Sziasztok! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, akikkel játszom/játszunk. De a suli miatt jövőhét hétvégéig biztosan nem tudok reagolni. Elnézést kérek mindenkitől és a türelmeteket is köszönöm.
Sajnos kicsit összegyűlt az élet, így vasárnaptól előbb nem várható tőlem poszt, sőt, lehet még aznap sem jön össze, kis türelmet kérnék a játékostársaktól, amit tudok írni fogok!
Egy kicsikét besűrűsödtek most a dolgaim, így sem voltam az utóbbi időbe az aktivitás királynője (galádul Belphi belopta ezt a címet előlem ), de ezen a héten szinte lehetetlen, hogy tudjak reagokat írni. Igyekszem jövőhéten mindenfelé pótolni most már mindent, addig egy kis türelmet szeretnék kérni tőletek! Köszönöm!
A jövő hét folyamán nem leszek, egy teljes hetes üzleti útra indulok, poros köpönyegem majd a sarokba hajítom jövő szombaton (az utolsó pillanatig ment a huzavona, hogy megyünk nem megyünk, de végül megkaptuk a zöld lámpát).
Addig reagok tekintetében türelmet kérnék a bajtársaknak!
Nem terveztem ide írni, de muszáj vagyok. Nem kifejezetten hiányzásról van és lesz szó. Az elmúlt időszakban kicsit megszaporodtak a munkanapjaim ugyanis február 28.án elutazok egészen Március 20.-áig. Azonban a laposom viszem magammal és fogok reagokat írni, de egyelőre nem garantálhatom továbbra sem a fénysebességet. Remélem ezzel továbbra sem okozok senkinek kellemetlenséget.
bár eddig se voltam túl aktív, azért gondoltam, szólok, hogy egy ideig még nem leszek az - az utolsó vizsgám február 14-én lesz, szóval addig semmi esetre se várjatok tőlem aktivitást továbbra is bocsánat azoktól, akiket váratok, őszintén szólva nem tudok ígéretet tenni arra, mikor leszek megint aktív tagja a társaságnak, szóval... addig is további jó játékokat nektek!
Bocsánat az eltűnésért, rám szakadt az élet több tekintetben is, sokkal sűrűbben zárult a múlt év, és indult ez, mint gondoltam, úgyhogy bizonytalan ideig szeretnék türelmet kérni mindenkitől, aki rám vár! Igyekszem újult erővel visszatérni, és mindenkit kárpótolok, ígérem!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!