Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 16, 2020 7:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nos, mivel elég keveset tudnak rólad, és a tieidről, csupán azt, hogy szabadok vagytok, így nincs is igazán minek örülniük. Személyes tapasztalatuk pedig még kevesebb van, mint nekem. Így nem is meglepő, az én… hm… örömöm.- ténylegesen azt érezné? Vagy csak az udvariasság beszélt volna belőle? Nem is igazán fontos, bár úgy hiszi, hogy a második lehetőség állt fent.- A funkcióit tökéletesen és kielégítően ellátja, nem igazán lehet okom panaszra.- ökölbe szorította az ujjait majd kiengedte őket és újra ökölbe majd újra ki.- Igen, még mindig jól működik. Köszönhetően a ládának, kifejezetten erős lett.- s nem említve a tűrőképességét is, jóval ellenállóbb lett, mint egy átlagos porhüvely, és a másik nagy előnye, hogy ha arra kényszerülne, akkor Mammon nyugodtan elhagyhatja a testet, nem fog visszatérni a régi tulajdonosának a személyisége, hogy elsétáljon vele a messzeségbe.
- Nos, ez csak természetes reakció volt. A jelek szerint a tested termeli, az úgynevezett boldogság hormonokat, és azok burjánzása késztetett arra, hogy egy öleléssel fejezd ki az örömödet az újbóli találkozásunknak. Mivel az emberek közt élsz, nem meglepő, hogy felveszed néhány szokásukat. Számodra, számotokra újnak mondható a mostani világ, de majd megszokjátok, és alkalmazkodtok hozzá.- szándékosan nem reagált a barátság említésére, nem tartja kifejezetten fontosnak.- Nos, a külsődet csak én ismerem, ahogy Athanét is. S megnyugodhatsz, nem szándékozok ezen változtatni.- ezzel is előnyben volt másokkal szemben, és nem szeretné kiengedni ezt az előnyt.
- Manapság a… furcsaságaiddal nem igazán lógnál ki. Maximum nefilimnek vagy félvérnek tartottak volna. De ha megfogadsz egy tanácsot, másnak ne leplezd le magadat. Nem tudhatod, hogy mit tennének, nem voltak bent a ládában. Főleg a vadászoknak ne, ők minden bizonnyal ellenségesen lépnének fel veled szemben.- természetesen megvan rá az esély, hogy ez nem így történne, de Mammonnak hasznosabb, ha kevesen tudna Nievenről, addig főleg, még nem találja ki Mammon, hogy mihez is kezdjen a helyzettel. S a következő szavai miatt el kellett, hogy mosolyodjon.- Nem kell féltened, nem sodortál volna veszélybe, elvégre még mindig Lovas lennék. Kevesen jelentenek rám fenyegetést, arról nem is beszélve, hogy egy régi barát látogatása miért lenne számomra veszélyes?- kérdezte egy barátságos, halvány mosollyal az ajkán.- Örömmel hallom, de arra figyelj oda, hogy kerüld azokat a lehetőségeket, amikor olyanokkal találkozol, akik esetleg ártani akarnának neked, és démoncsapdákat helyeznek el.  Könnyedén leleplezheted magadat, ha nem esel csapdába és átsétálsz rajta.- fura egy módja lenne a lebukásnak, annyi szent.- Pedig azt feltételeztem, hogy egy darabig egymás közelében maradtok, legalább addig, még rendesen be tudtok illeszkedni és csak utána kezdtek neki a felfedezésnek.- legalábbis Mammon így tett volna, egységben az erő, tartja a mondás.
- Nos, akkor köves kérlek.- nincs messze a tornác, ott székkel is tud kínálni.- Nekünk démonoknak sincs szüksége táplálékra vagy folyadékra, de személy szerint szeretem őket fogyasztani, az íze miatt.- az ízek játéka, ahogy a nyelvét kényezteti egy-egy finomabb falattal, ha ez bűnös élvezet, akkor Mammon bűnös volt.
- Eseményekben nem túl gazdagon. A jó pár napja beleszaladtam egy Amara által keltett viharba, ami olyanná változtatta a környéket körülöttem, mintha újra a ládában lettem volna, de ezt leszámítva… nos, semmi komolyan említésré méltó nem történt velem. Élem a lovasok egyszerű hétköznapjait.- s most, hogy belegondolt, tényleg nem csinált az elmúlt pár napban semmi hasznosat, a végén kezd ellustulni, ezen változtatnia kell. De előbb rámutat az egyik szabad székre, még a másikat Mammon foglalja el.- Köszönöm. Igyekeztem olyat választani, amelyik még jó állapotban volt, és megfelelő méretű kerttel is rendelkezik, és természetesen, ami tükrözik a személyiségemet is.- hálásan biccentett a dicséret miatt.- Feltehetőleg a rossz környéken jártál akkor. Nem az egész ilyen, akadnak még zöldebb negyedek is.- bár igaz, kevés volt már, de tenni nem tudnak ellene, nem jellemző a démonokra a természetvédelem.
- Jelenleg negyvenháromra rúg a létszám és remélhetőleg ez még gyarapodni fog.- természetes, hogy Mazeét nem számolja bele, hiszen az a tanácsadóé volt, nem pedig Mammoné.- S mi a véleményed a jelenlegi helyzetről? Ami Amarat, az angyalokat, démonokat érinti? De főleg a Sötétséggel kapcsolatos véleményed érdekelne.- talán tud valami hasznossal szolgálni, de ha mégse, nos, veszteni nem veszít.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 16, 2020 4:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
Izgatottságom csak nem szűnik, sőt, egyre sebesebben hajt előre, aminek következtében a Lovas nyakában is kötök ki. Szokatlan történés, annyi szent. Mégse bánom meg igazán, hogy megtettem, noha elmém értetlenül áll a jelenség előtt. Egyszerűen jól esett, és kész!
- Kötve hiszem, hogy az örömödben osztozna például Lucifer, vagy bármelyik másik, magasabb rangú démon… - sóhajtok fejet csóválva. Valószínűleg Lucifer szívesen látna vendégül mondjuk a pincéjében, hogy többet megtudjon rólunk. Nem mondom, a törzshelye igen hangulatos, de nem szeretném a vendégszeretetét élvezni úgy, hogy tudja mi vagyok. - Jól szuperál az új tested? - érdeklődöm, elvégre szinte az orrom előtt alkotta meg, miközben én szerintem halálra idegesítettem a mondanivalómmal. Nem, kicsit sem jellemző rám, hogy sokáig csukva tudnám tartani a csőröm.
- De tényleg nem tudom mi ütött belém… nem kedvelem a fizikai érintkezést - sóhajtok, lassan feladva, hogy megértsem a cselekedeteimet. - Időnként akaratlanul is emberien viselkedem, te pedig olyan vagy számomra, mint egy régi barát - igazából a legrégebbi barát. - Azt az angyalt leszámítva csak te emlékszel ránk… még mindig annyira furcsa - lassan kezdek hozzászokni, hogy olyan vagyok minden élőnek, mint csecsemőnek a vicc… de azért nagy koncentráció kell hozzá, hogy ne kotyogjak el olyasmit, amit nem kéne, na meg ne legyek furcsa mások szemében. Ráadásul kész vicc, de emberként könnyebb dolgom van, mint démonként. Az a viselkedés sokkalta jobban berögzült.
