Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Plaza •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 10:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
A szemem sarkából még néha Nataliera nézek, látom, hogy próbálja az elfojtott nevetését visszatartani. Arrébb is áll kicsit, hogy ne zavarja meg a nagy beszélgetést, ami pár legyintés és egy oké, megegyeztünk-ből áll. Ahhoz képest, hogy a torkánál fogva felemeltem és a falhoz szorítottam alig egy órája, meglep, hogy csak így belemegy az alkuba. Főleg, mert a szobában rengeteg sót is szétszórt, csak hogy távol tartson magától, most meg mondhatjuk, közelebb nem is kerülhetne hozzám. Széles vigyor jelenik meg az arcomon, de nincs benne semmi sunyiság kivételesen, csak puszta öröm, hogy hát ez is összejött és milyen könnyedén belement. Mivel mindenem megvan fogalmam sincs, mit kérhettem volna az árért cserébe, mint egy esélyt, hogy közelebb kerüljek az egyikükhöz és így talán később a bizalmukba is. A szektorok kiürítése erre tökéletesnek tűnik, legalább szórakozunk majd egy jót, mert csak velük megyek oda, egyedül nem olyan buli a tisztogatás. Lehet elszaporodtunk, de csak az erősek maradjanak meg és amint megnyílik a pokol kapuja, úgy is sokan csatlakoznak hozzánk, mert démontársaim nem maradtak annyira tétlenek, mint én.
- Rendben, keresni foglak titeket, abban biztos lehetsz. Kezet rázok vele, ha ennyire ragaszkodik hozzá. Erős markom van, de azért nem roppantom szét a kezét és szándékosan nem is szorítom meg nagyon, nem lenne jó a végét így elbaltázni.
- Viszlát Natalie. Küldök neki egy puszit a levegőben, majd Zarar felé fordulok az ajtóból még.*
- Este várlak. Kacsintok és bezárva az ajtót magam mögött indulok is tovább, az őrök is köszönnek nekem, ami még hallható bent. Ez van, amikor a hoteltulajdonos már sokkal jön nekem. Ők választották a helyet, de nekem meg több a kapcsolatom, mint azt hinnék a felszíniekkel is.

To - Zagar
Még késő délután megérkezem a hotelhoz vissza egy kis kirándulás után, hogy megnézzem mennyire sikerült berendezniük nekem a hatvankilences szobát, nem gondolom, hogy Zagar szexhintát meg egyéb kellékeket akarna használni, de ha erre vágyna, akkor az itteni saját szobám ajtaja mindig nyitva áll. Nagy kanállal élvezem az életet és elég extrém a legtöbbeknek az én szórakozási szokásom, de akadnak bőven, akik kipróbálnák magukat, még a lelküket is eladnák érte. Én meg csak így osztogatom, hihetnék, de valójában nekem ez egy olyan dolog, amitől feltöltődöm. Sok démoni energiát pazarlok el és Mammon felkeresése nem volt egyszerű feladat, de már tudom hol van, már csak az erőm kell visszaszereznem. Mindig hagyok egy keveset, hogy könnyebben meg tudjam magam védeni, csak remélem, hogy nem készül semmilyen kellemetlen meglepetéssel Zagar.
A szobában minimális bútorzat van, mindössze egy hatalmas franciaágy, két oldalán éjjeliszekrénnyel, amin lámpások égnek halovány fényt biztosítva az ágy felé. Körben polcokon vannak gyertyák elhelyezve, amik bevilágítják homályosan a szoba többi részét. Egy asztal van, egy szekrény és két szék, semmi több. Nekem tökéletes, neki is vetkőzök és ledobálom a felesleges ruháimat az egyik székre, majd elmegyek letusolni, mert csak lemosnám magamról az út porát, majd csak egy fehér fürdőköpenyt húzok fel. A táskámból kikeresem a nyugtató hatású illóolajom amit kirakok az egyik éjjeli szekrényre, majd kellemes illatú füstölőt is gyújtok, valahol az ablak közelében, nem befüstölni akarok, csak meghitt és megnyugtató illatot. Elég feszült lesz a vadász, az meg nem tesz jót az éjszakai mókának. Még fel akartam öltözni, de a végén elengedtem a dolgot, mert feleslegesnek tartottam, amint kopog az ajtón, megyek is kitárni előtte és a kezemmel befelé invitálom.
- Helló, gyere be és a fegyvereket, ha hoztál, akkor pakold le az üres székre. Már miért is ne hozott volna amúgy, de sose lehet tudni, az élet tele van meglepetésekkel. Bezárom az ajtót és még a kis láncot is ráhúzom, hogy véletlen se jöjjön be senki megzavarni minket.
- Nem gondoltam, hogy tényleg belemész ebbe. Sétálok lassan felé és miután lepakolt, akkor  elé állok, hogy megnézzem mennyire is van berezelve. Az egyik kezemmel lassan közelítek felé és karolom át a nyakánál és közelebb hajolva megszagolom, hogy legalább megfürdött-e, mielőtt ide jött.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 10:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Nem értem miért emeli ki nekem hogy ez csak egy megegyezés és nem alku. A kimenetelére való tekintettel teljesen mindegy. Akkor megegyezés, mit bánom én! Felfelé legyintek a kezemmel neki. Olyan világos, mint a vakablak, de megértettem! Aztán a körítés sem igen kell neki, pont beletrafáltam a lényegbe, úgy tűnik a démonunknak az a szórakozás, hogy bent a szobájában kupakolunk. Már így elöljáróban el tudom képzelni mi lehet ott bent. Nem baj, legalább nagyon erőltetnem sem kell magam, tiszta haszon! Elhúzom a számat és bólintok neki.
