Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
294
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 03, 2019 3:40 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Belial! OMG

Végre valahára a Viszály alattomos démona is megérkezett a köreinkbe, igazán hiányzott már az első lovasunk az apokalipszis bájos négyeséből Wink
Egyszer megfogadtam, hogy a pb-kről én aztán nem fogok elfogadóban írni, hiszen az szinte a legcsekélyebb része egy karakterlapnak, de újra és újra olyan remek, izgalmas választásokkal álltok elő, hogy most is kénytelen vagyok egy kicsit méltatni a Belialnak választott arcot! Meg kell vallanom, az én életemből ez a színész kimaradt vagy egyszerűen nem emlékszem rá, azonban tökéletes arcberendezkedése van az általad megálmodott démonhoz, szóval azt kell mondanom, hogy remek döntés volt Very Happy

Ahogyan az is, hogy egyáltalán ezt a lovast szemelted ki magadnak, mert én kimondom; nem mindenki alkalmas akármilyen jellem, személyiség vagy faj kijátszására. Viszont olvasva a soraidat, tekintve a könnyed és humoros fogalmazásmódodat, illetve megismerve a karakter általad elképzelt mozgatórugóit, hát jobb kezekbe nem is kerülhetett volna, állítom neked :DD *-* Ez persze nem jelenti, hogy démoni késztetésekkel és érzésekkel vádolnálak, de no, kell egy bizonyosfajta humor és könnyedség ahhoz, hogy valaki a Viszályt ilyen tökéletesen meg tudja ragadni.
Áttérve a történetedre, érdekes kis szálat kezdtél kibontogatni a rendőr kisasszonnyal és a balhékkal. Itt most csupán egy kicsiny, szórakoztató szeletkéjét olvashattuk, ám úgy érzem, lesz ennek még folytatása, és bizony nagyon kíváncsi vagyok, miként fog alakulni a rend felesküdött őrei és Belial között ez a dolog. És mit ad Isten, Yahsamiel is éppen most érkezett hozzánk SF város Biztonsági vezetőjeként, szóval ha ti ketten nem kerültök egymás elé a játéktéren, akkor egy világ fog összetörni bennem xD

Összességében egy szépen átgondolt, jól összeszedett lapot olvashattunk tőled, és Belialt is sikerült úgy megformálnod, ami tökéletesen illeszkedik a mi elképzeléseinkhez is. Ezek után talán nem meglepő, hogy utadra is engedlek a játéktérre és nagy szeretettel köszöntelek Téged az oldalunk tagjai között! OMG
A szükséges foglalókat még kérlek, hogy ejtsd meg, aztán sipirc káoszt és pusztulást szítani a világban! Wink


Jó szórakozást kívánunk! :3


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Belial YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Belial SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Belial 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Belial XCViQcj

☩ Reagok :
1145
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 01, 2019 9:33 pm
Következő oldal


A viszály nem addig tart, amíg győzöl vagy vesztesz, hanem addig, míg ki nem lépsz belőle.
Kanon
Túl sok


Belial
Karakter információ
Család - Lucifer pokoli pereputtya, vagy nevezhetjük éppenséggel családnak is....igen népesnek mondható. Hozzám mégis legközelebb a három lovas áll, akiket szépen beelőztem teremtésünkkor. Amolyan fivér-félék, bár szoros kapcsolat nem igen fűz hozzájuk. Vagyis nem zuhannék meg nagyon, ha valamelyik öcskös véletlenül beadná a kulcsot.

Mi a beosztásod - Az apokalipszis első lovasa vagyok. Nevezz csak Viszálynak.

Melyik oldalon állsz? - Egyértelmű, a pokoli oldalon. Beleértve Lucifer és a saját oldalamat.

Városod - Folyamatos mozgásban vagyok, emiatt nem töltök hosszú időt egy városban sem.

Porhüvelyem neve - Nincs, nincs is szükségem rá, de több álnevet használok. Pl. Lukas Renard néven több bűnügyi nyilvántartásban is fellelhető vagyok.
Justin Theroux
Staff
A Viszály lovasa
Démon
Bel
18+

Karakter képességeinek leírása
Jöjjön akkor egy kis önfényezés....