- Ó, hát már azóta tervezem, hogy felkereslek, mióta először felmerült bennem, hogy New Orleansba jöjjek! Jó olyan mellett lenni, aki előtt végre nem kell titkolóznom, meg hihetetlen történeteket kitalálnom a furcsaságaim miértjére - felszabadító. - De elég nagy fába vágtam a fejszém, és semmiképpen sem szeretnélek veszélybe sodorni, szóval várnom kellett - az meg nem az erősségem, ugye, de lám, most végre itt vagyok! - Itt démonnak álcázom magam, az utóbbi időben már inkább több, mint kevesebb sikerrel - osztom meg vele. - A testvéreim nem nagyon tudom, mivel ütik el az időt, de annak biztos örülnek, hogy végre kijutottak. A Világban pedig… hol itt, hol ott, könnyedén változtatunk helyet - tárom szét a kezem. Elvégre egyszer itt a szomszéd udvarban tengődünk, de holnap már akár a Kínai Nagy Fal tövében is piknikezhetünk, márha ennyire emberire akarjuk venni a figurát.
- Hát maximum hellyel - nevetem el magam. Az ácsorgás is jó, de gondolom beszélgetésünk nem két percet vesz majd igénybe, szóval ha akad a kertben, vagy a házban valamiféle ülőalkalmatosság, nos azt szívesen meghódítanám. - Csak akkor eszem vagy iszom, ha embernek akarok látszani - bár kérdése nem lep meg, a démonok nagyobb része lubickol a táplálkozással és az iszogatással kapcsolatos élvezetekben is.
- No és, a te napjaid hogy telnek? - rajtam a kíváncsiskodás sora, nem is vagyok rest megragadni. - Nagyon szép villát választottál magadnak - dicsérem meg. - Ahogy látom a kert épségére is ügyelsz, ezt jó látni, New Orleans olyan sivár - kicsit furcsa, emberies szokás, de csöppet sem bánom. Számomra, aki mindig is az emberek közt élt, számtalan, az ő értékítéletük szerint szép dolog tetszik, s ebben nem nagyon tartozik bele a lepusztultság. - Illetve, ahogy érzem, megnőtt a pokolkutyáid száma - pillantok körbe az udvaron, de eddig is minimum húsz ebet érzékeltem tisztán, és szerintem akadnak még.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 12, 2020 6:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Habár sok oka nem lehet panaszra, sokakhoz képest kényelemben élt, jelenleg megvolt mindene, amire csak szüksége lehetett. De nem kényelmesedhet el, ezért is rakott az ereszek alá hordókat, mikben az esővizet gyűjtötte és öntözésre használta azt fel. Hisz unalmasabb perceiben kertésznek állt, amivel képes lekötni a figyelmét, vagy ha úgy adódik, akkor nyugodtan gondolkozhat. Ahogy most is tette, csak éppen valami, vagyis valaki kizökkentette.
Enyhe meglepődéssel nézett a hang irányába, de már késő volt kitérnie, pedig nem igazán rajongott az ölelésekért, de most a nyakába akadt egy régi… ismerős. S a kezében tartott öntözőkanna is a fűre hullt. Kézfejével jelezte a kutyáinak, kik ugrásra készek voltak, hogy nyugodjanak meg, nincs okuk a támadásra. Mammon is csupán egy kisebb lépést tett hátra, hála a váratlan súlynak, és lendületnek, mivel találkozott.
- Nieven.- esetlenül, amolyan; "rendben van, szállj le rólam", kétszer megveregette a hátát. Nem kívánt testi kontaktus volt ez, aminek a régi énje, még a láda előtti személyisége lehet örült is volna, de a jelenlegi Mammon nem rajongott ezért. Kész szerencse, hogy a megjelenése, ruházata hétköznapi volt. Fehér póló és egy fekete bemelegítő nadrág volt rajta.- Köszönöm a kedves szavakat. Nem különben örülök a te és a testvéreid kiszabadulásának.- a Leviatánok, akikről eddig nem sokat hallani, hogy bármit is tettek volna, hogy részt vennének abban, ami a Világban folyik. S erre egyikük nem csak felkereste Mammont, de egyenesen a nyakába vetette magát. Bár tekintve a bezártságuk alatt eltöltött időt, ezen nem kellene meglepődnie. De végre visszakapta a nyakát.- Betudhatjuk a pillanatnyi örömnek, amit az újbóli találkozásunk váltott ki belőled.- lehajolt és felállította a kannát, bár már mindegy, hisz majdnem az összes víz kifolyt belőle.- Minek köszönhetem a váratlan látogatásodat? S hogy telnek a napjaid vagy napjaitok? Élvezitek a szabadságot? Vagy talán szét szóródtatok a Világban?- természetesen kérdez, nem lenne jó házigazda, ha nem így tenne.- Megkínálhatlak valamivel? Enni vagy inni?- alkoholt nem szívesen adna neki, nem tudja, hogy milyen hatással lenne rá, és nem kockáztatná, hogy pontosan úgy, ahogy egy fiatal, emberei nőre lenne.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
Végre egészen otthonosan mozogtam New Orleansban, szóval ilyen irányú meglepetés nem érhetett, ebből kifolyólag pedig itt volt az ideje kedvenc Lovasom nyomára akadni. Nem volt bajom se Belethtel, se Beliallal, az előbbinek lényegesen sokat köszönhetek, de azért fontos volt nekem, hogy végre felkeressem azt, aki tudta rólam az igazat. Egészen eddig kibírtam, pedig legszívesebben hozzá rohantam volna először, de azt mégse tehettem meg… előbb be kellett illeszkednem, a feladataimra koncentrálni. Nem sodorhatom veszélybe, az nagyon felelőtlen lenne, még tőlem is. A barátságunkat - vagy valami olyasminket - is veszélybe sodortam volna, elvégre nem árul el, amíg komoly indoka nem fűződik hozzá, de a saját testi épségét biztosan nem kockáztatná értem, sőt, nem is hagynék ilyesmit. Ha én voltam a hülye, akkor nekem kell meginnom a levét annak, amit kifőztem. Ez nem mehet máshogy! Párszáz éve még nem így vélekedtem volna, de azóta sok minden változott.
Nem volt nehéz dolgom, hogy megtudjam, hol is lakik Mammon - igazából kb ezzel kezdtem az itt tartózkodásom -, ám az előbb említett indok miatt nem kerestem. Viszont most végre úgy tűnik, hogy megállt az álcám, vagy elhiszik, hogy démon vagyok, vagy legalább nem kérdeznek, így valamennyivel felszabadultabb vagyok. Ráadásul már ismerek itt egy-két démont is, köztük két lovast, nem meglepő hát, ha beújítok még egyre. Arról meg senkinek sem kell tudnia, hogy már régebb óta ismerjük egymást. Kirobbanó lelkesedéssel sétáltam, legszívesebben szögdeltem volna, mint egy bugris kicsi lányka, de az azért túl emberi lett volna, elnyomtam hát a késztetést.
