Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Willard Asylum •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 29, 2019 8:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ismerős az Elmegyógyban
Kyara & Belial
Zene: Dead inside • szószám: 302 • Credit:

A kicsike telimosollyal vigyorog rám a rácsok mögül. Milyen elragadó látvány. Olyan szorosan tapad az ajtóra, mintha annak elemi része lenne.
-Oh, ez nagy kár. - fejezem ki mély sajnálatomat az elszalasztott show miatt. De ha azt mondja, hogy nagy szám volt, elhiszem neki. Ő legalább annyira tudja értékelni az ilyesfajta mókát, mint jómagam.
-De azért nyugtass meg, hogy részed volt benne. - vigyorgok vissza rá, miközben váratlanul eltűnik a szemeim elől, de egy pillanat sem kell neki ahhoz, hogy újra vadul az ajtóra csimpaszkodjon.
-Kegyetlenek itt veled. - ingatom meg a fejem, miközben felettébb mulattató látványt nyújt, ahogy beszippantja a levegőbe fújt nikotint saját tüdejébe. Talán ezért is hagyom, hogy némi nyújtózkodás árán könnyedén kirántsa és elorozza a számban lévő bűzrudat saját használatra. Amilyen mohón veszi magához, kérdeznem sem kell mikor jutott bagóhoz utoljára.
-...bármit megtennének, hogy ne legyenek itt... - Kyara szavai, nem létező szívemet melengetik. Bár én a drága jó Elisabeth miatt jöttem ide, ám ez a látogatás úgy tűnik hasznosabbnak bizonyul, mint azt gondoltam volna. A kis kattant felhívja a figyelmem arra, hogy sok lélek tengődik ezen a helyen gazdátlanul, és a legszebb, hogy bármire készek lennének a szabadulásért. A legjobb alkalom új alkukat kötni. Hiba volna elszalasztani egy ilyen lehetőséget. Persze tudom, hogy most még nem sokat tudnék kezdeni velük, de én szeretek a jövőre is gondolni.
-Ha nem játszhatsz senkivel, játssz hát mindenkivel... - ördögi vigyor telepszik az arcomra és egyre kellemesebbé válik számomra azon gondolat, hogy kiengedjem és egy csokorba gyűjtsem az összes kattantat.
Ahogy a kislány felém nyúl nem kerüli el figyelmemet a csuklóin nehezedő "fémkarkötők", és a rajtuk lévő rúna.
-Nocsak. Bilincs és rúna...látom nem bíztak semmit a véletlenre. - veszem vissza tőle a cigit, már ami maradt belőle és beleszívok egy mélyet. Megfogom apró kezeit, hogy szemügyre vehessem a bilincsekre vésett rúnát.


reveal your secrets

Kyara Gilberung


Willard Asylum - Page 7 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 29, 2019 11:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


To my Puddin'
Ezernyi ragyogó fogammal mosolygok rá. Legalább is én mindig úgy képzeltem el, ha a bőröm koszos, ha a körmeim alatt több napos piszok ellenére is a fogaim fehéren csillognak, mint a legőrültebb embereknek a filmekben. Fejem félrehajtom, szinte már a rácsokat fogó ujjaimhoz simítom őket, bújok, mint egy macska hozzájuk.
- Lemaradtál a legnagyobb showról – mosolygok ördögien, lábujjaim lecsúsznak apró bemélyedésről egy pillanatra eltűnök a nyílásból, csak a nevetésem halatszódik.
Hangosan szippantok a levegőbe és úgy jelenek meg a nyílásnál, mint a zsákmányára vadászó szurikáta. Vagy éppen a vadat sejtő szurikáta? Az az édes nikotin illat, mely idáig terjed.
Vékény ujjaimmal nyúlok ki a rácson és láss csodát átérem, egészen könyékig, ott viszont megakad. Ez mégis elég ahhoz, hogy már csak a szag alapján is elérjem azt az édes nikotint és ha van rá elég spirituszom – és miért ne lenne? – elcsaklizom a pici pacika ajkai közül, hogy aztán mélyen szívhassam le a tüdőnek oly ártalmas nikotint.
- Senkisenem játszik velem – biggyasztem le ajkaimat, gyermeki szomorúság költözik tekintetembe. Mondanám, hogy a őrültséggel együtt jár, de… Nem. Ez sem más, mint egy álca, semmi több.
De talán mégis érnek valamit a szavaim, hiszen felém fordul. Mosolyom, nem, nem is mosolyom, vigyorgásom pedig szinte már szétfeszíti az arcomat, fejemet természetellenesen hajtom bal vállam irányába. Először csak nevetek, de nem rajta, hanem az ötleten, mi eszembe jutott. Nevetésem, szemembe is beköltözik, ördögi láng csillan meg benne.
- Sok, sok lelkecske van itt. Sok, sok szenvedő lelkecske, kik bármit megtennének, hogy ne legyenek itt – illegetem magam jobbra és balra, a leghőbb vágyára invitálva. Persze mit ér most a lélek, ezekben az időkben? De tán tíz év múlva?
Ha sikerült elcsakliznom tőle a cigarettát, azt most készségesen visszanyújtom neki, a jobb kezemmel, ahol is megcsillan a vasbilincsem. Szavai közben, félúton akadnak bele a rácsba, a lámpák gyér fényébe megcsillan rajta erőimet elnyomó rúna.
- Nem akarják, hogy játszak velük – nyitnám én a kilincset, oh, de még mennyire. Nyitnám és mindenki szívébe kést állítanék, ha tehetném. Ám most nem engednek, most okosabbak, mint tizenévvel ezelőtt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 24, 2019 11:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ismerős az Elmegyógyban
Kyara & Belial
Zene: Dead inside • szószám: 288 • Credit:

