Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mammon lakása - New Orleans •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Mammon lakása - New Orleans VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 03, 2020 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 03, 2020 3:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
Nem bírom megállni, hogy el ne nevessem magam, amikor a mérgező gondolatú alomszökevény szóba kerül. - Na igen, én is ilyen voltam a testvéreim közt. Anyám rá is fizetett erre - magyarázom meg neki derűm indokát. Nem rajta nevetek, elvégre igaza van, pedig mi nem is vagyunk emberek, és mindössze nyolcan létezünk. Ennek ellenére nem vagyunk egyformák, más a fontos a számunkra. A célunk persze nagyrészt ugyanaz, de az érdeklődésünk másfelé mutat. Van, aki sosem lenne hajlandó úgy vegyülni az emberekkel, ahogy én teszem, aki számára eltaposandó férgek, nem pedig érdekességet nyújtó létformák, akiket érdemes megfigyelni. - Na igen, meg aztán gyorsan meg is halnak. Akkor már érdemesebb a lelküket vennetek és aztán démonná tennetek őket - a lélek megalkuszásával mindenképpen erősödik, s aztán van ideje eldönteni is, figyelembe véve a tetteit, gondolkodását, hogy akarja-e katonájának. Learathatja mások munkáját. Egy nemzett félvérnél nincsen ilyen lehetőség, s a belefektetett munka könnyen kárba veszhet.
- Ahogy mondod. Annyira kíváncsi lennék, hova lett! - nem is palástolom a kíváncsiságom. Annyi évezreden át basáskodott a kedvencei felett Isten, erre most egyszerre eltűnik szőrén szálán. Vajon miért dönthetett így? Ezer meg ezer teóriát hallottam már erre, de senki sem tudott konkrétumot. Talán még maga Isten se tudna erre pontos választ adni. Kit tudja?
- És a ti helyeteket át lehet venni. Talán az arkokét is. De kérdéses, elvégre az angyalok nem buknak meg isten nélkül, s a bukottak se nyerik vissza a szárnyukat nélküle - megint egy csomó talány, pár választalan kérdéssel fűszerezve. Lehet sosem fog erre fény derülni. - Nincs neki? Sajnálatos ebben a helyzetben. Ámbár az angyalok nem szeretnek dalolni. Remélem saját kezűleg vágtad ki a nyelvét - vigyorodom el. - Jól viseld gondját, hogy még sokáig élvezhesd a társaságát - vajmi kevéssé érdekel, mi lesz az angyallal Mammon kezei közt. Noha én magam nem szívesen kínzok meg másokat, eszem ágában sincs lebeszélni az ilyesmiről a Pestis Lovasát.
Nem szeretném belefagyasztani a szót, s társasága is üdítő a számomra. Nem sietek annyira, de úgy érzékelem, lassan tényleg ideje távoznom. Úgyis meglátogatom később is, nem menekülhet. - Mindenképpen. Szeretek veled beszélgetni - sok dolog változott a láda óta, de ez szerencsére nem. - Ezt örömmel hallom - noha csak udvariasság az öröm, hogy nem voltam a terhére. - Tényleg búcsút veszek, további jó kertészkedést! És vigyázz a csodás pokoleb falkádra - vigyorgom rá. Egy pillanatra elgondolkodom rajta, hogy emberien hozzátegyem-e, hogy magára is, de végül elvetem. Mégis a Pestis Lovasáról van szó. - A mielőbbi viszontlátásra! - felemelem a kezem és integetek neki, aztán elindulok a kapu felé, ahol bejöttem. Ha kikísér, azt is szívesen veszem, de egyedül is kitalálok. Illetve nem is vagyok egyedül, egy-két pokolkutyesz árnyékként követ, amíg el nem érek a kapuig, s ki nem lépek rajta.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 27, 2020 11:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Csodálatos, egy véleményen vannak Nievennel, már ami Istent illeti. Meglepné Mammont, ha máshogy lenne, hiszen Ő volt az, aki bezárta a leviatánokat a ládába, megtagadta tőlük a szabadságot, és a Világ élvezetét, csak természetes, hogy ezért neheztelnek Istenre és ezért remek szövetségesei lehetnek a démonoknak, csupán a megfelelő szavakat kell a fülükbe suttogni. S természetesen Mammonnak is bele kell szőni a saját versszakát, hogy erős helyzetben legyen, amikor majd eljön a megfelelő idő.
- Ezzel nem tudok vitatkozni, már a hasznukkal. A megfelelő idomítással sok mindenre fel lehet őket használni, de sajnálatosan mindig akad az alomban egy, aki a gondolataival megmérgezi a többit. Nos, ha ember nő vagy, akkor ez kissé nehezebb, tekintve a várandósági időt és mire elég idősek lesznek ahhoz, hogy ténylegesen hasznossá váljanak. Persze egy démonnál ez máshogy van, elég sok időnk van arra, hogy ténylegesen kineveljünk egy egész seregnyi félvért. De megvan az oka annak, hogy miért is nem tesszük. Az emberei vérük miatt hajlamosak a lelkiismeretre.- nincs is rémesebb annál, ha egyszer csak bánni kezdik azt, amit tettek, és változni akarnak, a sajátjaik ellen fordulnak majd, és az elmebaj is, mint tényező jelen van, ami ismét csak bonyolítana mindent.
- S idegesítőek is.- zárja rövidre a témát, ami az emberekkel és a nemi élettel kapcsolatos.
- Vicces belegondolni, hogy akit Mindenhatónak hívnak, még Ő is tévedhet, hibázhat. Szerencsétlen emberek pedig imádják, nos, legalábbis egy részük még mindig így tesz.- mosolyogva és szánakozva rázta meg a fejét. Ostoba emberek és a hitük.- Igen, engem és Belialt annak, ahogy a két, mára már elhunyt testvéreimet is. Azt hiszem, hogy fel kell keresnem egy angyalt, aki erre majd választ tud adni, de sajnálatosan amelyiket a pincémben tartok, nos, már nincs nyelve így nem tud választ adni a kérdéseimre.- elkuncogta magát, mintha csak egy jó viccet mondott volna, pedig sajnos tényleg ez volt a helyzet, nem tud már beszélni az az angyal, lassan egy újat kell szereznie, amelyiket fogva tartja csak egy roncs, semmi egyéb.
Fura, akad megbeszélni valójuk? Nieven kezdeményezte az egészet, és mégis Mammontól kérdezi, de a férfi nem lesz udvariatlan.
- Azt hiszem minden lényeges dolgot átbeszéltünk, egy másik alkalommal majd folytathatjuk, és megoszthatjuk egymással az újabb eseményeket, amik az életünkben történtek.- pletykálhatnak, ahogy az emberek szeretik mondani.- Nem raboltad, mindig be kell iktatni egy kis szünetet a kertészkedés közben.- még ha egy démon számára nem igazán kimerítő elfoglaltság, akkor is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 31, 2020 4:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
- Na ebben teljes mértékben egyetértünk - biccentek rá szavaira, még inkább alátámasztva lesújtó véleményemet. Isten megalkotta ezt a világot, de aztán nem hagyta, hogy működjön magától. Sosem törekedett igazi egyensúlyra, hiszen akkor Amara nem lett volna elzárva évezredekig. Mindent dominálni akar, még a “rosszat” is létrehozta a Pokol képében. Persze, nem volt kivel feltöltenie, hiszen minden lény, amit teremtett “jó”, így inkább az egyik teremtményére, Luciferre bízta, hogy alkosson oda “gonosz” lényeket, amelyek mellett drága angyalkáinak is tud feladatot adni. Talán az apámmal is ez volt a helyzet. Isten megpróbált valami “rosszat” alkotni, csak túl jól sikerült neki, sokkal erősebb lett, mint amivel a drága angyalkái elbírtak volna, ezért elzárta.
