Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• The Plaza •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 9:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


New Deal - Mazikeen
Kicsit elkalandozok fejben és ráülök a párkányra. Drake jelentést kér, jelentem a nagy büdös semmit. Nem gondolom úgy hogy magamra vonnám a figyelmét bárkinek is, mert szerintem nem csak én vagyok az ablakban. A fegyvert pedig senki sem láthatja, az a fal mellett pihen, az ablak alatt. Pár perccel később Drake hangja recseg a rádióban "Elkezdődött!". Egy motor gurul be, az, amit már néhányszor láttam itt és meg is néztem. Most a gazdáját is látom néhány pillanat erejéig, a fene gondolta hogy egy nőé. Az elcsattog, be az épületbe, én pedig maradok a motornál. Nemsokára bemegyek a kilences szektorba a sajátomért, már eldöntöttem. Ha beledöglök is. Sokáig még azt nézem, amíg valaki meg nem zavar az ajtón kopogásával. Nem rohanok egyből ajtót nyitni, mert egyébként ki a fene zavarna engem? Ha csak nem maga a tulaj, vagy az ő küldöttje. A személyzet nem tud rólunk, vagy arról hogy mi folyik itt. Kelletlenül elindulok, megállok az ajtónál és résnyire kinyitom. Az a hippi csaj áll előttem, akié a motor.
- Nem kértem szobaszervizt!
Morgom illetlenül és türelmetlenül, pedig nekem sem olyannak néz ki, mint aki szobalány lenne, vagy pincér. Kizárt hogy be tudna jönni mellettem, így aztán az ajtó is csak akkor fog becsukódni, amikor ráb@szom. Mármint akarom, de megakad benne és jön nekem a magyarázatával. A tulaj csak Natalie-val és velem beszélt, de leginkább Natalie-val. Ő most nincs kéznél. Lehet valóságalapja az egésznek, mert végül is a tulaj úgy védi meg az ő birtokát, ahogy óhajtja. De kellett volna szólnia róla, és nem csak így ide állít ez a nő.
- Miért aggódik? Megmondtuk hogy ha rajtunk múlik, akkor nem éri kár! Aztán mégis mi a jó búbánat lenne pontosan a feladatod? Mivel bízott meg? Mert fegyvert nem látok nálad.
Dehogy engedem be, ha akarna sem fog most bejönni! Azt se tudom ki fia borja, nem ismerem, akkor se, ha a nevét már elárulta. És valószínűleg tényleg szokott itt dolgozni. Szemet szúr nekem hogy nagyon nézelődik, bár rajtam keresztül nem lát, teljesen elállom az ajtó rését.
- Figyelj, szivi! Púp a hátamra nem kell! Menj, és mondd meg a jóembernek, hogy használható egyént küldjön, az escort lányok meg maradjanak meg a saját szakmájuknál!
Talán ezzel sikerült elküldenem, így aztán megint megkísérlem becsukni az ajtót. Nézem a lábát, azt a pipaszár vékony lábát, hát ezzel ha teszem azt az ajtóra akarna rúgni, félő előbb fog eltörni az ő lába. Úgyhogy én sem izmozok, de örülnék neki ha sürgősen lekopna. Ugyanakkor idióta sem vagyok, mert amúgy jól jön az erősítés, csak nem egy gyengécske nő formájában. Valóban nagyon kevesen tudnak róla, hogy mit is csinálunk itt és én miért vagyok itt, ebben a szobában, így biztosan a tulaj küldhette. Nyilván erről akkor győződhetnék meg, ha én magam elmennék megkérdezni erről, viszont már elkezdődött a tárgyalás, Natalie számít rám, Drake nem mehet, hiszen ő kimarad mindenből. Én meg nem mehetek be megkérdezni Natalie-t, szólt-e erről neki a tulaj. Egyébként meg ha meg akarna ölni, akkor ebben a pár percben volt már rá elég ideje. Tegyük fel hogy igaz. Akkor talán kapok egy használható harcost még erősítésnek.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 7:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Deal
────────────── ──────────────
Fegyver nélkül érkeztem most kivételesen sehova nincs eldugva... vagy bedugva semmi. Viszont a legnagyobb ütőkártyámat nem hagyhattam otthon, azért bolond én sem vagyok. Tudtam, hogy hallgatózik a terem ajtaja előtt, tudtam, hogy utánam fog jönni. Ezért hagytam neki a kis üzenetemet, hogy merre fogok menni. Bebiztosítottam magam azzal, hogy az első ark-démonom itt van a házban. Gondolom felkészültek arra, hogy úgy sem egyedül fogok érkezni vagy ha mégis akkor egy teljes fegyverarzenállal. Nem becsülöm le a halandóinkat viszont nincs szükség igazából fegyverekre. Békés szándék vezérel csak ne tegyenek olyan lépéseket és ne tegyenek olyan kijelentéseket ami miatt meg kell változtatnom a véleményemet a szándékommal kapcsolatban. Vérfürdőt nem szeretnék rendezni, arra van a legkevesebb szükségem jelenpillanatban.