Befelé menet a portára, a kapu ugyan adott némi kihívást, de némi koncentráció és sok próbálkozás után sikeresen bejutottam, mégha be volt zárva, akkor is. Az angyalcsapdákat könnyedén ugráltam át, s nem meglepő módon, ha démoni is volt, nos engem az sem állíthatott meg. Mammon kedvencei kíséretemül szegődtek, de egyenlőre nem támadtak, így csak egyre növekvő falkától övezve vonultam végig a kerten, az ismerős mágiát keresve. Meg is találtam hamar, elvégre egy ilyen erős egyént nehéz lett volna eltéveszteni. Megszaporáztam a lépteimet, hogy minél hamarabb megláthassam, a végén szinte loholtam. Befordultam a ház sarkán, éééééés…
- Mammooooooooon - vetem rá magam lendületből a Lovasra, aki gondolom nem nagyon számít rám. Persze valószínűleg nem dőlünk el, nem vagyok valami nehéz, ő meg démoni erőkkel rendelkezik hozzám képest. Szorosan magamhoz ölelem, igaz inkább lógok a nyakában, mert van köztünk egy 20 centi a javára. Ugyan a pokol kutyeszokat nem láthatom, csak a mágiájuk alapján tudom belőni őket, mégis az a gyanúm, hogy nem értékelik, hogy szeretett gazdájuk nyakában lógok. - Örülök, hogy sikeresen kiszabadultál te is a ládából! - mosolygok fel a férfire, és az elmém csak ekkor teszi fel a kérdést, hogy mégis mi a poklot művelek én? - Öhm, bocsi, nem tudom miért öleltelek meg - engem el zavartan, és bocsánatkérő pillantások ezreit küldöm felé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 03, 2020 3:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 02, 2020 8:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Zagar kényszerpihenőn van, Drake-val meg nem szívesen találkoznék, mert annyira beképzelt és elvan magától szállva, hogy nehezen tudom megállni, hogy ne öljem meg ott helyben. Annyira tiszteletlen, csak tudnám mire fel. - Az ujjaim úgy feszítem meg egymással szembe, mintha megfojtanám a képzeletbeli vadászt itt helyben, el sem tudom képzelni milyen lehetett vele osztozni egy testen. Nem szeretnék visszamenni a városba, az emberek közé, de ha elküld, akkor megyek nyilván, nálam még játszik a tisztelem a felettesem és ha ő ezt kéri, akkor megyek és megkapja, amit akar.
- Belial még tovább maradt a városban és Natalieval ő foglalkozik, vele is beszélhetsz még. - Javaslom, csak hogy mentem a bőröm, aztán majd átgondolja még ezt, most még nem fog azonnal visszából elküldeni gondolom. Van más fontosabb feladatom is, amit intézhetek, amíg ő a gyűlésre megy Luciferékhez.
- Ő sem annyira bölcs, mint amilyennek hiszi magát talán. - Megvonom a vállam, ez van ezt kell szeretni, majd lesz, ahogy lesz, mi meg alkalmazkodunk a legjobb tudásunk szerint.
- Igen. - Bár nem mondanám, hogy a démonok a hívei is lettek volna bármikor Lucifernek, inkább csak eltűrtük, mert ő teremtett és olyan gonosz és ördögi volt olykor, hogy kivívta az elismerésünket. Nem egy démon tapasztalhatta meg, hogy nem olyan angyali ám a mi arkunk, mint a többiek, velejéig romlott tud ő lenni és megteheti, elvégre rosszak vagyunk és büntetést érdemlünk apucitól.
- Értem, akkor számolunk velük is, de egyelőre elhanyagolható tényezők, lehet ismerkednek a világgal és pont nem érdekli őket, mi zajlik a nagyvilágban. - Már semmi sem az, mint ami volt, nem tudom mennyi ideje lehettek a ládában, de biztosan olyanok, mint a rossz gyermekek, akiket kidobtak a nagyvilágba, keresik a helyüket. Ha furcsa lénnyel találkozok, nagy valószínűséggel leviatán lesz az illető. Ideje a kis szemeim és füleim ráállítani az ilyen furcsa dolgokra és ha hallanak valamit, akkor annak utána is nézhetek, ha nincs semmi jobb dolgom.
- Musik in meinen Ohren (zene füleimnek). - Egy szárnyasok nélküli világ, igen el tudnám képzelni, csak mi rosszalkodnánk és minden lélek hozzánk vándorolna, csak pár tenyész-embert kell megtartani, hogy mindig legyen miből erőt merítenünk. Szép élet, alig várom.
- Rendben, akkor nézek egy másik szobát magamnak majd. - Elmosolyodom, talán az övével szembeni lesz az, én csak lecuccolni akarok és lehet nálam fogunk aludni, elvégre Höllenhundot senki sem túrhatja ki a gazdája ágyából, így oda nem megyünk. Egy kis magánszféra kell is, mert nem vagyok az az unatkozós fajta démon, van mivel lekötni magam általában és az újdonsült tollammal már akadálya sincs, hogy lovasom hívására egyből visszatérjek hozzá a világ bármely pontjáról.
- Ennek kifejezetten örülök. - Közelebb lépek és a mellkasán végigsimítok az ingén, majd utána mehetünk is, hogy megismételjük az alkunk megpecsételését, immár nagyobb szövetséget létrehozva egymás közt, így igazából az angyalpenge is marad itt, nem fogom mindenhová magammal cipelni, csak mert van, amúgy sem szorulok rá a használatára, meg tudom magam védeni enélkül is, ám ellenségeim nem tudom megölni nélküle olyan könnyedén, az meg most itt előny.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 24, 2020 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Annak hangzik, de a sors furcsa véletlene közbe szólhat és az útjaink ismét kereszteznék egymást azzal a vadásszal, aki tisztában van a külsömmel. Ha nem kívánt a jelenlétem, azt hiszem, hogy mégse teszem be a lában egyelőre, de természetesen arra számítok, hogy tovább mélyíted a kapcsolataidat a vadászokkal. Természetesen annyiban változik meg a helyzet, hogy Lucifer helyett nekem mondasz el mindent, és csak a szükségeseket juttatjuk őkelme fülébe. Oh, és ha lehetőséget látsz arra, hogy egy vadászból a mi ügynökünk legyen, remélem élsz majd vele. Nem árt, ha van egy belsős informátorunk.- nem árt, ha van egy úgynevezett… patkány is azon a hajón, amiben a vadászok eveznek. Aki majd szépen cincog, szimatol, és mindent megoszt a gazdáival némi sajt reményében.
- De vajon miért? Miért akarhatta, hogy elfelejtsünk egy akkora fenyegetést, mint Amara? Mi részünkről még meg is tudom érteni, tarthatott attól, hogy a saját célunkra akarnánk felhasználni, és néhány hiba folytán kiengedjük, de az angyalok? Legalábbis az arkoknak meghagyhatta volna az emlékeiket, hogy ha előfordul az, ami már megtörtént, akkor tudják mit kell tenniük. Persze ha Isten keze van a dologban.- bár kevés az esélye annak, hogy valaki más volt a tettes, de nem zárhatják ki ezt a lehetőséget se. De ha mégis Isten, akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy nem bízik a saját teremtésében, azokban, akiket oly sokra tart és szeret. Micsoda egy nevetséges fráter.
- Das ist es wirklich nicht(Ez tényleg nem az). De nem csupán mi, lovasok, de a démonok java szintén hasonló véleményen lehet, mint mi. Nem lihegtek a nyakukba, és nem szeretnék, hogy újra Lucifer nyála csorogjon rájuk, és tartaniuk kelljen az ostortól. Azt nem látják be, amit évezredeken át az emberek se, egy uralkodó csak addig erős, még vannak hívei.- apró félmosoly jelent meg ajka sarkában. Ha rá tudnák ébreszteni a többieket, hogy felesleges Lucifertől tartani, akkor fellépnének ellene, és így még a gyengébbeket is kigyomlálnák, és megszabadulnának az egykori arktól is.