Érdekes módon, Isten eltűnésével a démonok még mindig “jól” végzik a feladatukat. Azt teszik, amire ki lettek találva, nemúgy, mint az angyalok, akik közül többen is az emberek ellen fordultak. Ez is tisztán mutatja, Isten mennyire uralkodik felettük. Elnyomja a szabad akaratukat, amennyire tudja, ám ha ez mégse jön össze, szörnyű büntetéssel sújtja őket.
- Hát nem tudom… az utódoknak megvan a maguk haszna - pillantok rá elmerengve. - Ha nem nőnemű vagy, akkor komoly hadseregeket lehet belőlük felállítani - ezt mondjuk démonként egyszerűbb, meghát nagyravágyóak is lehetnek ezek az utódok, akik akár szülőjük helyére is pályázhatnak. Azonban kellő mennyiségű odafigyeléssel egészen hasznos dolgokat lehet összehozni a felhasználásukkal. Persze az embereknél ez se éppen így ment. Mondjuk sok nőnek csak a gyereknevelés és szülés volt a dolga, nem meglepő hát, hogy mindennél jobban ragaszkodtak a porontyaikhoz. Mostanság meg a férfiak is úgy tudtak tapadni… Túl lelketlen vagyok ahhoz, hogy megértsem ezt.
- Az emberek valóban nagyon összetettek - hagyom végül ennyiben a témát, már kezd feszélyezni. Azt hiszem Mammon szavainak fényében át kell gondolnom ezt a részét az életemnek. Mármint, hogy esetleg érdemes lenne tenni egy próbát. Persze ahhoz alkalmas partnert kell találnom, és biztos, hogy nem fogok keresni, így a tapasztalat megszerzése még jó pár évszádot késhet. Hátha addigra írnak már róla részletesen és alaposan a könyvekben.
- Na igen, az a társalgás megint túl messzire vezethetne. Sajnos mindenki sötétségben tapogatózik, még talán ők is - elvégre Isten alkotásaiba lépten-nyomon hiba csúszik, Amara meg… valahogy sikerült őt elzárni anno. - Nem tudom, talán. Lucifer titeket eredetileg is Lovasnak teremtett, ugye? - elvileg az angyaloknál is van átjárás, de azért arkká válni óriási ugrás lenne. Úgy gondolnám, Isten ennél jobban keretek közé szorítaná kis teremtményeit, de most nem elérhető, ki tudja hát…
- Igen, ez így valóban áldásosabb lesz - bólintok rá. Eredetileg is ezt terveztem mondani. Akaratlan nyelvbotlás lett volna? Talán, noha akár figyelmetlenség is lehetett. - Akad még valami megbeszélni valónk? - kérdezem. - Lassan talán ideje lenne indulnom, nem akarom több időd elrabolni - elvégre megzavartam valamiben, s igazán sokáig nem akarnám feltartani. Azért megvárom mit felel, marasztal-e, vagy esetleg akad-e még valami témája.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 12, 2020 12:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Isten szánalmas és szánalmasan vágyik a kis teremtményeinek a szeretetére. Őket bünteti, hogy utána hozzá rohanjanak.- és mégis imádják, szeretik, rémesen ostobák és naivak az emberek, de így még könnyebb őket a Pokol oldalára csábítani. Kevés jó tulajdonságuk egyike volt ez az apróság.
- Igen, a lényegről, a lényünkről, hogy mit is kellene tennünk, mi a lényünk, mik vagyunk. S még mindig háborúban állunk az angyalokkal, de valahogy erről sokan megfelejtkeztek, elkorcsosultak, hígabbak lettek.- talán vissza kellene őket terelni a megfelelő mederbe, felkeresni azokat, akik fontosak a számukra, és esetlegesen végezni velük, és akkor már nem lenne semmi se, ami gátolná a folyót, hogy a megfelelő mederben folyjék tovább.
- Nos, majd az idő lesz a megmondója.- most ezt mondja, de sajnálatosan az élet gyakorta sodor mindenki útjába valamit vagy valakit, aki könnyedén megváltoztathatja a dolgok menetét. Csak a szerencsésebbek ismerik ezt fel időben és kerülik a keserű végzetet. Ki így ki pedig úgy teszi, de Mammon tudja, hogy ha arra kerülne a sor, akkor végezne az illetővel, aki veszélyezteti az egész lényét.- Akkor szerencsésnek mondhatjátok magatokat. Túlértékelik az utódlást, olyan, mintha egy kullancs tapadna rád az életed végéig, aki kiszív minden életet belőled.- lehet kissé túlzásba esik ezzel, ez csak a saját véleménye, és évezredek során látta már, hogy mikre képesek a leszármazottjaikért az élőlények, túlságosan is sokra, könnyedén feláldoznak értük mindent, de ez még nem fogja megváltoztatni Mammon véleményét az egésszel kapcsolatban. Annyi a haszna az egésznek, hogy az állomány gyarapszik.
- Alapvető biológia, sőt, a nők jobban élvezhetik, mint a férfiak, mivel rendelkeznek egy résszel, aminek csak egy feladata van, mégpedig az örömszerzés.- keresi azt a pillanatot, hogy mikor is ment át tanárba, aki a szexuális aktust és azon belül is a nemiszervek részeit oktatja, de nem tudja felidézni ezt a pillanatot.
- Azt hiszem, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Rémes egy testvérpár.- kár lenne is tagadni.
- Sajnos két valaki van, aki érdemben betudna számolni az egészről, de azt hiszem, hogy velük nem igazán fogunk tudni beszélni.- Isten eltűnt, Amara pedig nem igazán lehet beszélgetős kedvében, így marad csupán a találgatás.
- Azt hiszem jobb, ha ebbe nem is kezdünk bele. Ha van Istennél nagyobb erő, akkor mi az, vagy ki az? Ki teremtette meg Őt? Honnan jött? Csak túlbonyolítanánk a már most is eléggé logikátlan világot és a teremtést. Maradjunk meg annál, hogy Istentől ered ez az egész.- végtelenségig lehetne ezt fokozni és még akkor se kapnának pontos választ, csak alapos migrént.
- Minél kevesebb angyal van életben, annál jobb. Bár valamin most elgondolkodtam. Ha egy Lovas elveszti az életét, akkor egy másik démon léphet a helyére. Lehetséges lenne, hogy az angyaloknál is megtörténhet ez? Ha egy arkkal végeznek, akkor valaki előléptetést kap?- ötlött fel egy gondolat a démon elméjében. Úgy érzi, hogy erről el kell beszélgetnie Belialal.
- Mégpedig?- kíváncsian hallgatja Nievent, majd beleegyezően bólint a javaslatára.- Ez így megfelelő lesz, ne bonyolítsuk túl a történetet, bár ha azt mondod, hogy valaki ajánlott engem, akkor felvetődik a kérdés, hogy Ki? Helyette esetlegesen mondhatnánk azt, hogy egyszerűen hallottad, hogy a Ládában voltam és ott találkoztam velük, ezért kerestél fel. Így elkerülhetjük az esetleges bonyodalmakat.- elvégre akkor ki kell találniuk valakit, akit esetlegesen fel is akarna keresni Lucifer vagy akárki más, és ami miatt lebukhatnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 12, 2020 2:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
- Tényleg könyörületes. Istennek nem elég a Pokollal való fenyegetőzés, hogy ne essenek bűnbe kis teremtménykéi - elkuncogom magam, ahogy eszembe jut, mennyi és mennyi ember okozhatott már csalódást a teremtőjének. Ó és mennyi angyal! Ez talán még gyönyörűségesebb, mint az emberi oldal. Hiszen a csöpp, privát tollas teremtményei is menekülnek, kibúvót keresnek a szabályai közül. Őket bezzeg hogyan próbálta kemény kézzel tartani! Most meg… tuti a népség fele bűnbe esett már.
