Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• The Plaza •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Mazikeen
Megnézem az automata glock-okat, a helyükön a tokjukban. A vadászkéseim is. A szék mellé támasztva a nyílpuskám. Amikor Maze visszatér a pohárral, a flakon vízzel és a gyógyszerrel, lerakom a kezemből a késeket és elveszem a nekem nyújtott holmikat egy hálás tekintettel kísérve. Aztán ahogy a gyógyszeres dobozt forgatom a kezemben, rájövök hogy két éve lejárt. Kézzel van ráírva, mivel most már nem olyan nagyipari termelésben terjesztik, hanem  az tölti meg a dobozt és csinálja a gyógyszert, aki ehhez ért. A dobozon pedig csupán a lejárati időt tüntetik fel, kézzel és filccel ráírva. Gyógyszert amúgy sem sűrűn szoktam szedni, de ezt beszedném, ha nem járt volna le. Lerakom a székre. Megtekerem a flakon kupakját, közben a démon felé sandítok, aki az ágyon ül és a zsebeit üríti. Így már értem, miért nem érdekelte az ajándék, azon túl, hogy amúgy sem kellett volna hoznom. Visszafordulok a szék irányába és meghúzom az üveget.
- Igen.
A kérdést sem értem, de amikor megint feléje fordulok éppen a tükrében tetvészkedik. Elindulok visszafelé az ágy irányába a ruháim összeszedni. Közben jön egy még hülyébb kérdés tőle. Ó, de jó lenne ha elvinne és fent akadna az első csapdán! Vagyis más esetben jó lenne, most tuti megszívnánk egy ilyen húzással. Valahol mellette találom meg az ágy oldalánál a nadrágom és a felsőm, és miközben felszedem őket, mintha képeket látnék a tükrében. Annyira nem értek az ilyen dolgokhoz, de azt sejtem hogy nem mozit néz benne. Csak egy pillantás, egy villanás, aztán gyorsan lefelé figyelek inkább, amíg felszedem a ruháimat a földről.
- A te érdekedben mondom, hogy nem.
Nem akarom részletezni, mert nem rá tartozik, de nem véletlenül nem tudnak az angyalok sem beteleportálni a bázisunk kellős közepére. Mondjuk paraszt sem akarok lenni vele, ha már hozott nekem vizet. Meg lejárt gyógyszert.
- Azért köszönöm.
A szék felé indulok, még felveszem útközben a bőrmellényt és a zoknimat. A bakancsom pedig a sarokban van eldőlve. Öltöznék, ha hagyna. Nem tudom milyen indíttatásból, de még eljönne velem reggelizni is. Mi a sz@r van? Nem abban egyeztünk meg hogy reggel te jobbra én balra? Elgondolkodva meredek rá lefelé, mert leguggolt és a combomra teszi a kezét. Az én kezemben a nadrágom van, öltözni akartam.
- Én csak túl akarom élni a délelőttöt és az eligazítást, majd később eszek. És hidd el, tökéletesen eltalálok odáig.
Most várok egy kicsit, arra hogy mit fog csinálni. Enged öltözni?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To - Zagar
A szoba úgy néz ki, mint egy átlagos átmulatott nap Lucifernél, csak ott többen és sokkal nagyobb kupit szoktunk csinálni. Még szerencse, hogy jóban vagyok a szálloda tulajával, mert nem fog egy ilyen miatt kitiltani innen, mindig megfizettem minden kárt, persze teljesen más áron dolgozok neki. A fejvadászat jó biznisz és hol is lenne jobb helye üzletelni, mint itt, ahol amúgy is sokan megfordulnak.
Mikor jó reggelt kívánok és válaszol, elvigyorodom. Megszoktam, hogy az este hatása nem múlik el másnap sem feltétlen, de esküszöm, hogy nem is nagyon használtam semmi démoni erőt rajta, mert azt inkább visszanyertem és mennyivel is jobban érzem így magam.
- Legalább most kiderül, tényleg hasznos-e, amit kaptam. Felállok és leugrok az ágy mellé, az üvegek közé. Én azért megnéztem, hova érkezek és a fürdőhöz érve, kicsit fellélegzek, legalább ezt az egy helyiséget épen hagytuk. Elveszek egy poharat és öntök bele tiszta vizet a bárpultból kivett flakonból és megállok az ágy mellett, ki nem hagynám, hogy végignézzem, hogy sikerül eljutnia az ágytól a székig, útközben magára kapva a csilláron lógó alsóját. Nem mondom, hogy nem ér fülig a szám és nem fojtom el a nevetést, mert hazudnék, de ahhoz képest, ahogy mások kinéznének egy ilyen este után, hát minden elismerésem.
- Tessék. Átnyújtom a poharat, a flakont, meg egy bontatlan másnaposságra kifejlesztett gyógyszert. Valaki ezzel fizetett, én meg megtartottam, de minek? Fogalmam sincs, lehet amúgy is lejárt, de rontani nem tud a helyzeten, az már biztos. Miután elvette elindulok a ruháim felkutatása érdekében, mert még ma el kell mennem meglátogatni a démonjukat. Felhúzom a fehérneműket, majd a nadrágommal lehuppanok az ágyra és kiszóróm a zsebéből az ékszereim, amiből van jó pár. Sok gyűrű, fülbevaló, karlánc és nyaklánc. A kis szürke dobozt is kinyitom és felveszem a koponyás gyűrűt, ez az egyetlen, ami ábrázol is valamit és nem csak egy sima kiegészítő.
- Hogy érzed, megmaradsz? Kérdezem azért közben, mert nem kellene itt hagyni, amíg nem szedi össze magát, még a végén azt mondják, hogy túl kemény voltam vele, holott kemény legény volt ő anélkül is, hogy én biztattam volna. A kezembe veszem a tükrömet és megbűvölöm, hogy mutassa Lucifert, mert muszáj lecsekkolnom, elvégre én védem a seggét és nem lenne jó, ha baja esne, de persze élvezi az életet, mint mindig. Most nem szépítkezek benne, mert amúgy is tökéletesen nézek ki. Megnézem, hogy Mammon otthon van-e még és úgy fest, hogy még mindig ott pihen a saját nyaralójában vagy lakásában. Amint végzek csak összezárom és felhúzom a nadrágom, majd a zsebébe teszem.