- Jelenleg nem kell. Nem hívják fel magukra a figyelmet, nem cselekszenek, ebből arra tudok következtetni, hogy várnak valamire vagy valakire, esetlegesen az erejüket gyűjtenék össze. Véleményem szerint elég időnk van arra, hogy megtegyünk néhány óvintézkedést, ha mégis tévednék, és lendületet vennének. Nur wenige, da bin ich mir sicher(kevesen, ebben biztos vagyok). A bezártságom alatt is csupán kettővel találkoztam, nem hiszem, hogy túlzottan el lennének szaporodva.- bár ez még semmit se jelent, hiszen lehetnek kevesen, ha mégis nagy erővel rendelkeznek, akkor nem számít. Az arkok sincsenek sokan, de az erő. amivel rendelkeznek, az fenyegető.
- Ezt örömmel hallom. Nem szívesen buknék orral a sárba. S ha minden jól alakul, egy szép és angyaloktól mentes világ vár reánk.- sötét mosoly suhant át az ajkán. Egy világ, hol nincs több angyal, és ebbe Lucifer is beletartozik, a teremtőjük, egy kis ár, amit hajlandó meghozni.
Egy apró vágás, egy kisebb bemetszés, és egy haszontalan szerv eltávolítása után meg is oldódott Maze gyomorbántalma. Mindenki jól járt, de leginkább a női démon.
- Beifall(egészségedre).- megtudja érteni a vágyat az alkohol iránt, valami ocsmányság visszafogta, hogy engedjen az élvezeteknek, most pedig kiélheti magát, addig is Mammon pedig megszabadul a vértől, mi a kezén van.
- Beruhige dich einfach(csak nyugodtan). Habár bármely szobát választhatod, a vendégszoba a vendégeké, de mivel a tanácsadóm lettél, vendégnél már több vagy. Ami pedig a kutyákat illeti, nos, mivel részese voltál a befogásuknak, nem hiszem, hogy ez olyan meglepő a részükről. De majd megbarátkoznak a jelenléteddel.- muszáj lesz nekik, és egyébként is, ha Mammontól azt az utasítást kapják, akkor nem fognak ártani Mazenek.
- Nos, mivel a legutóbb is így pecsételtük meg az alkunkat, nem szakítanám meg ezt a szokást.- sejtelemesen elmosolyodott, és bár képes parancsolni a testi vágyainak, de egyáltalán nincs ellenére, hogy most engedjen nekik, tekintve, hogy az előző alkalommal se volt oka panaszra.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 20, 2020 3:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Wie wahr. (milyen igaz) - Mosolygok vissza, kevés olyan dolog van, amivel engem meg lehet lepni kínzások terén, az egyik ilyen a Ménész ládája, mert az egy igen elmés börtön, aminek a kinyitásához egy angyal is kell, ami nem lehet véletlen, szinte biztosra veszem, hogy démon is kell hozzá, elvégre Abaddon is ott volt, mikor kiengedték Cassaelt és elmondása alapján Mammont nem állt szándékában még kiengedni, csak kiszökött, mint valami mellékhatás. Nem tartom fontosnak ezt az információt, nyilván Mammon is tisztában van vele, hogy mi történt ott akkor, amikor új, saját alakját megalkotva szabad lett ismét.
Nem hiszek a véletlenekben, de minden bizonnyal megtörténhetnek, ám Amara ereje és az, hogy lecsapott rájuk, az kicsit az én számomra úgy fest nem véletlen, ez egy jel lehet, bár nem szeretnék abban, hogy Isten keze van a dologban, de ha azt nézzük, mi is valamennyire az ő teremtményei vagyunk és nem Amaráé. Ő teremtette Lucifert, aki tovább gondolta a pokolban a teremtés történetét és lettünk mi, a rossz és a kísértés híresztelői.
- Igazán jó mókának hangzik, szívesen veled tartanék, bennem már kezdenek megbízni a vadászok, mert olyan sokat segítettem nekik. - Bár egyedül biztos nem szívesen tenném be oda a lábamat, de Mammonnal az oldalamon teljesen más lenne az egész és amennyit segítettem, lehet ő lenne a másik démon, akiben jobban megbíznak, mert teljesen biztosan senki nem fog, annyira nem ostobák az emberek.
- Fakt und wahr. (Tény és való) - Ki tudja még, ha ez a feltevés igaz, akkor Isten mi mindent tett még, ami ránk is kihatott és persze felveti a kérdést, hogy ha senki sem emlékszik erre, akkor az angyal honnan vette ezt az eszement ötletet? Találgatások és bizonytalanság, ezt utálom a legjobban, de az idő mindig felfedi az igazat, addig csak terveket szövögethetünk, amiket alaposan ki kell dolgozni, nem szoktam hibázni és nem ismétlődhet meg, hogy Mammon bezárva maradjon egy emberben vagy ládában, bár nem feladatom, de bennem van, hogy akihez tartozom, azt védelmezem is.
- Meglehet, bár én úgy vettem észre, hogy egyik lovas sem hűséges hozzá túlzottan, bár ez nem meglepő. - Nem olyannak teremtett, hogy hűségesek legyünk hozzá vagy ha igen, akkor nagy hiba csúszott a számításába Lucifernek, de ki nem hibázott élete során? Nekem is van olyan történetem, amit senkinek sem mondanék el, mert elég gáz helyzet volt.
A mintákra és a közös tervekre csak somolygok, mert jól esik, hogy többesszámban beszél, a munka sem tűnik nehéznek, sima ügy, szinte elvégzettnek is tekintheti.
- Mivel a Sötétséggel voltak elzárva, nem kell tartanunk attól, hogy ellenünk fordulnak szerinted? Hányan vannak egyáltalán, azt tudod? - Engem érdekelnek a leviatánok, mert tényleg keveset tudunk róluk és az ellenfelet jobb lenne megismerni, mert ha nem is mind, de a fele segít Amarának, akkor már kell velük is számolni és jobb szeretek saját forrásból megtudni dolgokat, mint más érdemeit hallva, hogy mit sikerült kiderítenie és miként.
- Szólni fogok, nem azért állok mögéd, hogy végignézzem, ahogy elbuksz, a felemelkedést jobb szeretem és szerencsére rengeteg időnk van, nem kell kapkodnunk. - A lényegi dolgokon túl is lennénk, megvan az új helyem, nem leszek rangtalan démon és nem is vesztettem szinte semmit, mert a nagyok játékában maradhatok, csak egy olyan nézőpontból, ami közelebb áll énhozzám.
A kis sebészeti beavatkozást roppant mód élveztem és az a felszabadító érzés, amikor eltávolítja az anyaság reménységét is a legkellemesebb érzés, végre szabad vagyok és soha többé nem okoznak gondot a kis afférok, bár nem is lesz szükségem rá, mert nem terveztem emberek közé menni.
- Beifall (egészségedre) - az üvegért nyúlok, hogy abból igyak egy jókora mennyiséget, hogy ez nekem mennyire hiányzott. Azonban ilyen véresen én sem szívesen maradnék itt, jó lenne lefürdeni, de nem minden pokolkutya kedvel, hogy így be merjek menni közéjük, célba venni a fürdőt. Megvárom, amíg kijön vissza, addigra már szinte az egész üveg tartalmát magamba öntöttem, rég nem ittam és hiányzott már.
- Szeretnék lecuccolni a vendégszobában és lefürdeni, de azt hiszem nem kedvel minden pokolkutya még, pedig a legjobb helyre kerültek. - Tényleg nem értem, hogy mi bajuk lehet, tény, nincs akkora terük, de nem is halnak meg, mert tisztogatást végeznek a szektorban.
