kötött alku miatt. Kicsit furcsa azt hallanom, hogy megalázná a pokolkutyákat, ha számokkal lennének ellátva, tény, sokkal értékesebbek, mint egy ember és ha nekik lehet nevük, akkor kis kedvenceinknek is illik adni megfelelőt.
- Most, hogy Wallenberg megtudta ezt a címedet, én inkább bővítésen gondolkoznék, még a végén azt hiszi, hogy megijedtél vagy megfutamodtál előle. Hogy az az alak mennyire öntelt, annyira idegesítő - sóhajtok fáradtan és ezzel azt is elárulom, hogy az üzenetet is átadtam, ahogy kérte. Persze el tudtam volna képzelni az életemet nélküle, nem is értem mit eszik rajta Natalie meg Zagar, hogy bírják elviselni őt és szegény Mammon, hogy bírta, hogy benne sínylődött hosszabb ideig.
Az angyalpengének örülök, végre ismét van egy a birtokomban, de erre már jobban vigyázok, nagy kár, hogy a pokolban tartogattam a fegyvereim legjavát, amit emberi világba nem szívesen hoztam fel, ki gondolta volna, hogy egyszer csak nem mehetek le majd értük? Élvezem a kis seb adta fájdalmat és amint nem vérzik már, ki is veszem a számból, elvégre fontosabb dolgokat is meg kellene beszélnünk.
- Biztosan többen is bepróbálkoznak, de tegyék csak, most lesz bőven dolguk - sejtelmesen elmosolyodom, mert eddig voltak láncaim, amik miatt nem tehettem meg bármit, most meg, szinte alig bírok leállni a kiskapukkal, meg hogy miként is tehetném tönkre a békét, amiért csak én tettem bármit is, mégsem kaptam cserébe semmit, csak hogy miért nem jelentek.
- Talán ha impeket küldött volna az üzenettel vagy ahogy te is mondtad, személyesen felkeresi a rangosabb démonjait, akkor másabb lenne a helyzet, de sajnos nincs, aki ezen ötleteket a fülébe súgja immáron. - Gonoszan felnevetek, mert ez kész röhej, én biztosan elkerültem a meghívómmal való találkozást, bár lehet meg sem hívott Lucifer, pedig mennyi mindent mesélhettem volna, amit most talán másoktól megtud. Talán, ha elmennek azok, akikkel én beszéltem eddig.
- Jelenleg fontosabb és nagyobb ellenséget látnak Amarában, ezért összefognak majd, de hogy utána mi lesz, hát sokan nem hűségesek már Luciferhez, szóval ezért sem tartottam indokoltnak, hogy mellette maradjak, több az ellenérzés vele szemben. - Én pedig nem állok a vesztes oldalra az is biztos, főleg, hogy már amúgy is elígérkeztem Mammon oldalára, ha egyszer megnyílnak a pokol kapui.
- Du bist lustig (vicces vagy) - jegyzem meg cinikusan, ahogy adja az ostobát és oldalra néz, majd vissza. Viszont kicsit úgy érzem, túl könnyen belemegy a dologba, hogy én legyek a bizalmasa, nem mintha nem örülnék neki.
- Danke, es ging schnell (köszönöm, ez gyorsan ment) - Kicsit méregetem, hogy hol itt a csapda, de miért is lenne bármi? Eddig is szolgáltam valakit, most sem esik nehezemre, csak legalább olyan alá kerülök, akit tudok tisztelni is, már amennyire egy démon erre képes.
- Beliallal fogadtam, hogy ki tud jobban a kiválasztott vadász közelébe kerülni, ő kapta Nataliet én meg Zagart, a győztes meg kérhet egy szívességet a másiktól. Azt hiszem én megnyertem, de az árát én szenvedem most. - A pohár, csak úgy megsemmisül a kezeim között, ami csak azért zavar, mert nem vagyok ura teljesen a cselekedeteimnek.
- Ich bin schwanger and ich kann dich nicht töten (terhes vagyok és nem tudom megölni) - mondom ki teljes gyűlölettel, nem csak őt, magamat is utálom ezért, amiért ilyen helyzetbe hozott egy kis félvér csecsemő.