- Oké! Megegyeztünk!
Mélyen belül pedig úgy érzem, hogy ez túl egyszerűen ment. Valahol biztosan van egy csavar. De majd rájövünk. Utána már csak Natalie-val vakkantanak egymásnak pár szót, a köszönésére pedig én is felemelem a kezemet és "Salute"-ot intek neki. Úgyis nemsokára találkozunk. Várok egy kicsit, amíg ténylegesen elhagyja a szobát és csak ketten maradunk. Után a társam irányába fordulok. Natalie most fogja előadni, hogy mennyire nem kellett volna beleszólnom ebbe a tárgyalásba. Vagy nem tudom. Biztos kapok tőle egy adagot. Részben igaza is lenne, tényleg nem kellett volna, hiszen ő beszélt vele, de ha rajta múlik, akkor nem történik semmi Mammon ügyében, pedig nem is tudom hogy ki tarolta le a kerítésünket éjnek évadján....Igaz ezt nem teszem szóvá, az tahó húzás lenne tőlem. Nem is fogok válaszolni neki rá, inkább morcosan megvonom a vállamat és visszakérdezek.
- Egyezség? Gabriel-lel? Mindenki háta mögött?
Magam részéről ez is egy szép és alamuszi húzás volt tőle. Jó ég! És így menjünk ki most Wallenberg-hez? Végül is az egyezség, ha fura módon is, de megköttetett. Tehát a nap ezen része sikerrel járt. A többit meg ne részletezzük! Nekem kell egy kis idő amíg ki tudok menni Drake-hez, mert az is olyat fog üvöltözni...már miután itt bent mi ketten kiüvöltöztük magunkat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 3 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 382 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Végül csak sikerül megegyezésre jutnunk a magot és a város démonait illetően. Ennek azért rendkívül örülök és tisztában vagyok azzal, hogy elő kell vennem Alexet. Vagy valakit a tanácsból, de szeretném őt. Nem akarok mással beszélni, a jópofizás már így is kezd megerőltetővé válni. Nincs bajom a nővel, nem tett semmit ellenünk. Még. Ám a bizalmatlanság, még akkor is ha meg kell bíznunk a másikba ott lebeg a levegőbe. Ő démon, én vadász. Tudjuk, hogy amint Amara elpusztul egymás torkának fogunk esni.
- Köszönöm – mondok csak ennyit, fejem is lejjebb hajtva és úgy érzem, hogy a beszélgetés innentől nem köztem és a Mazikeen között folyik. Ajkaim préselve nyomom el a vigyoromat, ami szüntelen az arcomon akar maradni. Noha az apró megjegyzésemre kelletlenül húzom el ajkaimat. Tudnám tovább ragozni, hogy fogalmam sem volt létezéséről, ám ehelyett csak azt engedem neki látni, hogy mennyire sajnálom az esetet.
Valahol a lelkem mélyén valóban így van. Valóban sajnálom. De… Valami arra késztet, hogy ne tegyem meg és részben amiatt az angyal miatt. Azt hiszem ezután le kell ülnöm magammal beszélgetni.
Mindazonáltal félre fordulok és egy lépést hátrébb is állok, hogy a társammal úgy tudjon beszélgetni, hogy én nem takarom ki őt. És fordítva.
S a beszélgetés is érdekes fordulatot vesz. Szemöldököm homlokom közepére ugrik és annyi, de annyi válogatott megjegyzés szökik torkomba, hogy magam sem tudom, hogy miként vagyok képes megállni ezt. A hatvankilencnél, már a torkom is karistol, így felemelem a kezembe tartott sört és iszok belőle. Ó, nem prűd vagyok én, csak… Nem tudom egyszerűen Zagart így elképzelnem. De ha ez megtörténik el kell kapnom a démont egy körre, hogy kifaggassam. Ezt tudnom kell!
Mégis lehajtott fejjel állok, a cipőm hegyét szugerrállom, hagyom hogy hajam arcomba lógjon és csak akkor tekintek fel, amikor a mindent megbeszéltünk részhez ér.
- Mi is hozzálátunk felkutatni a magot, hogy mihamarabb pontot tudjunk tenni az ügy végére – mosolygok rá, ezúttal már vidáman és egy kósza lépést teszek felé és nyújtom neki a kezemet. Ha már esélyem sem volt illendően fogadni, akkor legalább úgy köszönjek tőle le.
- Ha esetleg bármi másra szükséged lenne a későbbiekben a városban megtalálsz – hiszen ki tudja még, hogy mi fog történni a jövőbe. Na meg az is lehet, hogy nem velem akar majd a mai éjszaka után majd beszélgetni, a lehetőséget mégis megadom.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak hallgatom a szövegelést, hogy az előző egyezségnél nem adtunk volna semmit a magért cserébe, de hát ha ez valójában így van, amit nem tudok, akkor miért is adták volna át nekünk? Szóval valahol náluk kell lennie vagy olyan helyen, amit ők sem ismernek, így pedig nincs min állnia az új egyezségnek sem, de legalább leköti őket és én addig is itt ronthatom a levegőt, már nem a legrosszabb értelembe véve kivételesen.
