Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Plaza •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 567 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
A hangulat teljesen fokába a magasra hágott, amint bekerülök a szobába es ezzel egy időbe a két illető közé. A kapcsolatuk, ahogy érzékelem, nem lehetett túl kellemes. Sejtéseim vannak csak, hogy Zagar miként viselkedhetett, de javára legyen írva, rám kellett volna vigyáznia.
S ebben most elég csúfos kudarcot vallott.
Torkom halkan köszörülöm meg, ajkaimmal némán formálom Zagar irányába, hogy "nyugi". Ezután közlöm csak Mazikeennel, hogy ki is vagyok és miért is jöttem.
- Látom – felelek csak ennyit, enyhe játékossággal a hangomba. Persze tudom, hogyha túllövök a célon, Zagar még mindig könnyű szerrel átlőheti a vállam, ezzel pedig a démont is eltalálhatná. Mégis számítok társam józan eszébe és egy csöppnyi bizalomba, irányomba. Káromkodására összevonom a szemem.
- Mazikeen, Lucifer jobb keze, a démonok ugyanúgy hallgatnak rá, mint az Ördögre magára – magyarázom meg nyugodtan ezúttal Zagarnak, hogy ki is ejtett csapdába. – Ami számunkra előnyös – igyekszem nem dedósként magyarázni a férfinak, csak azt szeretném, hogy megértse.
És az ég szerelmére engedje már le a fegyvert! Pontosan tudja, hogy milyen feszült voltam emiatt, meg Mammon miatt az utóbbi időben és épp az utóbbi miatt minden segítségre szükségünk van ahhoz, hogy megvédjük a várost. Még ha így is.
Nekem sem tetszik az ötlet, ahogy másnak sem, de valamelyik félnek engednie kell. Én pedig tudok engedni.
Mégsem mosolygok. Amíg fogva vagyok tartva, amíg Zagart nézem, addig nem mosolygok. Mélyről jövő sóhaj szakad fel belőlem, ahogy elenged. Zagarnak is csak egy néma wowot formálok ajkaimmal, kidüllesztett szemeimmel.
- Wow – hangzik végül hangosan is, ahogy figyelem miként nyitja ki foggal az üveget. – Na jó, be kell látnom, ez rohadt dögös volt – ismerem el, ahogy átveszem tőle az italt, én pedig hellyel kínálom.
- Sajnálom a körülményeket, odaát egy sokkal fényesebb szalonba kívántam ezt megejteni. De tudjuk, hogy a történelem folyamán is minden fontos megbeszélés egy sokkal szerényebb helységben történt – mosolygok rá töretlen kedvességgel és ha Zagar még mindig nikkelbolhát játszik, így felé fordulok, mielőtt leülnék.
Mosolyom pedig abban a pillanatban is olvad le arcomról, ahogy a démon nem lát.
- Kérlek szépen – mondok csak ennyit neki és nem teszem hozzá, hogyha nem tud viselkedni, akkor az ajtó felé is fáradhat. Vagy ha még egy hasonló közbeszólása lesz, mint az előbb, akkor meg az ablakon fog repülni. Nem a véleményével van most bajom, örülök, hogy itt van…
Nagy levegőt veszek, mielőtt visszafordulnék és… nem ülünk le.
- Biztos nem kívánsz helyet foglalni? – kérdezem meg mosolyogva. Fogalmam sincs, hogy meddig fogunk itt maradni. De hogy lássa, hogy kivel van dolga és hogy egyenlő félként kívánom kezelni, ahogy Lucifert is. Előtte pár lépéssel állok meg, kezeimet magam előtt kulcsolom csak össze, ujjaim között ott pihen mégis az üveg. Nem mutatom irányába, hogy tartanék tőle és vagyok olyan balga, hogy közé és Zagar közé is állok. A bizalom itt most a fő kulcs.
- Jópár hónappal ezelőtt a Háború démona egy san fraciscoi követséggel érkezett hozzánk, hogy biztosítsanak arról, hogy mind az angyalok, mind a démonok a segítségünkre lesznek, cserébe ha mi is segítünk. Akkor konkrétumok nem hangzottak el, azonban belátjuk, hogy a helyzetünk tarthatatlan. A fekete füst által és Isten testvére miatt látjuk, hogy világunk és legfőképp az emberek sorsa sincs biztonságba. Elsősorban azt kívántam megérdeklődni Lucifertől, hogy milyen formában kéri a segítségünket Amara ellen? – hiszen ez még mindig nem tisztázott és akármibe én sem fogok belemenni. Az emberek érdekeit kell szem előtt tartanom és a városunk védelmét. Ez sokkal fontosabb most, mint bármi más. És csak reménykedni tudok, hogy Mazikeen is tud nekünk segíteni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Nem számol sok apró tényezővel a vadász és mikor szól, hogy hé, akkor kérdőn nézek rá, hogy mi van. Azért nem kényelmes ülni a földön és még egy démonnak is joga van pár lépést megtenni, főleg ha az ajtó közelében tartózkodik, mert vannak megérzései ezzel a tárgyalással kapcsolatban, de csak mert jó ideje védelmezi Lucifert és mondhatni kiismerte az arkangyalt, kit a legtöbben csak az Ördögnek vagy Sátánnak neveznek.