- Sie können auch beitreten, wenn Sie möchten. (Csatlakozhatsz is, ha szeretnél) - emelgetem meg a szemöldökeim és kéjes mosoly kíséretében, elvégre megpecsételhetjük azt, hogy a bizalmasa lettem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 19, 2020 1:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Ha nem tévedek, akkor jelenleg pontosan rá nézek.- mondta halvány mosollyal az ajkán. Hova is gondolhatott? Nem Maze találta fel a kínzásokat, de tökélyre fejlesztette őket, ha valaki, hát a volt jobbkéz démonja tapasztalt volt és kreatív ilyen téren. Talán számára mégse okoz gondot, hogy újabb és újabb kínzásokat találjon ki, mikkel gyötörheti a lelkeket.
- Egyik se. Belébotlottam, ha hiszed, ha nem, de teljesen véletlenül történt az egész. A saját ügyemben jártam el, amikor megtalált, természetesen fenyegetett, előállt a megszokott angyali beszéddel, démoncsapdába zárt, legalábbis próbált, hatni akart rám, hogy segítsek Amara ellen, majd megjelent Amara ereje, átrendezte a környékünket, utána pedig felajánlottam a segítségemet, természetesen némi ellenszolgáltatásért cserébe, ami nem nyerte el az angyal tetszését, és most itt vagyunk.- röviden és tömören foglalta szavakba, hogy mi is történt a találkozójuk alatt. Minek sok haszna nem volt, alig egy-két apróság, de azok ténylegesen hasznosnak bizonyulnak.
- Csak el kell kerülnöm azokat, akik tisztában vannak a külsömmel. Hm... akár még ki is adhatnám magamat egy informátornak, a bizalmukba férkőzni, adni egy-két megfelelő tippet, majd mikor ténylegesen hisznek nekem, a halálba vezetni őket, de előtte mindenképpen felfedni magamat, már csak a hatás kedvéért is.- elmosolyodott a gondolattól, érdekes arcokat vághatnak, amikor rájönnek, hogy itt a vége és arra, hogy akiben eddig megbíztak, nos, talán az elsőszámú kitiltott démon. Természetesen ha ott lenne Wallenberg és Natalie, őket életben hagyná, csak is a nyomoruk fokozása miatt.
- Sajnálatosan ilyen a természetük, zavarók, mint a legyek, de nem lepődők meg ezen, számunkra olyanok, mint az emberek számára a kakas, ami korán reggel rikácsol. Nem hiszem, hogy Lucifer tett volna valami hasonlót. Igaz, hogy az ő kezének munkája lennénk, de nem hiszem, hogy ekkora hatalma lenne. Isten az, aki erre képes lehet, inkább rá tippelnék, és neki lenne oka arra, hogy mindenki elfelejtse.- kollektív felejtéshez nagy erő kell, és Istennek van ehhez elég ereje, és ha valakinek érdekében áll, hogy Amara a feledés homályába merüljön, akkor az a testvére volt. Csupán egy kis logika kell.
- Feleslegesnek semmiképpen se fogom. Így kiderül az is, hogy hányan hűségesek hozzá, hányadán állnak vele a többiek, és talán még mulattatni is fog az egész.- nem tartja kizártnak, hogy lesznek egyesek, akik majd sérelmezik Lucifer eddigi távollétét és lesz pár szó, amin Mammon is tud majd mosolyogni. Ezeket mindenképpen megosztja majd Mazeval, ha visszatértek.
- Örömmel hallom ezt. Jövendőbeli terveimhez… vagy akár már mondhatom, hogy terveinkhez szükségesek az ott található minták.- lassan minden összeáll, megszerzi a szükséges komponenseket, és hozzáláthat mesterművének elkészítéséhez, a vírus, mi elpusztít majd minden angyalt, mintha nem is léteztek volna. Egy szép és tiszta világ jövőképe.
- Leider weiß ich zu wenig(sajnálatosan túl keveset tudok). De jelenleg nem foglalnak el prioritást a terveimben. Ráérünk velük foglalkozni, amikor a lehetőségek adottak, és nem kell egy Sötétséggel is bajlódnunk. Szépen és sorban fogunk lépkedni a bábokkal, úgy, ahogy az számunkra a legjövedelmezőbb és hasznosabb.- hiába van már lehetősége Mazet küldeni bizonyos munkákra, akkor se szakadhat szét a figyelme túl sok irányba.
- Mivel a tanács adom lettél, elvárom, hogy tanácsokat is adj. Ha nem adnék rájuk, akkor csupán izomnak vennélek fel, nem csak agynak. Mindig hasznos egy másik nézőpont és a hatékony választáshoz elengedhetetlen. Kellemes érzés a belém fektetett bizalmad, de természetes, hogy okozhatok csalódást. Azért vagy, hogy felhívd a figyelmem arra, ha éppen azt készülök okozni.- nem úgy fogja fel a dolgot, ahogy Lucifet tette, aki megvált Mazetől valami ostobaság miatt.
- Vajon mi lehet az oka?- kérdezte játékos mosollyal az ajkán.
- Ugyan, ez csak egy apró kellemetlenség, amitől könnyedén meglehet szabadulni. Nem te vagy az első, aki védekezés nélkül létesített nemikapcsolatot és teherbe esett miatta. Nem is az utolsó.- megannyi és megannyi terhesség oka annak, hogy az emberek nem figyelnek oda, nos, jelenleg egy démonnál történt ez meg, de ezen se kell meglepődni. Vállalja a felelőséget, és azt is, hogy kijavítja a hibát.
- Erst arbeiten, dann Spaß machen(első a munka, aztán a szórakozás).- előbb le kell tudni a „gyomorrontást”, és utána esetleg rátérhetnek egyéb elfoglaltságokra, ahol ismételten előkerülhetnek a kötözésre alkalmas eszközök.
- Ich vermutete, dass meine Frage unnötig war(sejtettem, hogy felesleges volt a kérdésem).- úgy fest, hogy néha hajlamos elfelejteni, hogy kin is végez rögtönzött abortuszt.
- Legyen, ahogy gondolod.- ha nem tart rá igényt, akkor ma igazi csemegét kapnak a kutyák, legalábbis az élelmesebbek, aki a jelek szerint Pain volt, de legalább megosztja Höllenhunddal. Ilyen egy igazi úrikutya.
- Szolgáld ki magad.- csettintett, és a béklyói elengedték Mazet.- Egy pillanatra a türelmed kérném, megmosnám a kezeimet, nem szeretnék összevérezni semmit, utána csatlakozok hozzád.- démon volt, de attól még nem szereti a vért magán.
- Itt is vagyok.- visszatért a kézmosásból, és visszaült a székébe.- Akkor most már nyugodtan ihatsz és dohányozhatsz is.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 3:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Szerintem nem nehéz kitalálni, kitől kapták az ötletet vagy az inspirációt - nézek mosolyogva Mammonra, elvégre az egyik legjobb kínzóval ül szemben, akit még a pokolban is emlegettek, nem véletlen a pokolkutyák neve is fájdalom és kín lett, csak angolul, mert valamiért az jobban megfogott, amikor elneveztem őket, sokáig nem volt neve sem, de ahogy hozzám nőttek, úgy megérdemelték, hogy legyen nevük is, sőt kiérdemelték. Voltak tanítványaim is, akik szintén elég kreatívak lettek idővel, szóval még ha nem is mindenki, de páran hozzám köthetőek, bár számomra ez csak természetes, hogy nyomot akarok hagyni a világban, nem csak a lelkeket gyűjtöm be, hogy erősebb legyek.