- Helfen Sie, diese Last loszuwerden (segíts megszabadulni ettől a tehertől) - Nem gondolnám, hogy bárkinek kellene egy ilyen kis nyomorult, nem ér semmit az élete, csak az enyémet keseríti meg, márpedig ebből én nem kérek.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 4:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- A másolók hamar lebuktak, már úgy értem, a tény, hogy valakit másolnak. Mindenkinek megvolt a maga módszere, jellegzetességei, de mivel a haláluk után a Pokolba kerültek, így nem volt túl bonyolult kiszűrnőm azok neveit, akik csak mások hírnevével akartak visszaélni. Ha csupán eszközként tekintenék rájuk, akkor megfontolnám a számokat, esetlegesen a betűkkel való ellátást, de annál jobban tisztelem őket, mintsem így alázzam a pokolkutyákat.- egy embert könnyebben megbillogozna ilyen módszerrel, mintsem egy kutyát, sőt, egy embert a szó szoros értelmében is billoggal látna el, ha lenne kéznél egy, ezzel is kifejezve, hogy hova és kinek tartozik engedelmességgel, esetleg még egy nyakörv is beleférne.
- Én is gondolkozok valami ilyesmin, vagy egy esetleges költözésen. Elég sok szabad ház vagy villa van New Orleansban, bár már megszoktam itt. Még el nem döntöm, addig kénytelenek lesznek osztozkodni a szobákon, vagy a kerten, vagy a nappalin, vagy a konyhán. Csak nehéz manapság találni egy jó építészt, sajnos Rudolf Höß még a Pokolban van, pedig talán lenne egy pár jó ötlete. S jól gondolod, egy pokolkutya többet ér bármilyen emberei tárgynál.- nem csupán tárgynál, de embernél, angyaloknál, démonoknál, Mammon számára mindennél többet érnek, legalábbis eddigi élete során nem találkozott semmivel, aminek köszönhetően megváltozott volna a világnézete.
- Das Geschäft ist das Geschäft(Az üzlet az üzlet).- természetes volt, hogy betartja az alku rá eső részét, nem is gondolta máshogy. S látva, hogy mit csinál Maze, nem érti, igazából nem ez az első eset, hogy lát valakit, aki egy új kardot, bárdot vagy kést vesz a kezébe és az ujján próbálja ki. Szeretné megérteni az okát, de ez talán valami megmagyarázhatatlan késztetés, semmi más.
–Ahogy gondolod. Ahogy ismerem a fajtánkat, lesznek páran, akik jelentkeznek a helyedre. Talán így nevet tudnak szerezni maguknak, de ez az egésznapos Lucifer mellett levés… unalmas.- némi undorral a hangjában mondta ki a szavakat.- Privat(magánjellegű)?- természetesen ha az, akkor nem kérdez rá, nem ártja bele mások dolgába az orrát, legalábbis más démonokéba nem teszi… pontosabban olyanokéba nem, akikkel mondhatni rendszeresen találkozik. Bár a mosoly nem kerülte el a figyelmét, nem kizárt, hogy valami kellemes probléma lehet az.
- Gondolod? Szerény véleményem az, hogy elvárja majd a tájékoztatást tőled. Valami ostoba ok miatt, hogy elméletileg a királyunk, vagy valami ilyesmi. De jobban jár, ha személyesen keres fel mindenkit, legalább megmozgatja a szárnyait és nem fog felfekvéses lenni a sok semmittevéstől.- hasonlóvá vált a mosolya, mint Mazenak, úgy vette ki a szavaiból, hogy oda a tisztelet Lucifer irányába, a hűségről nem is beszélve. Érdekesen alakulnak a dolgok.
- Most hogy mondod, mintha az egyik reggel láttam volna pár véres rongyot az ajt előtt. Igen, biztos a postás volt.- mosolyogva szagolt bele a poharába, nem rossz elképzelés, hogy a postást tényleg megeszik a kutyák. Még ha manapság ez sajnos nem volt igazán lehetséges.
- Azt hiszem, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ezen a véleményen van. Csak kevesen mernek ennek hangot adni.- pedig ha a démonok összefognának, Lucifernek esélye se lenne, könnyedén legyűrnék és kidobnák a szűrét, és azt tehetnék, amire születtek.
- Pontosan.- csupán egy részletkérdés.