- Natalie, bár barátságosabban fogadhattalak volna, de látod milyen a társad! Mondom sajnálkozó hanglejtéssel, mit sem foglalkozva Zagarral. Nem ő parancsol és hagyom, hogy megmagyarázza a dolgot neki az okosabbik vadász. Érzem, ahogy befeszült, de nem mocorog, nem akar menekülni, érzem a hangjából is, hogy ő tényleg tárgyalni akar majd, így engedek a szorításából, nem akarom bántani. Egyre szélesebben elvigyorodok, ahogy felvezeti a dolgot, hogy Zagar tegye le a fegyvert, amiért nagyon hálás vagyok, mert elég idegesítőek ezek az emberek. Én sem bánthattam őt komolyabban, de már tudom, hogy sokkal több türelem kell mellé, mint egy átlagos emberhez. Az, hogy ki vagyok, meghagyom a társának, hogy közölje vele, ha akarja, én nem fogok a rangommal és pozíciómmal kérkedni az is biztos.
- Na remek. Amint a fegyver a földön végzi elengedem a nőt és a minibárhoz sétálok, hogy kivegyek valami erőset magamnak még onnan, meg valami gyengét nekik, pohárral. A számba veszem a kupakot, hogy leszedjem, majd oldalra kiköpöm. Nem kell ide sörbontó meg semmi, sokkal jobban megoldom én.
- Tessék. Nyújtom át a kibontott üveget, meg két poharat hozzá. A magam részéről maradok az üvegnél. Én inkább állva maradnék, az ágy közelébe úgyse tudok menni, szóval tőlem húzódjon csak fedezékbe mindenki, én az ajtó mellett megtámaszkodom.
- Szóval miben kell segítenünk és mire számíthatunk ezért cserébe? Én jobb szeretem a kész tényeket, nem kell a mézes-mázos maszlag meg a kiskapuk. miközben várom a választ Zagart fürkészem, olyan mint egy sértett gyermek, akitől elvették a játékát, milyen aranyos. Utána meg visszapillantok Nataliera, aki meg komolynak tűnik és próbál nyugodt lenni, de azért én éreztem, hogy a pulzusa az egekbe szállt, mikor berántottam és megöleltem. Jogosan fél tőlem, ő tudja, ki vagyok, de az idősebb démonok nem a gyilkolós fajtából valók, mi örömöm lelném abba, hogy valakit egy öleléssel szétzúzok? Ettől sokkal kegyetlenebb módszereim vannak.


The Plaza - Page 4 Tumblr_of8la6k1j71so1nhno2_500
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Kitekintek az ablakon, nem látom Drake kocsiját, úgyhogy jól elrejtőzött. A démon köszörüli rajtam a nyelvét és egyre inkább úgy érzem, lőni kéne rá. Csakhogy Natalie még mindig a másik szobában van. Mármint azt hiszem, de nem tudom, ellenben Mazikeen, aki egyet gondolva az ajtó felé csörtet.
- Hé!
Közben látom a kilincset mozogni, majd ő lenyomja és kinyitja az ajtót, amin Natalie hirtelen bekerül. Berángatja rajta. Egyből felszökik az adrenalin szintem, mint egy felbőszült oroszlán ugrom feléjük és a démonra szegezett fegyvercsővel, kidülledt nyaki erekkel üvöltök.
- Azonnal engedd el!
Remeg a kezem a ravaszon, most már nagyon idegesít, olyan jó volna lelőni, de tényleg. Persze ő is és Natalie is csevegni kezdenek, én meg mindjárt agyérgörcsöt kapok, ha nem történik valami. Miután Natalie kifejtette mennyire nem fogom bántani, arra a momentumra elhülök.
- Mi van?!
Morgom idegesen, de aztán a tekintetünk is találkozik.
- Miért? Ki a f@szom ez?
Bökök mérgesen Mazikeen-re a fejemmel, aztán látva mindkettejük ábrázatát, veszek egy mély levegőt. Ezek komolyan le akarnak ülni tárgyalni. Mind a ketten. Noha a démonban nem vagyok biztos. Egy cseppett sem bízom benne. Ingerülten járkálok fel alá a határvonal előtt, aztán a sokadik szuszra biztosítom a fegyvert és lehajítom a földre. Az volt a cél hogy sikerüljön, nem igaz?
- Jól van!
Emelem fel a kezem Natalie-nak, tőlem aztán tárgyaljon vele. Nekem még kell egy kis idő amíg lenyugodok, de ha arra kérnének hogy vessek véget a sóból felállított védelemnek, úgy boldogan kiélem a mérgemet rajta, míg szétrugdalom a parkettán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 516 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Kezdem úgy érezni, hogy a villásfarkú Ördög leráz engem. Nem sokáig jutunk a beszélgetésünkbe, ugyanis egy ponton feláll. Elnézésem kéri, még gálánsan kezet is csókol nekem, én pedig engedem neki, holott a gyomrom forog tőle. De ennek most engednem kell. Túl fontos ez a szövetség, hogy ilyen apróságokon fennakadjak.
S ezt ő is érzi. Biztosít arról, hogy komolyan gondolta a bálon mondottakat, de sürgős ügyei elszólítják. Felhorkannék, mégsem teszem. Mégis mi fontos dolga lehet? Hogy kínozzák a lelkeket az alvilágba? Jah, hogy az most nincs. Mégsem térek ki erre, csak bájosan mosolygok rá, figyelmesen hallgatom szavait, ahogy ecseteli, hogy a szomszéd szobába ott van az egyik bizalmasa.