- Elvigyelek a bázisotokra, hogy még egyben vagy? Kérdezem, miközben a mellette lévő felsőmért sétálok, amit felveszek és miután kirázom, fel is veszem. Nem vagyok biztos benne, hogy neki így vezetnie kellene, még egy biciklit sem bíznék rá, amilyen állapotban kikelt az ágyból, a gyógyszer meg ha hat is, nem hiszem, hogy fejfájáson kívül bármit is segít.
- De előtte még ehetünk is valamit, lehet az is segítene. Leguggolok elé és a combjára teszem a kezem úgy nézek fel rá magamhoz mérten kedvesen. Élvezte a dolgot és nem úgy tűnik, mint aki undorodna tőlem, szóval talán a bizalmába enged majd idővel, de azért meg is kell dolgozni.
- Idehozzam a ruháidat? Öltöztetni azért nem fogom, de még mindig jobban járok, ha segítek neki összeszedni magát, mintha csak itt hagynám a fenébe, hogy oldja meg.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 7:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Mazikeen
Amikor ledobja a köpenyét, én is egyből felvillanyozódom. Szóval helycsere. Ez a masszázs egész jó móka, annyira csúszik, amitől az embernek akaratlanul is beindul a fantáziája, vagy lehet hogy ő szórakozik velem, nem tudom. De nem is gondolkodom el rajta egy pillanatig sem. Amekkora állat vagyok, ott is bekentem, ahová nem kifejezetten szánták ezt az olajat, de úgy hallottam ő is élvezte. Nem tudok eleget inni ahhoz, hogy ne emlékezzek semmire. Úgyhogy bár vele ittam, vagy legalább is próbáltam lépést tartatni, ami nem biztos hogy jó húzás volt a másnap tekintetében, de mindenre emlékszem. Kivétel az ágy lábai, mert azt nem láttam rendesen, éppen mással voltam elfoglalva a démoni nőstény lábai között. Utána meg Maze kirúgta a megmaradtakat is hogy egy szintben legyen, mert idegesítette a döcögés. Pedig annak is megvolt a maga hangulata, mintha hullámvasúton nyomtuk volna. A gyertyákkal való játék az már egy következő szint volt, pár üveg ital után, és inkább ő igényelte, de tekintve hogy be voltam már rúgva, meg ő is, rám is jutott belőle. Egy kis részen szőrtelenített vele. Nem üvöltöttem, mert nem éreztem a fájdalmat a pia miatt. A függöny és a sötétítő is leszakadt a karnissal együtt valamikor a vége felé, mielőtt mind a ketten beájultunk. Lehet azért süt be most a nap ezer ágra. Még nem érzékelem, várható volt hogy a démonunk előbb fent lesz. A bio takaróm meg úgy döntött nem lép olajra, inkább megnyalja a bajszomat. Úgy a motoszkálásra, ficergésre már kezdek magamhoz térni, a kedves kis csók meg bőven kirángat a homályból, lassan felnyílnak a szemeim. Bár az ébredésem megkímélte, az alakját és a szobát körülölelő fényáradat semmi jóval nem kecsegtet és nem fogja nekem itt még fél óráig tartani a kacsóját. Mondjuk annyira nem igénylem a törődést sem. Olyan a fejem, mint a betegnek, akin elektrosokk terápiát végeztek, nem sikerül összeszedni a gondolataimat, odáig azért eljutok hogy ma már ma van. A lényeg hogy nem tegnap a ma, ami lehangoló. Bár mondjuk a délelőtti részét nem szeretném újra, de az este. Nah, az este az folytatódhatna még.
- Ennél jobbat?
Hunyorgok rá, viszonozva a mosolygását, bár a következő kérdésre végképp nem számítottam. Hát, ha eddig nem nyírt ki, akkor nem hiszem most akarna megmérgezni. Meg talán neki is jobb, ha élve jutok el a bázisig. Kérdés a mikor, mert úgy fáj a fejem, egyre nagyobb hullámokban telepedik rám. Kb. úgy is érzem magam, mint akin áthajtott egy szekér.
- Azt megköszönöm.
Addig nem mocorgok, amíg nem keveredik le az ágyról, utána meg szenvedek egy sort. Először kiég a retinám a fényáradattól, aztán meg amikor jobb oldalra dőlök, hogy nah felállok, sikerül beletenyerelnem a kurva sok üvegbe az ágy körül, azok meg szerteszét gurulnak. Szóval a reggeli zenés csörgést még egy dörmögő káromkodás is követi. Elsőre nem sikerül rendesen felállni, kerülgetem a guruló retteneteket, és szédülök is, nem kicsit. Az ágyra támaszkodva, ami alapból összement vagy harminc centit, igyekszem dűlőre jutni a kupiban. Úgy a harmadik nekifutásra már kiegyenesedem, és elindulok a székem irányába. Az is helyet változtatott, most ott van a szoba másik végében, a sarokban. Útközben csak az elhajított ruhadarabokat, a felborított bútorokat, a leszakadt karnist kerülgetem, majd megcsodálom a feldíszített csillárt. Ohó! De legalább az alsónadrágom megvan. Felhúzom, aztán az utam a széknél véget ér. A fegyvereim szemlélem, miközben már Mazikeen is biztos visszatér.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 8:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To - Zagar
Azon kevés démonok közé tartozom, akiket teremtettek és még kapott bizonyos kis pluszt is, amivel fel tudja magát tölteni. Eleinte Lucifer szórakoztatása volt a feladatom, de szerencsére elég jól feltaláltam magam, hogy ne én kelljek hozzá feltétlen, én mással akartam kitűnni, de mégis, hálás vagyok ezért, mert annyira könnyű dolgom van. A buja vad vágyak velem születtek és nincs nehéz dolgom.