- A lényegről? - pillantok rá kérdőn, annyira nem vágom, mi is a démonok fő dolga. Persze a többiben igaza van, még úgyis, hogy ezt az egész szerelem érzést képtelenségnek tartom. Számtalanszor láttam, miket képesek tenni az emberek fülig belebolondulva a másikba. Hol gyilkolnak, hol pedig önfeláldoznak, ezutóbbi egészen egyszerűen hihetetlen volt. Az emberek közül nem mindnek a saját élete volt a legfontosabb. Tényleg létezhet ilyesmi?! Még magam is alig akartam elhinni, pedig néhány személyt már kihúztam a pácból.
- Nem igazán hiányzik, hogy bárkivel közösködjek ezen a téren - ezúttal kevésbé vagyok indulatosnak mondható. Nem szeretem a témát, ráadásul túl sok rusnya ember férfi kereste már a társaságom. Volt, akit a mágiámmal kellett leszerelnem, mondjuk azok nem is éltek tovább. - Mi, leviatánok meddők vagyunk. Szóval esélytelen, hogy teherbe essek - osztom meg vele. Ez az egész, amit a vágyakról mond nagyon érdekes a számomra. Egyébként sem vagyok benne biztos, hogy rendelkezem egyáltalán ‘vágyakkal’, ezúttal kizárólag szellemi értelemben. De ha egyszer eljutok arra a szintre, hogy ezek közül bármelyiket érezzem, akkor majd talán még közelebb leszek az emberek kiismeréséhez.
- És miből gondolod, hogy a nők is ugyanezt érzik? - kérdem tőle félre döntött fejjel. Az eddigiek alapján a férfiaknak egyébként is könnyebb dolguk volt sokkal, mint a nőknek. Azt persze nem tudhatom a cselédlányok mennyire hiteles források.
- Na igen, egyik se a szívem csücske nekem se - Isten bezárt egy nyomorult ládába, hogy aztán nővérkéje kirántgathasson onnan, párszáz évvel később, s kedvére utasítgasson minket. Természetesen nem tetszik a rendszer, főleg Amara ámokfutását figyelembe véve. - Igazad lehet - fáradt sóhajt hallatok. Mivel nincs hiteles forrás arról, pontosan mi is történt Amara bezárásakor, így akár csapda is lehetett a dologban.
- Ezen még sosem gondolkoztam - bizonytalanít el egy pillanatra. - Talán még egy, Istennél nagyobb erő stabilizálni igyekezett a “jó oldal” felé történő elmozdulást - igazából bármi lehetséges. Az eddig meglátogatott könyvtárakban több tudományos fantasztikusnak bélyegzett könyvet is elolvastam. Ugyan nagy része zöldség volt, egy-két elgondolkoztató dolog azért akadt a lapokon. - Én nem ejtek miatta könnyeket - mégcsak az kéne, hogy a Harmónia is itt parádézzon közöttünk, s Gabriel meg Michael kibéküljön.
- Tényleg, még valami - ötlik eszembe valami, ami eddig még nem került fel témaként. - Jó lenne egyeztetnünk a történeteinket - gondolom Mammon inkább kereskedni akarna az információkkal, mint véletlenül elkottyantani magát. - Lucifer kapott tőlem egy könyvtekercset, szóval szűk körben tudnak arról, hogy rendelkezem információkkal a leviatánokról. Ezért arra gondoltam, mondhatnánk azt, hogy valaki a figyelmembe ajánlott téged, aki szintén tud a leviatánokról, s ezért kerestelek fel - osztom meg vele az ötletem, majd pedig várom a beleegyezését, tiltakozását, vagy bármilyen egyéb javaslatát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 23, 2020 6:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Pontosan, csak ennyitől már képesek lesznek a Mennybe jutni. Igazán könyörületes a rendszer, ha engem kérdezel. De természetesen csak azokkal szemben, akik megfelelnek az Isten által lefektetett normáknak.- kár lenne tagadni, hogy van pár igen kérdéses pontja annak a bizonyos könyvnek, amik világosan kimondják, hogy kik nem juthatnak be a Mennyekbe. De még így is túlságosan könnyű a bejutás.- Abból a szempontból igen, hogy aki a Mennybe jut, az nem a Pokolra és lekerül a potenciális démon listáról.- de más értelmét nem igazán látja Mammon annak, hogy ilyen egyszerű legyen bejutni. Emberből nem lehet angyal, a saját seregüket nem tudják erősíteni, még a Pokolban egy kis kínzás és szenvedés után könnyedén átformálódhat az a fránya lélek valami újjá, valami jobbá és szabadabbá. Aki végre tudja élvezni az életet, nem fogja vissza többé semmi, a társadalmi normákat elfelejtheti, engedhet a legsötétebb vágyainak.
- Démonok vagyunk, számunkra nem a legelőnyösebb érzelmek egyike a szerelem. Elterelheti a figyelmünket a lényegről, és esetlegesen nem várt gondokat okozhat. Túlságosan egyszerűen ki tudnák használni a hozzáértők ezt az érzelmi kötödést, amivel a démon saját magát veszélyezteti.- nem a démonoknak találták ezt ki, ezért se kellene, hogy ez megtörténjen. Természetellenes, ha gondolhatja ezt. A démonok rendeltetését gátolja, ha valaki iránt érzelmeket táplálnak, saját testi épségüket veszélyeztetik, egyszerűen túl veszélyes.
Elmosolyodik Nieven reakciója miatt, mintha egy igazi emberi reakciót kapna. Megmosolyogtató és vicces is egyben.
- Nem hiszem, hogy ennyire hevesen kell reagálnod erre a feltételezésre. Elvégre egy egészséges fizikai testtel rendelkezel jelenleg, aminek feltehetőleg a vágyai is jelentkezni fognak. Nem vagy ember, nem hiszem, hogy a teherbeeséstől tartanod kellene.- bár nem tudja, hogy a leviatánok képesek egyeltálan az utódnemzésre vagy se? De egy kísérletet mindenféleképpen megérne.
- Igen, a lehető legjobb érzés, ami fizikailag érheti azokat, akik emberi testtel rendelkeznek. Ezért létesítenek szexuális kapcsolatot azon kívül is, hogy utódokat nemzennek. Mivel olyan érzést vált ki az egész folyamat, ami… nos, nehezen tudnám elmondani, majd ha megtapasztalod egyszer, akkor tudni fogod, hogy miről is beszélek. Olyan ez, mintha egy vaknak akarnád elmagyarázni, hogy milyen is a piros szín.- lehetetlen, aki egész életében vakon élt, sose fogja megérteni, hogy mit is próbálnak neki elmagyarázni, valami hasonló a helyzet az orgazmussal is, ha nem tapasztalja, éli át, akkor mondhatnak neki bármit, nem fogja megérteni.