Láttam az utcáról a másik alakot aki skubizza a térséget. Biztos vagyok benne, hogy felkészültek rám és nem csak ezzel a gyengítő rúnával fogok találkozni az ittlétem során. Szerintem nem tévedek, hogy egy rakás csapda csak arra vár, hogy aktiválják. Előre meg van tervezve minden. Minden pontról-pontra úgy történik ahogy kell. Vagy talán tudok nekik meglepetést okozni? Jövő zenéje.
Elmosolyodva tapasztalom, hogy amint belépek már talpon van. Talán nem bírt várni? Türelmetlen a drága hölgyemény itt előttem? Nem jó tulajdonság, nem jó tulajdonság. Türelem rózsát teremt Miss.Rossmyra nem hallotta? Csak esetünkben ennek a virága csont fekete és hervadó félben van.
- Mindig is érdekelt, hogyan nézhet ki belülről a Vadászbázis. Szerencsére Amara ereje nem ért el odáig. Masszív lábakon áll, nagyon sajnálnám ha valaki lerombolná azt. Nekem is az arcomra húzódik egy sejtelmes félmosoly és még egy halk kuncogást is kiszökik a számon. Persze véletlenül se arra célozgatok, hogy a Sötétség lenyomása után talán én lennék az, aki ezt megtenné. Nem is értem, hogy lehet ilyet gondolni rólam. Ez teljességgel hihetetlen kérem szépen.
Biccentek a kívánságára és töltök neki a kért italból, majd koccintásra emelem a poharamat mielőtt beleiszik ő az övébe.
- A küldöttség remek volt, nem volt kifogásom ellene. Vonom meg a vállaimat mosolyogva és kortyolok egyet a saját innivalómból.
- Ó, hát elég lett volna ha lekapcsol minden fényforrást a lakásban s aztán a szoba közepére ülve háromszor kimondta volna azt, hogy Lucifer... Lucifer... Lucifer. Ott is teremtem volna egyből, hogy meghallgassam kérését. Nevetek halkan és még legyintek is mellé párat. De utálom ezeket a szokásos illemköröket. Nem szeretem ha kerülgetjük a forrókását. Egyből bele a közepébe és bummm.
- Tudja? Magabiztos, magabiztos. Vigyázzon nehogy a Pokolra jusson. Nehogy a Sátán karmai közé kerüljön. Kacsintok rá s továbbra is mosolyra van húzódva az arcom. Színjáték? Talán. De ezeknél a tárgyalásoknál muszáj egy kicsit.
- Vegye fel nyugodtan. Csak ne mutassa meg, nem szeretem a saját hangomat hallani. Idegessé tesz. Rázom meg magam, mint aki undorodik valamitől. Leteszem az asztalra az üvegpoharat és összecsapom a két kezemet s meg is dörzsölöm őket. Előrehajolok egy kicsit és a tekintetét kezdem fürkészni, de csak egy jó néhány pillanat múlva szólalok csak meg.
- Első kérdés?
    
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 6 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 8:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


New Deal
Lucifer & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 539 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Áldom az eszem, hogy nem mentem bele az adóvevő használatába. Tudjátok létezik az a boldog tudatlanság. Így s kész rémálom volt a két fickóval együtt dolgozni, noha egyébként ezekbe nem szokott gond lenni. Persze látszólag félvállról vettem, de azért ők is tudják, hogy sokkal nagyobb hordereje van ennek, mint azt gondolnánk. Mégis kihasználnám a bálon töltött kellemes emlékeket. A morgások, vicsorgások Wallenberggel szembe már mindennaposokká váltak közöttünk. Zagar mellett fel sem tűnik, hogy másokkal is így viselkedem, noha ez nem természetes. Valami van, mégsem foglalkozunk vele.