- Jó, legyünk kölcsönösek és engednie kell valakinek, nem kértem nagy árat elsőre szerintem azért, hogy nyugtotok legyen Mammontól. A második már nagyobb ár, de egy éjszaka, amit mindenki élvez, abba ugyan mi rossz lehetne? Nem kell tudniuk a miértekről és hogy miért jó ez nekem. Natalie elég érdekesen fogalmaz, mintha kötné már egy alku máshoz, ami nagyon is érdekel, hogy mi lehet, elvégre Zagar sem tűnik úgy, hogy tudná, miről van szó, talán meglelem a válaszokat a lovasnál, aki annyira ki akarnak csinálni vagy majd később magától a nőtől is.
- Ha hamarabb felkerestek, akkor hamarabb jövök. Vonom meg a vállam, mert bizony kering egy hír, hogy van valaki, aki elintézi a démonos ügyeket jutányos áron, de a vadászok nem szeretik az ilyesmiket, nem csoda, hogy sose kerestek fel közvetítőn át, mert a nyomomra akadni nem egyszerű, nekik talán lehetetlen is, hiszen New Orleans nem itt van. A nő elfojtott nevetése kicsit aggodalommal tölt el, hogy ebből sem lesz semmi, mert a társa impotens és esélytelen, hogy ilyenbe belemenjen.
- Ugyan mi másra? Egészséges, emberei keretek között elfogadott normális együttlét, de nem csak egy körös legyünk túlról és ez egy megegyezés, nem alku. Úgy érzem jobb lesz kihangsúlyozni, mert én rég nem kötök már alkukat, nem akarom én észben tartani ezeket és behajtani sem, ha eljön az idő.
- Ma, itt a 69-es szobában, ha készen állsz. Meg is emelem a szemöldököm, mert a körítés miatt nem kell aggódni, a szoba önmagáért fog beszélni és túlzottan romantikára sem vágyok, remélem ilyesmit ő sem néz ki belőlem.
- Másnap reggel megyek is Mammonhoz elbeszélgetni és nem lesz a városban, hogy bármiben is akadályozzon, sőt, visszajövök, hogy ha mégis megjelenne, akkor én magam intézzem el. Azt hiszem ezzel végeztünk is, mást már kétlem hogy felhoznának, nekem meg még beszélnem kell a hotel tulajdonosával, hogy a szobám közelébe se engedjenek vadászokat, nem akarok meglepi rúnákat és ha nem bíznak bennem ennyire sem, akkor kár is erőltetni bármit is.
- Akkor meg is volnánk, a szektorokra meg visszatérünk, ha elintéztem a démon lovas gondotokat. Van mit megbeszélniük, szóval ha nincs más, akár távozhatok is ebből a felsózott kis szobából, de előbb még legurítom az italt, amit már elkezdtem.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 11:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
A korábbi találkozóról én sem tudok sokat, és nem is az én posztom elmondani róla bármit is, úgyhogy csendben figyelek és hallgatom Natalie ködösített verzióját. Azt hiszem ennyi tényleg bőven elég a démonnak. Aztán amikor kitérünk az ajánlatának konkretizálására, mintha a társam küzdene a röhögéssel. Nem is értem. Mi itt a probléma? Biztos akarok lenni benne, hogy mire mondok igen-t, mert noha a lélek, ami nem is az enyém nem hangzott el, de akármi mást is takarhat az ilyen félinformációval megáldott ajánlattétel. Mondjuk feláldoz, vagy mit tudom én. Öngyilkos hajlamaim sincsenek. Benne volt a levegőben ez a lehetőség, ám egy démonnál sosem lehet tudni. Egészen addig, amíg el nem kezd mutogatni, inkább az merül fel ötletként, hogy felhasználna valaki megkeresésére, megölésére, kifaggatására, vagy akármire, amihez a képességeim elegek a számára. Aztán amikor a verbális ismertető is lecsengett, azon már én is hunyorgok. Ennek a démonnak valami nem stimmel a fejében, bár náluk senkinek sem stimmel semmije. Ha neki ez örömet okoz, akkor miért ne? Addig jó nekünk, amíg ilyeneket kér! Natalie válaszol először rá, amin meglepődök, mert nem értem mi van két hónapja. Nekem ugyan olyan lököttnek tűnik, mint két hónappal ezelőtt. Meglehet hogy pont Mammon miatt befordult, vagy miatta jobban tart a démonoktól. Felvont szemöldökkel pislogok rá, aztán Mazikeen felé vándorol az arcom. Magamtól eszembe sem jutna egy ilyen egy démonnal, de azt hiszem egy éjszaka még kibírható.
- Ha a normális és egészséges értelme vett szórakozásról és kupakolásról beszélünk, amire én is gondolok, akkor benne vagyok!
Kihangsúlyozom azt a részt, hogy "amire én is gondolok", mert beb@szna ha utána meg az lenne, amire ő gondol. Mert az lehet bármi. És ott szívtam meg az egész alkut!
- Jelölj meg egy napot, egy helyet és egy időpontot és ott leszek!