- Mindig van egy nagyobb hal, jelen esetben a testvére volt az a hal.  Bár ez nem a legideálisabb a jelenlegi rendszernek, legalábbis egyesek szerint. Véleményem szerint, nincs szükség egyikükre se, és a magunk urai lehetünk, szabadon téphetjük a másik torkát.- a hangyaboly szabad lenne, nem lenne senki, aki nagyítóval égetné őket, vagy éppen cukrot szórna rájuk.- Pontosan, beszél, de nem tesz, de reméljük, hogy igazad lesz, és érdemi lépéseket fog tenni.- azzal mindenkinek a hasznára válna, legalábbis azoknak, akiket érdekel is az, hogy mire fog kifutni az egész.
- Mindenkit csapdába lehet csalni. Amara se kivétel, hiába lenne mindenható, valahogy csak elzárták, és nem hiszem, hogy nyerserővel csupán, lehetett ott egy kevéske csapda is.- Mammonnak az a véleménye, hogy mindenki, aki hatalommal rendelkezik, azoknak az egoja a legnagyobb gyengéje, arra lehet hatni, és úgy könnyedén csapdába lehet ejteni.
- Hm, kíváncsi lettem, hogy ez szándékosan sikerült így, vagy véletlenül? Hogy ők is nyolcan, ti is nyolcan. Talán egymás ellentétjei lennétek?-elgondolkodtató.- Igen, jól tudod, eltávozott az élők sorából. Minő kár… nem.- mondta némi kárörömmel a hangjában.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 18, 2020 4:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
Noha ezen szerek hatása az emberekre is érdekes téma, az jobban érdekel, hogy ránk, levikre hogyan hatnak. Nem lenne jó, ha beleesnénk egy embereknek alkotott szer csapdájába, főleg hosszú távon. De talán mi nem vágynánk úgy az alkohol élvezetére, mint az emberek.
- Igen?! Csak ennyitől? - kérdezem hitetlenkedve. Azt kell mondjam Isten eléggé leadott az igényeiből. Pedig régen csak azért kidobta Évát és Ádámot a Paradicsomból, mert haraptak egyet az almácskájából. Az a kettő is tök engedetlen volt meg minden, jól meg is szívták. De most? Akkor ez már nem igaz. Bezzeg minket bevágott abba az istenverte dobozba! - Miért, a Mennyben is számít, hányan vannak? - azt tudom, hogy Luciferék akár a Pokol összes lelkéből képesek lennének démont alkotni, na de az angyalok nem így születnek, meg igazából semmilyen olyan lényről sem tudok, aminek köze lenne az emberi “tiszta” avagy “jó” lelkekhez. Bár ha nem tesznek ilyen kitételt, lehet, hogy alig lézengenének a Mennyben, s túlzottan megerősödne a Pokol. Haha, és ezzel Isten újabb öngólt rúgott! Hatalmas elégedettséggel tölt el a gondolat. Ez a sport egyébként szintén érdekelt volna, találtam is róla néhány könyvet, de csak a régebbi vezióit láttam játszva. Talán majd egyszer megnézhetek, egy rendes, hús-vér játékosos meccset is! Mondjuk Amara, meg a többi csőcselék miatt ez még jódarabig csupán ábránd marad, nagy valószínűséggel.
Felkuncogok, ahogy elképzelem a szabadon szaladgáló Gabrielt és Michaelt, akiket egy-egy kutyafalka követ lelkesen, csaholva, mintha kötelező lenne. A bolond angyalaik is pont olyanok, mint a kutyák. Vakon, gondolkodás nélkül követik a “gazdit”, azt a személyt, akit csodásnak hisznek, tökéletesnek, s majdnem mindenhatónak. Pedig most aztán mind elveszett csirkék csupán, drága Istenük útmutatása nélkül. Áll is a bál a Földön!
- És ez olyan rossz szerinted? - kérdezem, számomra ez derül ki a hanghordozásából, amivel a témát kíséri. Igaz, engem nagyon érdekelnek az emberi dolgok, s démon sem vagyok, eképpen nincsen “előre meghatározott” viselkedési módom. Nem vagyok sem rossz, sem jó, sok tekintetben csak létezem, s a tudásvágyam kielégítése miatt folyok bele az emberek életébe. Hallottam már meséket arról, milyen is a szerelem. Első hallásra kellemesnek tűnik, olyasminek, amit érdemes egyszer kipróbálni, de rengeteg figyelmeztetést is hallottam, sőt, magam tapasztaltam, mire képesek a “szerelemtől fűtött” emberek. Botorságokra, hősies, vagy akár öngyilkos tervekre. Érdekes egy dolog, annyi szent!
- Nem, nem, dehogyis, még véletlenül sem! - a kezeim elutasító mozgatásával is jelzem, hogy semmi ilyesmi nem merült fel bennem. Jó hirtelen rávágtam, de ennek a biztosság volt az oka, nem más. Csúnya dolgok keringenek erről, főleg a nők első alkalmáról, eképpen kerülöm, mint a leprát. El sem tudom képzelni, hogy bárkiben is megbízzak annyira, hogy ennyire közel kerülhessen hozzám. Gyűlölöm a kiszolgáltatottságot, és azt, ha rá vagyok valakire utalva, ez annyira… gyengévé tesz. Azt pedig kerülöm, soha többé nem akarom átélni a tehetetlenséget. Talán még a testvéreim lennének azok, akikkel nagyon talán, bennük végülis bízom valamennyire, de őket meg nem akarom, s nem is fogom ilyen marhasággal felkeresni. Na meg, egyébként sem szeretem, ha hozzáérnek a bőrömhöz, de ez már igazán mellékes.
- Orgazmus… hmm, ez érdekes. Köszönöm, hogy elmagyaráztad! Akkor ez jó érzés, nem? - kérdezek azért még vissza, hogy biztos jól értettem-e mindent. Igazából rengeteg féle dolgot hallottam már, össze-vissza, ki tudja melyik volt igaz, s melyik nem. Talán mind igaz volt. Eddig inkább nőket kérdeztem ilyesmiről, merthát a férfiak nagyjából mind ugyanazt mondták. Csak a témáról végül mindig elvitt az a gondolat, hogy milyen érdekes, hogy az adott kor eszmerendszere mennyire befolyásolja az erről való nyilatkozást.
- Na igen… - elnevetem magam. - Aztán feltűnik egy Amara és a Mindhatóságnak végképp lőttek - mulattat a tudat, hogy újabb arculcsapással gazdagodott a nagy öreg. - Hát de legalább beszél, róla, lépéseket tesz… - legnagyobb bánatomra úgy látszik, Mammon nem fog csakúgy részletesen belemenni Lucifer cselekedeteibe, amiről pedig pontos, hiteles információim nincsenek. Még. Jelen pillanatban sajnos nem is tudok olyan személyt, akinél érdemes lenne érdeklődni róluk, s gyanút se keltenék. Talán nála magánál, újabb kört futva a “lelkes, szolgáló démon” kategóriában. Mintha az lenne minden vágyam, hogy Lucifer hasznára váljak! Ehhh, hova süllyedünk...
- Na igen, úgy minden bizonnyal. Talán… - bizonytalanodom el egy pillanatra. - ...talán van olyan öntelt, hogy csapdába lehessen csalni - nem biztos, de mégis… afelől nincsen kétségem, hogy egyetlen földi, mennybéli, vagy pokoli teremtményről se hiszi, hogy ártani tudna neki, sőt, inkább biztosra veszi, hogy ártalmatlanok a számára. Ahogy mi is. Ugyan ez végülis igaz, hiszen simán képes volt átadni nekünk az erejéből - pedig Mammon szerint még nem is igazán hatalmas -, de alábecsülni másokat mindig óriási hiba.