- Ki? Mögöttem mellettem áll?- játszotta az ostobát, ki nem érti és oldalra is nézett, majd egy félmosollyal az ajkán vissza Mazera.- Megtisztelő hogy ezt mondod és ez a véleményed. S nos, mivel nem rendelkezem bizalmassal se tanácsadóval, ha gondolod, az állás a tiéd.- nem árt valaki, aki ellátja pár tanáccsal, amiket vagy meg fogad vagy nem, de minden esetre Maze egy olyan démon volt, akin jobb, ha rajta tartja a szemét, nem ok nélkül volt ark, és ha Mammon alá fog tartozni, erre lesz lehetősége és akár még soksok haszna is származhat belőle.
- Wetten? Was für eine Natur(Fogadás? Milyen természetű)? Esetleg tudok segíteni abban, hogy megszabadulj tőle?- ha már alkalmazásba veszi Mazet, akkor úgy illik, hogy a bajaival is foglalkozik. S addig is tölt magának még egy pohár vodkát, nem foglalkozva különösebben azzal, hogy a pohár, amit Mazenak adott, az darabokban végezte, egy-két szillánk Maze tenyerében, néhány az asztalon, néhány talán Mammon poharában.
- Kein Problem(Semmi gond). Vielleicht noch ein Glas(Esetleg egy másik pohár)? Vagy nem tartasz igényt rá? Ez a viselkedés a fogadáshoz köthető, és a problémádhoz? Ami feltehetőleg szintén a fogadásból eredeztethető.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 2:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Igen, egy idő után már csak másolták a híres gyilkosokat, szóval biztos nem könnyű, de leleményes. Én letudtam volna sorszámokkal őket egyelőre.  - De ez én vagyok, szeretem a saját pokolkutyáimat, de nem volt nehéz nevet találni nekik, ám ennyi hirtelen jött pokolkutyával fogalmam sincs mit kezdtem volna. A poharamat nézem továbbra is, de azért a perifériás látómezőmben ott van a körömreszelés minden apró mozdulata, nem is Mammon lenne, ha azt is nem precízen tenné, minden mozdulata alapos és kimért.
- Lehet nem ártana bővíteni a házat egy szárnnyal, ami inkább kutyáknak lenne berendezve, úgy értem az ő méretükben lehetne névre szóló helyük, kényelmesebben és kevesebb emberi tárgy lenne ott, amit eltörhetnek, bár kétlem, hogy értékesebb lenne az összetört váza, mint a pokolkutya. - Kicsit felnézek rá somolyogva, mert túlságosan is kimutatja a gyenge pontját, ami nem előnyős az ő helyzetében és könnyen visszaélhet vele bárki. Én nem árultam el senkinek, de ki tudja, az utódom milyen lesz.
- Köszönöm. - A táskáért nyúlok és magamhoz veszem belőle az angyalpengét, még meg is vágom vele az ujjamat, kis teszt gyanánt. Kiserken a vér és megállíthatatlan folyik. A számba veszem és ott is hagyom az ujjam egy darabig, mert azért egy ilyen kis vágás hamarabb begyógyul majd.
- Nein, danke (nem, köszönöm). Ugyan, annak csak örülök, hogy felbontottuk az egyezségünket és nem kell a fenekében loholnom. Leider gab es ein anderes Problem (Sajnos más problémám adódott). - Enyhe mosoly kúszik az arcomra, de hamar el is tűnik, mert ez egy ilyen nap. Nem gondoltam volna, hogy így alakul majd minden, de most már mindegy is, lehet ideje véget vetnem a kedvem megrontójának, de valahogy nem tudom megtenni.
- Tőlem is jelentést várt volna, elvégre elég sok információval lettem gazdagabb, de már sose tudja meg, hacsak nem beszél ő is mindenkivel személyesen, ami sok időt elvesz majd tőle. - Gúnyosan elmosolyodom, sokan nem kedvelik és tisztelik már, azért megnéztem volna, hányan mennek el a találkozóra. Annak, hogy Mammon nem jelen meg, kifejezetten örülök, mert ez is az én igazam bizonyítja.
- Szerintem még a postást is megették, nemhogy a levelet. - Ezek nem olyan kis aranyos kutyák, ezeket nem is látják, csak hallják és biztosan elég ijesztő lehet, nem csodálkoznék azon sem, ha nem ért volna ide a postás vagy az a szerencsétlen imp, aki megkapja ezt a feladatot.