Bámulattal tölt el a kislányból áradó kattantság. Elégedett, démoni vigyorral hallgatom őrült kacagását. Eldönteni ugyan nem tudnám, hogy a nevetése szakítja-e félbe felém intézett szavait, vagy mondanivalója zakkant kuncogását. Bárhogy is, szép kis káosz van kialakulóban odabent. És tudni rólam, hogy a káosz legapróbb formáit is igen nagyra értékelem. A kicsike homloka akkorát csattan a vasajtóba, hogy szinte már nekem is fáj, de meg sem kottyan neki.
-Késtem volna? - kérdezek vissza, miközben hátamat az ajtónak támasztom, kezeimet pedig lopott köpenyem zsebeibe mélyesztem. Nem számítok rá, de kincsre lelek bennük, jobb és bal zsebében egyaránt. Ujjaimmal egy öngyújtót és egy bontott doboz cigarettát tapogatok ki.
Kiszolgálom magam, kiveszek belőle egy szálat, a számba veszem és nem törődve azzal hol is állok épp, lazán rágyújtok. Úgy se jár ilyenkor senki a folyosón, aki rosszallóan megszólna érte. Az első slukk után megállapítom, hogy nem egy csúcsminőség, de attól a kutyaürülékből sodort vacaktól, amit utoljára szívtam fényévekkel jobb. Füstölgésemnek hála pillanatok alatt dohányszaggal teli lesz a benti levegő.
-Ejjnye, hát nem kaptál játszótársat...? - ingatom meg a fejem kérdésem közben. Bár olyan ördögi játszópajtást úgyse tudnának mellé adni, mint amilyen én lehetnék neki...
A kislány felkapaszkodik az ajtóra és játszadozni invitál. Felé fordulok, bal alkaromat a fejem fölé a vasajtónak támasztom, és hozzá hasonlóan én is közelebb hajolok a réshez. Elég közel, hogy jól szemügyre vehessem csapzott, elgyötört arcocskáját, de mégis kellően távol ahhoz, hogy apró koszos ujjacskáival érinthessen.
-Miért is ne...feltéve, ha kellően szórakoztató mókát tudsz a számomra. - teszem hozzá töretlen mosollyal. Miközben szívok még egyet a cigiből érdeklődő figyelemmel várom sziporkázó ötleteit.
-Na persze az sem árt, ha előbb valahogy kikeveredsz ebből zárkából. - bár ezt ő is jól tudja, hogy a mulatság csak a kilincs lenyomásával kezdődhet.

reveal your secrets

Kyara Gilberung


Willard Asylum - Page 7 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 23, 2019 10:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