Mazikeen. Arcomról csak azért nem olvad le azon nyomban a mosoly, mert tökélyre fejlesztettem a maszkomat. Várok ezzel addig, amíg el nem tűnik. Oh, nem megy ki az ajtón, egyszerűen csak… elteleportál.
Kezeimet a csípőmön tartom és csak mosolygok, egészen addig, amíg el nem tűnik. Ekkor meggörnyedek kissé. De a drága megviccel és visszatér. Én pedig úgy egyenesedek fel, mint egy keljfeljancsi. Még figyelmeztet, hogy vigyázzak vele, de hogy bármi, amiről megegyezünk az olyan, mintha egyenesen vele történt volna meg. Még humorosan reagálok erre és mielőtt újra összegörnyednék várok pár pillanatot, hátha még visszatérne.
De nem.
- A rohadt életbe – fújom ki a benn rekedt levegőt, hatalmasakat pislogok a szőnyegre. Zagar ott van. Tuti kicsinálta a nőt. Vagy a démon a férfit. Menten megőszülök. Óvatosan az ablakhoz sétálok, de vigyázok arra, hogy Drake ne láthasson, úgy tekintek ki. Összeszedem minden gondolatom és legfőképp magam, mielőtt átsétálnék.
Magassarkú cipőmbe nyitom ki az ajtót, a két őrnek csak intek, hogy áttérek a másik helységbe. Baszki, azt be sem védtem! Oda, egyáltalán… Vagy tettünk pecséteket, rúnákat? Rettegek feltenni a kérdést, mert félek a választól.
Az ajtó előtt mégis megállok és hatalmas levegőt veszek. Nagyon nem így képzeltem el ezt a mai napot. Lassan fújom ki a levegőt, ahogy tenyerem a kilincsre simul. Egyszerűen fordítom el és…
Szó szerint berángatnak. A szoba másik végébe(?) nézek farkasszemet Zagarral. Meglepetés helyett inkább csak jelzésértékűen tekintek rá, amolyan "tényleg?" kifejezéssel. Kezeimet csak könyékmagasságba emelem, megadóan.
Meglep, hogy nincs vérfürdő.
- Üdvözöllek Mazikeen, Natalie vagyok – ejtem ki a nevét, tekintetemmel pedig intek Zagarnak, hogy nem vagyunk veszélybe. Rohadtul nem így képzeltem el az egészet. A démon ölelése alatt az összes izmom megfeszül, ezt érezheti is, mégsem fenyegetem, nem mozdulok hirtelen, helyette egyhelyben állok, hangom pedig nyugodt. Magam is meglepem, hogy mennyire.
- A Pokol Urának, sajnos sürgős elintéznivalója támadt, így arra kért engem, és ezáltal téged, hogy fáradjak át eme helységbe. A helyében fogunk tárgyalni veled. Fogok tárgyalni veled – tekintetem mégsem veszem le a férfiról. – Biztosíthatlak, hogy a társam nem fog neked ártani – nem, amíg itt vagyok, ám ezt nem teszem hozzá.
- A leülést támogatom magam is, esetleg egy pohár ital társaságába pedig beszélgethetnénk – ajánlom fel neki. Mondtam már, hogy utálom a démonokat? De hogy a helyzetet úgy titulálta, hogy minden rendben!? Wallenbergnek? Eszem megáll, de talán jobb is így.
Jobb lesz így, ha nem tudja, mert még ő is ész nélkül berohanna ide. Na az kellene még nekem. Így is úgy érzem, hogy a lehetetlent kell megmentenem.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak sejtelmesen elmosolyodom, mert az embereknek ez a rögeszméje, hogy rossz meg jó annyira két pólusba megy és a legrosszabb, hogy elhiszik, hogy nekik joguk van iránytani az életüket és befolyásolni hová is fognak kerülni. Na, de ez a nagy szívás része, mert nem ők és nem is én döntöm el, engem csak azért teremtetettek, hogy a bűnös lelkeket kínozzam a pokol bugyraiban.
- Hidd el, amikor lepereg előtted az életed, tudod mit rontottál el és ha látja még a lánya halálát is, akkor lesz bűntudata és megkapja a jussát. Azonban erről nem én döntök, én csak egy eszköz vagyok, akit a pokol bugyraiban azért teremtettek, hogy Lucifert szolgáljam. Na de nem szeretek bájcsevejt folytatni úgy, hogy rám szegezik a fegyvert, szóval miért is ne menjek az idegeire, olyan könnyű és olyan szórakoztató!
- Micsoda meglátás! Sokan mégis annak hisznek meg angyalnak. Oldalra billentem a fejem és csábosan mosolygok rá, hogy vegye a lapot, miről is van szó. Olyan tapasztalataim vannak, amire nem sokan tettek szert, na meg a démoni erőm is a bujaságtól töltődik, így néha kénytelen vagyok bárkivel összeszűrni a levet. Kölcsönös jónak nevezem, bár tény, hogy más természetfelettivel sokkal élvezetesebb, de az emberekben is megvan a maga szépsége.