- Ich bin damit einverstanden (egyetértek). - Csak nézem, hogy jóízűen elfogy Mammon elől az ital, annyira hiányzik nekem is az alkohol, talán magam nem tudok végezni a hasamban lakó kis gyötrelemmel, de ő segíthetne, hogy kivágja belőlem. Csak az a baj, hogy nem hagynám magam, valamiért ragaszkodom hozzá, pedig nem akarok én anya lenni, röhejesebb nem is lehetnék. Eleinte még tehettem volna ellene, de akkor még kellett, akkor még segített emberinek tűnni, ám most, hogy nem vagyok első ark, nincs miért New Yorkban maradnom és segíteni a vadászokat.
- Visszaadtam, bár részletkérdés - sóhajtok fel és idegesen elkezdem a kezem tördelni, fránya érzelmek, amik elragadnak.
- Szeretnék olyan démon bizalmasa lenni, aki megérdemli, akire mások is felnézhetnek majd, de ebből jelenleg csak egy létezik. - A kezemmel rá is mutatok Mammonra, hogy ha nem vette volna hízelgő szavaim, most már tudhatja, hogy rá gondoltam. Az, hogy mennyire bízik meg bennem, ki tudja, sose lehet tudni, de inkább leszek rangtalan, mint olyanok alá kerüljek, akikben már úgymond nincs hitem.
- De van egy égetőbb gondom is ettől, wegen einer dummen Wette (egy hülye fogadás miatt) olyan dologba mentem bele, amitől egyedül nem tudok szabadulni. - Pain felé tekintek, aki visszanéz rám. Ő az egyetlen kölyköm úgymond, most meg egy kis parazita csatlakozni akar hozzá, kész agyrém. A hasamban növekvő félvér uralkodik rajtam, fontos akar lenni és ez idegesít, a poharat amit szorongatok hirtelen szét is töröm a kezemben. Ennyire nem megy az önuralom jelenleg.
- Vergib mir (bocsáss meg). - Én is olyan vagyok, mint a kutyái, még jó, hogy csak egy pohár volt. Az asztalon van minden darabkája, szóval a kutyákat nem kell félteni. A kezembe beleálló darabokat elkezdem kihúzgálni és az asztal lapjára ejtem.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 12:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ráérősen reszelte a körmeit, néhány pillanatra abbahagyta, begörbítette az ujjait és maga felé fordította őket, rájuk nézett, rájuk fújt majd folytatta tovább a reszelést.
- Igen, sikerült mindet. De meg kell jegyeznem, nem volt egyszerű művelet. Olyan sorozatgyilkosok nevéhez kellett folyamodnom, akiknek a létezéséről alig-alig tudott bárki is.- hazudott talán? Igen, hazudott, nem nevezte el még mindent, már csak abból az okból se, mert kifogyott a nevekből, és kénytelen lesz pár helyen utána olvasni a sorozatgyilkosoknak.- Eddig úgy fest, hogy igen, beváltják, bár történnek apróbb balesetek, mint egy eltörött váza a mai reggel, vagy a berendezési tárgyak megrágása, esetleges összekapások, de azt hiszem, hogy boldogulni fogok velük. Ilyen apróságok nem jelentenek semmit. Wenn nötig gehorchen sie(Ha szükséges engedelmeskednek).- letett a reszelőt az asztalra majd ismét szemügyre vette a körmeit, újra megfújta őket és megmozgatta az ujjait. Kész volt, és lenyúlt maga mellé majd Maze elé rakta a táskát.- A beigért fizetség benne van. Egy eredeti, kipróbált angyalpenge, ahogy azt ígértem.- mondta mosolyogva, majd kinyitotta az üveget és töltött az asztalón lévő pohárba, majd Maze felé tartotta az üveg száját.
