Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Finite Incantatem •
Finite Incantatem
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 25, 2019 11:46 pm
Következő oldal


Finite Incantatem
Voldemort halott. Két évtizede a béke korszaka köszöntött a varázsvilágra. Nincsenek halálfalók, nincsen terror, az emberiség sorsa nem egy szemüveges, kócos hajú tinifiún áll vagy bukik. Ez a fiú időközben férfivé érett, családot alapított, gyermekei a Roxfort padjait koptatják és unatkoznak, mikor Harry Potter, A Kiválasztott életét kell hallgatniuk professzoraiktól.
De tényleg minden ilyen tökéletes lenne?
Új mágiaügyi miniszter került hatalomra. Maurice Briggs és politikusai hatalmas népszerűségnek örvendenek - elzárkóznak a varázstalan világ felé nyitástól, a Minisztériumot igyekeznek megtisztítani az egykori halálfalók rokonaitól, a Roxfort új tantervet kapott, a vérfarkasokat ellenőrzés alá vonják, Harry Potter és barátai már közel sem olyan közkedveltek, mint egykor. Nagy-Britanniát új elit uralja, azonban ez nem tetszik mindenkinek. Hermione Grangernek biztosan nem, teljes erővel kampányol a mágiaügyi miniszteri székért.És mi a te történeted ebben a kezdődő káoszban? Talán csak egy roxfortos diák vagy, aki szeretne minél jobb vizsgákat tenni és továbbtanulni, nem érdekel ez a politikai őrület. Esetleg egy vagy az izgatott cserediákok közül, aki csak az angol nyelvtudását szeretné fejleszteni? Megeshet, hogy az események sűrűjében találod magad, mint minisztériumi dolgozó. Lehet, hogy a személyes jogaid tiporják el, pedig ezelőtt sem volt egyszerű az életed vérfarkasként. Lehet, hogy professzorként a hócipőd tele van az új tantervvel. Bárki lehetsz, de egy biztos: a te sztorid is számít. Olykor a legapróbb események indítanak el hatalmas lavinákat.
Ami ma egyszerű minisztériumi csatározás, amiatt talán holnap már vér fog folyni. Csatlakozz te is és alakítsd a varázsvilág eseményeit!

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5