Gondoltam rá, hogy lehallgató készüléket helyezek el a szobába, hogy könnyebben hallják ha baj van, de ezt is gyorsan elvetettem. Mégis csak az átverések nagy mesterével fogok találkozni, semmi kedvem már az első perctől, hogy rossz benyomást tegyek rá. Majd megoldom másként.
Ahogy pedig telik az idő úgy kezd el a feszültség is nőni bennem. Ám ez nem a leblokkolós fajta. Különös izgalom lesz urrá rajtam. Ajkam szegletébe megbújik egy kaján mosoly, s mire észreveszem ottlétét, csak összevont szemöldökkel tekintek magam elé.
- Na jó - csapok a térdeimre és az ajtóra meredek. Nem fog eljönni.
De el kell. Valamiért kellenek nekik az emberek. Csak lépjünk már egyről a kettőre.
De miért jönne el?
Wááááá, őrjítő ez a várakozás.
Hátradőlök a szófán, félig el is nyúlok rajta. Fejem halkan koppan a tömör fából készült keretén, mikor is egy ismerős hang üti meg a fülem az ajtó túloldaláról.
Eljött.
Érzem, hogy szívem majd kiugrik a helyéről, az adrenalin szintem a magasba hág, ha lenne erre egy mérő, biztos, hogy most akadna ki. Szervezetem totál túlpörög, egészen addig a pontig, amíg az ajtó ki nem nyílik, amíg meg nem jelen ott az Ördög maga.
Ekkor már állok - mikor álltam fel? - és a testem lenyugszik. Hidegvér lesz rajtam úrrá, a szívem nem úgy kalapál, mintha centifugába tették volna, testem nem remeg, elmém felett nyugalom honol.
Most vagyok igazán elemembe.
- Lucifer - köszöntöm a Poklok legpokolibb fajzatát. Jó, unalmas vagyok, de számtalan megjegyzés tódult az ajkamra a neve helyett.
A nyilvánvalót nem teszi szóvá, emiatt jár neki egy pirospont. Sokat kell még kapnia, hogy rendeznie tudja a számláját.
- Köszönöm, gondoltam kellemesebb lenne itt beszélgetni, mint a Vadászbázison - hajtom meg enyhén fejem előtte, ajkamon pedig ott virít az a régről ismert mosoly, a tízkarátos csillogó fogaimmal.
Óvatosan ülök vissza a helyemre.
- Whiskeyt kérek - mosolygok rá sejtelmesen. - Elnézést a küldöttségért, ami azt illeti nem igazán tudtam, hogy miként is érhető el - veszem el tőle a poharat. - Olyan gyorsan elillant a bálról, hogy még a telefonszámát sem adta meg - ciccegek fejem megrázva, játékosan.
Na! Ki mondta, hogy nem szórakozhatok egy kicsit? Nem tudom magam meghazudtolni, bármennyire is szeretném!
- Tudom - felelem pimasz magabiztossággal a hangomba. Egy pillanatig szemlélem a Pokol Urát, fejem enyhén félre is hajtom. Poharam egy pillanatra felemelem, majd egy kortyot iszok belőle, de csak óvatosan. A józan eszemre tényleg szükségem lesz most.