- Mit einem Glass(Egy pohárral)? Talán segít elmosni az arcodra kiülő rosszkedvet. Betudhatom annak, hogy Lucifer visszatérésével megüresedett az első ark helye?- természetesen terjednek a hírek, főleg a démonok városában lenne fura, ha Mammonnak nem lenne róla tudomása.- A minap kaptam egy levelet, hogy Lucifer összehívja a démonokat, hogy valami megbeszélést tartsanak. Úgy tervezem, hogy ignorálom a kérését, és nem jelenek meg. Ha netalán pedig számon kérné, nos, ráfogom a postásra. Megették az új kutyáim, és én pedig nem vagyok hajlandó az ürülékükben turkálva keresni a nekem címzett üzenetet.- apró, halvány vigyor játszott az ajkán.- Jedenfalls glaube ich nicht, dass Luzifer unser Anführer ist. Zumindest für eine Weile nicht( Különben is, nem hiszem, hogy Lucifer a vezetőnk. Legalábbi is egy ideje nem).- ha kért, ha nem kért Maze inni, attól még Mammon kiissza a saját poharának tartalmát. S talán bátor vagy inkább botor dolog így beszélni Luciferről, de Mammon nem tartott az arkangyaltól, ez ideje már nem. Ha szükséges, akkor megjátssza magát, hogy hűséges, neki dolgozik, de csak is akkor, ha úgy kívánják az érdekei.- S mik a terveid a jövőre nézve? Most hogy elvesztetted a rangod?- természetes, hogy kíváncsi volt rá Mammon. Maze azon kevés személyek közzé tartozott, aki felé még érzett is némi szimpátiát, kedvelte, ha lehet úgy mondani, akkor még törődött is a sorsával, már amennyire képes volt rá a démon. Jelenleg csupán csak Belial volt a másik személy, aki felé hasonló „érzelmeket” táplált a Pestis démona, Mammon.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: MammonItt vagyok és bementem a házba is, a nyitott ajtó is arra utal, hogy várt már rám Mammon, elvégre megállapodtunk valamiben és azt még egymás közt is illik betartani. Kerülgetem a pokolkutyákat, majd megállók Paint megsimogatni, egy ideje nem találkoztunk, mert jött a szállítmánnyal. A hang kintről jön, így a terasz felé veszem ez irányt, ahol megpillantom a démon lordot egy asztalnál. A körmét reszelgeti, mint aki unatkozik, lehet korábbra várt, pedig én jöttem, ahogy tudtam. Pain lefekszik Höllenhund mellé, egész jól összebarátkoztak a jelek szerint.
- Csak nyugodtan, nem sietek sehová. Helyet foglalok és a vodka felé pillantok az asztalon, meg a két pohárra. Már elég csak ránézni és a rosszullét kerülget, tudom, ha megiszom egyből vissza is jön, mert a testem nem kívánja az alkoholt.
- Minden pokolkutyát sikerült elnevezned? Beváltották a hozzájuk fűzött reményeidet? Ő akart sokat, hát megkapta, bár talán kicsi a ház ennyi példánynak, lehet a kertben érdemesebb lenne valami kennelt vagy 'kerti háznak' álcázott rendes lakást kialakítani nekik, már ha Mammon kincsként akarja őket is kezelni. Az egy dolog, hogy Höllenhunddal osztozkodik, de ennyi kutyával nem aludhat együtt, mert nem fogják tisztelni, a társuk lesz inkább, ami más szinten van, mint amit ő szeretne szerintem. Persze én is csak magamba okoskodok, miközben az üres poharat forgatom a kezem között és nézem, ahogy a nap sugarai csillognak rajta. Láthatóan nincs jó kedvem, nem is igyekszem palástolni, vagyis eszemben sincs, hogy kiütközik az arcomon, hogy valami nincs rendben velem. Csak várom és hallgatom a választ a kérdéseimre. Az angyalpenge mikor bejöttem már nem volt a kandalló felett, gondolom itt lesz kint valahol, nem keresem a tekintetemmel, az aktatáskát sem szúrom ki, számomra az egy lényegtelen tárgy, amiben ki tudja miket tart a mi Pestisünk.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 5:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nein nein nein nein(nem nem nem nem)!!- amikor arra az elhatározásra jutott, hogy még több pokolkutyát akar, nem gondolt bele abba, hogy előfordulhatnak olyan apróságok, hogy bár engedelmesek, de nem teljesen. Például nem nagyon zavartatják magukat akkor, ha a házban rohangálnak, és véletlenül levernek pár vázát, ahogy jelenleg is megtette az egyik fiatalabb példány. Hiába szólt rá erélyesebben, hiába fenyegette, hiába csinált bármit is, ezer és egy darabra tört a váza.
- És ezt ki fogja feltakarítani? Természetesen én, mert neked nincsenek karjaid.- mérgesen fújta ki a levegőt és rázta meg a fejét, majd ment lapátért és seprűért, hogy feltakarítsa a romokat.
Eltelt már némi idő a napból, vendéget várt mára, megkapta a kért kutyákat, és démonok közt illik betartani az alkut és Mammon nem fog kibújni a fizetési kötelezettsége alól. Aktatáskába rakta az angyalpengét, majd kivitte magával a tornácra, ahol már az asztalon ott volt egy üveg vodka és két pohár. Mammon pedig helyet foglalt az egyik üres székbe a kettőből, Höllenhund mellé sétált és lefeküdt, már csak a démonnak kell megérkeznie.