- Ó tényleg?! Mennyit éltél negyven évet vagy majdnem ötvenet is? Felnevetek, mert nekem ez csak egy szemrebbenésnyi idő, elvégre elég régóta létezem már és voltak szebb idők, szebb korok és jobb körülmények. Mit tud ő a világról? Ahogy észreveszem, hogy követi a tekintetem elnevetem magam, majd mikor megszólal a rádió figyelek, hogy mi lesz. Hát nem számítottam rá, hogy hazudni fog, de amíg ő ezzel foglalkozik, addig érzem, hogy Lucifer távozik. Szinte biztos vagyok benne, hogy valakivel haza idéztette magát, hogy csak megmutassa magát és jót szórakozzon. A forgatókönyv ismerős, nem először tesz ilyet, tudja, hogy itt vagyok és biztosan tudja pontosan hol talál rám majd ez a társa, akivel tárgyalt volna. Az ajtó felé fülelek és lassan felállok az üveggel a kezemben, hogy igyak belőle és a falnak dőlhessek. Amíg azzal a rádióval foglalkozik, az ajtó nyílik és én gyorsan nyúlok is ki, hogy berántsam a szép barna hajú nőt. Ő lesz a társa, aki tudja ki vagyok és aki miatt kikerülhetek a célkeresztből. Az üveg a földön csattan és addigra már magam előtt ölelem a szép nőt. Az egyik kezem a mellei alatt van, oldalról még le is tapizom és megsimogatom a hüvelykujjammal, a másik pedig a derekán van és gyengéden, de erőteljesen tartom ott, ha nem ellenkezik, akkor lazítok is, miközben a nyakába szippantok, kellemes illata van.
- Nos, üdvözöllek Drága köreinkben! Zagar most közölte a rádiós fazonnal, hogy minden rendben van! Ám én örülnék, ha nem lennék célba véve, kicsit feszélyez és bár szívesen ölelgetlek, de kényelmesebb lenne leülni és megbeszélni mit is szeretnétek és hogyan segítsek rajtatok. Persze nem ingyen, mert manapság és régen sem voltak ilyen szívességek csak úgy. Remélem tényleg ő az ész és megfegyelmezi a társát, aki nem kicsit elszúrta a dolgot, amikor beengedett magához. Biztos vagyok benne, hogy szinte elpattan az ideg a halántékán, de mit tehetnék, én egy démon vagyok és bár a kedvesebb fajtából, de attól még veszélyes vagyok. Ha bármi történik velem, onnantól meg Lucifer haragja is lesújt majd rájuk. Szükségük van rám, erre alapozok, ha meg tévedtem, hát lehet kezdek emberibb lenni, mert az "emberi dolog".
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 11:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen
Kicsit olyan érzésem van, mintha kioktatni akarna. Vagy felvilágosít? Mindjárt gyorstalpalóba kezdünk a pokoli ügyek kapcsán.
- A gyilkosok. Aha. Az is csak nézőpont kérdése, kit nevezünk gyilkosnak. Én eddig azt hittem, azok a bűnösök, akiket gonosz szándék vezérel, mindegy hogy ölnek-e emiatt, vagy sem. Csak egy példa a múltból. Adott egy pasas, van neki egy kislánya, van egy volt nője, meg van az anyukája, aki mindenfélére buzdítja az emberünket. Aki aztán ahogy alkalma adódik rá, megöli a lányát és a volt nőjét, mert keserűség vezérli, és mert anyuci azt sugallta neki. Ebben a felállásban leginkább anyucit kínoznám, mert ő velejéig romlott, az emberünk szintén, bár valahol áldozat is, nem igaz? De végtére is megtette, így őt is gonosz szándék vezérelte. Már csak arra lennék kíváncsi hogy anyuci megbánná-e? Mert az emberünk biztosan.
Nem mondanám, hogy nem csillant fel a szemem az ő és Lucifer lehetséges kínozására, de kétlem hogy örömömet lelném benne, a másik pedig, hogy felidézett egy emléket a régmúltból. Kíváncsi vagyok rá hogyan áll hozzá ehhez egy démon. Ha már úgy is beszélgetéssel ütjük el az időt. Fura, mert eddig leginkább lövöldöztem rájuk. Most is azt tenném, de nem lehet. Mostanában egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Régen nem kellett azon gondolkodnom, hogy meghúzzam a ravaszt, vagy ne. Most meg?! A szájalására azért nekem is kinyílik a csipám. Ezek szerint nem értette meg, amit mondtam neki.
- Te meg nem vagy ember!
Vágom rá rögtön, mert úgy vagyok vele, akkor adjunk gázt neki! Hamar meg is kapom hogy elcseszett vagyok, ami történetesen igaz. Elhúzom a számat és morcosan pislogok rá. Egyben a világ is elcseszett. Témánál vagyunk.
- A világ mindig is ilyen volt.
Morgom vissza foghegyről, de nem folytatom, ha csak nem böki ki miért vizslatja a plafont ilyen érdeklődően. Párszor én is felfelé nézek, hogy aztán meggyőződjem róla, nincs ott az égvilágon semmi. Megint recsegni kezd a rádióm, és Drake hangja csattan fel, megzavarva a csendes idillünket. "Mi folyik ott?! Vétel." Rögtön eszembe jut, hogy elfelejtettem jelenteni neki. Persze, mert fontosabb volt a démonnal kekeckedni. Megköszörülöm a torkom, Mazikeen-ek bemutatok egy "ott maradsz" féle mutatóujjas egykezest, "hogy ha felém mersz közelíteni, én tele pumpállak ólommal" ígérettel. Aztán felkapom magam mellől a rádiót és beleszólok.
