Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Myna & Rory; Kr. u. 79. •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Myna & Rory; Kr. u. 79. VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 16, 2020 4:21 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 8:05 pm
Következő oldal


I give you shelter
Myna & Rory  • Credit:

Olyan fura valami a fivéremen, de még nem tudom mi, csak amikor közelebb érek veszem észre, a fáradt és szomorú tekintetet. Fogalmam sincs, hogy mit csinált és miért, de nyilván nem azért jött ide, hogy kiöntse a szívét. Én élek a leginkább elzárkózva a többiektől és magasról teszek a hatalmi kis harcaikra, hogy ki hányadikként született, az a pár másodperc nem fog rendes rangsorrendet felállítani.
- Bájos lett volna. El sem képzelem, mert tudom, hogy ez nem vallana rá és semmi értelme nem lenne, így sem történt semmi baj szerencsére, mire nem jó, ha érezzük merre lehetnek a tesók a nagyvilágban.
- Akkor azt éreztem, nem csoda ha kimerültél. Egy bizonyos szintig elég jól uraljuk az erőnket, de egy vulkánkitörés azért jó sok erőt felemészthetett, nem lennék annak a helyében, aki így kihúzta a gyufát.
- Rendben, gyere velem és élvezd az én világomat. A part mentén egy barlangba sétálok be, ott is állt pár amazon, akik megnézték maguknak Roryt, de nem gyűlölködve, elvégre mellettem van és az már jelent valamit itt a közösségben.
- Kérlek szólj a többieknek, hogy Rory a fivérem jött látogatóba hozzánk kikapcsolódni. Bólint és a mellkasához emelve öklét távozik is arrafelé, amerről én is érkeztem a lovamon fogadni a bátyám.
- Nincs sok szabály. Fordulok vissza rokonomhoz és neki folytatom tovább. Vannak olyan amazonok, akik a kedvedre tehetnek, ha azt szeretnéd csak túl nagy választék nincs, de látni fogod rajtuk. A férfiak mind csak azt akarják, bár fogalmam sincs, hogy ő is azt akarná-e, nem ismerem annyira, rég volt már, hogy találkoztam bárkivel is, aki családtag.
- Erre vannak a fürdők, nagyon szép tiszta a víz és kellemes a hőmérséklete is. Oldalra mutatok ahol szép kör alakokban vannak kivájva kisebb medencék. Mindegyik üres, ide csak én szoktam lejárni és akiket meghívok.
- Ha itt tovább megyünk akkor a palotában lyukadunk ki, többnyire ott vagy a mellette lévő edzésre elkerített részen szoktam lenni, jól esik harcolni, bár minden erőm nem adhatom bele, ezért több ellenfelem van és a reflexeim élesítem, hogy jobb legyek önmagamnál. Ez a célom, nem érdekelnek a hatalmi testvérharcok, ám ha valaki eljönne megküzdeni, azért jó ha felkészülök, bár nekem megfelel a legutolsó hely is.
- Van egy másik szigetem is, de ez szerintem nyugalmasabb lesz számodra. Nem fogadtam még vendéget vagyis régen volt már, fogalmam sincs mit kezdjek vele most.
- Ha bármire szükséged van szólj, fogalmam sincs hogy segíthetek rajtad. Vallom be őszintén inkább és megállok felé fordulva.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 6:28 pm
Következő oldal


Give me shelter
Myna&&Rory  • Credit:
Myna jól teszi, hogy az amazonjait félti, nem pedig engem. Persze tudhatná, hogy nem fogom bántani őket. Nem azért jöttem ide, hogy nála is kihúzzam a gyufát. Épp ellenkezőleg. Évszázadokban, ha nem évezredekben mérhető ritkasággal fordul elő, hogy ilyen mértékben bármelyikünknek szüksége lenne a másikra, nekem most mégis szükségem van rá, amit Myna is hamar felfedezhet a megfáradt, már-már szomorú tekintetemen.
- Oh. Ha ezt tudom, női képben jövök. – Bájos mosolyt engedek meg húgom felé, de a cseppet sem rejtett élből kihallani, hogy a legkevésbé sem gondolom komolyan a szavaimat. Sosem értettem a nemek közötti ellentéteket. Vagy legalábbis sosem foglalkoztatott, így az sem hat meg különösebben, hogy zavarom az amazonjait, de elfogadom a húgom hobbiját. Nekem is megvannak a magam hobbijai.
- Ha jól sejtem nem fog ideérni a törmelékfelhő, mert a szigeted védve van, de… – Elhúzom a számat és megvakargatom a fejemet. – Talán valaki kihúzta nálam a gyufát, én pedig felrobbantottam a Vezúvot. – Talán, hát persze. Végül úgy döntök, hogy a tények kerülgetésével nem fogok sokra menni. – Csak szeretnék egy kis nyugalmat. Nem tudom, hova mehettem volna…