Feltűnt Mammonnak Pain viselkedése, de túl kényelmesen ült és éppen valami fontossal volt elfoglalva, az ajtót egyébként se zárta be, könnyedén be tud jönni Maze. S a hangok alapján így is tett.
- Ich bin hier(itt vagyok)!- válaszolt kissé hangosabban a kérdésre. S ha megtalálta Maze, akkor láthatja, hogy Mammonon ismét egy sötét nadrág volt, fehér ing és egy fekete mellény, kényelmesen hátra dőlve éppen japerszeee a körmét.
- Neked is jó napot. Foglalj helyet, egy pillanat ezt még befejezem, utána rátérhetünk a jöveteled okára.- nem akarja húzni az időt a fizetséggel, letudja előbb, hogy utána más dolgokról nyugodtan tudjanak beszélgetni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: MammonFeltankolva élelemmel és üdítőitalokkal a motor nyeregtáskáját indulok el Mammonhoz, hogy átvegyem a jutalmamat, elvégre a pokolkutyák hajkurászása nem éppen az első arkdémon feladatköre, na meg nem is egy lovasé, aki segédkezett mindebben. Én az angyalpenge miatt, amíg Belial puszta szívességet tett csak ezzel, de jól kifundáltuk az már biztos. A kötelességeimnek eleget tettem, mégis megfosztott a rangomtól Lucifer, mert mellette kellene lennem ugye a nap huszonnégy órájában, amit nem tudtam teljesíteni. Nem ebben állapodtunk meg, de ő az Ördög, bármikor felbonthat egy alkut, ha olyan kedve van. Még sose éreztem magam ennyire elveszettnek és szabadnak egyszerre. Biztos küzdenek a rangomért, most, hogy nem vagyok útban, mert én bizony nem fogom a kisujjam sem megmozdítani. Elvesztettem a tanácsadómat is, lehet ő suttogott a főnök fülébe, hogy így döntött, én meg boldogan vágtam hozzá a rangomat, hogy legyen boldog vele.
Megérkezem a házhoz, ami közel sem olyan csendes, mint volt, az a sok pokolkutya. Pain az ajtó előtt már ugat, ahogy megérzi, hogy közeledem, ezzel Mammon tudtára is adja, hogy anyuci érkezik. Azért kopogok, ahogy illik, majd ha nyitva van a bejárati ajtó, akkor be is engedem magam.
- Guten tag! (jó napot) - Kiáltom túl a pokolkutyák csaholását, nem mindegyik örül nekem, pedig ettől jobb helyre nem is kerülhettek volna. Kerülgetve őket elindulok Mammont felkeresni, biztos itthon van, elvégre várnia kellett a jöttömre. Nem tudom milyen gyorsan terjednek a hírek, tudja-e, hogy már nem vagyok ark, csak egyszerű démon egyelőre, olyan rangtalan kis katona, akiket lenéztem, hogy nem képesek küzdeni, hogy valaki váljon belőlük.
- Mammon! Wo immer ich dich finde? (merre talállak)

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 31, 2020 7:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
Szóval magadnak akarsz mindent Mammon? Egy sóhajjal jelzem, hogy ráhagyom a dolgot, ám ez közel sem lesz így. Mindent tudni akarok én is erről a ládáról és rajta is leszek az ügyön, amiről ő természetesen semmit sem fog tudni, bár sejtheti, hogy nem fogom annyiban hagyni a dolgot, ahogy ő sem hagyja figyelmen kívül, hogy ártson a vadászoknak, még ha a lábát nem is teheti be oda majd. Biztos vagyok benne, hogy szavát fogja szegni, ha nem jön ide a karjaiba az a vadász, akivel egy ideig összenőve, kéz a kézben éltek mondhatni.
- Macht (meglehet) Megvonom a vállam, nyilván nem adnám oda senkinek a pengét, csak annak, aki majd átkovácsolja nekem majd a saját kis egyedi fegyveremmé. Szeretem a különleges dolgokat, ám sok harci stílus kihalt és van, aminek én vagyok az egyedüli őrzője. Lehet azért, mert magam találtam ki vagy alkottam meg, lehet csak mást alkottam meg erre egy alkuval, amivel én jártam a legjobban, senki sem tudja, csak én.