- Legyen ahogy szeretnéd, csak szórakozunk önfeledten. Suttogom és bár amúgy sem akartam neki többet elárulni Mammonról és az egyezségről, de érdekelt, miként reagál és kitűnően vizsgázott. Adtam neki egy kiskaput, de nem élt vele, szóval most már nem menekülhet, reggelig itt fog maradni. Nézem, ahogy megválik még pár felesleges ruhadarabtól, majd lefekszik az ágyra és neki is látok egy kis kényeztetésnek, mert ha nem is tart sokáig, egy kicsit talán segít neki feloldódni. Nem értem miért lett ez a mániám, talán azért mert tényleg megsajnáltam, mikor a torkánál fogva felpasszíroztam a  falra, nem kellett volna úgy felkapnom a vizet. A masszírozásnál néha érzem, hogy megrándul, akkor ott inkább nem erőltetem a dolgot. Tanulmányozom is a nem épp átlagos testet, ritkán láttam ennyiféle sebhelyet, van itt minden, ami sokat elmesél számomra. Ismerem én a fegyver okozta sebeket és a szíjak, övek, ostorok és egyéb nem kellemes náspángoló fegyvereket. Az olaj azonban hamar felszívódik szerencsére, csak neki lehet fura érzése tőle, mert simábbnak hat a bőre, de ez csak a következő mosdásig tart vagy egy hétig, ha nem mosakszik.
- Akkor ezt is kipipálhatod a listádon! Mondom kicsit szellemesen, mert amúgy felnevetnék, hogy milyen kreatívak voltak, akik ezt tették vele, de most nem kéne, valami azt súgja. Mikor ráun a masszázsra, akkor meg is fordul, amire szélesen elvigyorodom. A mellkasa is tele van történetekkel, végre nem a megszokott tökéletességet látom magam előtt, amitől már-már rosszul vagyok. Úgy érzem a démonoknál is az a legfontosabb, hogy jól nézzenek ki, még ha nem is csábításra teremtettek.
- Cseréljünk, de szólok előre, hogy nem kell kímélni, szeretem ha fáj. Le is veszem a köpenyeget és félredobom, elvégre a hátamnak szabadnak kellene lenni, hogy megnyomkodhasson kicsit. Idővel már át is térünk arra, amiért ide jött, elő kerültek az italok is, mert a minibár természetesen fel volt töltve rendesen.
Nem is tudom meddig voltunk fent, de reggel mikor felébredek, és körülnézek, csak úgy özönlenek az emlékek. A szoba nagyon leharcolt állapotban van, a gyertyák is a földön hevernek, a faggyú szétfolyva a szőnyegen. Hát még jó, hogy nem nekünk kell feltakarítani ezt. Elég nagy pusztítást végeztünk, nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz a vadásszal az este, de már semmin sem lepődök meg lassan, ha ő is benne van. Az ágyon keresztben elnyúlva a hátán alszik, én meg a mellkasán fekszem keresztben rajta. Megtámaszkodom és nézem, milyen békésen szunyókál és elnézve az üvegeket a földön, nem lesz szép ébredése, de sajnos ezen nem tudok segíteni csak emberi gyógymódokkal, én nekem nagyon sokat kell inni, hogy másnapos legyek és ha ő velem ivott, akkor jó, ha nem lesz harmadnapos is. A nap gonosz mód bevilágít ránk és ideje lenne elhúznom a csíkot, valahogy még sem érzem, hogy távoznom kellene. Mondjuk lehet, a társai meg aggódnak érte és keresni fogják, csak nem hagyhatom délig szunyálni. Várok még egy órát, majd egy lágy csókkal felkeltem.
- Jó vagy jobb reggelt! Mosolygok rá és eltakarom a kezemmel a napot, hogy ne égesse ki a szemét, amikor kinyitja.
- Hozzak vizet meg másnaposságra valamit? Kérdezem vigyorogva, mert fogalmam sincs mennyire üthette ki magát mára, de ha körülnéz a szobába, akkor talán neki is derengeni fog valami.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Mazikeen
Bár úgy csinál, mintha tetszene neki az ajándék, de szinte biztos, hogy nem. Ha valóban így volna, akkor felhúzza az ujjára, vagy jobban megnézi. Egyik sem történik meg. Azért nem mondhatja, hogy nem próbálkoztam egy kicsit kedvesebb lenni hozzá. Ennyire futotta. Én meg realizálhatom, hogy ez a némber tényleg ott vág át mindenkit a palánkon, ahol tud. Érdeklődve hallgatom a beszámolóját, nem mintha erről szerettem volna beszélgetni. Tehát most közölte velem hogy ő komolyan gondolta, ami nem baj, és akkor most én villantsak, vagy mi van? Már mozdul a kezem hogy elkezdem kigombolni a barna, kockás ingem, aminek az ujja ugyanúgy le van szakítva, tekintve hogy ő mögém került, amitől meg feláll a szőr a hátamon. De aztán finoman rásimulnak a kezei a lapockámra és átnyúlva az én kezeim alatt elkezdi lefejteni rólam. Édes, anyukám! Ha ezzel szórakozik, akkor biztos hogy mással is fog. Egyedül gyorsabban menne a vetkőzés, de tőlem! Azért így kellemesebb, azt meg kell hagyni!
- Remek. Lehetne hogy nem beszélünk a munkáról ma? Csak szórakozzunk önfeledten!
Ha annyira közölni akar valamit, majd holnap reggel, már ha nem leszek totál másnapos, ami korántsem biztos. Tököm tele van a munkával, oda meg vissza! És abszolút nem érdekel mit csinál, hogy csinálja, amíg tartja a szavát! Lekerül rólam az ingem, aztán az ágy felé terelne. Odapillantok, és közben azon gondolkodom, hogy a gatyámmal mi lesz? Persze le tudom venni, éppen azt kezdem el, amikor megpillantom az olajokat. Nem tudom mire gondolt. Nem kifejezetten vagyok az a simogatni való, meg masszírozni való egyén! A kaktuszt sem simogatja senki, mert szúr! Meg engem már nem néznek, csak visznek, ahogy ő is. Előzékenyen engem akar előre küldeni, hát legyen. Valami körítést még is csak ki akar hozni ebből. Gyorsan levedlem a bakancsaim, a nadrágot, az alsógatyát csak azért nem, mert még a végén elunja a várakozást. Leheveredem az ágyra és mire észbe kapok, már jól be is ken ezzel a szutyokkal. Esküszöm, jobb, mint a síkosító! Biztos hogy jó helyre kente? Ez a hátamra való? Sok helyen fáj, amikor erősebben nyomkod, néha megrándulok, bár meg kell hagyni, nagyon finomak és játékosak az ujjai.