- Itt minden tiszta. Vétel.
Itt olyan tiszta minden... A démon a szoba másik oldalán módszeresen kiissza a minibár tartalmát és közben kellemesen elcseverészik, én meg lazán beengedtem ide, ezzel veszélyeztetve az akció sikerességét, a sajátom és Natalie életét. "Vettem. Tartsd nyitva szemed!" Hú, b@zdmeg! Nah ebbe beletrafáltál! Persze ezt nem mondom bele.
- Rendben. Vétel vége.
Leteszem a kezemből a rádiót és felállok az ágyról. Az ablakhoz sétálok, ott meg úgy állok meg hogy a Mazikeen-re szegezett fegyvert ne lássák kintről.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar
Az emberek annyiszor okosabbnak hitték magukat az Ördögnél, hogy valami nagyon jó alkut kötöttek, odafigyelve az apró részletekre, majd meglepődtek, mikor behajtották a rájuk eső részt. Nem akarom lenézni őket, mert okozhatnak fejfájást, nem tagadom, vannak okos egyedek, de mégis mi értelme az alkunak, ha nincs pokol, ahová elmehetnének utána? Csak megvonom a vállam, mikor az ígéretről van szó, kétlem, hogy lenne náluk olyasmi, ami már nincs meg Lucifernek, de mindig érhetnek meglepetések ugye.
- A gyilkosok egyértelműen bűnösök és bármennyire is tesz rá, biztos van valami, amit már megbánt és ami kínozhatja. Nem találkoztam még olyannal, akinek nem volt mélyen elnyomva bármi bűntudata, amivel nem akart volna soha többé szembe kerülni. Ahogy mondtam, ez a legnagyobb ellensége mindenkinek, még engem is meg lehetne kínozni meg Lucifert is. Elmosolyodom a végén, mert mi nem fogunk olyan szobába kerülni valószínűleg, de tényleg lenne rá mód, de nem az emberek által. Ám ebben nem leszek a segítségében, pedig én élvezem a kínzást, még ha én vagyok a kínpadon, akkor is mondhatni. A fájdalom is egy érzés, amit lehet élvezni, bár ahhoz nem árt egy démoni test.
- De te nem vagy tőlem tapasztaltabb. Nézek rá összeszűkült szemekkel és iszok ismét egy keveset, de hagyok jócskán az üvegbe, elvégre a só zavaró tényező és bár nem dobta el, de még van nála sóbomba. Elővigyázatosabbnak kell lennem, nem járhat túl rajtam, mert akkor tényleg kigúnyolnak majd, ami csak feldühítene és olyankor nem gondolkozom, csak cselekszem.
- Tőlem. Hanyagul megvonom a vállam, akkor ne sajnálja a dolgot, végül is már jól van és nem is köhécsel, szóval minden rendben van, csak nyoma maradhat talán, de egy kendővel el lehet rejteni és gond egy szál se lesz. Persze biztos nyomot hagy benne, elvégre mi démonok erősebbek vagyunk, ami számára természetfeletti. Ám van, ami mégis irigylésre ad okot, amikor emberekről van szó. Nézem őket, milyen összetartóak és nem csak a kialakult hierarchia miatt, hanem barátságból, bajtársiasságból és szeretetből. Erre nem gondolnám, hogy valaha képes leszek, de néha, mintha úgy érezném. Az emberek között élek már hosszabb ideje és olyankor teljesen másnak érzem magam, mint odahaza. Sokan a barátomnak mondják magukat, mert nem bántom őket és jó üzletet kötünk, de fogalmam sincs, hogy viszonozzam az ilyesmit. Nagyon kevesen néznek rám is úgy, mint mindenki másra, de amint kiderül, hogy démon vagyok, akkor már ott a mély megvetés és gyűlölet. Eleinte még szórakoztató volt és megtisztelő, most néha viszont kellemetlenül érzem magam tőle. Az érzelmeim kimutatásában, hacsak nem bujaságról van szó, nem lehet kiigazodni rajtam, mert nem szoktam megmutatni őket.
- Micsoda elcseszett egy világban élünk. Sóhajtok fel és a falnak döntöm a fejem és felnézek a plafon felé. Nem tudom miről beszélgethetnék ezzel az emberrel, leginkább csak morognánk egymásra, de annak meg mi értelme lenne? Ha érdekli valami, majd megkérdezi, mert nem fél annyira, hogy magába tartsa az már biztos. 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen
Addig amíg ott marad a saját térfelén, feszült hangnemben, de békében elücsörgök mellette, amíg ki nem jönnek onnan a tárgyalóból. Bár kicsit sem vagyok kíváncsi rá, azt azért megértem ha kérdések merülnek fel benne, de lássuk be, ők mindig előnyben vannak velünk szemben. Miközben beszél, intek neki egyet a szabad kezemmel nemlegesen, szerintem ne stresszelje magát ezen, én se stresszelem magam, pont lesz@rom ki miben hisz, attól félek csak hogy Natalie olyan alkuba megy bele, amit senki sem vár tőle, mert ő pont ilyen. De aztán a végére ér.
