Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Északi Kapu •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Északi Kapu VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 10:04 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 07, 2019 9:15 pm
Következő oldal


to Yashamiel
Bár a kezemben gyűrködtem egész végig a papírt, most valahogy olyan érzésem van, lehet nem kéne ezt neki odaadni. Vagy ha már igen, akkor Mr. Winkley ajánló levelével együtt. Baromira nem örült a leköszönésemnek, de most tényleg hasznos hogy van egy ilyen papírom is. A kettő együtt csak ér valamit. Közben felállok, megteszek két lépést a széktől az érkező angyal irányába, aztán megállok, udvariasan bevárom. Kezet fogunk, ő rögtön meg is szólít.
- Igen, uram!
Hogyne ismerném, szerintem őt mindenki ismeri, arcról is a városban, nem csak névről. Tényleg nem lehet sok ideje rám, ha azonnal el is indulunk az irodájába, ezzel úgy érzem, jobb ha nem pocsékolom a drága idejét. Más kérdés, hogy egyébként pontosan tudom mit csinált, ahogy azt is, mostanság nagyon rászokott az emberi létforma minden velejárójára. Még érzem a dohány illatát rajta. Hm. Megyek utána és közben válaszolok neki a kérdésére, mielőtt beérnénk.
- Nos, Mr. Yashamiel. A napokban felmondtam a volt munkahelyemen, és azért jöttem ma ide, az irodájához, mert egy ismerősöm szerint itt mindig van felvétel. Jól tudta ezt? Mert akkor jelentkeznék, amelyik nyitott pozícióra alkalmasnak talál.
Nyílik az ajtó, bemegyünk, én utána, aztán magam mögött becsukom, és két lépést megint megteszek az ajtótól befelé.
- Tudja, nagyon régen nem váltottam, elszoktam már az önéletrajz írástól, de azért hoztam egyet. Nah, meg Mr. Winkley, a volt főnököm ajánló levelét.
Megvárom, amíg helyet foglal, aztán ha engem is hellyel kínál, először az asztalához lépek, előveszem a másik papírost is, és a kettőt együtt nyújtom neki. Csak utána foglalok helyet, érdeklődve követve a fejleményeket. Vajon belenéz? Elolvassa? Vagy rögtön elkezd kérdezősködni rólam? A két kezem felrakom az asztal lapjára és összekulcsolom.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 07, 2019 3:43 pm
Következő oldal


Yahsamiel & Tom
Zene: Valar Dohaeris • Szószám: Nem tudok számolni!! • Credit:

Tél van, délidő. A rendőrség kapuja kitárva, amelyet közönyös tagjai vigyáznak. A fal helyett is biztonságosabb, amely a városnak szolgál, kevesen tudják, de az elhagyott törvénykívülieknek itt dől el sorsuk, mert vannak nekünk bíráink, kiknek szívük galád és szilárd: Meg nem bocsájt. Bár törvényekkel nem, de hadsereggel a Biztonsági szervezet tagjai nem egyszer tiportak. Nem hajtunk térdet a sötétségnek, minden tettünk a Mennyei Atyánkat képviseli. Nem nyitunk kaput a Sötétségnek, s az Úrnapján nem öletünk. Az általunk felhúzatott kapuk csikorgásának hangjára, vagy borulhat térdre előttünk maga a Gonosz: nem győz le alku, megvesztegetés. S ha a kapuk többé nem állnának, akkor szertefoszlana a város biztonságának közérzete, de nem kell félned... ha talán még ez be is következne, akkor csak nézz töretlenül Yahsamiel tekintetébe, aki ezen kapuk őrzőinek vezére.

Összehajtogatom a termelőföldeken történt bűncselekmény vallomásainak lapjait, majd elbiggyesztem az ajkam. A makulátlan papírlapot csunya nagybetűvel írott cím csúfítja el, ami így szól: „ HOLTTESTEK A TRÁGYADOMB BELSEJÉBEN- Néha elgondolkodom rajta, vajon van-e egyáltalán jó oldal Atyánk távollétében. - Mondom szinte komoran. Magam elé nézek. Belekortyolok ismét a kávémba, és előkotorok egy cigarettát, majd üres tekintettel nézek rá. Újabb cigarettára gyújtok az irodámban: „szokások, amelyeket az emberektől tanultam el”.