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 12:22 pm
Következő oldal


I give you shelter
Myna & Rory  • Credit:

Sikerült elérnem, hogy itt minden nő elégedett legyen önmagával, nincs elnyomás, mint máshol, ahol a nő csak szülni jó és nevelni a kölyköket, na meg, hogy este az ágyban kielégítse férjurát, már akire még gerjed ugye a házastársa. Nem ritka, hogy mással osszák meg a közösülés örömét, elég csak a rómaikra gondolni. Szerettem a gladiátor képzőt, de ott csak férfiak voltak. Most itt van a női változata én amazonoknak hívom őket és egyszerűen odáig vagyok értük, a gyermekeim, akiket teljesen az irányításom alatt tarthatok. Persze néha eljárkálok a másik szigetemre is, ahol férfiak és nők is vannak. Egyszer hódítani indulok és kiderül kik az erősebbek. Külön nevelem a két népet és majd elválik, de addig még van idő, nem kell elkapkodni. Érzem az egyik fivérem közeledését, így elindulok lóháton a  part felé, ahol bizonyára nem olyan vendégszeretet várja, mint amit megérdemelne. Megölni nem fogják, inkább féltem az amazonokat, hogy ők isszák meg a levét ennek. Nem szoktam hozzá, hogy bármelyik testvérem is meglátogasson, elég egyértelmű jelét adtam, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, ő mégis idejött. Mikor meglátom, hogy egy nyíl landol a lábánál akkor kiáltom el magam és az amazonok leengedik a fegyverüket és letérdelnek utat nyitva felém. Odalovagolok és leszállva a lovamról sétálok hozzá.
- Üdvözöllek bátyám, kérlek nézd el, de itt csak nők élnek és férfi nem tehetné be a lábát ide. Közlöm vele mosolyogva, de közben méregetem kicsit. Nem úgy ismerem, mint aki rosszat akarna, nem az a típus és ő is külön vált testvéreinktől, szóval úgy vélem nem akar ártani nekem, de sose lehetek elég óvatos ugyebár.
- Minek köszönhetem a látogatásodat? Kérdezem olyan nyelven, amit nem értenek az amazonok, nem rájuk tartozik és intek is nekik, hogy távozhatnak, el is mennek. Páran kicsit rosszallják, de nem foglalkozok velük most, majd később megértik úgyis, elvégre a testvérem és van köztünk egy láthatatlan kötelék. Elindulok közben a part mentén sétálva, elvégre nem vezetem be a paradicsomba, amíg nem győz meg arról, hogy nem kell tartanom tőle.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 21, 2019 8:35 am
Következő oldal


Give me shelter
Myna&&Rory  • Credit:
Mindig is voltak érzékenyebb pontjaim és az utóbbi napok, hetek eseményei alaposan elszakították azt a bizonyos cérnát. Időre van szükségem, valahol távol mindentől. Ki máshoz is jöhetnék, mint a legfiatalabb húgomhoz? Nem csak a düh, de még valami igazán halovány bűntudat is pislákol bennem. Túl messzire mentem volna? Néhány testvérem most bizonyára azt mondaná, hogy ostoba vagyok, amiért ilyen akár csak megfordul a fejemben. Hisz istenek vagyunk az emberek között. Bármit megtehetünk. Egy bizonyos angyal olyannyira kihúzta a gyufát, hogy azt a bármit meg is tettem. Pompeiit a földdel tettem egyenlővé. És miért? Mert valaki összetörte a szívemet? A részletekről Mynának azonban nem kell tudnia. Elég, ha vendégül lát. Abban sem vagyok biztos, hogy eljutott idáig a vulkánkitörés híre. Bár az azzal együtt felszabaduló erőt biztosan érezte.
A szigete partjánál emelkedem ki a vízből. Úgy pereg le rólam a tenger minden cseppje, mintha viaszból lennék, néhány lépés múltán pedig már úgy sétálok előre, mintha hajóval érkeztem volna. Illetve… sétálnék, de egy nyílvessző hamar a lábam előtt landol megálljt parancsolva. Rápillantok, és mire ismét felnézek, már harcos nőkkel vagyok körülvéve, akik nem tűnnek túl boldognak a jelenlétemtől. Ó, Myna, Myna. Te meg a vendégszeretet.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 21, 2019 7:58 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2