To my Puddin'
Halkan nevetgélek csak magamba, az ajtó előtt kuporogva, egy régi dalt énekelve. Fejem természetellenes tartásba döntöm vállamra, hajam arcomba lóg, vérem ám hiába ízlelgetem nem akar ízletesebb lenni.
Hacsak.
- Uh, mit mondasz? – kapom fel hirtelen a fejemet és a sarkot kezdem el bámulni, ahol már napok óta egy hatalmas pók tanyázik. Fekete potroha közepén csak úgy világít az a piros kereszt. – Tényleg? – csillannak fel a szemeim, szám pedig kitátom. Végül mosolyra görbülnek.
- De nem, nem, nem, szabad. Azt mondták, hogy nem szabad – rázom meg a fejem, mikor kinti léptek elhallnak az ajtóm előtt.
- Vagy mégis? – suttogom inkább magamnak és kezembe nevetek.
Mégis a hang, amit meghallok. Oly ismerős, olyan távolról. Egy kínzóan kéjes érzés járja át testemet. Lassan, és vontatottan állok fel és fordulok az ajtó irányába. Ám túl alacsony vagyok ahhoz a szűk kis nyíláshoz.
Piszkos kezemmel nyúlok meg és kapaszkodom meg. Mezítlábas talpammal az ajtó alsó reteszére állok, felhúzom magam.
- Ici-pici pacika – húzom be nyakamat, ahogy felismerem a hang forrását hangos nevetésem közepette. Ajkaim mégis nyitva maradnak. Tátott szájjal mosolygok, nevetek. Szemeim mégsem fénylenek, régen nem teszik már. – Ecc-pecc kimehecc – hajolok közelebb a rácshoz.
- Elkéstél – tudatom vele, majd újra csak elnevetem magam, hangosan. Fejem ezúttal hátratartom, kezeimet pedig kinyújtom. Háromszöget írok le az ajtóval, s hagyom, hogy kócos, zsíros, piszkos hajam a föld irányába lógjon le.
- Megvan! – húzom magam hirtelen vissza az ajtóhoz és ezúttal még az sem zavar, hogy homlokom erősen verem be a nyílást rögzítő vasszögek egyikébe.
De mi is van meg?
- Ici pici pacika – örülök meg a démonnak, ki hónapok óta kínozza álmomat. Ki mindent megtesz azért, hogy az őrületbe kergessen. Egyszer került be a fejembe, de azóta is ott van. Mit keres itt? Az előbb is itt volt? Újra csak nevetek rajta. Miért is fontos, hogy itt van, itt és most?
Nem, dehogy fontos.
- Szórakozom – dőlök jobbra és balra, majd ajkaim lebiggyesztem. Szemeimet is lesütöm. – De nincs ki játszon velem – hüppögöm szomorúan.
- Leszel a játszótársam? – hajolok közel a nyíláshoz és amennyire lehet ujjaimmal kinyúlok felé. S amikor a szemeibe tekintek.
- Ici pici pacika!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 23, 2019 4:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ismerős az Elmegyógyban
Kyara & Belial
Zene: Dead inside • szószám: 413 • Credit:

New Yorkba érkezem, hogy lecsekkoljam a befektetéseimet. Lelkeket, akikkel sok éve üzletet kötöttem. Az sem tart vissza, hogy emiatt vadászokba botolhatok. Ha jók az értesüléseim valami Wallberg...er vagy Wallenborg...berg család vállalta itt a portyaszolgálatot...nem számít, elkerülöm őket.
Szóval a lelkek. Némelyikünknek már rég a pokolban lenne a helye, de az időközben bekövetkezett kis bosszantó kellemetlenség miatt, még mindig a földi világban "kóborolnak". De ez nem jelent semmit, ha még száz évig bóklászolnak itt, akkor is jogot formálok rájuk tulajdonomként. Az alku az alku. Más helyzetben lazán csak jönnék és elragadnám őket, de a zárt kapuk miatt most csak egy ellenőrző pillantást vetek rájuk emlékeztetve őket arra, hogy nem feledkeztem el róluk. Azokról sem, akiknek idegzete időközben feladta a szolgálatot és némi elmebajjal költöztek be a Willardba, mint a drága Elisabeth Morrow.
A lehető legjobb időpontban, orvosi visitkor érkezem. Magamra rántom a fehér köpenyt, amit nem rég szakítottam az egyik orvoskollégától. Szerencsétlen jó nagyot kapott a fejére, most eszméletlenül nyomorog a neve alatt fémjelzett öltözőszekrényben. Azt hiszem még hosszú órákig ott marad.
-Drága Elisabethem. - sóhajtom rekedtes hangon a nevét, majd démonian vigyorgok rá szobája ajtajából, amint a rémület és a meglepetés elegye megjelenik arca vonásaiban. Felismer.
-Rég találkoztunk... - jelentem ki tényszerűen közelebb lépdelve felé párat, mire ő tartva a köztünk lévő távolságot hátrálni kezd...egészen a fal tövéig. Szinte falvédőként simul oda. Megmosolyogtató látvány. Mielőtt eluralkodna rajta a totális kétségbeesés, megnyugtatom, nincs oka a pánikra, nem a lelkéért jöttem. Most még. Persze nem áltatom, hogy előbb utóbb rendeznie kell a tartozását, de az a nap még várat kicsit magára. Elidőzök néhány percet nála, mielőtt magára hagyom a fejében uralkodó káosszal. Távozóban hangos dörömböléstől kezd el zengeni a folyosó. Valaki nagyon szabadulni akar. Nem ritka jelenség egy elmegyógyintézetben, mondhatjuk mindennapos...mégis felfigyelek rá.
-Nincs jogotok itt tartani. - üvölti egy hangocska az egyik zárt ajtó mögül, amit egy hangos, tébolyult kacaj követ. Ismerősen cseng, szinte túl ismerősen is. Csak nem? Megállok egy másodperce és vállam felett hátrapillantva figyelek a hangforrás irányába. Csak de...Széles vigyor telepszik az ábrázatomra.  
-Nahát, nahát...kit látnak szemeim. - pillantok be az apró nyíláson a kis kattant felé. Konkrétan semmit sem látok, odalent semmi fény és ahogy a rés fölé hajolok a maradék világosságot is kitakarom, inkább a semmivel össze nem téveszthető női hang fedi fel előttem, ki is kuporoghat odalent.
-Mi jót csinálsz itt, kedvesem? - érdeklődöm némi kíváncsisággal. Nem számítottam rá, hogy futólátogatásom alatt őt is itt találom. Szavaiból azért leszűröm, hogy nem önkéntes alapon tengeti itt a napjait.