Van egy olyan sanda gyanúm, neki is kell a körítés, különben azt mondaná hogy végezzük el itt és most egy félreeső szobában, vagy hasonlóak. Bár teljesen mindegy, amíg csak erről van szó és mindenki jól szórakozik, hogy aztán másnap boldogan végezze a dolgát. De mint tapasztalt vadászok, tudjuk, egy démonnál semmi sem ennyire egyszerű.
- Viszont utána nem akarom látni Mammon-t ebben a városban, de még csak ennek a városnak a környékén se! Egészen addig, amíg meg nem találjuk azt a nyavalyás magot!
Aztán hogy miként valósítja ezt meg, nem érdekel. Várom, mit mond erre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 3 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 12:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 421 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Szinte már büszkén mosolygok Mazikeenre, hogy ennyire bízik úgymond a találékonyságunkban. Persze nem teszi teljes mértékben és talán nem is örül neki, hiszen a legtöbb épp ellenük irányul, az én szívemet mégis büszkeség tölti el. Bárki is mondjon bármit, képesek vagyunk még meglepetést okozni, ez pedig nekem csak öröm.
- A legutóbb úgy volt, hogy a démonok semmit sem adtak volna cserébe az egyezségért – teszem össze a két kezem magam előtt, miközben nagy levegőt veszek. – Utána jött Amara fekete füstje, közben az emberek megőrültek, a pokol bezárult és a démonok úgy gondolták, hogy a legjobb, amit tehetnek ilyenkor, ha a new yorki embereket zaklatják. A vadászok látástól, vakulásig dolgoznak, ha akartunk sem volt időnk nektek segíteni. Így hát kérlek, ez az egész szövetség a kölcsönösségen alapul. Amint felszabadul az időnk, az egész várost személyesen teszem neked tűvé, azért a magért – ami lássuk be bárhol lehet a várost meg giganagy. Azt nem teszem hozzá, hogy az előző találkozón én nem voltam ott és lényegében senki sem tudja, hogy mi hangzott el. Valamit mesterkélt a san franciscoi követ, de sokat nem mesélt róla Alex. Rá pedig ezúttal nem fogom terelni a felelősséget, nem lenne igazán szakszerű.
Ennél jobban azonban nem tudom elmondani neki, amit szeretnék. Tényleg szeretnék segíteni nekik, tényleg szeretném, ha a világunk rendje végre a normális kerékvágásba gördülne, saját erőinken felül nem vagyunk képesek tenni.
Mindkét félnek szüksége van egymásra, a kölcsönös segítségre.
Ami pedig az egyezség második felét illeti. Na ezen az elméleten nem gondolkoztam. Könyveket nyálaztam át a tárgyalásokról, a testiség pedig egyikbe sem szerepelt, és nem csak azért, mert általában férfiak tárgyalnak. Az esetünkben nem lenne szerencsés mert a városba bármelyik hímegyed úgy állna a démonhoz, ahogy Zagar. És nem azért, mert nem lenne szemre való egy példány.
- Ha két hónappal hamarabb jössz, gond nélkül igent mondtam volna – vonom fel a jobb vállamat. Ha valaki én megtettem volna, ezt tán még a férfi mögöttem is sejti. Ezen kijelentésemet azonban nem és ami azt illeti nem is igazán beszéltem még erről senkinek.
Az isten verje meg azt az angyalt, de tényleg!
De ahogy mutogat.
Társam naiv kérdésére egy felhorkanó nevetés csírája szökik ki torkomból. Ám, ahogy a démonnő is pontosítja, hogy mit szeretne, fejem lehajtva fojtok el egy kitörni készülő nevetést. Azonban ez már csak Zagar záradéka, nem az enyém. Ha rajtam múlna, ezt már nem kérném tőle, így sem igazán sikerült egyről, a kettőre jutni Mammon ügyében. Fejem félig hátrafordítva már-már kacéran mosolygok a férfira mert roppant kíváncsi vagyok a válaszára.
Én elítélni nem fogom, ezt tudhatja.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 08, 2020 8:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
- Sosem kételkedtem az emberek találékonyságában. Megvonom a vállam, viszont tudom, hogy sokszor kevés az a hozzáállás, hogy majd feltaláljuk magunkat és ha kell vaktába cselekednek. Persze vannak kivételek és gondolom ők lennének azok, elvégre nem a kezdőket küldik el tárgyalni Luciferrel.
- A legutóbb úgy volt, hogy átadjátok a magot és a Háború démona elviszi Lucifernek a magot, ám ez nem történt meg, szóval ne vedd magadra, de miért is bízna bennetek az Ördög? Teszem fel a kérdést megemelve a szemöldökömet, mert nem rajtunk múlott a dolog, legalábbis így tudom. Nekem mindegy, mennyi idő telik el a kereséssel, mert nem öregszem, nem ketyeg az idő úgy, mint nekik, akik fiatalabbak már nem lesznek.
Az ajánlatom Nataliet nem fogja meg és ahogy látom nem örül, hogy bevontam Zagart is a beszélgetésbe, de vele legalább úgy fest lehet tárgyalni, mintha érdekelné a dolog, de nem vagyok benne elég biztos.
- Nem gondoltam volna, hogy ezt választod. Húzom el a számat, mert azért gy angyalpenge sokat ér, ahhoz képest, amit még felajánlottam nekik, bár lehet nem voltam elég érthető, a férfi kérdését hallva,
- Valamelyik opció a kettő közül és nem akarok én senkit sem birtokolni, nem úgy értettem, hogy valamelyikőtökkel beérem. Egy kis szórakozás még nekik is kijárhat, kétlem, hogy belehalna bármelyikük is egy éjszakába velem, főleg, hogy ennek semmi következménye nem lenne utána, legalábbis számukra. Én megkapom a feltöltődést és jól szórakozok, elvégre az emberek másmilyenek, mint a saját fajtám.