- Találkoztál ismét az angyallal? Ennyire hiányzik vagy csak a láda miatt? - kérdezem, most, hogy tudatosul, hogy ez mostanában lehetett, amíg én New Yorkban igyekeztem a békét megteremteni a vadászokkal, szívességet tettem, hogy lássák a démonok komolyan gondolják, de lehet nélkülem ez az egész kártyavár, amit építettem szépen össze fog omlani.
- Nos igen, bárkinek kiadhatod magadat, Belial is Mastemahnak adta ki magát, mikor bejelentkezett én meg eljátszottam, hogy ő a második ark tényleg, szóval rajta kívül bárki lehetsz még Belial is. - Milyen jó tréfa is lenne, ha egy másik lovasnak adná ki magát, ráadásul a Viszály lovasának, vállalva, hogy angyalok kereshetik fel ezért, de mi is jobb ha mondjuk angyalokkal akar valaki társalogni, lehet nekem is ezt kéne tennem.
- Lehet én is találkozom az angyalkájával és meglátjuk, de amúgy kezdem unni, hogy a szárnyasok mindig beleütik mindenbe az orrukat és ők az okosabbak, amit csak Luciferre tudok visszavezetni, mi van, ha ő csinált valami agymosást rajtunk? Elvégre ő teremtett... - undorodva elhúzom a számat, már az ötletre is, de az igazság az, hogy kinézem belőle, hogy ilyenre képes lehet, ha megszerzi hozzá a megfelelő eszközöket.
- Remélem, hogy nem érzed majd feleslegesen kidobott időnek, hogy elmész rá, de hasznos lehet minden szempontból, hogy ott leszel. - Megtudni, kik hűek vagy csak kíváncsiak Luciferre és ki az, aki mindent megtenne érte, hamar kiderülnek az ilyesmik, kivel vonul félre a végén és persze, ki lesz az új védelmezője és tanácsadója. Érdekes fordulatok, de kicsit örülök, hogy kimaradok belőle, sokkal jobb egy szinttel lentebb tanácsokat osztogatni, amit csak elmondok, az, hogy mihez kezd vele Mammon, azt úgy gondolom, ő mindennél jobban tudja és jó döntéseket hoz majd.
- Rendben, ahogy szeretnéd, holnap akkor elmegyek a WHO-ba és elhozok mindent neked, szerencsére az utazás már nem okoz gondot, gyors leszek. - Sejtelmesen elmosolyodom, ez az arkangyal toll jobbkor nem is jöhetett volna, nem akarok én utazgatással időt tölteni, ha kellek, bármikor bárhová rögtön tudok menni, ha úgy adódik, az impek gyorsan hozzák az üzeneteket. Viszont a láda ereje, ha nem is egy sereg, de én azért örülnék annak az immunitásnak, de előbb nem árt megmutatni, mennyire tudok hűséges lenni gondolom.
- Mondj el mindent arról, akit ismersz és megpróbálom előkeríteni neked. - elvégre ez a munkám itt a felszínen, megtalálni bárkit, akiről egy keveset tudnak csak, de nekem az is elég szokott lenni, elég nagy a kémhálózatom és azok csak nekem felelnek még így is, mert nem első arkként alakítottam ki, hanem Maze, a fejvadászként, sokan még azt sem tudják, hogy démon vagyok.
- Nem az a lényeg, hogy mi tetszik és mi nem, én csak mondok dolgokat, az mivel mit kezdesz, nem az én dolgom, elfogadom, ahogy döntesz végül, nem gondolnám, hogy csalódást okoznál. - Nem fogom magam többnek képzelni, csak mert voltam már felette is rangban, tudom hol a helyem és ott is maradok, talán kevesen gondolták volna, hogy valaha eldobom a pozíciómat, amiért annyit küzdöttem, de mégis eljött az ideje és szerintem jól választottam meg a másodikat, mást meg sem kértem volna, hogy hagy legyek a tanácsadója, inkább maradok rangtalan és veszélyes tüske mások szemében.
- Én nem tudok egy angyalt sem magamhoz csalni újabban, lehet félnek tőlem - megvonom a vállam, én is szívesen megkopasztanék pár angyalt, hogy  pengékhez juthassak, de nem mennek azok oda bárkihez, főleg nem hozzám, pedig Lucifer is tollas és védtem a seggét, de mindegy.
- Utálok nőnek lenni most az egyszer! - eddig semmi bajom nem volt, amíg nem éreztem, most meg eszek, nem iszok és néha még rosszul is vagyok, arról nem is beszélve, hogy fárasztóbbak a napjaim, nem szoktam magammal ennyit foglalkozni, szörnyű érzés félig emberinek lenni áldott állapotban, már a neve is egy átokszó.
- Klingt aufregend. (izgatóan hangzik) - meg is nyalom a szám szélét, ha nem a kis korcs miatt kötözne ki, talán még élvezhetőbb is lenne, de nem baj, elég kellemes fájdalom lesz ez is, csak arra kell odafigyelnem, hogy visszafogjam a gyógyulásos folyamataimat, mert úgy nehéz lenne felvágni engem, ugyanis a kis parazita nem adja fel, nem akar meghalni, szóval fel kell nyitni engem.
- Ich brauche nichts, ich liebe Schmerzen. (nem kell semmi, szeretem a fájdalmat) - jelentem ki, nem fogok a fájdalomtól kiabálni, az élvezetétől maximum, de hát mindenkinek lehet jó napja.
- Mindegy. - Mit érdekel engem, csak kerüljön ki belőlem és többé ne kelljen ezzel foglalkozni. Pain felszedi a földről az elé dobott 'ételt' és Höllenhund-hoz viszi, hogy osztozzanak rajta. Elég jól összebarátkoztak, reméljük ránk gazdákra is igaz lesz egy hasonló kapcsolat. Amint Mammon végez és minden energiám leeresztem, begyógyulnak a sebek és felsóhajtok a megkönnyebbüléstől.
- Ich würde jetzt etwas trinken. (most már innék valamit) - beharapom a számat és a szemöldököm is megemelgetem, ezért mindig hálás leszek, már amennyire tőlem telik, megvárom, hogy eloldoz-e vagy sem, nem szeretném felhúzni magam a lánccal, hogy eltörjem a gerendát és kiszabaduljak, de ha játszadozni szeretne, abban nyilván benne lennék.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans  - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
219
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Rémes, amikor már a Pokolban se tudsz kitalálni új büntetést. Tagadhatatlan, hogy az emberek ilyen téren kifejezetten fejlettek és találékonyak voltak, kíváncsi vagyok, hogy melyik démontól kapták az ötleteket és a kreativitást hozzá.- azt nem hiszi, hogy maguktól fejlődött ki bennük az embertársaik gyötrésére a hajlam, bizonyára kaptak egy apró sugallatot valakitől, kinek ez volt a munkája a Pokolban, a kínzómestertől, lehet pont Maze volt az, akitől ez származik. De mindenképpen hátba veregetést érdemel az illető emiatt.