- Bánná, ha felvenném a beszélgetésünket egy diktafonra? - teszem fel a soron következő kérdést, és a szófa mellé helyezett apró kis táskából egy fél tenyérnyi készüléket veszek elő. - Szeretem a mondásokat megcáfolni, a szó ne szálldosson csak úgy el - mosolygok kedélyesen az Ördögre, saját viccemen halk nevetés csúszik ki ajkaimon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 17, 2019 10:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


New Deal - Zagar
A szemem sarkából követem a démont, aki kopogás nélkül megy be hozzá sietősen. Kétlem, hogy szükség lenne rám, de azért az ajtóhoz sétálok hallgatózni. Szinte biztos vagyok benne, hogy a felére sem figyel oda Lucifer, mint amit mondd neki ez a szerencsétlen. Persze én figyelek, mert minden apróság fontos lehet és mikor hallom a fütyülést gyorsan tovább is állok, hogy összeszedjem a kellő fegyvereket egy kis kiruccanáshoz. Nem kell csalódnom, amikor az üzenetét megtalálom Lucifernek, hogy hová megy, még véletlen sem szólna nekem, á, az túl könnyű lenne. Morgok egy sort és a motoromhoz megyek, mert jó lenne beérni azt a személyt, akit meg kellene védenem, a vadászok nem bízzák a véletlenre a dolgot és ha félnek, akkor a legveszélyesebbek, főleg a fegyverarzenáljukkal.

Ahogy megérkezek a Plazahoz leparkolok, mintha mi sem lenne természetesebb, majd leveszem a kobakot is, mert ez olyan emberi dolog és jobb, ha közölük valónak néznek. A kulcsot a kabátzsebembe csúsztatom és elmosolyodom. Ismerem ezt a helyet, megfordultam itt egy párszor már, szóval ismernek, jó fogyasztó vagyok és fogjuk rá, hogy mindig rendet hagyok magam után. Elindulok és mivel sietek, így a szállodával kezdem, nem érdekel mi lehet a menekülő útvonala a vadászoknak, túl sok idő lenne felfedezni, meg tőlem aztán menjek melegebb éghajlatra, csak Lucifernek ne essen bántódása. Az ablakban kiszúrok egy alakot, aki nagyon figyeli a környéket és biztos engem is megnéz, csak remélem, hogy nem lát bennem fenyegetést, mert teljesen emberi vagyok, a fekete nagy divat mostanában. A hátamon a kabát alatt vannak a fegyvereim takarásban, szóval teljesen ártatlannak tűnhetek. Ez az alak lehet a védelmi vonal, szóval a legjobb, ha őt foglalom le. A tárgyaló előtt van kettő őr, az egyiket ismerem, lóg nekem eggyel és szerintem alkut köthetek vele, hogy elengedem az alku begyűjtését. Amúgy sem lennék képes rá, hiszen a pokol lezárult, de ő ezt nem tudja. Odasétálok hozzá kicsit bájologni, ami nem tetszik a másik őrnek. Belemegy az alkuba, így át is szállok az idegen felé, akit szintén sikerül meggyőznöm, hogy nagyon veszélyes alak van ott és muszáj bemennem a társamnak szólni és erősítést nyújtani, ha eldurvulnának a dolgok. Így történt, hogy bekopogok az ablakon kifelé kuksoló alakhoz, majd benyitok és belépek hozzá felemelt kezekkel. Az Örögre is, de nem hiányzik, hogy megtámadjon.
- Szia Drága! A lábammal bezárom magam mögött az ajtót és bájosan elmosolyodom.
- Maze vagyok és segíteni jöttem, ha eldurvulnának a dolgok, sokat segítettem már a tulajnak, tudod fejvadász vagyok és mivel aggódott, megkért, hogy csatlakozzak hozzád. A szememmel gyorsan felmérem a terepet, nem semmi haderő, már amit látok. Biztos sok rejtett dolog van még itt. kitűnően hazudok, remélem nem veszi zokon és ha felhívja a tulajt, ő is megerősíti a kis mesémet, mert vele is volt egy gyorsabb szóváltásom már. Bármit terveznek, a démon beszédéből azt szűrtem le, hogy nekik van szükségük ránk, szóval csak úgy nem fognak bántani senkit, de sose lehet tudni, az Ördög nem alszik!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 17, 2019 9:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Deal
────────────── ──────────────
Hát hol lennék, ha nem a kis városomban és abban a hotelban amit rólam neveztek el? Mostanában ki sem teszem a kis tollas lábaimat, hanem csak gondolkozok. Forognak a kis kerekek az agyamba, hogy mit kellene kezdeni a kialakult helyzettel? Hogy tudjuk mozgássérültté tenni a mi kis kedves nénjénket? Hogy aztán beleültessük egy kerekesszékbe és legurítsuk a lépcsőn. Nem veszi észre magát, hogy túl öreg már erre a világra? Kész poén. Ha én lennék Isten testvére akkor inkább nyelvet öltve és mutogatva gúnyosan készítenék egy másik világot. Egy a mostaninál is jobbat, hogy aztán az orra alá dörgölhessem, hogy az enyém sokkal pengébb, mint az övé. Ez lenne a felnőttes megoldás. Nem az, hogy mindenki szórakozását elrontva leromboljuk az egészet és átvesszük az uralmat. Ez ilyen, hogy is mondjam.... keresem a jó szót rá... béna. Nem tud kitalálni semmi sajátosat? Mi ez valami akciófilm? Katasztrófa az a nőszemély.