Büszkén mondhatom, hogy démoni erőmön felül további páratlan képességekkel rendelkezem. Példának okán néhányat megemlítenék utolérhetetlen zsenialitásomból:
Mesteri szinten űzöm a szarkavarást. Senki nem ért úgy a zűrzavar és a káosz keltéséhez, mint én. A környezet manipulálása és a kamuzás a kisujjamban van. Egyetlen gúnyos pillantásból képes vagyok előidézni egy tömegverekedést. Nem véletlen neveznek Viszálynak.
Utánozhatatlanul hárítom át másra a felelősséget, és adom elő, hogy nekem az egészhez semmi közöm. Az a jó, ha más viszi el a balhét. Egy balek pedig mindig akad valahol erre a feladatra.
A fénysebességnél is gyorsabban fel tudok szívódni. Mire észbe kapsz, már messze járok. Nem mellesleg rejtőzködésben és a nyomaim eltüntetésében is nagy király vagyok.
Sajátos humorérzékkel rendelkezem. Eddigi legnagyobb poénom Raguel elrablása volt, bár eme tettem nem aratott osztatlan sikert. Rendesen idegbe hoztam ezzel Lucifert. Bevallom élveztem a mókát, de ha őszinte akarnék lenni, nem kizárólag a szórakozás lehetősége vezérelt. A Főnök arra teremtett, hogy viszályt szítsak a nagyvilágban, káoszt hozzak az emberek életébe, úgy pedig rohadt nehéz, ha a harmónia angyala tökéletességgel tölti meg a szívüket. Így hát Raguel elrablásának ötlete szinte adta magát.
Rendkívül jó az arcmemóriám, ami azért is jó, mert legalább ellensúlyozza a rémes névmemóriámat.
Példátlanul empatikus és együtt érző vagyok. Az angyalokhoz is őszinte, mély érzelmek kötnek. Őszintén szeretném mindet fémládában látni. Köztudottan zsigeri szinten gyűlölöm őket. Már a puszta gondolatuk is feltolja a vérnyomásomat.
Minden történet rejthet titkokat
Egy lámpa fénye vakítja ki a szemem, egy újabb kellemetlen ébredés. Mit ne mondjak szarul eső érzés. Hunyorgok egy keveset, kicsit sajog a fél pofám...a vállam...az oldalam, mint akin átgázolt egy villamos. Ösztönből a szememhez kapnék, de...
-Picsába már. - mordulok fel, mikor mozdulatom akadályba ütközik. Egy bilincs rántja vissza a kezem. Azon kapom magam, hogy mindkét karom székem karfájához van bilincselve.
-Nofene. Csak nem? - mosolyodom el. Ahogy tisztul a kép, kezd tudatosulni bennem, hová is kerültem: egy elhagyott, romos raktárépületbe. De nincs sok időm elmélkedni, hogy is keveredtem ebbe a kényelmetlen szituba, ugyanis nyílik az ajtó, majd egy formás menyecske libben be rajta feszes bőrszerkóba. Megkönnyebbülten sóhajtok fel ennek tudatában, hiszen egy pillanatig azt hittem, hogy Lucifer utánam szalasztott démonjai fogtak el, akiknek az a megtisztelő feladat jutott, hogy fogócskát játszanak velem felkutassanak és visszaráncigáljanak az öreg színe elé. Évek óta kitartóan kajtatnak a nyomomban, de mindeddig páratlan leleményességemnek és zsenialitásomnak köszönhetően sikerült őket átvernem és meglógnom előlük. Odahaza vár rám egy kiadós bünti, ami Raguel elrablásáért járna. Idestova 27 éve húzódik a dolog, azóta bujdosok a nagyvilágban. Részben, hogy elkerüljem a felelősségre vonást, részben a móka kedvéért. Nem mondom, néha-néha azért eszembe jut, lehet jobb volna felhagyni ezzel és visszatolni a képem, legalább túlesnék rajta. Na de ki az, aki önként és dalolva menne haza pofonért? Erre még nem vagyok felkészülve....
Másrészről, azért azt sem felejtettem el, hogy a világ megborulása előtt a Főnök felcuccolt az emberek közé és hátrahagyott minket szó nélkül. Ezért a mai napig neheztelek.
-Katharine. - ejtem ki a nevét sejtelmesen, mikor arca előbukkan a sötétből és benne ismerősre találok.