A reggeli kis színjátékot most a pokolkutyák előtt játsszuk le, ahogy hagyom magam felöltöztetni. Érzéki érintések, ami csak egy kicsit csiklandoz, ám ha égetné a bőrömet az ujja nyomán, még élvezhetném is ez a kis figyelmességet. Mikor királynőnek szólít, megvillan a szemem, nyilván tetszik, hogy így szólít és lehajol előttem, hogy rám adja a nadrágot és én belelépjek a nadrág lábszárába. 
- Ja (igen) Bizony egy öv is elkél, hogy a frissen szerzett nadrág megmaradjon rajta. A szemem egy kicsit lesütve pillantok a hátam mögé, amikor belemarkol a fenekembe, hát ez már közelít kicsit olyasmi felé, amit lehetne élveznék is. A szám sarkában egy halovány mosoly jelenik meg, majd indulunk is lefelé az emeletről. A lépcsőnél még fokozzuk a tettetett szeretet ömlengést, amit a reggeli kis színjáték miatt folytatok csak, meg mert tényleg hiányozni fog az a finom teste, amin nem is látszik, hogy milyen vad éjjelen van túl. Ahogy végignyalom a testét kedvem lenne beleharapni is, de nem lehet állandóan szórakozni, vannak kötelező körei, jelentenie kell Lucifernek és őt jobb nem megvárakoztatni.
A kis jelenet után a cipőmhöz sétálok és belelépek, majd felhúzom a cipzárt, majd a kabátomért lépek, amit Mammon készségen felsegít rám. Összegombolom és indulok is dolgomra.
- Auf Wiedersehen. (viszont látásra) Intek neki, mivel már nyitva van az ajtó, így nem szórakozok holmi csókolózós távozással, ami odabent történt, az ott is marad.


//Köszönöm a játékot bbb fanolos //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 4 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 5:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nicht nötig, zumindest nehme ich es selbst(Nem szükséges, legalább elfoglalom magam).- el kell utasítania Maze ajánlatát, nem azért mert nem bízik benne, csak nem bízik benne, és ezt a titkot Mammon magának akarja megtartani. Olyan fegyver lehet a kezében, aminek a ravaszát a Pestis tudja csak meghúzni, és ezzel sakkban tarthat mindenkit, legalábbis minden démont és angyalt. S az arcát ért simogatástól halványan elmosolyodott. Apró gesztusok, mik az embereknek talán jelentenek valamit, de a démonok számára inkább csak felvett szokás, semmi más.
- Sejtettem, hogy a szállítását nem bíznád másra. Ahhoz túl értékes, a futáron talán eluralkodna a kapzsiság.- ha volna olyan ostoba, hogy egy arkot akar meglopni, akkor meg is érdemli a sorsot, amit Maze szánna neki, azt a kínt és fájdalmat, ami várna szerencsétlenre a kínzókamrában.
Mi se természetesebb, hogy feladja Mazere a felsőt, egy úridémon eleget tesz egy ilyen örömteli kérésnek. Kis játszadozás kettejük közt, apró gyengédség, mintha az előző éjszaka nem okoztak volna egymásnak olyan fájdalmat, amibe egy ember belehalna, nem marták volna egymást, harapták, téptek, kínoztak. De ilyenek a démonok, rájuk ez a jellemző, nem az ostoba finomkodás, tudják, hogy mit akarnak, és el is veszik azt, még ha csak egy kosza éjszaka is, vagy akár több.
- Gern geschehen, meine Königin(Szívesen, Királynőm).- nem illik, így hát nem is mosolygott bele a csókba, inkább viszonozta azt. Hiába volt kissé komikus a helyzet, hogy egy gyengéd csókot váltanak, mintha éreznének egymás iránt mást is, nem csupán a lehetőséget látnák a másikban.
- Du brauchst einen Gürtel(Szükség lesz egy övre).- szerencsére mindkettőből van, hiába, Maze kissé vékonyabb volt mint Mammon, nem lenne jó, ha menet közben lecsusszan a nadrág.
Ismét örömmel tesz eleget férfiú köteleségének, és feladja Mazera a nadrágot, lassan, végig simítva a lábán, átfűzi az övet a lyukakon, és belemarkol Maze hátsójába is közben, fokozva a kellemest a hasznossal.