Nyílik az ajtó, kopogás nélkül amit még hozzátennék. Illem? Minek az. Törjünk rá szegény Ördögre nincs sok dolga s baja. Szokásos érdektelen tekintettel emelem fel a fejem és úgy pillantok a berontó démonra. Nem szólok semmit csak jelzek a kézfejemmel, hogy kezdheti a kis meséjét. Úgy teszek, mint aki roppantul figyelne és még a hatás kedvéért közelebb is hajolok. Persze, hogy nem érdekel. Felőlem fel is robbanhatna alattam most egy bomba is. Annyit fogtam fel az egészből, hogy újratárgyalást szeretnének az emberkék ott New Yorkban. A körítés nem érdekelt, csak azt szűrtem le ami a lényeg. Vagy remélem, hogy ez a lényeg. Bár rám vallana, hogy nagy boldogan és mosolyogva belesétálok egy csapdába.
Viszont itt felmerül egy kényes kérdés. Egyáltalán miért is hagyták életben? Leugrok a kis trónszékemről, hogy aztán fél kézzel átöleljem a kis postásunkat. Olyan boldog arccal néz rám, mintha most kapott volna egy nyalókát. Ó, de adok én neki valamit. Kabátujjamból kicsúszik egy angyalpenge, hogy aztán azzal szúrjam át az emberi testének szívét. Elengedve a tetemet, fütyörészve kezdek kisétálni, hogy aztán egyenesen a célom felé vegyem az irányt. Így talán megtanul mindenki kopogni.
Nem rejtőzködöm, nem bujkálok. Besétálok a kapun, mint aki jól végezte dolgát és hazaérkezett. Nem szól senki egy szót sem. Jó talán egy picikét csaltam a téridővel. Hoppika.
Plaza gyönyörű épületén még kívülről végigfuttatom a szememet, és csak aztán lépek be az ajtón. Látszik, hogy vártak rám. Már mutatják is az utat, a két őrnek pedig az ajtónál jó hangosan köszönök, hogy hallja bent a tárgyalópartnerem az érkezésem. Kinyitom a szoba ajtaját s egyből megérzem az erőm csappanását. Egy kis félmosoly varázsolódik az arcomra, de nem teszem szóvá. Óvatos az ember, igaz?
- Szép estét kívánok, hölgyem! Gyönyörű ez a hely. Remek választás volt. Leülök vele szemben a két személyes kanapéba, mert hát természetesen nekem nagy hely kell. Kényelmesen helyet foglalok aztán pedig rápillantok a kávézóasztal tartalmára.
- Whiskyt vagy vizet szeretne kérni? Ha választ ad, akkor azt öntök neki amit szeretne majd aztán magamnak egy pohár citromos vizet öntök. Hátradőlök, a lábamat keresztbe rakom, a kezeimet meg a combomon pihentetem.
- Igazán csinos.    