- Egy éjszaka és reggelre szabad vagy, nem fogunk semmi olyat csinálni, ami neked vagy másnak ártana, csak szórakozunk, tudod felnőttek módjára. A biztonság kedvéért az egyik kezemmel egy kis kört formázok, a másik kezem mutatóujját meg ki-be húzom benne. Aztán ki tudja, ha megkedvelem ingyen is segítek kitakarítani azokat a szektorokat, elvégre egy kis közös vérontásnál nincs is jobb és talán meglátja bennem az emberibb oldalamat, amit nem reklámozok bárkinek, de kár tagadni, sok démonra ragadnak át a földi szokások és érzelmek is. Vacak dolog, de én már elfogadtam, így nem hiányzik annyira a Pokol.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 08, 2020 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Se én, se Natalie nem találunk bele a démon kívánalmaiba, és igazából nem kapom meg a választ arra a kérdésemre, hogy ez a motor neki eszköz, vagy több. Viszont abban már biztos vagyok, hogyha még szerelő sem kell neki, akkor hazudott. Sokszor kell egy démonnak a földön mászkálnia ahhoz, hogy eltanuljon emberi dolgokat, mint például a járművek szerelése. Hiszen ezek már a mi találmányaink. Huszonnyolc éve abbamaradt a gyártásuk, a hozzá értőkből kevesen maradtak életben, noha a hozzájuk köthető alkatrészek, szerszámok még most is biztosan fellelhetőek a világ részein, no mert inkább mindenhol az élelmet vitték és nem ezeket. De szinte biztos hogy a két kezemen meg tudnám számolni hány embernek van komplett műhelye a kontinensen ezek szereléséhez. Megeshet ez a démon könnyen hozzájut az utánpótlásokhoz, meg hát a fajtája sajátossága hogy mindenkit ott vág át a palánkon, ahol csak akar. Úgy tűnik kevesli ezt Mammon-ért. Akkor ez nem nyert hangszórót. Amikor eljut a szövegelésében oda hogy én vagy Nati is megteszi, hangosan felhorkanok a kijelentésén. Mármint. Ez a démon engem kielégítő fizetségnek gondol Mammon-ért cserébe? Ez nagyjából egyenértékű Natalie előbbi előzékeny és naív kritériumával a bugris kis démonjaik ellenében. A pontot az i-re azt teszi fel, amikor kijelenti, hogy egy angyalpengének is örülne. Meghiszem azt! De hogy Natalie még azt merészeli neki válaszolni, hogy megnézi van-e felesleg, akkor köszön viszlát-ot az agyam. Megvárom, míg a társam a végére jut a mondatának, aztán a keletkező csendet most én töröm meg.
- Akkor tisztázzuk! Mammon-ért cserébe kéred valamelyikünket? Vagy az angyalpengét? Tehát valamelyik opciót a kettő közül?
Én az angyalpengés képzelgését pofátlan húzásnak tartom, de hát mit várjunk tőle. Nem akarok Nati alkudozásába belerondítani, bár ahhoz képest hogy ő erőltette ezt a tárgyalást, most mintha visszavonulót fújt volna. Legalább azt elmagyarázta neki, hogyha Mammon nem kopik le, úgy az ereklyéknek búcsút rebeghet, mert mindenki Mammon-ra lesz rácsatlakozva a küldetéseiben és nem fogunk tudni ezzel foglalkozni miatta. Ez így rendjén van? Hát mégsem Lucifer kívánalma az alma és a mag? Az angyalpenge pedig jóval többet ér annál a bosszúszomjas lovasnál. Ki tudjuk csinálni, nélkülük is, csak több idő. És pont ez a baj. Lucifernek is ez lesz a baja. Ezeken agyalok és közben várom a válaszát, aztán ha megkaptam folytatom.
- Pontosíts! Mire akarsz felhasználni és az mennyi ideig fog tartani?
Bár mulattat valahol tudat alatt, de ha neki egyikünk is ér annyit, hát legyen. Simán megkaphatja! Mondjuk nem Natalie-tól, mert ő érzékelhetően elzárkózott ettől a lehetőségtől. Pedig nézzük csak én vagy az angyalpenge..hú, nehéz döntés. Persze a válasz függ az ő elképzeléseitől. Mert csak elhúzta a mézesmadzagot ködösítve, így meg egyikünk sem mond igent rá.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 3 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 08, 2020 4:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 562 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Yupp. Elkiabáltam magam, ezt már mindennél világosabban érzékelem. S ehhez még Zagar hangja is megjött, melyet nem tudok még, hogy örüljek-e, neki vagy nem. A választ sejtem előre. Mammonra rátérve nem érzem, hogy erre a kérdésre válaszonom kellene, mert még a végén olyan csúszna ki a számon, hogy épp mi haragszunk rá, ő csak szórakozik. A harag messziről elkerülte, a bosszú annál kevésbé. S tudjuk, hogyha az ember, démon eltökéli magát a bosszúra, akkor nagyobb valószínűséggel hibázik, de ez már egy másik történet.