- Nos hát, az arkok nyolcan vannak, és mi is nyolcan vagyunk - ezúttal Lucifert is beleszámítva. Ajkaimra apró vigyor ül ki. Természetesen foglalkoztat, milyen erősek lehetnek az angyalok vezetői. - Viszont úgy tudom, hogy Raguel, a Harmónia meghalt - Amara ölte meg, ha minden igaz, eképpen az arkok száma eggyel esett.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 6:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Nem tartom kizártnak, hogy azok. Jómagam még nem éltem a használatukkal, de ha egy bizonyos mennyiség után az alkohol is hat a szervezetünkre, akkor a drogok is. Bár az alkohol is a drogok egy fajtája, azok közül is a károsabbak egyike.- mennyi és mennyi családot tett tönkre az alkoholizmus, mennyi gyilkosságot okozott. Hálásak lehetnek azoknak az embereknek, akik felfedezték. Nélkülük a Pokolban senyvedők létszáma jóval kevesebb lenne. Igazi VIP tagok odalent ezek az alakok, a legjobb kínzásokban van részük.- Egy részüket igen. Van, amit a véráramba juttatnak, vagy felszívnak az orrlyukon keresztül, esetleg belélegeznek. Találékonyak ilyen téren az emberek. Megtalálják a legjobb megoldást arra, hogy elbódítsák magukat. A mi legnagyobb szerencsénkre.- bár azért kicsit ironikus, hogy Isten megteremtette ezeket a nővényeket, mintha nem lett volna fogalma arról, hogy mire is képesek, és mit tesznek majd a drágalátos kedvenceikkel. De természetesen vannak, akik Luciferre fogják, hogy neki köszönhető minden ilyen nővény, csak hogy bűnbe vigye az arra fogékonyakat. Apró és gyenge kapaszkodók voltak ezek, semmi több. Csak nehogy véletlen csalódjanak Istenben. Szánalmasak, rémesen szánalmasak.
- Igen, valahogy úgy. Természetesen ha megvoltak keresztelve, és a haláluk előtt bocsánatért esedeztek, és megkapták, akkor mindegy, hogy mit tettek az életükben. A Mennybe jutnak. S ez a véleményem szerint eléggé… nos, kétségbeesett megoldás. Ilyen egyszerűvé tenni a megtérést, csak hogy még többen legyenek odafent. A mennyiségre mennek, nem pedig a minőségre.- de mind hiába, hiszen azokból a lelkekből nem lesz angyal, nem képesek a Mennyek seregeit erősíteni. De még a Pokolban szenvedőknek megvan az a lehetősége, hogy valami többé váljanak, még ha a legalacsonyabb rangú démonná is, már is több hasznukat láthatják, mint egy olyannak, aki egy felhőn ücsörög.
- Igazából minden faj ezt gondolja magáról. Angyal, démon, ember és… leviatán is. Mindenki, valami fura indíttatásból arra a következtetésre jutunk, hogy nálunk nincs jobb és nincs tökéletesebb. Csupán megkeressük a számunkra legjobb és legmegfelelőbb nézőpontot, ami az igazunkat bizonyítja.- Mammon is így gondolta a démonokról, és biztos abban, hogy Nieven is hasonló véleménnyel lehet a leviatánok fajáról. Csak az okaik lehetnek mások erre, de egyikük se ismerné be, hogy van, amiben az egyik faj volt tökéletes van, amiben a másik.
- Ilyen az, amikor elengedik a pórázt, és elsőnek szaladgálhatnak szabadon a vadonban. Az elején még élvezik, de utána már egymás torkának esnek, hogy eldönthessék melyikük a gazdi kedvenc kis ölebe. Pedig nem többek, csak idegesítő legyek a falon. Ott zümmögnek a füledbe, repkednek össze és vissza, és próbálják felkelteni az apukájuk figyelmét.- unottan és megvetően beszélt az angyalokról. Szánalmas egy bagázs volt, akik még mindig a régi rendszerben akarnak hinni, és azt hiszik, minden úgy lesz, ahogy azelőtt. Csak sajnos Michael és Gabriel elintézte, hogy ez soha többé ne történhessen meg. Igazából nem jobbak, mint Lucifer, pont ugyan olyanok voltak mind a hárman.
- Sajnálatosan egy a véleményünk ilyen téren. Én is úgy gondolom, hogy a démonok is képesek szerelemre. Valami elromlott a fentlétünk alatt, amitől egyesek képesek lettek olyan alantas érzelmekre is, mint a szerelem volt.- már-már a hátán feláll a szőr attól is, hogy csak beszélnek róla. Hogy egy démon ilyen érzéseket tápláljon, egy emberei démontól még el tudná fogadni, nehezen, de képes lenne rá. De hogy egy, a Pokolban született démon is hasonló érzelmeket tápláljon, azt már túlzásnak gondolja és elég alapos tervezési hibát követett el Lucifer.- Ezt pedig az előnyöddé tudod fordítani. Természetesen csak akkor, ha okosan megtartod magadnak ezeket a lapokat.- ha megjátssza az ártatlant, ostobát, a gyámoltalant, akkor olyanokhoz is közel tud kerülni, akiktől sok-sok hasznos információt tud szerezni, amit felhasználhat a saját hasznára, vagy éppen Mammon tudja ezt megtenni. Csupán attól függ, hogy Mammon mennyire tudja manipulálni Nievent, hogy megossza a démonnak is a tudását.
- Igen… talán tervezed, hogy megejted valakivel az első alkalmat?- kérdezte némi meglepetéssel a hangjában. Már-már úgy érzi magát, mint egy tanár, aki felvilágosítást tart, és kár lenne tagadnia, hogy nem kifejezetten nyerte el a tetszését a szerep. Kissé kényelmetlenül érzi magát, hogy valakinek elmondja a párosodás menetét, mibenlétét és hasonlók, nem volt nő.- Nos… khm, az érzés miatt, amit az aktus alatt érezel és azért, amit az orgazmus vált ki belőled, amikor a férfiak az örökítő anyagjukat a nőbe juttatják, pontosabban a méhébe, még a nőknél az orgazmus szintén nedvkiválasztással jár, csak kissé máshogyan.- ahhoz képest, hogy nem akart erről beszélni, sikerült eléggé hosszan és aránylag tömören elmondania azt, amit akart.- Olyanok, mint a patkányok, szaporodnak és szaporodnak, ezt diktálja az ösztön, ami beléjük van ültetve.- elvégre állatok voltak, csak kissé fejlettebbek, de attól még állatok.
- Kinek a pap és kinek a papné.- ha Nievennek szimpatikus, hát legyen, Mammont nem zavarja, sőt, nem is igazán érdekli.
- De mégis ezt várná el mindenki. Aki a Mindenható, az legyen is az, legyen tökéletes. De abban igazad van, hogy ha Lucifer mindentudó lenne, az számunkra kellemetlen lenne.- akkor Mammon se tudná keverni a saját lapjait. Oda lenne az álma, hogy minden angyal veszte lehessen.- Senki se tud igazán semmit, csak próbálkoznak, megjátsszák magukat, hogy fontosnak látszanak. Legalábbis eddig úgy fest, hogy hajlandó, de azért kár lenne előre inni a medvének a bőrére.- szavakkal ritkán lehet háborút nyerni, és a jelenlegi kis háború minden volt, csak szavakkal nem megnyerhető.