- Hát.
Kedvesen kérdezett, úgyhogy én is kissé halkabban és őszintén igyekszem válaszolni neki, megköszörülve a torkomat miközben gondolkozom hogyan is mondjam.
- Lapáttal, deszkával, korbáccsal, keményebb övekkel. Így még nem!
Majd hogy ki nem böki a szemét a hátamon lévő térkép, amit néhai volt apám művelt velem. Nah meg persze az idő során én is összeszedtem még jó pár sérülést. Elől is tele vagyok, bár az már javarészt az én művem. Szép is a vadász élet, főleg ha sokáig húzza az ember! Várok egy kicsit, de ha úgy érzem éppen megrekedt a masszírozásommal, akkor egyet gondolva a hátamra fordulok.
- Mit szólnál, ha cserélnénk?
Nem hiszem hogy annyira bejönne neki az én testem, még ha vannak izmaim, például nem vagyok olyan tökéletes alkat, mint náluk, amihez hozzászokhatott. De úgy bekent az olajjal, hogy ha máskor nem, hát most már biztos hogy illatozom. És egyébként kellemes, de én inkább máshogy kalandoznék. A köpeny azért formásabb idomokat rejt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 2:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To - Zagar
Az égnek emelem a tekintetem hallva, hogy dörmög csak köszönésképpen, de azt meg kell hagyni, hogy legalább kissé megenyhül. Nem tudom, hogy azért, mert nincs rajtam csak a köpeny vagy az, hogy valószínű fegyver sincs a közelemben. Nem lép be egyből, de nem is fogom berántani, nézzen csak körül, nincs itt semmi veszélyes, engem kivéve persze, mert nekem nem kell fegyver ahhoz, hogy bárkivel is elbánjak. Csak engem ez már nem szórakoztat. El is megy lepakolni a fegyverarzenálját, amit szemmel követek csak, nem értem minek ennyi holmi, hiszen csak hozzám jött és a város nem tűnik ennyire veszélyesnek, bár lehet nekik az.
A közelébe sétálva megérzem, hogy fürdött, bár van egy kis olaj illat is, ami nem zavar, biztos a motor miatt, elvégre azt mondta van neki is és még bütykölni is szokta.
- Ne legyél türelmetlen! Nevetek fel, mert én nem vagyok egy kapkodós típus, de örülök, hogy nem húzódik el, nem maradt meg a fojtogatás emléke olyan mélyen, mint sokaknál. Mikor kutakodni kezd a zsebében, akkor kicsit elhúzódom és a kezét figyelem, hogy mit akar, majd a kezembe ad egy szürke dobozt, amire felvonom az egyik szemöldököm. Meglepett, nem számítottam ilyesmire, nem randit kértem tőle.
- Ajándék? Hű, köszi. Kinyitom és kiveszem belőle a gyűrűt, amit ki is veszek, felemelem és oldalra döntött fejjel nézem meg. Csak egy egyszerű ékszer, egy halálkoponya motívummal.
- Tetszik. De nem húzom fel, hanem visszateszem a dobozba és a másik székre teszem, ahol az én ruháim és fegyvereim vannak. Dobni akartam, de inkább odaléptem, hogy ne tűnjön úgy, hogy hazudok. Egyszerűen csak nincs most szükségem ékszerekre, de már látom magam előtt, hogy ez jó pár koponyába bele fog vésődni később.
- Nekem meg van egy jó hírem, Mammon nincs a városban, szóval igazából csak távol kell tartani, majd holnap beszélek vele. Fordulok vissza, felé, érdekel mit szól hozzá, hogy igazából félig feleslegesen van itt és hogy én már az egyezség ide vagy oda, de utána jártam, hol találom meg a számukra oly kellemetlen démont. Visszalépve hozzá a kezem a vállára téve mögé sétálok és kicsit megnyomkodom a vállainál, nem túl erősen persze és hát jól gondoltam, hogy ráférne egy kis kényeztetés.
- Néha szánhatnál magadra egy kis időt. Jegyzem meg és le is veszem róla a felsőjét, már ha nem csak az ujjatlan volt rajta, amit már levett magáról.
- Feküdj hassal az ágyra. Mondom lágyan a tarkójának és magam is elindulok oda, hogy ha elhelyezkedett, akkor az olajjal bekenve a kezem elhelyezkedjek felette és jó alaposan átmasszírozzam. Nem szokásom az ilyen figyelmesség, de ennek én is mindig tudok örülni, ha úgy hozza a sors, hogy szükségem van rá. Én azonban nem hanyagolom el az ilyesmi kényeztetéseket. Az olaj kellemes illatú és nyugtató hatású is, fontos, hogy ő is jól érezze magát. A vállak, a hát és a derék a legjobban terhelt rész, szóval ezen fogok dolgozni leginkább, addig talán fel is enged még jobban. Talán beszélgethetnénk is, de én nem vagyok annyira a szavak démonja, de talán ő kérdez majd valamit, biztos nem érti, hogy nekem ezzel milyen szívességet fog majd tenni amúgy, a jót a hasznossal keverni mindig is zseniálisnak tűnt.