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 17, 2019 5:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


New Deal
A vadászháznál felpattant ötlet valósággá vált, noha Drake teljesen kiakadt és leüvöltötte Natalie fejét, mi több, mind a ketten leüvöltötték egymás fejét, amibe még harmadiknak én is becsatlakoztam egy kis időre. Aztán lenyugodtak a kedélyek. El lett döntve. Nem szólunk a Tanácsnak, ami azt jelenti, hogy én sem szólhatok sem az öregnek, sem a testvéremnek, Natalie sem szólhat Alex-nek, és egyébként nem kérhetjük senki segítségét sem, pont emiatt, ami azért elég nagy szívás, tekintve az esemény horderejét. Szerintem a Pokol urát vendégül látni már a Bálon is merész húzás volt, így hármasban pedig egyenesen olyan, mintha vígan ugranánk mind a hárman a szakadékba egymás után. Megértem Drake miért nem rajongott az ötletért, és miért morog még most is, odakint a kocsiban. Az egyik felem pont ugyanezt teszi. Rövid hatósugarú rádió adóvevőt használunk, mind a ketten. Ő morog, én meg rámorgok és így tök jól és tartalmasan elbeszélgetünk. Egy vakkantás, aztán fél óra szünet. A szoba, amiben vagyok a földszinten van, a tárgyaló mellett, nagyon kicsi, annyira hogy csak egy hálószoba az egész, ablaksorral, ami rálátást biztosít a hotel bejáratára. Sok értelme nem lett volna hoznom a távolsági fegyverem, ezért aztán csak az angyalpengéből készült vadászkéseim vannak nálam, az övemen kétoldalt a tokjukban, egy automata glock a pisztolytáskában, amit magamon viselek felcsatolva a mellény takarásában, és egy AK-47-es. A glock-hoz vannak angyalpengéből készített golyók, a másikhoz nem, de zavar keltésre tökéletes, ha másra nem is ezek ellen. A kalasnyikov a falnak támasztva pihen, félig nyitva az ablak, amin keresztül az utcát figyelem. Az ágyon hever a hátizsák, ami tele van sóbombákkal, füstbombákkal, villanó bombákkal, lőszerekkel a fegyvereimhez. Még az a múzeumi darab kézigránát is ott lapul a mellényem zsebében. Én magam a ablak mellett állok, a falnak dőlve nézelődök kifelé.

Napokkal ezelőtt végigjártuk a Plaza minden zugát, Natalie kiválasztotta a helyiséget, több variációban jártuk végig a megjelölt menekülési útvonalakat. Annyi mindenre gondoltunk, hogy szerintem túlzottan is szabadjára lett engedve a fantázia és az üldözési mánia. Olyan is fel van jelölve az alaprajzon, aminek sok értelme nincs, mert kicsi az esély rá hogy azt az útvonalat kelljen használnunk. Natalie telerajzolta a helyiséget csapdákkal, rúnákkal, mi pedig összeszedtük a fegyvereket. Drake nem akart kimaradni ebből, bár mindenki érdekében jobb ha nem tudja meg senki hogy ő is itt volt, így megbeszéltük, ő a kocsiban vár minket, tesz róla hogy ne ismerjék fel, és ha minden kötél szakad, még akár be is tud jönni értünk, mert a kocsi is tele van fegyverekkel. Ő az utolsó bástya. Bár a tulaj nem volt annyira együtt működő, azért a tárgyaló melletti szoba le lett foglalva és semleges őrséget biztosított két személy keretén belül a tárgyaló elé. Nem hallatszanak át a normális értelembe vett beszélgetés hangjai, viszont a kiabálás és a hangosabb nevetgélések már igen. Van egy kitalált jel, amit Natalie csak akkor fog használni, ha tényleg borúsra fordul a helyzete. Akkor aztán uccu neki szaladjunk!

Egyenlőre még az sem biztos hogy Lucifer eljön. Aztán ha eljön, lehet hidegen hagyja az egész. Megteheti! Szóval most mind várunk.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 6 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 16, 2019 2:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


New Deal
Lucifer & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 594 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Ha a sors fintora létezik még – és miért ne létezne – akkor ez azon pillanatok egyike. Tekintetem végigvezetem a Plaza egyik díszes irodáján. Vagyis hát, sok mindennek hívnám ezt, de irodának nem. Társalkodónak? Annál inkább.
Vannak dolgok, melyek még New Yorkban sem változnak és a fényűzés iránti hajlamunk ilyen. A Plaza tulajdonosai nem vesztek oda sem a Gabriel mészárlását követően, sem a hét évvel ezelőtti félvérháborúban, de úgy tűnik, hogy az Amara által gerjesztett füstben sem gárgyultak meg teljesen. Ugyanazzal a pompával működtetik a híres szállodát, mint annak idején. S az emberek még ma is szívesen élnek itt. Igaz egy kicsit át kellett alakítani, hiszen turisták nem járnak már. Lakóegységeket hoztak létre egy részükre. Egy másik részét elegáns irodákká, társalgókká és különféle rendezvények helyszíneivé alakították.