- Azokkal szembe feltaláljuk magunkat, a várt következményekkel viszont előre tudunk számolni és ha megtesszük, akkor jóval hatékonyabbak tudunk lenni – teszem mégis hozzá, hiszek ebben. Ha egymásnak akarunk segíteni, akkor ahhoz mindkét félnek tennie kell és úgy tűnik, hogy ezt csak én gondolom így. Ennek pedig egy cseppet sem örülök, hiszen… Nem bízhatunk egyik félben sem. Sem az angyalokba, sem a démonokban. Azért jutottunk odáig, ahol most áll New York, ezen pedig nem ma fogok változtatni.
- Értem, hogy mit szeretnél, viszont, amíg a várost ellepő démonok kiiktatásával kell szórakoznunk, addig kevesebb időnk marad arra, hogy az alkunknak eleget tegyünk és mivel egyre pofátlanabb néhány démon, így egy mókuskerékbe veszünk el. A szerződések kölcsönösségen alapul. Együtt kell a másikon segítenünk – remélem eléggé át tudom adni, anélkül, hogy ki kellene mondanom, mit is kívánok. Nem követelőzni kívánok, hanem csak a tényekre támaszkodni. Eddig sem tudtunk semmi plusszal foglalkozni az elszaporodó démonrazziák miatt, ha ez így marad, ezután sem fogunk. Több erőforrást nem tudunk elpazarolni egy olyan dologra, melyet ha átadunk, fogalmunk sincs, hogy ők tartják-e a szavukat.
Ám, amíg keresünk és addig ők állják, nagyobb eséllyel bízunk meg bennük. Erről szól egy szövetség a mai világban.
Viszont többen nem alkudozom vele, nem kívánok többet kérni tőle, mint amennyi szükséges. Kár, hogy ezt is csak én látom így. Zagar megjegyzésére mély levegőt veszek, fogaimat erősen szorítom egymáshoz. Mégsem fordulok meg, nem zavarom ki, de még csak le sem ordítom a fejét, hogy mégis mit csinál.
A másfajta fizettségre, mégis felvonom a szemöldököm.
- Megértem a szándékod – bólintok, oh, de nem húznak ilyen könnyen csőbe. Remélem, Zagar sem egyezik bele semmi ilyenbe. Jesszus mikor váltam ilyen prűddé. Jah, tudom. A fenébe, abba az angyali testbe. Mondatom mégis függőbe hagyom, engedem, hogy úgy gondolják a befejezését, ahogy csak kívánják.
- Biztosíthatlak, hogy ez nem a tökösségen múlik – rázom meg a fejem. Várjunk, mikor fordult a beszélgetés ebbe az irányba? Na jó tekerjük vissza az eseményeket az eredeti vágányokra. Nem kívánok Mammon személyében alkudozni, hogy miként tünteti el a városból.
Persze! Angyalpengének! Fapofa Natalie, fapofa, évek óta gyakorlod, megy ez, látod. Nyilván átadsz ilyen ritka fegyvert egy démonnak, csak úgy. Oké.
- Szétnézünk, hogy van-e feleslegben – adom be a derekam, ám erre pontosan tudom a választ, most mégsem tenném meg. S remélem ennyiből Zagar is ért, mert esküszöm a jó Istenre, hogyha most megmásítja a válaszomat, itt rögtön szúrom torkon saját nyílvesszőjével.
Amihez így is közel állok. Az összes izmom megfeszül, ahogy újra megszólal a férfi.
Erről rohadtul nem volt szó! Nem beszéltünk semmi hasonlóról! Egy dolgot beszéltem meg a férfival, hogy miről fogunk beszélgetni, erről nem! Mi a faszt csinálsz Zagar? Ebbe a beszélgetésbe viszont nem fogok beleszólni, így is eléggé felspanoltam magam az előbbi dolog miatt, ez pedig csak olaj a tűzre. Ugyanis a kelleténél többet nem egyezkednék velük, a minimálison tartanám velük az egyezséget, ez már…
Az ég áldjon meg Zagar.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Az egyezség a legegyszerűbb dolog a világon, ők elvégzik, amivel én elakadtam. Kerestem azt a fránya magot, de nem az volt az elsődleges, mert nekem is vannak vágyaim és saját akaratom, attól függetlenül, hogy Lucifer egyik keze vagyok. Az érdekeink egyeznek és amíg ez így van én védem a seggét, amiért egy nagyon jó kis rangot sikerült szereznem és eddig töretlenül mindenkivel végeztem, aki el akarta ezt venni tőlem.
Amint szóba kerül, hogy átadják nekünk a kis démonokat, akik nem jelentkeznek be előre, hát úgy fest csak én találom viccesnek. Zagar meg sem szólal, szóval a kellő hatásszünetet adó csendet megtöröm a jó hírrel, hogy nyugodtan gyilkolják le őket, miért is csinálnék magamnak több munkát abból, amihez semmi kedvem? Nem vagyok a magam ellensége.
- Talán igen, de elég lenne, hogy el is pusztítsd és ne haragítsd magadra őt még jobban? Nem olyan egyszerű ám minket megölni és miért is erősítenék meg bármit is benne. Lehet, hogy a legtöbb démon így legyőzték, de nm jelenti azt, hogy mindegyiknél be fog válni, legalábbis szeretném, ha ezt hinnék. Én halál komolysággal mondom, bár ez őket aligha győzi meg, mert tudják kivel állnak itt és a rutin és az évek ugyebár, jó hazudozóvá tett.