- Hm. Szerintem amíg betartja a nekünk megígértet, addig senkit sem fog érdekelni hogy mellette milyen háttér munkákat folytat még, amíg az a mi életünket nem fenyegeti, vagy változtatja meg gyökeresen. Egy ilyen ígéret sosem a bizalomra épül, hanem a kapcsolatokra és a lehetőségekre.
Aztán honnan tudja hogy a mi ígéretünk ne állna meg több lábon? Elgondolkodok, mert egyenlőre nekünk nincs olyan, de még lehet. Persze ő ezt nem tudja. Aztán rátérünk a Pokolbéli jó hangulat kiértékelésére.
- Tehát azt mondod nekem, hogy oda is a jó emberek kerülnek, akiknek van lelkiismeretük? És akinek nincs? Vagy aki lesz@rja az egészet?
Nah akkor néznék egyet, ha kiderülne hogy a Mennybe a rosszak kerülnek, a Pokolba meg a jók, mert azokat lehet kínozni. Hm. Én csak eltűnni szeretnék, örökre, ha egyszer reszelnek. Nem érdekel se a Pokol, se a Menny, mind a kettő távol áll tőlem. Mivel vannak angyalok, meg vannak démonok, ez nem így működik, de tök jó lenne. Annyira nem érint meg a dolog, tényleg tökéletesen hidegen hagy mi lesz az után, miután meghaltam. Az izgalmasabb témát még csak most kezdjük el kapargatni. Szóval ő úgy gondolja, ha megegyezés születik, úgy őt kivezényelnék mellénk...segíteni?
- Mert nem az vagy, akinek mutattad magad. Ha az lennél, úgy nem szegeznék rád fegyvert, mert úgy gondolnám, csak önmagadra lehetsz veszélyes. Sértegetés? Igen. Ebben az esetben. Amúgy meg sértegetés az, ha a nálad tapasztaltabb felszólít, hogy vedd komolyan a feladatod? Vagy mondjuk a főnököd mondja ugyanezt?
Azt csak nem venné sértésnek, úgyhogy itt a pont. Nekik is fontos lehet ez a tárgyalás, ha nem ugrik olyan lazán nekem már. Talán a szövetség, talán Amara fenyegetése, vagy csak több együttműködést remélnek tőlünk..ehh.nem tudom.
- Én nem sajnálom.
Szerintem ő sem sajnálja igazán, felesleges ez az erőltetett gesztus. Ó, nem akarok meghalni, meg nem vagyok öngyilkos hajlamú sem, egyszerűen csak így hamar kiugrott belőle a démon. Tiszta helyzet, nem igaz? Nekem ez rendben van.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar
Úgy fest még sem olyan ostoba, hogy biztonságba érezze magát a sóval elszeparált részen, legalábbis a pillantásából ezt szűrtem le. Nekem aztán amúgy mindegy mit tesz, csak ne hozzám vágja a sóbombát, mert nem biztos, hogy jól tolerálnám a dolgot. A szemem sarkából minden mozdulatát figyelem, elvégre a megfigyelés jó dolog, kiismerheted az ellenfeled mozgását, milyen lehet és mikhez és hova nyúl. A táska egyre üresebb, gondolom sóbomba van még benne, nagy kár, hogy miattam pazarolta el. Igaz, ha nem ugrok neki, akkor nem vetemedett volna erre, de mindegy is, hiába is kérnék bocsánatot érte. Amióta az emberek közt élek minden olyan más lett. Én nem bántom, ő sem lő engem, bár zavaró, hogy folyton rám szegezi az AK csövét. Mikor nem dobja az ajtóhoz a bombát, hanem az ágyhoz sétál, akkor egy porszem esik le a szívemről, hogy nem kell felesleges köröket futni, ha gáz lenne és még az ajtónál lévő sót kellene hatástalanítani. Az idő így nekem fog kedvezni, ha támadás érné a tárgyalót.
- Ha nem bíztok, miért kéritek a segítségünket? Honnan hiszitek, hogy megtartja a szavát Lucifer és nem úgy ígér, hogy az több lábon is megállja a helyét? Gondolom, akivel beszél ő hisz ebben az egészben és reméli jól záródik majd le a tárgyalás, kár, hogy nem osztja mindenki a véleményét. A következő kérdésén felnevetek, hát hol volt ő az istentisztelet órákon?
- Csak a bűnös lelkeket kínozzuk a pokolban, de elárulom, hogy a legnagyobb ellensége mindenkinek a bűntudata és amíg nem tud magának megbocsájtani, addig újra és újra átéli a tettét. Én csak annyiban segítek, hogy változatos legyen. Ha kellett információ tőlük, csak akkor vallattuk őket kínzással. Mikor megszólal a rádió abba is hagyom és leülök a földre és őt figyelem, ahogy nyújtózik a rádióért és közben megpróbál a célkereszt közepében tartani engem. Teljesen nyugodt vagyok mondhatni, csak kicsit unatkozom, azt hittem jobban telik majd az idő társasággal, de Zagar csak engem beszéltet, felteszi a hülye kérdéseit és hallgat. miután válaszol a rádióra, utána szólalok csak meg ismét.