Mindig is volt érzékük Trumpéknak, kiakázni a lehetőségeket és ezt most is megtették. Noha az öreg viselkedése és hozzáálláshoz van kivetni valóm, nem is kicsi, mégis szorosan együttműködik a vadászokkal.
Ahogy most is.
Drakenek felvázoltam az ötletemet. Nyilván nem tetszett neki. Sem elsőre, sem másodjára. Sem harmadjára, sem sokadjára. Az elmúlt napokban rengeteg vitán vagyok túl vele, mégis sikerült meggyőznöm.
Szükségük van ránk. Nekünk pedig most minden segítségre. Egyrészt tudni akarom, hogy Lucifer miért küldte ide egykor a démonát. Mit akar tőlünk. Miben lehetünk bárki segítségére is. Mert ezért jöttek ide egykor nem?
Újratárgyalni a történteket. Ezért küldöttem Luciferhez egy démont. Jó, akit elkaptam az nem éppen örült a találkozásunknak. Sem pedig az ajánlatnak, így meglehet, hogy az üzenet sem jutott célba. De mégis mit tehetettem volna? Ő támadott meg. Én csak védekeztem! Örüljön, hogy nem öltem meg.
Egyszerű fekete bőrnadrágot viselek, bokáig érő magassarkú csizmával. Egyszerű piros, buggyos ujjú hosszúujjú inget viselek. Láthatóan nincs nálam fegyver – el sem tudnám nagyon rejteni. Hullámos hajam kiengedve hordom, csalafinta sminkem alig látszódik, legfeljebb a vörösre kikent ajkaim.
Kényelmesen foglalok helyet a hatalmas helység egyik szófáján. Karomat fektetem végig a könyöktámaszán, és nem engedek a késztetésnek, hogy lábaimat felpakoljam. Pedig annyira, de annyira kényelmes lenne. Ám nem.
A hatalmas szőnyeget fixírozom, mely alatt több aktíválatlan csapta hever. Csak egy kis vérre van szükség hozzá. Mégsem kívánom fenyegetni, vagy hogy úgy érezze a poklok pokla, hogy veszélyben lenne.
Jó, a falakon, egy-egy festmény mögött gyengítő rúnákat helyeztem el, majd ha belép érezheti is, de ennyi még nekem is kijár, nem igaz? Védtelen lány vagyok, ki csak tárgyalni szeretne.
Arról pedig senkinek sem kell tudnia, hogy Zagar is az épületben van. Remélem, ha rosszul fordul a helyzet – amit nem szeretnék, akkor elég csak egy éles sikoly neki és betrappoljon megmenteni a barna hercegnőt, a vár legfelsőbb…
Jah, ez nem az a mese.
És persze ő volt a másik alak, akinek bár nem tetszett az ötletem, de el tudta könyvelni annak hasznosságát. Alexnak meg egyenesen rettegtem szólni erről! Amíg lehetséges, addig kikerülném a Tanácsot, ezekben a kérdésekben.
Előttem egy alacsonyabb kávézóasztal hever, vele szemben egy két személyes kanapé, jobb oldalán pedig egy karosszék. Mindegyik díszítése ékes, próbálja visszaidézni az egykor volt nemesi élet tündöklő fényűzését.
Az asztalon egy tálca pihen, két pohárral, egy kancsó citromos vízzel és egy félig teli üveg whiskeyvel – ki tudja, hogy mit szeret a pokol ura. A hatalmas terembe tőlem nem messze a szoba közepén egy kör alakú asztal, rajta hatalmas vázával, még hatalmasabb virággal benne. A földig omló üveget most nehéz függöny borítja, így nem enged belátást engedni senkinek, ki az egykori hotelbe erre tévelyedne. Az ajtó előtt két őr áll, a zavartalan beszélgetés végett. Noha nem tudom, hogy a várt személy mégis miként óhajt idefáradni.
És csak várok és várok, reménykedve, hogy az üzenetem, melyet oly szépen küldtem neki, megkapta.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 6 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 16, 2019 1:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2