- Igen, nem ő az első és nem is az utolsó, ám mindig vannak nem kívánt következmények is. Megvonom a vállam és megpróbálok kicsit sejtelmes lenni, mert nem akarom én nagyon alábecsülni őket, találékony kis taknyosok. Azonban én sem csak ennyi vagyok, amennyit mutatok magamból és nem fűzök semmit inkább ehhez, fogalmam sincs, mi történt a vadész és Mammon között, de majd ránézek a körmére.
- Igen, beletartozik, ha vártok vele addig, mint mondtam, az almamag nélkül nincs egyezség. Én hajlandó vagyok előbb segíteni, de ha neked ez nem olyan fontos. Megvonom a vállam és unott fejet vágok, nekem aztán mindegy, de ne várják azt, hogy nem állok ki a saját fajtám mellett és nem fogom őt megvédeni a támadásaiktól. Azonban úgy fest, Zagar alkudozna, vagyis ő fizetne, szóval felé fordulok és hallgatom a remek észrevételeit. Látta, hogy motorral jöttem, nem lep meg a kijelentése.
- Nahát, máris van bennünk valami közös! Beszélgethettünk volna a motorokról is, amíg Nataliera vártunk. A testem előtt a tenyereimmel összetapsolok, nem vagyok gunyoros, inkább csak érdekel, hogy mire akar kilyukadni, de semmivel sem lettem okosabb. Azzal akar lefizetni, hogy motoros holmikkal lát el? Hát erre nincs szükségem, magam szoktam megszerelni a járgányt is.
- Biztos vagyok benne, hogy akad nálatok olyan érték, ami hasznomra válna. Szélesen elmosolyodom és Visszafordulok Natalie felé is, hogy mindkettőjükre figyeljek.
- De lehet olyan fizetség is, amit ti is kiélvezhettek velem. Rákacsintok Nataliera, majd átsiklik Zagarra a tekintetem, aki egy csábos szemöldökfelvonást kap. Bármelyikükkel beérem, a lényeg, hogy sikerüljön feltöltődnöm démoni energiákkal olyannyira, hogy kicsorduljon belőlem, szükségem lehet rá. Mondjuk ezt meg tudom oldani bárhol máshol is, de ha már itt vagyunk.
- Már ha egyikőtök van elég tökös hozzám. Ha nem, hát megpróbáltam és léphetek tovább, hogy mégis milyen értékeknek örülnék, amihez mérten ez még mindig csekélység lenne.
- Egy angyalpengének is örülnék. Szeretném a  saját fegyverem alakjában újra kiöntetni, ami nem kis munka, de egyelőre az anyagszerzés nehéz. Régen nem voltam ennyire kiéhezve ilyesmire, de idővel mindig többre vágyom és most ez a következő jelenleg.
- Nem tudok árat mondani, előbb látnom kell, hogy mennyire szaporodtak el ott. Na meg mekkora területről is van szó. Vannak előnyei, ha segítek nekik, de van egy olyan érzésem, hogy ott nem csak pokolkutyák és impek lesznek, hanem pár démon is, akiket nem zavarnak ezek a lények. Ha megkapom az angyalpengét, gond egy szál sem, de vajon megér nekik ennyit ez az egész?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 7:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Sejtettem hogy ez lesz. Bár szerintem Mazikeen túlkapatta magát, nem tudom miért hiszi hogy majd vele együtt derülök Natalie-n. Egyébként sem szokásom senkin kárörvendeni, történetesen még rajtuk sem, amikor totál hülyék. Szóval még csak az arcom sem rándul irányába, ellenben ahogy átvándorolnak a smaragd íriszek Natalie-ra, kap tőlem kevésbé morcos, de annál inkább kérdő fejrázást. Mert nem igazán értem most mit akart ebből kihozni? Miről beszélünk? Végül Mazikeen felteszi erre a pontot. Remek! Akkor kedvemre gyilkolászhatom őket! Még Mammon-on alkudoznak, Natalie úgy érzi ez vakvágány, én kevésbé. Ő ennek hangot is ad, aztán megint rám néz. Talán kényelmesebben tudnának beszélgetni, ha én nem volnék itt. Viszont már mindjárt a végére érünk. Nekem felpattant egy ötlet a fejemben a fizetséget illetően, mert Natalie-val ellentétben volt időm kifigyelni őt.
- Mazikeen. Tiéd az a motor odakint.
Bökök jelentőségteljesen a hátam mögé, ahonnan balra, az épület előtt parkolt le vele és az ablakból jól láttam.
- Nekem is van motorom. Szerelőműhelyem, meg egy csomó ezzel kapcsolatos relikvia.
Meg egy csomó kacat is, bár annak, aki ilyenekre gerjed, semmi sem kacat. Elég csak rá nézni, hogy éppen most mit visel ruházat gyanánt. Kérdés hogy többet jelent neki az a motor egyszerű eszköznél, avagy nem? Mert ha igen, úgy talán tudnék neki fizetni Mammon időleges lepöcköléséért cserébe. Nyilván egy démont nem lehet fizetőeszközzel letudni, sem étellel. Ezekre nincs szüksége.
- Miket szoktál fizetségül elfogadni? Lehet hogy akadna számodra értékem.