- Masszírozott téged valaha is valaki? Kérdezem meg nevetve, mert nagyon nem úgy tűnik amúgy. Szólj ha mehet erősebben vagy ha valahol fáj. Nem kínozni akarom, kivételesen, szóval kerülöm az érzékenyebb helyen az erősebb nyomásokat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 1:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Natalie
Nah kezdődik. Csak azért nem szólok vissza, mert részben igaza van. Részben. Szerintem Mammon nem képezte az alku részét egészen addig, ameddig valamelyikünk bele nem egyezett ebbe a kitételbe. Bár tény hogy én ritkán szoktam tárgyalni, mégsem érzem úgy hogy ez hiba volt. Az lett volna ha hiba, ha úgy hagyjuk, lógva a dolgot. Nem ment volna bele, láttam annak a némbernek az arcát. Miután megvolt az első kör, lefelé hajtom a fejem és bólintok egyet. Nincs igaza ebben, de lesz@rom. Aztán megúszni az éjszakát? Viccel? Leszámítva hogy démon, ha tényleg tartja magát az egyezséghez, akkor nem kell semmit megúsznom. Utána kérdezek rá a Gabriel-es magánszámára, amitől elszabadul a pokol. Üvölteni kezd és kérdőre von, nekem meg egyre inkább az agyamban lüktet vérem. Esküszöm..ha egyszer közös nevezőre lehetne jutni vele, de mindent, MINDENT támadásnak vesz. Aztán indul a torpedó. F@szom kivan már vele! Felpattanok mérgesen, az ágyhoz kullogok, felvenni a táskát, ami tele van még a megmaradt felszereléseinkkel.
- Több hónapja látom odakint azt a motort, itt a hotel előtt, akárhányszor elhaladok erre! Nem én lennék az első és nem is az utolsó, akinek nem tűnt fel azonnal, hogy egy démon!
Most már én is üvöltök, a cél hogy túlüvöltsem őt. Közben lehajolok felvenni az elhajított és biztosított fegyvert.
- És te is nagyon jól tudod, nem hagytam volna hogy bántson! Úgyhogy igen! Fedeztelek!
Nagyon kezd felmenni a vérnyomásom, közben még egy lépést is teszek felé, a szemébe tekintve egyre ráncosabb homlokkal próbálom kitalálni hogy ezt most valóban komolyan mondja, vagy csak megint kajabál, mint szokta. Aztán amikor folytatja, kikívánkozik belőlem egy fújtatás, de azt is úgy teszem, hogy közben hátrafelé lépkedek. Ugyanazt az ide oda mászkálást művelem, amit Mazikeen-él, csak amíg ott leginkább a frász volt bennem, meg az adrenalin, ebben a szituációban tömény ideg uralkodik. Igen, kisanyám?! Tökre jó hogy a nevemben beszélsz azzal a f@szfejjel! Meg úgy mindenki nevében. Hát nem Wallenberg a város vezetője? Még a Tanács-nak sem lenne ehhez joga! Persze nem mondok ki ebből semmit, csak a kezemet lóbálom idegesen, benne az Ak-val. Biztosítva van, elsülni nem tud. Na, itt befejeztük! Amúgy igaza van. Ha én ott lettem volna, úgy keresztül lövöm azt az állatot, mint ahogy tanítani szokták az újoncoknak. Aha! A változások kora. Ezt nem hiszem el! Egy utolsó morcos és kérdő tekintet kap szárnyra az irányába.
- B@zdmeg!
Üvöltöm aztán egy "menj a fenébe" kézlóbálással, és kicsattogok az ajtón. Magam mögött meg úgy bevágom, hogy még a folyóson is hallatszik. Remek! És akkor most irány Drake, aki a kocsiban van és fogalma sincs semmiről. De majd lesz. Még ha Natalie nem játsza le neki a felvételt, és hallgatna, én elmondok mindent. MINDENT! Elvégre ő a főnökünk és ő felel a városért is. Nem Natalie és nem én!
to Mazikeen
A megbeszélt szoba elé érkezve kopogotatok kettőt türelmetlenül. Tekintve hogy a nap első felében felidegesítettem magam, olyan nagy kiborulás már nem várható tőlem. Az meg volt! Nem mondanám hogy túltettem magam rajta, de mindképpen nyugodtabb vagyok, mint korábban. Ha csak nem kezd el megint fojtogatni ez a Mazikeen, vagy olyasmit csinálni, ami felb@ssza az agyam és elgurul a gyógyszer..de reméljük a legjobbakat. Vagy legalább azt hogy tartja magát a megbeszéltekhez! Nem kell sokat várnom, gyorsan kinyílik az ajtó.
- Helló.
Kúrta dörmögés érkezik a részemről, de ha morcos vonások is ékesítették az arcomat, hamar megenyhül a látványtól. Hát ez nem húzza az időt! Csak egy fürdőköpeny van rajta, lengén összekötve. Nem lépek rögtön be, előbb tovább futtatom a tekintetem a háta mögötti szobán. Abban már most biztos vagyok, nem az ő szobája. Nem illik hozzá és a szövegelése alapján én is másra számítottam. Valahol megértem és cseles! Megcsap az illat, a füst, a hangulat, az megvan. Készült. Nem látok semmi fenyegetőt, meg amúgy is be kell mennem, szóval bemegyek. Nem kifejezetten örülök a felszólításának, de fordított esetben sem akarnám én se hogy valaki tökig felfegyverkezve mászkáljon, ha én nem akarom. Nem volna jó magamra haragítani, elvégre akkor minek túráztattuk magunkat ezzel az egyezséggel? Szófogadóan a székhez megyek, miközben ő bezárja az ajtót és még a láncot is ráhúzza. Nah erre kicsit gombóc keletkezik a torkomban, mert ha itt vérengzés kezdődik, akkor bizony az ajtó is útban lesz! Lekerül rólam a nyílpuskám, az ujjatlan dzsekim, alóla a pisztolytartó, benne a két korábbi fegyverrel, ezeket nem veszem elő, csak lerakom. Erre kért. Utána a nadrágomról fejtem le az övet, a két vadászkéssel, azok is a tokjukban kerülnek a többihez. A hangjára megfordulok, de összekuszálódnak a gondolataim az érintésére. Kis ideig az arcát fürkészem, ő meg nagyon közel hajol és beleszippant a levegőbe. Nem lehetek büdös, lezuhanyoztam mielőtt ide jöttem! Valahogy ez az egész olyan hihetetlen, hogy már szinte igaz!