- Legalább lefoglalja magát valamivel és addig se utánam kajtat. Oh, mert ha tudnák, hogy mi is készül, nem érdekelné őket a láda. De sajnálatosan nem Cassaelhez fordult a láda ügyében, az angyalnak is felajánlottam, hogy segítek a kis háborújokban, ha megkapom a ládát és… pár más apróságot.- mosolyogva nézett bele a tükörbe, mintha egy régi barátot látna, és valami fura és kitekert módon még mondhatnák is, hogy azok voltak, elvégre elég sokáig osztoztak egy testen és éltek át sok-sok mindent, csak annyiban más ez a barátság, hogy minden lelkiismeret nélkül megölnék a másikat, ha alkalmuk adódna rá.
- Mivel nem kaptam meg a ládát, így erre már semmi szükség nincs, sőt, bár díjazom az ötleted, de még nem terjed el a vadászok közt az, hogy hogyan is nézek ki, addig erre nem lesz szükség. Jelenleg elég kevesen rendelkeznek tudással a külsömet illetően és biztosra veszem, egyikük se áll a kapukban, hogy egyenként megnézze magának az arcokat. Az pedig, hogy esetleg a nevem tiltólistára került… nos, miért használnám a sajátomat?- sötét mosoly suhant át az arcán.- Ezen már felesleges rágódni, feláldozott egy fontos bábut egy fontos játszmában, amivel magát gyengítette meg. A Kígyó az Édenkertben nem veszi észre, hogy a saját kertjében is van egy kígyó. Vár a fű rejtekében, várja a megfelelő alkalmat, hogy felfalja.- s ha ez valaha is megtörténik, akkor a démonok szabadok lesznek, azt tehetnek, amit akarnak és ha Mammon legfőbb terve is valóra vált, nem lesz senki, aki az útjukat állhatná, igazi paradicsom lesz, csak a démonok számára.
- Das habe ich shcon mal gehört(ezt már hallottam). De az angyalkája megbízhatatlan, a beszélgetésünk alatt úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem törekszik arra, hogy megállítsa Amarat, sőt, véleményem szerint Amara irányítása alatt áll. De ami a pletykát illeti, én se vagyok képes felidézni semmit se ezzel kapcsolatban, pedig ha ez igaz, akkor nekem is ott kellett lennem. Ám semmi, homályos emlék csupán, sőt, még az se.- nem érti, hogyan is lehetséges ez, ha ez tényleg megtörtént, akkor lennie kell valami emlékének, valami villanásnak, akárminek, de nincs, és ez két dologra utalhat. Az első, hogy ez nem történt meg, a második, hogy valaki törölte a fejéből az erre vonatkozó részeket. Ami nem jelent semmi jót.
- Nem is kell eljönnöd. Én is csak megfigyelőnek leszek ott, és mivel nem tudja hogyan is néz ki a jelenlegi testem, így még észre se fog venni. Véleményem szerint több fog most kelleni Belialnak, mint egy jó móka. De megértem azt is, hogy miért nevetett a mag miatt, elég nevetségesen hangzik, mint egy álom, amibe kétségbeesetten kapaszkodnak.- nincs túl sok valóság alapja, hogy egy egyszerű mag, ami ha még nem is olyan egyszerű, hogy az képes lenne ártani Amaranak, de még azt se tudják hol keressék, hogy használják.
- Nekem is ez a véleményem, mivel Cassaelel voltam benne, és rá se hatott teljesen a füst, így mindenképpen a láda hatása lehet. S örülök neki, hogy meg szeretnéd szerezni, de még előtte szeretném kihasználni, hogy már kooperálunk, szeretném, ha elmennél a WHO-ba és elhoznál nekem minden vírust, minden járványt, mindent, ami a betegségekhez kapcsolódik. Utána visszatérhetünk a ládára, de ami a sereget illeti… nos, azzal még ráérünk.- nem szívesen folyamodna ahhoz, hogy más démonokat a ládába zárjon, csak hogy utána erősebben térjenek vissza, ezzel veszélyeztethetné a saját pozícióját, addig nem, még nem aknázta ki minden lehetőségét a ládának.
- Das glaube ich nicht(Nem hiszem). Nálam jóval több időt töltöttek el a ládában, még jobban táplálkozhattak az erejéből, így még inkább ellent képesek állni Amaranak, de ez csak feltételezés. Találkoznom kellene egy tagjukkal, hogy többet meg tudjak.- csak meg kellene találnia azt, akivel már a ládában is összefutott.
- Nem tartom lehetetlennek, hogy ez történhetett, de hiányosak az információk, nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni.- sajnálatosan a jelenlegi helyzetet figyelembe véve nem tudhatnak semmi biztosat, nem látják a nagyobb képet.
- Remélem a későbbiek során is így fogod gondolni.- hisz még annyi minden változhat, és amit jelenleg jó ötletnek tartott, az nem biztos, hogy holnap is az lesz. Bár azt nem hiszi, hogy Mammon végső terve zavarni fogja Mazet, sőt, ellenkezőleg, bizonyára elnyeri a tetszését.
- Annyira ragaszkodnak azokhoz a pengékhez, pedig csak meg kell ölni egy angyalt és elvenni tőle. Úgy szereztem én is azt, amit átadtam neked. Nem szorulok rá, hogy pengével öljem őket. Aber das sind gute Nachrichten(de ez jó hír). Natalie egy idegroncs, nem jelenthet túl sok segítséget, csodálatos.- a jobb keze nélkül Wallenberg egy félkarú óriás csupán, semmi más.
- Mütterlicher Instink(anyai ösztön). Ez a pokolkutyákban is megvan, ahogy a legtöbb élőlényben, ez ellen keveset lehet tenni.- szerencsére Mammon nem rendelkezett ilyesfajta ösztönnel, bár, amit a pokolkutyák iránt érez, azt lehet ehhez hasonlónak mondani.
- Nem jelent gondot. Előhozom a készletemet, és utána kezdhetjük. Addig állj fel kérlek, az egyik tartógerendához foglak kikötni.- halkan dúdolva ment vissza a lakásába, és néhány perc múlva orvosi táskával tért vissza.
- Tedd hátra a kezed, szerencsére rendelkezem a megfelelő bilincsel, hogy fogva tartson.- ha egy angyalt képes, akkor egy démon is könnyedén. Kattan a bilincs, és nyílik a táska, amiből Mammon egy jégvágó kést vett elő és megütögette a hegyét.- Azt hiszem, hogy a hegye miatt ez célravezetőbb és kisebb sebbet ejt.- ahogy elhallgatott, gyakorlott mozdulattal szúrt bele Maze méhébe. A pestis démonja volt, tisztában volt az emberei anatomiával.
- Úgy fest, hogy ezzel megvagyunk… úgy fest, hogy mégse.- csalódottan fújta ki a levegőt az orrlyukain. Makacs egy magzat, legyen hát. Ismét a táskájába nyúlt és kivett egy összetekert fekete késtartót, amiben szikék sorakoztak.
- Eltávolítom a méhedet és ezzel a parazitát is és többé ehhez hasonló baleset se fordulhat elő. Ha szükségét érzed adok valamit, amire ráharaphatsz, de pár perc alatt kész leszek. Jut eszembe, mit csináljak a méheddel? Pain egye meg vagy mindegy?- nem számít, hogy kért Maze valamit vagy se, Mammon megejtette az első bemetszést, majd a másodikat és a harmadokat, hogy felnyissa Maze testét és hozzáférjen a méhéhez és el tudja vágni a testében tartó részeket, majd kivegye azt és vele együtt a magzatot is és odadobja a választott pokolkutyának.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Mammon- Egy idő után már unalmas, hogy ugyanaz történik, meg kezdik megszokni a mocskok, szóval újítani kell és amikor nincs kedved nagyon kreatívnak lenni, hát megesik az ilyesmi. - Nekem ez volt a munkám, azon kívül, hogy védjem Lucifer valagát, ami nem volt nehéz a pokolban még, főleg a tanácsadóm segítségével, aki helyettem is odafigyelt, talán reménykedett benne, hogy ha elbukom, majd ő kerül a helyemre, na ezt kétlem valahogy.