reveal your secrets

Kyara Gilberung


Willard Asylum - Page 7 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 22, 2019 10:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


To my Puddin'
A sarokba kuporodva felhúzott lábakkal ülök. Egyik kezem a számhoz emelem, körmeim rágcsálom. Ezernapos sminkem arcomon kenődött el, hajam borzosságát egy madár fészke is megirigyelhetné. A sötét, dohos szagú szobába mégsem elegendő ahhoz, hogy sírni lásson. Két rágás között ajkaim mosolyra görbülnek és halkan nevetek, megállás nélkül.
Másik kezemmel hajam egy tincsét piszkálom. Újra és újra ujjam köré csavarom, mígnem fájni nem kezd hajam töve. Tépném őket, ám nem jönnek, nem engednek.
Kék íriszeimmel a pinceszoba közepét figyelem. A kiömlött víztócsa, melybe egy megvágott vezetéket helyeztek. Nevetek rajta, hiszen minél többet nézem, annál vonzóbb lesz.
Lábamat néha kinyújtom, lábujjam hegyével nyújtózkodok felé, ám nem történik semmi. Nem érem el, még csak a végét sem, így a kínzóan éles fájdalom nem járja körbe a testemet.
A szoba tetején, úgy tíz centi szélesen egy nyílás helyezkedik el, rácsai gondoskodnak arról, hogy ne juthassak ki róla. Ablakot nem tettek rá, miért is tették volna, nem azért vagyok itt, hogy kényelmesen legyek.
Hát akkor miért?
Otthon, édes otthon. Éveket töltöttem el itt és most újra itt vagyok. Megtaláltak és bezártak újra. Az anyám volt az az undormány, aki beköpött.
Uh várjunk csak, hiszen én kerestem meg. Fejem enyhén félrehajtom, ahogy a nyílást figyelem. Ajkaim enyhén elnyílnak, ahogy elmém rejtekébe fény gyullad.
Én akartam volna így?
Ha igen, a hangok nem figyelmeztettek a csinos karperecről, mely a csuklómon díszeleg. Öt centiméter vastag vasbörtön, melyen egy rúna gondoskodik arról, hogy erőmet ne tudjam használni. Akárhányszor próbáltam az ajtót kitépni vele, egyszer sem sikerült.
De mintha vérzett volna az orrom. Vagy nem?
Vagy igen?
Hangosan nevetek fel, elmém a legjobb társaságom, azt hitték, hogyha egyedül hagynak vele…
Végiggondolni sincs időm, hiszen máris felállok, koszos talpakkal indulok meg az ajtó irányába, átlépek a tócsán. Nekirontok a vasajtónak és csak dörömbölök rajta.
- Nincs jogotok itt tartani! – kiabálom nekik. Elvették Kínt! A legjobb barátomat! Amit még innen hoztam el, annyi évvel ezelőtt. Éle azóta sem csorbult ki, azóta is pont úgy gondoskodik arról, hogy emberek vérét ontsa, mint egykor.
Két kezemmel dörömbölök az ajtón, ám nem történik semmi. Visszhangot ver csak, kint, de a dohos, beázott, hideg szobába is.
Fél perccel később abbahagyom, megfordulom és éles, ördögi kacaj tör fel torkomból. Ekként csúszok le az ajtó mentén, gubózok be újra. Ám nem a körmöm rágcsálom. Inkább a recésre rágott mutatóujjam körmével a bal csuklómat karistolom, mindaddig, amíg az édes vérem ki nem bukkan belőle. Hiába nyalom le, valami hiányzik belőle.
Egy másik vér.
Rettentő mód hiányzik belőle…
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Willard Asylum - Page 7 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 22, 2019 9:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Pic':
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2