- Szivi! Beszélgetünk még arról hogy mit nem hittél el, vagy nyomjuk?
Kaján vigyorral húzogatom felfelé a szemöldököm, de aztán eszembe jut valami és a nadrágom hátsó zsebében kezdek el kotorni.
- Ajándék.
Búgom kedvesebben neki nyújtva az apró, szürke dobozkát. Egyébként lehet hogy van egy kis olaj szagom, mert egy félórát elszúrtam a lomok között zuhanyzás után. Nem akartam üres kézzel jönni, bár nem volt kikötés, de jobb nekem is, ha nem akar kicsinálni az este alatt. Ha felnyitja, akkor egy ezüst gyűrűt talál benne, hasonló halálkoponya motívum díszíti, mint a bőrmellényemet. Bár nem pont ugyanaz. Tekintve hogy mit viselt a tárgyaláson, meg hogy motorral kalamol itt a városban, talán nem hajítja el.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 483 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Az üzlet megkötetett, elég hamar és elég zökkenőmentesen, így hát nincs más hátra, mint elköszönni. Szorításom hasonló, mint az övé, – tán nem olyan erős – határozott. Arcomon a korábbi mosoly látszódik még, jókedvűé, mely csak addig van az arcomon, amíg ki nem megy.
- Szép napot, Mazikeen – arcomon sejtelmes a mosoly, na mire gondolhatok? Ám, amint bezárja az ajtót, ez el is tűnik. Blúzom alá nyúlva csippentek ki belőle egy mikrofont, amit korábban még a kebleim közé ragasztottunk. Oh, bármit mondhatnak, hogy mit is mondtak valójában, jobb ha ott a bizonyíték, ugyebár. A doboza a nadrágomra van csippentve, hátra, az pedig egy gombnyomással kikapcsolom, ne hallják a távolban, hogy mi fog itt elhangzani. A drótot még kihúzom, s csak ezután fordulok Zagar irányába.
- Tudod, amikor arra kértelek, hogy ebben legyél csendes társam, valóban úgy gondoltam, hogy meg se szólalj. Az egyességnek egyszerűnek kellett volna lennie, amiért mi kellünk Amara ellen, ó, és nem hiszem hogy csak egy almamag miatt, igenis illene, hogy a démonokat visszahúzzák a városból és ebbe Mammon is beletartozott volna. Ha nem szólsz bele, ha hagyod, hogy én intézzem, és nem érzed szükségét annak, hogy belepofázz, sőt mi több, ellent mondj nekem – mutatok itt magamra, enyhén szólva is mérges vagyok rá. – Akkor még a ma éjszakát is megúszhattad volna. De nem, mert nem tudsz csendben maradni, még akkor sem, amikor kellene, mi? – förmedek rá, az üveg sör maradékát pedig kiiszom és lerakom a pultra. De persze nem reagál rá, miért is reagálna, hiszen az túl nagy… a fene nagy férfi önbecsülés, nehogy beismerje, hogy valamiben is hibázott.
Áh, dehogy.
Inkább vádaskodik.
S ezen… Arcom megnyúlik, ajkaim kinyílnak. Bele a százas kör közepébe. De lássa, hogy én sem vagyok jobb.
- Állítólag azért voltál itt, hogy fedezz engem, Drake egyáltalán tud, hogy itt volt egy démon!? – mutatok az ajtó irányába. – Persze, hogy nem – ha már vádaskodunk, akkor én is tudok. Rosszabbul is elsülhetett volna ez az egész, de ő megint Rambót játszott, mert azt hiszi, hogy annyira illik hozzá ez a karakter. Mintha nemrég ő papolt volna arról, hogy közösségként kellene cselekdenünk?
- És az amúgy is egy teljesen más dolog volt. Mert mindenki tapsolt volna az örömébe a bázison, ha beviszem Gabriel egyik katonáját, nem igaz? Mert ebben a kibaszott városban mindenki annyira kedves és jólelkű és annyira önzetlen, hogy nem állítottak volna karót bele a képébe, nem igaz? Jobb, ha felfogod te is, hogy ez már a változások kora, itt nyitnunk kell. De érdekes, az senkit sem zavart, hogy San Franciscoba egyedül mentem el és tárgyaltam Uriellel, nem igaz? Gondolom az sem tűnt fel, hogy kevesebb angyal is repked a város felett, ugye? – persze titokban. Mert ebben a városban aztán kurvára lehet nyíltan bármit is csinálni. Mint most… Komolyan ha egyedül csinálnám ezeket ezerszer jobban menne, és nem amiatt aggódnék, hogy mi fog elcsesződni. De tény, hogy senkinek sem szóltam Gabriel dologban és nem is kívánom megtenni. Még nem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 10:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
A szemem sarkából még néha Nataliera nézek, látom, hogy próbálja az elfojtott nevetését visszatartani. Arrébb is áll kicsit, hogy ne zavarja meg a nagy beszélgetést, ami pár legyintés és egy oké, megegyeztünk-ből áll. Ahhoz képest, hogy a torkánál fogva felemeltem és a falhoz szorítottam alig egy órája, meglep, hogy csak így belemegy az alkuba. Főleg, mert a szobában rengeteg sót is szétszórt, csak hogy távol tartson magától, most meg mondhatjuk, közelebb nem is kerülhetne hozzám. Széles vigyor jelenik meg az arcomon, de nincs benne semmi sunyiság kivételesen, csak puszta öröm, hogy hát ez is összejött és milyen könnyedén belement. Mivel mindenem megvan fogalmam sincs, mit kérhettem volna az árért cserébe, mint egy esélyt, hogy közelebb kerüljek az egyikükhöz és így talán később a bizalmukba is. A szektorok kiürítése erre tökéletesnek tűnik, legalább szórakozunk majd egy jót, mert csak velük megyek oda, egyedül nem olyan buli a tisztogatás. Lehet elszaporodtunk, de csak az erősek maradjanak meg és amint megnyílik a pokol kapuja, úgy is sokan csatlakoznak hozzánk, mert démontársaim nem maradtak annyira tétlenek, mint én.