- Nos, inkább azon mesterkedne, hogy ne kaphasd meg, de azzal is csak nekünk kedvezne, elvégre csak nézni kell őt, hogy mit cselekszik és kihez fordul ebben az ügyben. - Előveszem a tükrömet és megidézem bele Drake-et, hogy mit is csinál, majd az asztalon hagyom. Én ezt a képességet már tökélyre fejlesztettem és aljas mosolyom sem marad el, figyelgetem én az embert, megvannak a kis démonjaim is, akikre rábízhatom és amint találkozik valakivel, arról jön az imp is.
- Tudod, meg lehet oldani, hogy te ne tedd be oda a lábad, csak megidézlek az egyik elhagyatott épületben és ennyi, elvégre azt ígértem meg, hogy nem mész New York közelébe és békén hagyod a vadászokat, de úgyis teljesen értelmetlen ez a szövetség az emberekkel, miért akarnánk, hogy ne bontsák fel? Ha annyira akarja Lucifer, tárgyalja le velük ő vagy küldjön mást, kétlem, hogy talál jobbat tőlem. - Aljas mosolyra húzom a számat, ami amúgy is instabil lábakon áll, miért is támogassam, ha nem vagyok már az első ark? Sokkal jobban tetszik a, hogyan törjünk borsot az Ördög orra alá, miközben azért a világ sorsának alakulásával is foglalkozunk, kell a Pokol kénköves bugyra, hogy behajtsam azt a sok lelket, amik engem illetnek. A munkám a kínzás volt, ami itt a felszínen átment fejvadászatba inkább, Mammonra bízom, hogy mit talál ki nekem, legalább évezredek óta végre lesz valami változatosság is az életemben.
- Az almamag használata túl sok kockázatot rejt, Abaddon szerint az arkangyalok és lovasok már egyszer elzárták Amarát és ebbe kellene kapaszkodni, ezt az angyalkájától tudja, gondolom ez az angyalok terve is, bár a harmónia nélkül ez sem valami biztos. Viszont, az a fura az egészben, hogy nem emlékszem ilyenre, pedig élek már egy ideje és tőled sem hallottam ilyesmit meg Belialtól sem. - Ha már álom kergetés, ez az ötlet jobban hangzik, de vannak hiányzó tényezők és ott van Azazel is, akivel még nem sikerült beszélnem, egyáltalán beszállna-e a harcokba, eléggé kimarad mindenből. Kicsit elgondolkozón nézek és a szám is elhúzom a számat is, hogy valami nem stimmel, de nem tudom, hogy mi az. Ha nem emlékeznek rá, akkor valaki agymosást végzett rajtunk és ha ez igaz, akkor úgy érzem jogunk van megtudni ki és miért tette ezt.
- Én nem szeretnék elmenni a találkozóra, mert nem akarok neki jelenteni, de a négyből kapásból három lovas nincs annyira oda érte, bár Belial a jó móka mellé áll, de nem az, aki szót fogadna, az almamagos történeten is csak röhögött, mikor elmondtam neki. - Kész röhej tényleg maga a tény is, a vadászok is rajtam nevettek, pedig csak Lucifer mondandóját közvetítettem, amikor alkut kötöttünk és persze én nekem kellett megdolgoznom ezért a bizalomért is, ami mehet a levesbe, mert nem fogok azon dolgozni, hogy ez megmaradjon.
- Ellenálló a fekete füst ellen? Akkor ez a láda mellékhatása lehet, meg kell szereznünk és továbbra is ezen fogok ügyködni, most már nincs más egyéb feladatom, aminek kötelességem lenne megfelelni, de ezt már nem a béke miatt teszem, hanem mert hozzád tartozom és nem kaphatja meg más, tudod hogy saját hadsereget is csinálhatnál, csak el kellene zárni benne egy rövid időre pár démont és kiengedni őket. - Persze hirtelen ötlet az egész, meg nem is füllik a fogam, hogy elzárjanak egy ládába, ahol egy nap is legalább egy hetet jelent odabent vagy hogy is volt... Lényegtelen.
- Voltak benne még leviatánok is, akkor rájuk sem hathat Amara? - Érdeklődöm, valahogy a mi oldalunkra kell állítani őket, egyáltalán hányan lehetnek és miért nem említi őket egy feljegyzés sem?
- Warte! (várj) Mi van, ha a leviatánok miatt nem emlékszik senki rájuk? Valaki kitörölhette őket az emlékezetből, de miért? Ennyire veszélyesek lennének? - Valahogy kezd összeállni egy elmélet a fejemben, nem véletlen voltam bizalmas és tanácsadó, mindig az összeesküvéseket kellett keresnem és kellő tudással azért idővel összeáll valami, ami vagy igaz, vagy nem, utána kell járni.
- Ich bin an den besten Ort gekommen. (A legjobb helyre kerültem) - Ez így már nem is akkora visszalépés a részemről, mert egy lovas tanácsadója lehetek, aki a lordok, lordja, szóval az arkok alatt a legmagasabb rangban. Az ereje is nagyobb lett, így kell átállni a győztes oldalra, mert én is azt akarom, hogy ő nyerje meg ezt a csatát.
- Azért hamarabb ölt volna meg egy kanál vízben, csak azért ment bele, hogy ne kelljen angyalpengét adniuk nekem, sajnos a készletem a pokolban maradt. Oh, tényleg, Zagart egy időre kivontam a forgalomból, lábadozik, szóval Natalie-ra hárul minden feladat. - Direkt megszervezte egy kis hősködést és élet mentést, amiért nem kértem cserébe semmit, milyen kár, pedig egy teljes szektort kaptak az emberek, hogy belakhassák.
- Igen, és a legidegesítőbb, hogy védeni akarom die schmutzige Kreatur (a mocskos teremtményt) - elhúzom a számat is undorodva magamtól, mégis hogy uralkodhat rajtam ez a kis mitugrász? Eleinte még megölhettem volna, de mostanra már kialakult valami kötődés, amit nem kértem, csak kaptam grátiszként.
- Du musst es fesseln (ki kell kötöznöd), mert a testemnek nem vagyok teljesen az uralma alatt. - Felhúzom a felsőmet, hogy szabaddá tegyem a hasam és ha kell, hát hozok én bilincseket erős lánccal, amit nem könnyű még egy démonnak sem elszakítania. Az, hogy miért vannak nálam ilyenek, szerintem nem is kérdés, ha megvagyunk és végre meghal a parazita, akkor a megkönnyebbüléstől nevetek fel végre, érzem, ahogy az érzelmek távoznak. Amikor még szenvedett bennem, akkor aggódtam, de nem tudtam semmit sem tenni érte, szóval hagytam, hogy távozzon, de valami nem stimmel, mert nem hal meg.
- Tépd ki belőlem kérlek, nem tud meghalni a nyomorult, csak vergődik élet-halál közt! - Azt hinném, hogy könnyű megszabadulni egy balesettől, erre kiderül, hogy a mai világban semmi sem olyan egyszerű.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7