- Ha a tárgyalásnak vége lesz és engem küldenek nektek segíteni ott is végig rám fogod szegezni a fegyvered? Sajnálom, hogy neked ugrottam, de ahonnan én jövök nem tűrhetjük a sértegetést, tudod a hierarchia meg ilyenek, biztos nálatok is megvan. Hozzám képest ő egy ember, akinek az élete nem számít semmit, legalábbis a legtöbbünknek nem. Megölhettem volna, nem látták volna, ám a rádió lebuktatott volna. Persze kivágtam volna magunkat ebből, de nem szeretem a főnököm bizniszeit tönkretenni, főleg ha tényleg valami alku megköttetik odabent. Persze egy démon bocsánat kérése mit sem számít nekik, inkább lesznek gyanakvók, hogy valamire készülök, pedig nem.  
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 25, 2019 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen
A kezem, amelyikkel bemutattam neki most éppen lendül és a másik oldalra is levágok a földre egy sóbombát. Nem nevezném atom  biztos megoldásnak, de arra jó, hogy ne tudjon egyből nekem ugrani. Aztán még itt a fegyver a másik kezemben. A többi fegyverről ne is beszéljünk, bár hallhatóan ez a démon is, csak úgy mint az összes többi, semmibe vesz. Addig jó nekem! A táska is könnyebb lett, ezek foglalták a legtöbb helyet. Lenézek az ágyra és tovább, sikerült magam elszeparálni tőle. Azon gondolkodom még egyet lehajítok az ajtó elé, mert miért ne? Tényleg nem kap választ, csak egy pillantást, közben a táskában kotorászom a szabad kezemmel. Akkor lennék nyugodt, ha lelőhetném, megölhetném és nem kellene itt a szobában diskurálnom vele. De már biztosan nem akar kimenni. Befoglalta magának a bárszekrényt. Az AK csöve végig rá kacsintott, most sincs ez másképp, közben az ajtó felé lépkedek, egy újabb sóbombával. Végül is tehetne ellene, sőt, ha valóban meg akart volna ölni, akkor már hulla lennék. Ellenben már ő is hulla lehetne. De csak itt magyaráz és úgy hallom ki a hangjából, sértőnek tartja amit most művelek.
- Nem. Nem tudom.
Most komolyan azt akarja nekem elmagyarázni, hogy miért bízzunk meg bennük?
- Se benned, se más démonban, se angyalokban nem bízok. A többségünk ugyan így.
Persze mindenki nevében nem beszélhetek. Megálltam, és azzal a kezemmel mutogatok, amelyikben a só van. Alapvetően a legtöbb emberben sem bízom meg, úgyhogy rossz témát kongatott meg.
- Titeket démonokat nem arra teremtettek, hogy minket kínozzatok?
Javítson ki, ha tévednék. Jó lenne inni vizet, mert még mindig kapar a torkom, de ehhez a szoba rossz oldalán vagyok. Pár óra múlva pedig a nyakamon is meg fog látszani, hogy azért megszorongatott. Egy ideig mászkálok fel alá, mint a sarokba szorított oroszlán, csak épp nem bömbölök, de mivel neki magyarázok, az ajtó elé nem kerül só. Szúrós tekintettel méregetem, hol az arcát nézem, hol a pohár mozgását. Talán ez a maradék jó lesz későbbre. Tekintve hogy csak itt iszogat, felesleges már most viaskodni. Majd akkor, amikor kell. Már ha kell. Én nem tárgyalni jöttem, az biztos. Elindulok vissza az ágyhoz és lerakom a táska mellé a kezemből a sót, aztán lehuppanok rá, a támlájának dőlve, az egyik lábam felhúzom, a stukkert pedig továbbra is ráfogom Maze-re. Egyáltalán nem nyugodtam meg. Nem is fogok, amíg a végére nem érünk a tárgyalásnak. Nem vele, hanem ami odabent zajlik. Végszóra felcsattan a rádióm hangja az ágyon. "Itt minden tiszta. Ott mi a helyzet?" Unott és monoton hang, én pedig erre átrakom az AK-t egyik kezemből a másikba, aztán a rádióért nyújtózom egyet. Ha a démonunk közben hozzám beszélne, úgy addig biztosan nem szólok vissza a rádión. Csodálkozom hogy nem kap frászt, ha netán erősítést hívnék, hiszen fogalma sincs hányan vagyunk még. Persze nem akarok, és abból hogy nem válaszolok azonnal, meglehet ő is levonja ezt a következtetést.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 5:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar
Miközben beszélek végig figyelem min ügyködik Zagar. Úgy tűnik magammal vagyok elfoglalva, ami félig igaz is, de igazából ez egy nagyon jó figyelem elterelési módszer. Hagyom, hogy észrevegye a hiányosságot és persze látom, hogy fél, szóval ha védelmet akar felhúzni, hát legyen, tőlem aztán csinálja, bár tényleg felesleges, ha csak nem akar sértegetni. Kevés dologgal lehet kihúzni a gyufát nálam, de ő már egyszer sikeresen beletalált, lehet jobb is, ha elszeparálja magát. Igazából nem értem ezt a só mániát, mert elég egy bútort átlökni rajta és megtörik, vagy csak leöntöm piával, majd felgyújtom. Persze elég csak egy öngyújtót felemelni és jobb esetben a tűzjelző megszólal a tárgyalásnak és a felépített védelemnek is oda lenne. Olyan buták ezek az emberek, de meghagyom abban a tudatban, hogy amit tesz, mennyire hasznos neki, hátha megnyugszik, mert most nem úgy fest. Odasétálok a bárhoz és kiveszek belőle valami piát, amibe csak beleiszok. Jobb felkészültnek lenni, ha ez az ostoba az ajtóra is dobna egy átkozott sóbombát. Engem nem lehet ilyen egyszerűen bezárni sehová, ha baj lesz, nem fogok egy ilyen miatt itt ragadni a szobában. Leveszem a kabátom és a vállamon átvetve dőlök neki a falnak az ajtó mellett.