- Rendben, keresni foglak titeket, abban biztos lehetsz. Kezet rázok vele, ha ennyire ragaszkodik hozzá. Erős markom van, de azért nem roppantom szét a kezét és szándékosan nem is szorítom meg nagyon, nem lenne jó a végét így elbaltázni.
- Viszlát Natalie. Küldök neki egy puszit a levegőben, majd Zarar felé fordulok az ajtóból még.*
- Este várlak. Kacsintok és bezárva az ajtót magam mögött indulok is tovább, az őrök is köszönnek nekem, ami még hallható bent. Ez van, amikor a hoteltulajdonos már sokkal jön nekem. Ők választották a helyet, de nekem meg több a kapcsolatom, mint azt hinnék a felszíniekkel is.

To - Zagar
Még késő délután megérkezem a hotelhoz vissza egy kis kirándulás után, hogy megnézzem mennyire sikerült berendezniük nekem a hatvankilences szobát, nem gondolom, hogy Zagar szexhintát meg egyéb kellékeket akarna használni, de ha erre vágyna, akkor az itteni saját szobám ajtaja mindig nyitva áll. Nagy kanállal élvezem az életet és elég extrém a legtöbbeknek az én szórakozási szokásom, de akadnak bőven, akik kipróbálnák magukat, még a lelküket is eladnák érte. Én meg csak így osztogatom, hihetnék, de valójában nekem ez egy olyan dolog, amitől feltöltődöm. Sok démoni energiát pazarlok el és Mammon felkeresése nem volt egyszerű feladat, de már tudom hol van, már csak az erőm kell visszaszereznem. Mindig hagyok egy keveset, hogy könnyebben meg tudjam magam védeni, csak remélem, hogy nem készül semmilyen kellemetlen meglepetéssel Zagar.
A szobában minimális bútorzat van, mindössze egy hatalmas franciaágy, két oldalán éjjeliszekrénnyel, amin lámpások égnek halovány fényt biztosítva az ágy felé. Körben polcokon vannak gyertyák elhelyezve, amik bevilágítják homályosan a szoba többi részét. Egy asztal van, egy szekrény és két szék, semmi több. Nekem tökéletes, neki is vetkőzök és ledobálom a felesleges ruháimat az egyik székre, majd elmegyek letusolni, mert csak lemosnám magamról az út porát, majd csak egy fehér fürdőköpenyt húzok fel. A táskámból kikeresem a nyugtató hatású illóolajom amit kirakok az egyik éjjeli szekrényre, majd kellemes illatú füstölőt is gyújtok, valahol az ablak közelében, nem befüstölni akarok, csak meghitt és megnyugtató illatot. Elég feszült lesz a vadász, az meg nem tesz jót az éjszakai mókának. Még fel akartam öltözni, de a végén elengedtem a dolgot, mert feleslegesnek tartottam, amint kopog az ajtón, megyek is kitárni előtte és a kezemmel befelé invitálom.
- Helló, gyere be és a fegyvereket, ha hoztál, akkor pakold le az üres székre. Már miért is ne hozott volna amúgy, de sose lehet tudni, az élet tele van meglepetésekkel. Bezárom az ajtót és még a kis láncot is ráhúzom, hogy véletlen se jöjjön be senki megzavarni minket.
- Nem gondoltam, hogy tényleg belemész ebbe. Sétálok lassan felé és miután lepakolt, akkor  elé állok, hogy megnézzem mennyire is van berezelve. Az egyik kezemmel lassan közelítek felé és karolom át a nyakánál és közelebb hajolva megszagolom, hogy legalább megfürdött-e, mielőtt ide jött.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 10:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Nem értem miért emeli ki nekem hogy ez csak egy megegyezés és nem alku. A kimenetelére való tekintettel teljesen mindegy. Akkor megegyezés, mit bánom én! Felfelé legyintek a kezemmel neki. Olyan világos, mint a vakablak, de megértettem! Aztán a körítés sem igen kell neki, pont beletrafáltam a lényegbe, úgy tűnik a démonunknak az a szórakozás, hogy bent a szobájában kupakolunk. Már így elöljáróban el tudom képzelni mi lehet ott bent. Nem baj, legalább nagyon erőltetnem sem kell magam, tiszta haszon! Elhúzom a számat és bólintok neki.
- Oké! Megegyeztünk!
Mélyen belül pedig úgy érzem, hogy ez túl egyszerűen ment. Valahol biztosan van egy csavar. De majd rájövünk. Utána már csak Natalie-val vakkantanak egymásnak pár szót, a köszönésére pedig én is felemelem a kezemet és "Salute"-ot intek neki. Úgyis nemsokára találkozunk. Várok egy kicsit, amíg ténylegesen elhagyja a szobát és csak ketten maradunk. Után a társam irányába fordulok. Natalie most fogja előadni, hogy mennyire nem kellett volna beleszólnom ebbe a tárgyalásba. Vagy nem tudom. Biztos kapok tőle egy adagot. Részben igaza is lenne, tényleg nem kellett volna, hiszen ő beszélt vele, de ha rajta múlik, akkor nem történik semmi Mammon ügyében, pedig nem is tudom hogy ki tarolta le a kerítésünket éjnek évadján....Igaz ezt nem teszem szóvá, az tahó húzás lenne tőlem. Nem is fogok válaszolni neki rá, inkább morcosan megvonom a vállamat és visszakérdezek.
- Egyezség? Gabriel-lel? Mindenki háta mögött?
Magam részéről ez is egy szép és alamuszi húzás volt tőle. Jó ég! És így menjünk ki most Wallenberg-hez? Végül is az egyezség, ha fura módon is, de megköttetett. Tehát a nap ezen része sikerrel járt. A többit meg ne részletezzük! Nekem kell egy kis idő amíg ki tudok menni Drake-hez, mert az is olyat fog üvöltözni...már miután itt bent mi ketten kiüvöltöztük magunkat.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 382 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Végül csak sikerül megegyezésre jutnunk a magot és a város démonait illetően. Ennek azért rendkívül örülök és tisztában vagyok azzal, hogy elő kell vennem Alexet. Vagy valakit a tanácsból, de szeretném őt. Nem akarok mással beszélni, a jópofizás már így is kezd megerőltetővé válni. Nincs bajom a nővel, nem tett semmit ellenünk. Még. Ám a bizalmatlanság, még akkor is ha meg kell bíznunk a másikba ott lebeg a levegőbe. Ő démon, én vadász. Tudjuk, hogy amint Amara elpusztul egymás torkának fogunk esni.