-No lám...ismét találkozunk. - vigyorgok rá, de kettőnk közül láthatóan csak engem dob fel a viszontlátás, a lány arca olyan, mintha citromba harapott volna. Ő persze gyorsan kijavít és közli, hogy nekem csak Bennett. De hívhatom Főnöknek is, ám ezt a lehetőséget passzolnom kell, nekem van már Főnököm.
-Ó, milyen hivatalosak vagyunk...nekem aztán... - érdektelenül vonom meg a vállaimat.
-Ezúttal mi az óhaj, sóhaj? - fészkelődöm kicsit a székben, keresem a legkényelmesebb bilincspózt. Katharine közelebb lép, karjaival megtámaszkodik az asztal szélén. Nem szól, de olyan szemekkel néz rám, mint aki tudatni akarja, hogy a sorsom most kizárólag tőle függ. Bámulatos ez a kimért határozottság, bizonyára ez az embereknél bejön, de nálam ez igen kevés. Persze ő nem tudja, honnan is tudhatna démoni mivoltomról? Nem árultam el magam. Nem hogy nem szarom össze magam ettől a farkasszemezéstől, de nagy erőfeszítésbe sem kerülne bújni ezekből a bilincsekből...ha akarnék...de szórakoztat a műsora, így nem teszek semmit, inkább türelmesen kivárom, ezúttal mit lép. Azt hiszem kedvelem a maga egyszerű emberi módján, igen mulattató.
Megtudom, hogy egy szarrá vert gyerek miatt hoztak ide. Állítólag verekedtem és olyat sikerült boxzsáknak használnom, akit nem kellett volna. Értetlenül vonom össze a szemöldököm, nem azért, mintha az ilyesmi idegen volna tőlem, csak hirtelen nem ugrik be az eset. Megpróbálom magamban felidézni az estét és valóban, be is villan, hogy vitába keveredtem egy csávóval. A szokásos démonos rutinomat végeztem volna, amikor az a szerencsecsomag a sarki bazárnál belém kötött, én meg természetesen nem hagytam magam. Sajnálatos módon az incidensnek szemtanúja is volt. Egy kukázó, aki valamiért nem volt képes elsiklani a látottak felett és úgy érezte élményeit feltétlen meg kell osztania az előttem álló bőrszerkós hölgyeménnyel.
-Na bazd meg...hogy lennél te is tömőanyag a párnámba. - szitkozódom magamban. Na sebaj, ha kijutok innen tudom hova fog vezetni az utam először. Közben megtudom, hogy egyenesen az "intenzívre" vertem a tagot a férfi szörnyű állapotban fetreng egy kórházi ágyon. A kicsike emiatt elég dühösnek tűnik, főleg miután elütök neki egy szakállas kórházas poént. Bemérgesedik és férfiakat megszégyenítő módon, izomból rácsap az asztalra, majd leolt, hogy ne legyek komolytalan. Komolyra fordítva a szót egy egyezséget ajánl. Ha közreműködök a riválisai lerendezésében, cserébe szemet huny a bazáros balhé felett és megengedi, hogy továbbra is önerőből szívhassam levegőt. Ez jó mókának hangzik, a felajánlott "jutalom" ellenére is, ami nekem démonként ugyan nem sokat ér, de ha ember volnék bizonyára tudnám értékelni a felajánlást. Végeredményben különösebb ellenkezés nélkül rábólintok az ajánlatra. Meg is lepem ezzel a nőcskét, akinek arcáról lerí, hogy nem számított ilyen gyors és könnyű sikerre.
-Akkor végeztünk? Mehetek? - kérdezem, nem mintha nem élvezném a hölgyemény társaságát, de van jobb dolgom is annál, hogy lebilincselve üldögéljek egy sötét szobába. Így hát gondolok egyet és felpattanok a székről, csuklóimmal lassú körzéseket végezek, majd elindulok a kijárat felé. Kicsit elszorított a bilincs, nem finomkodtak a lekötözésemnél. Katharine kicsit megilletődik, szóhoz sem jut, pedig látom rajta, hogy szívesen bekérdezné, hogy ezt mégis, hogy a fenébe csináltam? De úgyis csak azt felelném rá, hogy szakmai titok.
-Akkor majd később... - intek búcsút a nőnek. Ha kellek úgyis tudja, hol talál...


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5