Még ha szerelni kell neki a motorját, azt is! Nem állok fel az ablakból, több okból sem, de ebből a legnehezebb ok Wallenberg odakint. Majd be kell avatnunk és amit kapni fogunk tőle, azt egyikünk sem teszi zsebre!
- És azért milyen fizetséget várnál, ha felkérnénk, hogy segíts kitakarítani a lezárt szektorainkat az impektől és a pokolkutyáktól?
Remélem nem jön nekem azzal a szöveggel hogy adjam el a lelkemet, mert ha van is, hát nem az enyém! Szóval lendüljünk át az avittos megszokásokon! Nyilván Mammon még neki is kemény dió és láthatóan kevésbé fűlik a foga hozzá, biztos szimpatizálnak, mert miért ne? Ő ark-démon, Mammon meg egy lovas. De azt is tudom hogy náluk nincs testvériesség, bajtársiasság, gyakorlatilag lesz@rják egymást. Úgyhogy annyira nem eshet nehezére, ha még is megegyezünk egy számára kecsegtető fizetségben!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 3 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
449
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 462 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Gyerekkorunk óta arra nevelnek minket, hogy a démonok és az angyalok csak a vesztünket akarják. Radikális nézetek nem éppen a jóra nevelnek minket, lássuk be. Az esetembe ez még rosszabb, mert tényleg gyerekkoromtól képeznek is ki ellenük. Csak mert képes vagyok belátni, hogy szükségünk van a békére és ehhez az agyarakat vissza kell húzni. Az már más lapra tartozik, hogy a beidegzült viselkedést még akkor is nehezemre esik irányítani, amikor izmaimat megfeszítve próbálkozom.
Az apró elszólalásom mégsem tűnik végzetesnek.
- Nagyszerű - mosolyom vidám hiszen valóban nem gondoltam, hogy ilyen könnyű dolgom van. Talán jobb is, hogy nem Luciferrel tárgyalok, lehet ő nehezebb dió lenne, mint a nő. Nem tudom, hogy azért, mert szabadulna innen, vagy mert ő is képes belátni, hogy a történések túlmutatnak rajtunk.
Meghökkenő kérdésére mégsem reagálok semmit, csak némán, rezzenéstelen arccal figyelem. Ha Zagarnak van véleménye, akkor meghallgatom, az ő szavába sem vágok, csak állok és szemlélem a démont. Nevetésétől nem áll fel a szőr a hátamon, ajkam szeglete rándul csak mosolyra. Azonban, amit mondd, nem tudok ellenállni, muszáj vagyok szélesen mosolyogni.
- Örömmel hallom, ekként fogunk tenni akkor - nem leszek diadalittas, ezt most kiszedem a mosolyomból, inkább a hálám láthassa. Ha én ajánlok fel ilyet démonnak, abból problémáink lehetnek. Ám ha egy démon mondja ezt… Isten lássa lelkem, nem fogok vitába szállni vele.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem fog tovább élni, mint Amara, amiben most megállapodunk, a városnak erre mégis szüksége van. A vadászoknak egy lélegzetvételnyi időre szüksége van. Elfáradtak, elfáradtunk. Túlhajszoljuk magunkat, szükségük van egy fél pillanatnyi időre, amíg összeszedik magukat. Ennek érdekébe meg kevés olyan van, amit nem tennék meg.
- A vasból készült talán hatna, de - kezeimet most megadóan emelem fel. Tisztában vagyok, hogy nem fogja megölni, még akkor sem, ha jogosan tenné. De nem is baj, ha ennek vége lesz, majd megtesszük mi. Drake egyszer már megölte a testét, másodszor is megfogjuk tudni ölni.
- Elméleti síkon mozogva, mégha túl is misztifikáljuk a vadászok erejét, nem hinném, hogy a világtörténelem folyamán Wallenberg lett volna az első, aki kitol egy démonnal, halandóként. Elméleti síkon mozogva, egy ilyen nagyhatalmú démonra nem illik ilyen kicsinyes bosszú - vonom meg végül a vállamat. Az ő szemükbe mi csak múlékony pondrók vagyunk, nem többek. Ám Mammon… megszállott lett, Drake irányába, amit nem értek, hogy miért. Mit élhettek meg ezek ketten, egymásba fonódva?
Ééééés, eddig tartott a könnyű dolgom. Pedig olyan szépen haladt minden, a francokat.
- Pár perce úgy fogalmaztál, hogy a fiatal démonokra nem tudsz ígéretet tenni, ám az idősebbeket kötelezheted. Ebbe ugyanúgy beletartozik Mammon. Kiemeltem, hogy tisztába legyetek vele, azonban nem tudok mit ajánlani cserébe - lelkem nem adhatom el és nem csak azért, mert megtettem egy angyalnak. - Ha nem tudod biztosítani, akkor hát legyen, elintézzük magunk - még egy stigula az angyal számára már nem lehet vészes. Ha mégis, inkább neki, mint egy démonnak.
- Ettől függetlenül a magot és amit tudunk róla igyekszünk minél hamarabb megtalálni a városunkba - azt nem mondom el, hogy épp a lovas miatt ez csúszhat is, de lényegtelen. Eddig is megoldottunk sok mindent, ezután is megfogjuk. Tény, hogy könnyebb lett volna, de nem kaphatjuk meg mindig, amit szeretnénk, nem igaz?
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5