Nem számított arra, hogy ha leérnek, akkor kap egy ölelést, és szerencsére Maze keze nem volt hideg, így még kellemesebb volt az egész, mitől Mammon ismételten elmosolyodott.
- Mindenképpen. S már te is tudod, hol találsz.- nem hiszi, hogy fognak egymásnak hiányozni, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy az embereknek szoktak. A másik teste talán igen, vagy ha a terveiket akarják tovább szövögetni, de érzelmileg nem igazán elképzelhető.
- Genau wie du für meinen Körper(Csakúgy, mint te a testemnek).- kellemes bizsergés száguldott végig Mammon testén, hála Maze nyelvének. Ha nem lenne Mammonnak is dolga, talán meggondolná, hogy ismét felvigye a szobába, de nem lehet mindig a szórakozás az első.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Mammon
- Ich kann Ihnen auch helfen, das Rätsel aufzudecken. (segíthetek a rejtély feltárásában is) Természetesen nem én végezném a munka nagy részét, hanem más démonok, akik vagy a Luciferbe vetett bizalmuk vagy éppen nem szimpatizálásuk miatt fognak segíteni. Első arkként megvan a hatalma ilyenhez és persze kis rangtalan démonokat is tud szerezni, akik ha a ládában kötnének ki, hát mondhatni, hogy járulékos veszteség lenne csak. Persze tisztában vagyok azzal, hogy Mammonnak is megvannak a kis katonái, de az idő nagy úr és amíg távol volt, lehet már máshoz társultak át. Közelebb lépek és megcirógatom az arcát, tetszik ez az új komoly arc, ami ha mosolyogna is, abban nincs semmi jóság.
- Nem én hozom a kutyákat, de jönni fogok a pengéért. Legyen elég, hogy én beszerzem őket és elküldöm ide, nem leszek egy kis horda pokolkutya terelő pásztora. Az álcám az fontosabb jelenleg, mint a szállítás. Megbízható egyénre bízom így is a dolgot, ami ellen nem lehet ellenvetése a lovasnak.
A kis kutyapaskolás, az megszokott részemről, ehhez szokott az én kis Painem, nem a fülvakaráshoz. Kicsit hiányozni fog, de nem kell sokáig nélkülöznöm, aztán meg jó helyre fog kerülni, miután megérkezik a kilencesből az ajándékcsomag falka.
Utána kicsit játszadozni támadt kedvem, mert lehet ő a király, de a királynő amikor ketten vannak, azért kicsit ledominálhatja őt, most éppen csak egy annyira, hogy ő adja rám a felsőjét. A vállára fekteti a fekete pulóvert és közelebb lép, a nyakamon érzem, hogy levegőt vesz, közben a kezeivel végigsimít felfelé az oldalamon, majd felemelve a kezeim rám adja a felsőt, ami leér a combom közepéig, így ruhának is tökéletes. Méh a hajam is kiveszi a ruha alól, majd apró csókot érzek a nyakamon. Nem vált ki különösebb érzéseket, de azért az élvezet enyhe érzete megérint.
- Danke. (köszönöm) Sziszegem és amint vissza felegyenesedik, akkor megsimogatom az arcát és megcsókolom. Nem szokásom az ilyen, inkább harapok és nyalakodva izgatok másokat, ám most kivételt tehetek úgy érzem.
- Bekomme ich auch hose? (nadrágot is kapok) Érdeklődöm, mert hiába a cipő, azért valami nem ártana még a lábaimra is, nem akarok fázni odakint. Amint talál valamit, akkor készségesen hagyom, hogy rám adja azt is, mert én már csak ilyen nagylelkű vagyok most. amint elkészülök, akkor meg indulhatunk is lefelé az emeletről, a kis pokolkutyákat magukra hagyva. Hogy megadjam a módját belé karolok és leérve hirtelen szembe fordulok vele és a dereka köré fonva a kezemmel megölelem a köntöse alatt.
- Ha hiányoznék, majd küldj egy impet. Kétlem, hogy hasonló érzelmeket váltanék ki, elvégre lelketlen démonok vagyunk, akik örülnek, ha a köztük lévő szövetséget meg tudják tartani. Én megpróbálok tudatosan érezni, de mint minden vággyal felkent démon, van amihez van egy kis érzékem már.
- Du wirst deinen hübschen Körper vermissen. (hiányzoni fog a csini tested) Jobban széthajtom a vörös köntösét és végignyalom a mellkasát keresztben.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7