- Milyen eredeti, egy sötét hajú nőként. De nem is arra gondoltam, hogy azért öltene olyan alakot, hogy könnyebb legyen az ellenségei dolga, hanem beszélgetéshez gondoltam. Érthető, hogy így gondolják, kevesen vannak, és Amarat leszámítva, nem biztos, hogy másnál szövetségre lelnének.- pedig ha a többi oldal levetné a szemellenzőt, akkor láthatnák a hasznot, amit a leviatánok tudnak nyújtani és így is gyengítenék Amarat, de túl ostoba mind, túl ostoba.- A túlerő miatt. Az arkangyalok közös ereje túl nagy kihívás lenne a számunkra, ezért vesztenénk. Lucifer ugyan ark lenne, de még ő is kevés lenne.- és Mammon is tapasztalta már az arkok erejét, nem igazán vágyik rá, hogy ezt megismételje, már túlságosan is megszokta ezt a testet, nem lenne túl boldog attól, ha az angyalok ismét elpusztítanák. Sajnálatosan a láda nincs kéznél, így nem lenne képes egy újat létrehozni, embert pedig nem akar megszállni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 11:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
- Ezek az anyagok a démonokra is hatásosak? Akár az alkohol? - bár az elmondása alapján nem kívánok élni velük, az kéne még csak, hogy én is vigyorgó, ellazult… emberszerű izé legyek. Néha magamtól is az vagyok! És ez most nem dicséret. Sose jutna eszembe azt állítani, hogy ez jó, merthát bármennyit változzak, én akkor is egy leviatán vagyok. Egy a nyolcból, a világ legdicsőbb lényei közül! A hihetetlen agresszivitást meg el se tudom képzelni magamról. Ezzel a külsővel mondjuk nem csoda. Emellett azonban kijelenthető, hogy egyébként se vagyok valami agresszív teremtés, kikéve szavak terén. Azt mondjuk nem tudnám megmondani, ez kinek köszönhető. Talán az anyámnak, talán az évezredekig felvett - s még most is használt - emberi szerepnek. - Ezt is szájon át viszik be? - kérdezem, elvégre például a Delphoi Jósdában a papnő orron át lélegezte be a bódító gázokat, amitől aztán mindenféle csodákat látott, vagy éppen nem látott. Na akkor sajnáltam, hogy nem rendelkeztem a démonok megszállási képességével, bizonyosan érdekes lett volna magam is félig átélnem a füst hatását, illetve kielemezni az így keletkezett emlékeket. Különleges megfigyelés lett volna. Ó, abban a jósdában is micsoda bizisz volt! Csak úgy dőlt befelé a pénz, vagy… lé, ahogy egyesek mondták manapság. A hatás kipróbálásához persze felhasználhattam volna a saját testem is, de nem akartam károsítani azt. Elvégre nekem a világ végéig szükségem lesz rá, nekik meg alig pár évtizedig. De vicces, hogy kíváncsiságomból - milyen hatásai vannak annak a füstnek -, több évszázados hagyomány alakult ki, amely köré még a jövendőmondás mágikus gondolatát is felsorakoztatták. Az emberi elme igazán páratlan tud lenni, ha hatalamas - mégis eladható - képtelenségeket kell létrehozni.
- Értem… akkor lényegében életüket a biztos pokolrajutásnak szentelik - állapítom meg. Elvégre a régi, keresztény tanok szerint - vagy ez inkább Indiában van így? - azt tanítják, hogy ha beletörődsz a sorsodba, akkor… következő életedben magasabb szinten születsz újjá? Ez asszem tényleg indiai lesz. Na mindegy, beletörődést, bűnbánatot, meg ilyeneket vernek ott az emberek fejében, hogy azok ne lázongjanak. Igen cseles megoldás! Dehát az emberi gonoszságnak és találékonyságnak mikor voltak határai?
- Ugyan, hogy hány angyal gondolja ugyanezt! - legyintek. Azt hangosan nem teszem hozzá, hogy "és démon is", igazán nem szükséges, talán Mammon is pont így gondolja. Mármint, hogy ők, mint démonok a teremtés koronái. Pedig mind tévednek, elvégre mi, levik vagyunk a legtökéletesebb lények a világon. Talán pont azért, mert minket nem Isten hozott létre, s nem is szánt szándékkal születtünk, ekképpen senki hibás terveit, ötleteit nem viseljük nyilvánvalóan. Létezik az a mondás az emberek között, hogy a jóból csak keveset adnak. Ez ránk tökéletesen igaz, elvégre csupán nyolcan vagyunk, mind egyediek és megismételhetetlenek. Őszintén megmondom, a majmok sohasem keltették fel a figyelmemet, érdeklődésemet. Kedveltem a különböző állatokat, például a kecses macskaféléket, a kitartó kutyaféléket, vagy éppen a szívós medveféléket, na de a majmok… Akkor már inkább az embereket figyelgettem napestig. - Egyetértek… habár… feltehetőleg Isten nem adott nekik parancsot ilyesmire. Elvégre ha nem a mindenható díszpecsétes okiratára rendeznek mészárlást, akkor buknak sorjában, helyes szárnyacskáikat szegve - hangomból tisztán árad a megvetés. Az angyalok nagy része nem több szánalmas szolgáknál, kiket Isten úgy rángat pár kötélen, mint bábmester a marionetteket. A harcoló arkangyalpárosból sem tudom melyik a jobb, az, aki amint eltűnt apuci, dühöngő őrültté válva mészárlásba kezdett, vagy az, aki inkább testvérei ellen fordulva apja kis kedvenckéi védelmére sietett? Igazából mindegy is, a helyzet kimondottan áldásos, ha nem vesszük figyelembe az egyenletekbe állandóan belerondító, kiszámíthatatlan változót: Amarát.
- Ja, fel sem merült bennem ilyesmi, mert egészen eddig értelmetlennek tűnt… habár az utóbbi időben egyáltalán nem vagyok már benne biztos, hogy a démonok nem lehetnek szerelmesek - s mostani beszélgetésünk is erre világít rá, hogy eme hihetetlen, számomra szinte felfoghatatlan esemény megtörténhet. Vajon milyen lehet a szerelem? Még szép, hogy érdekel, mint majdnem minden emberi dolog. Persze biztosra veszem, hogy engem sosem környékez majd meg. - Ó, engem senki se néz veszélyesnek, vagy éppen ravasznak - legyintek, hogy ez nemcsak a démonokra igaz, akkor is demonstrálnom kellett az erőmet, ha emberek közt akartam valamit elérni. A testvéres dologra csak biccentek, bár Beleth nem pont így mesélte, igazából lényegtelen a dolog, a fontos a testvériség. Belphegorral is jóban kell lenni, na! - Ó, igen? - kérdezem meglepve, s hevesen töprengve azon, hogy ez vajon kötelező? Jó, nem vagyok annyi idős, mint Mammon, sőt, hozzáképest tényleg egy kis csitri vagyok, nem több, mégis… Talán nekem is be kellene iktatnom az elsőt? De mégis kivel? Hacsak lehetőségem van rá kerülöm, hogy megérintsenek, és mindössze hét létforma van ezen az átkozott bolygón, akiben kellően megbízom ahhoz, hogy ennyire közel engedjem magamhoz, közülük pedig nem is mind férfi. - De ha nem szaporodni akartál, akkor minek? - kérdezem teljes értetlenséggel. Igazából az egész romantikus szerelem - nász téma másodlagos, csak tudásbővítés miatt érdeklődöm felőle, ez azonban egészen más kategóriába esik: itt új szintekre lép tudásvágyam, hitetlen, zavart kíváncsiskodásba vált. - Ki tudja, hogy lesznek-e még többen… - Amara nem arra gyúr, legalábbis az eddigiek ezt mutatják. Igaz, most meghalni se tudnak,nyugodtan sokasodhatnak. Na persze csak elméletileg.
