elnezest csak most szolok a hianyzasert! ev vegevel a laptopom bemondta az unalmast es meg varok a masodik szervizben sikerul-e menteniuk vagy vehetek ujat a heten. a kalandban hagyjatok ki nyugodtan, bocsanat nem szoltam elobb, zach kooperal mindenben az eddigiek alapjan, es a het masodik feleben igy vagy ugy, de mar visszaterek normalisan.
Jöttem követni Carát. Csak hogy én nem karácsonyig, de úgy néz ki, hogy újévig teljesen elhavazódom. A kalandba igyekszem írni, de kérlek titeket, ha tudtok haladni nélkülem, nyugodtan hagyjatok ki, majd becsatlakozom, ha a hullámok a fejem felett kicsit lecsillapodtak.
Minden játékostársamtól kérnék még egy kis plusz türelmet, ha még nem éltem fel az egészet :ddd:
Bár eszemben sincs eltűnni, de a biztonság kedvéért inkább megírnám itt, hogy úgy néz ki karácsonyig csak őrülten lassú tempóban tudok írni A kalandba igyekszem minnél gyorsabban írni, és a többi játékos társamat sem felejtem el, de annyira összejöttek a dolgok, hogy az említett ünnepig csak egy-egy reag fog szálingózni tőlem. Így még kérnék egy kis türelmet a játékostársaimtól. Senki nincs feledve és legkésőbb a fa alól majd újra 'ontom' a reagokat.
Elnézést a fennakadásért, de ne aggódjon senki hamarosan jövök rendesen rontani a levegőt.
Nem akartam ide írni, de most már kénytelen vagyok. Mostanában nem vagyok a toppon egészségügyileg. Azt hittem, hamarabb rendbe jövök, de sajnos tévedtem. Igyekszem mihamarabb visszatérni és írni, de addig is minden játékostársam szíves türelmét kérem. A csoportos játékokban nyugodtan hagyjatok ki az adott körből, amint tudok, írok. Köszönöm!
Nos, az elmúlt hét és az elkövetkezendő négy-öt héttől tartva jómagam is jóval ritkábban fogok tudni létezni emitt, amiért minden játékostársamtól elnézést kérek és nagyon-nagyon köszönöm a megértéseteket.
Kitartás és sok erőt mindenkinek a karácsonyi őrülethez.
Büdös rég kellett volna ide írnom, de ez a baj, hogy mindig hittem annak, hogy majd most jobb lesz. Sajnos nem. Nem tűnök el és nem is akarok, csupán, ahogy most is látszik, lassabb vagyok, mint a csiga. Ez az év sehogy sem sikerült, munkahelyi gondok, anyagi, magán, minden sikerült, amelyből nehezebben lábalok ki, mint hittem. De nem adom fel, nem adhatom. Kérek szépen utólag is elnézést, és még pici türelmet. Igyekszem, kicsit rendezni, vagy erősebbnek lenni. Túl sok a nyomás. Foghatjuk a vírusra, de inkább annak pokoli hangulatára. Ha tudok, írok, másnem, szívesen adok elérhetőséget, ha nem akarsz pm-et írni. Nagyon sajnálom, nem így terveztem - ahogy senki. Sietek, igyekszem vissza, hogy ha nem is turbó, de hétvégente jobban ráérjek.
Akikkel megkezdett játékom van, fel fogom őket keresni, hogy mi legyen, vagy ha gyorsak, jelezzék kérem, hogy folytassuk, ne folytassuk, szedjek hangyát.
Előre is köszönök mindent, kitartás azoknak, akiknek gondok akadtak!
Az utolsó pillanatban talán, de utólag is elnézést kérek mindenkitől, hogy valójában és tényleg is eltűntem minden fronton, szükségesnek éreztem. Személyes okok, lelki és fizikai fáradtság és ürességérzet miatt sem voltam jelen és a folyamatos 20-35 túlórák havi szinten sem feltétlenül segítenek ahhoz hozzá, hogy időm, energiám legyen bármire is, amit szeretnék. Az utóbbi időszakban sokszor gondolkodtam el azon is, hogy befejezzem-e a szerepezést, mert amikor nem írtam napokig, sőt, hetekig is akár, egyáltalán nem hiányzott az írás, nem éreztem kényszert egyetlen zenére sem, hogy jó lenne írnom, hogy egy-egy helyzetbe beleképzeljem magam vagy sem. Továbbra sem rendeződött el minden 100%-osan, de már nem vagyok egyedül a nehézségekkel, szóval.. csiga lassan, gólyalábakon visszaevickélek majd ide is, hozzátok is.
Bocsánatot kérek a játékostársaimtól a végeláthatatlan várakozás végett is, ne haragudjatok rám, kérlek. A napokban megkereslek titeket és egyeztetünk majd a játékok alakulása végett.
Mostanában kicsit összejöttek a dolgaim, de a héten igyekszem pótolni a tartozásaimat, még egy kis türelmet kérnék a játékostársaimtól, különösen @Cara Pierce -től, akinek már régebb óta lógok.
Muszáj ide beírnom, szóval eléggé úgy néz ki, hogy szeptember végéig egyáltalán ne számítson jelenlétemre a nagyérdemű, főleg ami a reagokat illeti. Sajnálom a fennakadást, október elején jövök ♡♡♡
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!