Jefferson kollégámmal régi barátunkat, Svetlana felügyelőt várjuk kávézásra az irodámban. Itt ülünk bent és türelmesen várakozunk a megérkezésére. - Hol van már? - A türelmetlenség első jelei a kolléga társamon mutatkoznak meg, ami egyben érthető is, mert alig két hónapja dolgozik nálunk. Személyes asszisztensnek tanul. - A türelem rózsát terem. Remek... azt kell, hogy mondjam ez egy remek mondás, amit az elkövetkezendő életed során, sűrűn kell majd alkalmaznod. Tehát: Szokj hozzá! - A kávé már az ezüst tálcán van, nem az asztalomon karnyújtásnyira, helyette pedig egy kicsi zománcozott edénykében sűrű, édes csokoládé, aminek elfogyasztása után a következőképpen jellemeztem Svetlana felügyelő késésének további elhúzódását: „a nők már csak ilyenek”. Egyszer csak kopognak az irodám ajtaján... - Szabad. Tessék, ki az? - Kérdezem. Kalmiya küldönce az, akinek tengerkék szeme néma ünnepélyességgel, rejtelmesen bámul rám, s tekintetében egyre nő a bizonytalanság a köztünk történő szemkontaktus ideje alatt, mely zajtalanul lopakodik elő, mint a démon, ha egy testet kell, hogy megszálljon. A zöldfülű Natasha volt az, akit Kalmiya személyesen választott ki irattárosnak. - Uram! Kalmiya mondta, hogy szóljak: egy bizonyos Tom Weston nevezetű fiatalember várja önt az előcsarnokban. - A név hallatán hegyezni kezdem a fülemet, mert hallottam már ezt a nevet valahol, de nem emlékszem pontosan arra, hogy hol... - Mr. Weston, hm... Miért ilyen ismerős ez a név? - Ahogy Natasha az ajtót tartja, óvatosan siklok el mellette, olyan óvatosan, mintha csakattól tartanék, hogy megbillentem a parányi ülepét, de közben visszaszólok Jefferson kollégámnak, hogy küldje el Toby-nak, a termelőföldeken történtekről szóló nyomozási eredményeket, határozatokat.  

Menet közben, a csarnokhoz érvén, megpillantom Mr. Weston személyét, aki szinte kifogástalan ruházatban van. Odalépek hozzá, a sötétszürke öltönyömben, aminek hajtókája túl szélesnek bizonyulhat egy olyan öltözködésben gazdag személynek, mint Tom Weston. Efölött nyitott kaliforniai pendleton kabátot hordok, melyet itt-ott erősen megviselt már az idő. Az egymást keresztező kabáthajtókák fölött nyersselyem nyakkendő buggyant ki nagyobb mennyiségben, esőcseppektől tarkítva.

Yahsamiel & Tom Weston kezet fognak egymással. - Talán ismer már engem... – Mondom. – Én vagyok Yahsamiel, San Francisco biztonsági vezetője. Örülök a találkozásunknak kedves, Mr. Weston. Miben állhatok a szolgálatára? - Közben megteszem az első lépéseket az irodám irányába, mivel látom, hogy valami papírokat szorongat a kezében, amiből a tapasztalatom szerint, arra merek következtetni, hogy egy, az átlagásonál komolyabb ügyről lehet szóejtés, és ha Mr. Weston csatlakozik a sétához, akkor az irodában fényderülhet arra, hogy helyesnek vagy helytelennek bizonyult a következtetésem.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 06, 2019 9:46 pm
Következő oldal


to Yashamiel
Izgatottan és reménnyel telve üldögélek a váróban, miközben Kalmiya a fajtáját meghazudtolóan teával kínál, meg kávéval, én meg kibököm, hogy köszönöm, de nem kérek. Itt vagyok már tiz perce. Nemsokára jönnie kell Yashamiel-nek. Az önéletrajzomat a kezemben szorongatom, többször is átfutottam rajta fejben.

"
Név: Tom Weston
Kor: 30 éves

Tapasztalat:
Négy év terepmunka, a katonaság berkein belül. Utána folyamatos hat év szolgálat személyi testőrként Mr. Winkley oldalán.

Gyakorlott fegyverforgató, kézi- és távolsági lőfegyverek használatában jártas, azokkal közepesen pontosan lövő, katonai kiképzésben részesült, tapasztalt helyi lakos.

Jövőbeni tervek:
Hosszabb távon is stabilan működő szolgálat eltöltése a városőrségnél.
"


Úgy érzem rövid lett. Nem mintha idegeskednem kellene emiatt, hiszen ha akarnám egy csettintéssel elintézném hogy felvegyenek. De így szórakoztatóbb. Áh, nem vagyok jó az önéletrajz gyártásában! Még szerencse hogy itt ülök és személyesen megtárgyalhatjuk ezt! Megfontoltan igazítok egyet a világos szürke zakóm szélén, alatta egy világoskék ing, fehér-fekete csíkos nyakkendővel párosítva. A nadrág színben alkalmazkodik a zakóhoz, amihez fekete zoknit és fekete bőr félcipőt húztam. A zakóm alól kikandikál mindkét oldalon a fegyvertokom, benne egy egy glock. Kalmiya már közölte velem, hogy Yashamiel elfoglalt, meglehet tovább kell várnom rá. Van egy angyalom, aki elfoglalt, mint az emberek. Hehe! A gondolatra kiül egy bugyuta mosoly az arcomra. De amint észreveszem a kiérkező, ismerős fizimiskáját az irodájából, úgy azonnal felpattanok, hogy az üdvözlő kézfogást megejthessük. Már ha figyelembe vesz és nem küld el azonnal a búsba.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 06, 2019 7:34 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7