- Na, ne mondj ilyet! Nekem nagyon szimpatikus volt! - veszem a védelmembe a Pokol Urát, miután Mammon így leszólja. Az én véleményem Luciferről kimondottan pozitív, hála annak, hogy közelebbi ismeretséget kötöttünk. Olyan személyiségnek tűnt, akivel könnyen együtt tudtam volna működni, ha egy helyzet úgy kívánja. - Isten egyetlen, teremtett lénye se tökéletes, ahogy ő maga sem, ekképpen Lucifer se tudhat mindig, mindent, mindenről. Rosszul is járnátok vele, ha így lenne - kuncogom el magam. - Kötve hiszem, hogy Michael vagy éppen Gabriel többet tudna nála - csakhogy a két leglényegesebb arkangyalt említsem meg, akik mind mind sok élet sorsát cipelik a hátukon. - Igazából Lucifer az egyetlen, aki hajlandó is valamit tenni - hallottam olyasmiről, hogy szervezkedik, bár részleteket legnagyobb bánatomra nem igazán tudok. Igazából ezért is vagyok itt. Michael és Gabriel leginkább vakargatja a… na igen. Szóval ők a saját kis levesüket főzögetik, a világ sorsára pedig magasról tesznek.
- Képes fizikai alakot ölteni, előttünk sötét hajú nőként jelent meg, azonban nem hiszem, hogy azért is megtenné, hogy megkönnyítse ezzel az ellene törők dolgát - igyekszem pontosítani, mire is gondoltam. - Én benne vagyok, s kötve hiszem, hogy testvéreim ellene lennének - a számok nem nekünk kedveznek, bár ki tudja, talán azzal még jobban járnánk, ha az angyalok és a démonok harcolnának egymással? Bár ott van még a "semleges" New York is. Hmm… - Úgy gondolod, hogy veszítenétek? Miért? - az angyalok rengeteget gyengültek, ezt biztosan tudom. Mondjuk az is igaz, hogy a Pokol egész népét egyetlen arkangyal teremtette, s akad még hét másik belőle. Vagy márcsak hat?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Mammon lakása - New Orleans Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 4:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


- Kérlek, ilyen téren sose viccelek.- miközben a szavak elhagyták az ajkát, azért még mosolygott, nem kell minden egyes mondatát komolyan venni.- Egyes fajtájuk igen. Van, amitől csak könnyebbnek érzik magukat, ellazulnak, és csak vigyorognak mindenen, de van olyan, aminek a hatására agresszívak lesznek, és a fizikai állapotukat is roncsolja.- és azok voltak azok a drogok, mik a démonok számára hasznosak voltak, korábban értek a Pokolba a káros szenvedélyek rajongoi.- Vagy hidak alatt, esetleg dobozokban.- az emberek pedig tudomást se vettek róluk, átléptek felettük, mintha kevesebbek lennének náluk. Újabb strigula, hogy miért válnak elkárhozott lélekké.- Igen, úgy is fogalmazhatunk, hogy olyanok. A különbség pedig köztük az, ahogy viselkednek. Egy koldus az… nos, koldul, de egy csöves pedig szemtelenül kéreget, lop, vagy rabol, ha lehetőség adódik rá. Amit pedig szerezni tud, azt nem ételre költi, hanem drogokra, alkoholra.- a társadalom szemete, így is lehetne rájuk hivatkozni, akik talán tényleg kevesebbek voltak. De, soksok lélek, mondhatni ingyen kapják őket a démonok.
- Azok, akik érdemesek a cipő talpára, azokból mindig is sok lesz. Ilyenek az emberek, a teremtés koronájának tartják magukat, de csak mert képesek beszélni, ez még nem jelenti azt, hogy azok lennének. A majmok is képesek alkotni, játszani, érezni. Az embere és a majom közt annyi csak az eltérés, hogy az egyik tud beszélni és kevesebb a szőre, semmi más.- és a majmokról akadnak vicces felvételek vagy képek, amik még egy démon ajkára is mosolyt tudnak csalni.- Egy alkalommal végeztek alapos munkát, az pedig az Egyiptomi tíz csapás volt. Azóta csak stagnálnak, és a múltban élnek. Gyenge és gőgös népség.- ők azok, akik igazán érdemesek voltak a cipő talpára, és Mammon lesz az, aki felveszi ezt a lábbelit, Mammon lesz az, aki eltapossa őket, az őszeset.- Egy démon számára pedig a titkok hasznosak.- a lényük egyik lényege volt, hogy titkolózzanak, ne mondjanak el mindent, csupán féligazságokat.
- Felesleges lenne azt állítanod, hogy azok vagytok. Nem származna belőle hasznod, ellenkezőleg. Akik ártani akarnának a Halálnak, akkor lenne egy kapaszkodó, hogy hogyan is tudnák ezt kivitelezni.- mondhatni töltött fegyvert adna az ellenségek kezébe és még a homlokát is a cső végéhez helyezné. Nagy hiba lenne.- Ez nem csak számodra természetes. Az emberek is könnyedén hazudnak, ha az érdekük azt kívánja meg, közös vonás ez a legtöbb fajban. Nos, véleményem szerint a legtöbb démon pedig nem úgy képzelne el egy leviatánt, ahogy te kinézel. A könyv és a borító esete. Ami pedig a testvériséget illeti, nos, ez nem vérszerinti, sokkalta inkább a teremtéshez van köze. Az időponthoz, Belphegor és Beleth nagyjából egyszerre lettek teremtve, ezért lehetnek testvérek, ahogy az eredeti Lovasok is. Egy egyszerű démont, vagy egy emberből lett démont sose fogunk testvérnek nevezni.- egy apró fintor suhant át az arcán, már csak a gondolat is rémes volt.- Általában nem, bár 91 előtt már gyakorta az elsőn is megejtették a nászt. Kevésbé erkölcsös világot írtunk akkor.- szerencsére, mert nem tudták az emberek, hogy azok az apróságok, hogy házasság előtti szex is bűnnek számít, a hús bűne, és az is a Pokol felé lökdöste az embereket. A kérdés pedig, már-már meglepte, de számíthatott rá. Kissé olyan, mintha egy felvilágosító órát tartana. De reméli, hogy a méhek és virágokat nem kell felemlegetnie.- Igen, én is létesítettem már nemi kapcsolatot. Aki olyan régóta él, mint szerény személyem, annak többször is volt már szexuális kapcsolata, és mielőtt még rákérdeznél, nem, nincsen utódom. Nem hígítom a véremet.- hogy a jó démoni vért keverje egy emberével? Abból nem kér, nincs rá oka, nem a démonok ellen készül, még nem.
- Tekintve a létszámukat, azzal még várnom kell egy keveset. Egy pásztor se írtja ki az egész állományt. Csak egy részét.- de mi tagadás, örülne már egy alaposabb járványnak, fel is sóhajtott, némi nosztalgiával átitatva.- Tud, valamennyire tud.- de csak akkor, ha az a fejlődés a démonok hasznát szolgálja, ellenkező esetben, inkább visszafejlődésnek gondolná Mammon.
- Ez tényleg nem. Vagy a mi időnk előtt történt, vagy ténylegesen ki lett törölve az emlékezetünkből. Ami pedig Lucifert illeti…- egy legyintett egy aprót és lemondót.- Jelenleg árnyéka önmagának, a legutóbbi gyűlésünk során se szolgált túl sok hasznos információval.- talán nem ártana felkeresni a „kedves” angyal „barátját”, hátha azóta kiderített valami újat.