- Nagyon szívesen bekapnám. Végig is nyalom a számat, ha azt hiszi, hogy ettől megijedek, akkor nagyon rosszul gondolja. El is nevetem magam utána, mert ez igazán bátor tőle, hogy bemutogat. Megvárom, amíg kidobálja magát, bár ha az ajtóhoz is dob egyet, akkor elhúzom a szám, mert ostobaságnak tartom, elvégre mellettem kell eljönnie az ajtóhoz és tévedésben él, ha szerinte hagyni fogom elmenni csak úgy.
- Most már megnyugszol végre, hogy körbeszórtad sóval a szobát? Teszem fel a kérdést, amire kétlem, hogy válaszolni fog, szinte látom, hogy mennyire utálja a fajtámat, de akkor miért tőlünk kér segítséget? Igaz, Lucifer nem démon, de ő teremtett és nem sokkal különb tőlünk, sőt még veszélyesebb is.
- Tudod nem értem, hogy lehet az, hogy angyalok között van, akiben megbíztok, miközben ott is akad sok, akik utálják az embereket, de ha démonokról van szó, akkor ott már mind csak rossz lehet és undorodtok tőlünk. Az emberek közt is vannak jók és rosszak nem? Jó nem mintha annyira vágynék barátokra, főleg nem emberére, de azért jó lenne ha észrevenné magát. Annyi, de annyi módja van, hogy túljárjak az eszén és megvédjem magam, mégis a legnehezebb utat választom, a beszélgetést. Örülnék, ha nem szegezné rám a fegyvert, talán megérti, hogy nem vagyok olyan, aki csak úgy öldökölni kezd és tombolni. Az arcomon is teljes nyugodtságot láthat még.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 9:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen
Oldalra sandítok, látom hogy az ágy alatt meg van szakadva a só útja, sőt, ahogy tovább viszem a tekintetem, egyáltalán nem ért el a következő falig. Az ágyról meg lepereg az a kevés is, ami rápotyogott. Ez a démon perszóna bármikor nekem ugorhat! Lassan felállok, végig őt figyelem, és közben az ágyhoz megyek, leülök rá. Van még négy sóbombám, és kifújt. Ezek a vacakok foglalják a legtöbb helyet a táskában. Mondjuk úgy a démonunk kinézete még csábító lehetne, ha nem tudnám róla miféle, így viszont kicsit sem bűvöl el a magamutogatásával. Csak azért nem szakítom meg az "ÉN főműsort", mert addig is elvan magával és nem azt nézi, hogy nekem jöhet-e megint vagy sem. Kapar a torkom, és egy ideig még zihálva veszem a levegőt, olykor krákogok egyet, közben beletúrok a táskába. Megint elmondja ugyanazt, még egyszer. Fejvadász. Miért lenne fontos ez egy démonnak? Bár abból, amit mondd, az is kiderül hogy hol állhat a ranglistán. Tekintve hogy az arkkal jött, és elmondása szerint rá vigyázz, akkor nem lehet egy sokad rangú valaki. Amúgy meg annyira könnyedén kijátszott, hogy sírni tudnék. Ideje volna nekem is egy olyan nyakláncot szerválni valahonnét, amilyen Natalie-nak van! De kanyarodjunk vissza a démonunkhoz. Talán még ki tudom emelni a következő sóbombám, addigra a végére ér a mondanivalójának és a tükörben tetvészkedik egy ideig. Nem lőttem rá, de nem azért mert nem akarok, hanem mert az elsődleges célunk a tárgyalás sikeressége és jó nagy marhaság lenne a részemről, ha most megszakítanám egy kiadós lövöldözéssel. Azt tuti meghallanák, bent is. Azt még Lucifer támadásnak vélné. Nat-ra csak a bajt hoznám vele. Az ágy és a szoba másik oldala között úgy egy méter távolság lehet. Szóval ha ledobom a földre ezt a kezemből, akkor el fog érni a falig, és az ágy alatt összejöhetnek a darabjai. Utána mondjuk még egyet odacsapok az ajtó elé és akkor ez a Maze kimenni már csak az ablakon keresztül fog tudni. Idő közben átkúszok az ágyon és a másik oldalon állok meg, mellette. Felkapom a tekintetem a földről a démonunkra a kijelentését elcsípve. Jah, tök jól elbeszélgettünk! Vagyis ő beszélt, én meg kúsztam másztam egy kört. A fegyver csöve végig rá volt szegezve.
- Én csak egyet mondhatok neked...
Felmutatom neki a középső ujjam, remélem ez elég egyértelmű válasz, és talán nem olyan meggondolatlan hogy elhamarkodott cselekedetre szánja el magát, tekintve hogy éppen most lendül a jobb kezem, amiben a sóbomba van, lefelé a föld irányába akarom vágni. No meg a fegyver csöve még mindig rá mered.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5