- Köszönöm – mondok csak ennyit, fejem is lejjebb hajtva és úgy érzem, hogy a beszélgetés innentől nem köztem és a Mazikeen között folyik. Ajkaim préselve nyomom el a vigyoromat, ami szüntelen az arcomon akar maradni. Noha az apró megjegyzésemre kelletlenül húzom el ajkaimat. Tudnám tovább ragozni, hogy fogalmam sem volt létezéséről, ám ehelyett csak azt engedem neki látni, hogy mennyire sajnálom az esetet.
Valahol a lelkem mélyén valóban így van. Valóban sajnálom. De… Valami arra késztet, hogy ne tegyem meg és részben amiatt az angyal miatt. Azt hiszem ezután le kell ülnöm magammal beszélgetni.
Mindazonáltal félre fordulok és egy lépést hátrébb is állok, hogy a társammal úgy tudjon beszélgetni, hogy én nem takarom ki őt. És fordítva.
S a beszélgetés is érdekes fordulatot vesz. Szemöldököm homlokom közepére ugrik és annyi, de annyi válogatott megjegyzés szökik torkomba, hogy magam sem tudom, hogy miként vagyok képes megállni ezt. A hatvankilencnél, már a torkom is karistol, így felemelem a kezembe tartott sört és iszok belőle. Ó, nem prűd vagyok én, csak… Nem tudom egyszerűen Zagart így elképzelnem. De ha ez megtörténik el kell kapnom a démont egy körre, hogy kifaggassam. Ezt tudnom kell!
Mégis lehajtott fejjel állok, a cipőm hegyét szugerrállom, hagyom hogy hajam arcomba lógjon és csak akkor tekintek fel, amikor a mindent megbeszéltünk részhez ér.
- Mi is hozzálátunk felkutatni a magot, hogy mihamarabb pontot tudjunk tenni az ügy végére – mosolygok rá, ezúttal már vidáman és egy kósza lépést teszek felé és nyújtom neki a kezemet. Ha már esélyem sem volt illendően fogadni, akkor legalább úgy köszönjek tőle le.
- Ha esetleg bármi másra szükséged lenne a későbbiekben a városban megtalálsz – hiszen ki tudja még, hogy mi fog történni a jövőbe. Na meg az is lehet, hogy nem velem akar majd a mai éjszaka után majd beszélgetni, a lehetőséget mégis megadom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak hallgatom a szövegelést, hogy az előző egyezségnél nem adtunk volna semmit a magért cserébe, de hát ha ez valójában így van, amit nem tudok, akkor miért is adták volna át nekünk? Szóval valahol náluk kell lennie vagy olyan helyen, amit ők sem ismernek, így pedig nincs min állnia az új egyezségnek sem, de legalább leköti őket és én addig is itt ronthatom a levegőt, már nem a legrosszabb értelembe véve kivételesen.
- Jó, legyünk kölcsönösek és engednie kell valakinek, nem kértem nagy árat elsőre szerintem azért, hogy nyugtotok legyen Mammontól. A második már nagyobb ár, de egy éjszaka, amit mindenki élvez, abba ugyan mi rossz lehetne? Nem kell tudniuk a miértekről és hogy miért jó ez nekem. Natalie elég érdekesen fogalmaz, mintha kötné már egy alku máshoz, ami nagyon is érdekel, hogy mi lehet, elvégre Zagar sem tűnik úgy, hogy tudná, miről van szó, talán meglelem a válaszokat a lovasnál, aki annyira ki akarnak csinálni vagy majd később magától a nőtől is.
- Ha hamarabb felkerestek, akkor hamarabb jövök. Vonom meg a vállam, mert bizony kering egy hír, hogy van valaki, aki elintézi a démonos ügyeket jutányos áron, de a vadászok nem szeretik az ilyesmiket, nem csoda, hogy sose kerestek fel közvetítőn át, mert a nyomomra akadni nem egyszerű, nekik talán lehetetlen is, hiszen New Orleans nem itt van. A nő elfojtott nevetése kicsit aggodalommal tölt el, hogy ebből sem lesz semmi, mert a társa impotens és esélytelen, hogy ilyenbe belemenjen.
- Ugyan mi másra? Egészséges, emberei keretek között elfogadott normális együttlét, de nem csak egy körös legyünk túlról és ez egy megegyezés, nem alku. Úgy érzem jobb lesz kihangsúlyozni, mert én rég nem kötök már alkukat, nem akarom én észben tartani ezeket és behajtani sem, ha eljön az idő.
- Ma, itt a 69-es szobában, ha készen állsz. Meg is emelem a szemöldököm, mert a körítés miatt nem kell aggódni, a szoba önmagáért fog beszélni és túlzottan romantikára sem vágyok, remélem ilyesmit ő sem néz ki belőlem.
- Másnap reggel megyek is Mammonhoz elbeszélgetni és nem lesz a városban, hogy bármiben is akadályozzon, sőt, visszajövök, hogy ha mégis megjelenne, akkor én magam intézzem el. Azt hiszem ezzel végeztünk is, mást már kétlem hogy felhoznának, nekem meg még beszélnem kell a hotel tulajdonosával, hogy a szobám közelébe se engedjenek vadászokat, nem akarok meglepi rúnákat és ha nem bíznak bennem ennyire sem, akkor kár is erőltetni bármit is.
- Akkor meg is volnánk, a szektorokra meg visszatérünk, ha elintéztem a démon lovas gondotokat. Van mit megbeszélniük, szóval ha nincs más, akár távozhatok is ebből a felsózott kis szobából, de előbb még legurítom az italt, amit már elkezdtem.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2