- Lehetséges, hogy nincs, személyesen még nem találkoztam vele. De véleményem szerint szokott fizikai alakot ölteni, úgy egyszerűbb másokkal beszélni, mint egy füstoszlop alakjában. Az emberei elme törékeny tud lenni.- nem biztos, hogy képesek lennének feldolgozni a látottakat, egy démon igazi alakját se képesek felfogni, akkor mihez kezdenének egy istenségével?
- Elég könnyelmű hozzáállás. Bár nem hiszem, hogy az angyaloktól sok jót várhattok majd.- nekik már az is elég, ha valaki nem angyal vagy ember, már is ellenség.- Ezt örömmel hallom, akár közösen is kitalálhatunk valamit, hogy a két kis angyal harca folytatódjon.  S jól gondolod, nem profitálnék abból, ha egyesítenék az erejüket, és az én térfelem felé fordulnának. Jelenlegi helyzetünkben nagy lenne arra az esély, hogy vesztenénk.- Mammon nem hiszi, hogy mire Amarat elzárják, addigra elkészülne a vírussal. Időre van szüksége.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Mammon lakása - New Orleans Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 31, 2020 11:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Ládapajtik
───────────── ────────────
- Jaj, ugyan, ugyan, ne viccelj! - tiltakozok kézzel lábbal majdnem. Aztán mondjuk leesik, hogy ez feltehetőleg csak egy újabb udvariassági formula volt, nem pedig tényleges megbánást kifejező mondat. Basszus, szarkazmus terén fejlesztenem kell még magam! - Szóóóóóval… a drog is bolonddá teszi az embereket? - próbálkozom a fogalom helyes értelmezésével. - Az utcán élnek? - kérdezem tanácstalanul, s meglepve. Az emberek rajonganak a lakhelyekért, s már a démonok is, ahogy láttam. Mostanság pedig mindenkinek jut lakhely, mégha nem is feltétlen jó állapotú. - Olyanok, mint a koldusok? - igyekszem egy általam is ismert fogalommal összekötni az eddig hallottakat. Ezek szerint igazából ugyanaz lehet a kettő, csak az évszázadok alatt az emberek találtak rá egy másik kifejezést. - Miben különböznek? - elvégre azt mondta, hogy a “rosszabb fajta”, szóval ebben is vannak fokozatok. Gondolom. Tekintetem rajta pihentetem, ahogy várom, hogy kielégítse az érdeklődésem.
- Hát még mindig van, akit érdemesebb eltaposni - ajkaimra kegyetlen vigyor ül. - Az angyalok nem végeztek elég alapos munkát, sajnos! - olyan nyomorult emberfajzatokba is beleütközöm, akik… szánalmasak. Egyes démonokról pedig inkább ne is beszéljünk. Bár az angyalok közt is vannak igen selejtes példányok. Mit lehet erre mondani, csak mi levik vagyunk tökéletesek! - Valóban… és a következő cselekedeted is sokkal jobban titokban marad - nem kívánok most érzelmekről beszélni, elvégre démonoknál az nem egyszerű, mégis, ha egy ilyen “heves” személyiséget feldühítenek, annak azonnali nyoma van tombolás, vagy megtorlás szempontjából, de amennyiben egy Mammonhoz hasonló nyugodt, hideg lényt bosszantanak fel, úgy nem biztos, hogy az illető egyáltalán felismeri, mit is tett. Persze a megtorlás akkor sem marad el, csak kiszámíthatatlanabb lesz. Nálam is nehéz rájönni, hogy mikor számíthat az “ellenfelem” bosszúra. Azt nem tartom magamban, ha dühös vagyok, de óvatosabban kezelem, maximum sértődéssel, duzmázással adom mások tudtára. Aztán a bosszú már más kérdés… bár mostanság jobb elengedni az ilyesmit, mert az embereket is nagyon macerás megölni.
- Rendben van - ez így nekem megfelel, legalább nem adj uram isten de rögtön lesz. Lassan úgyis rágyúrok arra, hogy időhöz jobban kötött dolgokkal foglaljam le magam. Minden esetre hála a gyors utazást biztosító képességemnek, bármikor tudok rá időt szakítani.
- Értem, de szerintem mérges lenne rám, ha azt hazudnám bárkinek is, hogy egy… párt alkotunk. Hiába tudjuk mind a ketten, hogy nem igaz - vágok értetlenkedő fejet, reprezentálva ezzel, hogy nem értem miért morcos Beleth erre. Meg is csóválom a fejem. - Tudod, ez olyan furcsa nekem. Számomra teljesen természetes ilyesmit mondani, főleg ha át akarok vele ejteni valakit - magyarázom. - A testvére meg nagyon furcsa. De jófej, csak… nagyon nem így képzelnék el egy démont - gondolom ismeri ő is, már nagyon hosszú ideje a Viszály tanácsadója, ezt tudom. - Meg az is érdekes, hogy testvérek - fűzöm tovább a szavaim ebben az irányban. - Ó, szóval nem az elsőn - zökkenek vissza az eddigi témához. Lövésem sincs ilyen mélyen sosem akartam magam beleásni az emberek ezen dolgaiban. De lehet kellene, mert mostmár úton-útfélen belefutok a témában. Én még ott tartok, hogy előbb házasodnak, aztán… Ezek szerint az már divatja múlt, s új szokások léptek a helyébe. - Te lefeküdtél már bárkivel? - pillantok rá kíváncsian. Elvégre démon, szóval ha akar, nemzhet… kölyköt egy ember nővel. Mondjuk nem tudom mire kellene az neki, dehát nem ismerem minden tervét, vagy éppen ötletét. Kísérletezhet vele, ha akar, akár a nephilim vérrel.
- Na, majd ha végre újra meg tudnak halni az emberek, akkor megint tarthatsz pestises bulikat, azokra ingyenes a belépő - kacsintok rá. - Nos ez tud hasznos is lenni - a fejlődés mindig fontos, és ha az angyaloknak valaha meg kellett volna erőltetniük magukat, nem csak szépen elbuknának kb mindenért, akkor talán most előrébb járnának, mint így.
Kellően nagy probléma, hogy fogalmam sem volt róla, merre lehet az alma magja, de kötve hiszem, hogy elárulnám Mammonnak. Kivéve, ha nálunk lenne már. Egy pillanatra felmerül bennem, hogy vajon Amarát érdemes lenne-e megkérdezni erről az egészről, de aztán elvetem az ötletet. Később talán pont ellene lehetne bevetni. - Akkor ez nem lehet véletlen - mármint, hogy a két elvileg ott lévő Lovasból egyik sem emlékszik a történtekre. - Akkor marad Lucifer - bár nem tudom, mennyire akarná őt Mammon megkérdezni.
- Egyébként szerintem ebben a felhő dologban van ráció. Mármint, Amara szerintem nincs fizika korlátokhoz hozzákötve - legalábbis a kiszabadításunknál látott füst alapján ez igaz lehet.
- Az emberek eddig is egymást ölték, ez nem változna. Mi meg… hát majd meglátjuk - fogalmam sincs, mi lesz, ha megtaláljuk a könyvet, és visszakapjuk az erőnket. Egyenlőre azonban nem is arra akarok koncentrálni, hanem arra az ősi irathalomra. - Nos, hidd el, ezen leszek. Semmilyen érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy nagy legyen a békesség - és véletlenül mindenki ellenünk forduljon - bár ezt márcsak magamban teszem hozzá. - Gondolom a terveiddel sem vág egybe Gabriel és Michael esetleges barátsága - pillantok rá. Fogalmam sincs mit tervez, de kötve hiszem, hogy a békéből profitálna.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7